ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 K'ókuszpók színrelép!

Go down 
SzerzőÜzenet
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

K'ókuszpók színrelép! Empty
TémanyitásTárgy: K'ókuszpók színrelép!   K'ókuszpók színrelép! Icon_minitimeVas. Szept. 03, 2017 9:12 am

K'ókuszpók bemutatkozása:
A nevem Bertrand. De tényleg, így hívnak, nem hülyéskedek. A K'ókuszpók az csak egy felvett művésznév, mint a Fehér Gandalf, Danny Blu vagy a Rodolfó. Muszáj volt valamit kitalálni, nem maradhattam Bertrand... pláne úgy, hogy anyám úton-útfélen azt elmesélte, hogy úgy kaptam ezt a hangzatos nevet, hogy éppen e szám ment a fogantatásom közben:


Brrr, azóta is megborzongok, ha meghallom. Túl vizuális típus vagyok én ehhez...

A varázslás tehetsége benne van a vérünkben, így nem csoda, hogy én is ezzel kezdtem foglalkozni. Hogy épp a sötét utat választottam, az sem véletlen: csak tölts el egy napot a Nyanyámmal, és neked is gonosz gondolatok kezdenek kavarogni a fejedben. Testvéreimmel a Mulitverzum három legtávolabbi sarkába költöztünk, hogy még csak véletlenül se kelljen meglátogatni az öreglányt a sátoros ünnepeken kívül. Persze hívogatott, hogy mikor jössz már meglátogatni szegény öreg nyanyádat, meg hogy egyre nehezebb, ittfáj-ottfáj... de ezt el lehetett viselni havi egyszer, pláne hogy hamar le lehet tenni a kristálygömböt, ha már nem akarunk vele beszélgetni.

K'ókuszpók színrelép! LycehWx

Az utóbbi időben viszont kezdett egyre inkább követelőzni, hogy azonnal költözzünk haza. Persze kiröhögtem, de kiderült, hogy a végén mégis ő nevetett: nem kellett neki más, csak az évszázad viharának energiája, hogy boltostól-macskástól-dagadtelfestől iderepítsen engem a "festői" Porigóba...
Dühös voltam, de nem volt mit tenni: mióta végeztem a törpikés projekttel, a Boltban volt minden megtakarításom, és ez volt az, ami a respektemet növelte varázslókörökben: én lettem a Boltos, aki mindig mindent be tud szerezni, el tud intézni, gyakorlatilag egy nélkülözhetetlen kis gazfickó.
Így hát itt maradtam, és próbálom elviselni nyanyámat a nap minden percében. Valószínűleg így is hamar szedtem volna a sátorfámat és elhúztam volna a 'Verzum negyedik sarkába, ha nem fedeztem volna fel időközben, hogy milyen sok üzleti potenciál van ebben a kis poros bolygóban...
Vissza az elejére Go down
 
K'ókuszpók színrelép!
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Hasznos információk
 :: 
Játékosok bemutatkozása - The Meteorbringers Team
-
Ugrás: