ReVIVE!

 
HomeGy.I.K.KeresésRegisztrációBelépés

Share | 
 

 The beginnig of the beautiful friendsip

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 420
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Mesélő- Játékos
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   Hétf. Okt. 08, 2018 12:38 pm

Fenébe a lelkiismerettel! Túlértékelt dolog az egész. Tök nem gonosz varázslónak való. Pont ezért hanyagoltam eddig is, és most se dőlök be a True Jedi oldal csábításának. Oké, hogy az a törpe ott épp ragaszkodik hozzám, de... Bárki kibonthatta volna a ládát, és akkor most azon lógna. Meg amúgy is ha azt nézzük úgyis vesekompót lesz belőle, a maradék meg jöhet ide guggolni a páfrányok közé.
Na szóval, ezzel véget is vetek a setét lelkemben dúló háborúnak, és inkább az előttem kialakultra koncentrálok. Pár kókadt tánclépést lejtek a felhő zenéjére, majd miután majd orra esem, be is bejezem a bohóckodást.
A mega, giga varázslatom egy pöttyet félre sikerült, de a jó hír, hogy a wood-boss lombját vesztette, és nem lesz több kisállat utánpótlás. A törpék, patkányok, meg a többiek feloldódnak a savas esőben szóval marad a fa-elementál. Mondjuk az már nem sokat mozog, mert gyökeret vert...
– Most meg mi a pika legyen?...Te, Negró, figyelj már amúgy ez a fa miért rágott be? Kihagytam a locsoló körből, vagy mi a chú haragját hepciáskodik itt? Nem tudod véletlenül miért kell boss-fightolni vele?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Negró Hulknblack
Meteorbringers Team member
Negró Hulknblack

Hozzászólások száma : 30
Tartózkodási hely : Porosházán, kényszerszabadságon.

Tulajdonságok:
Fajta: Ember
Kaszt: Türhő
Szint: 11

TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   Pént. Okt. 26, 2018 1:58 pm

Mi a fene? Ott a háttérben valami nagyon zöld, nagyon faszerű alak közelít felénk a kert végéből. Minden  lépésekor gyökerek fúródnak a talajba, megtámasztják, utána mint megannyi giliszta az eső után, visszahúzódnak a kérges talpába, elengedik, és halad is tovább. Kecses mozdulatainak súlyát, a hátából sarjadó ágak végén ülő levelek tánca mutatja meg igazán, na meg a döbbenések. Az ormótlan tömeg, mint egy buldózer tör a célja felé, és ahogy látom, ez most én leszek. Izgatottan Majszterre pillantok, és aggódva kérdezem, hogy hogyan értékeli a helyzetet.
- Ah! Hát ez? - A válasz elmarad, csupán egy értelmezhetetlen pillantás a jussom.
Cselekednem kell! Mert ennek a fele sem tréfa. Amúgy is fortyog bennem a düh, a kis kedvencem halála miatt. Most már tudatában vagyok, hogy ha robbanok, akkor valami történni fog. Valami váratlan. Valami olyan, amit talán kontrollálni is tudok.
Igen. Ez ezt meg fogom próbálni!
- Majszter! - sziszegem összeszorított fogakkal - Lépj hátrébb barátom! Ez nem gyenge menet lesz! - ez utóbbit csak képzeltem, már nem sikerült kimondani. Annyira koncentráltam.
- Mit akar ez tőlem? Most komolyan, be fog nálam próbálkozni? ÖLRE AKAR MENNI VELEM? VELEM? HOGY ÉGJEN GYERTYA A LÁBÁNÁL! Paradicsom ágast fogok csinálni belőle! GRRRrrr.

A többire már nem emlékszem. Lehetett egy pár pillanat, amikor kitisztult a látásom, de az nem volt elegendő ahhoz, hogy pontosan felmérjem mi is történik pontosan. A külső szemlélő bizonyára egy erektől duzzadó nyakat, egy vöröslő arcot láthatott a detonáció előtt. Mint egy véres hidroglóbusz, Vagy egy nagyon egyszerű, de egy jól átgondolt, megtervezett horror témájú héliumos lufi, afféle, amelyeket a búcsúkban lehet kapni.

Így tehát a koncentrálás jól sikerült. A képzeletemben egy olyan eszköz jelent meg, amivel kimondottan fákat szoktak az erdők sűrűjében irtani. A több ház magasnyi növényeket kivágják, majd legallyazzák, végül méretre szelik. Egy fagyilokgépezet.

A lökéshullám minden mozdítható tárgyat feldöntött, köztük derék bajtársamat is. A kertnek már így is annyi volt. Ez semmiképpen nem segített az összképen. Olyan lehetett, mint a Posztapokaliptikus Éden. Közepén egy feldühödött Faszörny, egy elsült Düh mágus és kettejük között egy... Egy... Egy robot.

- WOW! Micsoda trükk!!!! Harcoljáááá Robot! - ordítottam rá. Egy robot ami fákat szeletel?! Parádé! - Látod-e Májszter!
A méretes, szürke színű robot a fejét hátrafordítva rám nézett, és megszólalt.

Omnimus Rift 01

- Akkor harcojjá Omnimus Rift! Harcojjááááá!

Omnimus Rift átalakul

- Ez meg micsoda??? EGY TUTAJ? MI A SZART KEZDJEK A TUTAJJAL? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Amikor Negro mérges lesz, akkor Negro kegyetlen. Először szétverte a tutajt a falény derekán, utána pedig addig ütött, ütött és ütött, ja meg ordított, amíg el nem ájult.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.druidaborealis.com
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 386
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   Vas. Okt. 28, 2018 8:43 am

Szétnéztek a csatatéren, hátha összejön valami loot... bár gyanítjátok hogy a fáknak, mókusoknak és zombi kerti törpéknek valszeg nem sok személyes tárgyuk van.


A hozzászólást Leonidas összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 28, 2018 8:43 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 420
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Mesélő- Játékos
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   Vas. Okt. 28, 2018 8:43 am

The member 'Leonidas' has done the following action : Dices roll

<hr>'d100' : 53


No detective badge found


A hozzászólást Majszter Plejbász összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 28, 2018 1:53 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 386
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   Vas. Okt. 28, 2018 9:02 am

Ahhoz képest, hogy locsolni jöttetek, megművelni, nevelgetni a növényeket, némi szeretetet adni és kapni, ahhoz képest elég durva tájrendezést hajtottak végre. Fólia már csak nyomokban található a sátor aluminium vázán, és ahogy benéztek, mindenfelé savmarta, elsárgult, elpusztult növényeket látni. Egy részüket a felhő tette tönkre, a másikat a masírozó kerti törpék taposták agyon. Némi jajongást még hallotok odabent, de esélytelen bemenni a levegőben terjengő kénes miazma miatt... sőt, jobb lesz elszeleni, mielőtt megfordul a szélirány.

A kocsma felé a visszaúton végig azon töprengtek, hogyan fogjátok ezt az egészet kimagyarázni a tulajdonosnő előtt. Talán a legjobb út a tagadás egészen a halálig, ami azért lehet hogy nincs is olyan messzire ha Eszti szétnéz a szétdíbolt virágoskertjében...

A kocsma előtt elég nagy felfordulás van, két tagbaszakadt, három méteres fantasy szörny vitatkozik éppen valakivel. Ahogy közelebb értek, két hatalmas ogiert láttok.


Csoda hogy felismertétek, mert elég ultra-rare fajról van szó, ráadásul ezek nem is a szokásos, ogieres módon néznek ki. Az ogierek általában békés, természetszerető népek, akik ezer évig is elélnek, ami nem is csoda, mert olyan stresszmentes dolgokat csinálnak általában mint az olvasás és a fáknak énekelés. Ehhez képest ezek itt tökig fekete páncélban, hatalmas fegyverekkel jöttek, hátukon a fejsze közel akkora mint ti, és azért az nem kis méret.

- Még egyszer megismétlem - mondja a nagyobbik, aki van vagy három méter magas - Én Bombalial vagyok, Searchanból, a Searchan Császárnő (örökké éljen a neve) ogier Kertészeinek hadnagya. Sürgősen találkoznom kell egy bizonyos Eszti nevű méregkeverővel, aki odabenn tartozkodik. Engedj be, különben erővel megyünk be!

Közelebb óvakodtok, és látjátok hogy az ajtóban igazából nem áll senki, ellenben amit eddig galambdúcnak néztetek, a két kis pukli az ajtó felett, arról most kiderült, hogy ikercsövű géppuskák. Mindkettő természetesen az ogierekre irányozva. Továbbá számos kamera és célzólézer is feltűnik az eresz alatt...

- Akkor én is még egyszer megismétlem b**** meg - szólal meg egy gépi hang az egyik rejtett hangszóróból, érdekes módon a káromkodást kifütyülve - én pedig Tibi&Norbi2386 vagyok a T&N Holding Zrt (hogy ott rothadjon szét a neve) MI-je a ki**** Anyádpi***jából. A nevezett személy azért fizetett nekem hogy hagyják békén, úgyhogy k***ára nem fogtok most ezen az ajtón bejönni. Ráadásul fekete listán is vagytok, a lothari incidens óta.

- Mi? Nem tehetünk róla, hogy olyan picire gyártottátok a székeket! A birodalmi rohamosztagosok meg igazán odafigyelhettek volna jobban a sörükre, akkor nem ütjük ki a kezükből és nem lesz verekedés...

- Lényegtelen. Ti nem mentek be, én meg nem zavarom a nevezett célszemélyt. Szóval visszamehettek anyátokba. Most.

Látjátok, hogy nem igazán tetszik az ogiereknek ez a fajta beszéd, és már hergelik magukat, hogy megrohamozzák a géppuskákkal védett bejáratot.

- Várjatok! - szólal meg hirtelen az MI. - Lehet hogy mégiscsak meg tudjuk oldani a  k***va problémát vérontás nélkül. - A bejárat minden kamerája rátok irányul, hirtelen a bámész tömegnek és az ogiereknek is feltűnik a jelenlétetek.

- Majszter és Negró - szólit meg benneteket az MI - Eszti azt az kiba***tt utasítást adta, hogy egyedül ti zavarhatjátok, ha egy bizonyos küldetésből visszaértek. Ahogy látom a belső kameráimmal, a feje felett már nem egy kérdőjel, hanem egy felkiáltójel tündököl, ebből arra következtetek, hogy sikerrel jártatok. Ti segíthettek megoldani ezt a szájonb****szott problémát.

Most már minden figyelem rátok irányul, egyesek a tömegben chipset vesznek elő, várva a folytatást. A nagyobbik ogier odalép hozzátok, ezzel eltakarva a két napból másfelet.

- Mondd meg odabenn a méregkeverőnek - kezdi - hogy Bombalial van itt, Searchanból. Eljöttem a megígért arany madragóráért, amit a császárnő születésnapjára növesztett.

Arany madragóra? Mintha azt láttátok volna széjjelmart állapotban a fóliasátor bejárata mellett... érdekes folytatás lesz itt, az már biztos, és az is, hogy nem szeretnétek kivárni, de valamit tenni kell.

@Majszter:
ahogy odafordul hozzád, látod hogy a túlsó vállán ott dorombol a csontmacskád. Sosem láttad még ennyire elégedettnek, még élő korában sem...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 420
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Mesélő- Játékos
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   Szer. Okt. 31, 2018 3:16 pm

– Neked is hello konzervdoboz! Jó, hogy nem a csoki vagy csalunkkal jössz! Persze, majd jól megmondom a csajénak, csak még előtte elintézem vele a saját bizniszem. Okés?
Na, de mekkora pofám lett így hirtelen, tök meg is lepődök rajta. Biztos valami galaktikus setét varázsló esemény van folyamatban, máskülönben nem feleselnék így ezzel a melákkal. Vagyis de... A macskát egy lapos pillantással díjazom, meg két szóval:
– Áruló dög! - morgom bajszom alatt a kis rohadék csontkupacnak, aki amúgy az ÉN famulusom, és vele a húdevarázslós idillünk nem tartott tovább egy napnál sem. Jobban mondva egészen addig míg ki nem derült, hogy ki nem állhat engem. Fasza kis segítőtárs az ilyen!
Az ajtóban teljesen feleslegesen meglobogtatjuk a kalandozói engedélyünk, mire a kocsma MI-je kiröhög.
– Nem megmondtam ti idióták, hogy bejöhettek? F**sznak lengetitek a vécépapírnak is gyenge vackotokat!
– Komolyan mondom a mai napból már csak az hiányzott, hogy egy kantintudat lealázzon. Jól van na, akkor meg nyissad ki azt a rohadt ajtót te, te..
Bizsereg a macsom egy jó pofonra, és kellően bátornak érzem magam, hogy személyesen megüssek valakit. Rossz előérzetem van. Csak nem...? De bizony!
A benti óra fennen hirdeti a dátumot, bizony ma ünnep van!


 

Kellőképpen paprikás kedélyállapotban lépek be az ivóba nyomomban Negróval. Penge kis show tartott a kertben, nekem nagyon bejött a pusztítás, ámbár kétlem, hogy a megbízónk értékelni fogja. A legjobb lesz, ha el se áruljuk neki, hisz ulra-rare ogierek darabonként két mázsás fejfájásként pont elegek lesznek neki. Minek fokozzuk ezt az amúgy is vészjósló hangulatot?
A pultnál a nagyfröccs és a kísérőnek vett két rumos-kóla húzóra csúszik le, majd ahogy helyrebillen a cefreháztartásom Eszti felé veszem az irányt.
– Na'ccsága! A növényeket sikeresen meglocsoltuk, a helyszínt nagyjából rendben hagytuk, kérjük a papírosunk. – Mondom egy szuszra miután lecsüccsentem, amiben nem csak a szék, de az asztalon sorakozó lombikok is belenyekkennek. Na meg Eszti is mert majd mellé önti a kezében tartott gyanús löttyöt. Elvörösödik a képe, és némán befejezi a munkát. Amikor végzett a csuklóján levő com-ba valami olyasmit morog, hogy „a száz kiló feletti vendégei csakis kísérettel jöhetnek az asztalához” majd egy lombikban megnézi magát. A felkiáltójelet látva bólint, és az asztali tabletet kezdi nyomkodni.
– Hé, magácska, nem hallja mit mondtam? – Próbálom hangosabban, hátha megsüketült a nagy kotyvasztásba– A kveszt kész ide a lootot, és már itt se vagyunk! Na?
A pikába! Ez a nőszemély aztán jól megkukult, még mindig a táblagépet nyomogatja, ügyet se vetve ránk. Megpedrem a bajszom, és Negróra sandítok, aki megereszt egy bájos vigyort a csaj felé és morog valamit, de az felemeli a kezét.
– Uraim, kussoljanak! Elsőre is hallottam, éppen a kveszt lezárását intézném, ha nem dumálnának bele.
Na erre nem számítottam, csak buzog bennem a nagy, setét varázslóság, gonoszság vagy mifene, oszt közben észre se vettem, hogy a némber itten végre hasznos munkában van. A legfőbb ideje, hogy befogjam, és hallgassak. Nagy büszkén csendben maradok és szemügyre veszem a kocsmát, ami ennek a porfészeknek egy olyan konstans állandója, mint a vuki segédmunkásoknál a reggeli pézsmatüske. Azonban a lebuj ma valahogy más. Pókháló lóg a söntésről, a Tibi&Norbi maszkos alak a kelleténél jobban kihúzta feketével a szemöldökét, és vércsíkot festett a szája szélére. Boszorkánynak, csontváznak öltözött kocsmatöltelékek és kalandozó jellegű népek poharaznak, vitatkoznak. A holo-vetítőn vakítóan sárgán ragyog egy tök, és gonoszul fénylik a szeme. Néha eltűnik, hogy egy kétes eredetű klipnek adja át a helyet.Hümmögve végig nézem-hallgatom a amuszikát, közben meg a pika tudja miért, kedvem támad egy jó kis szabotázsra a M üzemek egyikében. Az ötlet olyan gyorsan megy a süllyesztőbe, ahogy jött. Anno valami középszintű hírók már tengelyt akasztottak a vén zsivánnyal, és emlékeim szerint jól rábaftak. Még a médiába is belekerültek. Az aztán meg pont nem hiányzik, így a galaktikus világhatalmi terveim előtt! Abban teljesen biztos vagyok, hogy ezzel a bolygóval kezdem a pusztító meta-sugár útját, és miután szétrobban...
Nem tudom befejezni, mert felberreg a tele-tablet a zsebünkben. Eszti unott pofával elhesseget minket, feje felett semmi vált a felkiáltójel. (Sub-quest completed: Sprinkling plants)
– Köszönjük naggycsága! – mondom, és mielőtt hátát fordítok neki félvállról megemlítem a kint várakozó díszes kompániát.
– Ja, amúgy féltucat páncélos óriás jött önhöz és valami szülinapi aranygazról hadováltak. Szecsuáni bartellt is említettek, és nagyon- nagyon morcik! Ők nem olyan kedves és jól szituált pasik, mint mi vagyunk, úgyhogy én nem váratnám tovább őket!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 386
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   Vas. Nov. 11, 2018 6:10 pm

Eszti összeráncolja a gondosan megcsinált szemöldökét, majd egy intéssel odarendeli maga mellé a kuckóban henyélő csatlósait. Szépen komótosan, az eszkalálódó helyzettel mit sem törődve összepakolja a kis hordozható kémiás felszerelését, majd kisétálnak az ajtón.

Ha jól számoltok, akkor kb. 5 perc beszélgetés jön ezután a Kertészekkel, aztán 15 perc rövid séta (ha nincs megfelelő méretű jármű), 5 perc csodálkozás a fóliasátor romjai felett, majd némi vita és harc, a győztes pedig aztán valószínűleg titeket fog megkeresni, mert lesz néhány kérdése a történtekről. Kábé egy órátok lehet, de az is előfordulhat, hogy nem lesz az csak háromnegyed óra...

Gyorsan bemasíroztok mr. Bélhez, aki elégedetten veszi át az árajánlatokat.

- Nos barátom - szólít meg téged @Majszter Plejbász - most már semmi akadálya sincs, az újbóli együttműködésünknek! - néha nagyon tudja nyomni a biznisztalk-ot, gondoljátok magatokban, holott mindenki látja hogy csak egy koszos kis goblin, még ha szép zöld is.

- Tehát a jelszó: SÖNTEN PLAN - folytatja - a régiek tudhatnak még róla egysmást. Én a helyetekben a PMK-ban kezdenék, ott szoktak ilyenkor este pasziánszozni az öreg mágiatudók. Keressétek a második emeleten a KV Klubot, a Kivénhedt Varázslók Klubját. Ja, és hogy miért nem megyek magam, csak hogy megelőzzem a kérdést, hát elég rasszisták az öregek. A fekákat bírják - néz rád @Negro - de a kisnövésűeket eléggé rühellik. Hát ezért is titeket küldelek, ti szalonképesebbek vagytok - elmereng egy darabig, hogy vajon tényleg így van-e, de aztán magának bólint, hogy oké lesz minden.

- Használhatjátok a férfi klotyóban a teleportot, a pályázatban van utazási költségtérítés - mondja még ahogy indulni készültök. - A középső piszoárt kell rendeltetésszerűen használni, aztán ha háromszor megnyomjátok az öblítő gombját, máris a PMK mellett találjátok magatokat. Ja, igen, és ez mivel szimpátiás mágián alapul, ha ugyanabban az idősíkban akartok megjelenni, mindkettőtöknek egyszerre kell elvégezni a műveletet... jó szórakozást hozzá! - mondja mosolyogva, majd utatokra enged.

Szótlanul baktattok le az alagsorban lévő budiba. A helyiségben szerencsére nincs senki, de így is elég kínos lesz a dolog... helyezkedtek egy kicsit, de mivel jó nagy darabok vagytok, elég nehéz úgy a kerámia elé állni, hogy még csak véletlenül se érjen össze semmi, aminek nem kéne. @Majszter Plejbász ahogy előveszitek, látod, hogy ezt a versenyt nem nyerheted meg. Pedig annak idején téged sem véletlenül neveztek el Plejbásznak...

- Hát akkor partner - mondjátok egymásnak feszengve - jó utat nekünk! - majd csorgattok, és megnyomjátok háromszor a gombot...

Rövid émelygés, forgás, kavargás következik. Amikor elmúlik a szédülés, és végre megint érzékelitek a környezetet, azt látjátok, hogy egy erdő közepén egy tisztáson álltok. Tanácstalanul néztek egymásra, amikor is a távolban felsejlik egy masszív, lapostetejű kétemeletes épület, rajta a hatalmas felirattal:

PISTA AZ ŐSSÁRKÁNY MŰVELŐDÉSI KÖZPONT


Nosza, most már tudjátok az irányt, ideje lesz elindulnotok. Bár érdemes lenne előbb még felhúzni a gatyátokat...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 420
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Mesélő- Játékos
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   Kedd Nov. 13, 2018 3:12 pm

– Nahogyazaverzumicylontákoló....borítsa rá a miskulanciát! – Morgok, mert nem hagyhatom szó nélkül a teleport ezen formáját. Még, hogy támogatott utazás. Eléggé alacsonyan lőttük be a büdzsét, mondjuk egy ilyen kis spúr goblintól mit várhat az ember?
Gatyába rázom magam, és közben Negró méretes hátsóját stírölöm. A hatalmas fekete bálnát igazán feldobná valami vidám szín, na meg a morózus kedvem is.Talán... Fél kézzel a nadrágomat fogva kutatok az tablet után. Ujjlenyomatra aktiválódik, és már a Store-on is vagyok. Volt az a nulladik szintű graffitis varázs. Prízmatikus spré.. Hol is van? Ááá.. it tis van. Paff, 5 kredit levonva, és a kezem tarka sugár vágódik ki egyenesen társam fenekébe. Most aztán lesz ne mulass...
(Eight multicolored rays of light flash from your hand. Each ray is a different color and has a different power and purpose. For each target, roll a d6 to determine which color ray affects it.:
1-Red: The target takes 1d6 fire damage on a failed save, or half as much damage on a successful one.
2-Orange: The target takes 1d6 acid damage on a failed save, or half as much damage on a successful one.
3-Yellow: The target takes 1d6 lightning damage on a failed save, or half as much damage on a successful one.
4-Green: The target takes 1d6 poison damage on a failed save, or half as much damage on a successful one.
5-Blue: The target takes 1d6 cold damage on a failed save, or half as much damage on a successful one.
6-Indigo: On a failed save, the target is Restrained. It must then make a 
Constitution saving throw at the end of each of its turns. If it successfully saves three times, the spell ends. If it fails its save three times, it permanently turns to stone and is subjected to the Petrified condition. The successes and failures don't need to be consecutive, keep track of both until the target collects three of a kind.)


A hatás lenyűgöző, hol szitkozódik, hol fél lábon ugrál, és mindezek közbe még a csillagokat átkozza. Na meg engem. Úgy röhögök, hogy az itt fészkelő madarak veszik a sátorfájukat és messze szállnak.
Jobban meggondolva, lehet kicsit durva volt, mert Negro fekete képe olyan vörös, mint egy túlhajtott bojler, de valahogy csak türtőzteti magát. Egy büdös szót se szól hozzám egész úton a Művelődési központig.
Erős túlzás a Művelődési központ szó a betonkockára inkább egy tetris-kockának látszik, amit egy kóbor óriás elhagyott. Azonban az oldalán foszló matricák másról árulkodnak. Egy szebb jövőben itt már rég urbanizálták volna a Birodalmi csapatok az erdőt, és ez tényleg Sith-művelődési központ lenne, nem pedig egy ilyen elhagyatott kiégett lelkű varázslógyűjtő. Hoppsz oldalt vezet fel egy lépcső, ahol pár összeállt sérójú hippi jammel. Biztos valami oldalági warlock ritual magic-et tolnak... 


Negro eddigi morcisága mintha fellazulna a zenére, és ritmikus dobbantásokkal trappol mellettem.
Közelebb érve megmozdulni látszik az épület, alapja megremeg és két roppant méretű csirkekarmom bújik elő. A furcsaság lehetne varázs eredetű is, ha nem csapna a képünkbe a cigiszünetet tartó zenészek csípős szagú füstje. 
A kókadt „ PISTA” tábla alatt bekopogok, és az ajtó közepén nyíló szemrésbe belebandzsítok. Ez megteszi a kellő hatást, mert beengednek minket. Meglepő módon egy hatalmas terembe lépünk, amit beleng az olcsó lőre, és kesseli mákonyszag. Véres tekintetek, és barna köpések fogadnak minket. A visszaballagó pultos sem az az aktív fajta, még a megrendelt mana potionokat is lassan kitölti, aminek rum szaga van. Amikor a PMK-ról kérdezem csak legyint, hogy a hagyjam a pikába, ne firtassam.
– Nincs itt forgalom báttya! – kezdi a jobbunkon poharazó lag-démon. – Mióta az öreg Huzavona szakított Babával, átok ül a helyen. Csak mi démonok, és ezek a leszázalékolt varázslók találnak ide.
Kérdőn felvonom a szemöldököm, meg a bajszom, mire folytatja.
– Az úgy volt, hogy Mr. Huzavona deli legény korában északi bolygókon szórta a magic-et, meg a kórokat purgálta, és összeakadt a csinos Yagával. Verzumra szóló lagzijukon úgy bebasztam, hogy a bíteket összekevertem a bájtokkal, és alig emlékszem valamire. Azonban a többiek azt pletykálják, hogy a – itt lehalkította a hangját – a vén kujon Rajmi elkapta Baba összes koszorúslányát, és mikor tagadni merte a dolgot, a menyasszony elátkozta őt meg a varázsbotját. Gondolhatjátok milyen hatással volt ez egy ilyen "neves" hőslőcsre... Szégyenében ide a világvégi Origóra menekült, és setét erőkkel praktált le. Nyilván az se jött neki össze, mert a kocsmája kétszer leégett, majd végül itt a Birodalom kebelén húzta meg magát. Portás volt ebben a konténerben, ahogy a Birodalom erdő-fejlesztési tendere befuccsolt egyedül maradt. Kitalálta ezt a hangzatos őssárkány művház dolgot, és azóta itt koptatja a kókadt botját. ÉS..
– Kussolj már be Inter, hányszor mondtam már, hogy ha továbbra is ilyen szószátyár kis köcsög vagy, akkor visszaüzlek egy floppyba!
A pultos erőszakossága megtette a kellő hatást, és vadiúj pajtásunk befogta a szájszervét, és a koszos poharat vette jobban szemügyre. A kiszolgáló elégedetten fújt egyet, majd ránk nézett, és elbődült:
– Amúgy ti mi a retket kerestek itt?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   

Vissza az elejére Go down
 
The beginnig of the beautiful friendsip
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Continue Game
 :: 
Resurrection again and again and again...
-
Ugrás: