ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Icon_minitimeVas. Május 29, 2016 10:35 pm

@Tuulikki:
-Mi az hogy trollfajzat? Látom nem tanítottak meg jómodorra, de majd én...  – a FőBéla kezében ütésre lendül az ostor, de a mozdulat félbeszakad, mert az árnyékokból egy öltönyös kéz megfogja a mancsát.
- Mr. Kövessy, ha szabadna egy szóra – mondja Leopold akinek hosszú elegáns alakja bukkan elő a sötétből.
A lakály magyaráz valamit a rusnya művezetőnek, aki kénytelen-kelletlen bólogat és végül nagylelkűen int
- Vigye el innént aztat nyöstényt, egyébként is, csak itten művészkedett nekem. De a többieket nem adom, mert szorgosan melóznak.
Leopold egy gúlyos mosollyal fogadja a hobgoblin mondandóját és
- Nyilván ez nem az Ön döntése Mr. Kövessy, ha a Nagyúr úgy látja jónak akkor őket is elviszem. Egyenlőre csak Ms Tuulikkit “rabolom” el a nagyrabecsült kőfejtésből és nagyon köszönöm önnek a rugalmasságot. Öröm volt beszélgetni Önnel.
- Ms. Tuulikki ha szabadna kérném  fáradjon utánam. - mondja rád nézve Leopold
A bányákból felvezető úton Leopold beszámol arról, hogy a Nagyúr mennyire sajnálja hogy így alakult és természetesen egy külön szobát bíztosít számodra. Sajnos pihenésre nem jut időd, mert társaid valami sportrendezvényen vesznek részt egy fél órán belül és mivel a csapatukhoz tartozol a pálya mellől tudod figyelemmel követni az eseményeket. Az inas azt javasolja  hogy vegyél  elötte  egy frissítő fürdőt és a szobában találsz majd az  alkalomhoz illő ruhát.
Objective updated: Get out the mines
Get prepared for the Athas Open and take seat


@Szenes Ervin, Asriel:
Az öltönyös alak magával viszi a társatokat, míg ti a sárgödörnél izzadtok. A Főbéla arca grimaszra húzódik és
- Köszöni a  rugalmasságot, meg öröm volt mi? Persze, a nagy lóf...Ti meg mit néztek? Folytassátok a munkát – dörren rátok morózusan a hobgoblin
Objective updated : Get out the mines and regroup your team

@Isithieländé:
Halk kopogás zavarja meg a felkészülésedet a mecsre.
Az ajtót feltárva egy mul szolga áll ott, aki egy zsíros papírba csomagolt pakkot tart a kezében.
- Ms Nolda? Ezt Önnek küldik, kérem itt írja alá, hogy átvette. Tudja ez csak formaság, hogy a holnapot is megérhessem, úgyanis szigorú elszámolás van ezekkel a határon túlról érkezett csomagokkal.
Aláfirkantod, bár a neved leírása gondot okoz. Rég használtad már írásra a kezed és az elővillanó kézcsont látványára félelem költözik a mul fiú szemeibe.
Objective updated: Take part of the Athas Open
- Watch your partners how they play.
- (Optional) wear the ÉFF uniform in your match
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Icon_minitimeVas. Május 29, 2016 11:19 pm

Empire Sport Two  and Skynet CCtV Video Surveillance
Presents
Live in Athas
5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 1362435_3_b7cf_sur-le-court-philippe-chatrier-le-22-mai


- Üdvözöljük az élő show nézőit és az itt megjelenteket a dekádonként megtartó Grand Multiverzum Slájmon!
Az idény első meccsét a DS-101 rendszerben lévő Athas Open nyitja meg, a Titánok Tornájával. A bolygó kegyetlen klímáját a helységben dolgozó mágikus erők sem tudják kompenzálni. A napfénytetőkön beszivárgó meleg gőzölögve száll fel a vörös homokról. A mekilotbőrből készített napernyők hűvösen tarják a VIP páholy nézőit, de játékososoknak és a nézők többségének nincs ekkora szerencséje, de hála a nagylelkű máguskirálynak a lelátón elhelyezkedő árusok hideg frissítővel várják a tikkedt nézőket.
Érkeznek is a játékososok Hölgyeim és Uraim, kiváló sportemberek lépnek a pályára a ma esti élő adásban.
A pályán köszönthetjük az Enter csapatből Controll Cét és Controll Vét! Ők a helyi Mágus Császár színeiben indulnak, a Tyr régiót képviselve. Az ellenfeleink a híres Meteorhozók csapatának két tagja; a kardashiani Leonidas és partnere Dr. Casanova Boltar aki a namek bolygóról származik. A Meteorhozók magukat… - kis csend szakítja félbe a közvetítést és Anton a madárember pillanatokig csendben marad, majd folyatja – Elnézést a technikai próblémáért. Egy aszteroidamező zavarta meg az élő közveítést. Szóval a Meteorhozók csapata Gurneyt képviseli a Freedom tartományok urát.
Izgalmas játéknak ígérkezik a szezonnyitó meccs.
A játék szabályosságat Mezőszárnyú Norfolk, mint székbíra felügyeli és két segítője Garos Roland és Ékkő Henrik mint a vonalbírók vannak jelen. A pénzfeldobás a tyri csapatnak kezdvezett  így ők kezdhetik meg az adogatást.

Controll Vé elüti és hiába mozdulna érte a másik csapat, ezt az Ászt nem lehetett védeni.
A következő szerva már adogatással indul és a klón Vé Leonidaszt hozza játékba aki meghazudtolva korát egy kétkezes fonákütéssel adja vissza Cének, aki egy pörgetéssel próbálkozik a Boltar ellen.
Az felugrik a levegőbe és egy a lecsapás közben elordítja magát
- Meteorhozók!
A klónok közösen szaladnak érte, de nem tudják elérni a vonalon belül pattanó beholderszemet. A tömeg üdvrivalgásban tör ki .
15:15
A parádés labdajáték folytatódik, egyenlő félként küzd a két csapat, a levegő megfagyni látszik dacára a nagy melegnek mikor az állás 40:40 lesz.
- Deuce! – kiáltja a székbíró
A tömeg visszafogottan várja a Meteorhozók következő szerváját

@Leonidas, Dr. Casanova Boltar:
Objectives Updated: Dare to win the Game and the Black Soulstone will be yours.
Don't forget Boltar have a Misfortune modifier...
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Icon_minitimeHétf. Május 30, 2016 6:05 am

Az első szettben egálig jutunk, de persze elveszítjük. A doki egyik tenyerese az alapvonalon ér földet, a bírók viszont egyöntetűen "out" felkiáltással értékelik a teljesítményét. Mehetnék reklamálni, de ez még csak az első adogatás volt, nincs értelme. Ráadásul a főbíró egy igen nagy darab sáskaember, én meg mindösszesen egy darab vörös fejpántot tudok bevetni a meggyőzésére...

A második szettben mi kezdünk, a doki adogat. Persze ezt is elveszítjük, rögtön két labdát is a hálóba üt. A labdaszedő fiúcska egy kis, alig 50 centis goblinkölyök, aki nagy lelkesedéssel és lobogó füllel fut összeszedni a játékszert. Felkapja, és a visszaúton nagy csámcsogással elfogyasztja. Nem baj, ahogy látom van még elég a kis felfújt beholderekből.

A harmadik szettben megint ők adogatnak, Cé és Vé. Szerencsére a trikójukon ott a kezdőbetű, így nem lehet szó arról, hogy összekeverjük őket. Valami szöget üt a fejemben, ahogy figyelem őket. Olyan egyformán, gépiesen futnak... na jó persze klónok, de itt nem arról van szó, hogy egymást utánozzák, hanem arról, hogy mindig ugyanúgy lépnek, mindig ugyanúgy csúsznak a salakon a labdáért, ugyanúgy lóbálják az ütőket...

A harmadik szett után (0-3) a reklámszünet alatt meg is említem ezt a dokinak:

- Te figyelj már, te is észrevetted? Nem túl összetett az ellenfelünk mozgása... mintha csak néhány fázist dolgoztak volna ki, és csak azt tudnák ismételgetni. Erős a gyanúm, hogy egy büdös nagy átverés részesei vagyunk, és ezeket a klónokat valaki odafentről irányítgatja egy joystick-kel... te mit gondolsz erről?

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Zqhb8fkjllhvjxha9v8x
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Icon_minitimeHétf. Május 30, 2016 8:49 am

Bemelegítés után gyorsan megkezdődik a torna. Nyitásként Cé és Vé ellen lépünk pályára Leo-val. A kezdeti lelkesedés gyorsan lankad, mert a reklámszünetben már 3-0 az ellen javára. Feltűnik, hogy eléggé darabos a mozgásuk és amikor Leo rávilágít a turpisságra, még jobban belegondolunk. A szünetet agyalással töltjük.

Megállapítjuk ,hogy kötött a mozgásuk és egyfajta scriptet követ. Ugyanonnan ugyanoda szerválnak és ezzel kiszámítható, hogy a fogadás hova érkezik vissza. Ezen kell változtassunk, bár én továbbra sem tudok teniszezni, meg a medál se dob a szerencsémen. Ekkor ugrik be az APA-n zajlott pókvadászat, ahol serpenyővel ütlegeltem a felém tartó robotszörnyeket.

Miután véget érnek a különféle ágyékbetegségek kezelésére alkalmas kenőcsök és tabletták bemutatása, megkezdődik a folytatás. Mi kezdjük az adogatást. Leo látványosan jobban adogat, mint én és az új stratégia alapján a Contol ikreknek esélyük sincs fogadni a szervákat. Szépítünk az eredményen, az adogatás végén 3-1 oda. Az ellen szerváit lényeges jobban tudjuk fogadni, összezavarva őket a kiszámíthatatlan visszaütésekkel. Több ütésváltás után ezt is sikerül behúzni, 3-2 oda.

A helyszínen megjelent nézők számára egyre szimpatikusabb a Meteorhozók duója. Sus-Mus már kevésbé elégedett, látszólag nem szórakozik jól. Bár tudnám hogyan lehet egy teniszmérkőzést szórakoztatóvá tenni. Egyszer láttam a tévében és halál unalmas órákon keresztül ide-oda rángatni a fejed, igaz tény, hogy játszani sokkal kellemesebb, de továbbra is unalmas.

A 6. mérkőzést nekem kéne adogatással kezdeni. A felét a hálóba ütöm, a másik felét pedig visszaüthetően. Sus-Mus ezt már jobban élvezi. 4-2 oda és ekkor esik le, hogy lenne igazán elégedett, ha egy nagyon szoros küzdelemben az ő csapata diadalmaskodna. Az ellenfél adogatását ismét sikeresen hárítjuk és 4-3-ra javítjuk az eredményt.

Mielőtt Leo megkezdené a 8. játékot odalépek hozzá, hogy drámaian nyerjünk vagy drámaian veszítsünk. Ha követjük az eddigi stratégiát, figyelembe véve az ügyetlenségemet, akkor nagyon neccesen 6-5-re tudnánk nyerni vagy 6-4-re veszíteni. Én az előbbire szavaznék, mert látszólag a közönség extázisba került a fordulatos mérkőzés hatására.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Icon_minitimeHétf. Május 30, 2016 9:38 am

- Ejnye dokikám, 6-5-re nem nyerhetünk, csak 7-5-re, mert kettőnek kell közte lenni. És ez még csak az első gém lesz, amiből hármat kell nyernünk legalább... szóval itt leszünk estig. Szerintem játszunk győzelemre, abból nem lehet baj, nehogy aztán eltaktikázzuk magunkat.

Ennek megfelelően kezdem a saját adogatásomat. A klónok azt sem tudják, hová kapják a fejüket, alig jön vissza labda tőlük, szinte mind a megöttük lévő kis goblinok gyomrában végzi. Látszik is, hogy ki áll jobban, az ő labdaszedőik már alig bírnak mozdulni, csak böfögnek meg sóhajtoznak, a mieinknek meg még korog a gyomruk...

Sima 4-4 lesz, majd újabb szünet. Látom, hogy a klónokhoz odaszalad egy java, valami hiperszuper csavarhúzóval a kezében, majd susmosolni kezd velük. Oldalbabököm Boltar dokit, hogy figyeljen, mert alighanem állítanak a fiúknál scripten.

A reklámok után nagy taps mellett vonulunk a pályára. Cé feldobja a labdát, majd mielőtt leérne, megpróbálja elérni, de melléüt. Még ilyen messziről is látom, hogy csorog az izzadtság a homlokán. Eljátssza ugyanezt még egyszer, megint a földön pattog a beholder. Kettőshiba, semmi-15-re megyünk! Cé elkezd rángatózni, majd összesik. A keze még a földön is az ütő mozdulatok imitálja...

Egymásra nézünk a dokival, legyünk sportszerűek? Látom hogy bólint, mire időt kérek a Mezőszárnyútól, hogy tudják ápolni szegény Cé-t. A nézők tapsviharral reagálnak, látszik, hogy a népszerűség már a miénk, az meg ugye fél siker...
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Icon_minitimeHétf. Május 30, 2016 9:51 am

Kettő legyen közötte? Nem elég, hogy itt aszalódunk a napon egész nap, még ilyenekre is figyelni kell? A tv-s közvetítéseken is láttam már, hogy ez sohase lesz az én sportom. A pályán keresztül futó mech-jawa ismerős egy kicsit, de lehet, hogy csak az Izmuthból elhozottak miatt. Vagy lehet, hogy ő Peez vagy Réz? Már nem is tudom melyiket keressük.

Az elméletem akár még stimmelhet is, mert miután megbütykölte a klónokat, a várakozással ellentétben nemhogy jobbak nem lettek, folyamatosan mindent melléütlegeltek. 4-4es állásnál közös megegyezéssel időt kértünk, hogy helyre rakhassák őket. A fair-play díjas megnyilvánulásunk tornádóként süvített végig a nézőtéren. Állva, egy emberként tapsolt meg minket a teljes publikum.

Lehuppanunk az árnyékba és friss limonádéval oltjuk szomjunkat. Az enyém valamiért olyan édes lett, hogy a seggem is beragadna tőle, ha oda önteném. Kicsivel később asztmás roham fog el és habzó szájjal hörögve esem a földre. Alighanem megmérgeztek és az nem cukor volt. A földön vergődve a táskám felé mutatok és csak annyi hagyja el a számat:
-A…n…t…r…o…p…i…n!

Leo feltúrja a táskámban az óriás fecskendőt és tövig a mellkasomba szúrja. A rángatózás és a habzás lassan abbamarad és kezdem visszanyerni az eredeti színemet is. Leo visszaültet a székbe és akkor látjuk, hogy a szobalányomat bilincsbe verve vezetik el a pálya mellől.
-Azt hiszem, én akkor ezt most leveszem inkább… -majd egy laza mozdulattal a táskámba dobom a csápos medált.

A folytatásra üdén térek vissza és majd szétrobbanok a magabiztosságtól, mintha a szerencsém is visszatérne.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Icon_minitimeHétf. Május 30, 2016 12:25 pm

A doki váltig állítgatja, hogy semmi baja, még egy-két szép fonákütést is bemutat... de csak én látom, hogy a szájaszéle meg tiszta zöld, és az arcszíne sem sokkal jobb. Oda is megyek a sáskához, hogy függesszük fel a meccset.

Fieldwing egy kis időre lefagy, majd így szól hozzám:

- Nem bánom. Holnap reggel 9-kor folytatjuk. Kihirdetem mindjárt a nézőknek is... - újból lefagy a sáskaember, látom hogy a jobb kezével a füle helyét fogja, mint ahogyan a tv-tudósítók szoktak a "Most kaptuk a hírt..." kezdetű mondatok előtt. Amikor magához tér végre, ezt mondja nekem:

- Őexcellenciája Sus-mus nagyúr meghívja a Meteorhozókat egy könnyű finom estebédre a Sus-Mus piramis felcsúcsán található lakosztályába, ma este az obszidián órájába, ha ez megfelel Önöknek is. A dresszkódot még a délután folyamán átküldjük a lakosztályukba. 

Dresszkód? Hát az meg mi a tököm? - gondolom magamban, és érzem, hogy előbújik belőlem a mucsai. Ránézek a dokira, ő is csak néz, de voltunk mi már annyiféle bohócnak beöltözve, hogy még egyet igazán elbírunk...

- Mit mondhatok őexcelleciája titkárának? Megfelel az időpont? - türelmetkenkedik Mezőszárnyú. Nagy kegyesen bólintok, hogy megfelel. Próbálnák más mondani, egyből a bányában találnánk magunkat...

Ahogy leballagunk a pályáról, összefutunk Isith-tel. Már éppen mondanám neki a délutáni programunkat, amikor belekezd valami elképesztő sztoriba...
Vissza az elejére Go down
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Icon_minitimeHétf. Május 30, 2016 2:53 pm

Kibontom a csomagot aminek a címkéjén csak a nevem áll és egy ÉFF rövidítés. Mi a fene lehet ez?
Az olcsó csomagoló papír alatt, egy terepszínű egyenruhát találok. A tetején gyűrött levél. Látszik, hogy a postán nem vigyáztak rá. Először azt veszem szemügyre.
„Tisztelt Isithieländé des Nolda
Szeretnénk megköszönni az Élőholt felszabadítási frontnak tett szolgálatait. Terjesztette az elnyomottak közt a hírt, hogy holtként is létezik szabadság és nem kell visszaszorulnunk az utolsó elnyomott szörnyetegek szintjére.  Azt kívánjuk bárcsak itt a több ilyen igaz ideát hirdető emberünk lenne. Már rég megnyertük volna a szabadságharcot.Ezért szeretnénk meghívni magát az ÉFF soraiba vagy legalábbis örülnénk ha látogatást tenne a csapatainknál itt a Necromundán . Egy ekkora sztár minden bizonnyal megdobná a morált. Hogy támogatásunkat kifejezzük kérjük fogadja el tőlünk ezt az apró kis ajándékot a következő meccséhez.


Szabadság a halál után is.


Tisztelettel
Márk Xavér az élőholt felszabadítási front vezetője”


A meccs? Honnan tudják ezek, hogy teniszezni fogok? Igazán jó kapcsolataik lehetnek. Vagy csak nézik a tévét. Ez megmagyarázná miért tartanak sztárnak.

Természetesen elfogadom az ajándékukat. A ruhán látszik, hogy élőholtra tervezték. Bár eléggé kiemeli az anorexiás testalkatomat cserébe nem lóg annyira mint a legtöbb dolog amit a halálom óta fölvettem. Ezáltal könnyű benne mozogni. Emellett még kényelmes is. Meg nem is nézek ki benne túl hülyén . Fogadok, hogy amit itt adtak volna az úgy csúszna le ahogy van.

Az elmaradhatatlan vörös fejpánt is itt van. Viszont egy logót látok rajta. Egy zombi kéz sárga sziluettje egy gépfegyvert emel a magasba. Körülötte három ezüst kör. Vajon mi lehet ez? A különböző bolygók általában jellegzetességeiket szokták a zászlójukra tenni. A szinéből kiindulva holdakat ábrázolhat. De ez csak tipp.Kitűnő érzés lesz ebben elbukni a meccsemet.

Addig is megnézem a többieket, hogy játszanak. Azzal az összes egyéb cuccomat hátra hagyva megindulok a pálya felé ahol a Meteorhozók meccse jó ideje tart. A levelet magammal viszem. A tenisz egy unalmas játék legalább addig átolvasom még százszor hátha rájövök még egy-két dologra.
Ám nem érek el a stadionig rögtön beléjük futok. Meg se kérdezem milyen volt a meccs. Azonnal fölmutatom a levelet.
-Ezt olvassátok el! Úgy néz ki támogatóim akadtak. Nem is tudtam, hogy ennyire szétterjedtek az élőholt forradalmárok. Mostanság lépten nyomon beléjük botlik az ember. Mellesleg tudtok valamit erről a Necromundáról? Én még sosem hallottam róla.-hangomon érződik, hogy eléggé lelkesedem a dologért. Még szép. Halottként végre valaki elfogad.
Vissza az elejére Go down
Asriel
Meteorbringers Team Wannabe Player
Asriel

Hozzászólások száma : 24

Tulajdonságok:
Fajta: Essoli
Kaszt:
Szint: 1

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Icon_minitimeHétf. Május 30, 2016 11:02 pm

* Egy újabb fáradt ütés, majd végleg nekitámasztottam magamat a kőnek, amit már vagy egy órája fejtettem. Nagyon kifáradtam az egész napos kőfejtésben, talán jobban is, mint életemben valaha bármikor. ~ Nem vagyok hozzászokva ehhez, ezt valahogy nem rám szabták. ~ gondoltam magamban. A társamat elég hamar elvitték, így egyedül maradtam a pirománnal.
Arcom elé kötöttem egy kendőt, majd úgy dolgoztam tovább. Valahogy aztán a szememmel követni kezdtem a sár útját, egészen a hatalmas barlangszájig vagy micsodáig, amiben eltűnt az egész. Nem találtam alternatívát, hogy hogy lehetne kijutni, így jobbnak láttam csak a "Főbélát" megkérdezni erről, hátha tud valamit segíteni ez ügyben.
Értetlenül nézett rám, amikor odamentem hozzá. Csodálkozott, hogy előtte ácsorgom és kérdezgetek tőle mindenfélét és nem éppen a követ fejtem, ahogyan az a szerződésben le lenne írva.
- Ha már szerződés! - ugrott be az ötlet. - Hadd lám!
- Jó' van, ne ordibáljon kend! Itt van, ni!
Elvettem a kezéből a papírost, majd átfutottam. Nagyon szép, nyomtatott betűkkel volt leírva minden, amit érdemes tudni - még a "kövér" bérezés is -, majd a szerződés érvényességi részéhez értem. Elvileg ez a papír örökké az adóssá teszi azt, aki aláírja, egyetlen kitétel van..
- Úgy tűnik, nekem lejárt a munkaidőm -néztem föl a papírról a Főbélára.
- Oszt' mi mondatja önnel? A napi tizenkét óra még nem járt le koránt sem.
- Az lehet, de nem voltunk bevizsgáltatva - mutatom a papírt. - Érvényes egészségügyi felülvizsgálati papír és orvosi nyugta nélkül a cég nem alkalmazhat semmilyen munkaerőt. Itt írja.
Kövessy úr csak hebegett erre. ~ Úgy tűnik, hogy az apró betűs rész kimaradt. ~ gondoltam magamban. Amint kimondtam ezt a szót, egy öltönyös alak jelent meg Kövessy úr mellett, aki kemény szavakkal és erős szóhasználattal oktatta ki az illetőt:
- Nem hiszem el, amit hallani vélek. Hát mi ez itt, bazdmeg?!
Körbenézett a most már csak ránk meredő tömegen.
- Ha van valami, ami igazán ki tud vágni a sodromból, akkor azok az illegális munkások! - visszanézett. - Vágod, testvér? Olyanok, akiket te is foglalkoztatsz, testvérem! Ugye ismered Mózest?
Innentől nem is kellett tovább hallgatnom, hogy tudjam: győztem. feltűnés nélkül elhagytam a területet és a piramis belsejébe igyekeztem bejutni, hogy megtudjam, hova is lettek ebben a nagy kőépületben. *


5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Samuel-L.-Jackson-Pulp-Fiction
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Icon_minitimeHétf. Május 30, 2016 11:44 pm

@Isithieländét:
Társaiddal nem tudsz sokat beszélni, így gyorsan eldarálod nekik a fejleményeket és hallod, ahogy a nevedet bemondják
- Köszöntsék nagy tapssal és hatalmas ovációval következő játékosokat! Nolda kisasszony egy távoli bolygón látta meg a napvilágot és tanulmányait félbehagyva csatlakozott a Meteorhozók csapatához később, mint retines bűnöző került az Athasra. Társai ezt nem hagyták annyiban és gondolkodás nélkül érkeztek kiszabadítani kényes helyzetéből, de itt is van …
- A pályán Isithieländé des Nolda  és meglepetésként az Élőholtakat képviseli a meccsen, a miniszoknyáján legalábbis azt a logójukat vélem felfedezni.
Ellenfele a félelmetes és gyermekálmokat kísértő dúvad, a Koritian. Felbukkanását nem egy város megemlegette már az Aluviai Pusztaságban, ahol szem nem maradt szárazon. Természtesen Ő Kalakot képviseli ebben a játékban.
A pályán jelenlévő bírók és a személyzet gondoskodnak és a játszma tisztaságáról. Mezőszárnyű az érmét feldobja és az aranypénzen szeretett Máguscsászárunk, Kalak feje ragyog fényesen.
A Koritiannak kedvezett a szerencse most, de ne csüggedjenek indul is a game.

A szemfaló kezdi a szervát, elüti és hiába fut érte a halott hölgy sajnos ezt nem tudja elérni.
15 : semmi
A következő labdát gond nélkül visszaadja, de ellenfele egy cseles átvezetéssel a másik oldalra üti így ezt a pont is az övé.
30 : semmi
A bejelentett eredményeket szórványos taps fogadja.

@ Leonidas, Dr. Casanova Boltar:
A szobáitokban már vár rátok a rendelkezésre bocsájtott mul szolgátok, hogy kellőképpen lemossa rólatok a kemény sport okozta fáradságot és port. Órákkal később kopognak az ajtóin és egy szolga kezében megérkezik a  Dress Codeos ruhákkal. Nincs ínyetekre, de ha ebben lesz a találkozó, akkor ebben lesz.
Leopold enyhe mosollyal konstatálja az öltözéketek mikor eljön az idő.
Végig vezet titeket az intézményen, szerencsére szorult annyi emberség bele, hogy a személyzeti folyosókat használjátok. Így is harminckét fogas vigyor fogad titeket az utatokon.

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Spa-break-bath-vwd-7
Egy elszeparált teremben állapodtok meg végül, ahol Sus Must végre láthatjátok élőben. Már ami kilóg belőle, ugyanis egy pezsgőfürdőben áztatja épp magát két barnabörű rabszolganő társaságában.
- Üdvözöllek titeket Meteorhozók! Tudjátok annyit túlóráztam és maradtam fenn miattatok, hogy ez a látványt nem bírtam kihagyni – mondja kacagva és megakad egy szőlőszem a torkán. Harákol egyet és mintha mi se történt volna, folyatja a nevetést.
- Na, huppanjatok be a vízbe. Úgy érzem van mit megbeszélnünk és ide a kamerák nem jöhetnek be. Lányok, várjatok meg az ajtó előtt, mindjárt megyek.
---
A beszélgetés végeztével a MágusCsászár helytartója távozik és nagylelkűen a rendelkezésetekre bocsájtja a személyes spa részét is. Ekkor érkezik Izith meg a rózsaszín egyrészes bikinijében és Asriel a napraforgós fecskéjében.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Icon_minitimeKedd Május 31, 2016 11:32 am

Késznek érzem magam a folytatásra, de a számból csorgó zöld folyadék meggyőz Leo igazáról és hajlok a mérkőzés felfüggesztésére. Átmenetileg Sus-Mus rezidenciájára kell menjünk egy újabb kötelező öltözékben. Szinte sokkos állapotba kerülök, amikor meglátom a sárkányos fürdőnasszert és a hozzá tartozó törpés úszógumit. Az állapotom akkor hág a tetőfokára, amikor Leo megjelenik egy gyíkos fecskében és karúszóval.

Ahogy egymásra nézünk, kölcsönösen röhögjük ki egymást és Leopoldon is látszik, hogy majd megpukkad, de tartania kell magát. A személyzeti folyosón kísér végig és szinte hallani a padlón koppanó könnycseppeket. SM két szerecsen leánnyal mulatja az időt míg odaérünk és majdnem megfullad egy szőlőszemtől, amikor meglát minket.

A célja ez volt, de arra ő sem gondolt, hogy ennyire jól fog szórakozni. Elküldi a lányokat és bele is vág a mondandójába. Alapvetően nemtetszését fejezi ki irányunkban és mélységesen felháborítja a jelenlétünk. A tv-show neki is gazdaságos volt, de a kamerák miatt nagyon sok tevékenységet fel kellett függeszteniük, szóval diszkréten felkér, hogy segít, de takarodjunk el a bolygóról.

„-Leo, Doki… vétel! –halljuk Runkle hangját a fejünkben. Rommá kerestünk magunkat, de egyre jobban nyakunkon a felügyelet és lassan be kell fejezzük a műsort. Sokaknak szemet szúrt, hogy ez tényleg valóság-show és a zöldeknek sem tetszik, hogy bemutatjuk a nagyvilágnak, hogy mennyire széjjel vertek mindent. Állapodjatok meg a kijutás feltételeiről, mi addig orbitális pályára állítjuk APA-t és ott találkozunk. Vége!”

Egyetlen dolgunk, hogy el kell veszítsük a meccset. Túl jók voltunk és mindenki ránk fogad, ez hatalmas bevétel, ha mégis elveszítjük. Gyűlölni fognak, de úgyse látnak többet. Cserébe megkapjuk Palika szellemét és felsugároz egy általunk választott koordinátára. Próbáljuk belevonni a Peeznek gondolt jawat és a rajtunk lévő átkot is, de annak már ára van. Abban az esetben egyezik bele a dolgokba, ha adunk neki valamit, ami csak nekünk van és neki meg szüksége van rá.

Magunkra hagy, hogy átgondolhassuk. Vajon mink lehet, ami érték neki, de mi fel se fogtuk. Miközben vonzónak semmiképpen sem mondható dresszben lubickolunk, megjelenik Isith és Asriel is hasonlóan groteszk ruházatban.
Vissza az elejére Go down
Tuulikki
Meteorbringers Team Wannabe Player
Tuulikki

Hozzászólások száma : 21
Tartózkodási hely : Nem vagyok tartózkodó típus, helytől függetlenül

Tulajdonságok:
Fajta: Puoli-suomalainen viking (finnking, vifinn, etc.)
Kaszt: Skjaldmær (Kilpineito)
Szint: kisegyes

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Icon_minitimeKedd Május 31, 2016 4:45 pm

- Muhaha, mérem végig a trollfajzatot, aki azzal a bőszíjjal hadonászva próbál fenyegető lenni - Addig állj te fél lábon!

*Hanem a párbaj végül is elmarad, mert valaki, valaki más utasítására elkísér valahová, amiből nekem csak a ruha és a fürdő világos - utóbbi kicsit furcsa, mivel a víz forró, mintha egy gejzirből merték volna, ráadásul habzik és szagra, ízre is elég furcsa... Na de ki tudja, mi erre a szokás? Így hát fürdőt veszek, amint mondták, aztán felöltözöm végre.*

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Viking-girl-warrior-19880677

*Ezek után pedig megyek oda, ahol a társaim valamiféle megmérettetésen vesznek részt, ha másért nem is, hát biztatni őket. A játékot, amit játszanak, természetesen nem értem, de ezen már nem is csodálkozom. Végül, talán unalmamban, grabancon ragadok két apró és torzonborz törpeszerű teremtményt, és velük hadonászva biztatom a különös megmérettetésben résztvevő társakat.*
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Icon_minitimeKedd Május 31, 2016 4:48 pm

"A kamera a már jól ismert elf arcán pihen. Leó a szokásos fancsali, mindenkit lesajnáló képét vágja, amit olyannyira szeretnek a nézők multiverzumszerte. De most ez valami más, hiszen a nézőpont változik, és az operatőr felfedezőútra indul az elftesten. Először Bill által adott csontamuletten pihen meg egy pillanatra, majd továbbmegy a szőrtelen és izomtalan, de legalább tényleg hófehér mellkason. Deréktájon megremeg egy pillanatra a kameraman keze, hisz újabb titok derül ki főhősünkről: a csípőcsontján tetoválás sötétlik, egy L és egy K, valószínűleg a Leonidasok és a Kardashian örökké összetartozását szimbolizálva:


5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 C616780d660c8fca7b21f587524d8607


A katicabogár viszont indokolatlannak tűnik. Ahogy haladunk lefelé, előkerül a pipaszár lábakra ragadt rózsaszín-fehér Lacoste fürdőgatya, igazi fecske szabású, rajta a mindenki által ismert gyíkembléma (bocs doki, ők fizettek a legtöbbet...). Majd a térdben és bokában is göröngyös lábak után egy igazi, hamisitatlan kék-fehér Wink tipusú strandpapucsban ér véget a hosszú spot.

Vágás, majd totál Leóról, amiben megcsodálhatjuk a kartáji úszáskiegészítőket, természetesen a fürdőgatyóhoz passzoló színösszeállításban."


Kissé morcos vagyok, mert nem igazán erre szerződtünk. Az hogy kinyírnak minket, az benne van, de hogy a testünket is eladjuk... na jó, ha minden igaz, akkor sok pénz lesz a vége, abba meg belefér. Runkle hangját hallom meg a fejemben:

- Öcsém, kiakadt a nézőszámlálónk! Levertétek Leszbia kétszáz éve futó szappanoperáját az Anyátok közt-öt! Még most is szakadok rajtad Leó, több lájkot kaptál mint Aberki a szőrős majom-ork hibrid!

Morgok neki valamit amit én sem értek, majd elindulok fürödni egyet Sus-mussal.
Vissza az elejére Go down
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Icon_minitimeKedd Május 31, 2016 5:52 pm

A meccsem hihetetlenül rosszul áll. Sorra bukom az összes pontot. De nem tehetek róla. Mintha lassabban reagálna a testem mint ahogy kitalánám mit kéne csinálni. A küzdelem vége felé ez az egész csak egyre rosszabb lesz. Már az is akadozik amit látok. Aztán puff. A tekintetem előtt egyetlen mondat jelenik meg:
"Lost connection."
5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Fbdc84


A földön fekve ébredek. Ahogy megmozdulok érzem, hogy mostmár elmúlt a dolog. Bármi is volt ez. Csak pár másodpercig lehettem kiütve mert még a pályán vagyok. Rögtön  bíróhoz fordulok és elkezdem neki magyarázni, hogy mágikus beavatkozás történt. Ő elhesseget azzal a mondattal, hogy a stadion modern csústechnológiát képviselő mágia érzékelői nem mutattatak semmit. Úgyhogy szerinte nem történt csalás de ha gondolom elhalaszthatjuk a meccset mert rosszul vagyok. Dühösen megyek vissza játszani. Ha holnapra halasztanánk akkor is rámvarázsolnának. Bár a mágia a meccs végégig már nem kapcsol vissza ekkor már mindegy. Esélytelen megfordítanom a meccset így küzdök a végéig hátha történik valami csoda de veszítek.
Szomorúan kullogok le a pályáról vissza a szobámba. Remélem az ÉFF-nél fölfogják, hogy mi történt. Nem szeretném, hogy csalódjanak bennem.
Ekkor jön a nap második pofonja. Az a rózsaszín...egyrészes...virágos "fürdőruha". Miután kihevertem a szemrákot jön a hír, hogy ezt föl is kell ám venni. Na ekkor átkozom el azt aki ezt az átkot tervezte. Olyan sok rosszat kívánok neki, hogy ezután minimum meghal majd a kedvenc aranyhala.
Amúgy a rózsaszín "kitűnően" megy a sápadt bőrömhöz. Úgy nézek ki mint valami anorexiás malac. Legalább Asriel se járt jobban ezért eggyütt viseljük a kínt amíg végig haladunk a személyzeti folyosókon.
Susmus medencéihez érve látom, hogy a csapat másik fele is rendesen megszívta. Leülök a földre lábamat belelógatom a forró vízbe és azon kezdek ügyködni, hogy valahogy kiszabadítsam ebből az átok rózsaszín vacakból a farkamat mert igencsak kezd elszorulni a vérkeringésem. Közben hallgatom, hogy a többiek miben egyeztek meg a mágussal. Még mindig tart a sztori mikor végre elérem a célomat úgyhogy arcal előre belecsobbanok a vízbe. Szép lassan felemelkedem de nem fordulok a hátamra. Egész jó érzés így lebegni és tényleges vizihullának lenni. Pláne, hogyha az ember nem fullad meg. Így a medence alját bámulva hallgatom a banda eszmecseréjét.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Feri a fürdőruha designer végre elkészült élete munkájával. Sajnálta, hogy ezelőtt annyi ronda darabot kellett legyártania de valamiből mindenkinek meg kell élnie. Viszont ez a ostani valami gyönyörű lett. Minden bizonnyal rengeteg pénzt keres majd vele. Talán ennek segítségével végre megmentheti bolygóját is az örökös éhezéstől.
Ebben a pillanatban Ferire rázuhant egy üllő, egy széf és egy tankhajó. Ebben a sorrendben.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Icon_minitimeKedd Május 31, 2016 10:16 pm

Ahogy Susmus lelép, megérkezik a banda néhány rég nem látott tagja, mindnyájan az idei nyár divatjának megfelelő színekben- Elsőnek Isith érkezik, egyrészesben, olyan jól néz ki, hogy bármelyik női koncentrációs tábor szépségversenyén a dobogóra kerülne. Beledől a vízbe és vízihullát kezd játszani. Könnyű neki, bár az összképet némileg rombolja a nagy felkunkorodó fekete-fehér farka.
A bányászbrigád is megérkezik, legalábbis a kétharmada: Asriel és Tuulikki fut be, akikre most igazán ráfér az a fürdő, mert a kőfejtő ugye nem a leghigiénikusabb munkahelyként ismeretes.  Az új lányt már láttuk ruha nélkül, sőt, inkább csak úgy, szóval  ő nem igen növeli a viccfaktort, a kecske meg ugye kecske, ő inkább felöltözve vicces.

Kicsi pancsi után újból megjelenik Susmus. Dörgő hangon kérdezi, miközben divatos fürdőköpenyét két rabszolganő veszi le a válláról:

- Nos, Meteorhozók, meg tudunk-e állapodni?

- Bizonyára, excellenicás uram - válaszolok neki - nekünk ugye Pali lelke kell, egy one way ticket Alamuszra, meg elfogadjuk ráadásnak azt a kis javát, akit a pályán láttunk csavarhúzóval. Ha jó gondolom, nagyuramnak pedig REPUTÁCIÓ kell, még pedig bőségesen, hogy birodalmát elfogadtassa a szomszédos hatalmakkal, és azok felvegyék a galaktikus civilizációk körébe.

Susmus elgondolkodva néz rám, pont úgy, mint ahogy a kigyó néz a kiscsirkére.

- A vesémbe látsz - szólal meg nagyon, nagyon hosszú idő múlva - épp erre van szükségem. Azonban még mindig nem értem, hogy hogyan tudná nekem néhány, a koszból épphogy csak kimosakodott kalandozó megadni azt, amire oly nagyon vágyok?

- Nagyuram, most miénk az ötperc hírnév, az egész multiverzum a Meteorhozók kalandjait figyeli. Csak annyit kell tennünk, hogy a megfelelő színben tüntessük fel Kalak birodalmát, és mindjárt tiéd a plebs szimpátiája!

- Tetszik, tetszik - mondja Susumus, de a szemében a csillogás még mindig nagyon gonosz. - De hogyan valósítsuk ezt meg a gyakorlatban?

Töröm az agyam, de csak körvonalait látom a nagy tervnek:

- Nos, mindenképpen valami nagyon jól kajálható sztorit kell rittyenteni. Legyen benne hősiesség, romantika, harc, és persze happy end a végén, ahol a jóságos uralkodó közbelépésével megmenekülnek hőseink, és megszabadulnak addigi rabláncaiktól, hogy aztán mint a mesében, mindenki boldogan éljen addig, amiíg meg nem hal... ha ezeknek a feltételeknek megfelelő színjátékot rendezünk, az garantáltan jobb reklám lesz a birodalmadnak, mint ha akármennyi reklámidőt is vásárolsz az Anyátok közt szüneteiben...

- Rendben, legyen így! - kiált fel nevetve Susmus, aki látszólag teljesen el lett varázsolva az ötlettől. - Gondolkodjatok a sztorin, én is ráállítom egy-két emberemet. Holnap a meccs után újból találkozunk itt a fürdőben. Itt biztonságos, ide nem tudnak követni a kamerák... holnapig találjatok ki valamit!

Ezzel magunkra hagy, mi meg szép lassan kikecmergünk a hűlőben lévő vízből, hogy eltegyük magunkat holnapra...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jún. 01, 2016 2:21 pm

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Vbbw5610

Hőseink sok megpróbáltatás után az utolsó próba előtt álltak.
A teniszütő izzadtan szorult a markukba a gamet eldöntő breakpontot lélegzet visszafojtva várta a nézőtér. Cukrozott mantiszos nasis zacskók durrantak ki az mozgalomról összeszoruló markokban.
A fő gonosz, SusMus morcosan nézett le a pályára mekilottbőrrel védett páholyából. Aztán az egyik labdaszedő goblin elböfögte magát, megtörve a drámai pillanatot.
A labda magasba emelkedett és Vé hatalmas erővel ütötte el, szerencsére Leonidas, az elf résen volt és egy fonákkal visszaadta a szervát.
A limonádéárus dombi óriás is megtorpant egy pillanatra és hunyorogva a pályára szegezte mélyen ülő szemeit.
A mágikusan pácolt beholderszem pörögne szelte át a levegőt, Cé a tökéletesen kondícióban levő klón egy csúszással pozícióban termett és egy akkorát ütött a felé repülő labdába, hogy az ütőjén megpattantak az idegek.
A felsőkaréjban elhelyezkedő székek közt ülő dámák felsikítottak a hang hallatán.
Casanova fizikumát meghazudtoló gyorsasággal mozdult a labdáért és egy fonákkal visszapörgette, de az ütés ereje elzsibbasztotta a rakoncátlankodó karját. Kétségbeesetten nézett társára, Leóra.
- A következőben nyernünk kell, mert nem tudom mozdítani a kezem és ez a meccslabda.
- Megcsinálom barátom - válaszolta félszegen Leo és belekacsintott a kamerába és az egyik oldalt ülő hölgyek hajukat tekergették izgalmukban, hisz ha az elf és a nameki orvos nyer, akkor nemcsak a férjeik lesznek de Athas fele királysága az övék lesz.
Virágzó gazdasági fellendülés vár az Aluviai Pusztaságra.
Hatalmas sóhaj szállt fel a közönség ajkáról, és izgalommal telve várták Leonidas következő mozdulatát.
Controll Vé, Enter második klónja a magasban érte el a felé repülő labdát és egy kickkel adta vissza a z ellenfélnek megcélozva a nyurga elfet.
Leonidas mozdul ugrik és…
---
A lelátó felső részén levő éjgoblin nőt elnyomta az álom.
Zsóka, nyolc gyerekkel érkezett az Aluviai Pusztaságon keresztül a döntőre, Urikból indultak el és a sivatagon keresztül különböző karavánok potyautasaként jutottak el idáig. A magukkal hozott kerámiákat már a kapuban elverték cukrozott mantiszra és limonádéra. Sajnos a jegyekre már nem maradt pénz, de anya megoldotta. A sok mászás, lopakodás és az őrök kijátszása nagyon elfárasztotta, és elnyomta az álom.
Az orrából fúvodó takonybuborék zölden ragyogott a napsütésben és megcsillant rajta a fény, ami az épp hősiesen ugró Leonidas szemébe vágott. Az elf elvakult egy pillanatra tőle, de próbálta elütni a labdát emlékezetből.

---
MELLLÉ!
Ekkora luftot ütni, a közönség egy emberként hördül fel, páran fulladozva félrenyelik a hűsítő italukat!
- NEEEEEEEEM!
Kedves nézőink, az imént láthattuk az idei év vagy talán a dekád luftját!
---
Sus Mus hátradőlve szemléli az eseményeket és csak mosolyog magában.
Legbelül tudta, hogy ez a csapat ezek a Meteorhozók nem ellenfelek neki, sem az űrből érkezett klónoknak. Több évszázada szolgálja Kalakot és nem egy ilyen kérészéletű csapatot látott már. Ő mondta a tévéseknek, hogy tízedik szint alattiakat nem küldjenek ide.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Asriel
Meteorbringers Team Wannabe Player
Asriel

Hozzászólások száma : 24

Tulajdonságok:
Fajta: Essoli
Kaszt:
Szint: 1

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jún. 01, 2016 5:00 pm

* Amint megláttam Isithet abban a nagyon szűk, rikító színű ruhában, nyomban elröhögtem magamat és majdnem bégettem is mellé, annyira viccesnek találtam. Vicces volt, egészen addig a pillanatig, amíg rám nem rontott vagy hat bérizom és rám aggatták..
Nem mondom, hogy mit, mert a naplómba nem férne ki ez a gyalázat. Herceg voltam - sosem az a prűd fajta -, de azért a megaláztatásnak is vannak fokozatai. A bérizmok dolguk végeztével a drága tervező elé álltak, aki már annyi díjat nyert ruhatervezésből, hogy már az elsőnek az említésénél is kettétéptem volna. Ennek lesz böjtje.
---
5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Angry
A hatalmas ruhatervező odáig volt munkájáért. Milyen elegáns és milyen.. egyedi! Sosem készített ennél jobban és meg is látszott a viselője elégedettségén. Azok a szép színek mind passzolnak az archoz, ahhoz a csodás kecskefarkas pofikához.
Mikor szobájába ért, lepakolt és már készült volna papírra vetni a következő agymenését. Vajon ezúttal Feri mivel rukkol elő? Az a szemét lemásolta a ötletét, a fürdőruhát csak átszínezte liláról rózsaszínre és máris meg van oldva!
Egy jófajta Ultamari vörösbort lekísérve már indult is volna a székéhez, azonban hirtelen valami nem engedte. Lenézett és látta, hogy a lábára rátekeredik egy növényinda. Ebben a pillanatban nem is egy, hanem vagy három inda közeledett feléje és erősen megszorították. Elég japánus mozifilmet látott már, hogy tudja, mi következik.
---
A lelátón hatalmas tömeg éljenzett. Mind kikeltek ömagukból, várva a meccsnek a döntő pillanatát amiért valakik akár országokat is képesek voltak átutazni, és még olyan távolságokat, amiket fel sem tudtam fogni.
Kezemben a dudával amit valakitől szerváltam, folyamatosan nyomtam és szurkoltam Leonidasnak és Boltarnak, hogy nyerjék ezt meg nekünk. Utoljára ha jól emlékszem egy lovagi tornán voltam így bezsongva, de annak már egy jó ideje.
- Remélem a következő jobban megy. - próbáltam túlüvölteni a hangzavart, miközben Isitnek beszéltem. *
Vissza az elejére Go down
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Jún. 02, 2016 2:02 pm

A hatalmas luft után inkább távozom. A tenisz már nem nagyon érdekel. (Bár a köpenyem alatt mostmár inkább az ÉFFes tenisz egyenruhát hordom. Jól érzem magam benne és a farkamnak is teret enged.) Az előző meccsem is elég szégyenletes volt. Így inkább elindulok mégegy körútra a piramisban és elképesztő felfedezést teszek. ITT VAN EXTRANET. Khorne tudja mióta nem láttam wifit. Nyilván a turisták hazaüzengetésének kedvéért tették ide ezeket a terminálokat de végre ezt a függőségemet is kielégíthetem. Ám a nagy örömben csak egy dolog jut eszembe amire rákereshetnék. Ettől már elszokott csontos ujjaimmal nagynehezen bepötyögöm azt, hogy Élőholt felszabadítási front. Wiki a világháló mindentudó boszorkánya és az ő fóruma gyorsan a segítségemre is siet némi információval. Azon kívül amit már eddig is tudtam a levélből rájövök, hogy ez egy radikális szervezetekhez képest elég jól felszerelt csoport és, hogy az utóbbi időben már szinte minden ellen harcolnak ami nem ők. (Értsd: Birodalom, kormány, más halottak, eltévedt élők.) Továbbá Necromundáról is megtudok ezt azt: Eredetileg Birodalmigyárbolygó8654-lett volna neve de volt annyi különlegessége, hogy szokatlanul nagy volt az élőholt lakosság. Így megkapta a Necromunda nevet. Amúgy nagyrészt fogkefe és autógyárairól nevezetes hely. Az élőholt forradalmak fellángolásával ragadt rá a "fegyverkereskedők bolygója" becenév is. Mivel rengeteg kalózszervezet szállított ide katonai felszereléseket. Három holddal rendelkezik mivel a lakosok abszolút nem tudják őket megkülönböztetni ezért csak egyes, kettes és hármas névre hallgatnak aszerint, hogy mikor melyik kel fel előbb. 
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Icon_minitimePént. Jún. 03, 2016 12:23 pm

Játék közben szemet szúr, ahogy egy éjgóblin család nagyon sompolyog a lelátón. Először gyanakszom, de végül az öreglány elalszik a mellette ugráló porontyok között. Még ilyen távolságból is látszik, ahogy hortyogás közben hatalmas zöld buborékot fúj az orra, amin olyan érdekes törik meg a Nap sugara.

-NEEEEEEEM! –üvölt fel a közönség, de sajnos Leo-nak esélye sem volt a megcsillanó fényben - nemhogy a labdát -, hogy bármit eltaláljon.

Arcomat a kezembe temetve már látom magam előtt a holnapi sajtó különszámát. Gyorsan jött népszerűségünk pont ilyen lendülettel látszik tovaszállni. Sus-Mus arcáról levakarni se lehetne a vigyort. Nyílván jól megszedte magát megint a sportfogadásokból. Int nekünk, hogy ha kiélveztük a helyzetet, jó lenne ha felkeresnénk és lezárnánk életünk ezen fejezetét.

A srácok odajönnek vigasztalni, de főleg Leo-t, mert rajtam látszik, hogy majd szétpukkadok a röhögéstől. De nem a történtek miatt, hanem az éjgóblin asszonyon. A buborék szétpukkadt és a körülötte ülőket mind beborította és a fél tribünt leszedálták, ahogy próbáltak elszaladni a dühös és a meccs eredménye miatt csalódott ultrák elöl.

Odalépek én is és a könnyeimmel küszködve jelzem, hogy SM vár minket egy rövid megbeszélésre.
Vissza az elejére Go down
Szenes Ervin
Meteorbringers Team member
Szenes Ervin

Hozzászólások száma : 33
Tartózkodási hely : Valahol Athas sivatagában. Őszinte bánatára.

Tulajdonságok:
Fajta: Goblin
Kaszt: Tűzmágus / Robbanóanyag-ipari szakmérnök
Szint: 1

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Icon_minitimePént. Jún. 03, 2016 11:02 pm

Kikapcsolt aggyal, robotpilóta üzemmódban, folyamatosan csapkodom a sziklát egy csákánnyal, közben számolom a csapásokat.

- Ein...  zwei... drei... vier... fünf... sechs... sieben... acht... neun...

Várjunk csak? Mi a fenét keresek én itt? Szétnézek és úgy látom épp nincs senki nem figyel rám.

- Aus! - ledobom a csákányt és elszotyizok szem elől néhány nagyobb frissen fejtett szikla takarásába.
[ Elszotyizás check: success ]A szikla mögött elgondolkodom, hogy hogyan is juthatnék ki innét, mert egyszerűen csak úgy elsétálni nem fogok tudni innen. Egy darabig hümmögök magamban, aztán meglátok a földön egy elhagyott, görbe szemüvegkeretet, amiből rég kiesett az üveg. Támad egy ötletem. Felkapom a szemüvegkeretet és felteszem a fejemre. Kicsit hajtogatni kell, hogy a nagy füleim ellenére megtalálja a helyét az orromon, de végül megadja magát. Áttapogatom a ruházatomat és találok egy tollat, meg egy számlát egy korábbi vásárlásomról. Megfordítom a papírt és szorgosan tele körmölöm sorokkal. Utána körülnézek és egyenesen belesétálok az egyik félreeső sárgödörbe.

- FELÜGYELŐ! - üvöltök fel. - HOL A MUNKAFELÜGYELŐ???

Odacsődülnek néhányan. Köztük két őr és a magát FőBélának tituláló hobgoblin.

- Temeg micsinász itt? Nyomás dolgozni!
- ÉPPEN AZT PRÓBÁLNÁM, DE AKADÁLYOZTATVA VAGYOK A MUNKÁM VÉGZÉSÉBEN! BÜRÖ KRATOSZ VAGYOK, AZ INTERGALAKTIKUS SZABVÁNY HIVATAL ELLENŐRE! AZ ISZH 45001 MUNKA- ÉS EGÉSZSÉGVÉDELMI SZABVÁNY AUDITÁLÁSÁT JÖTTEM ELVÉGEZNI. LORD SUSMUS. SS INCORPORATION. MAGA PEDIG UGYEBÁR... 
[ Deception check: success ]
- Ööö... Béla... Kövessy Béla... - mondja feszengve. - De én nem is hallottam róla, hogy...
- PERSZE, HOGY NEM HALLOTT RÓLA! NEM SZÓLUNK ELŐRE, EZ A LÉNYEGE AZ ELLENŐRZÉSNEK! DE EZEN A TEREPEN LEHETETLEN FELMÉRÉST VÉGEZNI! VISZONT AZ ALAPJÁN, AMIT EDDIG LÁTTAM - KÖVETHETŐ IRÁNYJELZÉSEK HIÁNYA, ELKERÍTETLEN SÁRGÖDRÖK, A VESZÉLYZÓNÁK JELÖLÉSÉNEK ELMARADÁSA - NEM ÁLL JÓL A VÁLLALAT SZÉNÁJA.
- De ellenőrzés? Itt?
- AZT AKARJA MONDANI, HOGY AZÉRT, MERT FÉLREESŐ HELYEN VAN A BOLYGÓ, TÁVOL A MAINSTREAM FORGALOMTÓL, NEM TARTJÁK BE AZ ELŐÍRÁSOKAT??? GYORSABBAN BE LESZ ZÁRATVA EZ A KÓCERÁJ, MINTHOGY AZT MONDHATNÁ, PIRAMIS! VIGYENEK LORD SUSMUSHOZ!

Béla eddigre már láthatóan verejtékezik, de sikerül mentálisan felzárkóznia a hirtelen megszaladt történésekhez.
- Öö-NE! Várjon! Természetesen minden rendben van! Ez csak egy kis félreértés. De a jelenlegi állapotában, ilyen felzaklatottan, nem várhatjuk el, hogy el tudja végezni a munkáját. Erre jöjjön kérem, szerzünk tiszta ruhát, új szemüveget és rendelkezésére bocsájtuk a piramis szabadidő részlegét, amíg...
- Amíg? Amíg megpróbálják elrejteni a hiányosságokat? - vágok bele, de most már nem kiabálva.
- Ööö... nem... nem, csak elhárítjuk... az akadályokat... az ellenőrzés útjából... hogy zökkenőmentes legyne... Ja. Azt.
Szúrósan a szemébe nézek.
- De meg ne próbáljanak trükközni!
- Neem, - mondja, miközben már terelget maga előtt a piramis bejárata felé - nem lesz semmi trükközés.

A piramisnál kerít a személyzetből két kísérőt és pár percnyi sugdolózás után rájuk bíz, majd visszasiet a munkaterületre utasításokat kiabálva.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fürdés, szauna, masszázs, ebéd után, tiszta ruhában, új szemüveggel, egy új köteg papírral a kezemben és egy drága szivarral a számban, elégedetten battyogok a két kísérőm után. Egy stadionba vezetnek, ahol épp egy teniszbajnokság van készülőben. Vállat vonok, ez is jobb, mint követ fejteni. Leültetnek egy VIP páholyba és onnan nézelődök tovább. Az egyik kísérő közben elszalad snackekért meg üdítőért. Aztán, ahogy elindulnak a meccsek, a játékosok között felismerem Leót, Dokit és Isithet...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Az utolsó meccs után, a végeredmény miatt hőbörgő tömegben lerázom a kísérőimet és odasunnyogok a többiekhez. Mire odaérek, már mind egy kupacba gyűltek. Beállok közéjük én is, szívok egyet a szivarból, és oda köszönök nekik, mintha mi sem történt volna:
- YO!
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Icon_minitimeVas. Jún. 05, 2016 12:37 am

@Leonidas, Dr. Casanova Boltar:
Miután a mérkőzés befejeztével sportszerűen kezet fogtok az ellenfeleitekkel akik kiköpött másai egymásnak. Kemény erős szoritásuk van és így közelről látjátok, hogy dagadnak az izmok a Tyres mez alatt. A lelátón okozott zűrzavar elvonja a központi szerepet rólatok, így sikerül az öltötötőkbe jutni észrevétlenül, ahol egy névtelen üzenet vár titeket.

Este tízkor találkozunk ott ahol tegnap. Hozzátok az összes cuccotokat, hogy pontot tehessük a közös ügyünkre.

A szállásotokre eljutni már jóval nagyobb kihívás mert mindnehol lesnek a MultPress Riporterei akik csak az alkalomra várnak.
- Mr. Leonidas, mi történt? Hogy tudna magyarázattal szolgálni az utolsó ütésére?...
- Boltar doktor! Ön látott valami valaha esélyt arra, hogy győzni tudnak?....

@Rest of the party:
Még a teniszen részt vevő társaitok szomorúan levonulnak, ti könnyen kijutott a tömegből és zsongó központ előttetek. Biztos jól esne a fiúknak egy támogató szó a balsiker után és az estét is egyeztetni kell velük, hisz ugyanolyan belső meetingre vagytok hivatalosak, mint tegnap.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Icon_minitimeHétf. Jún. 06, 2016 8:41 am

Belefér - gondolom magamban; ennyi égés simán belefér abba, hogy épp bőrrel hagyjuk el a rendszert. Végülis mi lennénk a Meteorhozók, akiket a fél multiverzum vagy utál, vagy röhög rajtuk. Az ilyen despoták meg, mint amilyen Susmus és Kalak, egyszerűen nem tudnak veszíteni. Az éjgoblin családért nem kár, csaj hagy szedjék szét az ultrák darabokra, inkább őket mint minket. Egyébként is olyanok mint a patkányok, gyorsabban szaporodnak ha írtjuk őket... de itt vannak az újságírók, nekik mégsem mondhatom ezt, így búbánatos képet vágva fordulok hozzájuk:

- A körülmények összejátszása miatt - mutatok fel a lelátóra, a goblinék hűlt helyére - ezt a meccset sajnos elveszítettük. Ezúton is gratulálok a győzteseknek, Enteri Control-Vének és Cé-nek, igazán nagyszerű sportteljesítmény a győzelmük. Továbbá szeretném megköszönni őexcellenciájának Sus-musnak, Kalak helytartójának a vendéglátást és a sok élményt, amit a nagyszerű planétájukon megélhettünk. Kalandozóknak, katasztrófaturistáknak, élőholt- és sivatagimádóknak bátran ajánlhatom a helyet! - szipogok egy kicsit, de erőt veszek a műbánaton és folytatom: - Ne haragudjanak, de a vereség egy kissé megviselt, most inkább visszavonulnék pihenni. Majd a stúdióból jelentkezünk, amint elhagyjuk a bolygót!

Az esti meetingig még van egy kis idő, és mivel a mul szolgálólány nem mutatkozik sehol, egyedül lefürdök, majd ledőlök egy kicsit pihenni...
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Icon_minitimeHétf. Jún. 06, 2016 12:01 pm

Az öltözőbe gond nélkül eljutottunk, ahol egy névtelen üzenet várt minket, de tudtuk kitől jött. A szállásra eljutni már jóval nagyobb kihívás volt, mert mindenhol lestek a MultPress Riporterei akik csak az alkalomra vártak.
-Mr. Leonidas, mi történt? Hogy tudna magyarázattal szolgálni az utolsó ütésére?
 
Látom, hogy ez most annyira nem lesz jó, ezért közbelépek és Leo-t magam előtt tolva haladunk tovább, de ekkor engem találnak meg a kíváncsi tekintetek.
-Boltar doktor! Ön látott valami esélyt arra, hogy győzni tudnak?
 
A kérdések sorozatát kitartóan tűrve eljutunk végre a szobánkig. Leopold már ott várt ránk, kikészítve az esti meetingre a ruhánkat. Bele se merek gondolni mit kell megint magunkra aggatnunk a vén kókler szórakoztatására. Felajánlja szolgálatait, hogy társainkat is megkeresi, amíg rendbe szedjük magunkat. Egyet értően bólintunk és lehámozzuk magunkról a mérkőzéshez kapott szerelést.
 
A csuklóm még mindig fáj az egyik melléütésem miatt és a klónokkal való kézfogás sem segített. Csodálom, hogy komolyabb sérülés nélkül megúsztuk az adogatásaikat, ezek nem szarral gurigáznak és ahogy elnéztem, jó ideje a mi megölésünkre képezhették ki őket…
Vissza az elejére Go down
Szenes Ervin
Meteorbringers Team member
Szenes Ervin

Hozzászólások száma : 33
Tartózkodási hely : Valahol Athas sivatagában. Őszinte bánatára.

Tulajdonságok:
Fajta: Goblin
Kaszt: Tűzmágus / Robbanóanyag-ipari szakmérnök
Szint: 1

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Icon_minitimeHétf. Jún. 06, 2016 9:21 pm

Mikor látom, hogy Leó meg Doki levonulnak a pályáról, gyorsan utánuk iszkolok. Dokit úgy látom kevésbé viselte meg a meccs, úgyhogy inkább hozzá fordulok.
- Merre van a szállásotok? Ha nem gond, meghúznám magam nálatok egy darabig, amíg elülnek a dolgok. Volt egy kis incidens a bányánál... - itt szétnézek, intek neki, hogy hajoljon közelebb és suttogva elmesélem neki, hogy ISZH ellenőrnek adtam ki magam és megléptem onnan, de tapasztalatból tudom, hogy az ilyen átveréseknek megvan az a rossz szokása, hogy előbb-utóbb kiderülnek és a mihez tartás végett inkább eltűnnék szem elől egy időre, addig hátha megfeledkeznek rólam.

Utána előveszem a szivaros dobozt, amiből engem is megkínáltak és rejtélyes módon valahogy hozám vándorolt, kinyitom és a szemöldökömet emelgetve Dokit felé nyújtom. Majd megkínálom Leót is (meg a csapat esetlegesen jelen levő többi tagját), hátha javít valamit a morálján.
- Jóféle!
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Icon_minitimeHétf. Jún. 06, 2016 9:43 pm

@Asriel
Várod a társaitokat a meccs után de nem a normál kijáraton jönnek ki, pedig itt várja őket egy csomó MultiPresses újságíró. Érdeklődve nézel szét és látod Tuulikkit feléd igyekezni de menet közben fülsüketítő kürtszó hallatszik, a nő gyanakvóan körbenéz és kifakul a környezből. Ebben a pillnatban tucatnyi relé csattan és a csepűrágók hada már szelfizik is az eltünő nővel.
Objective updated: Regroup your team 1/5

@Isithieländé:
Az Extranetezéssel úgy elrepült az idő, hogy majdnem lefeledkeztél a társaidról és az esti meetingről, Jobb lesz sietned és megnézni merre vannak, még a végén nélküled távoznak és itt ragadsz ezen az átkozott bolygón...
Objective updated: Regroup your team 1/5

@Dr Casanova Boltar, Leonidas:
A szobáitokban pihenitek ki a meccs fáradalmait, lassan eljön az idő az esti találkozóra és Ervinen - aki roppant titokzatosan bevackolta magát szemüvegben és szivart rágva a doki szobájában lévő kredencbe  -  kívül senki nem keresett meg titeket.

Objective updated: Regroup your team 3/5
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Icon_minitimeKedd Jún. 07, 2016 10:02 am

A zuhany alól kilépve jut el a tudatomig, hogy Ervin a szobámban van, sőt, egészen a stadiontól végig velünk volt. A köntösömet megkötöm és lehuppanok mellé. A tőle kapott szivar meglehetősen kellemes ízvilággal rendelkezik. Még egy üveg gint is kibontok mellék, adjuk meg a módját.

Már csak a többieket kéne valahogyan összeszedni, mert ha mi se érünk oda a meetingre, lehet hogy mi se jutunk ki a bolygóról. Eszmefuttatásomat a hangosbemondó hangja szakítja félbe.
-Kedves vendégeink, technikai okok miatt kérjük hagyják el az élménymedence területét. Megértésüket köszönjük.

Az ablakon kinézve látom a sárkány-mintás egyenruhás készenlétisek mozgolódását. Illedelmesen mindenkit elterelnek a környékről és szépen lassan megkezdik leengedni a medence tartalmát. Ilyen nagy forgalom mellett ez igencsak érdekes lépés.

Két rövid kopogtatás után Leopold kérdezés nélkül belép és tájékoztat, hogy eljött az idő. Társainkat már a Nagyúr elé kísérte, kövessük és zárjuk le ügyeinket. Belebújunk a kapott ruhákba. Semmi extra, bár kissé búvárruhára hasonlít. A mellékelt kis táskában egy oxigén csutora és egy úszószemüveg is van, nyílván búcsúajándék. Útközben felkapjuk Leo-t és hármasban megindulunk a nagy tárgyaló felé.

Az egyedi és mindenkire testreszabott színvilággal rendelkező kezeslábasokban vonulva kicsit olyan érzése lehet az embernek, hogy ha sisakunk is lenne, akkor simán elmehetnénk Power Rangers cosplayre. Ha Isith feketében, Asriel pedig fehérben lesz, akkor igencsak vicces lesz.

Belépve a tárgyalóba, nem kellett csalódnunk. Ott feszítünk zöldben, pirosban, feketében, fehérben és kékben. De mintha valaki hiányozna.
-Hol van Lili?

Ebben a pillanatban lép be maga Sus-Mus Nagyúr és mélységes sajnálatát fejezi ki a társunk elvesztése miatt. Volt egy fényrobbanás a stadionban és a társunk megszűnt létezni ezen a síkon. Jó a rosszban, hogy erre hivatkozva lezárathatta az élménymedencét. Ezt láttuk, nem nagy szám. Meglehetősen elege van a jelentlétünkből és még hajnal előtt el akar távolítani, vagyis nagyjából „D6” óránk lehet.

Kidobja elénk a távozásunk részleteit. Hirtelen magyarázatot kapunk az egyenruhára, a búcsúajándéknak hitt kellékekre és az élménymedence leengedésére.
-Kárpótlásul társatok elvesztéséért megígérem, hogy Palika lelkét a black soulstone-nal együtt elküldöm Freedomba.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Icon_minitimeKedd Jún. 07, 2016 10:02 am

The member 'Dr. Casanova Boltar' has done the following action : Dices roll


'd6' : 1
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Icon_minitimeKedd Jún. 07, 2016 9:45 pm

Hallom, hogy Susmus mélységes megdöbbenését és bánatát fejezi ki társunk hirtelen és látványos eltűnése miatt, de nem igazán hiszek neki: a szemében most is ott csillog az a kis hamis fény, amit már az első találkozásunkkor is láttam. A különbség csak annyi, hogy eddig azt üzente: "Legyőzlek benneteket" most már csak annyit mond: "Na ugye mondtam, én nyertem, hahaha".

Tisztán látszik mindez, de maradok diplomatikus, és nem hozom neki szóba. Ehelyett megigazítom búvárruhát, kiveszem a számból a csutorát, majd ennyit mondok:

- Köszönjük szépen a részvétnyilvánítást, őexcellenciája. Tuulikki elveszítése nagy csapás számunkra is, igazán hasznos tagja volt a csapatnak - pedig nem, gondolom magamban, hisz azonkívül hogy mutogatta a bájait és buta, műveletlen volt, nem sok mindent csinált. Persze ezt megint nem mondhatom, halottakról vagy jót vagy semmit ugye.

- Na de térjünk is a tárgyra, hiszen önök távozni szeretnének, ami persze őfensége, Kalak kívánsága is egyben. Mivel megtartották a szavukat, és egy igen izgalmas meccsen veszítettek a klónok ellen, nagyvonalú leszek, és én is megtartom az igéretemet: szabadon távozhatnak, sőt a fiú lelkét is hazaküldjük. Hagy próbálkozzon vele az az átok Gurney, hogy visszategye a testébe... höhö, egy év alatt sem termel annyi varázsenergiát a magirecirklátor nélkül... - hirtelen észbekap SM, valószínűleg ezt az utolsó fél mondatot nem nekünk szánta, csak kicsúszott. Látványosan úgy teszek, mintha Ervint vígasztalnám, és ahogy látom, be is veszi.

- Elkalandoztam egy kicsit... szóval egy óra múlva itt hagynak minket. Bevallom örömteli esemény ez számomra is, nem csak Önöknek. A java barátjukról már intézkedtem, de kérem fogadják el ezt a csekély ajándékot még tőlem, a gyümölcsöző együttműködésünk emlékére - majd tapsol egyet Susmus, és három szolga kis ruhazacskókat hoz be nekünk "Athas - the home of sand and andventures" felirattal. - Holnap indul az új imázs-kampányunk, ezek a kis holmik lesznek a repi-ajándékok - mondja nem kevés büszkeséggel a hangjában. - Meglátjátok, egy teljesen új korszak indul Athas életében, és büszkék lehettek, hogy ennek ti is részesei voltatok! - elgondolkodom rajta egy pillanatra, lehet hogy nem is olyan rossz ember ez a Susmus... de gyorsan el is hessegetem a gondolatot, igazi szemét alak ez, csak éppen nem chaotic hanem lawful evil.

- Ne feledjék, egy óra múlva kilövés! Arrivederci, ahogy a művelt vuki mondaná, aztán csak jókat mondani ám rólunk a reggeli tv-show-kban! - kacsint egyet ránk, majd puha, izzadós tenyerével mindnyájunkkal kezet fog, és szolgáival egyetemben kivonul a fürdőből. Mi ott maradunk búvárruhástol, légzőpalackostól.

Visszatérve a szállásra gyorsan összepakoljuk a motyónkat. A reklámtatyóba belelesve egy Dark Sun feliratú hűtőmágnest, egy athasi tájakkal és hősökkel telepingált pakli kártyát (persze a makk ász maga Kalak, a tök filkó meg Gurney), egy csontból készült, a piramisokat ábrázoló faragott karkötőt, meg némi szóróanyagot találunk a Tyr szépségeiről és az itt található látnivalókról. Ahogy beleolvasok, megdöbbenéssel látom, hogy még email címük is van, meg vonalas telefonszámuk...

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Dark_sun_logo
Kis idő elteltével Leopold egy eddig nem látott kollégája érkezik, hogy elkísérjen minket a kilövés helyszínére. Végre, végre, gondolom magamban, gyerünk innen minél messzebb, elég volt már a homokból és az átkokból egy életre...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Icon_minitimeSzer. Jún. 08, 2016 12:19 am

- One hour passed -
Az ajtótokon kopogtatás hallatszik és Leopold és egy kollégája áll ott.
- Elkészültek? A Nagyúr várja Önöket.
Miután mindeki csatlakozott hozzátok a fürdőbe vezet vissza titeket ahol Sus Mus nagyúr már vár titeket. laza egyszerű susogós meegítőt visel, aminek a hátára a Go Tyr felirat van írva.
Az egyik leeresztett medence aljában fülcsikorgató nyikorgással nyílik meg, ahogy a kő csúszik a kővön. Dögletes bűz és por száll fel alulról, vártok pár percet amíg elül a szag és a por. Közben Leopold segítője fáklyákat oszt ki és miután meggyújtjátok őket alászálltok a mélybe.
---

Régi porlepte folyosókon és árkádokon haladtok át, hideg van itt, valahol nagyon mélyen az épület alatt lehettek. Egy tíz perces séta után elértek egy hatalmas kaput, amire birodalmi felségjelek vannak festve, márami látszik belőlük. Nagy részük elkopott már, az idő vasfoga lemarta róla a lényegesebb feliratokat. Sus Mus hozzáérinti a tenyerét a zárhoz és ősi igéket suttog, az ajtón ragyogás fut át és remegve feltárul. A félhomályban teljes csend van, de varázsló tapsolására a falikarokba rejtett apró tündérek hosszú álomból ébrednek, és ahogy kis szárnyaikkal verdesni kezdenek, a testük ragyogni kezd ami elegendő fénnyel tölti be a termet.
A helyiség közepén egy hatalmas golyó helyezkedik el, ami két hatalmas gépkar szorításában lebeg, a gömböt ugyanolyan festés borítja, mint amit az ajtón láttatok. – Imperial lore check failed -
Egy óriási szemre hasonlított, ahogy ott ült a gépkarok között. Hidraulikus olaj és gépzsír szaga csapja még az orrotokat
- Íme, a Császár Írisze, egy a Birodalmi csapatok által ránk hagyott technikai csodákból. Sajnos a használati utasítás az idők során eltűnt és a korszerűsítés/karbantartás jó ideje hanyagolva van. Egy szakadár technikus azonban megfejtette Kalak királynak a használatát és megosztotta a tudását velünk, Leopold mindamellett hogy jó inas, ért az emberek kicsiny titkainak felfejtéséhez.
Ebben a pillanatban halk zümmögéssel kelnek életre az oldalt álló terminálok amik rajtuk lévő por alól szinte ki sem látszanak. Csövek és kábelek hálózzak be a padlót és az oldalfalakat, amik a fal mellett lévő sötét terminálokhoz csatlakoznak
A máguscsászár athasi helytartója szavakat suttog és a lövedéket fogva tartó a gépkarok megfogják és a földre helyről a kabint.
Leopold mindegyikőtöknek egy-egy rántott erdlu húsos szendvicset és egy bőriszáknyi vizet nyújt át. Közben a kabin ajtaja kitárul és látni engedi a belsejét. A műszerfalak mögött két szék helyezkedik el es további biztonsági övek vannak rögzítve az oldalára az Írisznek. A mentőegység két főre készült, de a póthelyek sufnitunnigolt verziója csak növeli a kételyeteket az úttat kapcsolatban.
Mi van ha SusMus a halálotokba küld?
A varázsló joviális mosollyal int nektek, hogy foglaljátok el a helyeteket és indítja a kilövést. Kis csapatok bezsúfolódik a fülkében és úgy nézek ki mint egy alamuszi nagyi banyatankjában az akciósan vásárolt termékek. Miután becsatoltátok a biztonsági öveket  az ajtó lépzsilipje lezáródik és a műszerfalon tucatnyi furábbnál furább ábra kezd villogni.
Ekkor halljátok meg Sus-Mus mágikusan felerősített hangját.
- Meteorhozók! A kilövés Kalak kegyelméből Té mínusz egy percen belül indul.
60 mp
Imádkozzatok isteneitekhez, hogy vigyázzunk rátok mert szükségetek lesz rá. Ezt a gépet sose használtuk még, és mivel ez az egyetlen darab belőle tartsátok hatalmas kegynek, hogy a Tyr Birodalom nektek adja ezt a kiváltságot…
30 mp
- Ezzel letudtuk a közös ügyünket és ha még egyszer erre a bolygóra léptek levadászlak bennetek. nem lesz barátságos sportmeccs, se egyéb népbutító tévészereplés. Nem kedvellek titeket, gondolom az érzés kölcsönös…
15 mp
Izgatottan várjátok az utolsó másodperceket és kezeitek erősen szorulnak a foszló biztonsági övekre.
- Kalak máguscsászár kegyelméből a kilövés.. - hangját elnyomja a felerősödő gépzaj és egy hatalmas rándulással útnak indultok. Ebben a pillanatban felhangzik a fülkében az előre bekódolt utazó zene amit a tervező kezek a stressz oldására szántak.


A gravitációs erő és a gyorsulás a székbe és a jármű oldalához szegez titeket. A hirtelen nyomáskülönbség hatására elsötétül előttetek a világ és minden erőtökre szükség van, hogy tudatotoknál maradjatok
- Endurance check failed –
De a homályból egyikötök sem tud kilábalni.


Loot: Party get one pint of water and one erdlu schnitzel sandwich
Objectives updated:
- Curse Breakers Mission: success
- Gurney’s Favor II. Success – in theory
- At SuS Mus Fittness Centre quests: partially success
- Side missions: Asriel, Szenes Ervin – Getaway Mission– success
Dr. Casanova Boltar: Savior mission in progress
Isithieländé  Who Da Boss? Mission – Failed.

@Szenes Ervin, Asriel 100xp gained
@Isithieländé 200xp gained
@Leonidas, Dr. Casanova Boltar: 500 xp gained and they are...

Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Ajánlott tartalom
5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.   5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K. - Page 2 Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
5.8 Lying in the sun, Team buildig activities az the S.M.SZ.K.
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Fejezetek, Chapters
 :: 
Load Game
 :: 
Fifth Game Cycle - Curse Breakers
-
Ugrás: