ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool

Go down 
SzerzőÜzenet
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Empty
TémanyitásTárgy: 6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool   6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Icon_minitimeSzer. Júl. 27, 2016 2:17 pm

6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool 6thmuv10

A lapos aszteroidán elhelyezkedő kocsma az idők kezdete óta ott állt. Jöhettek a háborúk és csillagviharok, a Peremvidék szélén lévő Horgony maradt, mert inni, játékgépezni és meccseket nézni mindenki szeretett.
Legyen az jó vagy gonosz, ellenség vagy barát, birodalmi vagy lázadó, ebben a csehóban mindenki ugyanolyan kiszolgálásban részesült. Az aszteroida területén tilos volt a balhé, így ezeket tudva, a betérő nyugodtan fogyaszthatta el az italát miközben a kedvenc csapatának szurkolt.
A kiszolgáló személyzet sokat látott tagjai rutinosan kezelték már a vendégeket, pár kedves és jó szó után legjobb barátként viszonyultak egymáshoz.
A hely ügyvezetője hiába volt bizalmaskodó mindenkivel, az üzletben nincs barátság és ezt Benjámin tudta a legjobban. A baristák titkos társaság tagjaként óvatosnak kellett lennie. Már annyi titkos és kevésbé titkos csoportba lépett be, hogy szerét se tudta. Szerencsére a pultba épített készülékbe mindent feljegyzett és a zenegép memóriáját használta a biztonsági másolatok mentésére. Ezek a mentések a zenegép merevlemezének particionált részébe töltődtek, onnan pedig az éterbe. Így csak nagyon kevés hely maradt a zenéknek, de ez nem érdekelte különösebben. A vendégek csodálkoztak, hogy egy-két válogatás albumon kívül nincs más a kínálatban, de Benjámin mindig csak azt mondta erre, hogy:

... szeretem a régi zenéket, azok az igazaik…megha nem tetszik akkor nem kell hallgatni, úgyis megy a meccs…

Havonta egyszer ingyenes volt az InterGalaktikus Net és a fedett proxy szerverein feltöltötte az adatokat a Skynet felhőjébe, hogy csendes társa hozzáférjen. Így ő is rálátott az üzlet fejlődésére, a készletre és mindig időben tudta pótolni a fogyóban lévő termékeket.
Tegnap este az éjszakai műszakos riadtan szalad hozzá és zavarta meg az álmát. Morcosan kelt és miután meglátta miről karattyol az esti váltás, megértette az aggodalmát.

Nem mindennap nyílik fekete lyuk a kocsma vécéjében, a tükörben.

Szerencséjük volt, mert semmi kihatással nem volt a környezetre egészen addig, míg Bözsi le nem akarata törölni a koszt az üvegről, az interdimenzionális rés pedig elnyelte őt és azután hipnotikus s lüktetésbe kezdet. Tisztára olyan volt, mint egy hippi fesztivál látványtechnikája.
Utána pedig csak fokozódtak a bajok…

Végső kétségbeesésében a piros telefonért nyúlt és mérgesen dobta el a mellé készített stressz labdát. A vonal végén lévő felvette.
- Halló Sztojka járőr? Azonnal jöjjön, akadt egy kis gond.


A hozzászólást Eszka összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 04, 2016 9:03 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool   6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Icon_minitimeSzomb. Júl. 30, 2016 12:56 am

A rendőr gondterhelt arccal ballagott vissza az autóhoz és kikapcsolja a központi zárat.
- Lehet van valami megoldás arra, hogy elkerüljétek a börtönt. Szálljatok ki és gyertek be a Horgonyba.

A kávézó/ kocsma belülről hasonlít a társaihoz, hat-hét asztal van középen, a falnál néhány nyerőgép áll és oldalt egy biliárdasztal. A söntés mellet pedig egy betört képernyőjű zenegép meg egy keserű tulajdonos. A falon az Orkföldi Fosztogatók legszebb pillanatai vannak, ahogy megnyerik a Multiverzum Bowl-t. A hely teljesen üres, a bejárati ajtón árván lengedezik a ZÁRVA tábla.
Szétnézve – Perception check success – észreveszitek, hogy az egyik toalett ajtaja nyitva van és olyan fények szűrödnek ki onnan mintha diszkó lenne ott.
A tulajdonos az egyik asztal felé int és mutatja, hogy üljetek le. Miután kénylembe helyeztétek magatokat és Benjámin is túltette magát a budipapírba tekert Isithieländé és megviselt doki látványán, elkezdi.

- Tegnap este furcsa dologra lettünk figyelmesek. Az egyik wcben megjelent egy színes kavargás aminek nem tulajdonítottunk nagyobb jelentőséget. A reggeli kávézó vendégeim élménnyel mentek ma dolgukat végezni, gondoltam feldobja a forgalmat. Aztán elnyelte Bözsit, a takarítónőnket és kézilányunkat. Mindezt nem volt elég délután magasságában egy tucat seprűn lovagló kölök bukkant fel belőle és itt repkedtek a Horgonyban és valami cikeszt kergettek. Ez se lett volna gond, mint látjátok jó nagy hodály ez. Mikor elfáradtak, megittak hatan három kólát és …

Hirtelen megszólalt egy szám a pult mellett lévő készülékből és a tulaj savanyú arcot vág.

- Jó ez, szeretem meg minden, de nem napi ötvenszer. Azok a kis szarosok rákoppintottak a pálcájukkal a gépre és minden adat, szám eltűnt belőle, mikor kérdőre vontam őket akkor még az egyikük, a pápa szemes akinek egy sebhely volt a homlokán rám fogta a botját és lemerevedtem. Végig kellett néznem, ahogy az összes kólát beletesszik egy beszélő és feneketlen surdasapkába és ezek után eltűntek a vécében nyílt lyukban. Egy szó mint száz, tudtok segíteni?
Megbeszéltem Sztojka úrral, hogy addig függessze fel a letartóztatásotokat, míg nekem dolgoztok. A törzsőrmestertől, hogy van tapasztalatotok a fekete lyukakkal és az idegen dimenziókkal. Valami hülye a közelben manipulálhatta a tér-időt kontinuumot, – erre az időzsaru hirtelen köhögésbe kezd - és én szívtam meg ezt.
Ha sikerrel jártok, akkor elfelejti az általatok kavart gondot és talán segíteni is tud rajtatok. De ehhez vissza kell szereznetek az adataimat a boszorkányfattyaktól.
Mit szóltok hozzá?
Itt hagylak titeket gondolkodni, rágódjatok rajta addig hozok nektek egy ital.

Feláll az asztaltól és a rendőrrel a pulthoz megy. Közben indokolatlanul kezet fognak és mintha átadna valamit Sztojkának, de nem látjátok pontosan, hogy mit.


A hozzászólást Eszka összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 01, 2016 11:23 am-kor.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool   6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Icon_minitimeSzomb. Júl. 30, 2016 1:42 am

Már nagyban szöszmötölünk a kocsiból való kiszabadulással mikor a rendőr ránknyitja az ajtót.
- Lehet van valami megoldás arra, hogy elkerüljétek a börtönt. Szálljatok ki és gyertek be a Horgonyba.
Követjük a a kocsmába és helyet foglalunk ott ahova a tulaj mutat. Én a látószögén kívül foglalok helyet az asztalfőn míg a Doki és Leó beülnek a tulajjal szembe. Miközben
elmagyarázza a szituációt én visszakapom a kaszámat és elkezdem kihámozni magamat az ülepkendők tömkelegéből.
A végén kürülbelül hét méter vécépapír áll a rendelkezésemre amivel nem tudok mit kezdeni.
A tulaj szövegének befejeztével rám pillant. Már hozzászoktam, hogy ilyenkor mindig tíz másodperc míg az illető túlteszi magát a kezdeti rémületen.
-Hé! Hovatűnt az a vécépapírba tekert csóka? Az előbb még itt volt.
-Én vagyok az.
Mutatom fel a tonnányi fenéktörlőt.
A csávónak megint kell tíz másodperc míg ezt feldolgozza. De nem várom ki.
-Bármi jobb mint a börtön vagy egy bányakolónia. Szóval benne vagyok.
Leóra pillantok. Ő a főnök. Ő dönt. De látszólag nincs jobb választásunk mint az ismeretlenbe ugrani.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 405
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool   6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Icon_minitimeSzomb. Júl. 30, 2016 4:45 pm

Ránézek a társaimra, hogy mit gondolnak. A doki még kovályog egy kicsit, de ahogy látom benne van a dologban, Isith meg egyenesen könyörög a szemével hogy vállaljuk el a melót.

Odafordulok Sztojka meg Benjamin felé, és lassan bólintok. Hallható sóhajok futnak végig a termen, láthatólag mindenki megkönnyebbült és boldog.

- Na akkor hozzá is kezdenék - tartom oda az összebilincselt kezeimet a főtörzsnek. Az kellettlenül leszedi rólunk a vasakat. A csuklóimat dörzsölgetve (nem mintha fájt volna, csak így szokták a filmekben) fordulok oda a tulajhoz.

- Első lépés, amit meg kell tennünk: helyszínelés. Seprű, meg feneketlen sapi, itt varázslattal lesz dolgunk. Doki, ha jobban vagy, akkor nézz szét az Árnyakban, hátha találsz valami mágiára utaló nyomot. Esetleg lenne egy fotója az eltűnt személyről?

- Ó hát persze! - mondja Benji - épp most nyerte meg az Charlady of the Year versenyt a Dugi Magazinban. Na hová is tettem?

A pult alatt végül megtalálja, majd kihajtogatja a középső nagy posztert.

- Ő lenne az - mondja.

6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool 844349980569cc01e5fbd4-356x446

- Ööö... khm... esetleg megtarthatom a fotót? - kérdezem.

- Persze, csak nyugodtan, van még belőle jónéhány példány! - vigyorog rám Benji.

Próbálok a lány arcára koncentrálni, és jól az eszembe vésni a vonásait, hogy felismerjem majd ruhában is. Aztán továbbadom Cassanovának, hagy legeltesse egy kicsit ő is a szemeit...

- Oké, akkor folytassuk - motyogom - Isith, te menj, nézd át a biztonsági kamera felvételeit, én meg addig a titokzatos képződményt vizsgálom meg.

- Fekete lyuk, mister - mondja a főtörzs - egy fekete lyuk van a wc-ben...

- Nem lehet fekete lyuk, mert az már mindnyájunkat elnyelt volna az egész aszeroidával egyetemben! Dedukció, kedves Sztojka, dedukció! Valami más, felettébb furcsa jelenség jelent meg a mellékhelyiségben, ami felettébb felkeltette a kíváncsiságomat...

Majd hagyom, hogy a lelógó fekete Orcland Raiders zászlók között a tulaj mutassa az utat a wc felé. Közben zsernyák nem tudni mi okból de mérgesen belerúg a zenegépbe, mire az egy új dallamot kezd játszani, de ez sem jobb sokkal, hisz csak a világegyetem egyik legvacakabb száma az:-
Vissza az elejére Go down
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool   6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Icon_minitimeSzomb. Júl. 30, 2016 7:46 pm

Nézzük csak meg a helység egyetlen kamerájának felvételeit a tegnapi esetről.
Hmmm. 12 fiatalról beszélünk. Tizenegy és tizenhét év közöttiek. Tipikusan azok a formák akiknek a nyomorúsággal teli szomorú
életéből hét könyvet és nyolc filmet csinálnak.
Szóval ez a fekete hajú szemüveges a főnök. Ő issza meg a legtöbb kólát és ő is szólal meg először. Ráadásul neki van a legmenőbb seprűje. Sokkal jobban járt mint az a másik amelyiknek csak egy felmosó jutott.
Eljutunk a zenegépes részhez.
Megfigyelem ahogy az egyik srác rákoppint a pálcájával a gépre. A tulaj szerint ekkor tűntek el az adatok. De én nem látok semmilyen mágiára utaló jelet. Nézem tovább a felvételt és meglepő
felfedezést teszek. Az automata pontosan 13 másodperccel a "varázslat" után villan egyet. Ez nekem túl késleltettettnek tűnik egy varászlathoz képest. Visszatekerem és
megnézem ismét ám most nem a srácra koncentrálok hanem a körülötte történő dolgokra. Rajta kívül csak 10 másikat látok a képen. Azaz egy hiányzik.
Lassítok a felvételen, hogy jobban lássam mi történik. A koppintás után eltelik a 13-ik másodperc. De nem történik semmi. Egy picit tovább kell várnom, hogy meglássam amit keresek.
Elő bukkan a hiányzó srác a zenegép mögül és valami a zsebébe rejt. Pár másodpercet visszatekertetek de nem tudom kivenni mi az. Kinagyítom a képet de túl pixeles. Szerencsére ez egy
egyszerű élesítéssel megoldható.
(Computer skill check= success)
Most, hogy ezzel is sikerrel jártam már látni a képen, hogy valamiféle adathordozót tart a kezében. Ergó valójában a zenegép tartalmáért jöttek. De kinek kell egy Zombi Jimmy techno remix annyira, hogy lopja?
Jobban megnézve a kis tárgyat amit a srác a zsebébe helyez egy furcsa jelet észlelek rajta. Valahol már láthattam az egyetemen de egyelőre még semmiben sem lehetek biztos.
Ám mikor a főkolompos homlokán az furcsa sebhely elővillan rögtön felismerem hiszen a kettő ugyanaz.

6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool 301ornk

Ez az USB azaz az Univerzum Seggrúgói Banda logója. Több száz kissebb és nagyobb adatlopási ügy kapcsolódik a nevükhöz.

Felfedezésemmel megelégedve indulok el a többiekhez, hogy elújságoljam nekik azt amire rájöttem.
Közben még fel is markolom a pultnál az italt amit a csapos ígért nekünk.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 405
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool   6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Icon_minitimeSzomb. Júl. 30, 2016 10:37 pm

Bevonulunk a wc-be, én a Sztojka meg Benji, a tulaj. A szokásos fakkokra osztott elrendezést látom, egyik oldalon piszoárok, a másik oldalon pedig a zárható részleg. Az utolsó ajtó nyitva, mögüle baljós színes villogó fények vetülnek ki a szemben lévő csempékre. A kosz és a szag átlagos, de azért nem ártana némi higiénia ide...

- Mr. Benji, hozna nekem egy pár gumikesztyűt? Tudja, csak a nyomok miatt, nehogy megsemmisítsem a bizonyítékokat.

- Máris, persze, nyomozó úr - tüsténkedik Benjámin, és már el is lohol valahová a hátsó részlegbe. Mi pedig a főtörzzsel megtekintjük az bűntett helyszínét. A kis, 2*2-es helyiség szinte semmiben sem különbözne a millió másik hasonlótól multiverzumszerte, ha nem gomolyogna a lefolyóban az a szivárványszínű örvény. A falakon a legtöbb helyen a GO RAIDERS felirat látható de mellette vannak bőséggel obszcén rajzok, kocsmai életbölcsességek, telefonszámok és orális szexre felhívó üzenetek is. Én egy pillanat alatt felmérem az ÖSSZES szöveget, és máris látom magam előtt a Tettet. De nem akarom lelőni a poént, inkább megpróbálom a zöldfülű Sztojkát rávezetni a helyes megoldásra.

- Nos főtörzs, mit gondol, hogyan történhetett az eset? - fordulok oda hozzá némileg affektálva.

A járőr, aki nemrég még élet-halál ura volt számunkra, most idegesen feszeng: - Hát, őőő.. gondolom a bűnelkövetők itt léphettek be az ojjektumba...

- Lásson is, Henrik, ne csak nézzen! - közelebb hajolok az egyik firkához és alaposabban megvizsgálom. - Ez a felirat például kifejezetten érdekes. Nézze csak meg, mit gondol róla?

Zavartan közelebb hajol Sztojka is, és olvasni kezdi:

Leonardo da Vinci
büdös a p*na de fincsi

- Nem azt - szakítom félbe. - Az csak szokásos trágárság, egy műveletlen kultúra műveletlen végterméke. Az alatta lévőt olvassa jó hangosan!

Kicsit lejjebb hajol a főtörzs, közel a szaghatárhoz, amit még el lehet öklendezés nélkül viselni egy világvégi szurkolói kocsma retyójában, de nem sajnálom ezért túlzottan. Ennyi jár nekünk is az orrbaverés után.

- Na megvan - mondja - olvasom:

KIMIJEN
KOMOJAN
KAMIJON

- Na, na...? Érti már? - faggatom az egyre jobban izzadó fakabátot. - Ez egy Nyom! És minek a Nyoma?

- Ööö... nem tudom...

- Ember, használja a fejét! Három K az elején! Mond ez magának valamit?

- Ööö... igen...? Nem...?

- Hát a KKK nem más mint a Ku Klux Klán szimbóluma! Megvannak az Elkövetők!

- Ha szabad beleszólnom a nyomozati munkába... - mondja a gumikesztyűkkel éppen visszatérő csapos. - Az a felirat már legalább 5 éve fenn van a falon...

- Na, látja, Sztojka, pont ennek kellett lennie a következő kérdésnek! - épp olyan gördülékenyen rombolom le a KKK-s elméletemet, mint ahogy felépítettem. - Szóval ez mégsem lehet nyom, ha egyszer régi. Keressünk valami újabbat!

Némi matatás és rosszullét után találunk egy újonnan felvésett szimbólumot, a tartály oldalán. - Látja, főtörzs, még nem koptak meg a felirat peremei, tehát ez biztos hogy új. Vajon mi lehet ez? Egy gyertyatartó? Találkozott már esetleg korábban ezzel a jelzéssel?

- Hát... ööö... nem... de utánanézhetek az időrendőrség archivumában. Bár az újabb két óra papírmunka... - esdeklően néz rám: - Könyörgök mondja meg ha tudja, ne húzza már itt az agyamat!

(Ancient sign lore check failed, modern sign lore check failed)

Ránézek, majd lassan megcsóválom a fejemet.

- Nem mösziő Sztojka, sajnos még én sem láttam ezelőtt...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool   6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Icon_minitimeVas. Júl. 31, 2016 10:39 pm

@Leonidas:

- Az ott micsoda? – kérdi a rendőr és a tartály mellől egy összegyűrt papírdarabot húz elő, vagy legalábbis egy részletét.
Az írás elmosódott és homályos rajta

..Uli a Sp..ben
..tra..igma..éta hon… ckor
Tarhony..vő vers..y
S.. .ia és b..g..s c..j..k


- Mr. Elf, már nem haragudjon, de nem vettük fel az adatokat, persze erre sort fogunk keríteni, ahogy itt végzünk. Visszatérve erre, magának élesebb a szeme ki tudja olvasni?

@Isithieländé:


A kóládat markolva eszedbe jutnak az egyetemen töltött éveid, buliból kevés volt és a folyamatos tanulás miatt ki is maradtál szinte mindenből.

Intelligence check success

A folyosói pletykák visszhangzanak a fejedben, hogy társaid egy Kamra nevű helyre járnak bulizni, és ott aztán inni meg pasizni kell. A lányok mindig váltás ruhával indultak oda, mert sose tudni mit hoz az este. Téged bezzeg senki sem hívott, maradtak a digitalizált könyvek és az izzadságszagú szobák. Hjajj, jut eszedbe sose végzed el az egyetemet...


Keserűen húzol egy nagyot a cukros vízbe és szétnézel merre vannak a többiek. Leot elnyelte a férfivécé és a doki meg…
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool   6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Icon_minitimeHétf. Aug. 01, 2016 8:51 am

Az anyósülésen a masszív biztonsági övnek köszönhetően szinte semmit nem éreztem az utazásból. A kicsi kitérő alkalmával segítséggel ugyan, de eljutok egy peremkerületi kocsmába. Az első szimpatikus boxban letámasztanak, majd kis időre magamra is hagynak. Nem mintha nagyon el tudnék szaladni bármerre is.
 
Leo szavai visszhangoznak a fejemben…
- Lépj be, nézd meg, rá kell jönni!
 
Jelentsen bármit is, én csak egy helyre tudok belépni. Oldalra dőlve, mint egy zsák krumpli, koncentrálok és megnyitom magam előtt a mágia világát. Friss töltési energiákat érzek és csak úgy ragyog minden. Nagyon fiatal mágiának tűnik, ami két dolgot jelenthet. Vagy suhancokról van szó, akik saját erejüket akarják felfedezni vagy mindezt úgy teszik, hogy az ő dimenziójuk erősebb és mi érezzük csak fiatalnak.
 
Bármi is a feladat, amiért ide kellett jöjjünk, jó lenne kideríteni kik okozták ezt, mert a nyomaik erősek, de ismeretlenek, ugyanakkor pontosan abba a budiba vezetnek, ahova az előbb a többiek bementek. Nagy nyomozásomban veszem észre, hogy járok és igencsak fürgén.
 
Kihasználva az Alkony erejét, megpróbálok energiát lecsapolni, hátha az segít a felépülésben. Ez vagy az athasi rovarvér vagy ezek együttese, de amikor visszatérek a boxomba, már sokkal jobban érzem magam. Időközben elém került egy korsó búzasör is. Idejét se tudom mikor ittam utoljára egy jó sört, ezért magam elé húzom és egy lendülettel leöntöm az egészet.
 
Erőtől duzzadva pattanok fel és indulok a budi felé, ahonnan hangok szűrődnek ki. Egyértelműen Leo szívatja a járőrt. Épp belépnék, hogy beszámoljak a fejleményekről, amikor nagy lendülettel nekem vágódik Isith és érthetetlen sebességgel magyaráz valami bandáról.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 405
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool   6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Icon_minitimeHétf. Aug. 01, 2016 6:52 pm

Összeülünk kint a néptelen ivóban hogy a gyömbér- és egyéb típusú söreinket kortyolgatva megbeszéljük a vizsgálódásaink eredményét. Elgondolkodva gyűrögetem a kezemben a budiban talált fecnit és próbálok rájönni az értelmére. Valami buliról van benne szó, talán Spanyolban, na de hogy "Tarhonyaevő verseny"? Létezik ilyen a bárhol is a multiverzumban? Persze a spanyolok étkezési szokásairól sok rémhír terjed, de ennek akkor sem látom sok értelmét.

Miután végighallgattuk egymás beszámolóit és következtetéseit, megpróbálom összegezni a hallottakat.

- Nos, tehát a tegnap este folyamán egy világító örvényen keresztül néhány ismeretlen, idegen egyenruhát viselő fiatalkorú lépett a létesítménybe. A zenegépet elrontották, a merevlemezét eltulajdonították. Magukkal vitték Kenderes Erzsébetet alias Lady Bözsit, az intézmény kisegítő alkalmazottját, bár ő nagy valószínűséggel nem része az előre kitervelt bűnténynek, csak rosszkor volt rossz helyen. Mindenesetre így a rablás, rongálás és megfélemlítés tényállása emberrablással is kiegészül. Jól mondom, ugye Sztojka torzsőrmester?

Sztojka bólint, én meg folytatom:

- Az utólagos vizsgálatok intenzív mágiahasználat nyomait vélték felfedezni. Véleményem szerint a forró nyomot jobb lenne minél hamarabb követni, át az örvényen keresztül. A járőr úr esetleg velünk tartana?

Látom hogy rázza a fejét nagyon Sztojka.

- Ööö... nem mehetek... már így is majdnem fél órája benn vagyok a kocsmában, ahelyett hogy kinn rónám a téridőt. Kicsit hosszúra nyúlik a "pisiszünet", értik... a tahóméteren meg minden meglátszik, nem lehet lazsálni mert le leszek baszarintva a kapitány úr által... azt meg nem kívánom senkinek, főleg magamnak nem.

- Gondolom a fegyvereinket nem adja vissza - látom, ahogy sajnálkozva széttárja a kezét és mindenféle leltárakra meg lajstromokra hivatkozik. - De legalább a zseblámpámat, azt visszakaphatnám? - mutatok az övén lógó fénykardomra. - Lehet hogy sötét lesz odaát...

- Na, na, na, nagy kópé maga elf uram! - vigyorog rám a hülyéje. - Tudom ám, hogy ez egy fénykard, hallottam ám már róluk! De hogy adom, letartóztatottak kezébe fegyvert...

Nem jött be, gondolom kicsit sem csalódottan, de azért meg kellett próbálni.

- Nos akkor nincs más hátra bajtársak - állok fel az asztaltól. - Igyák ki a söreiket, és induljunk neki az új kalandnak!

Majd egy hajtásra kiiszom a maradék gyömbérsört, böffentek egy kulturáltat, és megindulok az elátkozott retyó felé.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool   6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Icon_minitimeHétf. Aug. 01, 2016 10:08 pm

A toráé felé haladva ismét megszólal a zenegép és egy újabb régi nótát hallat magából, holott elvileg nem tud egy-két számnál többet ebben az állapotában.


- Nofene, hiába lopták el a merevlemezt a pufferbe maradtak azért számok. – Mondja Bejámin kicsit izzadva.
- Ez furcsa, felettébb furcsa. Mond csak Beni mi is volt azon a merevlemezen? Hogy is volt az a a dedukció Mr. Elf?

- Hát öööö.. izé..ne foglalkozz vele, a Hádédén fontos retró számok. Tudod itt volt az a kétfejű orkfajzat oszt telikűdte apróval, és most azokat játsza.
- Az amilyik öltönyben osztotta az észt?
- Igen az - válaszolja B. megkönnyebbülten.

Intelligence check success
A fals dumára immunissá váltatok és egyből tisztázódik a kép előttetek.
A tulaj hazudik Sztojkának, az nagyon nyilvánvaló, valószínúleg fontos vagy illegális dolgok lehetnek, azon a HDD-én csak nem akarja bevallani a fakabátnak.


A férfivécé úgy néz ki mint a megszokott sztenderd, mégis a kézmosó felett elhelyezett tükörben lévő delejes kavargás izgalmassá teszi.
Ahogy megközelítitek a kaput ismerős érzés fog el titeket, éreztetek már ilyet mikor Hollópadlásra látogattatok.
Átlépve a kapun hideg borzongás fut végig a gerincesek mentén és egy pillanatra tótágast áll a világ. Mikor minden visszazökken a szabályos kerékvágásba egy kis teremben találjátok magatokat. Egy díszes járat visz tovább ami elött egy sámlin egy tangóharmonikás fekete napszemüveges ember játszik egy régi szlovjet számot.Régi katona egyenruhát visel, munkavédelmi bakanccsal. Előtte egy nagy sűrített paradicsomos doboz van, megkopva olvasható rajta a felirat.
Ar.n..fácán
Érkezésetekkor felnéz és félbehagyja a zenét.

- Sziasztok, srácok! Első út? Tudjátok mi a menete nem? Akkor tudnak titeket átengedni, ha adományoztok önkéntesen valami hasznosat nekem.

Megilletődve álltok míg a zene folytatódik.
Srácok????
Egymásra nézve veszítek észre, hogy megváltoztatok, fiatalkori önmagatok vagytok. Még a ruhatok is laza, tinissé változott.
Az Izith keze ügyében tartott kasza egy csontbot lett, aminek a tetején egy tölcsér van.
Isithieländé get an Ultimate Beerbong.

Time to Roll d10, to see the changes.

1-2: Black Dalia,– thief guild – Dealers, black market merchants
3-4: Nosepicking Squirel – geeks, hackers, - Info Club
5-6: Golden Eagles - The Hot Shots- - Sports Gulid – Rich man club
7: USB – Secret mage/hackers, the Chosen Ones - they think themselves
8: Lost Sinners - Priests Gulid  Faith Club
9-10: NPC clan – who teaching really usefull thingsA sámlin ülő az utolsó hangot préseli ki a harmonikából és mikor végez, leengedi és rátok néz.

- Na hogy döntöttetek? Bementek életetek bulijára, épp Böllérparty lesz vodkás tarhonyaevő versennyel vagy visszamentek a könyveitek közé tanulni?
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool   6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Icon_minitimeKedd Aug. 02, 2016 12:44 am

Ismét fiatal vagyok. Juhé. De még mindig halott. Sóhaj.
Na mindegy. Az álomformám meg van annyira csúnya se lehetek. A farkam is cuki. Ráadásul ahogy nézem a fiatalságtól visszanőtt rá a szőr.
Na tudtam én, hogy fölösleges elmenni azokra az egyetemi bulikra. Hiszen itt vagyok ismét.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool   6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Icon_minitimeKedd Aug. 02, 2016 12:44 am

The member 'Isithieländé' has done the following action : Dices roll

<hr>'d10' : 2

Black Dalia,– thief guild – Dealers, black market merchants

A paradicsos kavargás felfedi magát neked és MakkGalagonya proffesszor asszony arca egy pillantra elkomorul.

- Lányom, a jövőd sötét és rejtélyekkel teli. A Fekete Dáliákhoz osztott be téged a fémben lakó fácán. A falut fölött elhelyezkedő kastály alagsorában találod őket, egy Luna Tikk, nevű hölgyet keress majd. - fejezi be a idős asszony, majd kis szünet után folytatja.

- Egy jó tanácsot ha elfogadsz tőlem útravalónaka jövőre nézve. Miközben a kollégámmal beszélsz majd, sose de sose kérdezz vissza. Érted?

- Lássuk a  többi gyereket, ki a következő?


A hozzászólást Eszka összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 02, 2016 8:31 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 405
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool   6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Icon_minitimeKedd Aug. 02, 2016 7:05 am

Adományozzunk valami hasznosat? Oké, de vajon mit? Sztojka elvett tőlünk mindent... Most veszem észre, hogy új ruhám van, valami kámzsaszerűség, de az is lehet hogy talár. Beletúrok a zsebébe, hátha találok valami érdekeset. Egy Donald-rágón, gyufán, némi ismeretlen pénzen, egy pakli kártyán és egy műanyag nyelű bicskán kívül semmi értéket nem találok magamnál.

- Tessék, itt egy kártyalap a HerósGyűjtögetősből. Ha jól látom, Mogorva Chei, ez megfelel?

- Vazze, miazhogy! Már mehetsz is komám! Te aztán igazi nagy ász vagy!

Túlzottan is örül, lehet hogy túl nagy értéke van annak a lapnak. Na mindegy, most már így jártunk, menjünk tovább. Ahogy továbbmennék a folyosón, hirtelen egy határozott arcú idősebb hölgy jelenik meg előttem. Feltartja a kezét, hogy ne tudjunk továbbhaladni. Elég furcsán érzem magam, hogy egy fejjel magasabb nálam, de aztán rájövök, hogy persze, hisz megfiatalodtunk...

Elkezd üvöltözni a harmonikással:

- Márió, hát hogy figyelsz te oda az újonnan érkezőkre? Ezek még rendesen át sem transzformálódtak, te meg már mindenféle bulikba csábítod őket! - odafordul hozzánk: - Na jöjjenek csak kedveskéim, majd én befejezem a regisztrációjukat, aztán már mehetnek is a dolgukra. De itt nálunk a Rosszfoltban első a tanulás, és csak aztán jöhet a szórakozás! Ezt ugye nem is kellett mondanom, ehh?

Beterel minket egy kis szobába, majd leül egy íróasztal mellé:

- Nos, kezdjük az elejéről. A nevem MakkGalagonya professzorasszony, én vagyok a személyzeti igazgatóhelyettes a Rosszfolt Állami Heróképző Szaki-iskolában. Mint tudják, ide minden leendő vagy már meglévő hős életében csak egyszer jöhet el, ahol szakmát tanulhat, és a megszerzett tudás keretében 1. szintűként hagyhatja el az intézményünket. Nos, ahogy látom a személyi anyagukból - néz bele egy tál vízbe, amiben a már ismerős színes örvény látható - Önök már képzett kalandozók. Nos, természetesen ez sem probléma, hisz bármikor lehet új szakmát tanulni, ehh? Viszont az iskola területén az itt-tartózkodásuk ideje alatt SEMMILYEN eddig elsajátított hősi képességük nem fog működni, csak amit itt megtanulnak. Az intézményünkből való távozásuk után, természetesen visszakapnak minden eddig megtanult képességet, plusz lesz egy első szintű oklevelük. Nem rossz dolog ez, én azt hiszem.

- Hölgyem mi... - kezdeném, de közbevág:

- Professzor a megszólításom, és hadd fejezzem be. - egy jelentőségteljes pillantást vet rám, látom hogy már el is könyvelt magában mint örök renitenst. - Ez itt egy szigorúan konzervatív intézmény, ahol minden diák egyenlő. Nem tűrjük a különcködést, az idegen fajokat, és egyéb extremitásokat. - Kavar egyet a szivárványos örvényen. - Mostantól mindnyájan emberek lesznek, 16 évesek.

- De hát - mondom neki - én nem vagyok ember...

- De most már az vagy fiacskám - a joviális mosolyában semmi gúnyos nincs, inkább kedvesnek mondhatom. Érzem, hogy most már mint leendő diákjára tekint rám. - Csak gondolj bele, hány galaxis hány idegen faját képezzük mi itt! Mi lenne, ha egy kepleri füstember összetalálkozna itt Arizakis intelligens szélviharjaival? Nagy kavarodás, az biztos! Ezért kell többek közt uniformizálni, de hát ugye ez minden iskolában így van. Természetesen a nevekkel sem flancolunk. Mondd a neved fiatal barátom!

- Leonidas vagyok a kardashiani Leonidas klánból... - motyogom neki.

- Mostantól kezdve az iskola területén a neved legyen Leopold! - és kavar egyet a vízen.

- Következő!

- dr. Cassanova Boltar...

- Kázmér, következő!

- II. Kovács Isithieländé des Nolda dequalthâs Borgia von Medici del Coro Vladimirov Leeloo Minai Lekarariba-laminai-tchai ekbat de sebat auf Frottenburger Mijazaki Alexandrea Æęœïûl Ulmerheimer nar Rayya was normandy...

- Izabella! Most, hogy ezen túl vagyunk, nincs más hátra, mint kihúzni, melyik tagozatunkhoz csatlakozhattok. Az élet sem válogat, így ti sem válogathattok. Látom, Izabella ezt már megtette, ezért neki nem kell újra, így fiúk, most rajtatok a sor!

A doki, illetve dehogy, Kázmér húz először. Nem látom az arcát, így nem tudom eldönteni, hogy jót húzott-e, vagy nem. Izabella félreáll, hogy hozzáférjek én is a paradicsomos dobozhoz. Ahogy látom, neki jót tett a fiatalodás: hosszú, világos, szinte fehér göndör hajú leányzó lett belőle. A régi élőholtsága a farkával együtt eltűnt, csak a sápadt, szeplős bőre utal rá, de még így is felismerhető benne a régi Isith...

A paradicsomos dobozban is ott a szivárvány kavargás. Nincs más hátra, nekem is húzni kell. Majd aztán kimagyarázzuk valahogyan magunkat...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool   6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Icon_minitimeKedd Aug. 02, 2016 7:05 am

The member 'Leonidas' has done the following action : Dices roll

<hr>'d10' : 5

Golden Eagles - The Hot Shots- Sports Gulid – Rich man club

- Leopold fiam, egész helyre gyerek lettál, így a hosszú füleid nélkül. A fácán meglátta a benned rejtöző potenciált és az Arany Sasok közt a helyed. Gazdag családból származol, sportoltál régebben?

-... - válaszolod

- Úgy halottam, hogy lesérült a páros tennisz csapatukban egy tag, talán megpróbálhatnád, ki tudja talán tehetséges vagy benne- mondja sejtelemes mosollyal a professzorasszony.

- A te csapatod a kastély napfényes szárnyában lakik, ami az öregtoronnnyal, ahogy ők hívják a Sasfészekkel van egyben. Neked Hári Jánost kell keresned, ő majd eligazít a továbbiakban.

Dolga végeztével a tinidokihoz fordul.

- Az utolsó fiút vajon hová kerül...


A hozzászólást Eszka összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 02, 2016 8:49 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool   6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Icon_minitimeKedd Aug. 02, 2016 7:36 am

Lássuk a nyerőszámot...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool   6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Icon_minitimeKedd Aug. 02, 2016 7:36 am

The member 'Dr. Casanova Boltar' has done the following action : Dices roll

<hr>'d10' : 7

USB – Secret mage/hackers, the Chosen Ones

- Kázmér, neked aztán jót tett a fiatalodás. A fácán megmondja, hol lesz a helyed...

Mindketten a koptottas konzervdobozt bámuljátok és a benne lévő füst kavarog és látszólag nem akar megállni. MakkGalagonyi a  szlovjet módszer használva, ráüt egy nagyott a dobozra és végül megállapodik a benne lévő füst.

- Fiam, ezt nem gondoltam volna. A misztikus Ultra Sigma Béták közé fogsz tartozni. Rákosfalvi Homár professzor a kastély kapujában fog várni és majd ő elvezett a titkos területükre. De jól vigyázz, ők nagyon komolyan veszik ezt az iskolát és a tanítványaik között a legnagyobb a K/D arány.

Miután végeztetek, ünnepélyesen felétek fordul.

- Köszöntelek titeket a Rosszfolti iskola előkapujában, egy hihetelen jó négy év vár rátok. Sok tanulással és örömmel, a sikeres vizsgák után pedig igazi nulladik szintű kalandozók lehettek. Nem tartalak fel titeket tovább, hisz vár titeket az iskola és az első este. Élvezzétek ki a Böllérpartyt , mert jó ideig nem lesz részetek ehhez hasonló nagyszabású rendezvényben. A bulit maga Dr. Professzor Kovács Mária fogja megnyitni az ünnepi beszéddel este nyolckor. Ne késsetek el, most pedig sipirc a kastélyba.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 405
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool   6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Icon_minitimeSzer. Aug. 03, 2016 10:46 am

MakkGalagonya asszonyság befejezi a mondókáját, mire én mint egy eminens diák, fegyelmezetten jelentkezem.

- Igen, Leopold?

- Professzor, lehetne egy kérdésem?

- Persze, csak gyorsan! Rengeteg elintéznivalóm van még az esti bál kezdetéig.

- Keresem az egyik ismerősömet, aki tudomásom szerint mostanában érkezett a Rosszfoltba. Bözsi, esetleg Erzsébet, Elizabeth... sajnos attól félek, hogy nem találom meg, olyan sokat változott...

- Hát az biztos, hogy nem fogod megtalálni - mondja a prof-asszony. - Ugyanis az utóbbi három hónapban egyetlen új diák sem érkezett. Akkor is csak egy csapat indarini, akik a kék fény intelligens árnyalatai. Gyanítom, hogy nem őket keresed... de ha mégis, akkor könnyen rájuk találsz, egy cseppet kékes árnyalatú a bőrük. Sajnos az uniformizáló géjpezetünk már elég régi, ezért néha már előfordulnak hibák. Újat kéne venni, de nem ad rá pénzt KLIKK... Kielégítettem a kívánságodat, Leopold?

- Köszönöm asszonyom, igen. Valószínűleg téves információkat kaptunk...

- Most pedig sipirc mindenkinek a lakókörzetébe! Helyezkedjetek el, rendezkedjetek be az esti bálig. Holnaptól pedig tanulás, tanulás, tanulás!

Kimegyünk az ajtón. A folyosó végén három alak vár ránk: egy nagydarab kölök, arany-fekete baseballdzsekiben, egy nyiszlett taláros és egy elegáns vékony, fekete ruhás leányzó. Mielőtt még odaérünk, gyorsan szólok a bandához:

- Bözsi a nagyobb darab, érdemes őt megkeresni előbb. A HDD ráér utána is, ha már egy kicsit jobban belerázódtunk a helyzetbe. Valószínűleg a leányzót nem regisztrálták, gondolom erről a professzor nem hazudott volna. Lehet hogy elrabolták, de az is elképzelhető, hogy a kisegítő személyzetben találjuk meg. Keressük meg Bözsit, és akkor már előrébb leszünk! Doki, illetve bocs, Kázmér, ha adhatok egy tanácsot, egyelőre ne nagyon hívd fel magadra a figyelmet. Ez az USB eléggé titokzatos társaságnak tűnik, az ilyenek meg mindig bizalmatlanok. Majd ha meglesz Bözsi, utána rátérhetünk a merevlemez ügyére is.

A társaim bólintanak és egyben morognak is az orruk alá valamit, ahogy szokták. Legalább ez nem változott, gondolom magamban felsóhajtva. Lassan megindulunk a tagozataink fogadó bizottsága felé, hogy megkezdjük tanulmányainkat a Rossz-folt Heroképző Szaki-Iskolában...
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool   6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Icon_minitimeSzer. Aug. 03, 2016 11:47 am

A megfiatalodás annyira lekötötte a figyelmemet, hogy szinte minden mást kizártam. Először akkor kaptam fel a fejem, amikor Makk asszonyság közölte a leendő professzorom nevét. Rákosfalvi Homár… annyira ismerős ez a név. Tudom, hogy hallottam már valahol, de képtelen voltam rájönni.
 
Leo kérésének megfelelően megpróbálok elvegyülni és szürkének maradni, de pont annyira van kedvem lecimbizni az USB-sekkel, mint ahogy kedvem van itt lenni. 4 év? Ezek tuti megőrültek. Hollópadláson is csak pár napot töltöttem, mégis 4 év szaladt el halandó életemből. Kezdek belefáradni ebbe a kalandozós életbe, nem erre a törékeny szervezetre találták ki.
 
A kastély kapujában már vár leendő professzorom és mézes-mázas hangjával int, hogy kövessem. Ránézésre sötét varázsló lehet, de mi más lehetne ezen a szakon. Amikor senki nem figyel, hadonászik egy keveset pálcájával és megnyílik egy kapu a kastély külső falán, ami egy föld alatti alagútrendszerbe vezet.
 
Végighaladva a folyosókon nem egy megszokott kazamata fogad. Mintha Rosszfolt legelitebb részében lennék. Nyoma sincs mohának és dohos szagnak, minden kifinomult. Ahogy haladunk, egymás után veszem észre a különböző mágikus versenyeken szerzett serlegeket és kitüntetéseket.

- Jól látod, Kázmér, ez itt a büszkeség csarnoka, vajon felnősz a feladathoz?
 
Ámulatomban válaszolni sem tudok. Egyszercsak egy nagy csarnokba lépünk, aminek a közepén egy padlótól plafonig freskó van, rajta magával Cobra-val.

- Ő Cobra, az USB megalapítója. Rejtélyes körülményekkel tűnt el századokkal ezelőtt és azóta én vezetem a házat.
 
Ekkor esett le, hogy honnan is ismerős a prof. Róla mesélt nekem Cobra és ő volt az egyike tanítványa, aki elárulta őt és az Alkonyba zárta. Már csak ez hiányzott nekem. Egy csapat huligán, élükön egy zendülővel. Kénytelen kelletlen adom a hülyét, mint akit ámulatba ejt a hely varázsa.
 
A csarnok lépcsőjén egy szeplős, vörös hajú fiúcska szalad le és hatalmas örömmel rázza meg a kezemet és köszönt a házban. Ő lesz a szobatársam, valami Virsli nevű gyerek, a keresztnevét képtelen voltam megjegyezni. A szobánk felé menet minduntalan csacsog és elég hamar kiderül, hogy ő itt a kétbalkezes. Ez már csak abból is feltűnt, hogy a helyi kemény mag igencsak lenézi, ezáltal jó esélyem van rá, hogy majd engem is. A folyosón szembe is találkozunk egy fura hegtetkós gyerekkel. Nagyon megvetően tekint és ledobott rongyként beszél Virslivel.
 
Nem csinálhatok balhét, megígértem Leonak, ezért némán figyelem, ahogy kicsit megalázzák, engem félrelöknek, majd tovább álnak. Kipakolás közben Virsli magától meséli az itteni helyzetet, a mindennapokat és a kialakult klikkeket. Az esti bál előtt több információt tudok meg a helyről, mint remélhettem. Gyors zuhanyzást követően felöltöm a kapott egyenruhát, egy éjfekete talár, bő kámzsával a tetején. Cudar jól festek benne, bár én a fehér köpenyekhez szoktam.
 
Miután rendbe szedtük magunkat, hetykén megindulunk a köznép előtt is ismert kijáraton a kastély bálterme felé. A főbejáratnál Leoba botlunk, bemutatom neki Virslit, aki meglepően nyugtalan a lepel alatt elf társaságában. Aggodalma gyorsan testet is ölt, mert a tetkós gyerek is megjelenik.

- Nézd már a csírákat, egy napja sincs itt és máris az ellenséggel cimborál, mekkora lúzer!
 
Mélyen Leo szemébe nézve szinte látom a gondolatai között, hogy előbb a munka, aztán a vérengzés…
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 405
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool   6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Icon_minitimeCsüt. Aug. 04, 2016 5:15 pm

Mint kiderül, a fogadóbizottságot Vaszilijnek hívják, és a Szjubériáról származó orkként került Rosszfoltba. Persze itt egyből embert faragtak belőle, csak a 195 centis magassága, meg a brutális izmai emlékeztetnek a szlovjet eredetére.

- Jó helyed lesz itt cimbora! - vág hátba úgy, hogy a testem gyorsulásától bedugul a fülem. - Jani bá', a kócs rendes tag, a fiúk meg igazi vicces csapat! - na ettől félek én is, gondolom magamban, de aztán inkább ezt kérdezem:

- Mesélje egy picit a Sasokról! Tényleg olyan jó itt az oktatás?

- Meghiszem azt! - vigyorog - semmi felesleges számtan, meg filozófia, vagy más kimondhatatlan nevű állatság. Csak edzünk, meg harcolunk, meg edzünk... Két hónapja én lettem az Arany Sasok középső linebackere - kissé értetlenül nézek rá - mi van, nem vágod az ájmerikai focit?

- Hát nem nagyon, ahonnan én jövök, ott nem ismerik - mondom óvatosan, nehogy rákérdezzen, honnan való is vagyok. hiszen évezredeken keresztül gyilkoltuk őket.

- Hát a linebacker, a legfontosabb a védő egységben - magyarázza - én vagyok, aki legázolom az ellenfél irányítóját, lehetőleg még passzolás előtt - valami szép emlék juthat eszébe, mert hahotázni kezd, majd elkomorul: - Otthon fal ember voltam, de itt túl pici vagyok hozzá. Azok a nyüvedék trollok, ha nem lennének...

Akkor én mihez leszek elég nagy, gondolom sóhajtva, de hamarosan ez is kiderül, ahogy megérkezünk a kastély legnagyobb tornyához. Felcaplatunk a legfelső emeletre, ahol is elbúcsúzik tőlem Vaszilij.

- Csak a Sasok, csak a sasok, csak a sasok ám! - rikoltozza, miközben eltűnik valahol a lépcsőházban. Elszórtan innen-onnan csatlakoznak hozzá hangok, de hamar elhal a rigmus. Sóhajtva kopogok be a COACH feliratú ajtón.

- Jöjjön csak, jöjjön! - egy picike ember ül egy íróasztal mögött, ő integet felém sürgetve. Előtte nagy halom irat, látszik, hogy rengeteg dolga van.

- Kócs, én lennék az újonnan érkező...

- Mi? Ja, nem, én csak Sasaljhegyi Teodor vagyok, a tagozat személyi titkára. János bá' most éppen edzést tart, ha nagyon fülel a hangját is hallhatja... - egy pillanatra elhallgat, mire valahonnan a távolból tényleg emberi üvöltést lehet hallani - az első edzésre ajánlom majd a fülvédőt - tol elém egy kis dobozkát, ami tele van egyszer használatos füldugókkal - aztán majd hozzá lehet szokni.

- Szóval Leopold... a kardashiani elf közösségből... apja gyártulajdonos... előzetes oktatásban részesült... hm, azt hiszem minden feltételnek meg fog felelni nálunk. Ez itt ugye egy harcosképző. Gondolkodott esetleg már azon, hogy milyen fegyvert választana főfegyverének?

- Ööö... íjat...?

- Nagyon vicces, Leopold. Ha jól tudom, az elfek az íjukkal a kezükben bújnak ki az anyjuk hasából. Olyasmi kéne magának, ami új, amit tényleg nem használt még ezelőtt... mivel előzetes kalandozói ismeretei vannak, ezért a kard is kiesik. Megvan, mit szólna valamilyen  szálfegyverhez? Most érkezett új oktatónk Vancsó Miklós, a Xing-ji kuan és a kínai lándzsa mestere. A keddje még szabad...

- Ez az fegyver a vicces kis bojttal a végén? - Teodor bólint, hogy az lesz az.

Sóhajtva beleegyezek, mi mást tehetnék. Tehát lándzsaharcos lesz belőlem. Feldereng a tudatom mélyéről egy régi filmes párviadal, Dzsetli meg egy másik között. Már akkor is a lándzsásnak szurkoltam, persze nem volt szerencséje, elveszítette a csatát és vele az életét is.


- Kiegészítő, modern fegyvernek beírom mesterlövész kurzusra. Az pont jó lesz magának, elvileg olyannal még úgysem ismerkedett meg. Sporttevékenységek közül is kell kettőt választania. Az egyik a tenisz vegyespáros lesz, Ceciliának épp most ballagott el a párja, a másik meg... nos nézzük csak... ájmerikai foci, ott mindig kell a töltelék... Intelligenciája és ügyességpontja alapján két posztot tudok felajánlani: lehet harmadik irányító vagy rugó. Melyiket szeretné?

Eszembe jut a hegyomlás Vaszilij megjegyzése, amit idefelé tett: "én vagyok, aki legázolom az ellenfél irányítóját, lehetőleg még passzolás előtt", ez nagy mértékben segíti a választásomat.

- Inkább rugó lennék.

- Hm, ön tudja... bár persze kisebb a felelősség, de kisebb a dicsőség is. Sajnos az Arany Sasok csapatába nem tehetem be, mert ugye, hm, semmilyen tapasztalata nincs. Ezért a fiók csapatba kerül, az Arany Fácánok közé. Ez a nagyok edzőellenfele, egy csomó boxzsák.

- Nos meg is volnánk fiatalember - mondja vidáman Teodor - A negyediken a 43/A-ban szállásoltam el magát. Pakoljon ki, hisz mint bizonyára tudja, este bál lesz. Holnap pedig elindul az a csodálatos négy év, aminek a végén elmondhatja magáról, hogy egy diplomás képzést elvégző harcossá vált. Sok sikert kisbarátocskám!

Miért, miért kerülünk mi mindig ilyen vacak helyzetekbe, csak azt tudnám, borongok a szobámat keresve. Csak egyszer lenne már végre egy jó kis sárkányölés, királylánymentés, vagy bármi, ami szimpla... de nem, mi mindig egyik slamasztikából a másikba kerülünk.

43/A szobába benyitva aztán különös látványban lesz részem, amitől rögvest jobb kedvre derülök...
Vissza az elejére Go down
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool   6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Icon_minitimeCsüt. Aug. 04, 2016 6:50 pm

Hajam félig göndör, de ugyanúgy megmaradt hófehérnek. A farkam pedig teljesen eltűnt. Hiányolom is, mert már nagyon megszoktam.
Szóval mit is mondott az öreg? A falu feletti vár kazamatájában? Na, hol van itt falu?
Kilépek az épületből és rögtön a szemem elé tárul egy kellemes hangulatú hegyi falu. (Én megjártam Izmuthot engem nem tévesztetek meg.) Fölötte pedig egy dombon fekszik a vár.
Át is vágok a településen, hogy a közelébe jussak. Végig a kikövezett főutcán haladok. Oldalirányba szűk utcák nyílnak.
A falunak egész középkori hangulata van.
Nagyjából tíz perc gyaloglás után már látom magam előtt a vár felvonó hídját. Egy szőke lány áll rajta. Kék szemei álmosan pislognak rám. Mikor közel érek, megszólít.
-Te vagy az új lány nem igaz? Luna Tikk vagyok. Már értesültünk róla, hogy érkezel.
-Igen. Kedves, hogy kijöttél elém.
-Ez a dolgom. Most pedig kérlek, kövess.
A vár falának külső oldalán vezet a vizesárok mentén. Szerencsére van korlát. Különben biztos csuromvizesen érkeznék csak meg.
Elérjük a keleti torony alapját. Ekkor Luna rákoppint három fehér kőre a falán és már meg is nyílik a titkos ajtó. Amint feltárul, megcsapja az orromat az erős kábszer szag a fülemet pedig a drogos zene igazi nagyjai.

-Üdvözöllek köztünk Izabella.
-Nem lehetne inkább csak Isit?
Luna táskás kialvatlannak tűnő szemei elkerekednek.
- Fe…fe…fe…lő…felőő..leeeem.
Akkor most nyomok egy facepalmot. Ez az a csaj, akinél nem szabadott volna visszakérdezni. Milyen hülye átok van rajta?
Rögtön egy másik csaj siet oda hozzám.
-Bakker. Ugye nem kérdeztél vissza? Most állhatok bele megint a teásdobozba. Addig nézz, körül szerintem mindent megtalálsz. Az összegöngyölt hálózsák a tied.
A klub amúgy nem egy túl nagy helység. A bejárattal szembeni falon van egy Hatalmas TV amiben… te atyaúristen…ez aztán hardcore felnőtt tartalom. Értem én, hogy hormonok meg minden…nade heten? Nem belegondolva az ezzel kapcsolatos emlékeimbe tovább vizslatom a termet.
Ezen kívül csak a fürdőszobát, egy helységet, aminek az ajtajára az van írva, hogy labor és a két nagy hálótermet találok. (Nyilván nemek szerint felosztva.)
A labornak feltehetőleg elég sok köze lehet a ház nevéhez. Be is kukkantok az ajtón, de csak két másik feliratozott nyílászárót találok.
Az egyiken ez áll:
Tesztelő szoba. Önként jelentkezőknek.
A másikon pedig:
Előállító terem.
Ezután belépek a női hálóterembe. Egy tornaterem méretű helység. Mindehol táskák és hálózsákok hevernek. Látszik, hogy a ház tagjai nem sok időt töltenek itt. Onnan látszik, hogy ki a nagy arc, hogy már matraca is van.
Én egy sötét sarokban kaptam helyet a szoba egyetlen virágcserepe mellett. Szerintem tökéletes hely lesz. Passzol hozzám.
Utoljára a mosdót látogatom meg, hogy csekkoljam a tükörben végülis , hogy is nézek ki. Túltéve magam az irdatlan nagy mocskon és a szétdobált innekciós tűkön beleppillantok a tükörbe.
 A korombéli lányok által csak vágyott álomsúly megvan, úgyhogy szinte perfekt a külsőm. Hálistennek az elnyűtt Athasi köpenyem és a teniszező cuccom megmaradt, úgyhogy elég szexi vagyok. Kérdés egy dílernek mennyire kell annak lennie?
A farkasfogas nyakláncom is megvan még. De sajnos Hógolyót nem tudom hívni, mert leszinteztek. Pedig most megérdemelne egy kis bocsánatkérő kényeztetést azután, hogy kidobtam az űrbe.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool   6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Icon_minitimeCsüt. Aug. 04, 2016 11:15 pm

@Leonidas:

Ahogy belépsz és felméred a terepet, a szobában ülők egy emberként fordulnak feléd. Középen lévő asztalnál ketten néznek egy újságot szájtátva, míg a harmadik srác az ablakból kihajolva cigizik.

Érkezésedre az ablakban álló elpöcköli a cigijét és vadul fújja ki a füstöt mintha az élete múlna rajta. Az asztalnál ülők hirtelen mozdulattal az ölükbe rejtik a magazint, aminek az elején egy lenge ruhában öltözött nő van, aki egy varázsgömbbel és egy bottal takarja a bájait.

- Nem tudsz kopogni? - mondja ingerülten a cigis - Már azt hittem a nevelőtanár vagy, Árgyelán Gyurka.

Végigmér és folytatja:

- Te vagy az új srác mi? Későbbre vártunk, mert úgy hallottuk, hogy Jani bával találkozol először és az a csávó hallod – fúj egy nagyot és egy kis tüdejébe ragadt füst is jön a sóhajjal - fárasztóan hosszan tud beszélni a semmiről.
Én Károly Robi vagyok, ők meg Rex Matyás és az a hülyén vigyorgó nagyorrú ott Bartók Béci.

Matyi még Béci vigyorogva int neked és előkapjak az újságot.

- Kíváncsi vagy Topless Sorceress Apprentice új számára? Nagyon tuti nők vannak benne haver. Úgy elszegődnék melléjük tanoncnak, hogy csak na.
Ülj már le, hozzak valami piát? Este buli lesz és be kéne alapozni. A cuccodat dobd le ide a bal sarokban lévő ágyra, amire a fészek van festve. Az újak mindig ilyenben alszanak az első hónapokban.
Mit is mondtál, hogy hívnak haver?

@Isithieländé:

A hálózsákra leülve simogatod a fogat, ami nyakadban lóg, de a benne lakozó farkas szellem nem bukkan fel. Lehet megsértődött a múltkori miatt, avagy itt Rosszfoltban más mód kell a megidézéséhez?
A szemed sarkából mozgás veszel észre és az előtted lévő növény indáival és leveleivel feléd kap. Dexterity check success
Egy bukfenccel odébb gurulsz és furcsállva nézel a cserepes növényre, ami agresszívan rázza a töveit.

- Ne is foglalkozz vele, épp rehabilitáción van az én drágám - hallod a hátad mögül – Kifacsartam legutóbb és most homályra és folyadékra van szüksége.
Hátra nézve egy idős, kopasz pasit látsz, lazán kigombolt ingben van.  

6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Breaking-bad-walter-white-black-and-white-wallpaper-for-1920x1200-71-280

- Szia, Fehér Walter professzor vagyok a kémia tanár.  – mondja és feltolja a vékony keretes szemüvegét - Én futtatom itt a bizniszt, természetesen a rektorasszony engedélyével. Ha közénk akarsz tartozni, akkor be kell állnod a sorba és neked is árulnod kell a cuccot. De majd csak holnaptól. Készülj fel szivi az esti bulira, hisz ez egy ideális alkalom, hogy bevágódj a többieknél, tudod, ki kell építeni a vásárlókörödet. Bocs, de nekem mennem kell vissza, mert már forr a kristályom.

Azzal magadra hagy és ott állsz középen az üres szobában. Aztán kivágódik az ajtó mackónadrágba öltözött csajok bukkannak fel.

@Dr Casanova Boltar:


Nézed Leót és a francért sem reagál úgy mint szokott, olyan kényesen fogot kezet új pajtásoddal is, Virslivel. Lehet, hogy ez nem is az elf társad? Jobban megnézve - Observation check success - van valami elfes benne , de a fejtartása meg a mozgása nem stimmel.
Bassza meg! Ez nem is Leonidas, csak hasonlít nagyon rá, szoknod kell még ezt az ifjú titán dolgot.

Az ismeretlen ezt a pillanatot választja, hogy megszólalajon

- Valószínű összetévesztessz valakivel, mert én Májfolt Rajmund vagyok. A családom a Dracodidáról származik és Multiverzum szerte híres a nemes elf családunk. Nem ismerlek bugris és a kis béna csicskád sem, lehetsz te USB-s vagy akárki, húzzál el innen izibe. NA végén még csinálok egy hazafutást a kis vörössel - erre jó hangosan felröhög az Aranysas ruhás gyerek.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 405
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool   6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Icon_minitimeHétf. Aug. 08, 2016 9:38 pm

Megnézem új szobatársaimat. A kicsi, már most kopaszodó Béci meg a szakállkezdeménnyel rendelkező Robi arcbőre némileg zöldes árnyalatú, míg a hosszú, göndör hajú Mátyásé inkább kékes. Vajon melyik világ, melyik nemzetéből sodorta ide őket a szél? Mindegy, ráérünk majd a későbbiekben megismerni egymást. Most csak félénken bemutatkozok, és elfoglalom az egyetlen üres ágyat, ami Mátyás emeletes ágyának alsó traktusa.

- Mackót, edzőcuccokat meg iskolaköpenyt találsz a szekrényben - mondja nekem Matyi, aki láthatólag a legbarátságosabb. Biztos örül, hogy zöldek mellé jött egy másik színes egyéniség. - Öltözz át, mert nemsokára menni kell a disznóvágásra. A fácános mackót vedd fel, meg fölé a műanyag kötényt. Tudom hogy nem túl divatos, de ha nem akarsz mindjárt első este vért és belsőséget mosni a frissen kapott egyenmelegítőről, akkor kifejezetten hasznos tud lenni... a dzsekit azt nem visszük.

- Oké, oké, csak megnézem... - veszem ki és szédületesen jól kinéző új kabátomat.

6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool 56591104586b4d1d4acfeff2d4d11e89

- Mit jelent a "Del Oro"? - kérdezem új szobatársaimat.

- Majd megtudod, ha eljön az ideje - vigyorognak egymásra Béláim. Már most sejtem, hogy nem fog ez jól esni nekem...
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool   6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
6.2 The Broken Jukebox, ClickBaiting, BadStain High Schoool
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Fejezetek, Chapters
 :: 
Load Game
 :: 
Sixth Game Cycle
-
Ugrás: