ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Masters of the Putrilimpics

Go down 
SzerzőÜzenet
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

Masters of the Putrilimpics Empty
TémanyitásTárgy: Masters of the Putrilimpics   Masters of the Putrilimpics Icon_minitimeSzer. Szept. 20, 2017 10:00 pm

Previously...

...szóval ott tartunk, hogy a kis csapat jópár vargabetűt leírva, mindenféle abszurd kalandokat és egy csomó megaláztatást átélve, elhullajtott csapattagok tetemein át, de végülis eljutott a Putriba, a sárgoblinok földjére. A nagy dajdajozás közben némi mágia is bevetésre került, így sikerült a Vajda közelébe férkőzni, aki néhány próbatétel árán ugyan, de hajlandó lemondani a cséről, mr. Bél sokat dédelgetett családi szerszámáról.

Now...


- PaCsit bele koma! Devla lássa a lelkem áll a biznic! - alighogy elhagyja az öreg száját az utolsó mondat, feljajdul hátul a dagibb unoka, név szerint Dundiego:

- De nagyfater, hogy a rák álljon a szájadra (minden tisztelettel), de hát megegyeztünk, hogy ha megmurdel a nagyfater - persze nem mostanság, hogy Devla, Jehova és Jahve tartsa jó egészségben köztünk még sokáig - szóval ha egyszer majd tényleg megmurdel, akko' enyim lesz a csi, a Bobájé, meg a motoros hintaszéke!

- Ilyet mondtam? - ráncolja az öreg a homlokát. - Dikk, tényleg ilyet mondtam! Na hát akkor most mi legyen? - beletörli a nagy adag csulát a nadrágkorcába, majd hátraszól Bobáéknak: - Purdék, ide hozzám, családi kupaktanács lészen!

A két unoka hátrébbvonul a nagypapival de sajnos nem elég hátra, így sikerül mondatfoszlányokat elkapni a családi tanácsból. Ilyeneket, hogy "Dikk, kinyiffantsam?", "Ej ráérünk még arra", meg emlegetnek valami röfit is, de azt már tényleg nem tudjátok kontextusba helyezni.

Kisvártatva azonban visszatér a Vajda, és a következőket mondja az egész tömeg füle hallatára neked @Majszer Plejbász:
- Nem ösmérlek téged, te gádzsó, és nem ösmérem az apádat se. Kolbász nevű sem lakik itt a Putriban, mióta elvitte a patkánypestis az öreg Paprikást. De mert tisztességgel gyüttél, és tisztelettel szóttál, ezért kapsz egy esélyt. Megmutathatod milyen bátor egy sutyerák vagy, és megmérkőzhetsz a pulyáimmal. De ha már játszik a gobbó, akko' annak legyen tétye is, rendesen, a Pikába is, meg a Chu-dába! - elámul a babonás tömeg, hogy mily bátor dolgot is mondott a vajdájuk, mikor egyszerre káromlotta mind a két Napot. Sandokan emelt hangon folytatja, hogy még a sarokban is hallják a purdék:

- Szóval ha veszítesz, enyim a varázsdobozod, de enyim a robogobbód is! - mutat rád, @Kukli Ferenc. - Viszont ha véletlenül mégiscsak nyernél, akkor megkapod a csét, és vele együtt imádott leánykám kezét is! - hátranéz, kivár egy pillanatig a hatásszünet kedvéért, majd mikor nem történik semmi, elordítja magát: - Gyere elő te jány, hogy a rák kőtözzön a bélésedbe! Há' nem tolhatsz ki így szeginy öreg nagyapáddal, há' hányszor köll nekem szólnom, hogy megtedd amit kérek?

Hátulról, az árnyékból, szépen lassan előretipeg egy kisméretű gobbó leányzó. A Vajda egyből elkezdi dicsérni: - Hej, te, csumidázlak édes bogaram! Hát nézzed meg, Kolbász, hát nem gyönyörű az én Törpillám? - úgy saccoljátok, hogy van vagy 120 centi, és legalább 60 kiló, szóval elég husi. - A ruhája is nagyon szép, lila meg sárga, és hát nézzed meg a haját, há' micsoda hosszú és fekete! - már messziről látjátok, hogy amellett még zsíros is, rendesen. - A szeme meg úgy csillog, mint a legszebb csillag az égen! - áradozik tovább a nagyfater. Tényleg vannak szemei, csak éppen olyan kancsal, hogy a fal adja a másikat...

Ennyi ajnározás elég is volt, legalábbis a büszke nagypapi úgy érzi, meggyőzött benneteket a portékája kiváló minőségéről. Úgyhogy harákol egy nagyot, újabb decis csulát köp a tenyerébe, és immáron másodjára is felszólít benneteket az üzlet megkötésére:

- Szóval ha nyersz, akkor még ma nagy lagzit is csapunk! PaCsit bele koma! Devla lássa a lelkem ez egy jó biznic!
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Masters of the Putrilimpics Empty
TémanyitásTárgy: Re: Masters of the Putrilimpics   Masters of the Putrilimpics Icon_minitimeVas. Szept. 24, 2017 10:43 pm

- Kolbász neked a jó öreganyád térgye...- harapom félbe a mondatot, mert eszembe jut, hogy itt még a sárnak is füle, meg szeme van- Akarom mondani nagytiszteletű Devlaverés, PLEJBÁSZnak hínnak! DE ezt most kábé olyan jelentéktelen, hogy csak na. Szóval ez egy jó biznic???
Rásanditok a jánykára, Ferire, meg a hatalmas lomposra. Az az áldott jó szívem visz egyszer sírba, gonosz varázsló létemre. Valahogy csak szintet kell lépni, a Pikába is!
Nagyot pökök a tenyerembe én is, majd belecsapok a vén varangy tenyerébe. Azt a néhány kíváncsiskodó purdét, aki túl közel merészkedett pedig beteríti a PaCsikről rájuk freccsenő barát-nyál. Hatalmas üdvrivalgás fogadja az üzletünket, és nem telik bele egy pár Sandokán magából kikelve kezd üvöltözni, meg szervezkedni. Alattvalói még a Putriparadét sem heverték ki, de máris a nyakukba szakad egy újabb rendezvény., és ahogy látom az öreg koboldfattyú kitesz magáért. Kiabál és rugdossa a munka elől menekülő fajtársai között. A fiai nem különben rajoskodnak, látszik rajtuk, hogy az öreg Sandokán vérei. Máris a bicepszüket és hasukat villogtatják a majdnem csinos asszonyoknak, és a semmiből előkerült mignonkat falják, előedzésképp.
Mi meg csak állunk ott Ferivel, mint az a bizonyos tárgy Sandokán nyakában, és hümmögünk:
- Megint túltoltam cimbora?
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

Masters of the Putrilimpics Empty
TémanyitásTárgy: Re: Masters of the Putrilimpics   Masters of the Putrilimpics Icon_minitimeKedd Szept. 26, 2017 7:02 am

@Majszter Plejbasz:
Ahogy kezed a tata síkos mancsába csap, azonnal megérzed a mágikus energiák megmozdulását. Hohó, itt egy igazi, felbonthatatlan Egyezség született! Nem lehet csak úgy lelépni fél úton, végig kell csinálni, különben a Devla hét poklának ürdügjeit szabadítod magadra, vagy talán még azoknál is rosszabbakat...

A vén varangy ordítozik egy sort a körülötte lévő gobbókkal, te meg közben elgondolkodol, a szimpátiás mágiáról tanultakat próbálod meg visszaédesgetni gyorsan felejtő memóriádba. Hát nem ez volt a kedvenc tantárgyad, de volt egyáltalán olyan...? Szóval névmágia az nem lehet, mert az öreg még mindig Kolbásznak hív... valami DNS-alapú lesz, ahhoz volt elég alapanyag.

- Na akkor mondom hogy lesz - kezdi Sandokan, miközben végigsimitja nyáltól mocskos mancsait a lopott csén. - Amit mondok, az szabály, amit nem mondok azt lehet. Öt próba lesz, mert öt kör van azon az izén... na mondjad mán... azon, tudod - szurtos ujjával az olimpiai logót rajzolja a levegőbe, majd folytatja: - Ha mind az ötben nyersz Kolbász öcsém, akkor tiéd a csé, a jányom, Törpilla keze, dikk, meg még a fele királyságom is.


1. kör: Bugázás

- Na szóval - kezdi az első próba ismertetését a vajda: - kaptok egy fertályórát, és amelyik csapat több szinesfémet szed össze addig ide nekem halomba, az nyert. Elég egyszerű ugye? 10 perc felkészülési idő után indítom a stoppert - előkap egy régi szurtos zsebórát valahonnan a nadrágjából, és elkezdi nyomkodni: - Óra indul.

Látjátok, hogy Bobba és Diegó gonoszul rátok vigyorog, majd a kövérebbik füttyent egyet. A tömegből kiválik 3-3 alak, akik odasereglenek az ellenfeleitek köré. Lerí róluk, hogy minimum 3-4. szintű guberálók: a kaszt minden jellegzetessége ott van rajtuk. Csoszogó járás, elrongyolódott 42-es Adidas sportcipő, a 20 éve ki nem mosott outfit, sőt még egyik-másiknak a rozsdás biciklije is megvan a nagy szatyrokkal. Egyetlen közös ismertetőjegyük, hogy mindegyiknek kötnek egy lila karszalagot a kezére. Biztos azért, hogy ne verjék agyon őket a többiek a próba teljesítése közben...

A kukabúvárok csoszogó léptekkel elindulnak a missionra, a két unoka meg hátrébb húzódva az árnyékba ledönt egy-egy kis kupica gyanús löttyöt, majd valami nyugágyszerűségbe heverednek.

Ez a két sutyerák másokkal akarja megnyeretni az első kört, ráadásul profikat hoztak! Bajban vagytok, hacsak...


[Subquest: destroy or neutralize the enemy squad 0/6]
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Masters of the Putrilimpics Empty
TémanyitásTárgy: Re: Masters of the Putrilimpics   Masters of the Putrilimpics Icon_minitimeCsüt. Szept. 28, 2017 12:52 am

- A Pikába! Megint jó nagy slamasztikába kevertük magunkat - szólok a robogobbónak titulált társam felé. Valami gond lehet a proffeszorjaival, mert elég csendesé vált, mióta ide evett a kénköves Chu haragja minket.
- Hallgatás beleegyezés... – sóhajtom, és érzem, hogy ezzel a putrilimpiai számmal nekem kell megküzdenem.
Az útjukra bocsájtott lútolok már elmentek, és csak a tajgaromboló kerékpárok nyikorgását hallani az utca végéről. Ránézek az öreg varangyra, aki épp büszkén nézz a véreire, akik ügyesen megoldották az első feladatot. Elmosolyodik és a trónján fészkelődve nagyot szellent.
- Kolbász! Há' te mé' nem eredsz mán el? Takarodggyá oszt gyüjtögessé' legyen show a nípnek. Ha az első körben befalsulsz, ezek szétszednek…
- Hogy magát meg a Veremlakó Dagonya áldja meg Sandokan! - mondom, a bajszom alatt hozzá teszem, hogy mérgezett lándzsával meg dezintegráló gomonyanyalábbal lenne igazi az áldás! De utána kötelességtudóan bólintok, és nagyot sóhajtva fordulok a Putri düledező viskó felé, hogy legálisan kifosszam a nincsteleneket.

*Az ötlet hirtelen jön és minél előbb nyélbe ütöm, de érzem, hogy nem tökéletes. De az idő szorít, nincs mit veszteni. Feri időközben eltűnt mellölem a franc se tudja hol lehet.

*
- Há' el e géptő' he! Az asszony nokedliszaggatója nem játék!
- Na de Sandokan nagyúr aztat mondta, hogy mostan Olimpija van, oszt nípe adja a hozzávalót!
- Nem úgy van az koma!
- De bizony! Látod ottan a szatyros trógert?
- Látom ám! Az a Kákabélésű Freecie, oszt mi van vele?
- Na ő az egyik behajtója Sándor Kánnak. Onnan ösmered meg űket, hogy lila kötést viselnek a karjukon. Nem, hogy a nokedli szaggató, de még a rézfogad sincs biztonságban jó ember, goblin, vagy mi azistenharagja vagyol te tesvírem... na kapisgálod már?
- Capis. Tudod fene randa, dagadt csávó vagy ám, oszt nem is ömerlek. Há’ mír higgyek neked?
Időközben Fricie rápippant egy húsos dekkre és az egyik "nyitva felejtetett" ablakon benyúl. Látványosan bugázik! Zsákmánya egy kotyogós kávéfőző. Fötyörészve gurul tovább és lassan a rézfogú goblin pecerájához ér.
- Na mostmán hiszel nekem öreg?
- Hoppácska, így mán más a leányzó fekvíse. Na majd kapol a pofádra Kákabélésű! - mondja a beszélgetőpartnerem, és a falhoz támasztott bikacsökért nyúl.
Három perccel később…
Enemy neutralized (1/6 ) Loot collected: 0.5 kg
*

Nem lesz ez így jó… hiába alakult jól a szabotázs, de .. így, ha egyenként fogdosom össze a jómadarakat akkor letelik a kiszabott idő.
Dörzsölöm a bajszom és töröm a fejem, mikor különös zene üti meg a fülemet. Bozseválnak a gettógoblinok.Nem, hogy gettósok, de dílerek is. Najó ennyire nem akartam elfajulni, de időszűkében talán muszáj lesz. Oda oldalgok közéjük, és pár perc alkudozás után megvan a cucc. (-10 kredit) A Kishangya nevű vegyesboltban veszek pár kannásbort és műanyag poharat. (-5 kredit) Közben meg ide-oda dühöngök hogy alig maradt pénzem, és erről a digitális számla is értesít.

Az egyenlege 20 kredit alatt.
 *

Ennek a Bélnek nagyon jól kell fizetnie, mert már most annyit költöttem a küldire, hogy nem térül meg ez nekem. Az idő fogy, és a búbánatos sírással meg nem megyek semmire. Így gyorsan a finish utcához sietek, és a tákolmányos bungalókból elveszem, ami kell a saját ad hoc itatómhoz. Egymásnak támasztom a léceket és egy talált sáros műanyaggal bevonom. Perceken belül, úgy néz ki, hogy akár egy sárgoblin család költözhetőnek ítélné. Na de nem az önkormányzattól jöttem.
Lassan ahogy lejár az idő szállingóznak a lútolók, szinte gyerekjáték elcsábítani őket egy Putrilimpiai frissítőre. A borba kevert dzsina üt, és utána világukat se tudják.
Összeszedem az általuk gyűjtött anyagot és a célhoz hordom. Izzadok meg köpködök közben, de megéri!
All the enemy team are neutralized (6/6), collected loot: 10kg.

And the winner is...

Az óra lejár, és Sírkán meg a sleppje odagyűlik. Tekintete ráncba szalad, de nem tud mit mondani, azon kívül, hogy a fiait hívja. Nagy unszolás hatására feltűnik Boba és Diégó, és ne hisznek szemüknek. Kolbász, azaz Plejbász az idegen megverte őket ebben a műsorszámban!
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

Masters of the Putrilimpics Empty
TémanyitásTárgy: Re: Masters of the Putrilimpics   Masters of the Putrilimpics Icon_minitimeCsüt. Szept. 28, 2017 9:37 pm

Sandor kan arca eltorzul, szája vad rángásba kezd, látszik, hogy nyálat gyűjt... majd oldalra köpi a szeretett uncsikái felé, és annyit mond neked @Majszter Plejbasz:
- Jól van ecsém, az első karika a tijéd. Adjad neki oda, Törpilla - a csökött kis arajelölt előtipeg az árnyékból, és a nyakadba akaszt egy ütött-kopott biciklibelsőt. Gyorsan leesik, hogy ez csakis az olimpiai ötkarika egyike lehet... Törpilla félénken rádmosolyog, majd gyorsan visszaszalad a vajda trónja mögé. Érzed, hogy kezdenek romantikus szálak kialakulni köztetek, még ha ez egyelőre egyoldalú is...

- De akko' most következzék a második rész! - az öreg felteszi az aranykeretes napszemcsóját, majd nagy pöfögések és benzingőz kiséretében előrébb gurul a motoros trónjával. Diego a kezébe nyom egy hangosbeszélő tölcsért, mire a tata úgy elsüvlti magát, hogy az egész Putri belerezdül:

- Népem! Trógerek! Most gyün az, amire mindig is vártatok! Induljék a Dalpárbaj! 3-3 dalocskát nyom le a gádzsi Kolbász meg az ő robogobbója az én pujáimmal! Aki muzsikája jobban tetszik a gobbóknak, azé a győzelem! 

Az utolsó mondatot vad éljenzés követi a megvadult sárgoblinok részéről. Látszik, hogy nagyon csípik az ilyen show-kat, pláne ha híres emberek szerepelnek benne, márpedig Diegó és Bobbafett elég híresek a putri népei körében.

Az említettek is megérkeznek: Boba, félmeztelenül, kis bajszát pödörgetve egy hatalmas gettódöngetőt egyensúlyozva lép a színpadra. Levágja a magnót rögtönzött színpad szélére, majd egy igencsak szurtos kazettát vesz elő a farzsebéből. Berakja, majd némi keresgélés, tekergetés után elindítja a lejátszást:
Az egész számot végigugrálja és ordítja, még egy gitárt is szerez valahonnan útközben, de közelebbről nézve látjátok, hogy még húrok sincsennek rajta. A sárfajzatok persze így is megőrülnek, hatalmas gobbó-pogót rendeznek a küzdőtéren.

Ahogy vége az előadásnak, izzadtan, lihegve odafordul hozzátok:

- Na csicskák, tudtok ennél nagyobb gobbót? - kihúzza magát, a kezét összefonja a mellén, és kihívóan néz le rátok...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Masters of the Putrilimpics Empty
TémanyitásTárgy: Re: Masters of the Putrilimpics   Masters of the Putrilimpics Icon_minitimeCsüt. Okt. 12, 2017 11:19 pm

- Hja, ez is valami... – nyögöm oda Bobának közben megigazítom a nyakamba aggatott biciklibelsőt. Nyilván lyukas meg teljesen értéktelen, de erről ékesen árulkodik a megsárgult ewokos sebtapasz is, amivel a lyukakat próbálták foltozni. Nehogy már valami hasznosat is kapjak. nagyot sóhajtok és tétován nézek szét. Előttem a felhergelt tömeg, akinek a lábában még benne a bugi, na most mi a Pikát kezdjek velük???
Nem vagyok én igric… Volt egy jelölt, de inkább a szociális hálót épít budi takarítás közben. Hogy rogyna rá a Rélút, Chustól meg Pikástól! Meg úgy irgumburgom! Kezdem egész jól felhergelni magam, hogy az összegyűlt szutykos csőcselék elé álljak.

Hmmmm… - dörzsölgetem a bajszom, most mi a.. csak van valami alkalmas és olcsó varázslat a Storeon, elvégre gonosz mágus és hűmeghávagyok..
A store a hülye reklámokkal van tele és mindenfélét ajánlgat csak épp hasznosat nem. Megremeg a zsíros ujjam a tűzgolyó és a meteorcsapás varászlat vásárlás felett. Mennyivel egyszerűbb lenne! Elvenném a perzselt Csét az öreg Sanyikámtól és szotyi… léphetnénk innen a búbánatos haragba, nem kéne végig bohóckodjam az egész Putrilimpát! A baj ezzel csak az, hogy ha nem sütöm porhanyóssá a bandát, akkor ezek úgy kifiléznek mint egy izmuthi halat. Ammeg hiányzik a fenének!

A robogobbómat beállítom középre és a tableten rádugom a már szokásos csatlakozóra. Behívom a zenelejátszó alkalmazást és tallózok. Óriási fújjolás hallatszik a szöszmötölésemre. A pikába nem érek arra rá, hogy megfelelő zenét válasszak! Ez jól néz ki rábökök, üsse kő, egyszer élünk! A hologram kivetítő egységre rányomok, hogy többnek látszunk, mint vagyunk. Feri szenzorai felélénkülnek, látszik, hogy dolgozik a metaadatokkal, és lassan egy gyár körvonalait vetíti a színpadra. Felkapom a húr nélküli gitárt és Feri kezébe nyomom.
- Toljad öcsém!
Kerítek egy mikrofont és belecsapunk a lecsóba! Ahogy elindul a zene, érzem, hogy baj lesz, de a Pikába is, egy Majszter így is legyen Majszter!- Be ready im coming for you! – tátogok izzadtan a szám végén a döbbent goblin népnek. Sóbálvánnyá meredve álltak végig, hogy a Devla húzza őket a totemoszlopára! Vagy sokkot kaptak, vagy nem tudom, de előeszi a fene az öreg Sanyit és krákogva közli az eredményt.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

Masters of the Putrilimpics Empty
TémanyitásTárgy: Re: Masters of the Putrilimpics   Masters of the Putrilimpics Icon_minitimeSzomb. Okt. 14, 2017 5:39 pm

Várakozva néztek Sandokan-ra, hogy mondja meg az ukázt, melyik produkció volt jobban gobbó. Az öreg azonban nem mozdul, szájából kezd kicsúszni a szivar... Diego oldalba böki, mire felrezzen, és ennyit szól:
- Okésok voltatok Kolbász ecsém. Ahogy látom a csőcseléknek is begyütt. - igazából nagy hallgatás van, nagyon nem kultiválta a lakodalmas pogóhoz szokott nép a hirtelen stílusváltásokat. Hamar rájön erre Sanyi tata is, és elrikoltja magát:
- Na mi lesz mán, sutyerákok? Mulassatok vagy közétek lövetek! - Elővesz egy aranyozott hatlövetűt, és elkezd vele lövöldözni. Szerencsére mint a legtöbb sárgoblin, ő is benne van a rohamosztagos nyavajában: egy tehenet nem tudna eltalálni egy alagútban. Kilövi a tárat a tömegre, de még csak fel sem jajdul senki. Erre az öreg taktikát vált, és odaszól az oldalt álló testőreinek:
- Dikk, hozzátok a seritalt, nem hagyom hogy lankadjon a buli! - erre már tényleg felhördülnek a népek, ez már tetszik nekik. A szinpad mögül nagy hordókat gurigatnak ki, rajtuk az "IGGAZI CSOKI SŐR" felirattal. A gobbók egymást majd' agyon taposva nyomulnak, hogy minél hamarabb a csap alá tarthassák a pofájukat...

- Diego, Bobba, nyomassátok! - kiáltja Sanyi. Bobba új kazettát rak a kivénhedt magnóba, a dagi uncsitesója pedig egy koszlott harmóniát akaszt a nyakába. Látjátok, hogy produkció is lesz: a két testvér között ballonkabátos guberátorok állnak egysoros vonalban. Ahogy elkezdődik a muzsika, elkezdenek mozogni valami előre nem meghatározott ütemre:


A két uncsitesó a színpad szélén örjönve ugrál, középen meg a homlesszek szeletelnek. A sörüket már megkapó sárfajzatok próbálják utánozni a színpadon kibontakozó produkciót, de persze nem sok sikerrel. Hamarosan őrült vonatozásba kezdenek, ami ki is tart a szám végéig. Őrült hangulat van, még az öreg sem alszik el, csak néha egy-egy pillanatra...
Ahogy vége a számnak, mindhárom nevesített NJK rátok tekint:
- Na fijúk, mi odatettük, most ti gyüttök!
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Masters of the Putrilimpics Empty
TémanyitásTárgy: Re: Masters of the Putrilimpics   Masters of the Putrilimpics Icon_minitimeKedd Nov. 07, 2017 12:07 am

- Pikába! – csúszik ki akaratlanul is belőlem a már megszokott szlogenem, de a vége megakad a torkomon, olyan mintha több hete nem szólaltam volna meg…
Ránézek az utasítást váró robbogobbómra, aki még mindig ’verumféle tetszhalál állapotában leledzik. eleinte még tök hihetően játszotta ezt a páncélba zárt szellemet, de a befőttes incidens óta úgy néz ki szelel, és kiszökött belőle a lélek vagy mifene.
Gyalázatos ez a kalandozólét, mert még a képzésen ámítottak, hogy ilyen meg olyan varászló leszek, és mindenki behódol a tudásom meg a hatalmam alatt. Láncra vert rabszolgák lesik a kívánságot meg lecsupaszított fremeneket kínozhatok…óóó.. azok a szép álmok! Erre tessék mi van??? Félrészeg goblinoknak haknizok valami világvégi sártelepen. Ez aztán a muri! Ráadásul a fődíj egy óriási sárkánybráner, meg a főnök kancsal lánya! Csak ezen legyek túl én úgy beolvasok a mélyen tisztelt húdesötétvarászló Ligának, hogy csak zörög!
A nagy fújjolás félbeszakítja a gondolatban elindított bosszúhadműveletem, és bajszot csavargatva lépek a színpadra. Oda rendelem a robogobbot is, kapjon ő is az áldásból, hogy a fene egye meg a szervomotorjait meg a processzorait. Felkapom a mikrofont és kicsit hergelek a tömegen, mert nagyon kívánják.

- Mulatás köll nektek? - kiáltom a félrészeg bandának
- Igen! – hangzik a felelet. Páran mindeközben az ingyen sörtől kábán beleszédülnek a sárba. Ennyivel is kevesebb retkes láb alá kell húznom azt a bizonyos cimbalmot.
- Party köll?
- Igen
- Akkor nesztek mocskok! Induljon a buláj! – mondom a végszót és a személyi robotom háta feltárul újra. A dupla mélynyomókkal ellátott hangszórók egy banthát is leterítenének.
Feri vetítő egységei lustán kelnek életre, mutatva a szájukat tátó büdös, saras koboldfajzatoknak hogy kell ezt csinálni.

A tigris szeme nem kíméli a hangszálam, de megérte! A szerteszét heverő goblinkat elnézve megérte…
Jó ha 2d6 maradt talpon, ők aztán az igazi harcosok! A többiek bedagadt fejjel és szétzúzott bordákkal fekszenek a hideg mocskokban.
- Na ez vót igazán gobbó Sándor Kám! – Rikkantom gonosz mosollyal az arcomon a bokszedzést befejező dagadt bréhorozónak.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

Masters of the Putrilimpics Empty
TémanyitásTárgy: Re: Masters of the Putrilimpics   Masters of the Putrilimpics Icon_minitimeCsüt. Dec. 28, 2017 10:02 am

A dzsásztdensz végére a lenti sáros küzdőtér teljesen elcsendesedik: a deathmatch rendesen kiütötte a tömeg nagy részét. Aki állva maradt, az meg a kimerítő testmozgás után rárabolt a még érintetlen söröshordókra, így most már csak néhány tökrészeg gobbó ténfereg a placcon. Hiába na, gondoljátok magatokban, tudnak élni ezek a kis rohadékok...

Az öreg kán sóhajtva nyög fel a tolószékében. Arany napszemcsója elveszett valahol az ütközet közepette, de a hatlövetű még a keze ügyében van. Két purdéja viszont sehol, valószínűleg őket is elkapta a robogobbóból áradó youtube-mágia kaotikus oldalszele.

- Nehogy azt higgyed Kolbász, hogy ezzel nyertél is - fröcsögi Sandokan - még van egy dalunk hátra, és ezzel visszahozzuk a sárgoblinok becsületét! - egy sebváltóval hátramenetbe kapcsolja a tolószéket, hátratolat az emelvény széléig, majd elrikkantja magát: - Dorina! Dorina, csumidázom azt az édes kis pofidat, jer ide a papikádhoz! Drága kicsi arany bogaram, hát tudod, hogy Sándor papi hogy imád téged! Gyere, énekeld el nekünk azt a számot, tudod, amit annyira komálunk!

A takarásból egy újabb sárgobbó kiscsaj lépked elő. Ő egészen más, mint Törpilla: még majndem szépnek is mondható, de legalább is bájosnak mindenképpen. Vékonyka, szerény kis zöldesbarna bőrű jószág, hosszú tarka szoknyában, nyakában vagy fél kiló vörös- és sárgaréz fuksszal. A zsebéből egy férfitenyérnyi okostelót húz elő, majd egy USB kábellel rákapcsolja a gettódöngölőhöz. Némi gombnyomogatás után a hangfalakból elindul a zene:


A kiscsaj végig illegeti magát a szám alatt, de nagyon nem tudja felrázni a sárgobbókat. Aki magához is tér, az gyorsan vissza is hanyatlik, amikor meghallja az aktuális tinigobbó slágert. A küzdőtér elején viszont új arcok jelennek meg, egy csomó kisebb termetű maszatos képű kamasz kölök figyeli nyálcsorgatva a produkciót...
Csodák csodájára az öreg kán is végig ébren marad, fejével bólogatva kíséri a számot. Ahogy vége van, odakurjant nektek:
- Na csicskák, ilyen nálunk egy buli buli! Készüljetek, mert hamarosan hivatalosan is ti lesztek a LÚZEREK! - nagy pöfögéssel odahajt Dorinához, majd az ölébe ültetve gügyögni kezd neki...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Masters of the Putrilimpics Empty
TémanyitásTárgy: Re: Masters of the Putrilimpics   Masters of the Putrilimpics Icon_minitimeCsüt. Jan. 04, 2018 12:01 pm

Majd mindenre felkészültem, csak a fülbenragadós gobbó nyárislágerre nem. Erre egyszerűen nem lehet.
- Oh irgalom atyja ne hagyj el… - csúszik ki akaratlanul belőlem. Jól bedurvítottak a gobbók. Úgy ledöbbentem, hogy még kenyértörő radványira is visszaváltottam. Ahogy az unott, pattanásos tinigoblin fiúk, és a fehérre(!) sminkelt sárlányok nyomják rá a minimál lötyögést, meg a csujogatást, az felért d6 mp sebzéssel, és kitart a szám végéig. Majd hirtelen vége lesz. Az, hogy az előadója a kétes siker végeztével az öreg nagy kujon kötött ki, az egy dolog. Asszem Sóbiznisznek hívják, de nem is ez a lényeg.
A Pikába, há mostmérnemnincsen itt még valaki még valaki? Az évértékelő gonoszvari talin rosszul fog mutatni. Itt jótékonykodok meg ingyenbulit csinálok a népnek, és mindezt miért? Szintlépésért sárkénybréért? Megéri? Kurvára nem.
 
Akaratlanul is a tabletem keresem, a júbúb medzsik után jól jönne egy szájtátós igazi gonosz varázslós hókuszpókusz. Lassan itt az új év, talán el is múlt már, és tuti töltöttek fel valami Ki ne próbálja! ha meg, akkor csak saját felelősségre! varázslatot. A hangfal tetején találom almás digrimoárom, a töltés meg majd szét veti. Legutóbbi emlékeim szerint alig maradt kakaó benne, mikor leraktam. Bár rajta volt pár órát a robogobboról, de valami nem stimmel. Kezemben a tablet lüktetve kelt életre, és a képernyőn a Magestore az arcomba robbantja a vadiúj arcszőr ápoló reklámot. Awarness check failed, dirtgoblin trap sprung 
A két perc és fél perc szinte elvarázsol, magával ragad, és egészen addig nem ereszt ,még le nem telik a reklámblokk. A hirdetés lüktet, szinte él. Érzem a mágiát belőle, valaki megbuherálta. Erre utal az elnyomott csikknyom is az almán, csak eddig meghatározatlan, büdös kosznak néztem, amit ez a község láthatóan gyűjt és adományoz is. Lépten-nyomon ragadt rám eddig is. Az értesítő sávban felirat vigyorog. A use alternative powercharge vajon miért van bekapcsolva? Egyáltalán mi a Pika az? Rossz szokásom megint elhagytam volna a könyvem? Közben a MageStore köszöni a vásárlást.
Mi van? magic trap bill received, mi a csú van?
Zavarodottan nézek körbe a tablet felett, hogy áll a buli buli vége. Hát, a tinigobbók épp háborúznak két hegyomlásnyi Dzsukel-tekkesel Dorina kegyeiért. Sándor Kán uralja a lányt, és nem ereszti. A poén az egészben, hogy Dundiego meg a tesója éppúgy meg van őrülve, mint a többi gobbó. Azaz Boba, a nagy darab mafla cinkosan rám kacsint. Koncentrálnom kell, hogy kacsintásnak ítéljem, mert a feldagadt képe árulkodik az előző tigrisszemés meccsről. Aztán hirtelen leesik, hogy itt goblinul kell jáccani. Mindent vagy semmit alapon.
Rányomok az újravásárlásra, és keresek valami keményebb csapdát.
 
A kamaszgobbók láthatóan értek el sikereket mostanra, pár DzsukelTekkes a földön van, az arcát vagy a férfiasságát markolván. de a többi biztonsági hősiesen feltartja a tiniket. Felolálkodom a szintpadra mint egy kisebb elefánt, és összedugom a nemisemlékszemmiaziagazineve konzervidegennel.
A Total Commanderba unknown update installálom, és egy pillanatra átállítom a rendszert, külső töltésre. A csapda átvarázsolva. Zenelejátszó tölt, optimalizált elsütés bekapcsolva, a stream 1080pben csatlakozik a hálózaton keresztül a küldő hangfalakhoz. A robot háta szétnyílik és egy lézerágyú nagyságú kivetítő jön elő apró lencséi a szín minden árnyalatában csillognak A pikába, ez ilyet is tud? A PLAY SONG, RUN TIBS PUB után minden frankó. Egy gombnyomás és indul a buli, buli.
A tablettal a kezemben megindulok a motoros trón felé, a smúzoló Bréhordozó felé, és megnyomom a gombot. Trap sprung


Az elsöprő tűzijáték megtette a hatását. Minden rohadt kis sárlakó fattyú az égi eseményt figyelte, és így simán odakacsáztam a bulikás Dorinával enyelgő vén varangyhoz, Sándor Kánhoz. Azok épp csak egy pillanatra bontakoztak ki a szürcsölős gügyögésből, mikor elsütöttem a második csapdát. Trap sprung


A hatás leírhatatlan volt. Az egész koszfészek ámulva csodálta a reklámozott alapozót, szinte látni lehetett a gondolataikat. Hogy keverednek a sárgoblinok más nemesebb goblinok, orkok, esetleg ogárok társaságába. Fennakadt vizenyős tekintetek, hirtelen kiszáradt tenyerek, foghíjas csábító mosolyok váltak bárgyúvá. A közönségi média jött, butított, és zéróra csiszolta a nagyérdemű ám annál egyszerűbb nézők tudatát.
Diadalmasan felmarkoltam a quest-itemet, és a felette forgó kérdőjel színt váltott. Kékből zöld lett, ami jó ómennek ígérkezett. Már csak valami menekülő járgány kellene mert a csapda se tart ki örökké. A motoros trón! Ez az! Nagy örömködésem nem tartott sokáig, mert tekintetem összeakadt a Kán csúf,  lányával, Törpillával. Ő volt kábé az egyetlen, akire nem hatott a modern mágikuscsapda. Vagy megdobta a random stat checkjét vagy azért mert badzsa vagy.. megbotránkozva bámulta az öregapját és a barinőjét.(?) Aztán a kóbor kérdése megtörte a lootolós lelkesedésem.
- Kolbász, te mi a devlát csinálsz a nagyfaterral? 
- Bakker, mégis minek tűnik? Épp goblinosan elnyerem… - és Sancit bulilányostól kiborítottam a székből. Legalábbis próbáltam, de a hold person hatása alatt az áldozat nem képes a mozgásra azonban tömege megszokottól - jutott eszembe az egyik régi óra tananyaga.
- Mit állsz ott te lány? Nem segítenél? Szuper hálás leszek érte!
- Tényleg? Oszt mit kínálsz?
- NamenjteabúsCsúba..Há' mi kell? Elviszlek erről a szeméttelepről a csillagokon túlra, a Birodalom mindig is jó karriert kínált a Halálcsillagon a magadfajta lányoknak. Vagy lehetsz űrgárdista, rohamosztagos, vagy egyszerű rabszolga is. Mit bánom én! A lehetőség adott és nyitott. Még vagy két percig....
A kiscsaj nem sokat gondolkodott, közös erővel kihajítottuk a vén varangyot Dorinástúl, bulikásól. Az arany hatlövetűt elkoboztam önvédelmi zsákmányszerzés céljából és a sárkánybrét meg a díszdobozába dobtam. A járgányt beröffentettük, és kettesbe kapcsoltam. A motor felberregett alattunk, és olyan fekete füstöt okádott, mint egy tüdőbeteg náthás sárkány. A lassan ocsúdó goblinfajzatok pont a pofájukba kapták a sufnitunningolt trón leheletét, ami még pár perc előnyt adott.
 
A putri összetákolt házai elmaradtak és felváltotta a látképet a porosházi ugar. Forgószelekkel küzdő porördögök és rozsdás droidvázak hirdették, hogy lassan elérjük a senkiföldjét. Azon túl pedig vár a város, Tibi kocsmája és az új lehetőségek.
 


A hozzászólást Majszter Plejbász összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 05, 2018 9:32 am-kor.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

Masters of the Putrilimpics Empty
TémanyitásTárgy: Re: Masters of the Putrilimpics   Masters of the Putrilimpics Icon_minitimeCsüt. Jan. 04, 2018 6:05 pm

A goblinfajzatok lassan ocsúdnak, de aztán annál elsöprőbb erővel indulnak utánatok. A kép erős deja vu-ra hajaz, és némi indianadzsonszos utánérzéssel rendezhették meg odafenn: a Majszter a pöfögő trónon menekül ölében a randa Törpillával (ölében, mivel csak egyszemélyes a jármű), utánuk lohol a robogobbó, majd a seregnyi felbőszült sárgoblin, akiket még az sem igazán lassít le, hogy Feri nagy önfeláldozásról tanulságot téve, lassan minden szinesfém csüngőjét a háta mögé hajigálta, hátha összevesznek rajta.

@Kunkli Ferenc: ahogy dobálgatod a cuccokat, hirtelen egy összehajtogatott papírlap keveredik a gépkezeid közé: de hiszen ez az OT-kupon, meghívó a híres Orsós Transz ingyenjáratára! Túl sokat nem agyalsz rajta, hogy milyen következményekkel járhat ISMÉT felülni a hírhedten kaotikus személyszállító társaság járművére, egyből bele is kezdesz a reklámokból jó ismert rigmusra (persze előtte minden megmaradt hangszóródat csutkára tekered):

Orsós Orsi, buszosok gyöngye, jer hozzám!"

Kicsit tartotok a hatástól, hiszen elmondta annak idején az éjgoblin sofőr, hogy nagymértékben függ a reklám hatásától a járat érkezésének ideje. Mivel elég nagyszámú közönség (a Putri teljes járóképes lakossága) hallhatta jó hangerővel a szlogent, ezért szinte azonnal ott terem előttetek a már jól ismert, sárga-fekete Ikarusz. Nyílnak az ajtók, és ti már ugrotok is befelé, majd lihegve közlitek az úticélt a komiszul vigyorgó goblinfajzatnak:
- Porosháza, Tibi kocsmája, ha lenne szíves... - az ajtó utánatok szinte azonnal becsapódik, a dühöngő tömeget kizárva. A goblin (aki legalább nem sáros, csak setét mint az éjszaka) rátok kacsint, majd indít. Ti lerogytok az első sorba, és ekkor veszitek észre, hogy rajtatok kivül senki nincs a járaton. Ez legalább annyi aggodalomra ad okot, mint amikor dugig volt megbilicselt pernahajderekkel...
- Remek beharangozó volt, ráadásul itt a Putriban, egy eddig elhanyagyolt piaci területen - a goblin az egyetemes lájk jelét mutatja felétek - ezért mindenképpen jár a különjárat!


Ahogy utaztok, @Majszter előveszed a csét és elkezded tanulmányozni. Közelebbről nézve sem gondolod másnak mint eddig, viszont azt megállapítod, hogy legalább nem valami rég elhullott moster bögyörője, merthogy sárgarézből készült. Ahá, szóval ezért adta annak idején mr. Bél a Detect Brass varázslatot! Így aránylag könnyen rátalálhatott az anyaga alapján, ha tényleg elhányták a feleségei egy virgonc este után...
De most már kezd furdalni a kíváncsiság, ezért előveszed a tabletedet, és a K'póktól kapott Identifitty varázslatot is ellövöd. A megvilágosodás helyett megint Dévid Ettenboro kissé ingerült hangjával kezdődik a spell:
- Olvasd el a Wikipédiát, csökött! Addig úgy sem értenél semmit a sztoriból, amíg nem vagy tisztában az előzményekkel. Kattints a linkre:


Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Masters of the Putrilimpics Empty
TémanyitásTárgy: Re: Masters of the Putrilimpics   Masters of the Putrilimpics Icon_minitimePént. Jan. 05, 2018 9:58 am

- Jó van na…- megolvasom a Lyuk wikioldalát, és nem sokkal lettem beljebb. Okay, hogy a borgőzös goblin kiszúrta a bányát, de miért meg hogy lett ebből családi jelkép? Különben is egy fia sárkány nem láttak jó ideje. Gyorsan ráguglizok, és kiderül, hogy pár tíz, száz évvel ezelőtt egy bazi nagy gyík felébredt, és fene nagy ramazúrit csapot itt a bolygón. Hogy mi lett a férfinévre keresztelt sárkánnyal? 
A csú tudja… Sőt a wiki se tér ki rá. Az is lehet, hogy ez a Főbél az ő szerszámát találta meg, és tovább örökítette a családjában, a kis és mellékbelek között. Ezzel be is fejezem az elmélkedést és Dévid Identifitty Ettenborora nézek. – Folytassa koma!
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

Masters of the Putrilimpics Empty
TémanyitásTárgy: Re: Masters of the Putrilimpics   Masters of the Putrilimpics Icon_minitimePént. Jan. 05, 2018 8:46 pm

- Szóval az úgy történt... - kezdi Ettenboró, de a mondandóját félbeszakítja egy hangos kurjantás a sofőrülés felől:
- A luxusutazáshoz zene is jár! - látjátok, ahogy az éjgoblin sofőr rátok vigyorog, majd egy mozdulattal bekapcsolja a rádiót. Persze jól fel is hangosítja...


- Vazz, kussoltasd már el, épp sztoriban vagyok! - Szőr Dévidről úgy kopik le a ánglis akcentus, mintha nem is lett volna. @Majszter Plebjász sóhajtva a belső zsebedbe nyúlsz, majd egy ki tudja mitől ragacsos, koszlott fülhallgatót bányászol elő. Csatlakoztatod a tablethez, majd a füledbe is beledugod. Kicsit rezonál a fordos klipszeddel, de azért most már legalább tűrhető a vétel.

- Na így már mindjárt jobb - sóhajt Ettenboró, majd végre belefog a mondókájába:
- A jó öreg Wiki nem mond hülyeségeket, de ő sem tudhat mindent. Általában ilyen, mindenbe beleüti az orrát, de mindenről csak felszínes információi vannak... csak a lényeget felejti ki általában a szócikkeiből. De minden igaz abból amit ott olvastál: Cucil, vagyis mr. Göröngy, Bél nagyapja valóban ott volt az Elfeledett Hősök Panteonjában azon az éjjelen. Hogy ki elől menekült, és hogy került éjszaka egy tök sötét erdőbe, azt most ne firtassuk, nem is tartozik a sztorihoz. A hobgoblinok észjárása eléggé kiismerhetetlen, így valószínűleg az is titok marad, hogy miért is mászott fel a legnagyobb szjübériai ork hérosz, egy bizonyos Sztáling szobrára.
A szobor kinyújtott keze pedig hová mutatott? Ezt már gondolom te is kitaláltad, kedves már- nem-is-annyira-goblin-mint-inkább-dagadt-döbrögi barátom: hát persze hogy a később Lyuk néven elhíresült helyre! A mi Göröngy barátunk viszont elég rövidlátó, de annál kiváncsibb volt, nem nagyon látta, hogy mi fénylik a távolban. Lába közé kapta hát Sztáling kinyújtott jobb karját, és kióvakodott egészen a végéig. Ahogy ott meresztette a szemét, hirtelen megszédült, és megbillent vele a világ: próbált megkapaszkodni, de csak a kinyújtott mutatóujjat sikerült elkapnia, az meg nem igazán tartott: így Göröngy lezúgott a szoborról, és eszméletlenül hevert el a talpazatnál.
Szerencséje volt, nem járt arra semmi ragadozó, így reggel új életcéllal, és a leendő családi ékszerével az ölében ébredt. Azóta megy jól a Hulkházi Csontos Alomnak.
Gondolom akkor már te is tudod, hogy mit is tartasz a kezedben: mr. Bél Családi Ékszere nem más, mint a nagy Sztáling letört mutatóujja!

Csendben emésztgetitek a kapott információt, és az út maradékában többet nem nagyon beszéltek már egymással. Ahogy megérkezik a busz Tibihez, és ti kiléptek a vigyorgó sofőr mellett, hirtelen Bajkon Úr pattan eléd valahonnan:

- Mr. Plejbasz... tudja, amit megbeszéltünk... azt, tudja, amit csináltunk... azt most lehetne megint...?
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Masters of the Putrilimpics Empty
TémanyitásTárgy: Re: Masters of the Putrilimpics   Masters of the Putrilimpics Icon_minitimeSzer. Jún. 06, 2018 9:21 pm

Mint aki egy több hónapos álomból ébredt, úgy térek magamhoz. Lavórnyi fejem kába, és a bajszom afféle antenna. Mi a pi-csú történt? Itt a kaland vége? Az eseményeket újra pörgetem; akadékoskodtak a polgárőrök, majd valami csehóban támadtak ránk a nyálnyulak, és mintha nem lenne elég a boldogságból még egy lecsúszott méregkeverő öreganyját is boldoggá tettünk. Csapatunk kissé megfogyatkozott, egyesek karrierért, míg más a család miatt hagyott el bennünket. Igazából egyedül maradtam a végére. Szerencsére akkor vagyok, hogy két, avagy három nyiszlett kalandozó is kitellik belőlem. Ezekután lenyomtam egy kisebb goblinklán ötpróbáját, majd leléptem a lúttal meg a csúfsággal egy motoros trónon. BRRRR..
Most úgy bazi elégedettnek kéne lennem, de hoppá... há’ nem ringlispílt kell játszani az öreg fószerral. Na de ha ezen múlik a kevésbé-híres Plejbász böcsület akkor adok a melónak.
– Na majd minnyá' úgy megforgatom és pergetem Bajkon úr, hogy még a csillagokat is közelebbrő’ láthassa! Csak előbb hadd vegyem be a szívgyógyszerem! Meg egy kicsit le kell csapassam az út porát. Addig ez a csudi lányka szórakoztassa magát – tessékeltem magam elé Törpillát, és amíg Bajkon és a renegát sárgobbó kiscsaj kellemetlen bezsélgetésbe bonyolódik, bevágtatok Tibi Kocsmájába.
– Nagy kevert, kis kóla! Mind humbug nélkül tisztán!
A szesz még jól is esik, meg nem igazán ellenfél. Annyira mohón hörpintem be, hogy még a bajszom is ragacsos lesz a cukros etil mixtől.
– Adj még kettőt öcsém, az öreg Bajkon állja a cechet! – dörmögöm a maszkos pultosnak. A pofámba, és tagjaiba új életet lop a cefre, és már a szintlépésen jár az agyam. A pultos diszkréten közli, hogy a kvesztadó gobbó épp hátul kesereg. Mondjuk a bazi nagy testőreiből feltűnhetett volna nekem is...
– Melyik kötelesség legyen az első? – gondolom és kikacsázok a bejárati ajtóba. Odakint nagy a ramazúri, mert a gobilintévé, a DIKH csatorna éppen nagyon interjúvolja Törppirit, a vak Bajkon meg asszisztál.
– Akkor ezek jól elvannak – könyvelem el magamban, és kissé kacsázó, ámde nagyon magabiztos léptekkel megyek a küldetésadóhoz. Óvatosan ledobom az asztalra Sztáling mutatóujját, és úgy lerogyom, hogy a hurkáim vízágyként remegnek.

– Letudtam a küldetését kedves fúdelefelejtettemmár a nevét goblin. Sok pajtást elvesztettem, így mind a fizetségükre, mind az ikszpéjükre igényt tartanék! Maga meg boldog lehet a cséjével, oszt efféle kalamajkába ne rángasson tisztességes gonosz varázslókat! Jól mondom?

Masters of the Putrilimpics Dobrogi
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Ajánlott tartalom
Masters of the Putrilimpics Empty
TémanyitásTárgy: Re: Masters of the Putrilimpics   Masters of the Putrilimpics Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Masters of the Putrilimpics
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Continue Game
 :: 
New Game - after a year again
-
Ugrás: