ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 KaFi3K, a legjobb társ minden Kalandozónak!

Go down 
SzerzőÜzenet
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 405
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

KaFi3K, a legjobb társ minden Kalandozónak! Empty
TémanyitásTárgy: KaFi3K, a legjobb társ minden Kalandozónak!   KaFi3K, a legjobb társ minden Kalandozónak! Icon_minitimePént. Okt. 14, 2016 7:24 pm

Hölgyeim és Uraim, Kalandozótársaim!

Nem kell tovább várnunk, a mai naptól kezdve a K Indrustries jóvoltából az Önök planétáján is elérhetővé válik a KaFi3K!

A KalandFigyelő-3000 immár a harmadik, javított kiadása cégünk méltán népszerű, piacvezető termékének. Nem találja helyét a világban? Nincs összeszokott csapata, úgy érzi, hogy a kvalitásainak nem megfelelő kihívásokkal találkozik csak szűkebb környezetében? A K Indrustries mérnökei által készített KaFi3K éppen Önnek készült! Lehet Ön egy kétkezes csatabárdját lengető barbár hős az Athas sivár tájairól, evok sámántanóc az Endor negyedik holdjáról vagy gépkezű android-mágus a Fekete Nap sötét katakombáiból, a KaFi3K-val mi garantáltan megváltoztatjuk az életét!

Az 50 kredites éves alapcsomag befizetése után Ön jogosulttá válik a KalandFigyelő-3000 adatbázisainak használatára. Cégünk alkalmazottai azért dolgoznak a nap minden órájában hogy az Ön számára megtalálják a Nagy Kalandot! Önnek nincs más dolga, mint hátradőlni, és a készüléken várni a Hívást, ami testreszabott, ami a legjobb, legjövedelmezőbb, legizgalmasabb küldetést tartalmazza az Ön számára!

Ha ma este 8-ig előfizet a KalandFigyelő-3000-re, akkor nem csak az alapszolgáltatásokat veheti igénybe, hanem két alkalommal a KaFi3K Fast Travel is a rendelkezésére áll! Csak nyomja meg a készüléken a Nagy Piros Gombot, és a megnyíló térkapunkon keresztül rögvest a választott Kalandhoz legközelebbi ügyfélirodánkban találja magát! Nincs többé sorbanállás a buszmegállóban, bliccelés a csillagrombolókon, mert mi egyből a lényegre térünk!

Ne felejtse, KaFi3K, csak ma estig, csak 50 kredit! És elérkezik Önhöz a Nagy Kaland! XP! Loot! LevelUp!

(Apróbetűs rész: a KaFi3K használata során szerzett kreditek 10%-a a K Indrustries-t illetik meg. Az eszköz használata során keletkezett sérülésekért és sajnálatos elhalálozásért a K Indrustries semmilyen felelősséget nem vállal.)
Vissza az elejére Go down
 
KaFi3K, a legjobb társ minden Kalandozónak!
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Egyéb
 :: 
Extra Kontent
-
Ugrás: