ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 6.3 Butcher's ball, ...

Go down 
SzerzőÜzenet
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

6.3 Butcher's ball, ... Empty
TémanyitásTárgy: 6.3 Butcher's ball, ...   6.3 Butcher's ball, ... Icon_minitimeVas. Aug. 07, 2016 9:43 pm

A Böllérbál előkészületei már délután megkezdődtek, mikor az alatta elterülő faluból, Rossz-Townból a parasztok felterelték a lábas jószágaikat és disznóikat a jóhírű iskola udvarára. Az iskolavezető rektora Dr. Kovácsoltvas Mária, saját szemével ellenőrizte az árut és rendezte el a fizetségüket a lojális falubelieknek. Arany galleonok és ezüst sarlókkal jutalmazta őket a szép és kövér állatokért. Ahogy végzős diákok terelték be a vági való húsokat a kastélyba, eszébe jutott múltja és egy pillanatra elkalandozott.

Speiz misztifikált dimenziója jó hatással volt rá és tacsijára, Mogyira. A Föld II. megpróbáltatásai után, kellemesen hatott rájuk ez a légkör és jobban szerettek itt lenni, mint a Kubu ivólé gyárba ahol címke ellenőr dolgozott, Mária. Egy véletlennek köszönhette azt, hogy ide került és végtelenül hálás volt a kis Cidrinek, hogy magával hozta ide. Kemény munkával és hosszú évek tapasztalatával végül megalakította Rosszfolt iskoláját és hátra dőlve élvezte a nyugdíjas éveit. Persze voltak húzósabb időszakok, de eleddig túléltek mindent, gazdasági válságokat és csődközeli állapotot. A gazdag kölykök mindent megadtak, hogy bekerülhessenek az iskolájába, még ha fikarcnyi tehetségük sem volt a tanuláshoz meg a többi elmefitogtató tudományhoz. Ekkor alakította át az iskola szerkezetét és imázsát hős és kalandor szakmai előképzőre. A hirdetések és közvetlen marking megtette a kellő hatást, és mikor a biznisz beindult, csak hagyta futni. Mint a Multiverzumban mindenhol, itt is a pénzről szólt minden.


6.3 Butcher's ball, ... Spfe3gZ


Az este finom selyemlepelként szállt le Speiz világára és Rosszfolt várát és faluját beborította a jótékony sötétség. Az éjszaka leszálltával a diákok ablakaiban kigyúltak a fények és a fiatalok az esti bálra készültek.

A Fogadalmak Termében az utolsó simításokat végezték a bulira, lassan minden a helyére került.  Csúszásgátló fóliával burkolták be a helyiséget, a szórványosan elhelyezett asztalokat viaszkos vászonnal fenték le és rajtuk katonás rendben sorakoztak a kellékek. Hosszú, vékony pengéjű kések, húsdarálók és kolbász és hurkatöltők. A színes vájlingok a déli falon lógtak várták hogy a szorgos tanulók használatba vegyék őket.
Az oldalt felállított pulton az aperitif italokat töltötte ki a Kastély kétfejű italmestere, Tiborc.
A nadragulya pálinka gőzölögve fortyogott az egyszer használatos műanyag stampedlikben. Egy shot járt a kölköknek, hogy jobban bírják a vért és a hidegvérű gyilkosságot. Minden rövid ital mellé d6 cigaretta volt a fejadag, hogy igazán felnőttnek érezhették magukat.
Kemény szabályok voltak Rosszfoltban, de ezen az este enyhítettek rajtuk, hiszen az egész éves ellátmány volt a tét. Vagy legalábbis nagy részét képezte az itt feldolgozott hús, zsír és töpörtyű a Feneketlen Kamra készletének.

A meghívókat gatyáskuvikkok vitték a tanulóknak és az összetekert pergamenekben a dresszkód és az esti etikett szerepelt benne:
Minden kezdő diák 3 fős csoportokba verődve vágja az első disznaját és utána csatlakozik a klubjához, akikkel karöltve a lehető legjobbat hozzák ki az estéből. A Bálra szigorúan tilos behozni:

- Varázstárgyat

- Bájitalt, főzetet

- Tudatmódosító szereket

- Cigarettát

Aki ezeket megszegi az kizáratik a Bálról és az iskola szégyenfalára kerül.

Megjelenés: mackó alsó és felsőben és alkalomhoz illő sapkában
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

6.3 Butcher's ball, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.3 Butcher's ball, ...   6.3 Butcher's ball, ... Icon_minitimeVas. Aug. 07, 2016 10:40 pm

A dresszkód szerint felöltözött fiatalok mackójukban és a festő és surda sapkákban inkább néztek ki segédmunkásoknak, mint a rendezvényre készülőknek.
A kapuban álló kék hajú szirén, Professzor Miriam Bimba a belépő pergameneket és a tanulók ruházatát vizsgálja át. Elkerülhetetlen volt ez az óvintézkedés a csalások miatt, mert évről évre rafináltabb dolgokkal rukkoltak elő a részvevők csak hogy kis előnyhöz juttassák a saját csapatunkat. Az ajtó szemöldök fájába egy ősi kelebiai testvizsgaló szellemet börtönöztek, aki az előre beprogramozott sztenderd alapján ellenőrizte, hogy a diákok nem hoznak be semmilyen mágikus vagy mechanikus segédanyagot.

Aki megbukott az átvilágításon egy hónapos elzárásra volt kárhoztatva a régi kémia laborban. Az a hír járta, hogy ott egy régi káosz varázs hatása miatt, minden a feje tetejére áll  Állítólag egy fiatal félork keverte össze a varászszavakat és tudatlanságában beláthatatlan kárt okozott., A lombikok és alapanyagok kaotikus keveredésében ember volt a talpán aki rendbe rakta a kaotikus dolgokat. De hiába volt minden igyekezet a rendrakásra, másnapra ismét összekeveredtek az üvegek a szerekkel és a penitenciában lévő diák feladata újra indult.
Talán ezért is hívták az Örök Munka Szobájának.


@Leonidas, Isithieländé, Dr. Casanova Boltar:

A sor lassan halad és a fiatalok között várjátok, hogy bejussatok a terembe. Az izgatottság szinte rátok ragad, vajon hány disznót sikerül levágni és a kolbász vajon jó ízű lesz-e?
Mikor rátok kerül a sor, a lebegő hajú nősténydémon csak rátok veti a tekintetét és ennyit mond:

- Mehetsz! Érzed jól magad és ne hozz szégyent a klubbodra.

Feltárul elöttetek a Fogadalmak Terme és nyüzsgő belseje
6.3 Butcher's ball, ... 67064_538664_1000x700

A helyiségbe belépve megcsap titeket a fokhagyma, paprika és az alkohol szag. Az utóbbi az oldalt álló pultról jön ahol egy tagbaszakadt kétfejű alak unottan a következőket mondja:

- Egy poharat vegyél el és a mellette lévő cigi is a tied. Ne legyél mohó, hosszú az este és nem fogsz több szeszhez jutni, te kis köcsög, hacsak én úgy nem akarom.

@Leonidas: A kiszolgáló stílusa több mint ismerős, hiába a díszes göncök, ezer közül is felismered az Origóbeli kocsma volt tulaját!
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

6.3 Butcher's ball, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.3 Butcher's ball, ...   6.3 Butcher's ball, ... Icon_minitimeKedd Aug. 09, 2016 8:49 am

Tibor az, gondolom magamban, még ha álcázta is magát most a neve végére tett c-vel! Na majd ezzel is foglalkozni kell, de most halad a sor, és már nyújtják is nekem a műanyag poharas töményt.

- Kösz szépen, én nem kérek, van az a betegségem...

- Dehogynem kérsz. Igyál magadtól, vagy beléd töltjük mi. Van itt egy-két harmadéves szadista, akiket pont az ilyen kis nyikhajok miatt tartok. - int hátra, ahonnan két újabb hegyomlás vigyorog vissza rám. - Ők Kő és Zúzó, otthon trollok. Hiába volt minden fáradozásunk, ennél emberibb nevet nem tudtak befogadni a szilícium alapú agytekervényeik....

Óvatosan megiszom a piát, ami méregerős, de odabent rendesen melegít. Nem is árt, mert az autentikus helyszínkialkítás miatt cudar hideg van a nagyteremben. Persze, hisz ez is hozzá tartozik a feelinghez.

Kellemesen ellazít a pia, már mennék is vissza még egy körre, amikor is meglátom Vaszilijt, aki hevesen integet felém. Odacaplatok hozzá, mire mint a régi jó barátom, úgy vág megint hátba, hogy majd elterülök.

- Gyere csak, ööö... újonc, pont egy ember hiányzik még a csapatomba! Akarsz-e a nyertesekkel együtt küzdeni az Arany Disznófarkáért?

- Igen! - üvöltöm el magam, mert fűt belülről a szesz. Bár azt sem tudom, mit kell csinálni, de ilyen apróságok most nem zavarnak.

- Oké, mi vagyunk a 13-as csapat. A gyorsasági díjra mindenképpen rá kell hajtanunk, aztán meg majd meglátjuk mi lesz. Gyere, bemutatlak a többieknek.

Odamegyünk egy pár másik taghoz, akik már át is váltották a kötényüket egy jó nagy 13-as számot tartalmazóra. Én is megkapom a magamét.

- Ő itt Róka, harmadéves tolvaj. A backstab nagymestere, ő fogja megszúrni a sertést, amíg én tartom. Ő itt Pisti, Morgana leendő papja, ha sikerül, akkor álomba ringatja a jószágot, mielőtt vége lenne. Tudod, EU-szabvány, meg miegyéb, ha visítás nélkül tudunk vele végezni, akkor plusz pontot kapunk. Aztán itt van még a Román, az USB-től, állítólag megy már neki a börninghándsz... tehát ő fog pörzsölni. A te dolgod a kotla tartása lesz a vérnek. Kovács tizedes pedig - mutat az utolsó tagra - végzős NPC, állítólag tanyagazdának tanul, bár nekem gyanús. Ő majd a feldolgozásban segít. Érti mindenki a dolgát? - bólintunk, majd jön a csatakiáltás, hogy "Tizenhármas!" aztán mindenki fogja a felszerelését (én a kotlát), és elindulunk a karámok felé.

Vaszilij megy be egyedül, majd alig két perc múlva kettesben jönnek vissza, mögötte ott sündörög egy jó 180 kilós süldő.

- Tudjátok, mi orkok különleges kapcsolatban vagyunk a sertésekkel. Hisz szegről végről rokonok vagyunk - ekkor esik le, hogy tényleg, hisz az orkok az egyetlen intelligens sertésféle - ezért is egy kicsit nehezemre esik ennek a példánynak a leölése, de hát ez van... - hónaljába szorítja az állat fejét, ami még mindig nem sejt semmit, majd dúdolgatni kezd neki valami altatódalt, közben odasziszegi a papnak: - Pisti te jössz!

Érzem, ahogy megsűrűsödnek az árnyékok Morgena követője körül, majd látom, hogy a feketeség lassan kezd a malac felé csordogálni. Ahogy elkókad a röfi, Vaszilij hirtelen jobban megszorítja, és elroppantja a nyakát.

- Róka, Újonc, most! - a tolvaj szúr, én meg tartom a tálat a vérnek. Igazán jó csapat vagyunk, és ekkor döbbenek rá, hogy ez nem is szól másról, mint a kalandozók összeszokásáról, az együttműködés kialakításáról... hm, ügyesek ezek a rosszfolti oktatók, ezt jól kitalálták.
Vissza az elejére Go down
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

6.3 Butcher's ball, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.3 Butcher's ball, ...   6.3 Butcher's ball, ... Icon_minitimePént. Aug. 12, 2016 8:37 pm

Version:1.0 StartHTML:0000000167 EndHTML:0000003603 StartFragment:0000000454 EndFragment:0000003587
Egyre lehúzom a piát amit osztanak. Nem nagyon értem az egész értelmét de nem is zavar hiszen legalább jó íze van.
A cigit csak zsebrevágom. Jól jön az még majd máskor.
Elindulok a tömegben, hogy kicsit jobban megismerjem a helyet. Az egyik fal mellett haladok és észre is veszek egy négy fős csoportot a dealerek közül.
Látom, hogy engem figyelnek és rólam sugdolódznak. Feléjük módosítom az irányomat hátha valami mondanivalójuk van számomra.
Úgy is van. A csoport látszólagos vezetője kilép elém és megállít. A szemébe lógó festett hajával meg a baromi vékony testalkatával (komolyan az én ruháim lógnának rajta.) meggyőz arról, hogy ő most egy szoprán hangon fog megszólalni. Úgyhogy teljes meglepetésként ér mikor a hangjából rájövök, hogy az illető a hímek gárdáját gazdagítja (vagy szegényíti?).
-Figyelj szivi. Annyira pszihó képed van. Nekünk meg kéne valaki aki belevágja azt a kést a disznóba. Na érted?
-Azthiszem ezzel nem lesz probléma.
-Látod Milán megmondtam, hogy ezzel a csajjal nem lesz gáz. Bár kíváncsi vagyok mit szed, hogy ilyen a képe-szól az egyik csaj hátulról.
-Ja igen még valami. Kóstold meg ezt.-szól ismét a lány.
-Ez mi?-kérdezek vissza. De már nyúlok a kulacsért. Jobb most engedelmeskedni úgy hamarabb leszállnak rólam.
-A legújabb cuccot kevertük bele és gondoltuk kipróbáljuk. De nyugiii. Ez a verzió még nem az ami arra van, hogy visszacsalogassa a vevőt. Nem leszel tőle függő. De sajnos még nem próbáltuk ki élesben.
Már belekortyoltam az üvegbe úgyhogy régen mindegy. De azért visszakérdezek.
-Hogy a fenébe hoztátok ezt be?
-Az új cuccokat nem ismeri fel a szellem. Csak azokat amik már bele vannak programozva. Érted nem?
Aztán mintha felgyorsulna a világ csak elmosódott képek jutnak el az agyamig. Egy kés, egy disznó, némi vér, néhány ismeretlen arc, nomeg hagyma és kolbász.
Az egész elmosódás és gyorsaság végén a női mosdóban állok vissza rendes üzemmódra. Az egyik vécén ülök és a fejemet fogom.
Előttem a csaj áll aki az üveget adta.
-Hát ez állat volt.-Szólal meg.-Nem nyertünk de a cucc határozottan fölpörgetett téged. Bár alig lehetett látni de fullon pörögtél és csináltad. Bár a végén nagyon rosszul lettél. Mikor láttam, hogy kivagy mindjárt idekísértelek. Elvégre nem akarunk feltűnést.
Mellesleg Szilvi vagyok nyújt kezet.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

6.3 Butcher's ball, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.3 Butcher's ball, ...   6.3 Butcher's ball, ... Icon_minitimeSzomb. Aug. 13, 2016 12:11 am


6.3 Butcher's ball, ... 20ecd49633f8564f40f6d09cc0cfe94d-d5kfrv2

A Fogadalmak Termében már javában zajlott a munka.
Háttérben Rosszfolt védőistene, maga a Piramisfejű hatalmas szobra magasodott.Időtlen tekintetével figyelte az alant sürgölődő ifjak munkáját, miközben gigászi kardja markolatán könyökölt. Számtalanszor zajlott le ez az esemény itt a kastély falai között és eleddig mindig jó vége lett. Nap végén mikor már nem volt több tennivaló és a diákok mámorosan távoztak, a tanárok a szobor elé gyűltek és kivéreztetett disznók szívét ajánlottak fel neki.


Fontos volt az iskolának ez a nap, hiszen húsokkal töltötték fel a kamrát és az évkezdő szórakozást is biztosították diákjaiknak. Persze a tanárok ezt egy varázslattal megoldhatták volna, de az kevésbé lett volna szórakoztató és csapatépítő. Kovácsoltvas Mária, Rosszfolt rektora a felső erkélyről szemlélte az eseményeket. Úgy tűnt minden rendben van. Néhányan a fiatalok közül- hát persze, hogy a Fekete Dáliák – már most kótyagosan támasztották a falat, pedig még csak most kezdtek hozzá. Nem lesz ez így jó – gondolta. Hátha egy kis muzsika jobb kedvre deríti őket vagy legalább felébrednek tőle.
Kezével a magic istrumentusz repusz böllérusz igéit írta a levegőbe és felcsendült az a borzasztó nóta, amit már a kilencvenes években sem szeretett.


A diákok közt a pedig a teremben már javában tartott a tor. A többi csapat sem volt rest és ők is mindenki a saját technikáját vettette be a disznóéleshez.

Az egyik csapat feje felett sötét felhők gyülekeznek és a kocájukat csak visítva tudták a fellegek aláhúzni, hatalmas mennydörgés remegteti meg a termet és a villám a jószagba csap. A fogdmeg gyerekek szerteszét repülnek felborítva a közelben lévő asztalokat. A többiek bosszúsan néznek rájuk, de egy könnyed vigyorral elrendezik maguk közt a sérelmeket és visszatérnek a munkájukhoz.

A másik csapat fehér overálba inkább nézett ki helyszínelőnek, mint elvakult gyilkosnak. Míg a társaságuk egyik fele egy sor függvénnyel és differenciálszámítással altatta el az állat figyelmét, addig a többiek lefogták és egyikük, a hatalmas esztéká keretes szemüveget viselő a derékszögű vonalzót a mélyesztett a nyakába, amivel véget vetett a rögtönzött matekórának.

Az Uesbések higgadtan kezelték a helyzetet és míg Kazmér és egy vöröshajú társa erőt megfeszítve vonszolta oda megtermett áldozatukat, addig társaik a bennük lakó sötét mágiát hívták segítségül. Főnökük a sebhelyes homlokú oda kiált a malacot vonszoló gólyáknak.
- Ugrás gyíkok! Most! Dr. Casanova Boltar: Reflex check D10 1-2 Misfortune - lost a limb
A sötét szingularitás egy szívdobbanás erejére jelent meg csak, de az is elég volt. A semmiből feltűnő nyers energia egy szemvillanás alatt választotta el a wannabe kolbász/hurka testét a fejétől. A sűrű, vörös artériás vér lüktetve spriccelt a vájlingok tartó diákok elé.

A sorok között járkáló tanárok elégedetten bólogatnak a dolgozó fiataloknak. Néhány jó tanáccsal látták el őket közben:

- Kázmér, feszüljenek azok az izmok!

- Bélám, csak egyszer szúrd meg azt az állatot!

- Laci, fogjad a fülét!

- Erzsi, mi van veled, olyan sápadtnak tűnsz!

- Tivadar, hogy a jó isten áldjon meg…

- Leopold ne remegjen a kezedben a kotla!

Objectives updated Trail of the Missing Data
Speiz Quests: Take part at the Butcher's Ball
- Recover the data from the USB clan
Secondary objectives:
- Find Bözsi the sexy cleanig woman.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

6.3 Butcher's ball, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.3 Butcher's ball, ...   6.3 Butcher's ball, ... Icon_minitimeSzer. Aug. 17, 2016 9:01 pm

A meleg húsok az asztalon pihentek és a már minden csapat megkezdte a kolbásztöltést. Oldalt egy hatalmas üstben rotyogott a visszamaradt pörc, amit két lelkes, kipirult fejű diák kevergetett. A csapatmunka meghozta az eredményét és az teremben lévő ifjakban tudatosult, hogy a közös munkával többet lehet elérni, mint a magányos hősködéssel.

Mikor megszomjaztok a nagy munkában a pult felé veszitek az irányt frissítőért, Tiborc a pulton lévő disznófej felé bök és egy műanyag poharat ad a kezetekbe.

- Húzd még a fülét és csapolj magadnak! Ne aggódj, nem fog a fejedben szállni kispajtás, mert ez csak málnaszörp.

- Na, Tiborc ne rontsd már el a bulijuk - szól közbe a másik feje a kiszolgálónak - a placebó hatástól érezhették volna magukat jól....

Miután a kezdeti izgalmak elmúlnak, a kemény melóba merültök ismét. A rizs összekeverése a ledarált belsőségekkel, zöldségek vágása…

A magasból az iskola rektorasszonya pár kedves szót intéz a teremben lévőkhöz. A kitartásnak és kemény munkának meg lesz a gyümölcse. A hagymás vér elkészült és lehet falatozni belőle. Ha mindenki elkészült a feldolgozással már csak a rendrakás marad hátra és utána jöhet a táncos-zenésmulatozás hajnal háromig. Közben pedig lezajlik majd a legjobbak kiválasztása több kategória szerint.
A pultnál, Tiborcnál pedig merchandise-t lehet vásárolni. A pólókat, raktuk a Spájz és ’Verzum szerte híres böllérekkel, disznófejes kulcstartót, Rosszfoltos felvarrót...

@Isithieländé:
- Jól ki vagy csajszi! Összekell szedned magad, mert ha itt találnak a tanárok akkor azonkívül hogy szégyent hozol a csapatodra, még egy hónapos szilencium is vár rád, ami hidd el nem jó buli. -mondja Szilvi.Túrkál a zsebében és egy kis fiolat vesz elő amiben fehér kristályos por van.
- Ebből tolj be egy kicsit  és jobban leszel - a tartózkodó magatartások hatására hozzáteszi-hozzáteszi - nyugi, ez csak repülő só. Menj vissza a csapatodhoz és segíts nekünk, mert jó lenne valami érdemi címet nyerni a mai estén. Az öreg Walter tuti örülne neki.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

6.3 Butcher's ball, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.3 Butcher's ball, ...   6.3 Butcher's ball, ... Icon_minitimeCsüt. Aug. 18, 2016 12:24 pm

És a nyertes végtag...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

6.3 Butcher's ball, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.3 Butcher's ball, ...   6.3 Butcher's ball, ... Icon_minitimeCsüt. Aug. 18, 2016 12:24 pm

The member 'Dr. Casanova Boltar' has done the following action : Dices roll


'd10' : 6
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

6.3 Butcher's ball, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.3 Butcher's ball, ...   6.3 Butcher's ball, ... Icon_minitimeCsüt. Aug. 18, 2016 12:54 pm

A Leo-ra hasonlító srác nemes egyszerűséggel félre lök és az esést egy puhább váll állítja meg. A földön térdelve fölém magasodik a tetkós gyerek talpig fekete talárban.
-Imádkoztál már újonc?! –förmed rám haragosan.
 
Éppen venném fel a harci pozíciót, amikor egy erős kéz a kapucninknál fogva emel a magasba. Homár professzor nem ismer tréfát és meg is akarja nyerni a versenyt, ezért nem tűr fegyelmezetlenséget.
-Na ti kis szarháziak, meg is van az első csapatunk… Herold és Kázmér, szép páros lesz, de még mellétek adom Virslit is. Na hajrá, aztán trófeákkal térjetek vissza. A számotok a 7-es.
 
Ahányan vagyunk a 3 fős csapatban, annyi felé duzzogunk a párosítás miatt. Mindenféle megbeszélés és előkészület nélkül esünk neki a feladatnak, amikor felcsendül a számunk. Mint rangidős, Herold kapta meg a csapat vezetését és nekünk engedelmeskednünk kell. Valamilyen átokvarázslatos módszert akar alkalmazni, amihez az kell, hogy mi cígőljük az állatot és amikor jelez el kell ugorjunk.
 
Hát hadd ne mondjam, hogy az az állat majdnem levitte a lábamat a fénysugarával. Felpattanva, lángoló tekintettel iramodnék felé, amikor az ingzsebemből kihullanak a frissen szerzett cigaretták. Amíg szedegetem őket Virsli mellém pattan és int, hogy kövessem.
-Gyere, már úgyse tűnik fel, hogy nem vagyunk itt, mutatok valamit.
 
A könyvtárban kötünk ki, ahol a 18+ szekcióban egy fura borítású könyvet nyit ki a 666. oldalon. Egy gyönyörű idomú takarítónő jelmezes nőt látunk, akit első ránézésre nagyon meg fognak büntetni.
-Édes istenem, bárcsak én lennék…
-Ne folytasd!!!!!! –kiállt Virsli, de már későn.
-…ott!
 
Hirtelen egy álomvilágban találom magam, ahol az előbb még könyvben látott takarítónő kéjeleg előttem. Ekkor jövök rá, hogy nem véletlenül volt elzárva a mozgóképes könyv és most valószínűleg mindenki engem fog bámulni, de a nőt elnézve ez érdekel a legkevésbé. Nem érdekel se a neve, sem pedig hogyan juthatok ki innen, csak az, hogy most én fogok büntetni…
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

6.3 Butcher's ball, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.3 Butcher's ball, ...   6.3 Butcher's ball, ... Icon_minitimeHétf. Aug. 22, 2016 10:21 pm

- Nagyon jók vagyunk! - mondja Vaszilij, ahogy az utolsó csepp vér is kifolyik a disznóból. - Annyira gyorsan öltük le szegény sertést, hogy megnyílt a bónuszpálya! - mutat az egyik nem is olyan távoli asztalra, amely felett egy nagy, piros nyíl lebeg:

6.3 Butcher's ball, ... SmoothArrow

- Újonc, szaladj oda! Találsz néhány bádog varázseszközt, hozd el az egyiket, azok majd segítenek hogy még gyorsabbak legyünk!

Futok ahogy tudok, nem akarok csalódást okozni az újdonsült barátaimnak. Meg persze hajt a pia is. Ahogy odaérek az asztalra, egy csomó eszközt találok rajta. Mindegyik felett egy-egy spell ikonja virít, csak hogy tudjuk, miben is segíti majd a dolgozó jónépet:

1. böllérkés, az a nagy, csontozófajta - Haste
2. fokhagyma prés - Shatter
3. hurkatöltő - Animate Dead
4. pálinkás üveg - Mass Bless
5. egy nagy üst az abált szalonnának - Heat Metal
6. hentesbárd - nem tudom mi lehet, de a kép alapján rendesen felnégyeli az áldozatot. Vaszilij jól mondta, egyben tévedett csak: ezek a szerszámok nem bádogból vannak, hanem aranyból.

Érzem hogy dobni kéne egyet d6-tal, de nincs most ilyesmire idő, meg egyébként is, valamiért a fokhagyma prés a legszimpatikusabb, így fel is markolom, és a köpenyem alá csúsztatva rohanok vissza a többiekhez.

- Na melyiket hoztad? - kérdezik.

- A prést -válaszolom büszkén.

- Végül is - mondja a sokat látott tizedes - ügyes taktika... Minden más normális valamelyik időigényesebb folyamatot rövidítené le, te meg elhozod a fokhagymazúzót... Na nem baj, süssük el, ha már meglett!

Érzek némi szarkazmust a hangjában, de nem törődök vele, előrántom az eszközt, és nagyot suhintok vele a hagymakupac felé. Ahogy meglátják a kezemben a kis cuccot a többiek, egyből elkezdenek üvölteni, de persze késő:

- Az nem a bádog...! Az az arany...! Meg ne próbáld...!

A suhintásom után egy hatalmas ököl jelenik meg a levegőben a 14-esek felett, majd lesújt. A csapatból csak némi véres massza, meg egy félig feldolgozott jószág marad. Ezután mindez megismétlődik, egyre több ököl jelenik meg a levegőben, és sújt le a zsúfolt teremben.

A fények kialszanak, helyettük vörösen villogó lámpák világítanak csak, meg valahonnan egy vészriasztó is megszólal. Az óriási terem plafonjához közel egy világító fehér mágus jelenik meg, aki botjával suhint egyet, majd annyit süvölt:

- ADABRA-KEDABRA! - érzem, hogy előttem minden elsötétül, és aláhanyatlok az öntudatlanságba...

------------------------------

Egy majdnem teljesen sötét, alacsony mennyezetű zárkában ébredek egy kemény priccsen. Valaki megmozdul a szemben lévő ágyon, majd megszólal:

- Hát te nem semmi vagy komám - mondja az illető, aki hang alapján egész fiatal lehet. - Én csak leléptem egy pár órára a suliból duhajozni egyet, te meg elsőévesként elsütöttél egy arany varázscuccot! Ahhoz képest, hogy már a legelső órán, a Tűz- és balesetvédelmi oktatáson is elhangzik, hogy nemhogy arany, de még ezüst mágikus eszközöket sem szabad használni! A végzősök is csak a bronzig jutnak el. - érzem, hogy elvigyorodik a sötétben - jó nagy kalamajkát okoztál, most aztán babrálhatnak az idő visszatekerésével és az abból létrejövő paradoxonokkal a rektor-ősmágusok!

Na jól van, gondolom magamban, most már ezt is tudom. A cellatársam még egy darabig vihog ezen, majd komolyra fordítva a szót megkérdi:

- Van cigid?

A köpenyeben megtalálom azt a pár gyűrött darabot, amiből adok is neki egyet. - Tüzem az sajnos nincs - mondom neki, mire megint érzem, hogy elvigyorodik:

- Az nem is kell - mondja, majd az ujjából egy kis lángocska pattan fel, végre megvilágítva az arcát. Ami egyből feltűnik az pedig nem más, mint a homloka felett sötétlő villám alakú sebhely...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

6.3 Butcher's ball, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.3 Butcher's ball, ...   6.3 Butcher's ball, ... Icon_minitimeKedd Aug. 23, 2016 4:05 pm

6.3 Butcher's ball, ... Maxresdefault@Dr. Casanova Boltar:
Percek telnek el, de te nyálcsorgatva nézed a lenge ruhába öltözött nőt. Ő épp befejezi a falakon lévő poszterek portalanítását, megfordul, színpadiasan sikkant egyet.

- Hát te, hogy kerülsz ide? A Sunset Sarsaparilla reklámfilm forgatásra jöttél te is? Téged is beszerveztek? T.I.? - Mondja sejtelmesen, de az arcomra kiülő értetlenség láttán folytatja - Én már tudom a szövegemet. - kacsint kétszer és lehajolt az oldalt álló szél melletti dobozhoz.
A mozdulata beleég a retinádba, a könnyű ruha alól előbuggyanó bájai, a mozdulat férfiszívet melengető mégis érzed, hogy nem stimmel valami. A szádat becsukod és jobban mereszted a szemedet - Perception test success – és a feneke fölött a ruhán átsejlik egy tetoválás. Afféle rendszám, amit a nők azonosítására használták régen. Láttad is már valahol, de merre is? - Intelligence check success - Hirtelen beugrik, a Sectoron Kátének volt ilyen jellegű festés a bőrén, azt se és ezt se tudtad jobban megfigyelni, de a kontúrok és a minta hasonlónak látszik.
Érzed, hogy valami izgalmas fog történni, de visszafordulván csak egy gyöngyöző üvegű italt tart a kezében.

- Kóstold meg az alkonyi Sarsaparillát, mert ez az íz, amire egész életedben vágytál, frissítően üdítő és hátborzongatóan hűs - csábító szavai közben a felső ajkait meg-megnyalja. Majd visszaváltozik hétköznapivá és rád néz:

- Te jössz fiatalember!

6.3 Butcher's ball, ... 51048-1-1374567242

Habogva előadod az első mondatot és....
- little bit later -
megrázkódik körülötted a világ és elmosódik minden, a földön fekve térsz magadhoz. A könyvtárban vagy újra és iszonyatos zűrzavar fogad.
Reflex check
Épp időben gurulsz arrébb az egyik eldőlő könyvespolc elöl, ami a talajra esve hatalmasat döndül és felveri a port.
Melletted felhangzik egy jajveszékelő hang:

- Segíts! – a kis béna Virsli kezét látod kilógni megszámolhatatlanul sok könyv alól.

Objectives updated:
Aligment test:
Under Pressure:. Help Virsi or leave him
Medic!: Reunite with your team and check everyones condition (help the survival if you want)


---

@Isithieländé:

Két szippantás a Szilvi által adott fiolából és úgy érzed, hogy a nyálkahártyádon mérges hangyák mászkálnak. Könnybe lábadt szemmel adod vissza neki az üvegcsét és leszámítva azt, hogy az egész bensőd ég, meglepően jól vagy. El is felejtetted már a nagy halottságban, hogy milyen jók az emberi lét apró örömei. Krákogsz egyet, ami nem épp nőies, de a torlódás tódult slejm maróan gyűlt össze benned.
Miután megszabadultak tőle a tükörben helyre rakod a frizurádat, bólintasz Szilvinek, hogy minden okés, mikor...

Hatalmas rengés rázza meg az épületet és a budit. Kibillentek az egyensúlyotokból és a földre estek. – Reflex check success - A tükör felsüketítő hanggal roppant és pókhálósodik be és adja még magát, a szilánkok beterítenek titeket. Fájdalmasan felsíkítotok.Újabb és újabb rengések rázzák meg az épületet, a falakon repedés kúszik végig és az ajtótok elöl robajló hanggal leszakad valami. Kintről kétségbeesett ordibálás és sikítás hallatszik. Valami marha nagy baj történhetett a teremben, még jó, hogy nem voltál ott. A por elültével feltápászkodtok, tarsadnak a halantékat egy hosszú és csúnya vágás ékíti, a vér dől a sebből.

Objectives updated:

Aligment test:- Save Sylvie or let her die.
Closed quarters:The door is jammed, somehow get out the toilet and reunite with your party.


@Leonidas:

A cigifüst kavarogva tölti be a sötét szobát és a gomolygó köd életre kelvén egy kígyó és egy sas párharca elevenedik meg.

- Jó mi? - kérdezi a szomszéd priccsen lévő gyerek. - Azt hiszem második szintű illúzió, befolyásolni még nem tudom csak megidézni. Fazekas Herold vagyok és én vezetem az Usbeket. Ha jól láttam te meg Sas vagy? Hogy tetszik az iskola? Kár, hogy nem közénk tartozol, mert nagy hasznát tudnánk venni egy magad fajta bajkeverőnek. Valami azt súgja, hogy ezt a böllérbált évekig emlegetni fogják. Azt tudod, hogy kemény penitencia vár rád az elkövetkező évben?

A zárka oldalából motoszkálás és kaparászás hallatszik, feszült az izmokkal várod a további történéseket.
6.3 Butcher's ball, ... Dobby%2Bthe%2Bhouse%2Belf%2Bpuppy

Egy csúf nagy fülű szőrtelen manó bukkan elő a méteres résen, ami franc se tudja, hogy kerülhetett oda. Meg mernél esküdni a Fellegekben Lakozóra, hogy az előbb még nem volt ott az a nyílás. A teremtmény a nagy elálló füleit lehajtva a cellatársad felé csúszik.

- Á... Dönci, késtél. Megmodtam, hogy ha hívlak azonnal gyere, nem?

- Igen, gazdám, mondtad.

- A rút manóanyádat,te kis csupasz torz béka! Remélem a kijutásomról gondoskodtál és megcsináltad a kiutat… Te is jöhetsz bajkeverő ha akarsz – néz rád a Herold.

Aligment test:
The lure of Evil: Go with Herld or await your verdict here
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

6.3 Butcher's ball, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.3 Butcher's ball, ...   6.3 Butcher's ball, ... Icon_minitimeCsüt. Aug. 25, 2016 2:26 am

Belevigyorgok a tükörbe. Így élve nem is nehéz mosolyogni.
A következő pillanatban már a földön heverek. Még épp tudok pislogni egyet mikor látom, hogy a tükör elkezed berepedni.
Azért ennyire randa nem vagyok.
Magam elé kapom az összes hirtelen kéznéllévő végtagomat várom, hogy elálljon a rövid szilánkedő és a bekövetkezett apokalipszis.
Miután kellően kiélvezkedtem magam a kislányos sikoltozásban felemelkedek padlóról és látom, hogy Szilvinek ez a mozdulat eléggé gondot okoz. Tekintve, hogy egy tenyérnyi vágásból ömlik a fején a vér.
-NE MOZDULJ.-kiáltok rá és megpróbálok vállal kirohanni az ajtón. /Strength check failed/
Egy kemény lepattanás után visszafordulok Szilvi felé. Itt hagyhatnám de úgyse jutok ki. Megaztán biztos jól jön még a segítsége ha megmentem az életét.
-MEDIC!-hallatom a Doki egyetemes hívószavát. Majd visszarohanok a a földön visítozó csajszihoz.
-Oké nyugodj meg tudom, hogy rohadtul fáj. Amíg fáj addig élsz. Majd akkor lesz okod pánikolni ha már nem fáj.
Ez nem nagyon nyugtatja meg. Továbbra is a fejéből és a szilánkok által egyéb helyeken okozott sebekből ömlő vérben fetreng (az enyémben is). Még szerencse, hogy most nem vagyok vérelf mert különben ezt az amúgy morbid jelenetet most nagyon gusztusosnak találnám. Legalábbis a pánik tükrében a néhány csepp vér több liternyi tócsának tűnik.
Gyorsan a mosdó törülközőjéért ugrok és a csajszi sebéhez nyomom, hogy megpróbáljam elállítani a vérzést.
Ölembe kapom a fejét és közben igyekszem felidézni anatómiai ismereteimet. De mivel nem jut jobb eszembe ezért csak rászorítom a törülközőt a sebre és imádkozom, hogy ne vérezzen át és próbálom nyugtatgatni Szilvit.
Felpillantok a plafonra és azért imádkozom Khornehoz, hogy ne ázzon át a türölköző és, hogy maradjon életben a lány míg érkezik valaki egy rendes medikittel.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

6.3 Butcher's ball, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.3 Butcher's ball, ...   6.3 Butcher's ball, ... Icon_minitimePént. Aug. 26, 2016 4:08 pm

Egy pillanatra eltűnődöm rajta, hogy Gonosz Dolog lenne-e követni Haroldot, de hamar úgy döntök, hogy nem az. Nem tűnik jogszerűnek a fogvatartásom, pláne úgy, hogy nem is kaptam meg a rendes előzetes tájékoztatást, ráadásul még kiskorú is vagyok. A történtekért a felelősség az intézmény üzemeltetőit terheli, ezt a vizsgálat ki is fogja mondani. De én azt nem várom meg idebenn rostokolva...

- Persze hogy megyek Harold! - mondom, és elindulok utána.

- A barátaim csak Harinak szoktak szólítani. Az örök barátaim meg Öri-Harinak - mondja röhögve.

Kissé begyakoroltnak tűnik a poén, de azért kötelességszerűen együtt nevetek vele. Hiszen most a kedvébe kell tegyek, hogy a bizalmába fogadjon. Hátha akkor elárul valamit.

- Öcsém, sajnálhatod, hogy lemaradtál a tűzijátékról - mondom neki, ahogy kétrét görnyedve haladunk a Dönci által vágott vájaton - az öklök csak úgy csapkodtak, BAMM, BAMM, aztán megjelent valami világító fehér fószer a levegőben, egyet suhintott a pálcájávál, és elintézett mindent. Engem meg behoztak ide.

- Hú, az klafa lehetett... láttad az öreg Dundi more-t, a cigány ősmágust? Azt hallottam, hogy egy pár éve már a pujáival sem nagyon beszél. Most meg mégis előbújt a putrijából... jó nagy kalamajkát kavartál komám, az egyszer biztos! Bár persze ide az alagsori pincébe csak ilyeneket hoznak le.

- És te? Milyen volt a szökés a suliból? Felforgattatok odakint egy-két kukát, loptatok közlekedési táblákat, becsöngetettek vadidegenek házába? - puhatolózok szolidan.

Harald rámnéz, mintha azon gondolkodna, mennyire bízhat meg bennem... remélem kapok némi új infót tőle, bár igyekszem az izgatottságomat leplezni amennyire lehet... na, beszélj már, gondolom magamban, de közben közönbösen batyogok utána az alagútban...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

6.3 Butcher's ball, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.3 Butcher's ball, ...   6.3 Butcher's ball, ... Icon_minitimeVas. Aug. 28, 2016 10:06 pm

@Leonidas:
Egy ideig némán folyatjátok az utatokat és lassan kezd kínosan hosszúra nyúlni a csend. Dönci elöl megtorpan és a füle idegesen remegésbe kezd.

- Megérkeztünk gazdám, itt vagyunk.

- Jól van Dönci – kezdi Harold, megsimogatja a kis kobold fejét és közben rád néz – nem tudom mennyire bízhatok meg benned, hisz a nevedet se tudom, csak azt hogy jó képességeid vannak. Nézd, adok egy esélyt neked. Ha minden igaz, akkor ez a járat rendünk szent és titkos helyére vezet, igaz? – kérdőn néz a nagyfülű kis lényre, aki szorgalmasan bólogat.

- Kérdezted, hogy mit is csináltam mostanában…. raideltem. Társaimmal a Multiverzumba nyitott térkapuk segítségével behatoltunk különböző helyekre és értékes dolgokat szereztünk. Jóval izgibb, mint a tanulás meg a másodikos gyújtsál fényt a koponya szemüregében varázslat óra. Mellesleg többet hoz a konyhára, ha érted mire gondolok. - dörzsöli össze a három ujját előtted -  Tudod milyen drága ide a tandíj öreg? Te bizos gazdag családból származol, hisz Sas lettél, hiába magyarázom neked úgyse értheted meg azt, hogy milyen csorónak lenni. Itt az igazi kérdés, hogy mennyire bízhatok meg benned gazdag srác? Beengedhetlek a Bölcheck Kamrájába vagy sem?

@ Isithieländé:
Szilvi vére vörösre festi a törölközőt, de a légzése már nem zihál úgy, mint pár pillanattal ezelőtt. A karjaidban ringatod az ismertelen lányt ki tudja meddig, hisz a pillanatok is ezer évnek tünnek. Az ajtó megrázkódik és elválik a tokjátol és egy fehér csuhás alak bukkan fel a porfelhőben.

- Gandalf - jut  eszedbe hirtelen, egy rég látott holofilm egy hősies jelenete.

- Nincs mitől félnetek, megjött a felmentő sereg, szabadok vagytok - kiáltja a varázsló az ajtóból. Ahogy beljebb lépdel, mozgása ruganyos, mint egy macskáé és a barna szemei összhangban vannak bőrszínével.

- Jakobs a roma, Dundi more tanítványa megérkezett és - itt abbahagyja a belépő monológját és a vért meg téged lát, ahogy az alig élő Szilvit szorongatod, folytogatod? - itt meg mi a fene történt?


A hozzászólást Eszka összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 30, 2016 11:16 am-kor.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

6.3 Butcher's ball, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.3 Butcher's ball, ...   6.3 Butcher's ball, ... Icon_minitimeKedd Aug. 30, 2016 11:08 am

-Nincs idő elmagyarázni. Orvos kell! Különben elvérzik.
-Én vagyok az orvos leányom. Csak magyarázd már meg mi történt, hogy tudjak gyógyítani. Szerinted miért hordok fehér köpenyt?
-Ja, elnézést. - Gyorsan megértem, hogy a köpeny az ősmágus eredeti kasztját hivatott jelezni bár azóta valószínűleg már multikasztos az öreg.
 -Egy üvegszilánk felhasította a fejbőrét. Elég csúnya a sérülés.
A fickó csak fölemeli a botját és motyog valamit. (Egy elég bonyolult heal spellnek tűnik.)
-Már jól lesz. Vidd ki a többi sebesülthöz.
A mágus szavaiban bízva elveszem a törülközőt a sebtől, ami immáron mithabeforott volna. Felemelem Szilvi ájult testét és kiviszem a csarnokba. Ám mikor kilépnék az ajtón a varázsló elkapja a karomat.
-De ezentúl figyellek és ha te ártottál annak a lánynak bajban leszel.Kilépve a romos csarnokba körültekintek. Hát nem tudom mi történt itt, de mintha maga Culcu pusztított volna.  
Az egész hely csupa rom. Néhány tartóoszlop is ledőlt (Egy ilyen torlaszolta el a wc ajtót is). A disznók közül alig néhány úszta meg. Remélem, van B terv, mert nem tudom mi a francot fogunk így enni?
Lefektetem Szilvit a hangosan nyögő sebesültek mellé ahol a gyógyítók már nagyban dolgoznak a többiek helyrehozásán.
Aztán meg körbenézek, és úgy döntök, hogy elszívok egy cigit. Nyugtató hatással lesz rám.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

6.3 Butcher's ball, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.3 Butcher's ball, ...   6.3 Butcher's ball, ... Icon_minitimeSzomb. Szept. 03, 2016 8:04 pm

@Leonidas:

- Végül is a hallgatás, beleegyezés. Jól van, bejöhetsz, az előtérbe aztán a többiek eldöntik, hogy legyen tovább – mondja a sebhelyes homlokú srác.
A Bölcheck kamrája feltárul előttetek Harold bonyolult mozdulatsorának a végére. Várnád a misztikus és hangulatos helyet, de csak egy csöppnyi fehérre mázolt előtérbe juttok, ahol székek vannak a fal mellett és középen egy asztal. Rajta magazinok, Híres Mágusok és a Bors és Só pletykamagazin különszámai.
A egyik széken egy taláros gyerek ül beduzzadt képpel és unottan lapogatja az újságok egyikét. Mellette egy fekete lapos tárgy, első ránézésre hddnek tűnik. Érkezésetekre felpillant, meglepődött képet vág, de ahogy meglátja Haroldot lesüti a szemét.
- Bakker elfelejtettem, hogy a rendelés még tart. – morogja társad és elindul a vécé felé. – Mindjárt jövök, csak elintézek pár halaszthatatlan dolgot.
Helyet foglalsz a váróban és jobban körbe nézel. A toaletten kívül még két ajtó van itt, egyik valószínű a külvilágba a másik pedig a rendelőbe vezethet. A fehér ajtóra a John R. Hardwick fogorvos és adatmentő. Ugyanitt szerverek bérelhetőek és ingyenes állapotfelmérés.

@Isithieländé:

Az ajtón túl is sérültek tömegén gázolsz át, hogy a kijelölt dohányzó helyet elérd. Borzasztó látni, hogy a fiatalok, erejük teljében ilyen sérüléssel állnak itt. De biztos vannak komolyabb esetek. A minimális ellátást megkapták a diákok és most felkötött kézzel és gézzel betekert fejjel és egyéb végtagokkal vannak itt. Tisztára mintha egy múmia statiszta szereplőválogatás lenne.

Ahogy kiérsz és rá akarsz gyújtani a cigidre, rájössz, hogy tűzed az bizony nincs. Arrébb hentesköpenybe öltözött fiúk és srácok pöfékelnek nagyban és közben mesélik a nem rég történteket.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

6.3 Butcher's ball, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.3 Butcher's ball, ...   6.3 Butcher's ball, ... Icon_minitimeVas. Szept. 04, 2016 12:15 am

Na, itt az alkalom, hogy bevágódjak és kiszedjek valami infót a srácokból. Megigazítom magam és arról megfeledkezve, hogy az arcom csupa vér megpróbálok a legnőiesebben odalibbenni hozzájuk. Ezzel az a gond, hogy sosem voltam túl nőies és meg akad a lábam valami eltakarított romban. Kis híján felborulok.
Csak egyetlen ember van felém fordulva a dohányzó csoportból, de ő majd megfullad a röhögéstől. A többiek értetlenül bámulnak felém.
-Nem röhög. Bevertem a fejem és még kicsit ki vagyok miatta. - vicsorgok rá a srácra. – Majd valami kedvesebb pofit magamra erőltetve boci szemekkel egy másik fiú felé fordulok.
-Van tüzed? –bámulok rá boci szemekkel. Most jól jönne, a farkam azzal tuti bevágódnék.
Szerencsére a célszám nem túl magas így. /Charisma skill check: success/ .
A srác megnyújtja a cigimet és közben feltesz egy kérdést:
-Te, hogy kötöttél ki itt?
Itt az esély. Elkezdenek kattogni a fogaskerekek az agyamban.
-Valójában csak egy barátomat keresem. Egy takarítónő volt a másik dimenzióban aztán egész véletlenül elragadták. Szőke haj, barna szemek, D kosaras melltartó. Nem láttátok?
A srácok csak sután vigyorognak rám. Ebből sejtem, hogy igen.
-Merre találom?
-Az USB-sek kemény pénzeket hajtanak be a csajért, de a könyvtárban meglesheted. Ha érted mire gondolok.
Kacsint rám a srác.
Nagyot sóhajtva megköszönöm a tüzet és elindulok, hogy alámerüljek a pornófüggő kamaszok világába.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
6.3 Butcher's ball, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6.3 Butcher's ball, ...   6.3 Butcher's ball, ... Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
6.3 Butcher's ball, ...
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Fejezetek, Chapters
 :: 
Load Game
 :: 
Sixth Game Cycle
-
Ugrás: