ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 6.1 Lost in time and space, Hypercad 54

Go down 
SzerzőÜzenet
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Empty
TémanyitásTárgy: 6.1 Lost in time and space, Hypercad 54   6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Icon_minitimePént. Júl. 08, 2016 4:02 pm

A csapat szétszakadt, a műszakjuk utolsó óráiban érte a hajót a támadás. Míg Izith a reaktor körül gyakta a szörnyeket elvtársával, addig Leonidas és Casanova Hiúságiuszt akarták elkapni és egy furmányos tervet eszeltek ki a kiiktatására. Asrielt utoljára a medikai szinten látták és valahol a űrhajó mélyén bolyog egy vörös tűzgoblin a barátai keresve.

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Wormhole_anomalous_dual_24___by_3rdaxisdesign-d3gkab5

A Multiverzumot irányító erők nem szeretik, ha szándékosan háborgatják őket, hasonlatosan a makrancos hölgyekhez. Ilyenkor konokká válnak, megmakacsolják magukat és hangulatváltozásuk hatással van a téridő szövedékére. Az elsőnek teremtettek a Főnök keze nyomát hordozzák egytől egyig így minden egyes rezdülésük kihatással van a körülöttök lévő világra. Mikor pedig mérgesek lesznek nos, …

Maradjunk annyibban, hogy ott kiszámíthatatlan dolgok történhetnek.

A BadSecor a hideg űrbe fagyott, megrekedt a robbanás utáni pillanatban. A fekete lyuk bomba és a sötét anyag által belevezettet nyers, zabolázatlan energia visszakacsintott az eseményhorizontról a gravitációs tér hatására bekövetkező idődilatáció az űrhajót megfagyasztotta. Másképpen megfogalmazva, az a pillanat, ami a robbanás után jönne az, mindig a jövőben marad, és sosem kerül át a múltba. Az időhurokba ragadt hajó megállt az élet és csak az organikus életformák képesek mozogni benne.

A Meteorhozók csapatának sikerül megkibogozni az időhurkot vagy örökre megrekednek a pillanatban ami a robbanás után következett?


A hozzászólást Eszka összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 24, 2016 11:23 am-kor.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.1 Lost in time and space, Hypercad 54   6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Icon_minitimeSzomb. Júl. 09, 2016 2:29 am

Please wait!
6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 W98-loading-results

Error..
Unable to load the right time..
Error..

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 IC112798

Reloading the last save?

Yes                                                                     No

Loading...@Leonidas, Dr.Casanova Boltar

A földről felkelve leoldjátok magatokról a rögzítő köteleket és fájósan dörzsölgetitek a helyét. A nyoma jó ideig megmarad majd, a roncsolt hámrétegen már véraláfutások bontakoznak ki, kérdőn néztek egymásra:
- Mi a picsa történt?

A szobában lévő tárgyak mozdulatlanul lebegtek az űrbéli súlytalanságban. A bejárati ajtó majdnem bezárult a pneumatikus nyomás és a vészhelyzeti protokoll hatására, csak egy húszcentis rés maradt a padló és az ajtó között. Körbejárva a műszaki hiba miatt évek óta lezárt energiaelosztó állomást,  csövek és kábeleken mindenhol. Néhol ragasztószalag máshol hegesztés, forrasztás nyomait látjátok rajtuk. Nem csoda, hogy nincs használva a helyiség, a balesetvédelmi előírásokat harmicnégy pontban szegi meg magával a létezésével.

A hajógerincen ütött kétméteres részen kitekintve az űr sötétsége fogad titeket, A ’Sectorról leváló fekete anyagot és körülötte a hajó külső borítást fedő lemezeket látjátok zuhantában megdermedve. Furcsamód, hiába nyílt ki az űrhajó oldala a vákuum nem szippantott ki titeket, a tömegvonzás működik és rátok nem hat a mozdulatlanság. Tudtok lélegezni, mozogni, míg a hajó megdermedt a pillanatban.
- Valami itt nagyon nem stimmel… - mondja valamelyiktek.
A vakító kék villanásra odakapjátok a tekinteteket és és egy halálosan ismerős karcsú alakot láttok az űrben lebegni a semmi közepén.

Objective updated: Save Izith from the space (3 try left)

@Isithieländé

A vakítóan kék energia magába szippant és egy fényes a spirál csövön zuhansz pörögve, elveszítve a tér és idő érzékedet.
- Beszopott a hipertér  - az első mondat ami az eszedbe jut.
A szemed elött összefolyik a világ, színes pacák és foltok egyvelege lesz.
A szédítő zuhanásod egyszer csak véget ért és megállsz. Percekig forog veled a világ és lassan tisztul ki a kép. Bőrödön és csontjaidban érzed az űr hidegét és a rád nehezedő nyomás majd összeroppant. Összekoppannak a fogaid és a szemhéjadat is nehéz nyitva tartani. Ha nem lennél halott már:
- megfagytál,
- megfulladtál,
vagy összetörtél volna.

Tagjaid sajognak és szemed elött táncot jár világ, a látótávolságon belüli pedig a BadSecor mindhárom kalózhajója lebeg. Nem is tudtad, hogy flottában járnak vagy csak egy van és az űrbéli lét okozza ezt a testeddel?
Monumentális alakok tűnnek fel a hajók hátterében, fehér gigászi bálnák, akik játszi könnyedséggel úsznak az kozmosz éteri anyagában, uszonyaikkal és farkukkal navigálva közelednek féled és a hajók felé. Csillagrombolónyi szájukat nyitják és zárják a lomha tempó közben.
Így első pillantásra, elférnek azok a bálnák a hajó mellett és valószínű melletted is.

Objecives updated: Save yourself (3 try left)
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.1 Lost in time and space, Hypercad 54   6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Icon_minitimeSzomb. Júl. 09, 2016 7:52 pm

Plutty.
Egy ilyen hangot hallok mielőtt a véletlenszerű káosz valahol tudja fene kilök magából. Egy darabig pörgök és hánykolódok mire rájövök mi történt.
-Nabassz. Ez game over gyanús.-mondanám de levegő híján ez nem megy.
Na akkor próbáljunk visszaemlékezni a fizika órára. Hátha előrébb tudom segíteni magam ebből az állapotból. Mert jelenleg nem nagyon haladok semerre. Kéne valami amit el tudok dobni magamtól. Ezáltal ellökve magamat a másik irányba. Csak a kasza és a Tök című vaskos kötet van nálam. Azt meg nem akarom eldobni mert dedikált példány. Bár tudja fene ki által. Ekkor beugrik. Van mégvalami nálam. Ha az űrben lenne hang akkor most alighanem egy "pukk" hang kíséretében jelent volna meg Hógolyó.
Gyorsan elkapom a farkát mielőtt még túl messzire kerülne. Sejtem, hogy nem fog örülni annak amit most teszek de bármikor haza tudom küldeni a létsíkjára. Aztán mikor feltöltődik újra lehívni.
Értetlen tekintetét bámulva teljes erőből ellököm magamtól. Mindeketten megindulunk az ellenkező irányokba. Csakhogy baromira nem jó irányba haladok. Így pont az orra előtt fogok elsiklani.
 Ráadásul még így se haladok gyorsan.
A fene egye azt a begyöpösödött élőholt agyamat.

Save yourself (2 try left)
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 405
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.1 Lost in time and space, Hypercad 54   6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Icon_minitimeHétf. Júl. 11, 2016 8:43 am

A hátunk mögül csoszogó lépteket hallunk. Ahogy megfordulok, egy ismerős alakot látok materalizálódni a szobában, kezében kedvenc patkányával...

- Benő mester, hát maga meg hogy kerül ide...? - kérdem, miközben megállapítom magamban, hogy magasabbnak képzeltem el. - Vagy ez is csak egy hallucináció...?

- Használd az eszedet padawan! Persze hogy ez a valóság. Mármint nekünk. Az idő megállt, és idő nélkül tér sem létezik. Egy ügyes HaPszichológus ezt simán meg tudja lovagolni, lehet teleportálni ide-oda ha az időn kívül kerülsz. Mit gondolsz, hogy tudok a zsepiből instruálni téged? Csak úgy, hogy eljutottam ide, ahol nem létezik az idő... de ez epszilonszintű formula, rád nem tartozik egyenlőre.

- Ami miatt jöttem - folytatja - az az, hogy figyelmeztesselek. Soha többé ne vegyítsd az Alkonyt a mi tudományunkkal! Sosem jön ki belőle semmi jó, akár egész világokat pusztíthatsz el vele. Például a mai eset: a fekete lyukaknak megvan az a rossz tulajdonságuk, hogy egy bizonyos méret és tömeg felett már nem omlanak össze, stabillá válnak. Na most itt kint az űrben nincs sok tápláló anyag, néhány molekula kódorog csak a köbkilométerenként, de gondolj bele, mi lett volna ha egy ekkora lyukat egy bolygó felszínén hozol létre? Annyi időd sem lett volna hogy azt mondd "fapapucs" és máris oda lenne az egész világ... szóval meg ne halljam még egyszer hogy közösködtök!

- Igen mester - mondjuk kórusban, és ekkor jövök rá, hogy Cassanova is látja Benőt.

- Na azért - mondja megenyhülve a madár, majd a patkányát simogatva elsétál, és közben kifakul a térből.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.1 Lost in time and space, Hypercad 54   6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Icon_minitimeKedd Júl. 12, 2016 11:06 am

A terepmunka a Multiverzum ezen a felén általában nem járt konfliktussal, de Henrik megtanulta már, hogy az eseményhorizont ezen a felén bármi megtörténhet, és mindig akadnak meglepetések.

A mostani szolgálat is olyannak ígérkezett, mint az eddigiek. Arról álmodozott, hogy Sztojka Henrik járőr fogja elkapni Dr. Möbeust, a rettegett időbanditát. Arca benne lesz a ’Verzumi Hírmondóban és megismerik, sőt rettegik  majd a Sztojka nevet az Alamusztól az Origóig.

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Timecop
Henrik járőr gyorstalpalón végezte el az időzsaru tanfolyamot a Kepler rendszer kies szegletében. Eddigi unalmas életét szerette volna feldobni a pályaváltással mert  kézbesítőként nem sok izgalomban volt része.

Sajnos a multiverzumi hírnév váratott magára, mert jobbára eseménytelenül telt a szolgálat egy-két kihágástól és gyorshajtástól eltekintve. A vele járó papírmunka embertpróbáló volt és minden irodai tapasztalatán túltett. Nem értette, hogy egy eseménytelen napok után miért kell hat órát a formanyomtatványokkal és elszámolásokat foglalkoznia, de próbaidőn volt és tartotta a száját. Elvégre igazi nyugdíjas melója van, nincs stressz és világok lát, kell ennél több?
Az anyja mindig azt akarta, hogy pék legyen, de a francnak se volt kedve korán kelni, most az idő és tér uraként járta  a kozmoszt.
Anyukájának, id. Sztojka Henriettának mindig küldött képeslapota Nebula csillagködön túlra, hogy tudja merre jár a fia, Pékként ezt nem tehette volna meg és csak remélni tudta, hogy Heni néni is úgy örült a sikereinek mint ahogy ő.

----

Hóna alatt a Zaaap! dezintegrálópisztoly megnyugtató hidege (a második hónaljtokot kezdeményesen vette), az egyenruhája foltmentes, - minden nap saját kézzel mosta és vasalta - és a Master Blaster kihangosítót naponta tesztelte a szomszédai legnagyobb örömére.

Fánkot és kávét vett a Horgonyban, beszélgetett a pultossal, Bertalannal és megígérte, hogy persze igen, itt lesz a Böllérbulin. Mikor is lesz? Ja, két hét múlva... Mindenképpen eljön, csak ezt a „Csatlakozz az Időrendészethez” felhívást tegye ki a pult fölé.
A kocsiba beszállva gázt adott és a fluxus kondenzátort bekapcsolta, a motorba épített időgép duruzsolva indult be és nyitott kaput a szolgálati autónak. A valóság elmosódott a W.A.R.P. járőr kocsi körül és újra a téridő sztrádáján volt.

Beleszürcsölt a kávéjába és sutba dobta az álmodozást, vár a szolgálat. A Trask Xtra dimenziófigyelő és elemző rendszer jelentése szerint itt Soseholon- magában csak így hívta a szélét a Multiverzumnak - az Akkád bálnák párosodásán kívül semmi érdekes nem lesz.
- Remek - a csoki mázzal bevont fánkot két harapással fogyasztotta el mikor a széles spektrumú kontinuumelemző lila villogásba kezdett a műszerfalon.

- Hypercad 54 járőr, merre van?- szólalt meg központos Rozi a fedélzeti frekvencián- Gamma típusú bűntény a Terra Incognita szektorban, 1435 kód, ellenőrizné?
- Brékó, brékó itt Hypercad 54, Sztojka járőr. Úton vagyok..

A járőr kocsi megkülönböztető lámpái bekapcsoltak és lila kék fényjelzéssel elindult a megadott koordinátákra.


A hozzászólást Eszka összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 29, 2016 5:02 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Empty
TémanyitásTárgy: Hortenzia, az Akkád bálna   6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Icon_minitimeKedd Júl. 19, 2016 12:31 am

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Starwhale_poem_by_fandomobessesed14-d7kedo0

Hatalmas teste akadály nélkül szárnyált a Multiverzum űrén keresztül. Rücskös domborulatait megannyi varr borította, a kérészéletű parányok gépei miatt, amiket szétszórva hagytak maguk után világűr szerte, mert használhatatlanná, feleslegessé válták számukra.

Zia mit sem törődve ezzel, úszott térben és időben és félrelökte az itt felejtett szemetet. Hozzászokott már hosszú élete során, hogy a humanoidok bepiszkítják szeretett élőhelyét, de beletörődni sosem bírt igazán. Néha ha úgy kedve hozta, akkor összeterelte  a hulladékokat és a nyomában járó Falánk Hordára bízta.
Azok elemésztenek mindent, és hasznos csillagporrá alakítják, amik ráragadva a hozzá hasonlókra begyógyítják a bőrükön ejtett sebeket és hosszú élettel látják el.

Mint sem számított ez most, hiszen a hormonjai beindultak és érezte, hogy eljött az idő. A Bramant rendszer novává változott csillagfénye az Origóra érve biztosítja a szükséges hangulatot a párzáshoz. Ez a gondolat felvillanyozta az eonok óta élő akkád bálna tudatát és nem törődve a környezetével szárnyalt a kozmosz sötét hidegében.

Az előtte lévő régi vágású kalózhajón látta, hogy belefagyott a mozdulatba és megrekedt térben és időben. Életnek nyoma se volt rajta, csak a humanoid életformák által teremtett gépek jeleinek a kisugárzást érzékelte rajta.
Gondolta segít rajtuk, nekik már úgyis mindegy. Magukra hagyták őket és enyészet nem kíméli a gépeket. Azonban újrahasznosítva a jó cél érdekében, többet érnek mint így a kötes térbe ragadva.
Játékosan csapott egyet a farkával – egy aszteroida bánta ezt a mozdulatot - és a hajó felé vette az irányt.  Az orrát készítette elő az ütközésre, ha jól húzza az arcát borító redőket, akkor majd a szemét gellert kap és többi közé vágódik.
A Horda majd gondoskodik róla.

---

Wish upon a star

Mióta véget ért a „Lúzer vagyok..” tévé show, az alamuszi esték unalmasak voltak.
A bolygón minden visszatért a normális kerékvágásba, a kocsmák beszüntették a hosszabb nyitva tartást, az iskolákban és munkahelyeken a téma ismét a napi nyűgök és problémák kitárgyalása lett. Tudat alatt mindenki vágyott arra, hogy hős legyen és Multiverzumra szóló kalandot éljen át, de a család, a munka vagy csak a határozatlanság miatt mindenki megmaradt a civil életben.
A napi rutin és a bevett szokások visszazökkentették az álmozódó embereket az unalmas valóságba.
Jancsi az évzárót követően szűk családi körben töltötte el a vacsorát és az évben történt eseményekről mesél a szüleinek, nagyszüleinek. Az idősek büszkék voltak az unokájukra, lehet nem lesz agysebész az ’Verzumi Kamarában, de megvolt a magához való esze és zsiványsága a tíz éves gyereknek. Nagypapa játékosan megkócolta a fiú félhosszú, barna haját és kiengedte Mogyit, a fekete tacskót a zárt udvarban játszani. Míg a fiatalok kiszaladtak az öreg töltött a pipájába a szlovjet dohányból. A Szübériai munkatábor nem múlt el nyomtalanul és a régi beidegződések maradtak. Mint a dohány, már nem rágta inkább csak füstöltette.
Kiment a gangra és a hintaszékéből élvezettel nézte, ahogy a fiú játszik a Mogyival. Fiatalkora jutott eszébe, mikor ő is ennyi idős volt és az erdőben kóborolt, feltöltötte a vadak etetőit és... Elmélkedéséből az unokája hangja rántotta vissza az alamuszi hűvös éjszakába.
- Papa nézd, hulló csillag! Kívánhatok valamit?
- Persze Jánoska, hunyd be a szemed és gondolj arra amit szeretnél, de ne mond ki.
- Jól van nagyapa- a gyerek becsukta a szemét - azt kívánom, hogy..
- Ssss, mondtam, hogy ne mond ki hangosan, mert akkor nem válik valóra.
A gyerek csendben maradt és szívesen vágyara gondolt.
- Bárcsak folytatódnak a kedvenc sorozata a Lúzer vagyok…
A kutya morgása zavarta meg, aki dühösen ugatott és csaholt az ég felé.
A távoli világító pötty, ami Jancsi hullócsillaga volt, most közelibbnek tűnt és fényesebben világított.
A tacskó nyüszítésére felriadtak a házban lévők és az udvarra rohantak. Az ünneplő család ledermedve szemlélte az eget és imádkozni kezdett a polgárok Istenéhez.
Az aszteroida belépett az alamuszi légtérbe és lángra kaptak a kőzetében lévő nemesgázok, foszfátszármazékok. A lángoló tűzgömb akadály nélkül csapódott a bolygó felszínébe és lerombolt mindet tíz négyzetkilométeres körzetben.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.1 Lost in time and space, Hypercad 54   6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Icon_minitimePént. Júl. 22, 2016 4:22 pm


Oké akkor, hogyan is oldjuk meg azt, hogy irányt változtassak, egy olyan térben ahol nem tudok elérni semmit?
Fokozatosan gyorsulok a vákuumban és már félúton járok a hajó és az eredeti pontom között mikor jobbról valami kitakarja a közeli rendszer napját.
BUMM
A semmiből egy meteor töröl pofán és térít ki az utamból. Szédületes pörgésbe kezdek. Igazán gyönyörű ez az űr balett, de valahogy nem az én művészeti ágam.
A kődarab tovább zúg a világűrben. Ezt se tudjuk meg honnan jött és merre tart. Bár ikonikus meteorhozó esemény. A „Lúzer vagyok”-ban jól mutatott volna.
Bár helyzetem nem stabilizálódik sokat. De ha magamhoz képest fölfelé nézek, akkor bizony sikerül kivennem, hogy jó irányba haladok. Egyenest be a hajóba. De...BAKKER A VÉSZENERGIAPAJZS.
Kiáltanék. De a légüres térben csak annyi jön ki a számon, hogy:
-.
Ezen rendkívül mély és az univerzumot megrengetően bölcs mondatom után pedig felkenődök az energiapajzsra, mint valami bogár a szélvédőre.
Ahogy a testemmel végigsúrolom az ablakot a bent bámészkodóknak nagyjából, olyan hangot hallathatok, mint amikor egy üveglapon végighúznak egy gumidarabot.
Save yourself (1 try left)
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 405
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.1 Lost in time and space, Hypercad 54   6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Icon_minitimeSzomb. Júl. 23, 2016 6:12 am

Isith-et meg kell mentenünk, Isith-et meg kell mentenünk.. érzem hogy felpörög az agyam, és egymás után gyártja a menekülési terveket. A dokit is be kell vonnom, mert kell aki ellenpontozza az ötleteimet ha nagyon nagy hülyeségek...

- Differenciál-diagnózis, doki! - idézem a régi klasszikust, majd összedugjuk a fejünket tervet kieszelni.

Nagy levegőt veszek, és elkezdem mondani azt az ötletet, ami motoszkál már bennem egy ideje. Annyira szép, és annyira a korábbi mestereim szellemiségét tükrözi, hogy érzem, ahogy Benő, Rickenbacker és még egy sor másik rég elfeledett tanítóm virtuálisan hátbavereget és megdicsér.

- Szóval... mivel nem túl jó a rálátás szegény barátunkra, ezért készítek egy energiagömböt, amibe beleteszek egy legyet, aminek a szemén keresztül fogok odakint tájékozódni... - látom hogy a doki nem figyel teljes szívéből, ezért oldalbabököm. - Ne már Cassanova, ez most fontos! Szegény Isithet mindjárt összeroppantja a vákuum! - mondom tovább: - Szóval egy légy... aztán kerítünk egy jó hosszú kötelet vagy drótot, azt kilebegtetjük, a mentális energiáimmal rácsomózom a bokájára, és aztán már közös erővel be tudjuk húzni a biztonságba... mit gondolsz?

- Vaaaagy... - kezdi a doki. - Esetleg használhatnánk azt az űrruhát és a mellette lévő szerelőzsilipet, amit ott a sarokban láthatsz, amikor éppen nem legyeket kergetel...

Asszem igaza volt. Öt perc sem kellett, és Isith újra köztünk volt a biztonságban.
Vissza az elejére Go down
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.1 Lost in time and space, Hypercad 54   6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Icon_minitimeVas. Júl. 24, 2016 12:18 am

Már érzem, hogy a kiegyenlítődni kívánó vákuum mindjárt szétrobbantja a koponyámat. Mikor valami megragadja a bokámat.
Leó az egy szkafanderben amit nála két mérettel nagyobb emberekre terveztek.
Gyorsan berángat az egyik zsilipkapun. Először a levegő tér vissza a testembe. Aztán a zsilipre is elkezd hatni a gravitációs mező.
Bumm.
Mivel eddig a levegőben lebegtem nyomok egy gyönyörű hasast a padlóra. A többiek nagyban kérdezgetik, hogy jól vagyok-e. De számomra az egész olyan mint amikor az ember kiszáll a vízből és nehéz a teste. Csak én most az eredeti súly százszorosát érzem.
Mire hozzászokom annyira, hogy meg tudjak szólalni csak ennyit mondok:
-Nem kéne itt lennie egy kiegyenlítő kamrának még a zsilip előtt?
 
Röpke két perc múlva viszont ismét úgy tudok mászkálni a gravitációban mintha mi sem történt volna.
Ez alatt szépen szemügyre veszem mit is műveltek a Dokiék.
-Ezt megcsináltátok. Bár még mindig jobban, hangzik mint az én konnektorba nyúlós öngyilkossági kísérletem.
Itt a szőrtelen patkányfarkincámra pillantok. Elszomorodva simítom végig. Sebaj, nyári fazont kapott.
-Oké. Két kérdésem maradt. Először is: Vajon csak a környéken kevertétek meg a tér és idő rendszerét vagy az egész univerzumban megálltak a gépek?
Kettő: Ezt most, hogy csináljuk vissza?
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.1 Lost in time and space, Hypercad 54   6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Icon_minitimeVas. Júl. 24, 2016 11:21 am

Az Akkád bálna rücskös és ormótlan teste a hajó mellett suhant el felkeverve maga körül az mozdulatlanságba dermedt időhullámokat. A levegőben lévő tárgyak tompa puffanással a földre esnek és az idő megpróbálja helyrehozni a glitchet. Mindez csak egy pillanatig tart, mint a robbanás néma visszhangja, ami a dobhártyátokban lüktet.

Utána…

…csend…

A földre eső tárgyak visszatérnek a levegőbe és minden marad abban az állapotban, ahogy volt pár másodperce.


Consequence:
Party leader roll D6
1-2: Like a Fun-Fair: The whale flipper reached the BadSector and with the contact, the spaceship will spin 360 degree(5 times)
3-4: Time penalty:  Officer Sztojka will arrive
5-6: Nothing happens
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 405
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.1 Lost in time and space, Hypercad 54   6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Icon_minitimeVas. Júl. 24, 2016 4:45 pm

Hirtelen megrohan egy különös érzés: valami SÚLYOS dolog történik odakint, érzem minden porcikámban. Az eddig körülöttünk lebegő tárgyak hirtelen a földre esnek, majd pár másodperc múlva visszatérnek nyugalminak éppen nem nevezhető, de már az utóbbi percekben megszokott pozíciójukba.

Azután pedig...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.1 Lost in time and space, Hypercad 54   6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Icon_minitimeVas. Júl. 24, 2016 4:45 pm

The member 'Leonidas' has done the following action : Dices roll

<hr>'d6' : 6

A gigászi csillagbálna elhaladása egy pillanatra visszazökkentette az időt az űrhajó körül, de ez nem volt több egy pillanatnál.
Gyanakodva nézte körbe…
...és semmi különös nem történt eddig.


Az akkád bálna nyomában járó Falánk Horda két tagja leválik és célba veszi a Bad Sector időhurpokba ragadt hajóját...

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Swarm2d_by_todayv4-d4lbeoe
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.1 Lost in time and space, Hypercad 54   6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Icon_minitimeHétf. Júl. 25, 2016 2:25 pm

Kifújjatok magatokat és Izith csacsogása töri még a csendet:

- Oké. Két kérdésem maradt. Először is: Vajon csak a környéken kevertétek meg a tér és idő rendszerét vagy az egész univerzumban megálltak a gépek?
Kettő: Ezt most, hogy csináljuk vissza?


A még mindig űrruhában lévő Leonidas és Casanova egymásra néznek és nagyhirtelen nem tudnak frappáns és jó választ adni erre.
- Megoldjuk, mint ahogy eddig is – bukik ki végül Leóból és ekkor….

halljátok meg a puffanásokat a hajótörzsön, a lábatok alatt megmozdul a talaj, mintha valami nagy és nehéz nekivágódott volna a hajótoknak. Fémes kopogások és valami visító hang társul hozzá. @Isithieländé Intelligence Check: plazmavágó, ezer közül is megismered a hangját, hisz az elvtársaddal az eltelt hétben többször is használtatok ti is ilyet.
A felettetek lévő plafon szikrákat szórva enged a külső behatolónak. A fejetek felett lévő acéllemez úgy hajlik, mint a konzervdoboz teteje az éhes koleszes bontója alatt.

@Party Willpower check: failed

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Giphy
Szemetek elött elhomályosul minden és zöld számok és betű egyvelege fut át.


Megbabonázva álltok és néztek farkasszemet a lénnyel, ami a túloldalon van.

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Sentinels_matrix


A plafon feltépett sebén befurakodó lény inkább látszik gépnek, mint organikus élőlénynek. Gömb alakú fején tucatnyi szem ragyog rőtvörös izzással. Acélosan csillogó karjával a szobába nyúl és a csápszerű végtagok gilisztaként tekergőznek felétek.
Az időhurokba szorult tárgyak tehetetlenül szóródtak szét a kutakodó mechanikus végtagok elöl.
Reflex Check: Leonidas, Isithieländé - successed, Dr. Boltar - failed.

@Dr. Casanova Boltar:

Társaid ügyesen félreugranak, de te az űrruhában préselve nehezebben mozogsz és az oldalra vetődésed sose fejeződik be, félúton megállsz a levegőben és a derekadon érzed a mechanikus csápok szorítását. Egy pillanatra összemosódik elötted a világ, és a roppanó csontjaid hangját hallod.

@Leonidas, Isithieländé:
A szobába betörő gép fogságba ejtette a társatokat és a zsákmányát maga felé húzva azt sziszegi:
- Nabukodonozor!
A távolból rendőrségi sziréna hallatszik, nem tudjátok eldönteni, hogy a fületek járatja veletek a bolondját vagy tényleg jönnek a zsaruk.

---

A téridő sztrádája kitisztul a hirtelen felbukkant időzsaru kocsija elött és a központ által megadott koordinátáknál fékez le. A műszerfalba épített Trask Xtra dimenziófigyelő és elemző rendszer megállás nélkül villog.
A régimódi űrkalózhajó összetákolt testébe két hatalmas polipszerű robot csimpaszkodik és az egyikük karjában egy űrruhás alak vergődik.
- Ennek felé se tréfa - kiáltja Henrik és a vész villogókat bekapcsolja- két nap papírmunka - , és aktíválja a W.A.R.P. járőrautóba épített biztonsági ütegeket. - egy hét papírmunka -


A hozzászólást Eszka összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 29, 2016 5:04 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.1 Lost in time and space, Hypercad 54   6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Icon_minitimeHétf. Júl. 25, 2016 2:54 pm

EGY PERC NYUGTA NEM LEHET AZ EMBERNEK?
Először megjelenik néhány furcsa massza a hajón. Azután beszop a hipertér percekig pörgök az űrben és elüt egy meteor.
Az egyetlen dolog, ami erre történik, hogy robotpolipok rontanak ránk. Kész elegem van.
A levegőbe emelem a kaszámat és rátámadok az egy gépre. Igyekszem ott eltalálni azt a csápját, amelyikkel a Dokit fogja.
Ám a karok sűrű erdején nehéz átjutni. Egy ügyes ugrás és egy pofára eséses vetődés kombináció után a harmadik láb egyszerűen kigáncsol.
Innentől már nem is a dokiért, hanem azért küzdök, hogy engem ne kapjon el. Közben pedig a gép háta mögötti lyukon két fénypont jelenik meg egyre inkább nő.
Elkerekedik a szemem, amikor rájövök mi az. Valami marha hajóágyúkkal tüzel ránk.
Az egy pillanat nem odafigyelés elég arra, hogy a robot engem is elkapjon. Balszerencséjére azonban a rendőrségi Ion töltésű ágyú lövedékei nem így gondolják.
Ezeket pont száguldó járművek leállítására tervezték. Ergó ha telibe talál valamit annak 80%-os eséllyel megbénulnak az áramkörei.
A robot engem és a Dokit is elereszti miközben a teste egy nagy döndüléssel a földre zuhan.
Még öt perc, míg visszatér belé az élet.
Addig el kéne bánnunk a másikkal.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.1 Lost in time and space, Hypercad 54   6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Icon_minitimeKedd Júl. 26, 2016 12:03 pm

Acélsodrony kapitány roppant kellemetlenül érezte magát az időhurokba került hajón. Lévén, hogy alsó teste gépiesítve lett még pár száz évvel ezelőtt egy rossz kimenetelű baleset következtében, ami a Hiába futsz film forgatásán esett meg vele.
Mozdulni nem tudott, csak a karjaival és hiába kiabált segítségért senki sem hallotta. Mellette hű társai, akiket füst alakjukban dermedtek a mozdulatlanságba valami érthetetlen októl kifolyólag.
Elátkozta a percet mikor kalózosdira adta a fejét, a stressztől felgyűlt sav a gyomrát marta és csak nagyokat köpött. Remélni tudta csak, hogy leendő kalóz legények meg tudják oldani a kialakult helyzetet, mert a fekete plazmás szituációt is jól kezelték.

A híd ablakán kinézve látta meg azt, amire egész életében vágyott.
Egy Akkád csillag bálnát, hám nélkül.
Ha most a lábai igaziak lennének és nem titánumacél és szervomotorok összesége akkor a fedélzetről vetné a csáklyát a mesés emlős húsába, hogy az igájába hajtva az első csillagbálnalovas legyen a Multiverzum történetében.
Keserűen nézte a sötét űrön átsuhanó fenséges állatot, pont annyira tudott megfordulni, hogy lássa a távolodó farok uszonyát.

Mikor pedig visszafordult az ablakon túlról húsz vörösen izzó szempárral nézett farkasszemet.

---

Az üteg lövése nyomán az egyik polipszörny lehanyatlik, a másik az űrben medúzaszerűen lebeg és megtapad a hajóhíd részénél.
Sztojka járőr a kézikönyvet lapozgatja, lévén sose használta még az autójára szerelt ionágyút.
A töltöttséget jelző piros csík lassan kúszik feljebb, már  65℅on van. Belegondolni se mer mennyi papírmunkával fog járni ez az akciója, ha visszatér a központba, a Keplerre.
Ha szerencséje van, akkor a Kvantumjogot megsértő egyéneket megmentheti és letartóztathatja, talán javít valamit ez a tény a helyzetén. Az alkarnyi vastag könyv közepén találta meg amit keresett, a kézi vezérlésre váltást.
Négy gomb és a szigorúan titkos jelszó után már a sebváltót fogva célzott és lőtt.
Újra és újra.

---
@Party:
A polipszörny szikrákat szórva zúg alá és zuhantában beteríti a szobát ahol vagytok és a doki eszméletlen teste is a monstrum alá gyűrődik. Utolsó rángások futnak végig az ezüstösen csillogó karokon, amik az oldalsó falakat kiszakítják. Ekkor újra és újra megremeg a hajó és elsötétül minden.

---

Az ionagyúból kivágódó energianyalábok elsőnek a hajótörzset találták el és annak páncélja megremegett az elnyelt energia nyomán. A második lövés leterítette a Falánk Horda utolsó tagját, a többi teljesen indokolatlan lövés pedig a fedélzetbe és a legénységi szállásokba csapódott.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 405
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.1 Lost in time and space, Hypercad 54   6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Icon_minitimeKedd Júl. 26, 2016 2:50 pm

A másodlagos robbanások még meg-megrázzák a hajót amikor magamhoz térek. Nem lehettem eszméletlen túl sokáig, mert a poliszörny végtagja, ami plafonról zuhantában hokon csapott, még mindig itt szikrázik mellettem.

Nagy kinkeservvel feltápászkodok, és igyekszem felmérni a helyzetet. Normál esetben mindenhol vörös fények égnének, szirénák bömbölnének, de hát ugye itt minden fagyott állapotban van. Kint a világűrben előttünk egy nagyon modern és nagyon újonnan építettnek ható gyönyörű vadászgép lebeg.

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 0880584b2cb0934aff96b45acb344d83

Ahogy közelebb lépek a védőborítás folytonossági hiányához, hogy közelebbről is megszemléljem, hirtelen az összes fegyvernek látszó csőve és még néhány egyéb dudora is az irányomba fordul. Aztán fittyet hányva a fizika azon törvényére, miszerint a hang nem terjed vákumban, hirtelen egy hangosbeszélőt hallunk a hajó felől.

- ISMERETLEN BETOLAKODÓ, ITT A TP-101 H. U. SZTOJKA FŐTÖRZS A XIII. ÉVEZRED IDŐJÁRŐRSÉGÉRŐL. ÖNÖK ILLEGÁLIS IDŐDILETÁCIÓT HOZTAK LÉTRE. AZONNAL SZÜNTESSÉK MEG AZ IID-ÉT ÉS LÉPJENEK VISSZA A LOKÁLIS JELENÜKBE, KÜLÖNBEN AZ... ÖÖÖ... TC-12 24-ES RENDELET 3. BEKEZDÉSE ALAPJÁN  MEGHATÁROZOTT JOGKÖRÖM ALAPJÁN INTÉZKEDÉSEKET KELL FOGANATOSíTSAK!

Egy minden eddiginél nagyobb robbanássorozatot hallok, valahonnan előlről. Mintha a negyedik fedélzet raktárai robbannának fel egymás után. A hajó rázkódik, lassan apró darabjaira esik, ez az ütődött zsernyák meg azt akarja, hogy szüntessünk meg valamit, amiről azt sem tudjuk, mi okozta?

Kétségbeesésemben odaállok a rés elé, és elkezdek integetni neki, közben kiabálok, bár gondolom úgysem érti, hogy bennragadtunk egy süllyedő hajón. Egy percig eljátszok ezzel, majd jobb ötletem támad: a fegyverraktárból szerzett fénykardot kezdem el kapcsolgatni neki: tititi-tátátá-tititi, S.O.S....

A fegyverek a járőrhajón újból felém fordulnak, majd újabb szöveg jön Sztokja törzsörmitől:

- ISMERETLEN BETOLAKODÓ, AZONNAL DOBJA EL A FEGYVERNEK LÁTSZÓ TÁRGYAT, KÜLÖNBEN A TC-12... ÖÖÖ... 24... VAGY 25... EHH, MITUDOMÉN, SZÓVAL LŐNI FOGOK, AZ IDE VONATKOZÓ JOGSZABÁLYT MEG KIKERESEM MAJD AZUTÁN HOGY EZT A BÁDOGDOBOZT AZ ATOMJAIRA ROBBANTOTTAM!

Kicsit megszeppenve elteszem a fénykardot. Nem véletlenül hívják a rendőröket multiverzumszerte fakabátoknak, ilyen fafejű alakok egyetlen másik normális szakmában sincsenek. Ránézek Isithre, meg a lassan eszmélő dokira, hát akor most mitévők legyünk...?
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.1 Lost in time and space, Hypercad 54   6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Icon_minitimeCsüt. Júl. 28, 2016 8:37 am

- ISMERETLEN BETOLAKODÓ, AZONNAL DOBJA EL A FEGYVERNEK LÁTSZÓ TÁRGYAT, KÜLÖNBEN A TC-12... ÖÖÖ... 24... VAGY 25... EHH, MITUDOMÉN, SZÓVAL LŐNI FOGOK, AZ IDE VONATKOZÓ JOGSZABÁLYT MEG KIKERESEM MAJD AZUTÁN HOGY EZT A BÁDOGDOBOZT AZ ATOMJAIRA ROBBANTOTTAM!

Az üvöltő hangra hirtelen térek magamhoz. Körbenézve nem látok semmi ismerőset, csupán a felettem tornyosuló Leo-t és Isith-et, miközben a kezükben lévő fegyvereket szép sorban ejtik a földre. Ahogy Leoval összeér a tekintetünk, csupán egy mondat hagyja el a száját:
-Most mitévők legyünk?

Nem tudom mi történt velem, de a csontjaim borzasztóan sajognak, kb. úgy érzem magam, mint akire egy űrhajót dobtak, de minimum egy kamiont. Szédülök, kisebb hányingerem van és az idegen környezet és a veszély érzete sem segít javulni. Jobb ötlet híján az első dolog ami eszembe jut a csatatéri tűzszünetre az, hogy:
-FELCSEEEEEER!

Kezemet a magasba emelem és rutinos labdarúgókat megszégyenítő módon papért kiálltok és a kezemet lóbálva jelzem, hogy segítség kell. Nem láttam még olyan konfliktust, ahol politikai hovatartozásra tekintettel hagytak volna meghalni bárkit.

Ahogy fekszem a földön, látom, hogy Leo-ék kezüket a magasba tartva lépnek hátra és sűrű lábdobogás közepette, mintha érkezne az orvosi csapat, legalábbis nagyon remélem, hogy nem a kidobók érkeznek. A felém tornyosuló alakok talpig fehérben, arcukon maszkkal nem éppen bizalomgerjesztőek, de hátha bedobnak valami kriokamrába és helyrehozzák a csonttöréseket és a belső vérzést is kezelik.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.1 Lost in time and space, Hypercad 54   6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Icon_minitimeCsüt. Júl. 28, 2016 3:39 pm

Hiába a többszöri felszólítás a gyanúsítottak nem akartak elhagyni a járművet. Sztojka járőr a fedélzeti számítógépből kikereste az ide vonatkozó eljárást.

" Ha a személyek nem akarják elhagyni az űrjárművet sokadik felszólításra sem, akkor egy figyelmeztető lövés leadása kötelező. Amennyiben ez sem hozzá meg a sikert, akkor a közbejáró közeg kötelessége kirángatni a járműből őket. Ne aggódjon az egyenruhája ellenáll a lövedékeknek és az űrnek is egyaránt. Végső esetben vegye elő a kenóbita zanzásító dobozt és használja azt!"

- Na ez fasza - gondolta Henrik, jó lenne ha ezek a célszemélyek végre kitolnak a képüket abból a roncshalmazból. Bármit megtett volna érte, hogy ne kelljen A Dobozt használnia.

Ránézett a stázisba fagyott csak végső esetben használni készülékre és beleborzongott,
6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Latest?cb=20120724181219
az ott egy év papírmunka.

Kipattintotta a hónaljtokjából a dezintegráló pisztolyát és kiszállt az autójából, a Master Blaster hangszóróját a maximálisra tekerte és bekapcsolta a ruháján a zaj szűrőt

- Szabálysértők! Kifelé abból a tragacsból vagy...
... Szét deniztrálom akarom mondani, dezintegrációzom.. vagy a lényeg, hogy szétrobbantom ezt a roncshalmazt, amit csak a diletáció tart össze. Kifelé! Kezeket a magasba! Látni szeretném minden végtagjukat!


Henrik életében először keménynek és határozottnak érezte magát, csak jobb buli időzsarunak lenni, mint péknek vagy kézbesítőnek. Fene nagy zsaruságában leadott egy lövés a dezintegráló pisztolyból és a lyukat eltakaró csápos fémszörny semmivé vált. Most már tisztán látta a gyanúsítottakat, de egy dolgot nem értett, hogy:

mi a francért voltak fehérben?
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.1 Lost in time and space, Hypercad 54   6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Icon_minitimePént. Júl. 29, 2016 9:42 am

Ahogy tisztul a látásom, sikerül kivennem, hogy nem orvosok jöttek, hanem Leoék öltöztek fehérbe, hogy zászló híján tudják jelezni a megadást. Na de honnan szereztek fehéret?
-Ezek nem az én köpenyeim?!

Hónalj alá kapnak és egy hatalmas lyukhoz rángatnak, ahol egy jármű reflektorai vakítanak el és csak egy egyre idegesebb hang jelzi a túloldali személyzetet. Valami pisztollyal hadonászik és erre arra megereszt egy-egy lövést.

Próbálom az auráját tapogatni, de a saját testemet se tudom megtartani, nemhogy még lássak is.
-Sebesült! Nem tudunk kimenni…
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 405
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.1 Lost in time and space, Hypercad 54   6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Icon_minitimePént. Júl. 29, 2016 12:16 pm

Néhány perccel korábban...

--------------

Az élet megállt a BadSectoron, minden gépnek annyi. Eddig nem nagyon érdekelt a dolog, mert ugye egy zsilipet némi izomerővel ki lehetett nyitni, de most már kezdem érezni, hogy hamarosan más problémánk is lesz: egyre jobban csökken a hőmérséklet, az űr hidegje lassan kezd beszivárogni. Gyorsan visszaveszem a vakító fehér szerelőűrruhát amit a zsilip mellett találtam. Ettől egy kicsit megnyugszok, mert én rendben vagyok, Isithnek meg úgy is mindegy, elvégre ő élőholt. Na de mi legyen a dokival? Erre a problémára nagyon gyorsan választ kell találnunk...

Szétnézek, még egy ajtót nem nyitottunk ki, ami elérhető a leszakadt romok között. Hátha ott van egy másik űrruha, vagy legalább néhány takaró... intek Isithnek, hogy jöjjön gyorsan, jön is, de mintha valami nem stimmelne vele.

- Minden rendben van? - kérdem, mire kissé vontatottan válaszol hogy igen. - Biztos, jól érzed magad? Olyan furcsa vagy nekem... - látom, hogy egyre lassul, miközben bizonygatja, hogy semmi baja, és ekkor leesik a kétforintos: a spiné kezd belülről megfagyni! Neki nincs természetes hője, meghát kinn is volt az űrben egy csomót, nem nagyon tudott felmelegedni azóta...

Na eggyel több gond, a francba. Persze baja nem lesz tőle, elvégre élőholt a lelkem, de hát mit kezdjek egy szoborral?

Benyitok a kis ajtón, de a várva várt takarók vagy űrruha helyett, csak egy tisztasági eszközökkel megrakott raktárat találok. Mit keres a papírtörülköző az áramelosztó mellett? Jó nagy káosz van Acélsodrony kapitány hajóján, még jó, hogy annak idején megtaláltak valamit.

Se űrruha, se takaró, csak töméntelen mennyiségű wc-papír. Várjunk csak, ha elég sok réteget rakunk egymás felé, akkor az kiváló hőszigetelő lehet...

- Gyere csak ide Isith - mondom vigyorogva, mire csoszogva, lassan megérkezik az élőholt barátom. Pont mint egy zombi. Kaján vigyorral az arcomon megkérdem tőle: - Mit szólnál hozzá, ha szintet lépnél? Lehetnél mostantól akár múmia is, hm?

Alig negyed óra alatt meg is volnánk. Isith faszán néz ki, és a tekercseket sem hagyja el mert némi sebtapasszal sikerült megerősítenem. Nem fog ettől felmelegedni felgyorsulni, de tovább sem lassul szerencsére.

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 41pTnBh3KVL

- Múmia, farokkal... - röhögök - de most már akkor jöhet a doki is! - mondom, és indulok a még eszméletlen fekvő barátunk irányába.

Sztojka törzsörmi ezt a pillanatot választja hogy megjelenjen és leüvöltse a fejünket. Ettől a doki is felébred, és rémülten nézi a felé magasodó tiszta fehér alakokat...

---------------------

Néhány perc hiábavaló fénykardos esóesezés után, odaszólok Isithnek:

- Ez így nem fog menni. Mutassuk meg neki, hogy sebesültünk van.

Odalépünk halkan motyogó dokihoz, majd a réshez visszük a testét, és elkezdünk kiabálni a tökfilkó zsernyáknak.

Jön is a válasz hamarosan:

- NEM ÉRDEKEL HOGY TÚSZOKAT EJTETTEK, AZ IDŐJÁRŐRSÉG 30/20/10-2 A NÉGYZETEN HATÁROZATA ALAPJÁN TÚSZEJTŐKKEL NEM TÁRGYALUNK! LŐNI FOGOK T MINUSZ 10 PEREN BELÜL, HA NEM ADJÁK MEG MAGUKAT!

Ó, hogy a Fellegekben járó tegyen a füstre, gondolom magamban, hát sosem fogjuk magunkat megértetni ezzel az idiótával?
Vissza az elejére Go down
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.1 Lost in time and space, Hypercad 54   6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Icon_minitimeSzomb. Júl. 30, 2016 12:08 am

Mintha egy jégdarab lenne a gyomromban. A körém tekert hat réteg wc papír persze méginkább lelassít de legalább nem fogok a végletekig lefagyni. Egy köszönömöt benyögök Leónak, mert multkor is leszedte a fejemet az illemszabályok miatt.
Legalább mostmár a zsaru is csak azt fogja hinni, hogy kretén vagyok nem pedig azt, hogy élőholt. Ha az utóbbi kiderülne feltehetőleg azonnal lyukacsosra lőne.

A rendőr szavaira körbe nézek esetleges opciókért de valljuk be: Egy süllyedő hajón vagyunk az űr kellős közepén. Nincs az az isten, hogy innen rendben kikeveredjünk. Kár, hogy erre a marhára írták az összes viccet mert olyan hülye, hogy nem képes felfogni amit jelezni próbálunk.
Az utolsó megmaradt gurigára pillantok. Gyorsan felkapom és a kaszámra tekerem. Majd mint egy fehér zászlót kezdem lebegtetni.
A rendőr látszólag felfogja az, hogy megadjuk magunkat. A zsiliphez manőverezi a járművét és átszáll hozzánk.
Ezután revolvert szegezve belép közénk.
-Rendben van. Azonnal dobják el a fegyvernek minősülő tárgyaikat és emeljék a levegőbe a kezüket.
Sajnálkozva a földre ejtem a kaszámat. A többiek legalább meg tudják óvni a cuccaikat a rendőri elkobzástól. Kitudja mennyi illegális holmit kapartunk össze eddigre. 
A kasza hangosan csattan a földön. Közben én a dokira pillantok. Remélem megérti, hogy azt szeretném, hogy hozza magával. Minden értékem egyharmada ez a fegyver. A rendőr szemében ő pedig csak egy ártatlan civil.
A Doki hálistennek felfogja a helyzetet és gyorsan magához is veszi miközben kijelenti, hogy ez az övé és mekkora egy mocsok vagyok mivel megfosztottam a cuccától.

Ezután a zsaru engem és Leót megbilincsel és a járműve hátsó üléseire ültet.
A Doki az anyósülésen kap helyet a kasza meg hosszában bekerül az ülések közé.
Király. Megint bevisznek egy rendőr Őrsre. Ráadásul nekem még priuszom van amiatt a mocskos varázsló miatt.
Hirtelen leesik, hogyha ez a marha visszavisz és lecsuknak akkor a birodalmi törvények szerint ismét mehetek agyagot bányászni az Athasra. PÁNIK.
-NEM. NEM VISZEL VISSZA.
Próbálok kiszabadulni a bilincsből de a rendőr odaerősített egy erre készített rúdhoz. Ezt még egy trollnak se lenne esélye eltörni. Biztos Jajdekeményiumból Vagy N3O3K1I0A-ból készült. Ezek pedig a halandók számára elpusztíthatatlan keménységű anyagok.
Vadul próbálok szabadulni a számomra elkerülhetetlennek tűnő sors elől de lehetetlennek látszik.
Hiába rángatom. Hiába nyüszítek vagy ordítok esetleg könyörgök. Lehet nincsenek érzelmeim de az emlékeim róluk megmaradtak.
Nem tudom menni idő telhet el mire feladom. Ekkorra már az erős húzástól a bilincs a vékony húsomba vágott. Én pedig feladom.
A karjaimba temetem az arcomat és innentől az egész úton egy szót se lehet váltani velem.


Aztmondják az élőholtak nem éreznek érzelmeket. Nos a reménytelenség nem érzelem. Hanem a legrosszabb állapot amit el tudsz képzelni.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.1 Lost in time and space, Hypercad 54   6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Icon_minitimeSzomb. Júl. 30, 2016 12:50 am

A páncélozott rendőrautó úgy falta a parszekeket, mint Nagy B. a szilvás gombócot. Az elsötétített ablakokon túl összefolyt az idő a térrel és csak vakító kékes kavargás látszik a világból. A főtörzs elöl ült és ti hátul utaztok - leszámítva a dokit -  a bűnözőknek fenntartott részen, ami a Multiverzum legkeményebb anyagával van elszeparálva a sofőr résztől.  
Mindent összevetve kedves volt az időrendőr dacára az általa felsorolt bűnöknek, amit szerinte illetve a MultiVerzumiTörvényKönyv szerint elkövettetek. Időpocséklás, Indokolatlan Dilatáció okozása, Eseményhorizont manipulálása....
Egyszer csak a kesztyűtartóban csörögni kezd valami és a zsaru nyugodt arccal előhalássza a piros telefonkagylót és beleszól:
- Igen én vagyok.... Jól van, nyugodj meg, dolgozom...Nem tudok menni, a gyanúsítottak itt ülnek a kocsiban, le kell őket adnom a Kepleren... Értem, akkor indulok.
- Változott a program, mielőtt a Keplerre megyünk, be kell ugranunk a Horgonyba. – azzal beletaposs a fékbe és kiléptek a FTL-ből, majd a hirtelen fékezéstől előre csúsztok és felkenődtök az üvegre.

Dexterity skill check - except Dr. Casnova Boltar -
Roll D6:
1-4 Luckily nothing happens
5-6 Broken nose( If Isithieländé roll this, her gets a sprained shoulder)


- Bocs - szól hátra Henrik – nem direkt volt.
Valamit pötyög és nyomkod a fedélzeti számítógépén és megjelenik a képernyőn egy kocsma bejárata. Az ajtó fölé a Horgony szó van írva
- Most visszalépünk a Hipertérbe és meglátogatjuk az utolsó kávézót a világ szélén.
A kocsi felgyorsít és újra belép az FTL-be, de már rutinosan kapaszkodtok és támasztjátok magatokat tanulva az előző incidensből.
Az autó megáll és egy lapos meteorit felé halad, amin egy nagyobbacska építmény van. Építészeti stílusát tekintve régies, Tibi Kocsmájára hajaz, még régről mikor először találkoztatok ott nulladik szintűként.

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Image

Megálltok és a rendőr hátrafordul a vezető ülésből:
- Kedves gyanúsítottak, most beugrom és megnézem mi a probléma, addig kérlek, maradjatok a kocsiban. Bár ha akarnátok, akkor se tudtok kiszállni, mert ez egy W.A.R.P. járgány. Ellenáll mindenfelé erőszakos be és kihatolásnak, és védett mágia, technika meg egyéb ellen. A prospektust nem olvastam el teljesen, de majd ha beérük az őrsre odaadom nektek. Lesz időtök átbogarászni a cellátokban, az előzetes letartóztatások nálunk hónapokra rúgnak és utána az ítélethozatal évekbe telik. Ne vágjatok ilyen fancsali pofát, talán gondolkodni kellet volna, mielőtt nekiálltatok időt pocsékolni…

Kiszáll az autóból és megigazítja az egyenruháját, a mellkasán lévő MVTP csillagra még rá is lehel, hogy csillogjon és bemegy a Horgonyba.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.1 Lost in time and space, Hypercad 54   6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Icon_minitimeSzomb. Júl. 30, 2016 1:19 am

BUMM. ANYÁD. Déja vu.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.1 Lost in time and space, Hypercad 54   6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Icon_minitimeSzomb. Júl. 30, 2016 1:19 am

The member 'Isithieländé' has done the following action : Dices roll


'd6' : 4
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 405
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.1 Lost in time and space, Hypercad 54   6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Icon_minitimeSzomb. Júl. 30, 2016 7:46 am

Bumm, csatt, au.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.1 Lost in time and space, Hypercad 54   6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Icon_minitimeSzomb. Júl. 30, 2016 7:46 am

The member 'Leonidas' has done the following action : Dices roll


'd6' : 1
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 405
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.1 Lost in time and space, Hypercad 54   6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Icon_minitimeSzomb. Júl. 30, 2016 7:53 am

- Még hogy nem direkt volt te fakezű zsernyák, veszélyezteted a megbilincselt gyanusítottakat! Ezért be is perelhetnélek! - üvöltöm, de nem nagyon reagál semmit a főtörzs, ezért folytatom a csesztetést:

- Szerencséd te nyomorék, hogy nem törd be az orrom! Azt aztán érdekes lett volna megmagyarázni, hogy a magukat önként feladó vádlottak vajon hogyan sérültek meg a járművedben? Na abban lett volna papírmunkád rendesen, meg íróasztali munka hosszú hosszú hónapokon át! - látom hogy erre már megrezzen, de elég jó kiképzést kapott, hogy ne reagáljon a hergelésre. Még egy kicsit káromkodok, de sajnos nem sikerül felbosszantani, így nem próbálkozok tovább, úgy látszik ez nem jött be...
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.1 Lost in time and space, Hypercad 54   6.1 Lost in time and space, Hypercad 54 Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
6.1 Lost in time and space, Hypercad 54
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Fejezetek, Chapters
 :: 
Load Game
 :: 
Sixth Game Cycle
-
Ugrás: