ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 A Spejz/ Spájz/Speinz – Dialektusfüggő -

Go down 
SzerzőÜzenet
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

A Spejz/ Spájz/Speinz – Dialektusfüggő -  Empty
TémanyitásTárgy: A Spejz/ Spájz/Speinz – Dialektusfüggő -    A Spejz/ Spájz/Speinz – Dialektusfüggő -  Icon_minitimeVas. Júl. 31, 2016 10:11 pm

A Spejz/ Spájz/Speinz – Dialektusfüggő -  Hevea_product_103781_150830114313_127894


A teremtés során a selejt dolgok a Multiverzumba kerültek ahol a kezdeti nehézségek ellenére, jól érezték magukat. Köszönték jól meg voltak és miután kialakult a hierarchia köztük ők is selejtezni kezdtek. A teljesen életképtelen lejárt szavatosságú, romlandó dolgokat egy elszigetelt részre űzték és miután végeztek munkájukkal bezárták és a kulcsot örökre elrejtették. Maguk között csak S. P.E. I. Z-nek hívták ezt a helyet, amiről csak titokban beszéltek. Mint minden rejtett és titkos dolog ez sem maradhatott sokáig rejtve a Verzum népe elöl.

A kellemetlen az egészben, hogy egyetemisták találták meg ide az utat először és bulihelynek használták és használják a mai napig. Minden nagyobb Ultra Sigma Béta buli itt volt tartva, hisz itt nem kellett sem takarítani sem odafigyelni semmire. Voltak olyan, aki sohasem tért vissza való világba, hanem itt élte nem mindennapi életét. Ők maguk között felosztották a Spájz kicsiny területét és külön Házakat/bandákat alapítottak. Egy hatalmas várat emeltek az itt talált tárgyakból és az eltelt idő során egy falu és a hozzátartozó erdöcske is kialakult itt. Senki nem tudja, hogy történhetett, hogy ez a kicsiny és elzárt szeglete a Multiverzumnak tágulni tud, de nem is sokat kutatják ezt. Ha pedig valaki erre adná a fejét, az hamar az igazi világban találja magát, mert z efféle okostojásoknak nincs helye a Spejzben.

A látszólag békében élő bandák között dúl a versengés és a hidegháború a vezető posztért, amit egy idős takarítónéni uralt. Manyi néni véletlenül került ide és mint rangidős egyből magához ragadta az irányítást a tinédzserek kavarta fejetlenségben. Örökifjúként élvezte a fiatalabb fiúk és lányok társaságát és ha kellett ki is használta őket.  Néha különös dolgokra -  raidekre -  adták a fejüket és számukra hasznos dolgok után kutattak a tőlük idegen dimenzióban, ahol a kozmosz átlag népe élt.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
 
A Spejz/ Spájz/Speinz – Dialektusfüggő -
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Hasznos információk
 :: 
Helyszínek
-
Ugrás: