ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Factions - A Multiverzumban jelen lévő erők, frakciók bemutatása

Go down 
SzerzőÜzenet
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Factions - A Multiverzumban jelen lévő erők, frakciók bemutatása Empty
TémanyitásTárgy: Factions - A Multiverzumban jelen lévő erők, frakciók bemutatása   Factions - A Multiverzumban jelen lévő erők, frakciók bemutatása Icon_minitimeHétf. Május 30, 2016 4:00 pm

A Multiverzumot írányító illetve jelen levő nagyobb erők bemutatása.
Factions - A Multiverzumban jelen lévő erők, frakciók bemutatása Universum_81414


A hozzászólást Eszka összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 15, 2016 9:28 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

Factions - A Multiverzumban jelen lévő erők, frakciók bemutatása Empty
TémanyitásTárgy: Élőholt felszabadítási front   Factions - A Multiverzumban jelen lévő erők, frakciók bemutatása Icon_minitimeHétf. Május 30, 2016 4:05 pm

Élőholt felszabadítási front (ÉFF)
Ön a birodalmon belül működő illegális szervezetek nyilvántartásához kíván hozzáférni.
Kérem, adja meg a jelszót: ****
Engedélyezve
Vezető: Márk Xavér
 Veszélyességi osztály: C
Besorolás: Radikális politikai csoportosulás
 
 Pályafutását egy békés élőholt találkozóként kezdte a jelentős élőholt kisebbséggel rendelkező Necromundán. Mikor a frissen hatalomra került UNINP (Unitárius egyház népi pártja) korlátozni akarta a holtak életre való jogait elsőként vonultak tüntetni.
 A tüntetéseket a párt hosszú ideig ignorálta. Azonban a békésnek induló megmozdulás fokozatos elfajulása (A még élő lakosság sorozatos terrorizálása. Egy hét alatt négy ebből kifolyó haláleset, többszörös gyújtogatás) az UNINP engedélyt adott a rendőrségnek a lőfegyverek és a mágusok bevetésére továbbá a zavargók letartóztatására.
 Az akció katasztrófával ért véget. A nap végére 23 rendőr és 250 tüntető halt meg. A zavargások csak tovább erősödtek a városban. A kormány végül a hadsereg beavatkozását kérvényezte. Mely veszteség nélkül felszámolta a tüntetőket.
A túlélők elhagyták a várost és a közeli dzsungelbe menekültek. Itt döntöttek úgy az ÉFF tagjai, hogy forradalmi csoportosulást indítanak. Vezetőjüknek Márk Xavért választották aki élete során filozófiával és gazdaságtannal foglalkozott. Fő irányelveiknek az egyén szabadságát tekintették. Így megválasztották jelszavuknak a: „Szabadság a halál után is” mondatot. (Érdekesség, hogy eredetileg az „Ami halott az már nem halhat meg”-et akarták de az már foglalt volt.)
Ismeretlen fegyverkereskedőktől szert tettek pár leselejtezett birodalmi Koba Avtomat 90-re és megszervezték első akciójukat egy helyi birodalmi őrposzt ellen. A később "rajtaütés" néven elhíresült akció 10 birodalmi katona életébe került. A támadók képzetlenek voltak ezért feltételezhető, hogy jelentős veszteségeket szenvedtek el de a halottaikat eltüntették. Ekkor használták a később elhíresült logójukat először. Melyet aztán a zászlójukká is tettek.
 A rajtaütés meghozta a hírnevet az ÉFF számára így létszáma gyorsan a négyszeresére duzzadt. A következő egy hónapon belül számos akciót tudtak végrehajtani több-kevesebb sikerrel. A csoport ekkor ütközött először jelentős problémákba. Ezek pedig a különböző ideológiabeli és pézügyi gondok voltak. Az előbbi okán sokan váltak ki a szervezetből és csatlakoztak más csoportokhoz. Ember és pénzhiány miatt egyesülniük kellett a ZNSZ-el (Zombi nemzeti szövetség). A hosszútávú pénzügyi problémákat azonban ez sem oldotta meg.
Az ÉFF jelenleg anyagi gondokkal küzd de még mindig a legnagyobb a környező szervezetek körül melyekkel folyamatosan háborúban áll.( Továbbiakért lásd: Nekromanta liga, Al-necrona, Hamu és csontok, Feltámadás, Élőholt anarchoszindikátus, Ghoul állam, Egyesül Lich Emirátus)
Az összecsapások a mai napig rendszeresek. Naponta egy négyzetkilométer föld akár négyszer is gazdát cserélhet a dzsungel területén. Necromundát ma emiatt a fegyverkereskedők paradicsomának nevezik. Több kalóz szervezet is megvetette a lábát arrafelé. Az illegális kereskedelem így egyre inkább utat tört magának és a lázadók fokozatosan ráteszik a kezüket egyre nagyobb kaliberű fegyverekre. (tüzérségi ágyúk minden kaliberben és létszámban, de ritkán előfordulnak rakéták vagy a birodalomhoz képest elavult de egy űrkorszak küszöbén álló világhoz képest korszerű harckocsik) Az ÉFF jó kapcsolatokkal rendelkezik e-téren ezért a többiekhez képest könnyebben jut hozzá effajta felszerelésekhez. De ha a kalózok által kiszabott árat nem tudják megfizetni akkor azok könnyen találnak rá más vevőt.
Ez az anyagi gondjaik egyik fő forrása hiszen mindenre ráteszik a kezüket csak, hogy ne a konkurencia vigye el.
Keringenek pletykák arról, hogy a szervezetet rég nem Márk Xavér irányítja. Feltehetőleg ő már csak az arca a forradalomnak és egy Vámpírokból és Lichekből álló csoport használja az egészet az érdekei alátámasztására.

Factions - A Multiverzumban jelen lévő erők, frakciók bemutatása 6iecra
Vissza az elejére Go down
 
Factions - A Multiverzumban jelen lévő erők, frakciók bemutatása
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Egyéb
 :: 
Extra Kontent
-
Ugrás: