ReVIVE!

 
HomeGy.I.K.KeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 Previously on Rpg Online.... Összefoglaló az eddig történtekről

Go down 
SzerzőÜzenet
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 425
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Previously on Rpg Online.... Összefoglaló az eddig történtekről Empty
TémanyitásTárgy: Previously on Rpg Online.... Összefoglaló az eddig történtekről   Previously on Rpg Online.... Összefoglaló az eddig történtekről Icon_minitimeCsüt. Nov. 19, 2015 3:07 pm

Previously on Rpg Online.... Összefoglaló az eddig történtekről 17741610

A Világegyetem minden sarkára jut egy olyan hely, ahová összefújja a szemetet a szél.

TibiÉsNorbi, a kétfejű ogre kocsmája is valami ilyesmi lehet, így hát nem véletlen hogy hőseink is először itt találkoztak egymással. TuForSzri, a zenélő karú kiborg, Dr. Boltar, a lecsúszott doki, aki meg van győződve arról, hogy az eldobott injekcióstűk hatékony fegyvernek számítanak az űrkorszakban, és Leonidas, a kisemmizett elf kapitalista. Két, azóta már a csapatból eltávozott társukkal együtt itt kapták meg első feladatukat a titokzatos Józsuétől a Felkenttől.

0.szintű karakterekként nem igazán várhattak birodalomrengető küldetéseket, de amire szerződtek, azt becsülettel véghez is vitték: megszüntették a zombiveszélyt a faluszéli elhagyatott romtemplomban, és egy farkasos populációs problémát is megoldották a közeli erdőben.

Az a tény, hogy a zombik csak a Mikulás egyik ajándékgyárának illúzióját képezték, a rengeteg legyőzött farkas átlagéletkora pedig nem nagyon haladta meg a két napot, mit sem von le érdemeikből. A munka el lett végezve, az XP és a loot pedig be lett gyűjtve érte, annak rendje és módja szerint, még szintlépés is volt a maga egzakt formájában.

Kalandjaik során számos ellenséget és barátot szereztek maguknak: a Mikuláson kívül Bran Solo, a híres csempészből lett felkelő tábornok kövér unokatestvére és a titokzatos, vadító szépségű K. is megorrolt a kis csapatra. Az űrből jött Elvis-hasonmások viszont egy igazán kellemes estét, az Inkvizíció pedig két szép jövő előtt álló újoncot köszönhet nekik.

Hőseink most is az Inkvizíció felkérésére indultak útnak: új kalandjuk az űrbe vezette őket, az Omega-4 állomásra, majd onnan a Fekete Napra, ahol is egy titokzatos eretnek csoportosulást kell felszámolniuk… vagy csatlakozniuk hozzá?

Ez egyelőre még a kis csapat tagjai számára sem teljesen világos…
Previously on Rpg Online.... Összefoglaló az eddig történtekről Dont_r10


A hozzászólást Mesélő összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 22, 2016 10:41 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 390
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

Previously on Rpg Online.... Összefoglaló az eddig történtekről Empty
TémanyitásTárgy: Re: Previously on Rpg Online.... Összefoglaló az eddig történtekről   Previously on Rpg Online.... Összefoglaló az eddig történtekről Icon_minitimeSzomb. Jan. 09, 2016 11:28 am

A második fejezetben a megfogyatkozott létszámú kis csapat kalandjai az űrben folytatódnak, mégpedig nem máshol, mint a rengeteg faj és kultúra olvasztótégelyeként működő Omega-4 űrállomáson.

Már az odaút is kalandos, hőseink más-más úton érik el úticéljukat: mig Tuforszri és Leonidas a Ha Én Egyszer Kinyitom A Számat nevű kultúrabeli hadihajó kellemes (valamint gyors és olcsó!) siklójának fedélzetén koktélokat szopogotva és adomázva jutnak el az űrállomásig, addig Dr. Boltar kevésbé zökkenőmentesen és lényegesen rosszabb állapotban érkezik meg: először Bran Solo társa, az evok Bekka ipari teljesítményű porszívója szippantja fel a kisfarkasok közt deliriumban fetrengő dokit, majd a titokzatos és végzetes szépségű K. akar a bőréből új estélyit készíteni.

A nagy találkozás az Omega-4 űrkikötőjében történik, végre újból együtt a kis csapat. Egy nagyszerű NJK társsal gazdagodnak útközben hőseink, a K. toalettjéből elemelt, korábban Buksinak is hívott Törcsivel, a törülköző-MI-vel, aki a későbbi, Tuforszri életéért folytatott heroikus küzdelemben még főszerepet is fog kapni.

Tuforszri ugyanis végzetes vírustámadás áldozatává válik: Pásztor parancsnok sörözőjében a csapat kontaktját várva lefagy, tudata leválik a testét irányító rendszerről, és szabadon kezd kószálni a kibertérben. Hiába próbálja a társaság minden erőforrását és tudását a kiborg megmentése érdeklében megmozgatni, hiába sikerül Törcsinek az análizálás után némi életet lehelni az eléggé elhasznált robottestbe, sajnos végül egy kiberklinikára kell beadni a kiborgot, ami már nem más mint egy elfekvő, egy utolsó állomás a beteg robotembereknek... (egy játékos karakter kiesett.)

Previously on Rpg Online.... Összefoglaló az eddig történtekről 11j3ogk
Béke merevlemezedre, Ash-243 alias TuForSzri

Közben hőseink megismerkednek a hódküllemű ÁrnyékBrókerrel, aki az állomásbeli kontaktjuk, némi szóváltás után vele véglegesítik a küldetés részleteit. Leonidas egy még ennél is kevésbé kellemes meetingen is részt vesz, találkozik a doki nemezisével, a titokzatos K.-val, aki nem más, mint a Krampusz, maga. K. éppen főnöke, a Mikulás vállalati pozícióit akarja gyengíteni, ezért "kéri" fel a kis csapatot egy olyan melóra, amiben már szépen bizonyítottak: a Mikulás ajándékgyárainak szabotálására. Túl sok választása nincs az elfnek, vagy ez, vagy a virgács, hát ezt a küldetést is elvállalja. Meló tehát van bőven, csak nem haladnak velük.

Ezen történések után indulnak meg hőseink a Fekete Napra, hogy végre így vagy úgy, de véget vessenek az eretnek mozgalom által generált problémának...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 390
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

Previously on Rpg Online.... Összefoglaló az eddig történtekről Empty
TémanyitásTárgy: Re: Previously on Rpg Online.... Összefoglaló az eddig történtekről   Previously on Rpg Online.... Összefoglaló az eddig történtekről Icon_minitimeSzomb. Jan. 09, 2016 7:38 pm

A Fekete Nap egy kihűlt csillag, ahol az élelmes intergalaktikus vállalkozók mindenféle műanyagokat bányásznak. Legalábbis ezzel a mesével etették hőseinket az Alfa kolóniára történő utazáson, ami persze lássuk be, elég nagy bullshit. Érdekes módon a Szkájnetről, a kolóniákat felügyelő mindent látó MI-ről valamint a rengeteg TEK-es és titkos ügynök jelenlétéről nem nagyon szóltak a prospektusok. De legalább az érkezés most kivételesen zökkenőmentesre sikeredett: senki nem veszett el, nem bolondult meg és a csomagoknak sem kelt lábuk a vámolás alatt.

A bányászatból hőseink nem sokat láttak, viszont annál többet a hely éjszakai életéből: megismerkedtek a Pizza Eat'alinao-val és (hallomásból) a Kóser Paradicsommal, e két neves vendéglátóipari egységgel, valamint vezetőikkel, Slomival a hatalmas vukival és Giovannival a kék bőrű szalamandrával. Előbbi némi pénz hatására el is mesélte elrablása történetét, amivel hőseink egy lépéssel közelebb kerültek a keresett eretnek csoportosuláshoz.

Itt csatlakozott a társasághoz Mr. Szürke, a mindig fess és jobbára szótlan alien porszívóügynök, akit mint plusz muszklit szerződtetek a csapathoz. Sajnos nem sokáig volt a csapat tagja, a börtönből való szökéskor önfeláldozásával segítette a többiek menekülését.

Útjuk során a következő állomás a Hiperbola volt, ami a település szélén található szabadtéri koncert- és rendezvényközpont. Itt végre kikapcsolódhattak a karakterek: egy fergeteges JABBA koncert befejeztével egy különös flashmob keretében kipróbálhatták a live RPG szépségeit, ami után Leonidas és Törcsi még a JABBA énekesnőjének, Janice-nek is adott egy hátmasszázst... igaz, ezt csak egyikük értékelte pozitív élménynek.

A Hiperbolán összeszedett kapcsolatoknak hála, hőseink végül is eljutottak az eretnekek főhadiszállására, a Felkent nevű sztrptízbár alagsorába. Itt aztán színre lépett a szekta, megismerhették mind a kilenc tagját, akik M. rénszarvasainak nevét használták aliasként. Az emberi követőkkel még csak-csak elbántak volna, de akkor megjelent Zohar János, az Egyetlen, aki egy igazi űrlény, és ahogy az várható is volt, elég fagyosan fogadta hőseinket. A dokit áttaszította egy másik dimenzióba, Törcsit meg leformázta, mielőtt megálljt tudtak volna mondani neki a megmaradt csapattagok.

A Szkájnet vezette TEK persze csak ekkor, az események bekövetkezte után rontott be a helyiségbe és tartóztatott le mindenkit. Hőseink az egyszerűbb megoldás helyett (miszerint bemutatják az Inkvizíció megbízását) inkább a hősiesebb megoldást választották, és egy hosszú menekülés után egy lopott mentősiklóval hagyták el a rendszert.

Ezután egy kórházhajó és az Omega-4 érintésével kisebb-nagyobb döccenőkkel, de megérkeztek minden kaland kezdő és végpontjára, az Origó bolygón Tibi kocsmájába. Közben azt is megtudták, hogy a doki is hamarosan itt fog landolni egy érkező aszteroidán. Sajnos az aláereszkedés és a hozzá kapcsolt welcome-parti nem úgy sült el, mint ahogy azt hőseink eltervezték: a meteor becsapódása és egyéb, ismeretlen körülmények dimenzió-kaput nyitottak, ami felszívta a kis csapatot és egészen Hollópadlásig röpítette...

Previously on Rpg Online.... Összefoglaló az eddig történtekről 110228_r20546_g2048-1200
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 390
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

Previously on Rpg Online.... Összefoglaló az eddig történtekről Empty
TémanyitásTárgy: Re: Previously on Rpg Online.... Összefoglaló az eddig történtekről   Previously on Rpg Online.... Összefoglaló az eddig történtekről Icon_minitimeVas. Márc. 13, 2016 7:47 pm

A harmadik fejezet elején Hollópadlásra érkeznek hőseink. Ki így, ki úgy: a doki egy méretes alien pofonnak köszönhetően szakítja át a dimenziók közti vékony burkot, míg Leo és Manu sokkal kényelmesebben, bár kissé összezavarodva jutnak be az Orsós-Transz menetrendszerű transzdimenzionális buszjáratán.

Hollópadlás különös hely: körbeveszi a köd, ami miatt senki nem tudja elhagyni a helyet a hagyományos módokon. Mindenféle küldetések és próbák sorát kell a migrációt fontolgató egyéneknek végrehajtaniuk, hogy a birtok ura megnyissa a kaput a külvilágra. A helyi halfejűeket ez eléggé hidegen hagyta, jó volt nekik ott ahol voltak, de hőseink érthető okokból inkább a távozás felé hajlottak.

Izmuth városába keveredvén hamarosan megismerkednek a helyi viszonyokkal: találkoznak H. Út Ernővel, a helyi halgazdasági vállalkozóval, és ellenlábasával Mikulás Juniorral, aki épp ezekben a vészterhes időkben próbál ajándékgyárat nyitni a városban. A birtokúrral Culcuval (szerencséjükre) nem futnak össze, nem úgy az őt kiszolgáló karhatalommal: a TEK-esek, a polgárőrök és az ilithidek mindenütt ott vannak Izmuth-ban, így elég sokszor útjukba kerülnek hőseinknek.

Míg a doki egyedül aránylag feltűnésmentesen jutott be a városba (némi kocsmai verekedést leszámítva), addig Leoék érkezése felettébb látványosra sikerül: a város apraja-nagyja már a kapuban megismerkedhetett a lángoló kardjával szerencsétlenkedő elffel. így azonban az ötperc hírnévnek hála, hamar összeáll újból a csapat. Együtt mennek a leendő törzshelyükre, az Agyagba. Itt persze este nem maradhat el a szokásos program, a kocsmai verekedés, ami során újabb két nagyhatalmú helyi legényt ismerhetünk meg: Lord Roszkost, a sötét lelkű és páncélú lovagot és a korábban Yakov-ot begyűjtő Drizzt-et. Hogy ki a jó, és ki a rossz, azt az összecsapás során nem igazán lehet eldönteni.

A küldetés amilyen egyszerűnek indul ("Hová lettek a vízből a halak?"), hamar olyan bonyolulttá válik. A nyomozás hatására kiderül, hogy valami mágikus vegyszer kerül a vízbe az ajándékgyárból, ettől nincs hal a vízben. Csak a csodálatos varázsszer(szar) segíthet, a BOJLI. Persze annak receptjét és a hozzávalókat is meg kell szerezni, szóval van munkájuk hőseinknek rendesen.

Az ajándékgyár is bűzlik rendesen: nem tartják be a foglalkoztatási szabályokat, mindenféle aljanépet dolgoztatnak (javák, törpikék, munchkinok robotolnak), ráadásul olyan biztonsági rendszer védi az ojjektumot, amit messze földön nem látni másikat. Ennek ellenére a csapat úgy dönt, hogy a gyárnak pusztulnia kell: a Mennydörgés Éjjelére időzítve megrongálják a villámhárítót, ami helyett Manu egy villámbefogó szuperizét telepít a létesítmény tetejére. A gyár napjai meg vannak számolva, hőseinknek más dolga sem lenne, mint nyigton ülni a fenekükün, majd a mennydörgés éjjele után begyűjteni a lootot és elkotródni vissza az Origóra... ehelyett belekeverednek a helyi forradalomba, besegítenek Drizztnek és kompániájának a Lord Roszkos elleni harcban, szóval fennforognak rendesen, látókörébe is kerülnek a helyi karhatalomnak. Közben még felszedik a kimondhatatlanul hosszú nevű Isith-et, a vérelf egyetemista/berserkert, így most már újból négyen néznek szembe a közelgő veszélyekkel.

A Mennydörgés Éjjelén is az események középpontjában találjuk a csapatot: gumicsizmát húzva, bízva a szerencséjükben beállnak a halállottós idióták közé, magyarul fogadnak arra, hogy beléjük nem csap a villám aznap este. Kiélvezik a fesztivál minden örömét, részt vesznek az ügyességi versenyen (mondjuk ott muszáj), zsákbacsápot vesznek, és ismerkednek a helyiekkel. Ekkor találkoznak a négy kis javával is, akik hazavágynak Izmuth-ból.

Manu a földalatti kapcsolatait felhasználva kicsit csökkenti a villámok általi elhalálozásunk esélyét, és közben a forradalmat is szervezi ezerrel. Az este legnagyobb szenzációja Drizzték Dagonnak, az alvó hínáristennek történő feláldozása... lenne, ha minden Culcu és a Szilv Eszter nevű főkövetője elgondolásai szerint történne. De persze nem így történik, sokan beleköpnel a fesztiválszervezők levesébe, többek között a csapat is: a legnagyobb villám felrobbantja az ajándékgyár tetejét, a bojli a tengerbe ömlik, közben felébred Dagon, Drizzt és lord Roszkos pedig együtt száll szembe az öregistennel...

A banda ezt már nem várja meg, amint lehet a káosz közepette felugrálnak a megjelenő transzdimenzionális buszjáratra és a javákkal együtt maguk mögött hagyják a csatatérré vált várost.

Hogy mi lett Drizzt, Lord Roszkos, Szil Veszter és a többiek sorsa? Az a kis csapat számára (remélhetőleg) örökre rejtély marad...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Previously on Rpg Online.... Összefoglaló az eddig történtekről Empty
TémanyitásTárgy: Re: Previously on Rpg Online.... Összefoglaló az eddig történtekről   Previously on Rpg Online.... Összefoglaló az eddig történtekről Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Previously on Rpg Online.... Összefoglaló az eddig történtekről
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Prológ, kedvcsináló
-
Ugrás: