ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Empty
TémanyitásTárgy: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Icon_minitimeHétf. Május 23, 2016 11:45 am

Méhviasz ősi városa örökre elveszett.
Az athasi elfek büszkesége és az egykori ereburi birodalom egyik gyöngyszeme és talán egyetlen túlélője mindörökre a mélybe temetkezett, több évszádnyi kő és homok hullott a városra és öntötte el.


5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Birdsville-sand-dunes
A Nagy Aluviai Pusztaságban hatalmas vízoszlop tőr fel a mélyből és majdnem a felhőkig emelkedik.
Öt sáros test puffant a földre.
A hatodikat, azt a kis pirosat földre helyezi egy láthatatlan erő.

A meleg homokon tértek magatokhoz lihegve, vizesen fekszetek a hátatokon. A víz és homok a nap hatására egyfajta  homokpáncéllá, héjjal keményedik rajtatok és hálát adtok a  Mennyben Lakozónak, hogy sikerült időben megmenekülnötök.
A végkimerülés határán vagytok, a harc és a menekülés kivette az erőtök, megmozdulni nem bírtok, a hosszú napok megpróbáltatása most jön ki rajtatok. Jó ízűen hunyjátok be a szemeteket, és megkönnyebbülten merültök álomba.
A sivatagi errefelé csendes és békés.
Az erre tévedő portyázó dögevő vadakat pedig elriassza egy vörösen izzó szemű alak, aki egy homokbuckán figyeli a környéket és várja az első ébredőt. Csendesen az alkalomhoz illő nótát dallamát kezdi dúdolgatni  ami már jó pár évtizede nem jutott eszébe…A hozzászólást Eszka összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 23, 2016 5:20 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Icon_minitimeHétf. Május 23, 2016 12:23 pm

@Isithieländé:
A halottak nirvanájába vezető úton tömeg van és a méhviaszi élőholtak borítják az utat ameddig a szem elllát. Érkezésedkor egy adrogün alak számot huzat veled és keserű arccal nézed a papírt amire az ezerötvenhét van írva.
- Kettőszáznyolcvankettő - hangzik előröl a hívás. A gondolataiba mélyedve dörzsölgeted a farkad ami természetesen simul a kezedbe.
Hosszú várakozás lesz ez ...
Órákkal később is csak háromszázat halad előre a sor, ekkor érzed meg a tested hívását. Vigyorogva intesz a mostmegismert barátoknak, menned kell, dolgod van még az anyagi világban

Lassan térsz magadhoz, ismét elborított a sötétség és a várakozás a túlvilágába élénken él benned, de Kalak bélyege nem engedett távozni ebből a világból. Felülsz és szétnézel, a rád keményedett homokpáncél darabokban hullik le rólad. A társaid melletted a homokban fekszenek igazi hősi pihentető álomban.

- Hali, már vártam, hogy valaki felébredjen közületek – halassz egy ismerős hangot oldalról.
Egy sötét árnyék emelkedik fel a homokbuckáról és közelebb lép, felismered sortársadat Szabó Zé-t, a örökké úton lévő postást. Legutóbbi találkozásotok kalandos és emléketes volt.

- Van kedved addig kicsit kocogni míg a tárasaid felébrednek? Unom már ezt a tétlenséget, gyere menjünk – tested akaratlanul megmozdul Zé hívő szavára – közben majd nótázunk meg dumálunk. Szép farok, múltkor is megvolt már?
A fenekedhez nyúlva kellemes tapíntású  szőrt érzel, futás közben magad elé rántva döbbensz rá, hogy a saját farkadat fogot a kezeben.
5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Monkey10

Perk: Marmoset Tail. New limb growned, acquired from the magic monkey blood affected with bad magic. Charm person +1, daily use. If the host drink any blood the tail will growning  D10 cm.

Futás közben Zének be nem áll a szája:
- Tudod ritkán találok jó társat a kocogáshoz, de te úgy fest bírod. Képzeld új munkám van, Sus-Musnak dolgozom most és a fontos üzeneteket közvetítek neki szerte a sivatagban. Ő bízott meg azzal, hogy ha látlak titeket akkor kísérjelek el benneteket a Sus-Mus Szabadidő Központba, ami Wimble dombbon van és egy barátságos mérközés mellett megbeszélhetitek a közös ügyeiteket.
Megvárjuk még a társaid felébrednek és elugrunk az öreg lókőtőhöz. Jó fej amúgy,de tudod nem lenne hiteles vezető a gonosz varászló álca nélkül. A központ meg nincs messzire innen, talán tíz mérföldnyire, pik pakk ott leszünk.
Hogy tetszik az élőholt lét egyébként? ismersz valami újabb nótát? ....

Pár óra múlva tértek vissza a csapathoz, akik recsegő páncéljukat feszegetik magukról. Egy hatalmas tüsszögés veri fel a csendet, Ervin felől jött a hang.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Icon_minitimeHétf. Május 23, 2016 1:53 pm

A kútból feltörő fény elvakít és a testemet érő légnyomás hatására elveszítem az eszméletemet. Érzem, hogy a testem kezd ébredezni, de nem látok semmit, sötét van. A testem nehéz, mintha be lennék gipszelve tetőtől talpig. Ahogy megmozdítom a kezem, érzem ahogy törik az anyag. Odanyúlok az arcomhoz és egy vastagabb rászáradt sárréteget kaparok le, mire ismét fényt látok. Hunyorgok kicsit és lassan kezdem visszanyerni az erőmet.

Megpróbálok visszagondolni, hogy mi és hogyan történt pontosan, de rögtön az elején, amikor a gyíkkal való találkozáshoz jutok, elfog a rémület és még csak az emlékek továbbpörgetésétől is iszonyodom. Valamilyen rejtélyes oknál fogva szorongás fog el ahogy a hüllőkre gondolok, mintha félnék tőle, pedig nem egy furcsaságot láttam már életemben.

Ahogy a rejtett félelmeimen töprengek, kisebb porfelhőt vélek felfedezni a távolból, ami közeledik. A többiek betonmúmiaként fekszenek körülöttem, de Isith hiányzik. Remélem ő tart vissza valahonnan, de biztos ami biztos fegyvert ragadok és keresek egy biztonságos búvóhelyet.

Pár perc múlva valóban Isith tér vissza egy furcsa alak társaságában.
-Te merre jártál és ki az új barátod? –vetem oda kétkedéssel.
Vissza az elejére Go down
Tuulikki
Meteorbringers Team Wannabe Player
Tuulikki

Hozzászólások száma : 21
Tartózkodási hely : Nem vagyok tartózkodó típus, helytől függetlenül

Tulajdonságok:
Fajta: Puoli-suomalainen viking (finnking, vifinn, etc.)
Kaszt: Skjaldmær (Kilpineito)
Szint: kisegyes

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Icon_minitimeHétf. Május 23, 2016 2:46 pm

- Terveydeksi!
*Arra riadok fel, hogy valaki tüsszent, illetve hogy mintha tetőtől talpig keményre száradt sár borítana... De nem, ez csak homok, ami azonnal le is töredezik, ahogy megmozdulok: egy eszméletlenül rövid kitérő után ismét vissza a meztelenek világába...*
- VALAKI AZONNAL MAGYARÁZZA EL, HOGY MI EZ!!!
*felülvén, megdöbbenve szembesülök a ténnyel, hogy ahol emlékeim szerint a legnőiesebb testrészemnek kellene lennie - amit egy bizonyos barlanglakó kocsonyás izével való találkozás előtt még tűzvörös és puha szőr fedett, most meg csupaszabb, mint egy csecsemőé - tucatnyi testszín négyzetet látok csupán. Ez már csak azért is meredek, mert odanyúlva viszont mindent rendben találok, mínusz a szőr.
Mindeközben feltűnik a parasztasszony is - aki láthatóan pár fokot visszabucskázott a törzsfejlődés hosszú és olykor képtelenül meredek lépcsőjén -, valami ismeretlen egyén társaságában.*
Vissza az elejére Go down
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Icon_minitimeHétf. Május 23, 2016 3:59 pm

Miközben Zé mellett kocogok és halgatom a magyarázatát. Az újdonsült farkamat vizsgálgatom. Ahogy végigsimítom a fekete fehér selymes bundát kellemes bizsergés fut végig a gerincemen. Bár a testem arányaihoz képest nem túl hosszú mindössze 60-70 centi lehet. Így nagyon a földre sem ér le. Legalább rálépni nem fogok.  Viszont cserébe elég ványadtnak tűnik. Vajon föl lehet vele emelni valamit? 
-...Hogy tetszik az élőholt lét egyébként? Ismersz valami újabb nótát?
-Nos még csak most kezdtem fölfedezni az élőholtság abszurditását. Eleinte örültem neki, hogy nem fáj semmi és nem is fáradok. De mostmár kezdek hiányolni dolgokat. Például az evést. Azt nagyon szerettem régen. Régen gyakran kóstoltam végig mindent ha svédasztal volt. Az ember nem is gondolná ez mennyire tud hiányozni.  Meghát ahogy néha az emberrel viselkednek. Ami meg a nótákat illeti. Szerintem el kell szomorítsalak. Mióta elindultam Izmuthba nem volt alkalmam egy zeneszámot végighalgatni így hát kimentek a fejemből.
-Ez szomorú. Pedig reméltem, hogy megismerhetek valami újat.  
-Adj egy kis időt hátha beugrik valami.

Ám nem nagyon jut semmi az eszembe meg nem is akaródzik énekelnem így húzom az időt egy darabig míg vissza nem érünk a többiekhez. (A margóra viszont megjegyeztem magamnak, hogy amint civilizált területre érünk fel kell frisstenem a zenei tudásomat.)
Mire befutunk a Doki és Tuulikki már nagyban vakarják le magukról a sárpáncélt. A Doki rögtön rá is kérdez, hogy ki a társam.
-Nem ismered meg?-válaszolom- Ő Szabó Zé a postás. Tudod aki miatt multkor három órát futottunk és majdnem belehaltál. Ő fog minket elvezetni Sus Mus innen 10 mérföldnyire fekvő szabadidő központjba.
A Doki sáros arcán keresztül is látszik, hogy elsápad. Ekkora már a csapat többi része is eszméletéhez tér. 
-Most, hogy végre mindenki felébredt indulhatunk is- mosolyodik el Zé.
-Várj ne!- kiált valaki. De már mind kényszeresen futunk is. 
Igyekszem hátra sorolni, hogy az esetleges össze esőket legalább esélyem legyen felkapni. Zé még felteszi a kérdését:
-Ti ismertek valami jó kis nótát? Vagy énekelhetjük azokat amiket multkor?
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Icon_minitimeHétf. Május 23, 2016 5:12 pm

A fürdő és a csúzda után alig kaparjuk le magunkról a sárpakolást, máris ott van SzabóZé, aki már futott egy melegítő kört Isith-tel. Hadovál valamit arról hogy ő lesz a kísérőnk a következő 10 mérföldön, amíg el nem jutunk Sus-Mus wellness szabadidőközpontjába, aztán további magyarázat nélkül nekiindul. Mi meg persze utána.

Alig futunk egy-két perce, amikor is megszólal a fejemben a simafejű producerünk, Runkle hangja:

- Gyerekek, ez csodás! A számok az égben vannak, kaszálni fogtok, ha kijuttok egyszer Athasról! Isith kaszájának vagy a doki tőrének műanyag másából egy csomót adtunk már el! Minden harmadik alamuszi kis köcsög a vörös színű kis plüssgoblinjával alszik el éjszakánként! Híresek lettetek, és mellette még gazdagok is!

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. IMG_4564

De hogy miért is hívtalak benneteket: kaptunk egy kis extra műsorsávot a kettes csatornán, ma éjszakára. "Lúzernézők kérték", ez lett a kapcsolás címe, és addig fog tartani, amig futtok. Be is érkezett az első hívás, kérlek ne hagyjatok cserben, megint nagy maniról van szó...

Runkle helyett most egy öreg nénike reszketeg hangját halljuk a fejrádióban:

Jó estét kivánok, én a BonBon Jovitol kérném az Itsmájlájfot. De nem a simát, hanem azt a buzukis verziót. Küldeném Alamuszifalvára Jolánkának aki egyébként itt ül mellettem. Jó futást fiúk, ja, és HAJRÁ LEÓ, TE VAGY A LEGJOBB!

Mit lehet tenni, a rajongók szava szent, így aztán rágyújtunk az örökzöld slágerre:

Vissza az elejére Go down
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Icon_minitimeHétf. Május 23, 2016 5:58 pm
-Gyónapot kívánok. Grozgub Loshchilov Sergeyevich hadnagy vagyok a szjubériai védelmi erők tizedik gyalogezredétől. A háromszáznegyvenketteseknek szeretnék kérni egy katonai indulót.
A meteorhozóknak meg üzenném, hogy köszönjük a műsort. Nagyon feldobja az unalmas szolgálati időt.


A hozzászólást Isithieländé összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 23, 2016 7:57 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Tuulikki
Meteorbringers Team Wannabe Player
Tuulikki

Hozzászólások száma : 21
Tartózkodási hely : Nem vagyok tartózkodó típus, helytől függetlenül

Tulajdonságok:
Fajta: Puoli-suomalainen viking (finnking, vifinn, etc.)
Kaszt: Skjaldmær (Kilpineito)
Szint: kisegyes

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Icon_minitimeHétf. Május 23, 2016 7:03 pm

- VODKA! VODKA! VODKA! VODKA!
Vissza az elejére Go down
Szenes Ervin
Meteorbringers Team member
Szenes Ervin

Hozzászólások száma : 33
Tartózkodási hely : Valahol Athas sivatagában. Őszinte bánatára.

Tulajdonságok:
Fajta: Goblin
Kaszt: Tűzmágus / Robbanóanyag-ipari szakmérnök
Szint: 1

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Icon_minitimeHétf. Május 23, 2016 7:20 pm

Kihámozom magam a sárpakolásból és a váratlan hidegfűrdő okozta sokktól meglehetősen nyomorultul érzem magam, és úgy érzem meg is fáztam. Az arcomra undort tükröző kifejezés költözik és a nagy bőröndjei alapján úgy tűnik huzamosabb ideig maradni is fog. Én még javában azon gondolkodom, hogy most akkor én álmodtam a pillangót, vagy a pillangó engem, de a többiek már el is indulnak valamerre kocogva. Kelletlenül, tüsszögve, magam elé dünnyögve követem őket. Jó kedvük lehet, mert futás közben énekelnek is, amibe néha én is becsatlakozok, legalább az is eltereli valamelyest a gondolataimat a rengeteg víz emlékéről. Mikor egy darabig nem kezdenek bele új számba, el kezdek én is énekelgetni saját magam felvidítására. Hogy is van?

Ich brauche Zeit, kein Heroin, kein Alkohol, kein Nikotin. Brauch keine Hilfe, kein Koffein,
doch Dynamit und Terpentin


Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Icon_minitimeHétf. Május 23, 2016 7:38 pm

Jó napot kívánok, én valami vidám dalt szeretnék küldeni a fiúknak. Mondjuk Leonardo Dicapito-tól a azt a hajósat, teccik tudni... HAJRÁ LEONARDÓ, ne add fel, neked szurkol az egész Rostás család az Aranyeső-i Kutasi utcából! A Hold utcaiak nem, mert azok mind köcsögök, szemét anyabasz...

- És akkor most következzék teljes hosszában, a magnósok kedvéért a Titanic a Leningrád Cowboys-tól. A felvétel hossza 2:32. Jó szórakozást kívánok!

Vissza az elejére Go down
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Icon_minitimeHétf. Május 23, 2016 7:53 pm

Jónapot kívánok. Tótkomlósfalushyjózsefné Mária Annaterézia vagyok. 92 éves. Édasanyámnak kérném a Slayertől a Raining Blood című számot. Azért ilyen ligthos mert a születésnapjára lesz.
Rögtön utána:
 Nem számot szeretnék csak azért telefonálok mert imádlak Isit. SZERETLEK. Amíg a volt barátnőm akkor mindig téged képzeltelek a helyébe. Te vagy a legjobb csaj. Lefekvés előtt mindig azt kívánom, hogy ostorral...
(az illetőt hirtelen lekeverik)
A műsorvezető: Kérem csak zenekérés miatt telefonáljanak.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Icon_minitimeHétf. Május 23, 2016 10:03 pm

A "Lúzernézők kérték” a végéhez közeledik, de hatalmas érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítjuk pár számmal a műsöridönket és ezuton köszönjük ezt a sok érdeklődést, ami telefonon és a világhálón érkezett.
Minden néző hálás a Meteorhozók csapatának a élménydús kalandokért és a Birodalomnak, hogy elérhetővé tette számunkra a multiverzumbeli sugárzást.
Folytassuk a legtöbb lájkot kaptott Alamuszfalvai általános iskola gyerekeitől következik a kérés:
- Adjátok le a számunkat vagy megverünk Tikteket!!! Köszi, a Rücskösbör negyedjére nyolcadik osztályt végző kissebbségben levő troll kisfiúk.
Ennivalóak nem - mondja a műsör vezető - no lássuk mit kértek...


A következő levél a világhálón érkezett hozzánk:
- Meteorhozók!  Itt az ideje újra találkoznunk, mert elintézetten ügyünk van egymással. Talán a kért szám emlékeztett titeket a feladatotokra és, hogy tartoztok nekem. Aláírásként egy nagy K szerepel….


Vonalban egy "rajongó" a KéjPekszről.
- Remélem  megdöglötök ott az Athason és a kutyák....- elhallkul az agresszív ordíbálás - na jó mindenki nem szeretheti a csapatot, nézzük mit kért


Saaajnos ezután már csak egy szám fér bele és ahogy hallom, egy igazi Casanova bltazár akkarom mondani Boltar rajongóval van dolgunk..
Női síkitás a háttérben..
- Csinálj nekünk is pulyát doki!!!!!
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Icon_minitimeKedd Május 24, 2016 9:53 am

Nincs ínyemre a kocogás, de ha menni kell, hát menni kell. Az első pár kilométerrel még többé kevésbé bírható, de túl fáradt vagyok ahhoz, hogy bírjam a tempót. Már az ájulás határát súrolom, amikor Runkle hangját hallom a fejemben.
-Doktor, nem lesz ez így jó! Nagyon leesett a népszerűséged. Ideje lenne valami pozitívval visszaszerezni az emberek szeretetét. Először megbotránkoztatod őket egy talán halálon túli kapcsolattal, majd te magad vágod el a torkát. Jó, kell a vér, de elfordulnak tőled. Egyetlen rajongód kért számot, az is valami kritikán alulit, a többit nem is mertük bejátszani.

Az adás végeztével komoran nézek magam elé, ahogy kocogunk tovább. Mégis mit tehetnék, nem vagyok egy hős alkat, de igyekszem mindent megtenni, védeni a társaimat. A képességeim túl későn érintették meg az elmémet és nem is annyira erősek. El kell menjek egy OKJ-s továbbképzésre, mert jelenleg a tettvágy erősebb a tudásnál.

Vajon minden elesett társunk élete az én lelkemen szárad? Yakov-ot elrabolták, agymosták és ellenünk fordították, miközben én fertőzött injekciós tűkkel rohangáltam. Ash zárlatos lett, amíg Törcsivel voltam elfoglalva. Lady Ariel magától hagyott el minket, de részben miatta halt meg Isith is. Ott volt Mr. Szürke, simán otthagytuk a bulizó tinédzserekkel, mert az inkvizícóval foglalkoztunk inkább. Manu is inkább egy békésebb életre vágyott. Róbertet is hagytam elemésztődni a semmiben és miért, még a Fát se sikerült elpusztítani. Túl sok halál, túl sok veszteség.

-Ott vagyunk már?! –szakad fel belőlem a kín.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Icon_minitimeKedd Május 24, 2016 3:00 pm

A sivatag egyhangúságát a közösen énekelt számok feldobják és így a futás közben jobban telik az idő. Szabó Zé kemény tempót diktál és Izithel az élén futnak, közben halottas témáról beszélgetnek, még a csapat többi tagja mögöttük izzad.
A sort a Dr. Boltar és a tüsszögő Ervin zárja hátul, nagyon megviseli őket a futás, a goblin apró lábaival alig tudja tartani a lépést a többiekkel és a dokit pedig nyomasztják a múltban átélt szörnyűségek.
- Ott vagyunk már?! –kérdezi időnként Casanova hátulról.
- Nem, de ezeknél a fazonoknál most megállunk – mondja Zé és lefékez egy sivatagi óriásokból álló hármas csoportnál. Azok csalódottan kelnek fel a földről, bucka álcájuk lefoszlik rólunk.
- Szevasztok, jöttök futni?
Az emelkedő bunkók nem csapnak le az élőholtra és percekkel később már az óriásokkal megszaporodva folytatjátok a testedzést a gatyarohasztó forróságban.
-
A magas alakok mellet szinte eltörpültök és egy alkalommal az egyik jó zsírban levő óriás lemarad, és mikor felzárkózik a sorba, letapossa Ervint, aki remegve lapul ki a súly alatt. - @Szenes Ervin reflex check failed -
Az óriás megugrik a hirtelen roppanásra és jajveszékelésre, ami a lába alól jön és megnézi mi ragadt a talpára
- Bocs kisöreg, nem láttalak, úgy beleolvadtál a homokba. – azzal lepöcköli a bőrkeményedéséről az eszméletlen goblint.
Pihenésre nincs idő, az izzadó doki talpra rántja a kis piros társát, akinek hátán egy hatvanhetes talplenyomat marad és futtok tovább.
Három hosszú óra után feltűnik a láthatáron Wimble Domb, rajta egy piramis sötétlő foltjával.
5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Pyramid-zoom-650x349
-
Fertályóra múlva értek célhoz és lihegve terültök el a piramis árnyékában.
A domboldalban fél tucat agyagból és sárból tapasztott kalyiba roskadozik. Mellettük az egyik nagyobb buckán szurtos képű rabszolgák egy téglalap alakú területet gondoznak. Fehér deszkákkal van körberakva és középen egy kötelet feszítenek ki és a talajt egyengetik.
- Megérkeztünk és úgy mint legutóbb most is jót futottunk. – kezdi vigyorogva Zé.
A piramisba menjetek, elvileg várnak titeket már Sus-Mus emberei. Ti meg - néz az útközben összeszedett óriásokra - vagy jöttök tovább velem, épp Freedomba tartok vagy itt maradtok. A nagyúrnak mindig szüksége van ekkora mamlaszokra.
Az óriások a földön ülve rázzák a fejüket, hogy ők bizony nem futnak tovább.
- Jól van, akkor maradjatok. Sok szerencsét mindenkinek, engem vár az út. Összefutunk pénteken egy újabb kocogásra? Várhatóan addigra járom meg a Freedom - S.M.SZ.K. távolságot. Ha meg nem találkoznánk, a Fellegekben Lakozó legyen veletek.

Miután elbúcsúzik az élőholt postás továbbáll és ti az árnyékban maradtok három igen morcos homoki óriás társaságában.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Icon_minitimeKedd Május 24, 2016 4:33 pm

Válasz sajnos nem nagyon érkezik, csak futunk és futunk. A sivatag létező összes szemete ránk akaszkodik és velünk fut. Az imént éppen 3 rabló óriás csapódott a rögtönzött maratonista egyesülethez. Az egyik jól meg is taposta Ervint, de erőmből csak annyira futotta, hogy felsegítsem, mert a rám nehezedő erő futásra ösztökél.

Órákkal később, amikor megérkezünk, hulla fáradtan rogyunk össze. Odavonszolom magam az óriáshoz és a tőröm markolatával jól fejbe vágom, amiért olyan otrombán viselkedett. Felemeli buzogányos kezét, hogy akkor ez az apró teremtés most kilapul, de a végén csak összeroskad, kitűnő árnyékot adva az egész csapatnak.

Ahogy heverészünk, előttünk terül el a piramis, ahova be kellene lépnünk. Régóta vágyom már látni Sus-Must, de most valahogy inkább pihennék, bevonulnék egy zárdába vagy egy wellness szállóba és hetekig csak aludnék.

-Hey Zé, üzenem Gurney-nak, hogy elkú**uk, nem kicsit, nagyon és sajnáljuk.

Remélem tudja ki az és átadja az üzenetet. Ha csak felbőszítem és idevonul a teljes seregével, akkor vagy megmenekülünk vagy meghalunk, de ha ilyen fáradtan itt nekiállunk küzdelmekbe bocsátkozni, akkor így is, úgy is meghalunk, de legalább a bocsánatkérés tolmácsolva lesz.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Icon_minitimeKedd Május 24, 2016 10:09 pm

Heverészünk az árnyékban pihegve, még az álom is elnyom egy pillanatra. Hiába na, nehéz menet volt ez a 10 mérföld, pláne úgy hogy közben teli torokból kellett üvölteni. "Mi a faszt nézel, ne nézzél!" - még mindig benne van a fülemben az egyik nóta, amit igazából eddig nem is ismertem, még is danászni kellett. Miközben teljes menetfelszerelésben futottunk már vagy másfél órája. Nem mondom, nagy élmény volt...

A fejem mögül mély morgást hallok: úgy tűnik, a párnának használt óriásból jöhet. Megéhezett a lelkem, és hát az a gond, hogy mi vagyunk itt egyedül, akik a leginkább hasonítanak egy könnyű kis tízóraira...

Talpra ugrunk mindannyian, az óriások is meg mi is. Előkerülnek a bunkók, kaszák, lábszárcsontok. Azt már most is lehet látni, hogy bár a létszámfölény nálunk van, nem egy súlycsoportban játszunk...

Ahogy ott méregetjük egymást, egyszer csak halk, kimért lépteket hallunk a hátunk mögül. Megfordulok, és egy lehetetlenül sovány, de legalább annyira elegáns úriembert látok meg közeledni. Fekete öltönyben, nyakkendőben, makulátlan fehér ingben áll meg előttünk. Kezében letakart ezüsttálca.

- Uraim, Leopold vagyok, lord Susmus öexcellenciája komornyikja és mindenese. Kérem vegyék fel ezeket a szemüveget - kitakarja a tálcát, és egy csomó fekete napszemcsit látunk meg rajta. Feltesszük (bár egyeseken látszik, hogy most van rajtuk először, azt hiszik napfogyatkozás van), mire Leopold helyeslően bólint, eltüntenti a tálcát, majd odafordul hozzánk:

- Egy pillanat türelmüket kérem, amíg elintézem az úriemberek ügyét - mutat az óriásokra. Elővesz magának is egy szemüveget, és egy kis fém golyóstollszerű készséget, majd odalép a nagy mamlaszok elé.

- Kérem mosolyogjanak! - mondja a bunkókat emelő szörnyeknek, majd megnyom egy gombot a ceruzáján. Vakító villanás támad, mire a három óriás vigyorgó hülyegyerekké válik. Fülig érő szájjal dobálják el a bunkóikat.

- Akkor ahogy megegyeztünk uraim, gratulálok, önöket felvette az SS Incorporation anyagmozgató munkakörbe. Bérezésük napi három kerámia, itt írják alá... - egy-egy papírt nyom a bamba banda elé, amit azok szolgalelkűen alá is írnak hatalmas mancsaikkal. - Kérem kövessék Mr. Rútpofájút - mutat egy, a piramisok felől érkező meglehetősen hájas, ostorát simogató hobgoblinra - majd ő ismerteti az építkezés területén foganatosított  munkavédelmi szabályokat. Örülünk, hogy most már Önöket is az SS Inc. nagy családjában üdvözölhetjük!

- Nos uraim - fordul vissza hozzánk Leopold, Susmus főkomornyika és mindenese - isten hozta Önöket az S. M. Sz. K.-ban! Már nagyon vártuk érkezésüket! Kérem kövessenek, megmutatom a lakosztályaikat!

Sok mindenre számítottam, de erre aztán végképp nem. Az ellenségünk, akivel életre-halálra kell majd megküzdenünk, vendégül lát minket? Még ha nagy szemét is a fickó, azért stílusa az van - ez utóbbi gondolatomat meg is osztom a mellettem battyogó dokival és Isith-tel. Hümmögnek valamit, láthatóan ők is el vannak képedve a történtek miatt...
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Icon_minitimeSzer. Május 25, 2016 8:21 am

Leopold megjelenése, eleganciája nem beszélve az ügyintézési módszeréről, ámulatba ejtő. A számunkra maximum erőszakkal megoldható konfliktust egy könnyed mágikus beavatkozással úgy szerelte le, hogy szinte már jelentkeznék a Kalak-SS Mágusképző tanodába. A szemüvegek nem a legmodernebbek, de a célnak tökéletesen megfeleltek, bár sikerült majdnem rosszul felvennem. Nem lett volna előnyös bekerülni a kőfejtőbe.

A vendéglátás gondolata kételyeket vet fel és látszik Leo-n is, hogy nincs lenyűgözve a vendégszeretettől, sőt inkább kétkedés látszik rajta is. Ha megint beleszaladunk egy meg akartalak ölni, de inkább tegyél meg nekem valamit és kvittek vagyunk dologba, akkor jó esélyünk van rá, hogy életünk végéig küldetésből küldetésbe fogunk rohanni, hogy éppen mindig valaki mást próbáljunk kárpótolni az elvállalt és elbukott vagy félresiklott feladatok miatt.

Nagyon nincs lehetőségünk arcoskodni, főleg mert még a komornyik is magasabb szintet képvisel, mint amit a józan ész fel bírna dolgozni. Egyéb lehetőség híján követjük a komplexum felé. Eléggé inpozáns. Már a külső design is arra sejtet gondolni, hogy folyamatosan felújított a legmodernebb eszközöket felvonultató helyre érkeztünk. Ha a belseje csak feleannyira modern, mint az kívülről látszik, akkor körülbelül 200 év technológiai és tudományos fejlődési szintet ver APA-ra, ami azért ijesztő.

Ahogy közeledünk, halljuk a bent pancsoló üdülőket, az óriáscsúszdán érkező gyerekek kacaját és a különböző sportrendezvényekről kiszűrődő szurkolói morajokat. Valami focimeccs is lehet, mert egyre több helyi és feltehetően más bolygóról érkező egyedek gyűlnek a bejárat előtt különböző zászlókat lengetve. A másik lehetőség a tüntetés lehet, de annak nem sok értelmét látnám egy ilyen mágikus aurával rendelkező helyen.

Annak idején szerettem a futballt, sőt tagja is voltam az orvosi kamara bolygóközi válogatottjának, de hát az alkohol, meg a drogok… Ettől függetlenül felkeltette az érdeklődésemet és a kezdeti bizalmatlanságom kezd átváltani egyfajta izgalmi állapotba. Egy hely, ahol az ember hódolhat a sport szenvedélyének, pihenhet és mindezt egy olyan utópikus környezetben, ahol egy életet is érdemes leélni, megfizethetetlen. És tényleg az, kizárt, hogy önerőből eljuthatunk egy ilyen lakóövezetbe.

Most már egyre inkább kíváncsi vagyok, hogy mit akarnak tőlünk. Időközben megérkeztünk a komplexum bejáratához. Az ajtóban megállva szembesülök vele, hogy bizony komolyabb a létesítmény, mint azt valaha gondoltam volna. A szemeim tágra nyíltak és Leo mellé húzódtam, mint egy kisgyerek Disneyland kapujában.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Icon_minitimeSzer. Május 25, 2016 9:07 am

A csodaszépen kivitelezett nagykapu mellett egy kis ajtót nyit ki nekünk Leopold.

- A művészbejárat - mondja. - Csak Önök után, uraim!

Besorjázunk az ajtón, ami hatalmas dördüléssel vágódik be utánunk. Tudtam, hogy csak átvágás, és most mindjárt nekünk esnek, megkötöznek, ütnek-vágnak... de semmi ilyesmi nem történik, csak Leopold vesz elő egy fáklyát, és indul el a szűk és sötét folyosón. Mi meg utána.

Némi kavargás, le-föl mászkálás után egy egészen nagy terembe érkezünk. Valahol a föld alatt lehetünk, mert sehol egy ablak. A helyiség közepén egy jó 5x5-ös emelvény van, fehér vászonnal leterítve. Rajta néhány félmeztelen harcos püföli egymást, de láthatólag semi-contactban.

- Ez itt az edzőközpontunk - mutat körbe Leopold. - Itt készülhetnek majd fel a küzdelmekre, és itt történik meg a regisztráció is. Kérem, kövessenek!

Három vágott szemű ősöreg kinai elé vezet minket, akik a majdani arénafight bírói lesznek. Itt egymás után alá kell írnunk egy cirkalmas, de számomra ismeretlen betűkészlettel teleírt papírost. Túl sok lehetőségünk nincs, vagy odabiggyesztjük a nevünket, vagy vár ránk Leopold fényes ceruzája és az anyagmozgató munkakör, ezért aztán pofázás nélkül aláírom az enyémet.

A kézjegyem láttán elkerekedik az egyik öreg szeme, mire elkezd susmusolni a többiekkel. Leopold feszülten hallgatja őket, majd odafordul hozzám:

- A nagytiszteletű Motyo-gi mester kérdezi hogy Ön valóban a Kardashianról származó Leonidasok közül való-e. - bólintok hogy persze. - Ebben az esetben - folytatja Leopold - sajnálatos módon nem tudunk eltekinteni attól, hogy ezt az állítását bizonyítsa. Be kell mutatnia itt mindenki előtt a hacuka girigerit.

A terem elnémul, és minden szem ránk szegeződik. Ezer éve nem csináltam már a hacuka girigerit, de természetesen mint minden igazi Leonidasnak, nekem is a véremben van. Bólintok, majd laza lovaglóállásban szembeállok a mesterrel. Kiürítem az elmémet és összpontosítok.

A kezem önálló életre kel, és villámgyorsan mutatja a kő-papír-olló kézjeleit, néhány macskabölcső kombinációt, kiegészítve egy kis tisztelgéssel, karlendítéssel, és a "Nagy balek vagy barátom" siketnéma jelelésével. A mozdulatsor végén lihegve, izzdatan, de elégedetten hajolok meg a mester irányába.

A mester megszólal:

- Mr. Leonidas, köszönjük a megtiszteltetést, hogy láthattuk a hacuka girigerit, a Leonidasok titkos kézfogását. Természetesen részt vehet a versenyen, mint a Leonidas-klán képviselője.

A teremben üdvrivalgás tör ki, én meg boldogan integetek a tömegnek.
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Icon_minitimeSzer. Május 25, 2016 12:28 pm

A pincébe vezető út kisebb fajta deja vu-t vált ki belőlem, de az edzőterembe lépve már kevésbé vagyok feszült, noha nem annyira modern a környezet, mint a wellness részlegen. A terem közepén lévő pódium is sokat sejtet, de egyelőre nem vonok le messzemenő következtetéseket, bár tegyük hozzá a feszülős ruciban vicces maszkban verekedés korábban is érdekes hatással volt az érdeklődésemre.

A regisztrációt Leo-val kezdik, de a neve hallatára bemutatót is kell tartania, aminek hatására szinte már szobrot akarnak neki emelni, ezt később talán még fel tudjuk használni. Másodiknak én lépek oda aláírni a szükséges papírokat.
-Lássuk csak… jogok és kötelességek bla bla… Zéró tolerancia?! –kapom fel a fejem.
-Igen! –válaszolja Leopold. A szállóvendégek nem hordhatnak maguknál fegyvert, azt minden esetben a szobájukban kell tartaniuk.

…külön lakosztály jár mindenkinek, saját higiéniai részleggel. Nahát, mint az APA-n, ez eddig tetszetős. Bővebben nem mélyedek bele, mert nincs választásunk, ezért aláírom én is.
„Dr. Casanova Boltar”

A szűken szabott szemek még jobban beszűkülnek és hirtelen hátraszaladnak összebújva. Kérdően nézek körbe, hogy ezeket mi lelte, tudtommal én semmilyen légkarate mozdulatot nem tudok. Visszatérve egy újabb papírt tolnak az orrom elé, amit homlokráncolva nézek.
-Hallottunk Önről is, doktor! Ez csupán formalitás a védelem érdekében.
-De engem nem kell megvédeni semmitől.
-Óh, nem Önt, minket. Hallottunk a Namekon végzett munkájáról és nem szeretnénk ha itt is megismétlődni. Ez egyfajta záradék.

Hát jó, nincs kivetésem ellene, úgyse praktizálni jöttem ide, mi baj származhat belőle. Aláírom a kiegészítést is és odébb lépek, hogy a többiek is áteshessenek a formalitáson.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Icon_minitimeSzer. Május 25, 2016 5:09 pm

5 perc hírnév, ennyi jutott a hacuka girigerinek. Hamarosan már a dokival vitatkoznak a bírák valamin, aztán sorban jönnek a többiek. De rájuk már nem is nagyon figyelek, mert ekkor Leopold felvezet elénk egy csomó szépséget...

- Uraim, hagy mutassam be Önöknek a hostesseinket, akik a viadal folyamán a kíséretüket fogják adni. Ők egyébként a XII. Tyri Mul Rabszolga Szépségverseny döntősei voltak tavaly.

Álmaim asszonya áll előttem, mintha a MUL-BOY magazin kihajthatós posztere elevenedett volna meg... a félig törpe, félig ember szépségideálnak megfelelően a szégyelős kis leányka alig múlt még 60 éves, 140 centis, de az izmai már teljesen kidolgozottak. Szőr nincs a fején (ahogy azt én szeretem), és az állán sem, látszik hogy frissen borotválkozott. Bicepszén egy hatalmas zöld gyíktetoválás, és a római hármas látszik, ezek szerint ő lett a harmadik a versenyen. Ahogy látom, mindegyiküknek van gyíkja, szegény doki vajon hogy viseli majd el ezt?

- Aloha mister - mondja, és egy virágkoszorút akaszt a nyakamba. - Ri'janna a nevem, kérlek kövess, megmutatom a szobádat - mutatkozik be, én meg majd elolvadok.

Ahogy beérünk, közli velem a szépség, hogy mindenben rendelkezésemre áll. Illatos fürdőt rendelek tőle, majd érzéki masszázst happy enddel. A fürdő még oké, de a boldog befejezésig nem jutunk el, mert az izmos markai úgy kidögönyözik belőlem a feszültséget, hogy egy pillanat alatt elnyom az álom...
Vissza az elejére Go down
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Icon_minitimeSzer. Május 25, 2016 9:15 pm

Egy pillanatra elbambulok a piramis külsejét bámulva. Gyönyörű vésetek. Ismételten csak az első vagyok az egyetemről aki az Athason járhat. Eszméletlen történelmi leleteket lehet itt találni. Mire észbe kapok a többiek már rég benn járnak az épület belsejében. Semmi kedvem úgy járni mint az óriások. Inkább vilámgyorsan utánuk rohanok. De tudja fene merre mentek ebben a gigantikus komplexumban. Jó fél óra össze vissza rohangálás eredménye képpen sikerül a kaszámmal véletlenül belelöknöm egy gyanútlan üdülőt a medencébe, a farkamat becsíptetnem egy automatikusan záródó ajtóval, megsértenem egy egzotikus állatok vérét kóstolásra ingyen kínáló árust. Magyarán ismét belekeveredek a káosz közepébe. Végül egy komornyik (nem Leopold) ment ki a tömegből.
-Elnézést hölgyem. Magát a pincében keresik.
-Köszönöm meg tudná mondani merre találom?
-Persze kérem kövessen.
Az amúgy frakkba öltözött törpe elég furcsa látványt mutat. Érdekes módon ő is mindenhova magával cipel egy letakart ezüsttálcát. (Lehet ez a mágiályuk kulcsa? Mint egy varázspálca?) Az természetesen mindvégig tökéletes egyensúlyban marad és sosem billen meg. Sajnos ez nem segít rajta, hogy rendszeresen azt érezzem, hogy egy dagadt pingvint követek. Végül sikkerrel elérjük a többieket. Leo épp valami furcsát csinál a kezével. (intergalactic lore skill check: success) Csak nem egy ritka elf kézfogás? Ez hihetetlen. Tudtam, hogy Leó  jómódú családból származik de ezek szerint nagymúltúból is. Ilyesmivel csak a legrégebbre visszavezethető családfák rendelkeznek.
Mivel mindenki ráfigyel ezért könnyen oda tudok sunnyogni a többiekhez. Szerintem észre se vették, hogy eltűntem. Gyorsan aláírom az orrom alá nyomott papírt majd csendben kivárok míg megkapom a kísérőmet. Hát nem tom elég rossz lehetett a tavalyi évjárat ha ők győztek a szépségversenyen. Mármint én is voltam rabszolga és még így holtan is jobb bőr vagyok. Mondjuk a negyven kilómmal könnyen beszélek.
Mellesleg az én félelf kísérőm még nem is vészes. Kopasz tarkóján egy V mutatja, hogy anno ötödik lett. Kedves álmosolyt magára erőltetve bemutatkozik és elvezet a szobámig ami az utolsó az összes közül a folyosón.
A helység valami gyönyörű. Igazi príma luxus és első osztályú. Rögtön ledobom a kaszám az ágyra. Miközben a szolga akarom mondani kísérő elmagyaráz egy két alap dolgot én körülnézek a szobában.Nem nagyon figyelek rá. Úgyis elmondják a többieknek is. Miután befejezi megmondom neki, hogy távozhat. Majd ledobálok magamról mindent és beállok a zuhany alá, hogy a begyógyulatlan sebeimből kimossam azokat a baromi idegesítő homok szemeket. Emelett még a sok vér és egyéb mocsok is lejön rólam. Egy darabig eltart, míg rájövök, hogy a farkamnak sampon kéne mert különben viszketni fog mint az állat. Ezután pár kilóval könnyebbnek is érzem magam.
Gondolom a többiek is vagy ezt csinálják vagy alszanak még egy kört a kimerítő futás után úgyhogy inkább úgy ahogy vagyok leülök az ágyra száradni és közben kaszát élezek. Még Hógolyót is megidézem nehogy már úgy gondolja, hogy csak akkor hívom mikor szükségem van rá.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Icon_minitimeSzer. Május 25, 2016 9:31 pm

@Szenes Ervin, Tuulikki, Asriel:

Leopold megjelenése és a hirtelen kiosztott szemüvegek meglepnek titeket. Fáradtan nyúltok érte de már feltenni nem bírjátok a villanás elött - reflex check failed –
- Akkor ahogy megegyeztünk uraim, gratulálok, önöket felvette az SS Incorporation anyagmozgató munkakörbe. Bérezésük napi három kerámia, itt írják alá.
Az óriásokkal eggyütt bólogattok és értelmét veszti minden, hirtelen nagyon érdekesnek tűnik az anyagmozgatás és a stócolás.
Mikor társaitól elindulnak a piramis belseje felé ti maradtok és az új brigáddal várjátok a fönököt.
Az ostorcsapás hangjára riadtok fel a bambulásból és megugrotok, egy hájas hobgoblin rátok üvölt.
- Na mi lesz Béláim? Tán csak nem arra várok, hogy maga a Nagy Kalak szálljon le az égből! Mozgás jobb oldalt a fal melett sorakozzatok fel, és egymás mögött lassú tempóban indulás! Ti - mutat rátok - nem vagytok a szerződésben de egye fene, ti is jöhettek, még a végén bepanaszoltok a Kamaránál, hogy nem vagyok elég nagylelkű.
Csatt! - a fületek mellett cserdül Kövessy "Rútpofa" Béla korbácsának vége.
A hatalmas kőépület hátsó traktusán egy sötét lyuk éktelenkedik amit rongyos ruhás alakok vesznek körbe. Sárt dagasztanak, kőtömböket fejtenek és mozgatnak a piramis oldalán ásító nyílas felé.
- Na, nézzük mit birtok. Menjetek segítsetek azoknak ott - mutat a kőgörgető brigád A hájás hobgoblin remegő hasára támasztaja kezét és szóval irányítja a kezdödő munkát, Az izmaitok meg feszülnek és…
- Gyerünk Béláim... ha nekem pofázol a megszólítás FőBéla! .. Te kis piros ne lazsálj ott!!
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Icon_minitimeCsüt. Május 26, 2016 6:47 am

Reggel lesz, mire magamhoz térek. Odasétálok az ablakhoz, és gyönyörködöm a szabadidőpark látványában.

Jó magasan vagyunk, ezért szépen rálátok a tájra. Susmusék nem spóroltak semmin: a három piramis körül minden megvan, mi szem szájnak ingere. Már a kora reggeli órákban is hatalmas tömeg hömpölyög a kis utcácskákon, egyik helyszínről a másikra. Mindenfelől villanások, robbanások, látszik, hogy költöttek rendesen az effektekre. Mások meg kint élnek a sivatagban, kis vályogkunyhóban... micsoda herdálása ez a közvagyonnak! Állítom hogy az alatt az öt perc alatt, amíg az ablakban álltam, több mágikus energia fogyott el, mint amit Freedom egész évben megengedhet magának.

Még egy kis vonatot is látok, amit egy füttyögő tűzelementál húz maga után: na azt mi pénz lehetett megidézni, és folyamatosan munkában tartani! Ahogy figyelem, szépen lassan felkúszik az egyik piramis tetejére. Az utasok meg integetnek.

Ri'janna szólal meg mellettem:

- Az a felcsúcsi kisvasút. Egészen Alcsúcstól, Kalak piramisának mélyéről indul, és meg sem áll a legmagasabb pontig. Ez a legújabb beruházása őexcellenciájának... még nem nagyon kapott rá a nép, de ami késik, nem múlik. Akarod esetleg kipróbálni? Délelőtt ráérsz gazdám, csak ebéd után lesz a közös tenisz a nagy Susmussal...

- Kösz, most nem, inkább visszafekszem még egy kicsit. Esetleg csatlakozhatsz ebben hozzám...
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Icon_minitimeCsüt. Május 26, 2016 8:31 am

Visszaérkezve a főbejárathoz az egyik szállóegység teraszán Leo-t fedezem fel, ahogy a kísérőjével beszélget. Vajon az enyém hol lehet. Tudja a fene, de remélem sosem kerül elő. Az a gyíktetoválás a bal fenekén, egyszerűen a világból ki tudna kergetni vele. Sietősre veszem a lépteimet és úgy ahogy vagyok koszosan és büdösen megragadom Leo kezét.

A tekintetén látom, hogy az ábrázatom kritikán aluli és a szemeim sem arról árulkodnak, hogy túl sokat pihentem mióta megérkeztünk. A szagból ítélve azonnal rájön, hogy a bányákban voltam. Gyorsan vázolom neki, hogy amikor eltávozott, akkor tűnt fel hogy csak Isith volt ott és a többiek eltűntek. Megtaláltam őket a bányában, kissé agymosottak lettek és a műveleti vezető nem akarja őket elengedni.

Igazság szerint engem sem nagyon akart. Az a rohadék hobgoblin két fogmegje végigkergetett az alagútrendszerben, alig tudtam meglógni. Vagy hagyjuk őket megerősödni a közmunkában és a végén felszedjük őket, addig mi láblógatunk vagy Leo népszerűségét felhasználva megpróbáljuk kidumálni őket.
-Ez most komoly? Miért nekem kell mindig mindenkit kihúzni a csávából? –kérdezi Leo nyűgösen és zsörtölődve.
-Hát, izé, én megpróbáltam, de mégiscsak te vagy a vezetőnk.
-Rendben, megteszem amit tudok, de egyelőre fontosabb dolgunk van, egy kis munka meg nekik se árt meg. Menj, tedd magad rendbe, délután Sus-Mussal van találkozónk, majd ott megdiplomáciázzuk ezt is.

A körülöttünk sétáló emberek ábrázata alapján igaza lehet, erre a helyre nem való ez a külső. Előkotrom a kulcsomat és a szobám felé veszem az irányt. Belépve ott találom a kísérőmet meztelenül az ágyon, fenékkel felém. Majd szívrohamot kapok és alig győzök rongyokat dobálni rá, hogy takarja el magát. Az ábrázatát elnézve minimum impotensnek gondol, pedig ha tudná…
Vissza az elejére Go down
Asriel
Meteorbringers Team Wannabe Player
Asriel

Hozzászólások száma : 24

Tulajdonságok:
Fajta: Essoli
Kaszt:
Szint: 1

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Icon_minitimeCsüt. Május 26, 2016 3:21 pm

* Víz és homok, nedvesség és szárazság váltogatta egymást, és mindezek váltakozása mind csak képekben volt meg nekem, amikor a hatalmas piramis elé kerültünk a csapattal. A hatalmas piramisnak az árnyéka fölébünk magasodott, körülötte szolgák - vagy ha úgy tetszik, akkor "szerződtetett munkásoknak" is lehet őket nevezni - szorgosan, lehajtott fejjel és legfőképpen csukott szájjal sürögtek és forogtak, hatalmas port keverve lépteikkel és csoszogásaikkal. A napnak melege kiszárított, kénytelen voltam az útközben, "lefolyóúton" megtöltött kulacsomból inni egy keveset, hogy ne essek nyomban össze.
Megtörtént a beiratkozás.. a rossz helyre. Mielőtt akár egy pillanat erejéig is fölfoghattam volna, hogy mi történt, mintha isteni beavatkozás történt volna, már korbáccsal ütötték a hátamat, és még két cimborámét is. Feladatunk az volt, hogy követ és sarat mozgassunk, illetve néhányakat beosztottak kőfejtésre, hogy csákányokkal vagy vésőkkel essenek neki a hatalmas kődaraboknak amik elé tolták őket. Engem sárdagasztásra ítéltek, így ingujjamat feltűrve nekiláttam, a munkának. Napi három kerámia.. mire is tudom azt használni?
Nem jöttem rá. Valahogy a többiek után kell erednünk, ha nem akarunk egy ugyan biztos, de kevésbé jövedelmező és egészséges állást magunknak tudni.
- Van valami.. - szóltam a kicsit sem kis termetű nőnek mellettem, két sárgöröngy pakolása közben - elképzelésed? *
Vissza az elejére Go down
Tuulikki
Meteorbringers Team Wannabe Player
Tuulikki

Hozzászólások száma : 21
Tartózkodási hely : Nem vagyok tartózkodó típus, helytől függetlenül

Tulajdonságok:
Fajta: Puoli-suomalainen viking (finnking, vifinn, etc.)
Kaszt: Skjaldmær (Kilpineito)
Szint: kisegyes

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Icon_minitimeCsüt. Május 26, 2016 3:21 pm

*A napon kocogástól rákvörösre sülve és abban a biztos tudatban, hogy a környezetem sazámára gyakorlatilag nem is létezem, megyek arra, amerre az események sodornak...
És mivel ez momentán egy hely, ami az eddig megszokott homok helyett kövekkel van tele, amiket ráadásul faragni is kellene, nos, jobb ötletem nem lévén, nekilátok rúnákat vésni az első nagyobb sziklába, ami elém kerül.
Ja, és egy szál ruha sincs rajtam, csak valami rongy a lábaimon, továbbá egy hatalmas csont van a kezemben, ötletem sincs, milyen állaté lehet...
Amint a rúnavéséssel végeztem, újabb szikla után nézek. Az első gondolatom egy Dávid nevű parittyás zsidó kisfiú túl-atletizált ábrázolása lenne reneszánsz stílusban, de aztán megondolom magam és elkezdem kőbe mintázni a fickót, aki Főbélaként aposztrofálta magát.*
- Megkérhetnélek, hogy ne mozogj, Főbéla? - szólok oda neki - Csak akkor tudom igazán megragadni a karaktered és a személyiséged rejtett bugyrait, ha nyugton maradsz, miközben modelt állsz.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Icon_minitimePént. Május 27, 2016 12:20 am

Zajlik az élet a szabadidőközpontban és a délelőtti óra ellenére sokan lézengenek a helyszínek és az aktuális programok között.
A tehetős athasiak és a világűrből érkezett turisták kihasználják a kerámiájukat és általuk hasznosnak érzett dolgokra költik a sivatag közepén felállított SuSMus féle szabadidő központban való aktív pihenés közben.
A szintenként felállított hangosbemondó gondoskodik, hogy ne maradhassanak le semmiről.

- Kedves Látogatóink!
Ugyan a Nagy Viadal végett ért, de halhatatlan Istencsászárunk, Kalak gondoskodik róla, hogy ne unatkozzanaka jól megérdemelt pihenésük közben sem.
Ma délután 13:00-tól, azaz a Kitin órájában megrendezésre kerül a Titánok Tornája.
Távoli űrből érkezett kalandozók mérik össze erejüket vérszomjas elleneikkel barátságos sportmérkőzés keretén belül.
Elsőnek a Kardashianról származó Leonidas mérkőzik meg egy névtelen hatalom képviselőjével, Enter Eggyel, aki olyan rejtélyes, hogy már csak ezért megéri jegyet váltani.
Őket követi a nameki Boltar doktor, akinek ellenfele Enter Kettő lesz.
Végül, de nem utolsó sorban egy igazi csemegét tartogatunk a végére.
Élőholtak a pályán!
Isithieländé nem régen tapossa a holtak földjét, de törékeny alkatával méltó ellenfele lesz nemezisének a – lehalkul a bemondó hangja – Koritiannak.
Emlékeznek rá gyerekkorukból igaz?
Édesanyjuk gyakran riogatta magukat kiskorukban, hogyha nem csuklyák le a szemüket és alszanak, akkor maga a Koritian jön el érte és kivájja.
Igen, délután valóra válnak álmok és rémálmok.
A pályán a Meteorhozók csapata VS Athasi Gonoszok.
A jegyek értékesítését már megkezdték kihelyezett ügynökeink, potom húsz kerámiáért olyan élményben lehet részük, amit büszkén mesélhetnek az unokáiknak.


--
Sus-Must szőlőevés közben találta meg hűsége inasa Leopold az egyik erkélyen. Termetes alakja szoborként magasodott a napsütésben. Míg egyik kezével a vörös szemek között matatott addig a másik kezében egy mattfekete ékkövet tartott és pörgette a tenyerén. Éles sikoly szállt fel minden egyes fordulatnál, amiben a mágus élvezetét lelete láthatóan.
Leopold illedelmesen kivárta a pillanatot és megszólalt:
- Mester a várt csapat megérkezett Mr. Zé kísértében és elhelyezkedek a kijelölt szállukon. Furcsa mód nem az összes tag talált be a központba, páran a kőfejtőben végezték. Magam sem értem, hogy történhetet
- Remélem az átokhordók már a vendégségünket élvezik – nézett kérdőn az inasra aki  bólintott -  Remek, a többiek nem érdekelnek, biztos még a harmadik szintet sem értek el azért kapcsolt be a Központomat védő mágia és terelte el őket.  A lényeg, hogy az a három jómadár itt van, akik miatt annyi álmatlan éjszakám volt. A Birodalmi droidikák levették már a mintákat alvás közben rólunk?
- Kettőről igen, de a harmadik halott és nem alszik, így az kudarcba fulladt. A teniszen lesz lehetőségünk Mesterem, úgy vélem.
- Rendben Leopold. Gondoskodj a meghívókról a Titánok Tornájára és utána egy közös ebédet szervezz velük. Ott majd átbeszélem velük ezt az átkos, viadalról lekésős dolgot.
Az inas feje biccentésével nyugtázta SusMus mondandóját és meghajolt, és távozott.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Icon_minitimePént. Május 27, 2016 8:32 am

Zuhanyzás közben kap el a hangosbemondó. Legalább most már tudom, hogy teniszezni fogunk, csak nem Sus-Mussal. Vajon mivel akar megtréfálni minket. Fürdés után lefekszem kicsit, kell a pihenő. Az álom könnyen és gyorsan jön a szememre, de kevésbé kellemesen. Csápok, halszag, villámok és furán leszálló köd vegyíti felváltva zavaros képeit.
 
Órákkal később leizzadva, ziháltan ébredek fel. Szinte érzem a bőrömön a halfejűek szorítását. A mellkasom, ahova a saját tőrömet szúrták még Izmuthban, lüktet és a kézfejem is furán bizsereg. Túl erős mágikus jelenlét van ezen a helyen. Kicsit elfog a rémület, nehogy megnyíljon egy kapu, nem szívesen mennék most vissza, végre pihenhetnék.
 
Kicsivel később kopognak az ajtón. A kísérőm készséggel ajtót nyit és beengedi a magát Hippolytanoként bemutató bajuszos úriembert..
-Doktor, remélem elkészült, a Nagyúr már türelmetlen.
 
Úgy adja elő, mintha lemaradnánk bármiről is. Gyorsan felöltözöm és követem őt. Nagyon nincs sok időm bámészkodni, sietősek a léptek és meglepetésemre nem a palota felé megyünk, hanem egyenesen az Aréna felé. A kikészített ruhák kicsit furcsák, de valószínűleg ehhez a sporthoz ez a megfelelő viselet.
 
Odaérve Leo már frissen és üdén melegít, mint aki bármennyit is tudott pihenni a kocogás óta…
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Icon_minitimePént. Május 27, 2016 12:31 pm

@Dr. Casanova Boltar:
Álmodban hagymázás látomásban van részed. Lehet a kimerültség okozza vagy csak a központban összpontosuló mágia, de egy ismerős és idegen dimenzióban találod magad külső szemlélőként.
Az alacsony alakokat a parton csapkodó tajtékos hullámok vízpermettel borítják be, nyálkás bőrük sikamlósam csillogott a holdfényben. Görnyedt hátuk a parti sziklákhoz tette hasonlatossá őket, ahogy körbeálltak a vezetőjüket. Fajuk utolsó példányai voltak ők egy rég letűnt isten hívei.
A Kilencek egymás után ejtették sebet magukon, zöld vérük a kagylókkal és kövekkel borított talajra folyt a megvágott csuklójukból.
- Iá, iá D'g'n Ftgn! - kántálta a körgyűrű, míg a középen álló alak hullámos hosszú tőrével végigvágta mindkét csuklóját és a combjai belsejét.
- Ó Mélységek Atyja, Tengerek Ura. Távozásod hatalmas űrt hagyott a városban és a birtokon, új,mas hatalmakat imádnak a híveid csalatkoztak benned. Mi utolsóként tapodjuk a birtok földjét és vizeit  és ha mi is kifakulunk a valóság pereméről örökre feledésbe merül a kultusz. Kérlek, adj útmutatást vagy egy jelet nekünk, ami biztosítja halhatatlanságodat.
A levegő sikoltva hajolt még az elfelejtett hatalom akarata alatt és egy csont amulett jelent még a levegőbe a vezető előtt.A fehér amuletten egy csápos tintahal fej ragyog.
Egy téten és időn túli hang szólal meg és megremeg a levegő sz összegyűlt alakok körül.
- A hordozó vissza fog térni közétek és az érkezésével előkészíti az eljövetelemet.
A kép megremeg és felszikráznak a villámok. Tompán ébredsz és a szádban keserűen gyűlik össze a hal ízű nyál.
---
- Boltar doktor! – kiáltja egy hang mögüled, megfordulva a gyíktetkós kis mul szolgálót látod
- Ezt ott felejtette a szobában, forgolódva, rosszul aludt és ez kiesett a kezéből ébredéskor.
Azzal átnyújt egy ismerős fehér amulettet.

Amulet of the Hydra - temporary Misfortune added, strong regeneration perk gained -
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Icon_minitimePént. Május 27, 2016 6:56 pm

A hangosbemondó bejelentése után úgy gondoltam hogy egy kis délelőtti pihi még belefér, de nagyon rossz ötlet volt. Alig hunytam le a szemem, egyből előjöttek a rég nem látott rémálmok: villámok és mágusok, szemkivájó alakok, tűz és egy csomó  élőholt, köztük a csontikirály, akit elvileg sikerült neutralizálni Méhviaszban. Mégiscsak továbbél? Csak most már az álmaimban?

A doki medálos bűbája egészen jó volt abban, hogy elrejtsen minket Susmus elől. Azonban most már nincs igazán szüksége arra hogy keressen minket, hisz pontosan tudja, hányadik emelet hányas ajtó mögött lakom... le is veszem az obszidián medált, nem fog már kelleni. Bill nyakékét is le akarom tenni, de aztán mégsem teszem. Mert mi van, ha nem csak egy szimpla nyakék, ahogy én azt tudom, hanem mégiscsak tartogat valamilyen meglepetést a SOE? Rafkósak azok a kultúrabeli Elmék, és mint tudjuk mindenbe szeretik beleütni az orrukat. Ráadásul az egyetlen barátaink az egész Multiverzumban. Meg aztán jól mutat a sajtófotón, ha egy hatalmas tenyeres után repül a nyaklánc a nyakamban...

Na de nincs idő most moralizálni, sietnünk kell, mindjárt kezdődik a barátságos teniszmeccs. Az én ellenfelem valami ismeretlen senki lesz, a dokié meg valami ismeretlen senki kettő. Valamelyik billentyűről vannak elnevezve, talán az enterről vagy a space-ről. Tökmindegy, úgyis escape lesz a nevük a végére, göcögök magamban, de azért egy picit óvatos is vagyok. Gondolom Susmus látványos küzdelmet akar, így valószínűleg egyenrangú ellenfeleket választott nekünk.

Ekkor érkezik egy másik pingvin, ezúttal bajuszban, egy bizonyos Hypolitán. Hozza az előírt dresszt a meccsre amit kötelező felvenni.

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. 18b74d39853e553ef2d932acd6fa203d

- A fejpántot is? Muszáj? - Hypolitán szigorúan rámnéz, majd bólint. Látom, hogy nem úszom meg a bohócjelmezt, de már előre röhögök rajta hogy hogyan fog kinézni a doki... na meg Isith, ennek a női változatában, a kis miniszoknyában, a nagy fekete-fehér farkával?

Felöltözök, és ahogy vártam, tényleg szörnyű az eredmény. Nem véletlenül hordunk mi, elfek mindig hosszúgatyát... a ropi, hófehér lábaim még a tökömig felhúzott gatyánál is jobban világítanak.

- Csodálatosan festesz, gazdám! - mondja a szeme rebbenése nélkül Ri'janna. A bajszos komornyik csak morran egyet, majd az ajtó felé tessékel.

Az arénában mód nyílik egyet-kettőt ütni a csontból és ínekből összerakott ütővel. A labda valami rég megholt állat felfúvott teteme, valami apró kis beholder-származék lehetett. Mindenesetre visszahozza a fősulis emlékeimet, amikor aránylag sokat űztem ezt a sportot. Sznob voltam na, és az urizáláshoz leginkább ez illett.

És ekkor megérkezik a doki. Kipihenten, felfrissülten, látszik hogy csak engem találtak meg az álmomban. A hónaljig felhúzott gatyája és az indokolatlan vörös színű öt centis hajpántja viszont pont olyan vicces, mint ahogy azt elképzeltem...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Icon_minitimePént. Május 27, 2016 11:34 pm

@Tuulikki
- Megkérhetnélek, hogy ne mozogj, Főbéla? - szólok oda neki - Csak akkor tudom igazán megragadni a karaktered és a személyiséged rejtett bugyrait, ha nyugton maradsz, miközben modelt állsz.

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. A1ef87eb0369638aa681b226b0abb784

A hobgoblin felkapja a fejét a neve hallatlán és erősen koncentrál - intelligence check failed -
- Hö…mi van Bélam? Te meg mit farigcsálod azt a követ? Asszed művésztáborba jöttél vagy mi? Te vagy a Művészetek Hölgye? Maj’ itt művészkecc nekem. ahhoz túl jó kondiban vagy, dagadjanak azok az izmok a csákány nyelén oszt minél hamarabb legyen a gömbbűl kocka. SusMus nagyúr titkos laborjanak a falát minél hamarabb be kell fejezni!
Vegyél példát a társaidról; az ott, - mutat a korbácsa nyelével Asrielre - az a kecske milyen lelkesen dagasztja a sarat, még a fattyú nagyon távoli rokonom is úgy tapossa az agyagot, hogy mán szinte habos. Te meg itten azzal a csonttal bökdösöd a követ, próbáld csak meg azzal az obszidián csákánnyal.
Több hasznodat vennénk ágyasként, az ide látogatók keresni szokták az ilyen durva nyöstényeket.
Na munkára!
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Tuulikki
Meteorbringers Team Wannabe Player
Tuulikki

Hozzászólások száma : 21
Tartózkodási hely : Nem vagyok tartózkodó típus, helytől függetlenül

Tulajdonságok:
Fajta: Puoli-suomalainen viking (finnking, vifinn, etc.)
Kaszt: Skjaldmær (Kilpineito)
Szint: kisegyes

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Icon_minitimeVas. Május 29, 2016 9:00 am

- Ez az! - kiáltok fel lelkesen - Pont  ezt az érzelmi lendületet kerestem!
*Újfent nekilátok a szobornak, ami bámulatos gyorsasággal kezd hasonlítani Főbélára - bár egy kicsit avant garde-ra sikerül, mintha a modelt legalábbis benézett volna egy atomcsapást, vagy veszélyes hulladékkal teli konténerbe zuhant volna nemrég.*
- Hm... Sokkal tökéletesebb lenne, ha nem viselnéd azt a sok felesleges ruhát - pillantok fel az ordítozó Főbélára - De ahogy gondolod, végtére is én volnék a művész...
*Mivel azonban túl sok ismerettel a férfi anatómia terén nem rendelkezem, Főbéla atomcsapott feje alá végül a Venus de Milo teste kerül, az eredetinél valamivel több karral.
*
- Nos, szerintem kiállítóteremben volna a helye - elégedetten nézek végig a művemen - Egyszerre ábrázolja a felszín brutalitását és az alatta megbúvó, törékeny és érzelemgazdag női lelket...
*Nyilván folytatnám mg az előadást, de egyszerre mintha harang kondulna a fejemben, mire zavartan pislogni kezdek. Épp egy rusnya trollfajzat ordibál előttem, miközben én egy igen ocsmányra faragott fejű, meztelen női szobor mellett ácsorgok kőporos karokkal... Felkapom hát Bazicupákot és vicsorogva nézek farkasszemet az ordítozó förmedvénnyel.*


- Én Tuulikki vagyok, Branwig lánya, aki Gerda lánya, akinek az anyja nagy Lagerta volt, Helga lánya - mordulok fel - Holmi trollfajzat velem ne hangoskodjon!
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Fejezetek, Chapters
 :: 
Load Game
 :: 
Fifth Game Cycle - Curse Breakers
-
Ugrás: