ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 1.7 Woods, wolves, skags...

Go down 
SzerzőÜzenet
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

1.7 Woods, wolves, skags... Empty
TémanyitásTárgy: 1.7 Woods, wolves, skags...   1.7 Woods, wolves, skags... Icon_minitimeCsüt. Nov. 19, 2015 12:45 am

1.7 Woods, wolves, skags... 2014-12-15_00003

Az utazást semmi nem zavarja meg, a zene üvölt, ahogy áthajtotok az erdőn.

@StupidEarthMonkeY:A világ mintha átváltana képregényszerűvé vagy a zene vagy a sok frissítés miatt nem tudod, az út mentén fura alakok jelennek meg .Apró midgetek nagy puskával, azt üvöltve,hogy:

- Jóképű Jani majd ad a pofátoknak.

Valami puffanás, úgy fest elcsaptatok egy valami kutyafélét…

A világ helyreáll és nyoma sincs a midgeteknek meg mindennek.

- Zavar az erőben – gondolod.

Társaid, akik tegnap legények voltak mára inkább lepények lettek.A platón heverve horkolnak, hiába hajtasz bele a nagyobb gödrökbe és döccenőkbe ébresztés gyanánt. Ahogy lefékezel a célnál, a társaid meghazudtolva eddigi transzukat, egy „emberként” ugranak le a kocsiról és vetik be magukat az erdőbe.

@inthenameoftheking:Jobban szétnézve látod, hogy a díszlet pár méter után eltűnik és egy tök átlagos erdő bukkan fel. Fákkal, bozótokkal meg páfrányokkal. Jól sejtetted, az egész humbug csak a turisták miatt van, ha erre eszi őket a fene, akkor kellőképpen riasztó legyen. Miután kiürítetted a gyomrod tartalmát eszedbe jut, hogy nem nézelődni jöttél. Éhes vagy és nyűgős is, ráadásul valahol erre vannak a farkasok is..Egy félmaroknyi ehető bogyóra sikerül szert tenned –  survival skill used –nézelődés közben, mikor különös hangok ütik meg a füledet. Halkan osonva közelítesz, természetedből fakadóan otthon vagy az erdőben, az ágak elhajolnak az utadból, a gyíkok nyugodtan a fához lapulnak, még Medve Grillis és stábja is abbahagyja a nagy túlélést a kedvedért. Ráadásul pár éve nálatok forgattak, kénytelen voltál beugrania a rémisztő sárkány szerepbe, a sajátotok épp fusimelózottaz ország másik végén. Nem szeretted, de legalább egy havi rezsire futotta a haknisárkányságból. Odaintesz a stábnak, ők vissza intenek és az allright egyezményes jelét mutatják neked.A pénzért sok mindenre képes mindenki, mint látszik akár Te is. A nüansznyi elkalandozás után folytatod a hangok forrásának felkutatását.

Géphangok állatival keveredve és mintha mágia,átok? keserű szagát fújná feléd a szél.Teljesen váratlanul ér ami eléd tárul és egy ideig nem tudod hová tenni a látottakat, de megérted a populáció szabályzás szükségességét.

Egy kisebb tisztást látsz, aminek közepén két dájőr wolf van, az egyik valamiféle gépesített szerkezetben "ül" és egyfolytában vitatkoznak közös nyelven. Körülöttük több tucatnyi (vagy 100) pici farkas hever. Érkezésedkor pont tanúja vagy, ahogy szinte kipattan egy újabb kölyökfarkas a gépből.

- Mondtam, hogy ne együk meg azt a varázslót, biztos megátkozott minket!

Észhez sem tudsz térni, mikor vagy négy kisfarkas a lábadnál csahol, hatalmas szőrük van és nagy gombszemeik, amik szinte késztetnek, hogy hazavidd őket. Ezek nem a dájőr fajtából valók, egytől-egyig ultra-Cute-ok.


A hozzászólást Eszka összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 20, 2015 9:28 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

1.7 Woods, wolves, skags... Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1.7 Woods, wolves, skags...   1.7 Woods, wolves, skags... Icon_minitimePént. Nov. 20, 2015 5:43 pm

StupidEarthMonkeY
2015.10.28.  
16:40:29

Csak meganalizálnám azt a szerkezetet, hogy mire is való.

Sok-sok cuki kisállat, meg egy nagy gép.
Reménykedem, hogy nem valami Dr. Eggman féle szerkezet, mert egyikünk sem egy kék sündisznó.

Leonidas
2015.10.28.  
16:40:52

Előkapom az okostelómat és gyorsan csinálok pár képet a kis arikról. Jó lesz majd az instára meg a facebookra lájkokat gyűjtögetni. Persze azt már nem írjuk majd oda, hogy ezután már csak néhány percig éltek...
Aztán ráírok a kiborgra, hogy jöjjenek, megtaláltam a célszemélyeket. Ezzel együtt a GPS-koordinátákat is elküldőm nekik remélem, tudja fogadni, és nem éppen a szoftvert frissíti már megint...

Leonidas
2015.10.28.  
17:58:30

Látom, hogy Boltar dokiban felébredt az eddig mélyen alvó Czeizel Endre, és egyből a születésszabályozó gépezet tanulmányozásába kezdett, átgázolva a cukimuki farkaskölykökön, mit sem törődve a direwolfokkal. Én úgy döntők, hogy hősiesen a tisztás széléről fogom fedezni.
Amíg a kör közepe felé araszol, én szemügyre veszem a kisállatokat. Bár nem vagyok egy farkasokkal suttogó, de végignéztem a Discoveryn az összes Zoltán a farkasember-t, és Cézár Milánból is láttam egy csomót, szóval joggal feltételezem magamról, hogy értek a nyelvükön. Kiválasztom azt, amelyik a legjobban összenyálazta a csizmámat, és a tarkójánál megfogva szemmagasságba emelem ("ahogyan az anyja is szokta" - CM). Nem kezdett el nyivákolni, ez jó. A szemei viszont inkább kékes-lilák, mint a normál barna, ez nem jó. Na meg az sem, hogy a fülénél vonalkódot látok, frissen tetoválva. Ajajj, ezek lajstormba vannak véve, egyesével kell majd velük elszámolni... - de talán mégsem, nézek meg egy másikat, amin ugyanaz a számsor található. További vizsgálódás után a hasa alján a "Made in Mennyei Birodalom" feliratot is meglelem. Vacak kínai utánzat az egész - gondolom magamban, ahogy egymás után veszem észre az árulkodó jeleket: az egyiknek a farkát rontották el, a másik meg tele van rózsaszín szőrcsomókkal.
- Lehet, hogy már megint a Mikulás egy secret factory-jába futottunk bele? - gondolom sötéten, bár az is lehet, hogy nem gyár ez, csak szeméttelep...

Dr. Casanova Boltar
2015.10.29.  
15:04:26

The story so far...
"A Namekon töltött években az Országos Közegészségügyi Intézetben a Humángenetikai és Teratológiai Osztály munkatársa lettem. Mellékállásban a szülészeti osztály családtervezési tanácsadója, később főorvosként a humángenetikai és teratológiai laboratórium vezetője.

Egy időben az ENSZ Egészségügyi Világszervezeténél (WHO) dolgoztam. Kutatásaim kiemelkedő témája az öröklődés, a genetikai ártalmak, a veleszületett adottságok vizsgálata, valamint az epidemiológia.

Később a Nemzeti Egészségvédelmi Intézet főigazgatója lettem, itt függesztettek fel."

...Merengtem el komoran, miközben caplattam az általam oly nagyra tartott gépezet felé. Odaérve tapasztaltam, hogy ez bizony új generációs sötét-mágia védelemmel van ellátva és még a gyári számot is lekaparták róla. Én meg a svájci bicsakomat is otthon hagytam.
Komótosan felállok, visszafordulok és bánatos őzike szemekkel a társaimra bámulva széttárom a karomat.
A körülöttem ugrándozó kis szarháziak meg ezt bíztatásnak vették és elkezdtek ugrálni, betemetve engem szőrös kis bundájukkal.
A nagy cukikupac aljából csak a kezemet tudtam kidugni, jelezvén a többieknek, hogy needelnék némi helpet.

Leonidas
2015.10.29.  
20:46:06

Látom, hogy a doki kezd alámerülni, na ennek a fele sem tréfa gondolom, itt cselekedni kell. Előkapom a telefont, és és egy régi koréliai haverom, Bran számát hívom rajta. Ő amolyan seftes, vagy mondhatjuk azt is, hogy csempész, szerintem tudna mit kezdeni ezzel a nyáladzó-lihegő probléma halommal.
- Halló, Bran? Öreg barátom! Ezer éve...! Hogy vagy, minden rendben? Hallottam, igen... Te figyelj csak, lenne itt egy üzlet a számodra: 98 darab garantáltan működőképes, alig párnapos nullkilométeres direwolf-klón. Mit? Igen, nem eredeti, kínai. Hogy? Hogy az von le az értékéből? Szerintem ugyanolyan jól működnek, mintha egyenesen a Kaminóról érkeztek volna. Nem kamionról, Kaminóról! Egyébként darabjáért 50 kreditet kérek. 15? Ugyan már édes barátom, hát hol élsz te, a majmok bolygóján? Legalább 150-ért tudod darabját továbbadni bármelyik állatkereskedésben! Legyen 30, de ez az utolsó ajánlatom! Micsoda, hogy 20? Hát nem gondolsz az éhező gyerekeimre, miből fogom őket egyetemre küldeni? Jó, persze, nincsenek, de még lehetnek. Oké, legyen 25, de akkor el is szállítod őket! Áll az alku! - nehéz menet volt, de végül is egy egész szép kis összeget sikerült kicsikarni a zsugori koréliaiból. Most már csak a farkasokkal kell zöldágra jutnom.
Közelebb megyek hozzájuk, közben kiemelem a dokit is a cukiság kupac aljáról.
A be nem szorult monster elkezd egyből csaholni:
- Mennny elll, emberrrr, megeszlekkkkk - csinálja itt nekem a fesztivált, de gyorsan leállítom:
- Ugyan már farkas koma tudsz, tennél jobban is artikulálni, hallottak az előbb - mondom neki - Hallom hogy akadt egy kis populációs problémátok, ha gondolod, segíthetek rajta - majd felvázolom neki a kisfarkasok eladásának tervét, persze a 25-öt 5 kreditre módosítva, hiszen minek egy farkasnak a birodalmi érme? Végül 10-ben állapodunk meg, plusz abban, hogy valahogy kiszabadítjuk a tesóját a klóntartályból inputjából. Vakarom a fejem, de majd megoldjuk valahogy, gondolom, és a mancsába csapok.

Eszka
2015.10.29.  
21:09:08

@StupidEarthMonkeY:

Az elemzés lefuttatása után nem sokkal lettél okosabb, a szerkezet egyszerű IKEA-s szerkezet, az akciós címke jóval arrébb de a hyperszuper technikának köszönhetően ezt is kiszúrod. A rendszer csak egy lehetőséget ír ki a HUD-ra :
- ÁTOK
Közben miután társaid belevesztek a kölökfarkasok sokaságába azon töprengsz, hogy ez mennyivel jobb, ez mint a zombis affér....
Lassan mehetsz inzulin tranzfúzióra, mert a benned keringő szintetikus anyag megkövesedik a cukortól

Eszka
2015.10.29.  
21:30:42

@Leonidas:

A farkas sandán bámul rád a szépen levezetett terved után. Morog kicsit és megköszörüli a torkát:
- Na idefigyelj te pojáca, rrohadt nagy szerencséd, hogy ilyen helyzetben találkoztunk, mert reggelire sem lennél kiadós. Ráadásul az elfet csak akkor eszünk, ha ég a belünk, a füvet rágják a kutyák. Elő adod itt nekem a nemzetközi binziccment, előtte meg itt pózerekedsz a semmiből fogant porontyaimmal.
Paff, újabb farkasklón pattan elő. Vidáman csaholva fut is a jó doktorhoz.
Naszóval, viheted a kölköket a francba, ha megtöröd az átkot. Jó pár napja nagy mohóságunkba, befaltunk egy komplett boszorkánykört és lefolytottuk egy varázslóval.
Pechünkre a nyomorult még valamit halandzsázott közben, ezer átokról meg nagy családfáról. Mintha ez nem lenne elég tegnap egy kormos képű manó jelent meg, és asszonta, hogy meg vagyunk átkozva de szerencsénkre holnap érkezik a segítség, ő csak egy ilyen szülőággyal tud segíteni. Magyarázott, egy négytagú csapatról akik készségesen teszik a dolgukat, hogy magunkfajta rászoruló egyke farkasoknak segíccsenek, bár lehet tekintélyes szocpó járna utánuk. De egy komplett város nem tudok levadászni reggelire.
Erre megjelentek, én bízva a segítségben ide engedlek tikteket, Te meg már eladtad az összes kölköt. Hát ne már.
Mondjuk, van utánpótlás - erre vicsorog, tőr méretű fogai vannak, amik közt mintha kék és fekete ruhafoszlányok lennének.
-Törjétek meg az átkot és vihetitek a kölköket.
Deal hosszúfülű?

Eszka
2015.10.29.  
21:36:42

@Dr. Casanova Boltar:

A cukikupac alatt heverve nem is rossz, minden selymes és kényelmes, csak ne nyalnának mindenhol, de ott például jó...
Alig van súlyuk ezeknek a kis szaros farkasoknak, de a tegnap este után nem csodálkozol, hogy legyűrt ez a csorda, ellenállhatatlan vagy.
Közben hallgatod, ahogy az elf alkuszik a főfarkassal.

Leonidas
2015.10.30.  
11:20:48

Kisvártatva hajtóművek zúgására kapom fel a fejemet. A fák közül nagy szélt kavarva egy tehersikló ereszkedik le a tisztás még cukiságmentes részére. A piszkos-zöld burkolaton messziről virít a "Solo&Tsai Adunk-Veszünk" felirat, alatta a kötelező birodalmi pecsétekkel hogy merre, melyik régiókban kereskedhet a cég. Tapasztalatból tudom, hogy legalább a fele hamis, hologramostól rfid-stől mindenestől, de az egyszeri birodalmi rohamosztagosokat aránylag nagy százalékban át lehet verni vele. Ha meg nem elég, mindig ott a farba telepített lézerágyú és az elülső ionágyú...
A kinyíló ajtó mögül két megtermett ewok ugrik ki. Nem olyan formák, mint azok, akik Tibinél lopják a napot, ezek határozottan "veszélyesnek" tűnnek: oldalukon valamilyen hi-tech fegyverek acélja csillan, szemük előtt tűzvezérlő-taktikai komputer üvege... hátunkon pedig egy-egy hatalmas tartály, amihez egy jó 20-25 cm-es átmérőjű hajlékony cső csatlakozik. A csövek vége a kezükben van, bár egyelőre senkire nem fogják rá ezt a különös fegyvert.
Harmadiknak egy tagbaszakadt ember száll ki a járműből. Ruházata a szokásos koréliai csempészruházat: fehér ing, fekete oldalt csíkos nadrág, hosszú csizma. Kiegészítőként némi fukszot visel a kigombolt ing felett szőrös mellkasán, oldalán pedig két lézerfegyver tokját látom.
- Leo! Édes öreg cimborám, hát azt hittem sosem látlak többé! - ordítja, és a cuki kölykökön átgázolva felém közeledik. - Megy még az üzlet? Gondolom nem nagyon, most hogy a birodalmiak így betettek nektek - röhög teli pofával. - Ilyesmire vetemedsz, hogy kutyakölykökkel üzletelsz?
Az egyik direwolf rámordul, nem bírja a sértést a kis gyomra. Gyorsan félrehúzom, hogy hallótávolságon kívül beszéljük meg a részleteket.
Ahogy jobban megnézem, Bran komám egyre inkább hasonlít a híres rebellis unokatesójára, leszámítva azt a +50 kilót. Még minionokra is szert tett, igaz nem egy nagyra, hanem két kicsire. - Csu és Bekka - mutatja be a társait - ők lesznek segítségemre a felpakolásnál. Kezdhetjük?
Ránézek a direwolfokra látom, hogy a többiek ott babrálják a szülőágyat meg a benne ragadt farkast. - Persze, nincs akadálya, megegyeztünk a bestékkel - mondom.
A két ewok hátranyúl a tartályához és egy kis kapcsoló elpöccintésével beindítja a szerkezetet. Ezután elkezdenek sétálni a kölökseregben, és ahogy közel érnek egyhez, a cső végével - hupp - beszippantják azt.
10 kölök után eltűnnek a terepsiklóban, gondolom ilyenkor történik az ürítés.
- Bekka csinálta a kütyüt még egy pár napja egy hasonló munkához - magyarázza Bran Solo atyai büszkeséggel hangjában - igazán tehetséges műszerész.
- Aztán az átkokhoz értetek-e valamennyire? - kérdezem meg csak úgy mellékesen.

StupidEarthMonkeY
2015.10.30.  
12:41:43

Míg az elf egy kis plusz pénzt hoz a házhoz, a korábbi morgást csitítva odamegyek az öreg farkasokhoz, és felteszem a kérdést, hogy mennyire tetszene nekik, ha némilegesen meg kéne dolgozniuk az átok levételéhez?
Nyilván kétségbeesetten bólogatnak. én is előkapom a telefonomat, és már hívom is a most már mindannyiunknak mélyen az elméjébe égett számsort.

nulla-haaat - nuuuuuur-gli

A telefonba beleszól egy picit rekedtes, picit gurgulázó hang jelentkezik
- Üdvözöljük a halálgárda légiójának az ügyfélszolgálatán.
Kérjük ne tegye le a telefont, hívása fontos számunkra.
-amíg dúdolgat, további reklámok hangzanak el:
inkább szeretne VVÉÉÉÉÉÉÉÉRRRRRRTTTTT????? - üvölt egy eszméletlen mély hang. csatlakozzon a világevőkhöz inkább.
esetleg mindenféle huncut, parázna kalandokat? -az uralkodó gyermekei önre vár - búg egy mély, kaján női hang a háttérben.
tudni akarja mire a válasz a 42? tudni akarja mi mi lesz ha...? - szól bele egy folyamatosan változó visszhangzó hang. az ezer napra vár.

Picit vacilálok, hogy kikhez passzolna a legjobban a két eb, elvégre mégis csak vérebek. talán Khorne-hoz passzolnának a legjobban, Slaanesh-hez csaknem kéne beprotezsálni őket, elvégre asszem egy életre is huncutkodtak már eleget eddig. mégis, mindenféle varázslatokkal kapcsolatban talán Tzeentchhez kéne átkapcsolni.

Megnyomom a négyes gombot, és várok hogy jelentkezzen az operátor.
- Üdvözlöm Mr. Ash243. természetesen.
- Őőőőő, honn...
- nantudta a nevemet? - pontosan velem együtt kérdez az operátor.
- feje
- zze be - még mindig.
- kérdéseire a válaszok:
Minden jelentkezőnek örülünk, még vérebeknek is, szívesen megváltoztatjuk az átkot sorozás esetén
Természetesen utaljuk önnek a közvetítői díjat, amennyiben a jelentkezők túlélik a próbaidőt.

- Szuper, akár jöhetn...

Ebben a pillanatban feltámad a szél minden irányból pontosan elém, megváltozik a levegő sűrűsége, és mintha minden színben pompázna, amíg ki nem pattan belőle egy lila vágás, amin átsétál egy hosszú csuhás alak egy hosszú bottal.
Körbenéz, elém tart egy papírt, miközben felszív egy adag torzkövet, és elkékül egy pillanatra a bőre, elsárgul a szeme, majd visszaáll.
A szerződést elkezdem végigolvasni, de kurva idegesítő, hogy pillanatról pillanatra változnak a juttatások és az ígéretek.
Tisztára olyan, mint egy konzolboltban dolgozni...

Mindegy, aláírom, csak vigyék már innen a két dögöt. ezzel a kutyák, a gépezet és az öreg is eltűnik, majd lezuhan elém egy láda, pont az egyik szőrgombócra.
Szerencsére, amíg ezt intéztem, vagy még négy kipottyant a gépből, szóval még így is pluszban vagyunk. a ládán a következő dolog van felírva: Loot crate.
Ahogy nyújtom felé a kezemet, felpattan a teteje, és elkezd mindenfélét hányni magából a környékre. Szürke, fehér, és zöld fény emelkedik a kiesett dolgokból.

ahogy elnézem, ezt is sikerült vérontás nélkül megol.... ohh. Lehajolok, és elkezdem a véres szőrmedarabokat takarítani a bakancsomról.

Szóval ezt is megoldottuk. most már csak a lootot kell elosztanunk. amíg mindenki kiveszekszi magát a dolgokon, félrevonulok, és elkezdem olvasgatni, minek a levadászására is szerződtünk...
Végül felkerekítettük 100-ra az eladott puppyk számát, még így is legalább húszhoz ingyen jutott a nagy hasú koréliai.
Az összesen 2500 kredit, osztva néggyel, az fejenként 625. Hahó! Gazdagok vagyunk! Legalábbis a következő pár napban...

Eszka
2015.10.30.  
16:40:10

@Leonidas: @StupidEarthMonkeY:

Míg Bran csacsog veled kicsit, addig az ewokjai begyűjtik az utolsó kis farkaspujákat is. Biztos, ami biztos.
Egy Imperium Galaxtikus platinakártyát átnyújt fizetség gyanánt és elsuhannak farkasostól, ewokmackóstól.
Közben társad elintézte az átoktörést, és a morci direwolfok eltűntek.
Panaszos farkasüvöltést fúj felétek szél dimenzión innen és túl.
A frissen materializálódott loot crate, szétszórja tartalmát. Úgy fest mindenkinek jut póló What is Chaos? Suffering, you might say. Oppression. Deceit felirattal., Khorne, Tzeentch, Nurgle mintás matrica és előrendelői DLC, valamint 4 ingyenes belépő a következő világégésre. (Persze dátum nélküliek)

StupidEarthMonkeY
2015.10.30.  
16:51:35

Rerollra van lehetőség?

Eszka
2015.11.02.  
10:20:37

@StupidEarthMonkeY:

Reroll után plusz tárgyak jelennek meg pár korsó, amin hasonló feliratok vannak mint a matricákon.

StupidEarthMonkeY
2015.11.02.  
10:47:30

@Eszka:
Be is nyúlom gyorsan a Tzeentch-es börget, egy polot, egy matricát, es egy dlc kódot.

Eszka
2015.11.02.  
11:14:35

@StupidEarthMonkeY: @Leonidas:

Boldogan néztek szét, a quest második fele is teljesítve, végre leadhatjátok, s bezsebelhetitek az XP-t.
Ráadásul plusz bevételetek is lett, bár ezt elvileg be kéne vallanotok, a Galaxtikus Adó Hivatalnak, mert mostanában ellenőrzik a fekete kalandozást.
Elmélkedéseteket a járművetek zaja szakítja félbe.

@Yakov még mindig a platón horkol, de új alvótársra talált a látottak szerint. Egy hatalmas fekete párduc van mellette és épp a karmait élezi az ork mellkasán. A volánnál egy fehérhajú sötét elf épp gázt ad. Integet nektek, ahogy elrobognak befelé az erdő közepébe.
Egy névjegyet találtok a kocsi hűlt helyén.
Drizzt DoUrden liszenszelt ork és fej vadász, alatta telefonszám és email cím is szerepel.
Ott álltok ketten a lecsupaszított tisztáson.
Az orkotokat ellopta egy sötét elf és az orvosotok aki segíthetne az.. Hol is van?
Legutóbb még egy cuki farkas kölyök rakás alatt volt, de azokat felszippatották gondos ewok kezek. Lehetséges, hogy a dokit is abszolválták?

Leonidas
2015.11.02.  
14:04:36

Biztos, ami biztos, belelövök egy nyílvesszőt a Niva platójába. Először gondolkodtam rajta, hogy a robbantós fajtából kéne, de aztán mégsem azt választottam, mert jó haver volt az ork. Bár ahogy szaglott a kocsija... na azért megérdemelte volna az elmúlást, de már mindegy, már elrepült a lövedékem.
Ezért inkább csak egy nyomkövető vesszőt kapott a plató, azt sem a macskába küldtem. A GPS jelét az egész bolygón tudjuk majd fogni. A füstös képű druszám akár ki is húzhatja, el is dobhatja, némi fémreszelék akkor is marad, ami vígan fogja sugározni a jeleket nekem. A nanotechnológia korában élünk, nem oly nagy ördöngösség ez.
Ahogy látom, ketten maradtunk a kiborggal az erdő közepén.
Na mi legyen? Menjük vissza az útra és stoppoljunk, vagy várjuk meg az első buszt? Elvisék űrhajója sajnos nagyon messze lenne gyalog, Brantól meg nem kéne még egy szívességet kérni.
Ahogy elindulunk az út felé, azért még írok egy üzenetet a koréliai barátomnak, hogy a doki nem volt benne az üzletben, ha lehet, vissza szeretnénk kapni...

StupidEarthMonkeY  
2015.11.03.  
14:33:06

Sóhajtások közepette konstatálom, hogy járat és miegyéb nélkül maradtunk. szerencsére tisztás kellős közepén vagyunk, itt talán annyira nem okozunk nagy kárt. A telefonomat és az inkvizíciós megbízást előkapom, megkeresem rajta a segélyhívó telefonszámot, felveszem a leghisztisebb hangomat, és amint felveszik a telefont, elkezdek hisztizni, toporzékolni, nyávogni, hogy

"a papa azt ígérte, hogy nem veszüüüünk eeeeeeel!!!! azonnal kérek egy transzportegyséééégeeeeeeettttt!!!!! ez milyenmááááááááár? miaz hogy kééééék? én egy fekete RHINOT kérek, VÖRÖS LÁNGNYELVEKKKEL! NEM ÉRDEKEL, HOGY NINCS OLYAN FESTÉSSEL, OLDJÁTOK MEG. NEM IS SZERETTEK, UTÁLTOK! GYŰLÖLLEK TITEKET, ÉS GYŰLÖLÖM A NAGYFATERT IS. ÁTÁLLOK A KÁOSZ OLDALÁRA, HA NEM KAPOK EGY ILYET!"

Az elf szemmel láthatóan nem érti mi történt, nem érti az elbaszott nevelésű tini mentalitást. Elkezdeném magyarázni, hogy "ez egy nagyon hosszú szto..."

amire óriási robbanás rázza meg a környéket.
...belépett az atmoszférába.
5.
4.
3.
2.
1.
ismételten óriási robbanással becsapódik a mezőn előttünk egy drop pod. ledobja magáról a 6 oldalpanelt, és lám, benne egy fekete rhiny lángnyelvekkel az oldalán.

1.7 Woods, wolves, skags... Anarch11

Közelebb menve egy levél mellette, hogy nagyon-nagyon sajnálja papa az elégedettségünket, reméli ezzel kiengesztelt. a szállítóban még plusz meglepetéssel is készült, csak nekünk.

Kinyitva az oldalát, benézve totál ledöbbenve látjuk, hogy még egy motor is van bent, plusz lángszóró, és egy terminátor páncél.
Csuhajj!!
Ha erre már ezt megkaptuk, akkor vajon arra mit kapunk, ha megcsináljuk a küldetést? Ámulok magamban.

Bepattanok a páncélba, csak a biztonság kedvéért, majd leülök a volán elé, meghúzom a dudát, és elkezdem üvölttetni ezt:

ahogy elindulunk visszafelé. ránézek az elfre, és felteszem a kérdést, hogy srác, a dokiért, az orkért, vagy erre a küldetésre menjünk?

Leonidas
2015.11.03.  
17:45:29

- Hát, ööö, és amondó volnék, hogy előbb térjünk vissza a faluba Józsi kománkhoz, mert ez a questes bigyó már nagyon bekékült - mondom - meg aztán nem árt az a kis jutalom, meg némi infó sem, amit a Felkent biztosíthat számunkra, az XP-ről már nem is beszélve...
Gondolj bele, úgy néz ki, hogy kettőnké lesz az egész - mondom, némi hunyorítás kíséretében a kiborgnak.
Látom, hogy a komám nagyon éli az új verdát. Megsimogatja a középkonzolt, mielőtt beindítaná, aztán neki az erdőnek - elég szigorúan nézek rá, így aztán még az első fa előtt fékez, és inkább a csapást választja, Földanyánkat, az élő természetet kerülgetve. Aztán amikor a polisztirol részhez érünk, megsajnálom és kegyesen bólintok neki, hogy nyomjad ecsém...
Az igazi erdőtől a köves útig kifejezetten szép, szabályos, műanyag ágcsonkokkal és üvegcserepekkel körülhatárolt ösvényt vágunk. A rhino baromira megy (és nem büdös, némi modellfesték- és ragasztószag árad csak belőle), bevallom, még én is élvezem a díbolást...
Vissza a faluig eseménytelen az utunk, és valahogy gyorsabban megjárjuk, legalábbis a navigátor kényelemes fotelében üldögélve rövidebbnek tűnik az út. Érdekes módon a szemétváros lakói sem tisztelnek meg minket a konyhai és egyéb háztartási hulladékaikkal, a járművünk tekintélyes külseje és hangja a valamilyen oknál fogva otthonmaradásra készteti őket. Ki tudja, mélázok el magamban, lehet hogy jártak már errefelé mostanában hasonló járművel mindenféle alakok, akik nem fogták vissza úgy magukat, mint mi most... Sietünk, így alig egy-két házat rombolunk porig, amik valahogy a jármű elé kerültek.
- Upssz - mondja az elsőnél a kiborg, a többit már említésre méltónak sem tartja.
Tibi kocsmája előtt azért rászólok, hogy parkoljunk szabályosan, nem kéne az ork sorsára jutni. Mindenféle jó dolgokra szeretném költeni a kínkeservvel megszerzett kreditjeimet, nem büntetésekre.


Eszka  
2015.11.03.  
21:58:52

@Leonidas: @StupidEarthMonkeY:

Tibor kocsmáját régi ismerősként üdvözlitek, jó újra a civilizált világban lenni. Bár..
Belépve az eddiginél is szokatlanabb látványban van részetek.
Superhero Night nagy kacskaringós betűkkel kiírva a kétfejű tulajdonos feje felé.
A csehóban hemzsegnek a szuperhősök.
Vasember, Hulk, Macskanő és Amerika kapitány ismeritek fel a jelen lévők közül párat, az egyik asztalnál épp a Denevérember szkanderezik a Pókemberrel. A kék farkas pincérnő épp el van veszve az asztalok közt a vendégekben és a rendelésekben.

Beléptetekkor Tibi egyik feje bólint és közelebb invitál titeket , nagyot sóhajtva elkezdi mondandóját.
- Szevasztok! Itt az italotok, Ultron gyömbérsör és egy Thanos töltet. Tudjátok sosem gondoltam volna, hogy egy NGR márkájú kiszuperált dimenzióajtó generátor ennyire feldobja a forgalmat. - kényszeredetten mosolyog – remélem, megvagytok a feladattal amit Józsi rátok bízok, mert szükség lenne rád- néz rád @StupidEarthMonkeY - esténként, ha ráérsz.
Egyébként a pap hátul vár titeket. Azzal fordul a következő vendégek felé. Épp Cyclop kér egy sört. Sötétkék kosztümjét viseli, és Polaroid márkájú napszemüveget.
@Leonidas:
Boldogan veszed el az italt, két-három napba telt de csak szert tettél erre a fránya gyömbérsörre.
A hátsó helység alig változott, a felállás majdnem a régi. József testvér középen mellette nem a búvárruhások állnak és a kislány sincs sehol.
Magneto és Galactus a jelenlegi testőrei.
Fülsüketítően megy a zene bent

A pap egy A.L.M.A. márkájú hololaptopon pötyög valamit. Ahogy beléptek gombnyomásra lehalkul a zene minimálisan zavaróvá.
- Üdvözlöm az Urakat - kezdi Jóska- sajnálattal látom megfogyatkoztak.
De a jó hír, hogy ha megvannak a kék quest ikonok akkor ketten részesülnek az XP-ből, ahogy megegyeztünk. Az anyagi részét már induláskor kimerítették.
@Leonidas: ahogy előveszed a küldetést jelző tokeneket, amik egyszerűen kirepülnek a kezedből bele az egyik testőr kezébe (Magneto), ő átadja a megbízótoknak.
Remek, akkor sikerült mindent megoldaniuk. Akkor, ahogy megegyeztünk- és lenyúl a pult alá - íme a jutalom. Egy pendrive-ot és egy zöld levelet (bükkfa) tol át az asztalon, mindkettőre 100 xp van írva.
Gondoltam stílusosan kapják már meg hisz sokat dolgoztak rajta. Ha consume-olják őket akkor íródik jóvá a tapasztalatpont és szintet léphetnek.
Új skillek, új perkekkel gazdagíthatják magunkat.
Én pedig kijelentem önöket, nehogy azt gondolják, hogy nem vagyok tisztességes munkáltató - Gombnyomás a hololaptopon -
Köszönöm szépen a közreműködésüket, jó ügyben jártak el. Jó szórakozást ma estére, hála Tibi új szerzeményének minden este remek mulatság van itt. érezzék jól magukat az első italukat én álltam - kacsint egyet - most ha megbocsájtanak, folytatnom kell a munkámat.
Zene vissza.

Pause.
- Romulus és Remus üdvözletüket küldik, nagyon élvezik az új munkájukat és köszönik az új lehetőséget. Mr. Ash243 pedig előléptették, már nem operátor.
Ezért van egy plusz ingyen körük a pultnál.
Zene vissza.

Eszka  
2015.11.03.  
22:32:44

@Leonidas:

A zsebedben lévő okostelefon rezeg egyet.
InterGalactic Message received
Gáz van Leókám. Az után gyártott dögökből egy tucatot tudtam leszállítani a megrendelőhöz. Nem foglakozunk több gagyi termékkel, mert nincs rá garancia, ráadásul az egyik társaidat is vittük. Jelen álláspont szerint T mínusz egy hét múlva járunk felétek leghamarabb.
Addig ne csapj a seggére a lóvénak, csak ügyesen, üdv Bran , Csu és Bekka.

Leonidas
2015.11.04.  
09:48:25

- Szerintem vegyük ki a ma estét, szórakozzunk egy kicsit, aztán holnap majd ránézünk arra az inkvizítori megbízásra - javaslom a kiborgnak, akit mostantól csak TuForSzri-nek fogok nevezni. - Akár le is dolgozhatod az első napodat, mint kidobó, sok szerencsét hozzá! - kacsintok rá, és kilépek a külső helyiségbe.
Kissé még mindig másnaposan és a nagy tömegtől zúgó fejjel lépek a pulthoz az ingyen gyömbérsörért. Régen minden jobb volt, mint ahogy ez a csehó is, nyugis hely volt az idevalósiaknak, most meg minden tele van külföldivel - morgok magamban, miközben a poharammal szabad helyet keresek.
A szokásos leosztás van itt is, mint minden buliban: a sztárok középen villognak, hetvenkednek az éppen aktuális világmegmentésükkel, és mindenféle trükköket mutogatnak. Az egyik asztalt egy zöld lámpás teríti be baljós földöntúli fénnyel, a másiknál meg egy piros köpenyes tag éppen a szeméből kicsapó vörös sugárral melegíti fel a forralt borát. A hangulat jó, fények és látványosságok mindenfelé, bár azért némi feszültséget is érzek az estében. A Marveles csókák úgy csinálnak, mintha ott sem lennének a DC-s hősök és viszont. Superman úgy megy el Pókember mellett, hogy még csak rá sem néz, de ez még a jobbik eset, a Macskanő kifejezetten ellenséges tekintettel bámulja a tejeskorsója felett a Skarlát Boszorkányt.
- Lehet, hogy újra kéne kalibrálni a kapudat, hogy minden este csak egy univerzumból jöhessenek a vendégek - mondom Tibinek még a pultnál - nem jó az, ha ennyi kakas kukorékol egy szemétdombon (már megbocsáss, tudod, ez csak afféle szólás, nem a helyre értettem...). Ha ezek táncba kezdenek, akkor nem lesz elég TuForSzri bionikus karja, és a kár sem a szokásos 100 kredit lesz.
Na mindegy, nem az én dolgom, csak az ücsimet akarom elfogyasztani, és aztán lepihenni az előzőleg lefoglalt szobácskámban.
Most látom csak, hogy a fal mellett, az árnyékban is üldögélnek: egy csomó kibic, olyan "hősök", akiknek nincs szuperképességük, persze ők is kiadónként szétválogatva. Irigykedve bámulják a középen hetvenkedőket, miközben búsan kortyolgatják a sörüket. Kiszúrom a zöld íjászt, és lecsüccsenek melléje a szabad helyre. Hamarosan örült szakmai diskurzusba kezdünk a különböző íjak és nyílfajták hasznosságáról és szerepéről a monsterhuntering gyakorlatában. Egészen jól össze is pacsizunk, még a face-n is bejelölöm, ha kell majd hívjuk egymást. A végén még egy kis deal is összejön: az egyik hőkövetős rakétahajtóműves nyílvesszőmért ("Ezzel egy TIE-fightert is leszedhetsz, még a légkörben!") ad kettőt, egy mászókampósat, amit belelőve egy falba simán fel lehet húzni magamat, illetve egy olyat, aminek az injekciós tűként valamilyen folyadékot juttat meglőtt delikvensbe. Most épp nincs benne semmi, de bármivel megtölthető, és instant, nagy távolságról beadható lesz az ellenszer.
Sóhajtva gondolok a dokira, az ő főzeteivel micsoda kombó lehetne ebből!
Nem sokat maradok, mert eléggé elálmosodtam. Felsétálok a szobámba, ahol egy kis forró vizet engedek egy pohárba, majd a Józsitól kapott levelet összetörve, egy kis cukorral és citromlével egész kis fincsi teát kotyvasztok belőle. Miközben iszom, azon gondolkodok, vajh milyen képességet válasszak magamnak: cool legyen vagy inkább hasznos? Na, ezt ma már nem fogom eldönteni, gondolom félálomban, majd csak holnap reggel...

StupidEarthMonkeY  
2015.11.04.  
13:47:22

Ahogy azt megboldogult nagyipari kenyérpirító nagypapám monda, work hard, play never. Kicaplatok én is Tiborunkhoz, körbepásztázom a tömeget, ránézek, majd felteszem a kérdést, hogy van már bárki, akiket el kell távolítani a helyszínről?

Egy-két utcai szintű hős épp masszívan hőbörög az egyik sarokban, hogy a "nagyok elvannak azzal, hogy városokat vernek szét, aztán a romokban eluralkodott káoszban ők tehetnek rendet utánuk. épp valami piros latexrucis ninja magyaráz erről egy nagydarab fekának, valami lila hajú csajnak, aki a fekán csüng, meg valami sárga-zöld rucis, háromnegyedes kompressziós ruhás bohócnak. itt most meg is állok, és kuncogok egy sört magamban.

Tovább nézelődve leülhetnék egy sörre beszélgetni Cable-lel hogy az egész léte egy paradoxon, de félek elkapnám tőle a nanovírust.

Azt magyarázza, hogy a Superman-ek nem a legjobban viselkednek, őket lehet rövidtávon el kellene távolítani. Kivételesen a pusztakezem helyett inkább az eszemet használnám, odamegyek Deadpoolhoz, akit mindenki nagy ívben elkerül, hogy mennyire vicces lenne rávenni az egyik Superman-t, hogy Loissal és egy másik párhuzamos Superman Loisával hármasban csinálnák, nyilván több se kell neki, megy előadni az ötletet, hogy egy ilyenhez beszállna a háttérbe nézőnek...
A Superman felháborodik, és ott hagyja, de nyilvánvalóan pár perc múlva el is tűnik. már csak annyi dolgom van, hogy odamegyek a másikhoz, és közlöm vele, hogy milyen beszélgetést hallottam az előbb, ami után egy párhuzamos világbeli énje feltűnöen gyorsan el is tűnt...

A Superman probléma megoldva, már csak azt kell elintézni, hogy a hulk eltűnjön, és máris kezelhető lesz a szitu, ha para van. Szerencsére a terminátor páncél még ilyen esetekre is jól jöhet.

Nyilvánvalóan nem is kell sok, hogy felizzon a hangulat, a kissé becsiccsentett Vasember épp az új Superior páncéljának a Hulkbuster verzióját ecsetelgeti, hogy milyen csincs, és bármikor egy perc alatt kifekteti vele a nagy zöld dögöt komolyabb gond nélkül. Hát nyilvánvalóan jön is a kérdés vissza a hulktól, hogy "fogadjunk?".

Frenetikus.
Mielőtt elmérgesedne a hangulat, megszólaltatok egy gongot hangosan a karomból.
Elkezdem magyarázni, hogy a kocsma szabályzata alapján ilyet csak akkor szabad, ha fogadással, és nyílt terepen játsszák le.
- Mindenki aki szeretne fogadni a csetepatéra, álljon a balomra, és tegye meg fogadásait Tibornál!
Miután megtette, álljon át a jobbomra, mindenki olyannal, aki szeretné életnagyságban látni a harcot. Megkérem Blinket, hogy nyisson egy portált a közeli sivatag közepére, majd mindenki szépen haladjon át, mindjárt nyitjuk a csapokat ott is.

Végül áttessékelem a mai nagyfiúkat, és a biztonság kedvéért egy pár automatizált kamerát is, hogy élőben közvetítsék a meccset az itteni projektoron.
A portál magam mögötti részét lezáratom, és kinyittatom pontosan Tibi pultja előtt, hogy lehessen utánpótlást kérni folyadékügyileg, valamint egy külön portált is kérek a mosdó irányába.

Átnézek a kétfejű kocsmárosra, hogy van-e még para, de úgy néz ki nincs.
Picit értetlenkedve áll előttem, amire lassú tapssal nyugtázom magam, hogy milyen ügyes voltam, hogy még egy kerthelységet is nyitottam a kocsmának ma estére, ingyen szórakoztatással, és még plusz bevételhez is juttattam.

Nem sokan maradtak, talán valami 20-25 ember maradt, és ők is a holoprojektorok előtt tobzódnak.

Kihangosíttatom magam a kamerákkal ahogy mindenki elhelyezkedett, és felolvasom a szabályokat.

1. szabály: nem beszélsz a klubbról!

2. szabály: NEM. BESZÉLSZ. A. KLUBBrőőőőő... izé. bocs, ez egy másik klub.

Szóval. Lakott területeket 100 kilóméteres körzetben elkerülni, aki ezt megszegi, diszkvalifikálva lesz.
Más nagyon nincs, mindenki mással közlöm, hogy csak saját felelősségre van itt, és figyeljenek egymás testi épségére.

Végül, a meccset elindítom, és odasétálok Tibihez, hogy akkor most kérem a sörömet. Holnap reggel új questre kell mennünk...

Eszka  
2015.11.04.  
17:10:47

@StupidEarthMonkeY: @Leonidas:

Az esti kikapcsolódás jól sikerült. @ StupidEarthMonkeY Tibi az este végén 50 egységgel honorálja a munkádat és egy 20 Xp-s kuponnal, amit bármelyik Online shopban (Android,Windows,IOS) felhasználhatsz. Biztosít róla, hogyha megunod a kalandozást, nála mindig lesz munka számodra.
Másnap.Health,Magic replished. New Skill unlocked

A reggeli elfogyasztása közben, jobban megnézitek a Inkvizíciós küldetést, amiből kiderül hogy a következő fejezetben az űrbe kell mennetek.

Leonidas
2015.11.05.  
06:36:16

Reggelre frissen ébredve, új erővel (ügyességgel, állóképességgel, meg egyebekkel...) telítődve ébredek. A mindezidáig kihasználatlan fénykardommal játszadozva még az ágyban azt is kitalálom, milyen új képességet válasszak?
Ez pedig nem más, mint az EzACsávóEztMostNagyonKomolyanGondolja, vagy rövidítve EACEMKG, még rövidebben észemkágé: ez az, amikor éles helyzetben fegyverrántásnál, minden baljóslatúvá válik a delikvens körül, hirtelen besötétedik, viharos szél kap a köpenyébe, úgy tűnik, mintha hatalamassá nőne, stb.
Ki is próbálom a tükörnél a fénykarddal: ahogy előrántom hirtelen félhomályba borul a szoba, kapok egy alsó megvilágítást az arcomra, és már üvölt is valahonnan mögülem a zene:Jó lesz!, gondolom, egy csöppet halkítok a zenén, beállítom, hogy csak az első 10 mp szóljon, szóval megejtem a finomhangolást.

Ezután vidáman vonulok le az ivóba találkozni egyetlen megmaradt társammal.
Hurrá új kalandba kezdünk!
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
 
1.7 Woods, wolves, skags...
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Fejezetek, Chapters
 :: 
Load Game
 :: 
First Game Cycle- Let's go an adventure!
-
Ugrás: