ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Tuulikki északról (északabbról, mint gondolnád)

Go down 
SzerzőÜzenet
Tuulikki
Meteorbringers Team Wannabe Player
Tuulikki

Hozzászólások száma : 21
Tartózkodási hely : Nem vagyok tartózkodó típus, helytől függetlenül

Tulajdonságok:
Fajta: Puoli-suomalainen viking (finnking, vifinn, etc.)
Kaszt: Skjaldmær (Kilpineito)
Szint: kisegyes

Tuulikki északról (északabbról, mint gondolnád) Empty
TémanyitásTárgy: Tuulikki északról (északabbról, mint gondolnád)   Tuulikki északról (északabbról, mint gondolnád) Icon_minitimeSzomb. Május 07, 2016 2:19 pm

Ha valaki azt állítja, hogy a viking (munkavállalás külföldön) csupa kaland, izgalom és szórakozás, az vagy teljesen hülye, vagy nem tudja, miről beszél... Vagy pedig teljesen hülye, aki nem tudja, hogy miről beszél.

Csak próbáld elképzelni, amint hetekig evezel olyan férfiak társaságában, akik már a parton is izzadságtól bűzlöttek, egy olyan hajón, amire partközelben célba fosnak a sirályok, kint a nyílt tengeren pedig úgy érzed, egy fingástól is felborulna.
Képzeld el azt, amikor a parton még lelkesen készülődsz, elképzeled, amint Thor nevét üvöltve vinnyogó senkiháziak bűzlő beleit ontod ki, levered a fejüket és ugrálsz a hulláikon... Még látótávolságra vagy az Otthont jelentő partoktól, amikor már egyedül csak az jár a fejedben, hogy vajon melyik társad nem hajít a vízbe, amikor tengeribetegen a nyakába hánysz.

Képzeld el, amint Harald a kocsmában mézsörtől részegen meséli röhögve, mint aprította hármasával a szászokat, akik véznábbak mint egy gyereklány - persze Haraldnak könnyű: közel nyolc láb magas és akkora, mint két ökör együtt. Neki legfeljebb egy jötunn nem lenne vézna... De téged azért meglepetésként ér, amikor erős és egészséges, cseppet sem rémült szászok várnak a parton, dárdaszegezve.

És akkor mindezek után még próbáld elképzelni azt is, hogy amikor a kibelezett és szétvert fejű szász hullákon ugrálástól fáradtan már egyedül csak az érdekel, hogy biztonságba menekítsd a helyi lakosság nőtagjait és az anyagi javakat az érthetetlen módon kigyulladt faluból, a helyi Főakárki - noha minden kiálló része hiányzik már, hála továbbra is részeg Haraldnak - utolsó leheletével átkot szór mindenkire, akit a megmaradt szemével még lát... És egyedül csak te vagy ott az egész csapatból.

És végül, képzeld el, amikor a hányást befejezve, kóválygó fejjel ülsz a földön a tűző napon, éppen úgy, ahogy jó anyád a világra szült és csak a sivár üresség van körülötted, bármerre is nézel: se haverok, se ellenség... És te arra gondolsz, hogy nem volt az évszázad ötlete kihagyni Lokit, amikor támogatásért imádkoztál az istenekhez.

Szóval, ha ezek után valaki azt állítja, hogy a viking (munkavállalás külföldön) csupa kaland, izgalom és szórakozás, azt habozás nélkül üsd agyon egy kellően goromba kinézetű husánggal: semmi értelme megvárni, amíg kiderül, hogy az illető teljesen hülye-e, vagy nem tudja, miről beszél.

Ja, és még valami: Tuulikki vagyok, Branwig lánya, aki Gerda lánya, akinek az anyja nagy Lagerta volt, Helga lánya... Bár lehet, hogy összekevertem néhányukat...
Vissza az elejére Go down
 
Tuulikki északról (északabbról, mint gondolnád)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Hasznos információk
 :: 
Játékosok bemutatkozása - The Meteorbringers Team
-
Ugrás: