ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Wikipedia: A Pémonok

Go down 
SzerzőÜzenet
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

Wikipedia: A Pémonok Empty
TémanyitásTárgy: Wikipedia: A Pémonok   Wikipedia: A Pémonok Icon_minitimeCsüt. Aug. 17, 2017 4:31 pm

[utoljára szerkesztette: pmonforever125, thelastpehunter321]

A pémonok mindenféle kicsi népek a Porigó bolygóról. Alapjában véve láthatatlanok, és nem is érezni a jelenlétüket (nem fognak megbökni vagy ilyesmi), mivelhogy nem is a mi fizikai síkunkban léteznek.

Wikipedia: A Pémonok 1640784-bigthumbnail

A pémonok észlelése:
Oké, hogy nem látjuk, és nem is észleljük őket, de akkor honnan tudjuk, hogy itt vannak? Hát, ez elsősorban a rendszer két napjának szoláris tulajdonságaival magyarázható. A Chu-ból és a Pikából áradó fény hullámhosszai nem egyformák, de könnyedén interferálnak egymással. Ha ez az agyunkon belül történik meg (értsd: mindkét napba egyszerre nézünk bele), akkor érzékeink különös módon reagálnak, és ideiglenesen láthatóvá válnak ezen kis lényecskék.

A pémonok kinézete:
Sokféle létezik belőlük, a mai napig találni újakat. Összességében elmondható róluk, hogy minden esetben valami, az emberi agy számára már látott dologként érzékeljük őket, de összemixelve, kifacsarva. Egy ananász, rókafarokkal, lófejjel és szőrös nagy gorillakarokkal? Simán elképzelhető hogy van ilyen. A Pé-pédia oldalon több száz leírás található, megjelölve mindegyiknél hogy milyen gyakoriságúak, és mennyit fizetnek értük a pé-átvevőhelyeken.

A pémonok története:
Nagyon sokáig csak drogos hallucinációként gondoltak e kis lényekre, olyan személyek elbeszeléséből, akik óvatlanok voltak és belebambultak a Napokba. Aztán jött egy zseniális dzsánki és feltaláló, Marcullus Rubinstein, aki megalkotta az első pé-gömböt. Ezzel a kis szerkezettel el lehet fogni a péket, és az anyagi világ számára is érzékelhetővé lehet tenni őket (A pék fejlesztéséről lásd a Tréning szakaszt a Pé-pédiáról).
Ezután sokáig gyűjthető játékszerként tekintettek a kis lényekre, aminek volt ugyan piaca a gyűjtők között, de csak amolyan nerd divatként hódított a rendszer erre fogékony lakói között. De aztán - ahogy az ilyen esetekben szokott - jött a Birodalom és a K Indrustries, és hatalmas pénzeket kezdett kifizetni a ritkább fajtákért. Megjelentek az első pé-átvevőhelyek, és a porigói városok környéke megtelt hivatásos vadászokkal, akik egymás és saját életüket veszélyeztetve rohangáltak az utcákon péket üldözve.
Hogy mi a céljuk a nagy társaságoknak a pékkel, az egyelőre nem derült ki.

(a szócikk még erősen hiányos, kiegészítésre vár. Lépj be, ha további információkkal akarod bővíteni.)
Vissza az elejére Go down
 
Wikipedia: A Pémonok
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Hasznos információk
 :: 
Late Night Waves
-
Ugrás: