ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Show must go on

Go down 
SzerzőÜzenet
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 405
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

Show must go on Empty
TémanyitásTárgy: Show must go on    Show must go on Icon_minitimePént. Aug. 18, 2017 11:08 am

Az előző részek tartalmából:

A Porigó bolygón vagytok, Porosháza eldugott kis városában. A KMK-s ügynökötöktől egy, a reggeli időpontban kezdődő meetingre kaptatok meghívót, amely az új Tibi(&Norbi) franchise kocsmájába vezérel benneteket.
Itt némi dulakodás, mókás félreértések és hasraesés után ráleltek a megbízóra, Hulkházi Csontos Eduérdra, alias Mr. Bélre, egy nyamvadt zöld hobgoblinra, aki egy közepesen jómodú aranybányászati válallkozó. Mr. Bél elmeséli nektek, hogy elhagyta az alom kabaláját, a csak csének nevezett khm, nem mondom ki, hogy mire emlékeztető kegytárgyát. A mission pedig nem más, mint ennek a titokzatos csének a visszaszerzése, bármi áron. Nyomok, ha nem is bőségesen, de vannak: tudjátok, hogy a Rérlútnak nevezett kricsmiben veszett nyoma a becses szerszámnak, és azt is hogy egy bizonyos K. p. (vagy K. q.?) lehetett a tettes. Szemtanú is van: a kocsma egyik állandó bútordarabja, Bajkon úr esetleg segítségetekre lehet a további nyomozásban...

Amit eddig elértetek:
Szereztetek járgányt, amit nagyon hamar eddigi (amúgy sem nagy) értékének a kétharmadára amortizáltatok le (-2 oldalsó szélvédő, horpadás a motorháztetőn, hiányzó embléma). Nem gond, mert lett helyette másik, csillogó-villogó Láda Nivea, a probléma csak a feltűnőségi hányados emelkedésével van: az oldalán villogó POLGÁRŐRSÉG felirat tudatja a városka összes önkéntes védelmezőjével, hogy ti voltatok azok, akik elnáspángolták a békésen kávézgató társaikat (ez az ő verziójuk), kiraboltátok, és meglovasítottátok a kocsijukat (ez viszont tény). Hányan lehetnek még, akik ezután rátok fognak majd vadászni? Tizen? Százan? Ki tudhatja ezt?

Emellett azért valószínűleg a rajongóitok száma is emelkedett (a nulláról), hiszen látványos showt röttyintetettek a Tibi-kocsma előtti utcán: a rögtönzött fesztiválon volt harcművészeti bemutató (két stílusban is + egy kis nuncsakuzás), szépészeti termékek promóciója, klasszikus zenével kísért rakétakilövés, és még egy pár órán keresztül a fiatalság is fotózkodhatott a szivárványos gubó mellett. A Tibi menedzsmentje most boldogan dörgöli össze a tenyerét, hisz ilyen jó hétköznap reggeli forgalma azóta nem volt a kocsmának, mióta az első csillagromboló megérkezett a rendszerbe...


A hozzászólást Leonidas összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 18, 2017 2:56 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 405
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

Show must go on Empty
TémanyitásTárgy: Re: Show must go on    Show must go on Icon_minitimePént. Aug. 18, 2017 11:52 am

@Mindenki:
Békésen krúzolgattok a városban (a zene csutkán, könyök kint az ablakon), boldogan eltelve magatokkal, hogy mekkora király csávók is vagytok, hisz lenyomtátok a két hvcs-t és még lootot is szereztetek (1 gázspray, 1 altiszti öv, 1 nuncsaku 1 kissé megrepedt baseball ütő, valamint 44 kredit a bámészkodóktól).
Az iskola mellett elhajtva hamarosan meglátjátok a tömör fekete épületet, tetején a most éppen nem működő neonnal:

RARE LOOT

így már érthető, hogy miért kellett a bioGPS-Matyi bácsi az útbaigazításhoz: hiába írogattátok a  tabletbe, hogy "Rérlút", nem adta ki a közeli kocsmát. Mindenáron a bolygó másik féltekéjére akart vinni, az emberevő OgreKirály(tm) birodalmán túl, egy kopár hegycsúcshoz... A bejárat felett fa cégér himbálózik, rajta festett kincsesláda varázsfegyverekkel és jó sok arannyal. Az építmény egyik oldalán több hektáros angolpark, a másikon szűk sikátor. Látszik, hogy minden igényre gondoltak a kialakításnál.

Kikászálódtok a járműből és benyomultok a vendéglátóipari egységbe. Belül is pont olyan sötét, mint kívül, látszik hogy komoly éjszakai bulik szoktak itt lenni. De most éppen délelőtt van, a székek feltéve az asztalokra, és csak a gungan csapos van benn (nem a Jar Jar-féle nyikhaj, hanem inkább a törzsfőre emlékeztető dagi). Hátul meg valami zenekar próbál éppen, valszeg az esti koncertre készülnek.

- Mit ti tesztek itten? Zárolva vagyunk! - a gungan csapos hangját meghallva derül csak ki, hogy nőnemű az illető. - Akartok ti -e inni fincsi-fancsi koktélt? Én találtam fel magam, neveztem el Prics Pliz! Csak barack meg limcsi rumosan! Nagyon fincsi!

A háttérből ekkor egy halk, mélabús hangot hallotok meg:
- Szóljon ez a dal mindazoknak, akik elveszítettek valakit. - látjátok hogy a zenekar egyetlen hummanoid tagja, a vak basszer beszámol, majd elkezdenek játszani. Rájöttök, hogy valahonnan ismerősek: jé hisz ez nem más, mint a porosvidékszerte ismert alienrock-zenekar, a PACSI!

Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Show must go on Empty
TémanyitásTárgy: Re: Show must go on    Show must go on Icon_minitimePént. Aug. 18, 2017 4:42 pm

Nadecsecse hely is lehetne ez, ha nem bűzlene az izzadságtól meg a kiöntött éjgoblin sörtől. A kiszolgáló asszonyság, - Letícia olvasom a retkes névtábláján - ajánlatára nem tudok nemet mondani. Gyorsan megrendelek három pohárral a fincsi-fancsi koktélból, és a nagy reményű zenekarnak is fizetek egy kört. Elvégre a műsorunk bevételét hasznosra kell költeni! 
- Naccsága nem teccik tudni Bajkon úr merre jár ? - Kérdem a gungan nénit, és utánna udvarisan hozzáteszem, hogy tolja meg egy kör kisüstivel, mikor a zenészek a húrok közé csapnak…
A bajszom beleremeg a ricsajba, fülemben a fuksz ütemesen ugrál, nekem meg le kell üljek. Még jó, hogy a pultnál a bárszékek szabadok.
A pankzenét ki nem állhatom ellenben művészlelkületű pajtásaimat láthatóan nem hagyja hidegen. Feri egyhelyben nyomja a xenorobodanszt, a rodián meg felborzolja zöld szívókorongjait és észvesztő pogóba kezd fél kézzel. Repkednek az asztalokról a székek és pillanatok alatt leamortizálja a Rélútot.

- Na a legalább most már nyitva van Letícia – jegyzem meg epésen a műsor végén, és a bajszom végére egy kis tubákos vaxot kenek.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Negró Hulknblack
Meteorbringers Team member
Negró Hulknblack

Hozzászólások száma : 34
Tartózkodási hely : Porosházán, kényszerszabadságon.

Tulajdonságok:
Fajta: Ember
Kaszt: Türhő
Szint: 11

Show must go on Empty
TémanyitásTárgy: Re: Show must go on    Show must go on Icon_minitimeSzomb. Aug. 19, 2017 10:50 am

Nagyon kellemes ez a hely. A zene hamar elragad, így kicsit végiggondolhatom a dolgokat. Szükségem lesz egy kis időre, hogy lefuthasson a frissítés. Biztosan találok a programok között olyan alkalmazást, ami hasznos lehet a jövőben. Nem csak a harci módokat, hanem olyanokat, amikkel jobban kihasználhatom ezt a király felszerelést.

De erre most nincs időm. Ami tény, hogy ez a csapat elég jól együtt tud működni. A Döbrögi határozott, és olyan mintha többet tudna a dolgokról. Erre majd figyelni fogok, hasznos lehet. A Zöldfejűvel is jobb lesz jóban lenni. A taktikám az lesz, hogy kivívjam az elismerésüket, és tiszteletüket. 

Körbepillantok. 
Jesszusom, de rusnya az a luvnya! Inni biztosan nem fogok, tanulva a Tibiben történtekből. Ellenben picit korog a pocikám! A Pockos faggatja éppen, de én határozottan, mint Murphy odalépek a pulthoz.

- Köszöntelek állampolgár! - vetem oda rémségnek - Van-e konyhátok? 

Közben a sarokban lévő tévére pillantok.

Show must go on Maxresdefault

A jó öreg Videoton colorstar Tv2726. Nosztalgikus gondolatok öntenek el. Azonnal aktiválódik bennem az UniversalRemoteControl.bat és a WirelesAudioTransfer.exe. És máris vidáman szörfölök. 

Katasztrofális a felhozatal. Pillanatokat töltök csak egy egy csatornán. Itt van éppen egy talkshow, amit nem értek, de nem éppen kedvesnek tűnő a hangulat. Ketten azt hiszem ugyanabba a samottéglába szerelmesek. Az egyik egy macskakövekből összerakott izomgép, a másik meg ha jól éltem Walter a Malterember.

Show must go on Thingsthing-143830

Aztán van egy kis romantika is. Fene az ízlésüket.

Show must go on Jason-voorhees-and-mrs-voorhees
János szerelmes Lenke nénibe, de sajnos a Tenkes kapitánya nem túl vidám emiatt. El akarja ütni Őt a ladával. Végül János lenyűgözi Lenke nénit azzal, hogy mindenkit kérdőre von a magas kávéárak miatt jogosan, karddal. Ezt a filmet majd megnézem. TorrenClient.exe /add the13fridayneighbours.torrent

Mindössze pár pillanat telt el a pultoshoz intézett kérdésem óta, amikor egy távoli de végtelenül erős jelenlét sejlik fel a képernyőn.

II. Bözske, a királynő szólít. Újból.

"Küldetésed van, fejezzed be a tvzést!" 


Show must go on 36b7a35a2c30f6b35923924f478e770a--alien-queen-aliens-movie
Hopp már ki is kapcsoltam a TV-t...
Vissza az elejére Go down
http://www.druidaborealis.com
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 405
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

Show must go on Empty
TémanyitásTárgy: Re: Show must go on    Show must go on Icon_minitimeSzomb. Aug. 19, 2017 5:40 pm

@Majszter Pelbájsz:
- Nem, zenészek nem isznak! Az kéne csak, este műsor! - rázza a fejét Leticia asszonyság - Viszont nektek keverem a fincsi-fáncsi italkát. Egy szivcsiszálasat - mutat rád, - egy lájtit, rum hijján - mutat Ferencre, - és egy ööö... megbocsájsson Mester - kérdi meg a rodiánt, majd rámutat a lelógó orrára - nemes szervedet, mely elent leledz, azt vajon kezeled-e mint ormányt amaz nagy olifántok, vagy egyszerűjen csak félrehúzod, ha inni támadék kedved? Ne vedd sertésnek, bocsáss meg nekem, de döntenem kell: levesestálból felszívod, avagy hosszúnyakú üvegből beöntöd - melyik lenne számodra kellemesebb?

Leticia asszonyság boszorkányos ügyességgel keveri a koktélokat, egyszerre hármat is. Oly gyorsan mozognak a kezei, hogy szinte alig látjátok - nem mernétek rá megesküdni, de mintha a jégkockákat a hosszú nyelvével kapta volna ki a jegesvödörből, mint a béka a legyet...(detection check failed).

- Lesz nagyon finom ez nektek, meglásd! Egyedi buké, egyedi íz!

@Kukli Ferenc:
Leticia asszony a koktélkeverés közben rád néz, és sóhajtva csóválja a fejét: - Szegénykém, te itt fogol éhen maradozni. Rérlút éjjeli műszakos hely, a dagi hobbit szakácsok ilyenkor mélyen alszanak - majd hátranyúl egyik kezével (vagy valamelyik másik testrészével, nem tudod eldönteni), és egy zacskónyi rudacskát önt ki egy tiszta pohárba: - Tessék, neked, goblinropi. Leticia Cuf-cuf Saznál senki nem fog éhen halni!

A ropi a szokásos gobin csemege: igazából sült giliszta, amit valamilyen módon kiegyenesítettek, és jó bő olajban megsütöttek. Az illata egészen kellemes, és az első gondolatod az, hogy ami savat termel a gyomrod és egyéb más testrészeid, azok biztos el fognak bírni ezzel is...

@mindenki:
- Szóval keresgélitek Bajkon úrat igaz? Szerencsétek van, hisz ma épp itt próbálnak a PACSI-val - mutat hátra, a színpad felé. - A vak basszer az, kit ti keresgéltek.

Hátrafáradtok az italaitokkal (fizettek, -7 kredit összesen), és jobban szemügyre veszitek a tagokat. Igazi alienrock zenekart láttok kibontakozni a színpadon: A kopaszodó, kis szakállas  Bajkon úr az egyetlen emberféle. A doboknál egy méretes kisgömböc ül, valami beholderféle, csak a csápjai végén nem szemek, hanem dorongok vannak. Az énekes első blikkre normális elfnek tűnik, csak éppen átlátszik: valami szellemszerűség, de borízű reszelős hanggal. A szintinél egy kéz nélküli agyszívó veri a billentyűket a csápjaival, a szólógitár meg egy hordó alakú droidra van rádugva. A látvány legalább annyira eklektikus, mint a zene, amit játszanak. Vitathatatlanul fülbemászó, slágeres, de mintha már valahol hallottátok volna...

- Szóljon most az utolsó számunk mindenkinek, aki szereti. - hogy egy próbán minek az összekötő szövegeket is bemondani, az nem igazán világos. De hát ki értheti a mai alternatív zenei világot...

Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Show must go on Empty
TémanyitásTárgy: Re: Show must go on    Show must go on Icon_minitimeSzomb. Aug. 19, 2017 10:47 pm

Megköszönöm Leticia asszonyságnak a gondoskodást és a szivcsiszálas italomba beleszívva ropog a fogam alatt a cukor. Ennye, no.. azér’ ennyire nem kamelem az édeset. Még a végén oda lesz a Döbrögi sztájlom. Mikor a nénje nem látja óvatosan kicsempészem az egyébként is ciki szívóeszközt, és beledugom a rodián zsebébe., aki éppen a csapos asszonyságnak magyarázkodik sűrű elnézések közepette kér elnézést, hogy leverte a székeket és meghogyaztán neki mindegy mibe kapja az italt. Egyaránt elbánik a tállal és az üveggel is. Nofene gondolom magamban, micsi rejtett tehetség a srác. Tuti megtartjuk, a Cirkuszban még sokra viheti ezzel a műsorszámmal.
Feri művésztárs szabályosan kétpofára zabálja állkapcsából előugró második szájával a goblinnasit és közben valami küldetésről, meg Bözsiről magyaráz, amit a csapat vezetőjeként elegánsan elengedek a fukszom mellett. okosan bólogatok és pár úgy lesz pajtás, megcsináljukkal bíztatom.

Az előző nóta pörgése után az utolsó szám meglepően kellemes és még a bárszéken is hintázva dudorászom magamban, hogy lálállálálálálálá… utazom...
- A nagy sikerre való tekintettel mg egy feldolgozás számot eljátszunk és vége a koncertnek. – mondja az énekes szellem és én elismerően bólintok az önbizalma előtt. Ez igen, nem bíznak a  fiúk a véletlenre semmit…


PAFF! – akkorát esek, mint az ólajtó a nagy éneklés közbe, felpattanok és a fukszom elhúz kicsit. A Pikába, erről meg maj’ megfeledkeztem… A vajda pályafutásom...
Jól van no, kiegyensúlyozom magam és mintha semmise történt volna visszaülök a székre és beletemetkezem a tabletbe. A napi ákcijós varászlatot ellőttem, de a lábunknál tanyázó virsliubi jobban aggaszt. A többiek mé’ nem látják?
A pé-pédia lassan jön be, és reflexből tovább nyomom a Late Night Waves reklámot. Percekig hümmögök és csak a bajszom csavargatom. Szóval a kis rohadékokat el lehet kapni és kreditet érnek, csak valami pé-gömb kell hozzá. (Pémon Lore increased level 1) Fel is írom az emlékeztetőbe, hogy a legközelebbi közértbe érve jelezze, hogy vásárolnom kell ilyet. Vagányan rákacsintok a kis nyomi pémonra és csak remélni tudom, hogy addig velünk marad még elkapom és egy kis fusipénz lesz belőle.

Feri, a xeno nagyhirtelen felkapja a fejét és az amorf, páncélozott tojásdad alakzaton remegés fut végig. Ennek fele se tréfa leugrok a székről és az Egérkergetőt megmarkolom, de csak vaklárma, mer társam ezerrel száguld a mellékhelyiség felé. Meg se hallva Letícia asszonyság kiáltását, hogy a mozgássérült idegen budiban karban tartás folyik…
Oda trappolok a zenekarhoz, hogy már dolgozni is kéne és a felmegyek a színpadra.
- Uraim, remek volt. Örülök, hogy időnapelőtt halhattam a Pacsi előadását. Jó magam is a bizniszben vagyok, csak mi ad hoc előadásokat rendezünk városszerte... Szóval engedjék meg, hogy kezed rázzak önökkel, mert… - ekkor elhallgatok ugyanis tudatosul, hogy bizony ezeknek nem sok mancs van, amit meg tudnék markolni… A Pikába.. büszkén húzom ki magam, hiszen egy Döbrögi ilyen, ha megsért valakit akkor is úrként viselje.  – Naszóval ha már nem pacskerolhatunk legalább engedjenek meg egy közös fotót az Instára, gondolom jól jön a reklám … A pózok a pózokat váltják, és közben konstatálom magamban, hogy bizony se beholdert, se agyszívót nem akarok ennyire közel érezni magamhoz. A bajszom az égnek áll ezektől a szörnyektől… Megköszönöm a PACSI zenekarnak és feltöltöm a profilomra a képeket, gondosan betagelve a fontosabb dolgokat. Miután végeztem a színpadon tollászkodó Bajkonhoz ólálkodom közelebb.
- Mr. Bajkon igaz? Beszélnivalóm lenne önnel diszkréten négyszemközt a pultnál -mondom félhangosan és a vak manus bólint, hogy felőle aztán mehetünk. A pulthoz kísérem és rendelek neki egy diétás kólát (-2 kredit) a feneranda, de bájos nénjétől.
- Na Szóval Bajkon úr…  kezdem, de a hólyagom ingerlően jelez, hogy halasszam el a dumálást. – elnézést, ha megbocsájtana, két percen belül visszatérek, csak a koktél ki akar jönni…
Erre elmosolyodik és elenged. A budi felé tartva összefutok Ferivel, aki a kocsma képeiben veszett el. Elsétálok mellette, de észre se vesz. Biztos megint frissít vagy tölt vagy mittomén mi aza anyjakínjátcsinál…
Az első ajtón benyitva a látvány kellőképpen sokkoló, hogy visszazárjam.

Show must go on G1naw8-l
A mozgássérült Élienbudit másikjára tudom kinyitni, makrancoskodik a zár. Mintha szétmarta volna valami…
Feltépem és ez már sokk nekem.Tuti Feri mancsa van a dologban, de mélyen hallgatni fogok erről, vagy különben oda a Cirkuszom...

Show must go on 9b6d97bcb8d8ab33ddb1a6f8b9eb2a0a
 
A Pikába, hogy itt ne tudjak pössenteni egy jót… Szerencsére a nőibe senki és semmi nincs így kielégítem a szükségletem és visszatérek az vak zenészhez, aki épp most fejezte be a kóláját.
- Köszönöm a türelmét, bizalmas információra lenne szükségem Mr. Bajkon. A Bél család cséje nyomában járok… Az értesülésem szerint Ön tud felvilágosítással szolgálni nekem… megtenné, hogy... – folytatnám, de valami félbeszakít és nem tudom befejezni a mondatom.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Negró Hulknblack
Meteorbringers Team member
Negró Hulknblack

Hozzászólások száma : 34
Tartózkodási hely : Porosházán, kényszerszabadságon.

Tulajdonságok:
Fajta: Ember
Kaszt: Türhő
Szint: 11

Show must go on Empty
TémanyitásTárgy: Re: Show must go on    Show must go on Icon_minitimeVas. Aug. 20, 2017 3:27 pm

Valami nem stimmel ezzel a kulával...

Valahogy szeretem és aggódom érte. Igazából hiányzik is kicsit. 

Ahogy elment mellettem a Porondmester, mert nem tud egyenesen menni, szinte észre sem vettem. 

"Áh, oda nem kéne most bemenned" gondoltam. Mindegy.

Eleve azt hittem, hogy az a bizarr ropicucc az oka. Mintha az egyik szálon mozgott volna valami. De ez volt az első ürítésem ebben a testben. mintha egy rakétaporszívó csövébe engedtem volna a cumót. Eléggé sajog a popsikám. Nem is tudtam, hogy van amúgy. 

Lassan ocsúdom fel az élményt követően. A falakat különös képek borítják. Mint egy extravagáns tárlat. Miközben elterelem a gondolataimat, és próbálom feldolgozni a fájdalmat, a pultnál üldögélő vak basszerosra terelődik a figyelmem. 

A visszatérő Plejbász leül mellé. Ebből nem akarok kimaradni! Éppen akkor érek oda, amikor elhangzik a kérdés a cséről.
Vissza az elejére Go down
http://www.druidaborealis.com
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 405
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

Show must go on Empty
TémanyitásTárgy: Re: Show must go on    Show must go on Icon_minitimeVas. Aug. 20, 2017 6:12 pm

@Majszer Plejbasz:
...valami félbeszakít, és nem tudod folytatni a mondanivalódat:
- Az ott az én helyem!
Hátrafordulsz, és a szólógitáros-énekes szellemmel találod szemben magad. Időközben átöltözött, egy szakadt "WHITE ALIEN POWER" feliratú pólóban mereszti rád nagyon mérgesen a szemeit. Hoppsz, egy embergyűlölő, gondolod magadban. Ráadásul körbenézve a többieken igencsak magadra maradtál, szinte mindenki más fajú, kivéve talán Bajkon urat...

@Kukli Ferenc:
Sajgó üleppel foglalsz helyet a pultnál és egyre a tojócsöveden keresztül elveszített darabka részedre gondolsz. Vajon jó sora lesz a későbbiekben? Tud majd boldogulni az életben, vagy eltűnik a süllyesztőben? És vajon mit fog szólni Bözsi mama, hogy csak úgy magára hagytad az unok(ul)áját? Friss xeno vagy még, nem tudhatod még ezekre a kérdésekre a választ...

@mindenki:
- Nem lesz itten semmiféle megveregetés, az én kocsmámban nem! - Leticia öblös hangja szinte süvölt a beállt csendben - Állítsad le magadat Kalahora, hát nem-e látsz a te szemeddel? Ez egy döbrögi, félbajsszal! Ugyanolyan kripli, mint a Bajkon haverod! Nem ellenség!

Közelebb hajol hozzád az elfszellem (ki gondolta volna, hogy nekik is van szájszaguk), majd hátrább lépve annyit mond a csaposlánynak: - Igazad van Leti, tényleg kripli. Nem ellenség. - majd távozik a SZEMÉLYZETI BEJÁRÓ feliratú ajtó irányába.

Bajkon úr torokköszörülése töri meg az újabb beálló csendet:
- Ellenben, ha megbocsájtanak - kezdi kissé akadozva - én mégis azt mondanám, hogy tárgyalásunkat inkább folytassuk a kerthelyiségben. Bömbinek - mutat rá az épp pakolászó dobosra - ugyan jó nagy szeme van, de csak egy, és alig lát vele, ellenben az intelligenciája sem oly kimagasló, mint a nagyrabecsült Kalahora polgártársé. Őt nehezebben tudnánk meggyőzni, hogy ne csak a beszélgetésünket szakítsa félbe, hanem kegyelemedet is...

Kifáradtok a kerthelyiségbe, ahol az egyik sarokba invitál benneteket Bajkon úr. Az asztal mellett egy kacifántos kis távcső van felállítva, az ég felé meredő lencsékkel.

- Tudják, én csillagász vagyok, a zene az csak afféle hobbi - kezdi elhaló hangján - nincs is annál gyönyörűségesebb, mint egy szép nyári éjszakán megfigyelni a csillagképeket: a Kapcabetyárt, a Bikacsököt vagy a Pista Bácsit... Nos, de térjünk vissza a lényegre: Önöknek infó kell, amit én meg is tudok adni. Azonban némi ellenszolgáltatást kérnék előtte. Nyugodjanak meg, nem pénz kell és nem is olyan lehetetlenségek, hogy adják vissza a szemem világát... én csak egy dolgot szeretnék: boldog lenni. És tudják mikor voltam boldog? Hát gyerekkoromban.

- Tudják, imádok élni, imádok nyári estén csillagokra nézni, imádok adni, imádok kapni, imádok önfeledten boldogan kacagni, mert szép az élet! Csak ezt kérem maguktól, hogy ezt adják meg nekem - előhúz egy tabletet, megnyom rajta egy pár gombot, majd megmutatja nektek. Egy kis videó indul el rajta, ami látszik hogy teljesen elandalítja:


- Ott van a háttérben amit kérek, 00:03-tól 00:09-ig. Azt kérem az infóért cserébe. És mivelhogy ön döbrögi, ezért ezt háromszor kérem. Egyszer az infó átadása előtt, meg még kétszer utána, két későbbi időpontban. Megfelel ez így önöknek?
(Quest added: spin with Mr. Bajkon 0/3)
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Show must go on Empty
TémanyitásTárgy: Re: Show must go on    Show must go on Icon_minitimeVas. Aug. 20, 2017 10:35 pm

- Hogy a bőr hüljön a nyakára Tatám! Há’ honnan tudta, hogy anyám ringlispíl, fater meg messzi földön híres daru vót? De össze kő, ha nem megyek bele akkor lőttek a zifónak, meg a fenenagy küldetésünknek.  – morgom a bajszom alatt és bólintok az öregnek, hogy benne vagyok és jókorát köpök a tenyerembe.
- Akkor PACSIt rá! - kissé húzodzva, de az öreg belecsap a mancsomba és megtörtént a barter. – Ejtsük is meg az első kört Tatám, azonban figyelmeztetem, a mai napon fontoskodó polgárörökbe futottunk, és nem átallottak megkurtítani bajszom, amit egy kissé billegális lettem, de azér’ magával csak elbírok. DE meg Azonban, ha meghúzza itt nekem a hátát, vagy nagy véletlenségből eltörik pár csontja akkor ne legyen harag.


A végső bejelentésem nem arat osztatlan sikert és az öreg fel is nyög, de a bárgyú vigyort nem tudja letörölni a ráncos alma képéről. A kerthelyiséget magunk mögött hagyjuk és kicsattogunk a parkba. A ki/bejáratnál megtorpanok és hitetlenkedve nézem vissza, Leticia mellet egy nagyon ismerős zöld alak csapja a szelet a vén, és nem annyira szép korcsmáros asszonyságnak. Szívókorongos ujjain egy- egy pohár és el se hiszem, de ezt a rodián segít mosogatnia poharakat Letti néninek???
Mi az öreg isten ütött bele? Csak nem így dolgozza le a pogóval okozott kárt?
Túlteszem magam a látottakon, és a tablettel kamerájával csinálok pár képet. Jobbára életlen, de egy kis ügyeskedéssel használható fotók lesznek. Gyorsan rányomok a feltöltés gombra, és a Skynet felhő alapú szolgáltatásához csatlakozva elszállnak a megák a TRIÁN űrállomásig…

A park nem túl biztató, eldobott Véder sörös dobozok, és egyszer használatos Syler fecskendők mindenhol.  a fák levelei csapzottan lógnak, sehol egy nagyobb bokor, vagy cserje. Azaz van , de a száraz gazok mögé aztán nem bújunk el, hogy ne égjek akkorát. Hümmögve sétálok fel s alá, és hirtelen ötlettől vezérelve előkapom a varásztáblagépem. Hátha van valami szuper mágia erre…
Balszerencsémre nem találok semmit, ezk az idióták a K industriesnál nem fejlesztettek még ki riglispír varászt. nagyon úgy fest, hogy marad a fizikai burtyi, amit szívemből rühellek. Há’ nem azér’ csaptam fel gonosz, irgum-burgum Döbröginek, hogy izzadjak…

A játszótér viszont üres, na ott legalább homok van és ha elrepül az öreg fószer akkor is puhára esik. Nagy bukta lesz, ha épp a piros M-es rakétamászókán vagy a HUTos csúszdán végzi, de ahogy a bölcs félork is megaszonta eonokkal ezelőtt: „Kockázat nélkül nincs reckír.”


- Na gyöjjön Bajkon úr, úgy megpörgetem magát, hogy a taknyanyála egybefolyik… - invítálom kedvesen az öreget és a játszótér közepén megállunk. Feri árnyékként követ minket, bár fejleszthetné még a sneak képességét, mert elég könnyű észrevenni a hegyomlásnyi gépdögöt a sarkunkban.
 - Légy szi pajtás te figyeld a környeztete és ha valami véletlenül történne akkor az öreget ments! Ja, ne röhögj és pláne ne engedj ide gyerekeket. Nehogy má’ asziggyék, hogy ingyen vurstli van.
A biztonság kedvéért megigazítom a fukszom, teszek pár lépést, és a centrírozással jobbára egyenesen megyek. Ez is valami! A tabletet gondosan oldalra helyezem, a hátizsákomra és a felszerelésemre.
- Csapassuk Tatám! – mondom és kinyújtom a kezem. Két kérges tenyeret kapok cserébe és meglódítom az öreget. Aztán csak forgunk és forgunk. Gyermeki nevetés csendül fel és valami más… Neee….Forgás közben észreveszem a Feri vállából előbukkanó a hangszórókat, és muzikális lelkületű xeno pajtásom illő zenével kíséri az amúgy is kellemetlen szituációt.

 
A zene végig pörgetem az öregurat, hoy g ne érje szó a ház elejét, és tucatnyi sikeres ügyességpróba után lelassítok és elengedem a nevető Bajkont. A homokba repül egy méterre se, de nagyot nyekken, még meg szédelegve kacsázok a játszótéri mászókához és közben az jár a fejemben, hogy itt aztán nincs mese, tényleg Cirkuszt nyitok. Úgy hányom telibe a szuper rakétás mászókat, mint a lakodalmas kutya, a sugár félreveri a szemetet és két rágcsáló bánja Letti nénje szupcsi cukros italát. Küszködök még és nagyot fújva lerogyok, remeg a hordóhasam és a migrén a semmiből jön. Ez bizony nem jelent jót…
Oldalra pillantok és egy fekete parasztkalpagot látok eltűnni, a pikába! Már csak ez hiányzott egy Ludas tanyázik a környéken. Mintegy varászütésre elmúlik a migrénem, és az orromra egy tollpihe hullik. Erőtlenül lepöckölőm, és a pihe eltűnik alattam valahol. Rá se kell néznem, tudom, hogy libatoll.(Nemezis founded)
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Negró Hulknblack
Meteorbringers Team member
Negró Hulknblack

Hozzászólások száma : 34
Tartózkodási hely : Porosházán, kényszerszabadságon.

Tulajdonságok:
Fajta: Ember
Kaszt: Türhő
Szint: 11

Show must go on Empty
TémanyitásTárgy: Re: Show must go on    Show must go on Icon_minitimeSzer. Aug. 23, 2017 11:02 pm

Egészen megdöbbent a dolog, ami történt. Ahogy Majszter forgatta körbe-körbe Bajkon Úrat... Vérfagyasztó jelenet volt. Annyira, hogy le is állt a keringésem pár pillanatra. közben pedig álmot láttam, és egyre csak fokozódott bennem a a hiányérzet. Az a wc-s jelenet. Ami után csak a végtelen hiányérzet dolgozott bennem... Újra a felszínre sodródott. A látomásban felötlött, hogy mi is történt.

"A végtermékem mérete enyhén szólva is termetesre sikeredett, megvolt vagy 11 kurikos. 


Nem csoda hát, hogy a szülés során, gyakorlatilag elvesztettem az eszméletemet. Lassan visszatért az öntudatom,  és a produktum látványa kikapcsolta a rövidtávú memóriámat. 


Automatikusan ürítettem a wc tartályt, de amikor a víz hidegét éreztem meg a bokámon tudtam, hogy valami nem stimmelt.


Eldugult a rötyi. 


Néhány pillanattal később, esélyem sem volt reagálni a semmiből materializálódott egy alak. Kék kezeslábasban, komor bajusszal az arcán alig fél méterre tőlem a wc pumpáért iramodott. Kényelmetlen és feszült helyzet volt. 


- Jajj, jajj, jajj! - vonyította a figura, és semmivel sem foglalkozva, ugrálva lökdösött le az ülőkéről. - Ha ezt megtudja Leticia, végem lesz! Megint garanciálisan javíttatja meg velem ezt a fost, és akkor megint csak hosszabbodik a garancia... Pedig akar idejárni a talpam! Na pattanj haver, mielőtt kiderül mi történt.


És akkor olyasmi történt, amit nehéz szavakba önteni.

Show must go on 55ce8c36085eb96a7cad728f1c65e0a3

A fickó élettelenül nyúlt el a földön, miközben én a gyermekem szemébe néztem egy pillanatra. Ő azonban villámsebesen elinalt az ablakon keresztül."

Telibever a döbbenet. Most is itt bóklászik kint, és prédára les a fiam. 
Vagy lányom.
Vissza az elejére Go down
http://www.druidaborealis.com
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 405
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

Show must go on Empty
TémanyitásTárgy: Re: Show must go on    Show must go on Icon_minitimeCsüt. Aug. 24, 2017 6:27 am

@Kunkli Ferenc:
Érzed, hogy most is ott van valahol kint a kulaszörnyed. Közöttetek eltéphetetlen kötelék alakult ki. Szinte látod magad előtt, ahogy a parkon átugrálva elfogyaszt egy óvatlan pémont, majd nekiszalad egy másiknak, ami viszont jóval nagyobb, erősebb és tapasztaltabb... a méretes pofontól visszabucskázik a bokrok közé, majd ijedtében a város széle felé, az erdők irányába iramodik. Visszaránthatnád a köztetek feszülő pányva segítségével, de egyelőre úgy döntesz, hagy menjen. Nem való neki a városi dzsungel...

@Majszer Plejbasz:
Kipirulva értek vissza a kocsma teraszához. A produkció hatására összesereglett tömeg álló ovációval ünnepel benneteket, mint a csatából hazatért veteránokat. Csápok veregetnek hátba barátian, mindenfelől ingyenpiára meghívó felkiáltások hallatszódnak, és kis lényecskék (hm, talán ilyenek a gyerekek?) kezecskéikkel próbálnak hozzátok, a nagy hősökhöz hozzáérni, hogy aztán öregkorukban elmondhassák, hogy ők ott voltak az események középpontjában amikor AZ történt... látod, hogy Ferenc már megint magába réved, hm, lehet hogy szülés utáni depresszió. A rodián ugyanott gubbaszt a helyén, ahol még a játszótéri ringlispir kezdete előtt hagytátok. Kezében telefonja, amit unottan nyomkod. Ahogy közelebb hajolsz, azt látod, hogy mindenféle fórumokon osztja a világmegváltást azoknak, akik még hajlandóak szóbaállni vele. Nem gond, végül is megoldottátok ketten is a feladatot, és ha már más nem is, te azért képzeletben vállon veregeted magatokat...
(Quest: spin with Mr. Bajkon 1/3)


@mindenki:
A tömeg lassan szétszéled, ti meg helyet foglaltok Bajkon úr törzsasztalánál. A még mindig vigyorgó vak csillagász/basszer int a kocsmárosnénak, hogy rendelne.

- Letícia, ha lenne kedves - szólítja meg tisztelettudóan, szinte hódolattal a gungant - ugyanazt kérném a barátaimnak, amit ittak, nekem meg a szokásosat. - ahogy Leti elslisszol, még utána kiált félénken: - Ma különösen tündöklő a mosolya! Ha gondolja... bármikor belenézhet a távcsövembe...!
Show must go on 9f76242316a3e9a80a3ee3bbfb32e3d8

Az öreg nagyot sóhajt, majd dalra fakad:

Leticiám, Leticiám,
jut-é belém ma is cián?

A tragikus sorok mögött érzitek azt, hogy a ki nem mondott, reménytelen szerelem hogyan mérgezi szegény Bajkon úr lelkét... Beleborzongtok egy pillanatra, de csak egy pillanatra, mert igazából jobban érdekel most az infó, amit az öreg átadhat. Bele is kezd, ahogy kihozzák az italokat:

- Arra a két héttel ezelőtti kártyapartira kiváncsiak, ugye? Mr. Bél mindig nagyon rendes hozzám, bevesz a játékba úgyis, hogy tudja hogy segíteni kell nekem, mert kripli vagyok. Persze sosem nyerek, de a játékban nem is ez a cél, nem igaz? Hanem hogy jól érezzük magunkat. Én pedig jól szoktam magam érezni ezeken az estéken.
Aznap beszállt egy új tag is, valami varázslóféle, akit az Idővihar fújt erre. Nem hallottak még róla? Kb. egy hónapja akkora vihar volt Porosházán, amilyet még nem látott ez a kis város. Volt jégeső, fákat döntögetett ki a viharos szél, akkora orkán volt, hogy még egy spontán dimenziókapu is megnyilt. Pont a főtéren, az önkormi meg a rendőrség épülete között, a vihar kellős közepén egyszer csak megjelent egy Bolt. A bolttal együtt természetesen ide keveredett annak tulaja is, ő kártyázott itt velünk aznap este. Még ajándékot is adott, de elég gonoszféle ajándékot: egy mérgezett tőrt, hátha megvágom magam. Itt is van, megmutathatom. - mondja, majd előhúz egy nagyon veszélyesnek tűnő valamit, és átadja.

- A pengéhez ne érjenek, kontaktméreg van rajta - nagyon óvatosan megvizsgáljátok az eszközt. A markolaton a "MTH" rövidítést találjátok. Végre egy nyom!

Show must go on W1351_2

- Hogy hogy hívják az ürgét? Nem igazán emlékszem, mert azóta sem láttam - kacarászik a saját kis viccén. - Valami vidám neve volt, egy déli gyümölcs is szerepelt benne... talán ananász? Vagy banán? Na mindegy is, mert könnyedén megtaláljátok a boltját a főtéren. El sem téveszthetitek: egy iszonyú dagadt, kitömött elf áll az ajtajában...
Vissza az elejére Go down
Negró Hulknblack
Meteorbringers Team member
Negró Hulknblack

Hozzászólások száma : 34
Tartózkodási hely : Porosházán, kényszerszabadságon.

Tulajdonságok:
Fajta: Ember
Kaszt: Türhő
Szint: 11

Show must go on Empty
TémanyitásTárgy: Re: Show must go on    Show must go on Icon_minitimePént. Aug. 25, 2017 12:27 am

Elégedetten szürcsölgetem a Prics Plíz!-emet. Kiérdemeltem. Majsztert is hasonlóan tesz, bár a gondolataiba merülve látom, hogy néha ingatja a fejét. Mint a tettét bánó tolvaj, aki fegyvere híján egy ronggyal álcázott fadarabbal kísérel meg kirabolni egy öt tagú barbár csapatot.

A kezembe veszem a fegyvert és alaposan megvizsgálom. Aktiválódik bennem egy olyan szenzor, amiről eddig fogalmam sem volt. Lefut egy gyors elemzés, és pár pillanat múlva már kapom is az infókat.
Show must go on Bb67906a5447e353ff5129ce2879f366--microsoft-office-microsoft-word
- Köszöntelek kedves Gazdám! - sípolja idegesítő hangján a jelenés. - Májkrószoft Norbert vagyok, az Analizátor. Ez a fegyver a nemes Lincenkolf acél utánzata. Gyakorlatilag nem tudom mennyit ér, de nem az. Lehet, hogy értékes. A méreg nagyon hasonlít a rettegett Bürök-lére, azonban nem merném kijelenteni, hogy ez az lenne. Előfordulhat, de nem annyira vagyok benne biztos. A tokja az műanyag, nagy móltömegű polietilén, de az is lehet, hogy pvc, vagy bőr. A nyele fából lehet, de nem látszik a borítástól. Ami szinte biztosan a félve-félt Kharga bőréből készülhetett. Bár jobban megnézve inkább lóbőr. Még százalékot sem tudok mondani , hogy melyiknek mennyi az esélye. Rákeressek-e a neten?

Na,azt nem tudom, hogy van-e alkalmazás bennem arra az esetre, hogy milyen gyorsan reagálok, de most lehet rekordot döntöttem volna; már be is zártam ezt a hulladékot.


Odanyújtom hát Majszternek, hátha Ő több dolgot derít ki róla. kétszer kell megböknöm, hogy rám nézzen, és zsíros ujjaival átvegye tőlem. A nedű íze kellemesen melegít belül. 


Letícia közben bevonult a söntés mögötti helységbe. Nagy erőkkel rendezkedni kezdett, és közben a falon lévő nyíláson keresztül időről-időre felénk pillant. Jól végzi a dolgát, bár az szembeötlő, hogy amikor Bajkon úr a poharát keresgeti a pulton egy időre megmerevedik, és ha összetörő üveg hangját hallaná lecsapna, mint a hárpia a bűnösre.


Hirtelen velőt rázó sikoly hangzik fel Letícia felől. 
- JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ, neeeeeeeeeeeeeee! Segítség!!! - ordítja magából kikelve - Nem lehet ezek a rohadtalan fürgeliek! Jönnek ide csinálni a ramazuritot! Gyerteke gyorsan nekem segítsél!


Azon a lyukon át ahol eddig a kémkedő tekintetét láttam, most a rövidke pólója alól kibuggyanó köldökét pillantom meg, mintha magasabb lenne, vagy felállt volna valamire...


Bajkon úr, mint kedvesét védő oroszlán, ijedten felpattan, és a kedvese nevét kiabálva a segítségére siet. Ám szinte azzal azzal a mozdulattal a poharát leverve megbotlik Majszter székében és elterül a földön. A Döbrögi éppen csak felpillant a poharából. Én azonban abban a pillanatban aktiválom a hőlátás funkciót.

- Nyugalom Állampolgár! Semmi ok az aggodalomra! - közlöm nyugodtan, és kitépem a kést Majszter kezéből, majd a falon átrepülve felveszem a támadópozíciót. Leticia egy széken állva tovább sikítozott, ám azonnal leborult onnan, amikor az üvegekkel és egyéb tárgyakkal teli polcrendszert, és gipszkarton törmeléket magammal sodorva megérkezek a raktárhelyiségbe.

Ezzel, és a gungan menyecske válogatott káromkodásával mitsem törődve farkasszemet nézek a támadóval.
Show must go on A2158bf33e4b11d07c3edfcc609f6d0f


"Részeg Inkvizítor" harcimódot aktiválom, és minden erőmet beleadva az ellennek rontok.
Vissza az elejére Go down
http://www.druidaborealis.com
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Show must go on Empty
TémanyitásTárgy: Re: Show must go on    Show must go on Icon_minitimePént. Aug. 25, 2017 4:27 pm

A fenenagy sikert aratott produkciónk után kissé kábán támolygok be a csehóba. Jobban megviselt a Ludas feltűnése, mint gondoltam. Francé’ vannak nemezisek a ’Verzumba. Bezzeg ezt a témát csak megemlítették az OKJ-s tanfolyamon… Lecsüccsenünk az asztalhoz és a italba szívva ismét felfordul a gyomrom a cukros létől. Bambán hallgatom az infót a vak Bajkontól akinek úgy ragyog az arca a boldogságtól, hogy csak na… fasza, gyorsan emlékeztettem magam, hogy ezt a körhintás dolgot nem kell erőltetni. A majszterféle vurstli bizonytalan időre bezárt!!!

Feri a böhönnagy roboélien bökdösése visszaránt a világba és kicsit felderül az arcom, hogy egy szaktárs van a környéken. Najó nem, de azért van egyféle egyezség közöttünk gonosz varázslók közt. van, aki a mágiára és van, aki mérgezésre specializálódott. A pengét elhomályosító méreg ékes bizonyítéka ennek. Mindenesetre kellemes és hosszú beszélgetésnek nézek elébe a déligyümölcs nevű kollégával a klotoid átmenetívek és az ellenkező görbületű körívek kapcsolatáról, és arról, hogy ezek mennyire befolyásolják a esszenciát ezen a bolygón. Már csak valahogy el kéne fogadtatni az orrukat fennhordó varázslókkal, hogy az OKJ-s iskola is tagja a Gonosz Varászlók és Boszorkányok Ligájának

- JAAAAAAAAAAAAAAJ, neeeeeeeeeeee! Segítség!!! - hangzik fel Leti kiáltása és társam szélvészként pattan fel és a hátsó helyiségbe berobbanva siet xp-t gyűjteni. Könnyű neki, eleddig csak bazsevált, meg ráadásul a hidromotorjai is segítik.
A Pikába! – még a végén lemaradok úgy, mint a rodián akit jó ideje elnyelt a vécé. Ropogó csontokkal kelek fel az asztalból és egyik kezemben a tablet, másikban az Egérkeregtővel gurulok a krimcsi kamrájába. Nincs itt lacafaca! Elintézem az ellent…majd adok a pofájuknak...

Az ajtóba érve látom, hogy Feri már nagy erőkkel birkózik az egyik rémséggel. Még egy pattan elő és a kamrába állított dugipáncélok közt pattog ide és oda…
Show must go on 2016082417-erdekesseg-a-kis-kedvencek1

A ’zannyát ennek fele se tréfa!
Csőre töltöm a tabletem és az első varázslatot elsütöm, ami feltűnik a képernyőn. Későn kapok észbe, hogy ezt talán nem a legfelelőbb volt!

(Get rid of the rágcsálóz or just simply kill it 0/2)
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 405
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

Show must go on Empty
TémanyitásTárgy: Re: Show must go on    Show must go on Icon_minitimePént. Aug. 25, 2017 6:25 pm

@Kukli Ferenc:
Minden erődet beleadva az ellennek rontasz... csakhogy a "Részeg inkvizitor"-t nem éppen rohamra fejlesztették ki, inkább amolyan védekező-elhajló harcistílus. Mozgásod ezért eléggé messze van az egyenes vonalú egyenletes mozgástól, mondhatni igen rossz hatékonysággal falod a métereket, ami közted és leendő célpontod között van. A nyuszi nagy szemekkel figyel, miközben a kamrában rejtegetett egyik dugimellvért darabjait rágcsálja.
Ahogy közelebb érsz, kereszt híján előkapod a bekészített bikacsököt, és a nyulacska felé hajolva dörgő hangon belekezdesz az inkvizitor egyik támadó formulájába:
- Az Egy Igaz Inkvizició Nevében azt mondom, állj, állj, állj ilyet többet ne csinálj... - eddig jutsz el az invokációban, amikor is a szájszervedből némi savas nyál freccsen a kis jószág szőrére, lemarva azt egész a húsig.
A békésen falatozó kis rágcsáló egyetlen pillanat alatt alakul át vérgőzös szemű emberevő fenevaddá: hihetetlen módon megNYÚLIK, és egy hatalmas dördüléssel a mellpáncélodon landol. Érdekes módon nem a lágy részekre támad, hanem erőteljes fogait a mellkasodat borító acélpáncélba vájja...

@Majszter Plejbasz:
Majszterina Eufrozina sokszor felhívta az oktatóvideókban a figyelmeteket arra, hogy a varázslás nem tréfadolog, kétszer is gondoljátok meg, mielőtt az ujjatok a tablethez ér... de persze te általában ilyenkor még a zsíros deszkát toltad be, vagy éppen a sörödet kerested a hűtőben, így nem igazán égett az agyadba ez a figyelmeztetés. A hirtelen keletkezett harci helyzet óvatlan lépésekre sarkall: az Egérkergetőt félredobva, oda sem figyelve ráirányítod a szörnyekre a tabletet, és vadul húzkodni kezded rajta a virsli ujjadat...

A jó hír: a Pikk-Pukk WizardStore épp most készül beadni a kulcsot, ezért mindent 90%-os akció keretében árulnak. Ezek voltak a kínálatban legelől, ezért talán nem megy rá a gatyád is a mágiára.
A rossz hír: Nagy hirtelen neked sikerült három ilyen spellt is az ellenre ráküldeni. Utólag látod, hogy bár remek kivitelezésűek, de mindhárom gagyi, nem sok mindenre használható. Nem csoda, hogy csődbe ment a Pikk-Pukk WS...

1. spell:
Dévid Ettenboro csodálatos felismerője (-1 kredit)
A kamrát egy bölcs öreg ember hangja tölti be, aki előkelő anglis akcentussal beszéli a közöset:
"Amit szemben láttok barátocskáim, az pedig nem más, mint a páncélnyűvő nyálnyúl. A nyállények általában cuki kis monsterek, amik nem sok mindenben különböztethetőek meg sima verzióiktól, maximum a táplálkozási szokásaikban. A vérlényekhez hasonlóan ezek a teremtmények is hajlamosak az örjöngésre, csak éppen nem a vér indítja be ezen mániákus viselkedésüket hanem a nyál látványa. A páncélnyűvő nyálnyúl aranyos kinézete mellett igazi kártevő: képes megrágni, megemészteni mindenféle fémtárgyat, majd az excementrumból rozsdafészket építeni a kicsinyeinek. Előfordulása elsősorban Borneón és Celebeszen van..."

Itt kilövöd a spellt, ennyi infó elég is volt, pláne hogy cselekedni is kellene. Mindenesetre - ismerve Leticia rossz szokásait - most már érthető, mire indult be az első nyálnyúl:

Show must go on Giphy

2. spell:
Snow Globe of Gravity (-10 kredit):
Hirtelen minden lelassul, majd nyulastól-Leticiástól-mindenestől szépen lassan elemelkedtek a földtől: a semmiből hatalmas hópelyhek kezdenek hullani, és karácsonyi zene árad a kamra mind a négy falából... akármennyire is próbálod, ezt nem lehet oly könnyedén lekapcsolni mint az öreg Ettenborót (d6 round).

3. spell:
Snilloc’s Snowball (-3 kredit)
A kezeid közt mágikus energia kezd felgyülemleni, majd kicsapódik az egyes számú nyuszika irányába. Ez az, gondolod magadban, végre valami használható! A kezedtől kb. 20 centire egy hógolyó materializálódik, ami nyílegyenesen és tévedhetetlenül csapódik bele a nyuszkóba... sokra nem mentél vele, csupán csak annyira, hogy a védtelen kocsmárosné helyett most már téged támad a nyálrém.

Ahogy feléd úszik a levegőben, még látod, ahogy a tableten megjelenik egy kupon, ami további 10% engedményt ad a PP-WS téli kollekciójából (érvényes: e hónap 30-áig), majd elsötétül a ketyere. A tablet lemerült, ideje lenne most már a melletted úszó Egérkergetőt megragadni, vagy valami új trükköt bevetni, mert ez mindjárt a nyakadon van...!
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Show must go on Empty
TémanyitásTárgy: Re: Show must go on    Show must go on Icon_minitimePént. Aug. 25, 2017 9:31 pm

now Globe of Gravity
Vajh hány körig lebegünk a drága varázslat hatására?

The member 'Majszter Plejbász' has done the following action : Dices roll

<hr>'d6' : 1

- Ezzel jól átvertek - fut át az agyamon, miközben pillanatokkal később a kipárnázott ülepemre huppanok.
*
- Téged meg egyen meg a radai rosseb! – mondom a nyúlnak, a táblagépnek meg a minket felhomályosító Ettenboró szellemének. A használhatatlanná vált tabletet a pocakon alá gyűrőm és két kézre kapom félelmetes fegyveremet, az Egérkergetőt.
Megsuhintom párszor és vérmes képet vágok, hátha beijed a nyúl…
Persze hogy nem ijed meg az amúgy imádnivaló szőrmók. Kimereszti metszőfogi agyarait és ugrik…
Minden harci skillemet latba vetem, amit tanultam a képzésen, ami lévén, hogy ellógtam nem sok can.. Gömbölyded vonalaimra való tekintettel felmentést kaptam, hisz egy IGAZI Döbrögi aztán nem harcol, hanem parancsol… Így mikor rádöbbenek, hogy a weapon use -om nulla, egyszerűen csak felüvöltök és kezem ügyébe eső vállvértet rántom magam elé.
CSATT! A fehér metszőagyarak átütik a gungan polgárháborúból származó páncélt én meg üvöltve forgok vele, hogy:
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ… - persze, a vér, a Döbrögi vér felbuzdul bennem és csenden maradok. Kétségbeesetten nézek szét, kell lenni itt valaminek amivel jól ellátom a nyúl baját.

A ruhafogason kolbászok, szalonnák és a hozzá tartozó savanyúság csalogató látványától összefut a nyál a számba és a polcról rám kacsintó szssesz italok meg szinte hívogatnak. Szinte..
A vérmes nyúl betolta a vállvért háromnegyedét a kezemben, így nem sok időm maradt. 5 sec left countdown now startin'!


5
A húsos szekcióhoz futok és az Egérkeregtőt a földre dobom. Hangosan csendül a lebetonozott kamrában.
4
A polcon álló üveg felé kapok és nagy erőkkel szerencsétlenkedem a fődővel. Dexterity check failed
3
Még mindig tekerem azt az átkozott kupakot. Hirtelen ötlettől vezérelve rácsapok nyulastól, vértestől. Alig hallható szisszenés hallatszik.
2
A kupak enged és feltárul előttem a hatalmas száj amiben Letti nénje tizenegyéven keresztül kovászolt uborkái vannak, oldalára fektetem az üveget és a a pöcegödör szag elborítja a kamrát.
1
A nyúl épp az utolsókat harapja és a szennyes, zavaros lé még folyik. A Pikába!
0
Durr beletuszkolom a nyulat az ötliteres üvegbe (Strenght check success!),mikor már csak a füle lóg ki, remegő virsli ujjaimmal rázárom a fedőt.

Objective complete! (Get rid of the rágcsálóz 1/2)


Büszkén nézek a befőttes üvegbe zárt nyálnyúlra, aki zavarodottan visszanéz rám véres szemével.

Show must go on AnotherEarthling-LillyCreightmore-Apr2016-6508
- Há öcsém! Így jár az aki egy Döbrögivel köti össze a bajszát! - Azonban a csatának még nincs vége, oldalra pillantva Feri épp a sokadik sasszét lejti új partnerével és a fene tudja ki fog győzni.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Negró Hulknblack
Meteorbringers Team member
Negró Hulknblack

Hozzászólások száma : 34
Tartózkodási hely : Porosházán, kényszerszabadságon.

Tulajdonságok:
Fajta: Ember
Kaszt: Türhő
Szint: 11

Show must go on Empty
TémanyitásTárgy: Re: Show must go on    Show must go on Icon_minitimeHétf. Aug. 28, 2017 11:33 pm

- Hogy rohadjon meg ez a kis... - sziszegem, és igyekszem a centripetális erőt segítségül hívni, hogy szabaduljak. A nyállény a mellkasomba kapaszkodott, de neki sem kis erőfeszítés ott maradni. A szemem sarkában látom, hogy Majszter egy befőttesüveget ráz mint az állat. Ennek is most jut eszébe mojito-t kavarni...

Nem sikerül leráznom magamról a kis ördögfiókát, de legalább tudom kivel állok szemben, hála a brit úriember szavainak. Az előbb, amikor kirántották alólam a talajt, abban bíztam, hogy szerencsémre fordul a helyzet, de mikor Leticia lábai közé úsztam a levegőben, már biztos voltam benne, hogy mindez csupán hiú ábránd. A földet érés sem volt sima. Hátra estem, rám pedig a testes gungan asszonyság. Sikerült kortyolnom egyet a levegőből, de a csípős szagélmény miatt még most is könnyek tompították a látásomat. Hasra fordultam, hátha sikerül ledörzsölnöm magamról derék ellenlábasom. De nem lett jussom a diadal.

A pultos hölgy, a gravitáció visszatérését követően azonnal, talpra ugrott és az első keze ügyébe kerülő tárggyal lesújtott rám.

- Na most aztán lenni te maxi nagy bajban! - azzal a tartalék olajradiátorral rám húzott kettőt.

Kicsit megszédültem az arcomnak csapódó szerkezet súlyától, azt hiszem meg is tántorodtam egy kicsit, és menekülőre fogtam dolgot. Abban a pillanatban egy kis reménysugárként a szűk hátsóablak felé iramodtam, és teljes lendülettel kivetettem rajta magam. A csörömpölő üvegek hangja elnyomta a kamrában zajongó asszonyság szavait, és végre friss, oxigéndús levegő töltöttem meg a tüdőmet.

Boldoggá tett a felismerés, hogy támadóm a szük résen fennakadt, így esély mutatkozik az ellentámadásra. Hallottam, ahogy a nyúl is a hátsó udvart takaró pázsitnak csapódik, és felszisszen.

A mellkasomon egy kisebb lyuk tátongott, gyakorlatilag egy tökéletes kör, amin át a bennem áramló energianyalábok láthatóvá váltak...

Show must go on Wp1855987

Nagyon kevés idő áll rendelkezésemre, ezért igyekeztem a leggyorsabb megoldást választani. A végső győzelmem kulcsa alaig pár méterre tőlem várakozott...

Show must go on Maxresdefault

Természetesen, első rántásra nem indult be a fűnyíró, így aggódva figyeltem, hogy a nyúl a fűben felém iramodik; sietnem kel!! Második próbálkozás... Semmi. Na de harmadjára felpörgött a motor.

Éppen időben. A vadállat már repült felém a levegőben, amikor az eszközt magam elé tartva megállásra kényszerült.

A tusa pár pillanatig tartott csupán. Körülöttem mindent vér borított, és a feszültségtől, és az olajradiátor kontaktól zúgott a fejem. Kicsit elfáradtam. Így lekuporodtam a fűbe.

Show must go on 7624516168_eff86cce0e_z_by_abi_t_xeno-d5qem43
- Mekkora fasza gyerek vagyok. - gondoltam.

Pár pillanattal később azonban egyik kezét a csípőjére téve, a másikban az olajradiátort tartva felémtornyosult Leticia. Nem értettem pontosan mit ordibál, de feltápászkodtam, miközben ő elkezdett a kamra felé taszigálni. Az egész úgy nézett ki mintha bombatámadás érte volna a helységet. Gyakorlatilag az is történt. Sajgott a mellkasom, és legszívesebben egy pihe puha ágyikóba feküdtem volna egy pár órára.

- Ti okozni nekem micsoda kárt! Te %!%/xxxx*****! Lesz te neked vele meló, hogy *%/!**. csinálod azonnal, estére meg! Takarítsz és hozod falakat rendbe egyből! Máris.Utolsó ****%/!=!/!*****? Hogy vakulna meg a ***%!%!/!%!/******.
Nem jutottam szóhoz, csak hagytam, hogy sodorjanak az események. Hallottam, hogy Majszter magyarázni próbál, közben az ő kezébe is vödör és felmosó került. AKkor szabadultak el az indulatok, amikor egy szabad konnektor után érdeklődött.

Nincs mit tenni, itt generál kivitelezés lesz. Roggyant kőművesként léptünk ki az utcafrontra nyíló ajtón, irány a barkácsbolt...
Vissza az elejére Go down
http://www.druidaborealis.com
Ajánlott tartalom
Show must go on Empty
TémanyitásTárgy: Re: Show must go on    Show must go on Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Show must go on
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Continue Game
 :: 
New Game - after a year again
-
Ugrás: