ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje

Go down 
SzerzőÜzenet
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje    Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje Icon_minitimeKedd Júl. 05, 2016 3:53 pm

Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje Fire_2

A Multiverzum peremvidéken az aszteroidák és galaktikus csillagködben különös ragadozók léteztek. A sötét fekete űr és az alapvető létfenntartáshoz szükséges dolgok elemi hiánya más hiénákat csalt ide.
Vannak olyanok, amik kifakultak az általunk ismert időből és térből és egyfajta éteri állapotban léteznek és nagy ritkán entitásként manifesztálódnak.Ezeket a sokat próbált utazók borzalommal gondolnak az Akkád Csillagfalókra...
Vannak olyanok is akiknek nincs szüksége szinte semmire az életben maradáshoz.
A Hidraulikus Csavarkulcs is egy volt a számtalan hajó közül amelyik egykoron odaveszett az I. Császárháborúban mikor a Birodalom és a Cylonok rivalizálása egy hatalmas mélyűri csatában végződött. Minden szerves élet nélkül lebegett a Multiverzumi Peremvidék szélén, de egy novarobbanás beindította a tartalék kvantumgenerátorokat és aktiválta a szintetikus és mechanikus személyzetet.
Az álomból ébredő karbantartó és rendfenntartó erők parancs hiányában csak tétlenül lézengtek a szétrobbant hajótesten.
Majd egy kóbor system update letöltése és szerencsétlen telepítése olyan hibás cellákat és szektorokat állított helyre egy harci egység memóriájában, ami a mostani állapotot kialakította.
A frissítést a Multiverzum Régészeti Alosztálya sugározta mély-űri hullámokon az Omegára, hogy az ott található kiállításra. Az ’Emlékek a múltból’ nevű reprezentatív rendezvény sose kapta meg a kért Savage Pirate rendszerfrissítést a kalózkiállításhoz.
Acélsodrony kapitány ellenben tudatára ébred és a legénységét is kiképezte. Aki ellenállt azt a fúziós rakéták messzire lőtték, bele a Multiverzum szélén elhelyezkedő őskáoszba.
A BadSector ahogy a kapitány nevezte később hajóját a körülöttük levegő roncsokból épült újra. Hála Hepheusztos 1.7és a kutató droidok kitartó munkájának a szemét nyersanyaggá majd a hajó részévé vált.
Acélsodrony kapitány a beérkező üzenetet fürkészte, Márk talált valamit. Megnézve a robot által sugárzott adást mosolyra húzódtak arcán a kevlárlemezek.
- Üstökös, Vészmadár! Röppálya módosítás, új cél a 47'79' Márk talált valamit. Hozzátok a Sectorra.


@ Szenes Ervin:
A magatehetelen goblin testét a robotok miután kihámozták mentőkapszulából az orvosi részre szállítják. Az asztalon fekve lassú ámde biztos tempóban süllyed a kis vörös goblin mellkasa.
- Ez mit keres itt? – kérdi egy kemény hang a sötét saroból.
- A kapitány parancsára átszállítottuk és az Ön gondjaira bízzuk, Dr. NED. A jelenlegi állapota stabil, életjelek kisebb megszakításokkal folyamatosan vannak, de láthatóan valamiféle kómában van…
- Megvizsgálom, köszönöm elmehet GR-13.
Miután a robot távozik a sarkokból előbukkan szintetikus medikális egység az arcán lévő maszkot igazgazva, kezében tartott italát a vizsgáló pultjára helyezi és mindent betölt a fáradt olaj szaga.

- Nézzük csak mit hozott a lézervágóm alá a szorgos legénység. Áááá.. egy tűzgoblin. Idejét nem tudom mikor boncoltam utoljára goblinoidot. Vajon ez elmúlt százegynéhány év, hogy hatott az evoluciójukra? Fejlődtek a  belső szervek? A májuk még mindig egy kiló körül van? – fejezi be a monológját az orvos.
- Egy módja van ennek a kiderítésére – és kezében felvillant a lézervágó és bekapcsolat a rőgzítőt

- 21:23 Dr Ned tűzgoblin boncolása:
Az egyedet zúzott sebekkel hozták a rendelőbe, itt kis idő eltelte után a súlyos trauma nem várt komplikációkat eredményezett és azonnali testüreg vizsgálatra van szükség. A mellkassal kezdem.

A krómozott nyélbe ágyazott penge magasba lendül Ervin ernyedt teste felett...
Nyöszörögve kinyitom a szemem és az első dolog amit megpillantok egy alak, amint egy barátságtalan külsejű szerszámot lendít éppen felém. Ijedtemben magam alá gyulladok, ami a pániktól hajtva egy kisebb tűzrobbanásban kulminál.

---
Szenes Ervin replied:
Kitántorgok a folyósóra. Két kis droid siet el mellettem, és sűrű, fehér habbal fújják le a szobát. Utána felkapják az eszméletlen, kormos alakot és elviszik valahova. Visszafele megtorpannak mellettem, az első a szenzoraival alaposan végigmér, lefúj engem is a tűzoltó habbal aztán tovább gurulnak.

Nem tudom, hogy az ismeretlen támadóm túlélte-e a balesetet, de mindenesetre jobbnak látom, ha inkább az ellenkező irányba indulok el. Nagyjából letörölgetem magamról a habot és kormosan, némi habmaradvánnyal díszítve, sűrűn köpködve eltántorgok a folyósón a másik irányba és megpróbálok rájönni, hogy most épp mibe keveredtem.

@Szenes Ervin:
A habot törölgetve magadról haladsz tovább a félhomályos folyosóban, a szemedet dörzsölgetve érzed, hogy ez valami durva anyag lehetett, mert látásod pirosba vált. Mintha vészriadó lenne a objektumban. – temporary blindness modifier -. nagy pislogások közepette érzed, hogy lábad beleakad egy gonoszul megbújó gégecsőbe és pofára esel.
Azaz csak esnél de menet közben levered a..

táblát és elnyel a szervizakna sötét mélye...
---
A Birodalom titkos laborjából szökött fehér egerek karmai halkan kopogtan a karbonakna alján.
- Mit csinálunk Vész?
- Azt amit minden este Bunkó, MEGHÓDÍTJUK A MULTIVERZUMOT!!! – a bejelentést követően kínos csend áll be és a világhódító pillantot félbeszakítja egy panaszos gyomorkorgás.
- Bocs Vész, tudom, hogy fontos ez a igánk alá hantjuk a Multiverzumot dolgot, de nagyon éhes vagyok.
- Bunkó, te mindig is értettél ahhoz, hogy rontsd el a hangulatot. Meghajlok a gyomrod akarat elött és keresünk valami táplálékot a gyarló tested számára…..

@Szenes Ervin:
A sötétbe zuhanásból szinte semmit se vesszel észre mert úgy csípi a poroltóhab a szemeidet, egy nagy nyekkenéssel csapódsz az akna falához és zuhansz az aljára.
...
Arra térsz magadhoz, hogy valami irtózatosan tekeri az orrodat és nagyott tüsszentve ülsz fel,
Paff!
Ezzel a hirtelen mozdulattal meg is fejeled a szűk szervízakna tetejét és csillagokat, fehér egereket és meteorokat látsz.
A két nagyra nött fehér egér partedlivel a nyakukban egy pillatra ledermed, a vékonyabb nyel egyet, az egyik egy sótartót, a másik pedig egy borsörlőt tart a kezében. Vidám arcukról lehervad a mosoly ahogy összeakad a pillnatásotok. A füledbe fájdalom hasít és egy csepp véred hullik alá. Odakapva most veszed észre hogy egy kis darab hiányzik belőle, az egerekre kapod a pillantásod de már csak a guruló fűszertartókat látod azon a helyen ahol elöbb a füled megcakkozói voltak…
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje    Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje Icon_minitimeHétf. Júl. 11, 2016 12:28 pm

Alfa szintű vészhelyzet! Minden működő és bevethető egység az Arzenálba gyülekezzen!

Arra  térsz magadhoz, hogy alattad megrázkódik a folyosó alattad és a vészjelző ugyanazt ki tudja mióta. Fentről elfojtott sikolyok és lézerkarabélyok lövése hallatszik. Megharapott füledből még folyik a vér, az álmodban? látott fehér egereknek nyoma sincs.
A társaid vajon merre lehetnek? Egy biztos, tuti bajban vannak, megint.
Rossz érzés tölt el, ami ráül a lelkedre, a csapat valahol a hajón van de ennek ellenére mégis egyedül maradtál.

Dark Pact added: Eternal Delinquent, everytime when you comment the thread, you have roll d100, if the result 2-100, nothing happened. When you roll 1, you are trouble, really huge trouble, might have a toll on your life.Felülsz a szervizaknában már óvatosabban, a homlokodon lüktető púp emlékeztett, hogy itt kerülni kell a hirtelen mozdulatokat. Szétnézve a félhomályban csak két irányba mehetsz.
Előre vagy hátra.

Objectives updated:
Find the way out.

Optional Quest:
- Meet your team
- Destroy the alien hatches 0/4
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Szenes Ervin
Meteorbringers Team member
Szenes Ervin

Hozzászólások száma : 33
Tartózkodási hely : Valahol Athas sivatagában. Őszinte bánatára.

Tulajdonságok:
Fajta: Goblin
Kaszt: Tűzmágus / Robbanóanyag-ipari szakmérnök
Szint: 1

Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje    Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje Icon_minitimeSzer. Júl. 13, 2016 8:54 pm

Szórakozottan a megcakkozott fülemhez nyúlok és pillanatra felizzó ujjakkal, egy felszisszenés kíséretében, kauterizálom a sebet.

Felmérem a két irányt, aztán találomra elindulok előre. Embereknek meglehetősen körülményes lenne itt a haladás, de én kis odafigyelés mellett egész kényelmesen elférek a járatban. Az eseménytelenséget és a félhomályt egy zöldes-fekete fényben játszó tojásszerű valami töri meg egy elágazás mellett. Megkordul a gyomrom, jelezve, hogy elég rég volt már az utolsó étkezésem...

---

Egy jó húsz perccel később az arasznyival a padló felett lebegő mágikus tábortűz mellett ücsörgök. A fémhulladékok közül zsákmányolt, rögtönzött lábosból kiszüpürytölöm a gyanús állagú zöldes-fekete leves (főzelék? zselé? biológiai fegyver?) maradékát. Nem volt túl jó íze, de legalább egy időre leköti a gyomrom figyelmét.

Destroy the alien hatchlings 1/4

Egy kézmozdulattal eloltom a tüzet, és haladok tovább előre. Vajon merre lehet az Arzenál? És ha arrafele öszpontosul a baj, akkor vajon nekem nem-e pont az ellentétes irányba kéne haladnom inkább?


A hozzászólást Szenes Ervin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 13, 2016 9:06 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje    Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje Icon_minitimeSzer. Júl. 13, 2016 8:54 pm

The member 'Szenes Ervin' has done the following action : Dices roll


'd100' : 99
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje    Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje Icon_minitimeSzomb. Júl. 16, 2016 5:51 pm

A rögtönzött tábortűz eloltás után haladsz előre, amerre a szervizfolyosó visz téged.

Vajon merre lehet az Arzenál? És ha arrafele összpontosul a baj, akkor vajon neked nem pont az ellentétes irányba kéne menned? – ilyen és hasonló gondolatokkal folytatod az utad a hajó gyomrában.

A felső szinten még tarthat a harc, mert a dulakodás az energiafegyverek zaja egyfajta konstans zöngévé olvad össze a vészjelző tompa zajával. Por lep be mindent amerre jársz, csak a te lábnyomaid látszanaka földön. A oldalfalakon kígyózó kábelek és csövek kötege a megrázkódik és egy kékes szikra csap ki belőlük épp előtted. Jobban megfigyelve az alkotók munkáját elhülsz, hogy a pontatlan hegesztések és foszló szigetelőszalagok vajon meddig képesek összetartani ezt a roncshalmazt. Minél előbb el kell tűnőd innen, mert ennél slendrián munka miatt is láttál már JÓ NAGY balesetet.

Ott volt például a Zoli esete a garantáltan! biztonságos ívvágóval. Szegényt az eset után a saját családja is kitagadta és földönfutó lett. Választása nem lévén kénytelen volt beállni a hírhedt DoomDiverek közé, az meg hiába van ingyen a gombapálinka, nem egy életbiztosítás.

Ennek fényében méltó tisztelettel adózol a névtelen „mesterek” munkájának és jó nagy ívben a falhoz lapulva kerülgeted a kábeleket. Pillanatokkal később az egyik cső engedve a nyomásnak eltörik...
Reflex check succes
... félreugrasz és a forró levegő megolvasztja a szervizakna azon részét ahol az előbb álltál.
- Pfff - sóhajtás keretében törlőd meg izzadt homlokodat és szemed sarkából mozgást vélsz felfedezni.
Perception check failed
Mintha egy kutya nagyságú fehér egeret láttál volna eltűnni a sarok mögött vagy mégsem?
Óvatosan megindulsz arra és a füled már nem hazudtól meg téged, szörcsögés és visítás hangzik fel a jobbra kanyarodó folyosón túlról.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Szenes Ervin
Meteorbringers Team member
Szenes Ervin

Hozzászólások száma : 33
Tartózkodási hely : Valahol Athas sivatagában. Őszinte bánatára.

Tulajdonságok:
Fajta: Goblin
Kaszt: Tűzmágus / Robbanóanyag-ipari szakmérnök
Szint: 1

Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje    Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje Icon_minitimeCsüt. Aug. 18, 2016 9:45 pm

Legjobb belátásom ellenére befordulok a sarkon, hogy felderítsem a zaj forrását. Jól láttam az előbb, tényleg egy nagy, fehér egeret láttam az előbb erre rohanni. És most épp sikít, meglehetősen humanoid módon. Előtte két, a korábbihoz hasonló zöldes-nyálkás tojás van a folyósón. Az egyik már szétnyílt és egy rakat pióca szerű valami úszik a levegőben az egér felé. Az agyam villámgyorsan cenzúrázza az árulkodó emléket, ami szerint nemrég egy ilyen tojásból főztem magamnak főzeléket.

- HASRA! - kiáltom az egérnek. A sikítása alapján elkönyveltem intelligens lénynek. Miután a földrevetette magát egy lángcsóvával tepertővé pörkölöm a piócákat.

A lángok elültével feltápászkodik a földről és rémülten figyeli a kezeimet. Nem mer mozdulni.

- Te idevalósi vagy, nem? Ismered a helyet? - kérdem tőle.
Bólint.
- Tudod merre van az arzenál?
Felbátorodva, hogy nem akarom őt is megsütni, lelkesen visszafut pár lépésnyit abba az irányba, amerről jöttem.
- Hát persze. Erre!
- Jó, akkor ezek szerint jó irányba indultam el. - és el is kezdek visszafordulni a tepertők meg a folyósó irányába.
- Miért, me-NARF! - mutat elkerekedett szemekkel a hátam mögé.
Befejezem a fordulatot és látom, hogy közben kikelt a másik tojás is. A lebegő piócák felé intek a kezemmel, de csak némi pöfékelésre meg egy kis füstfelhőre futja. Elfogyott a kraft. Jobb ötlet híján a piócákhoz vágom a lábast, amit eddig hordoztam magammal. Ez láthatóan nem tett kárt bennük. Összeszorítom a számat, és felmérem a lehetőségeimet. Az arzenál felé nem akarok menni, ott biztos mégnagyobb zűr van. Inkább bevállalok egy kis rizikót és továbbiszkolok előre. Meg úgy tűnik nem is mozognak ezek túl gyorsan. Nagy levegőt veszek és sportkocsikat megszégyenítő gyorsulással kilövök előre a piócák közt.

Eközben az egér, látva a menekülés lehetőségét, belecsimpaszkodott a lábamba.

Destroy the alien hatchlings 2/4
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje    Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje Icon_minitimeCsüt. Aug. 18, 2016 9:45 pm

The member 'Szenes Ervin' has done the following action : Dices roll

<hr>'d100' : 50
Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje Goblinarium_web_header3
A szerencse ismét a melletted volt és mintha mindne Tűzgoblinok atyja a Gobliáriumból azt suttogná a füledbe:

- Megúsztad megint Ervin fiam, de figyel oda magadra mert egyszer a benned lobogó tűz kialszik és akkor jaj neked!
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje    Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje Icon_minitimePént. Aug. 19, 2016 12:48 pm

A folyosók összemosódnak körülötted, tüzes villámként suhansz végig a porlepte és pókhálós részeken. Az összképet megtöri a lépésenként lábadnak csapódó fehér egér, így afféle sánta istennyila vagy. A kis rágcsáló minden egyes ütődést egy Narf! kiáltással kommentál. Jobbra fordulsz, lehúzod a fejed a felett kígyózó csövek alatt és… hard Dexterity check failed - a jobb lábfejed beleakadt a potyautasod hátsó felébe.

- Narf! - kiáltjatok szinte egyszerre ahogy a földre zuhantok pörögve, egy-két speciális goblinbukfenccel megfejelve a mutatványt és nagyot nyekkenve állapodtok meg, a zsákutca fala fogott meg titeket.
Lihegve és fáradtan kelsz fel, a kezeddel kell még támasztani magad, hogy vissza ne essél. a hasad nagyot csikar -Endurance check success – lehet az űrlénycsiga gulyás nem volt a legjobb ötlet.

Utastársad félájultan kiterülve fekszik a földön, csak kopasz farka remegéséből tudod, hogy még él
A hatodik fújtatás után érzed, hogy a izzó tenyered alatt besüllyed a fal azon része amin támaszkodsz.

- Narf? mondod szinte automatikusan.

Meg feszült izmokkal várod a továbbiakat, kezd mindennapi rutinoddá válni, hogy minden csapdát és lyukat találsz a hajón.
Szerencsére semmi vészes nem történik, a falból egy rejtett terminál bukkant elő.

Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje Dumb%2Bterminal

Acces mainframe room?
Y    N
Ouroboros activation.key needed
a képernyőn villogó szimbolumok
Sárkány, házikó, róka, hóember, szék.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Szenes Ervin
Meteorbringers Team member
Szenes Ervin

Hozzászólások száma : 33
Tartózkodási hely : Valahol Athas sivatagában. Őszinte bánatára.

Tulajdonságok:
Fajta: Goblin
Kaszt: Tűzmágus / Robbanóanyag-ipari szakmérnök
Szint: 1

Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje    Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje Icon_minitimeHétf. Szept. 05, 2016 10:40 pm

Egy pár pillanatig elmélyülten bámulom a terminált, aztán hátrapillantok az egérre, aki közben magához tért és aggódva pislog körbe.

- Gond egy szál se! Egy perc alatt feltöröm a rendszert, csak figyeld!

Aztán a "Y / N" menüből kilépve elkezdek sebesen pötyögni az ujjaimmal a billentyűzeten. A képernyőn csak úgy peregnek lefele a sorok.

Egyszer csak a falból előbújik két robotkar, az egyik megfogja a fejem, a másik egy fogkefével megtámadja a számat és módszeresen megmossa a fogaimat. 2 kellemetlen perc után visszahúzódnak a falba. Kiköpöm oldalra a fogkrémhabot és folytatom a hekkerkedést, mintha mi sem történt volna.

Egy "Y" megnyomása után a próbálkozásomat, hogy hiteles hekkernek tűnjek, félbeszakítják a hirtelen villogni kezdő piros fények és sziréna hangja. Két oldalunkon a plafonból vastag fémfalak csúsznak le egy kis üveg kémlelőnyílással, közben egy gépi hang a következőket ismétli:

"WARNING! SERVICE TUNNEL SANITIZATION PROTOCOL INITIATED!"

A robothang elhallgat, csak a szirénák maradnak. A falak rázkódni kezdenek és az alagutakat lángcsóvák árasztják el. A kis kémlelőkön beáradó fényük a szirénákat is túlragyogja. A vastag fémfalak ellenére is kezd kellemetlenül meleg lenni idebent is... legalábbis az egér számára. Végül csak elhalnak a lángok és felnyílnak a falak.

"SERVICE TUNNEL SANITIZATION PROTOCOL COMPLETED! TEMPORARY HEAT HAZARD IN THE TUNNELS."

Destroy the alien hatchlings 4/4

Érezhetően kevesebb lett az oxigén és a falakból csak úgy árad a hő. A forró padló talán még nem okozna gondot, de nem szívesen fulladnék meg és az egeret is én hoztam ebbe a szorult helyzetbe, csak nem kéne itt hagynom. Volt itt említve valami terem... Visszatérek a terminálhoz és ezúttal óvatosan, mindent alaposan elolvasva, visszanavigálok az eredeti menübe és megnyomom az Y-t. Felhúzódik egy fal a terminál mellett ami egy terembe vezet, amiből jelentősen hűvösebb és oxigéndúsabb levegő áramlik ki. Gyorsan beiszkolunk mindketten.


A hozzászólást Szenes Ervin összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Szept. 05, 2016 10:41 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje    Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje Icon_minitimeHétf. Szept. 05, 2016 10:40 pm

The member 'Szenes Ervin' has done the following action : Dices roll

<hr>'d100' : 62

Ervinre ismét rámosolygott a Mindenható TűzGoblinok istene. Nem lesz ez így mindig mondogtta magában és elfolytott egy mosolyt.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje    Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje Icon_minitimeSzomb. Szept. 10, 2016 10:18 pm

A fal sziszegve záródik be mögöttetek és kifújjátok magatokat.
Egy nagy ovális terembe érkeztetek a rágcsálóval. A falakon régi, kifakult propaganda poszterek hirdetik a múlt nagy dolgait. Ne barátkozz a robotokkal, a kiberverek ölnek és ehhez hasonlókat olvasol el hirtelen.

Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje WXzIowXgDXMD_12x16_icecream-1000W%20(002)_825_KR


Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje LJhLU78iDXMD_12x16_lemonade-1000w_825_KR

A szoba közepén egy hatalmas fekete-sárga háromszög lebeg, apró terminállal van előtte, de semmi más nincs a teremben. Üres, a középen levitáló geometriai formát leszámítva.

Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje GgMpJiF

Az egér rózsaszín orra izgatottan jár és mintha elmúlt volna az eddigi fáradtsága.

- Tudod hol vagyunk barátom? -kérdésére megse várja a választ, mert nem bírja magában tartani - Az operátorszobában! Legendák járnak itt a hajón erről a helyről. Állítólag itt volt az eredeti hajó M.I.je és innen irányította a támadást a Birodalom ellen. ’sodrony mindig meg akarta találni és a legénység jó néhány tagját feláldozta érte, de nem járt sikerrel sosem.

- Mi meg – hála neked – csak így rálelünk?

- Narf! Ha ezt én Vésznek elmesélem meg fog pukkadni az irigységtől!

Lelkesedése átragad rád és kíváncsian beljebb lépsz, de kis fehér társad megelőz. Óriási hajrát vág le a háromszögig és ott megtorpan.

Sziiisz!

Benyomódik alatta egy panel és a mennyezet négy sarka kinyílik. Hipergigamega lézerek célzófénye jelenik meg az egéren.

- Asszem bajban vagyok. Megint. Narf! - és felakad a szem és ájultan terül el.

Az utolsó szavak visszhangzanak a fejedben, mikor látod felizzanak a fegyverek csővei és forró löveseiket útjukra bocsájtják.

Lelassul körülötted minden és két szívdobbanás után is csak pár centit haladtak a lövedékek.

TimeLoop ON

Objective:
Save Pinky and get higher ground, find out what happened.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Ajánlott tartalom
Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje    Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Mo' fire! - Szenes Ervin Sidequestje
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Fejezetek, Chapters
 :: 
Load Game
 :: 
Mellékküldetések, Side quests
-
Ugrás: