ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 The beginnig of the beautiful friendsip

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

The beginnig of the beautiful friendsip Empty
TémanyitásTárgy: The beginnig of the beautiful friendsip   The beginnig of the beautiful friendsip Icon_minitimeHétf. Aug. 06, 2018 7:09 pm

1. nap
Tibi kocsmája, Porosháza, Porigó
Reggel 8.00 perc
--------------------------------------------------

Márkó kezébe vette a kétfejű gumiálarcot, nézegette egy darabig, majd utálkozva a személyzeti öltöző sarkába hajította.

- Rúgjatok ki, nyomorékok, ma azért sem vagyok hajlandó ebben a szarban melózni! - motyogta a feje felett lévő képzeletbeli kamerába, a képzeletbeli nézőknek, mintha ő is egy valóságshow része lenne. Tegnap este Athas-marathon volt a RetroTV-n, természetesen végigtolta és még annak hatása alatt volt. Az alvás persze kimaradt, ami a kedélyállapotára is ki fog hatni: már előre tudta, hogy ma nagyon szemét lesz Ancsa/Lujzával...

- HOL A FRANCBAN VAGY, KEZDŐDIK A MELÓ! - írta neki csupa nagybetűvel a Chatengeren, amire csak egy sírós szmájlit kapott válaszul. Nem baj, legalább már ébren van, akkor talán nem is olyan sokat, csak egy fél órát fog késni...

Kifelé menet lepacsizott a helyettes éjszakai csapossal, valami Weesk nevű rodiánnal, akit a Rerlútból kaptak kölcsön amíg a törpe Snercli influenzás. "Az egyetlen 110 centis kétfejű ogre a Multiverzumban!" - jó kis szlogen volt amikor Snerc belépett, jöttek is a népek csőstül megnézni vagy két hétig. Ez persze a reggeli pultosnak adott többletmunkát, mert neki kellett feltakarítani a mindig késő Lujza helyett, de ezen is túl vagyunk, gondolta. Manapság a búsképű "marhanagyzenészvagyok" rodira a kutya sem kíváncsi.

Ma éppen a Chu kelt fel hamarabb, a Pikának még nyoma sem volt a hajnali égbolton. Ehhez képest a kricsmi elég rendesen tele volt, két teli asztalt is látott Márkó, ráadásul csupa Híres Arcot.

A közelebbi asztalnál mindjárt egy olyan csapatra lett figyelmes, akiket épp a múlt heti Hős Lapja címoldalán gusztálhatott meg: Eszti, az apró, de csinoska elf leányka ült ott a két csatlósával. Igazi kis tündibündinek lehetett volna mondani, ha nem olvasta volna róla a cikket a lapban: komoly méregkeverőként híresült el, olyanként aki még az esti koktélját is kémcsőből issza. E hivatását jelezte tiritarka csíkos ruhája is, ami messziről felhívta mindenki figyelmét a veszélyre. Ezen kívül egy testresímuló bőrnacit és a világ leghatalmasabb tűsarkú cipőjét hordta, amivel már majdnem 150 centinek is kinézett állva. Fegyverként csak egy tűhegyes tőr volt nála, amin látszott, hogy kifejezetten hátbaszúráshoz tervezték.

Két társa már kevésbé volt impozáns. Az egyik Taker, akin még mindig lehetett látni a nemrég befejezett kasztváltás sokkját. Rongyos varázslóköpenye alól hatalmas csatabárdok lógtak ki, amikre néha zavartan nézett le, hogy vajon mi a fenét keresnek ott. A másik pedig egy nagyon fiatal leányka, Arra volt, aki durcásan ült a limonádéjával, arcán a tinédzserek minden világfájdalmával.

Márkó eltöprengett rajta, hogy kaphatott ilyen fiatalon kalandozó vállalkozói munkaengedélyt, majd figyelmét a másik asztalra irányította. Itt jóval harsányabb banda ült, de ezek is ismerősök voltak a Hős Lapjából: a Nagy, a Kicsi, Rugó, Laci és H-Bone, az arénák győztesei, monsterek legyilkolói... hm igazi legendák tértek be ma Tibihez így korán reggel, gondolta. A Nagyon látszott, hogy ő a vezér: cuccairól sütött, hogy mind valami órjás monster nagyon sokszori legyakásából összerakott hiperszuper varázscucc, de Márkó csak a száját húzta. Méghogy Zeusz Sisakja és az Éteri Düh Csatabárdja egy szettben? De hát még színben sem passzolnak egymáshoz, hol hagyta ez a tag az ízlését? A többiek nem voltak ennyire felcuccolva, de egy-két csilivili varázsékszer mindegyiken lógott, kivéve H-Bone-t, aki máshogy is kitűnt a csapatból: láthatóan jó nagy tohonya kövér állat volt, akit valszeg csak kabalának tartottak a társaságban.

- Elnézést... elnézést, uram! - egy kis zöldesbarnás kar kezdte huzigálni Márkó ingujját. Ahogy lenézett egy ritka ronda kis hobgoblint látott (de hát melyik nem az?), kezében egy irattartó mappával.

- Mitetszik? - kérdezte, majd hozzátette: - Höö? - mert a Tibiféle beszédstílus kifejezetten bejött neki ellentétben a gumiállarccal.

- Még hogy mi tetszik? Mr. Bél megérkezett ember! Nem sokára kezdődik a Meghallgatás! - mutatott a Kalandozótárgyalóra, ahol már zölden világított a KONFERENC felirat. - Én vagyok a HR-es, de most nagyon hirtelen ki kell szaladnom a klora. Megtenné, hogy amíg nem vagyok, az érkező KMK-s jelentkezőkkel számot húzat, majd leülteti szépen őket egy asztalhoz? Csapatokat egyben, de van szingli asztal is, ott a sarokban, ha valaki magában érkezne... Ja, és alkoholt ne szolgáljon fel nekik a Meghallgatásig, ellenben nekem csinálhatna egy Beach Please-t, amíg a dolgomat végzem..!

Hm, szóval csak egy átlagos nap lesz ez is, mint a többi, gondolta Márkó, és nagyot sóhajtva elkezdte a cukrot a shakerbe kanalazni.


A hozzászólást Leonidas összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 10, 2018 10:39 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

The beginnig of the beautiful friendsip Empty
TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   The beginnig of the beautiful friendsip Icon_minitimeSzer. Aug. 08, 2018 12:09 pm

Úgy képzeltem, ha szintet lépek tök vagány varázsló leszek, és csak egymást után tolom majd a high level spell-eket, idézem a szörnyeket, csontvázakat, meg a többi humbug fantasy szörnyet. Egy ráérő pillanatomban – manapság elég sok van –, két vodka szóda között a kricsmi melletti lugasban meg is festettem. Na persze mással, mert az én virsli ujjaim nem az ecsetfogásra valóak. Tudom kicsit szentimentális dolog ez egy magamfajta gonosz mágustól, de az fogja rám a lézerágyút, aki még nem csinált ilyet.

The beginnig of the beautiful friendsip Necromancer_by_joshcalloway-d80ks75


A képet kiraktam a bérelt patkánylyukam falára, hogy ébredéskor a célom kristálytisztán lebegjen elöttem. Azonban… Az igazság ellenben ennél kegyetlenebb. És súlyosabb, mint én magam. A várva várt level up-tól nem lettem deli legény, sem rettentően firnyákos varázsló. Ellenben került kredit a számlámra, egy választhattam egy második és egy első szint spell-t. Azzal is gond volt, mert, annyi van a Store-ban, és a nagy nézelődésben elment minden kedvem. Ami tetszett, azt nem választhattam, ami meg nem az meg kell a bánatnak. Így meghagytam későbbre. Vész esetén tuti jól fog jönni az ingyen mágia.  Mit tesz a gonosz varázslók Istene? Há’ kaptam perket is!
Ahhoz meg mondjuk nem kis idő kellett, hogy rájöjjek mi az. Ráadásul egy kurva macska folyamatosan a lábam alatt kóricált, nem egyszer rá is tapostam csóró cirmos farkára. Két nap után zavarni kezdett, és először szép szóval, majd erőszakkal próbáltam megszabadulni tőle. Hessegettem, belocsoltam vodkával, ráfújtam a füstöt, de a fránya dög csak-csak visszajött. Ezután megbíztam pár kemény legény egy jóféle munkára. Kapják el a macs-ot és vigyék a búbánatos chúba, vagy legalább városon kívülre, és ott hantolják el. Ne lássam többet, mert a rohadt macskaszőrre allergiás vagyok, és bazi nehéz tüsszögve világrengető mágiát létrehozni.
Milyen az én szerencsém?
Másnap csontzörgésre keltem, és a frászt hozta rám Maradék. Mert, hogy így neveztem el végül. A nyomorult jószág visszatért hozzám a sírból! Na ekkor kezdtem kapisgálni, hogy valami turpisság lesz ebben, viszketett a bajszom, mágiás-kalandozó vibrálás volt a levegőben. Egy napnyi kutakodás után kiderült, hogy famulusom lett! Azaz volt, azaz a franc se tudja. A lényeg, hogy van egy undead macskám, aki mély hangon nyávog, és a csontjait nyalja. Kicsit távol állok még a bazi gonosz egész Multiverzumot behálózó és meghódító terveimtől, de esztétikailag jó a tunning. Lőttem is pár képet az Instára, csak amolyan mihez tartás végett.
*
Tibi kocsmájába hetente egyszer járok. Elég nagy a sürgés-forgás mostanság. A sok hülye ott tobzódik, mert a kalandmérő ikszpé szála emelkedik. Ezzel az én esélyeim is, hogy újra bajba keverjem magam.
Ma is beugrottam, és csak amúgy Majszeresen támasztottam a pultot a hasammal, mikor elcsíptem a csúf hobgoblin, meg Márkó beszélgetését. Hoppá! Ennek fele se tréfa, lehúztam a fröccsöm, beugrottam a vécére, torzonborzra fésültem a bajszom, és egy sötét sarokban úgy megtelepedtem, mint egy jól megszívott kullancs egy vérfarkas bozontjában. Diétás kólát szopogatva és Maradékot simogatva várom a sorom a meghallgatásban.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Negró Hulknblack
Meteorbringers Team member
Negró Hulknblack

Hozzászólások száma : 34
Tartózkodási hely : Porosházán, kényszerszabadságon.

Tulajdonságok:
Fajta: Ember
Kaszt: Türhő
Szint: 11

The beginnig of the beautiful friendsip Empty
TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   The beginnig of the beautiful friendsip Icon_minitimePént. Aug. 10, 2018 11:34 pm

“Nem tagadom, szoktam néha idegeskedni. Olykor-olykor felmegy bennem a pumpa. Mindig más dolog miatt. Ezek lehetnek hangok, szagok, emberek, hogy elfogy a pénz, vagy van, de nem tudom hova tenni, vagy attól is ha hideg van, vagy hogy éppen meleg. Persze, ha sok inger ér, akkor ezek valahogy egymásra rakódnak. Idegesítő helyzet. A múltkor azon pöccentem be, hogy megpróbáltak megnyugtatni; hát engem Öcsém csakúgy ne nyugtasson senki. Főleg ne a főnököm, aki rohadtul nem ismer, és nem tudja mi nyugtat meg. Most is csak felb…magam. Nem is gondolok inkább rá. Úgysem kell mennem dolgozni. Legalábbis oda nem. Ki kellett vennem a szabadságomat. 
Nem szoktak jól sikerülni az ilyen alkalmak. Volt, hogy az egyhetes all inclusive nyaralásom egész hetét fogdában töltöttem. Néha eljár a kezem. A lábam, vagy a fejem. Általában engem kenyérre lehet kenni, és odaülök, ahova mondják, de azt nem bírom, ha dirigálnak nekem. Alapvetően türelmes ember vagyok. De nem szeretem, ha dirigálnak. Szomjas vagyok...”

Eképpen morfondírozott magában Negró Hulknblack, aki a kötelező szabadságát töltötte Porosházán, immár 34 perce. Pontosan azért jött ide, hogy egy ingerszegény környezetben ernyeszthesse el feszült idegeit. Azonban azzal kellett szembesülnie, hogy meleg van, és tanácstalan.

Akkor támadt az az ötlete, hogy buszra száll. Egy kellemes körutazás a környéken biztosan eltereli a gondolatait.
Leült a buszmegállóba, és várt.

The beginnig of the beautiful friendsip Waitin10


Várt. Várt és várt.

The beginnig of the beautiful friendsip Waitin10

Lassan elkezdett emelkedni a pulzusa.
Az tette be a kaput, amikor jött a busz, de elég lassan.

The beginnig of the beautiful friendsip Nzoni10

Utána ezt szóvá is tette a pilótának.

The beginnig of the beautiful friendsip Bus10

Ezután sétált a Tibi kocsmájának bejáratához. Kicsit lenyugodva, de egyre szomjasabban. Berúgta az ajtót, és már nem annyira higgadtan megjegyezte:

- ADJON INNI VALAKI MERT EL FOGOM VESZÍTENI A BÉKETŰRÉSEM GYÖKEREK!
The beginnig of the beautiful friendsip Negro10
Vissza az elejére Go down
http://www.druidaborealis.com
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

The beginnig of the beautiful friendsip Empty
TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   The beginnig of the beautiful friendsip Icon_minitimeSzomb. Aug. 11, 2018 11:59 am

@Negró Hulknblack: ahogy belépsz, egy pici, de elég ronda hobgoblin ugrik eléd irattartó mappával, és oly sebességgel kezdi el mondani a mondókáját, hogy teljesen megzavarodsz és a dühöd hipp-hopp elillan:
- Üdvözlöm, kérném a személyi okmányokat, kalandvállalkozói engedélyt, KMK-s igazolványt, erkölcsi bizonyítványt... ja nem, csak vicc volt, az nem fog kelleni, sőt különösen hátrány, ha van olyanja... Továbbá töltse ki ezt, ezt és ezt, írja a jelenléti ívet 5 példányban, ezt a felelősségvállalási nyilatkozatot, továbbá ezt a másikat, hogy jelen pillanatban nem áll alkalmazásban egyetlen más kalandügynökségnél sem... rendben is volnánk, kérem fáradjon a szingli, hm, illetve a 3-as asztalhoz, hamarosan szólítani fogjuk.

Kissé meg vagy zavarodva, ezért hagyod, hagy vezessenek az asztalhoz. Itt eléd tolnak egy nagy pohár jó hideg cukros löttyöt, szóval végre ihatsz...

@Majszter Plejbász: látod ahogy a nagy darab fekacsávóval is végigcsinálják ugyanazt a procedurát, amit már te is elszenvedtél. Csodák csodájára egy asztalhoz kerültök, már csak a sorotokat kell kivárnotok.

Végre valhallára meghalljátok a hangot:

- Egyesék! - a csöppnyi kis elf leányka és bandája feltápászkodik, és megindul az ajtó felé. A másik csapat főnöke a kupáját emeli felé, mire Eszti elmosolyintja magát, aztán célirányosan belép az ajtón a csatlósaival a nyomában. Hát persze, gondoljátok, ezek ismerik egymást, olyan kalandozópartikon vehettek részt, amire titeket nem hogy meg sem hívnak, de még csak el sem mondják, hogy egyáltalán léteznek...

Alig telik el negyed óra, és már sokkal kevésbé vidáman lépnek ki a KONFERENC-ből.

- Méghogy "szép terv"! - jegyzi meg Eszti a varázslóból lett warriornak. - Azt mondták legyünk kreatívak, ez szerinted az volt??? - Taker csak motyog valamit és összehúzza magát. - Nem érdekelnek a kifogásaid - dühöng tovább a lány - most kimész az udvarra, és addig gyakorlod a whirlwindet, amíg meg nincs belőle a következő achievement és az 1000 dmg! Te pedig - néz a másik beosztottjára - ide adod nekem a telódat, estig nincs dumcsizás a csajokkal! Kimész vele, és ha ez a szerencsétlen a nagy gyakorlás közben levágja valamelyik ujját, akkor visszanöveszted neki! - a csatlósok elhúznak, a tünde meg leül az asztalukhoz, és valahonnan egy nagy rakás kémcsövet, lombikot és Bunsen-égőt vesz elő, és elkezd valamit kotyvasztani. Hogy valami méreg, robbanóanyag, esetleg a kedvenc koktélja vagy a Loleál legújabb hajfikszálója lesz, azt nem tudhatjátok. Mindenesetre a közben előkerült robotmacik messze elkerülik az asztalát, biztos bejelzett nekik a méregszenzorjuk...

Amig a családi drámával voltatok elfoglalva, közben a másik banda is végzett. Itt csak a Nagy volt benn, épp ahogy felnéztek, akkor jön ki a sok csörömpölő varázscuccával. Széttárja a kezét a társai felé és csak annyit mond: - Azt hiszem, ezt elengedhetjük - majd visszaül, és elgondolkodva iszogatja tovább a limcsijét.

- Hármasék! - végre meghalljátok a számotokat, úgyhogy bemasíroztok a Kalandortárgyalóba.

Egy kissé átalakították a termet @Majszter Plejbász, mióta legutóbb jártál itt. A hosszú asztal kikerült, helyette két kisebb van, titeket az elsőhöz terelnek, ahol egy fontoskodónak tűnő hobbit bürokrata olvasgatja a papírjaitokat. Hátul a terem végében mintha Mr. Bélt látnád, ahogy épp egy csomó másik hivatalnokkal ordítozik. Semmi nem hallatszik belőle, valami Csend varázs lehet az asztalába építve...

- Üdvözlöm Önöket a Meghallgatáson! - kezdi a kis hobbit, felnézve a papírjaiból. - Tájékoztatom Önöket, hogy az itt elhangzottak rögzítésre kerülnek az elhangzottak későbbi pontos jegyzőkönyvbe foglalása érdekében. Ebbe belegyezésüket adták a III/2a Nyilatkozaton. A Meghallgatás 2 lépcsős lesz: az elsőben egy tesztet kell kitölteniük, ami egyetlen darab kérdésből  fog állni, után pedig interjún vesznek részt ahol a megbízó fog alkalmazhatóságukról megbizonyosodni. Kezdhetjük?

Zavartan bólintotok, mire egy-egy lapot tesz elétek.

- A feladat egyszerű - kezdi - a lapon egyetlen idegen eredetű szót találnak. A feladatuk csupán annyi, hogy ennek a szónak a jelentését a képzeletükre bízva próbálják meg - írásban - kifejteni. Nem gond, ha nem ismerik a kifejezést, nem a lexikális tudást akarjuk mérni a teszttel. A kitöltésre 10 percet kapnak.

Elétek tol egy-egy lapot amire középre a következő kifejezést írták fel:

SÖNTEN PLAN

- Nos uraim, indulhat az óra?
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

The beginnig of the beautiful friendsip Empty
TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   The beginnig of the beautiful friendsip Icon_minitimeSzomb. Aug. 11, 2018 10:34 pm

Egy új kaland, mindig tartogat meglepetéseket. Vegyük például az új társam. Jó nagy darab orkfajzat. Sötét, mint egy fekete lyuk, és még nagyobb darab fószer, mint amilyen én vagyok. Eddig meg abban a hitben élem, nálam dagadtabb nincs a környéken, de ez az elmélet is megcáfolodni látszik.
– Na paff neki! – gondolom magamba, és felnyalábolom Maradékot, aki még mindig nyalogatni próbálja magát nem létező nyelvével. Egyszer csak rájön, hogy komposzt lett belőle, és akkor a ’Verzum pottyant egy új famulust. Igazából egy vagány beholdernek, vagy űrgárdistának tökre örülnék. Büszkén battyogok át a KONFEREC terembe, és az irodista változások mellbe csapnak.
A Pikába meg a Chuba! Hát ide is betört a birodalmi off-fisz stílus? Na mindegy a kis hobbit nagyon darálja a hivatali maszlagot, és csak bólogatok, meg vakarom a tokám. Na majd úgy megfejtem azt a szót, hogy csak, na! De a lapot meglátva tétován pillantok a társaméra, hátha neki mást írtak fel. Na persze, hogy nem.
SÖNTEN PLAN – ez meg mi a francot jelent? Úgy érzem magam, mint egy szutykos bantha első napján a trigonometria órán. Szótagolom, kettéválasztom, de a bánatos kénkőért nem akar értelmes dolog kijönni… Az idő felénél jön az ihlet és papírra vetem.
SÖNTE Nincs Probléma a LAN-nal.

Fasza, ezek valami rendszergazda robot, vagy android szleng. Büszkén átnyújtom a tintanyaló mittugrálsznak a papírt, és feka pajtásomra nézek vajon ő kitalálta-e mit jelent a gépduma.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Negró Hulknblack
Meteorbringers Team member
Negró Hulknblack

Hozzászólások száma : 34
Tartózkodási hely : Porosházán, kényszerszabadságon.

Tulajdonságok:
Fajta: Ember
Kaszt: Türhő
Szint: 11

The beginnig of the beautiful friendsip Empty
TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   The beginnig of the beautiful friendsip Icon_minitimeKedd Aug. 14, 2018 10:30 am

Ez az egész szituáció feszültté tesz. Utálom a teszteket. Ez a rohadt toll is olyan kicsi a kezemben, hogy mindjárt belevágom valakibe. Nem, nem, nem, nem. Meg kell nyugodni. Itt mellettem ez a bajszos enyhén fanyar illatú. Inkább büdöskés. Ez a mitugrász itt előttem meg... Mindjárt lecsapom. ÁÁÁÁh. Nyugalom.

SÖNTEN PLAN.

Mintha hallottam volna már valami ilyesmiről. Igen. 

A Sönten Plan egy hordó. Egy olyan hordó, amire két kis lyukat fúrtak és félig engedik vízzel, amibe vagy egy kalapos rabbi, vagy egy szombrérós mexikói pásztor térdel bele. Nagy levegőt vesz amikor esni kezd az eső, és hol az egyik, hol a másik lyukon dugja ki a szalagokat. Ezeket utána összegyűjtik és kiszárítják. Ruhát és hálót is fonnak belőle. Mexikóban piros a színe, Izraelben pedig ekrü.

Mosolyogva felírom a lapra a megoldást és vigyorogva oldalba lököm a Bajszost.
- Könnyű volt, nem?

Akkor vág belém a gondolat, hogy...
"Vagy az a Sator Plah.... ÁÁÁÁÁÁ. Kiderül."

- Tudtad haver? - kérdezem. A felét tudtam, de onnan bizonytalan lettem. Izgulok.
Vissza az elejére Go down
http://www.druidaborealis.com
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

The beginnig of the beautiful friendsip Empty
TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   The beginnig of the beautiful friendsip Icon_minitimeKedd Aug. 14, 2018 11:03 am

Nagyban izzadtok a megoldásokon, szinte hallani lehet a berozsdásodott, régen használt agytekervényeitek csikorgását, amikor is @Majszter Plejbasz valaki megrángatja a talárod szélét, kizökkentve a nehezen megtalált koncentrációból:

- Elnézést miszter - kezdi a kis hobbit bürokrata - bocsánat hogy zavarom, de egy adatot még nem vettünk fel. A KAFOP 3.1.1 (Kalandozófejlesztésért Felelős Operatív Program) pályázatában csak kalanadozócsapatok lehetnek a Megvalósítók. Szóval Önöket kettejüket egy csapatként kellene kezelni. Ennek viszont név kell. Esetleg tudnának segíteni nekem ebben? A profiljukat már betöltöttük egy csapatnévgenerátor számítógépbe, ki is adott néhány nevet, de Önöknek kell valamelyiket véglegesíteni. - egy papírlapot nyom a kezetekbe, ami nagy nyomtatott betűkkel a következő alternatívák szerepelnek:

- Ebony és Ivory

- Barna csoki/fehér csoki

- Hashozók

- Rolling Stones

- Törpilla-exek

- Hm, az utolsót nem igazán értem - töpreng el a kis hobbit - néha megkettyen a gép, vagy becsap némi jövőbelátás... mióta Matyi bácsi beleejtette azt az olajos rongyot, nem igazán megbízható szegény. Azért találtak kedvükre valót? Vagy esetleg lehet más is, de név kellene az adatszolgáltatáshoz...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

The beginnig of the beautiful friendsip Empty
TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   The beginnig of the beautiful friendsip Icon_minitimeSzer. Aug. 15, 2018 10:13 pm

Étcsokoládé színezetű társamra nézek, és amolyan pöffeszkedő gombásan bólintok, hogy persze, hogy tudtam. Én ne tudnám? Há’ én mindent tudok.

Azért izzadok, hogy csak jó lesz a megoldás. vagy ha minden bajusz szakad, akkor Negróé a tuti. Amúgy meg lekoccoltak az alfelen a menő kalandorok, és mi maradtuk. Szóval a logika azt diktálná, mi vagyunk azok a bélfékek akik elvállalják a megbízást. Eget megrengető gondolatmenetem az offisz hobbit megszakítja, és a hülye dumájával egyből a kukába löki.

– Szóval csapatnév? Hé, Negró pajtás szerinted melyik legyen? Előzőleg mindenki kidöglött mellölem, vagy egyszerűen kasztot váltott és mosogató lett, szóval a Majszter Frenetikus Vándorcirkusza és Szórakoztatóshow-ja nem lenne szerencsés választás. Bár te megtennéd erőembernek… Ez legyen vagy az Ebony&Ivory? – kérdezem a társamtól, és közben azon gondolkodom, hoyg ennek a nagydarab mukinak mi köze lehetett ahhoz a sárgoblin csúfsághoz…
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Negró Hulknblack
Meteorbringers Team member
Negró Hulknblack

Hozzászólások száma : 34
Tartózkodási hely : Porosházán, kényszerszabadságon.

Tulajdonságok:
Fajta: Ember
Kaszt: Türhő
Szint: 11

The beginnig of the beautiful friendsip Empty
TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   The beginnig of the beautiful friendsip Icon_minitimePént. Aug. 17, 2018 1:26 am

Kicsit izzad már a tenyerem… Ez a pökhendi Túrórudi aszondja…. Könnyű volt. Aham. Majd beleállítom abba a bizonyos hordóba. amúgy meg szimpi a csóka. Szóval lenyugtatom magam.

Valamennyire.

Eszembe jutott közben, hogy egykoron, mikor elkaptam a pöttyös labdát, és azt kértem, hogy tudjak varázsolni nyulat, mert éheztünk, hogy mennyi minden megváltozott. A műsor felvételén olyan sokat mutatták a negroid gyereket, aki világító fogsorával az első sorokban csápolt, mert píszi volt ezt bemutatni országnak, világnak, de a kívánságom persze kimaradt. De az nem jelentette azt, hogy az nem teljesült. Bár eddig semmi jelét nem tapasztaltam ennek, mintha egyes esetekben nagyobbat ütöttem volna, mint azt a fizikumom megengedné. Hirtelen fény gyúlt bennem, és egy szó belém karcolódott. Parasztvakítás. Hm, ezt megjegyzem.

Csapatnév? – mordulok vissza. És már kezdem is sorolni.  – Dupla Dinamit, Tvájsz Bojsz, Bicepsz és Tricepsz, Stars Key és Has, Derék és Hurry, Majszter Pí & Éjcs Black, Black & Wild, Hip Hip Boys, Szadoma és Gonorea, de tetszik az Ebony & Ivory és a Stan és Stan is. – Ezeket be is jelölöm. Csak tudnám már mi a megfejtés.
Vissza az elejére Go down
http://www.druidaborealis.com
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

The beginnig of the beautiful friendsip Empty
TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   The beginnig of the beautiful friendsip Icon_minitimePént. Aug. 17, 2018 12:07 pm

Na, most aztán van név rogyásig.  A hobbit is csak vakarja a fejét, erre igazán nem számított. Mint ahogy én sem. 
Asszem jól megleszünk az új társammal. Mi dagadtak tartsunk össze. Ez az igazi Kolesztreintesóság! Igazából meg a csapat dolgot kicsit túlzásnak tartom, mer' többen kéne lennünk, csak hát a sok kifogás és mentegetőzés felülírja a lelkesedést. Amúgy meg két ilyen alak, hogy tudná a világot megváltani? Elmosolyodok, és magamban tisztázom, hogy nem vagyunk mi  olyanok.


Na, mindegy. 
  - Figyelj ide szőrös talpú. Mivel elég sok név van, és mi se nagyon tudtunk dönteni, mi lenne ha az elhangzott javaslatokat betáplálnád abba a számítógépbe, oszt véletlenül szülje meg nekünk a nevet. Úgyis Random isten hozott össze minket, és ha már ennyire belejött folytathatja is! (@Leonidas roll d16 And give a name to our team) 
És ha ezzel megvagyunk, talán folytassuk a felvételit.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

The beginnig of the beautiful friendsip Empty
TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   The beginnig of the beautiful friendsip Icon_minitimePént. Aug. 17, 2018 3:56 pm

- Pompás ötlet! - derül fel a kis hobbitka arca, és már szalad is a terem túlsó végében zümmögő masinája felé. Néhány pillanatig merengve néztek utána, de nincs sok időtök, mert rögtön ott terem egy másik, talán még az előbbinél is inkább aktatologatónak tűnő idegesítően kiöltözött kis fajtársa. Ez már be is mutatkozik:

- Zsákos Bunkó vagyok - mondja, szúrós szemmel figyelve hogy mennyire röhögtök a nevén - A KAFOP 3.1.1.-cssz20023-321. "Bányabővítés a porosházi Lyukban" teljes birodalmi finanszírozású projekt projektmenedzsere. Kérem az Urakat, fáradjanak velem a Megbízóhoz.

Elég sok tiráda ez ahhoz, hogy átkísérjen egy közepesen nagy terem másik oldalához, gondoljátok, de ha ez kell a zsíros állami megbízáshoz, akkor ez kell, nincs mit tenni. Ahogy haladtok mr. Bél ideiglenes irodája felé, úgy kezdenek egyre erősebben hallatszódni a benti hangok. A sipító hobgoblinkiabálás mellett némi zene is árad ki a sarokból, egy igazi szlübériai ork office himnusz, amit már rég hallottatok:


@Majszter Plejbasz, mr. Bél csak egyetlen pillantást vet rád, máris felderül az arca, otthagyja a sok atkatologató beosztottját és odarohan hozzátok:

- A kedvenc CSÉhozóm, hát visszatértél! - megölel, vagy legalábbis próbál, de csak a méretes hasadat sikerül neki úgy-ahogy átérni bütykös zöld kezeivel. Érzed, hogy valami hosszú és kemény a hasadnak nyomódik. Zavart arckifejezésedet látva elenged, hátralép egy lépést, majd benyúlva az ingébe, kihúz valamit amit láncon hord a nyakában. Épp csak az illendőség határáig, de ennyi is elég nektek hogy a híres Családi Ékszerre ráismerjetek.

- Hála nektek, ez is megkerült... azóta sem vettem le a nyakamból - mondja, majd gyorsan visszaejti a helyére. - Azóta is minden heti feláldozott csecsemőnél hálát adok Groomsnak, hogy ilyen barátaim lehetnek, és név szerint ajánljak benneteket a Hatalmas kegyeibe - hogy ez vajon jó-e nektek, nem tudjátok, mindenesetre némi hátszelet biztosíthat a meló elnyerése ügyében, az biztos.

- Gyertek, gyertek, elmondom mi is ez az egész - invitál az irodának kialakított kis sarokba, ahol egy dohányzóasztal köré ültök négyen, kiegészülve Bunkóval, aki egy laptopszerűségbe jegyzeteli az egész beszélgetést.

- Naszóval - kezdi a pályázat bemutatását a gobbó - az a helyzet, hogy haladnunk kell a korral, és ki kell használnunk mindenféle, a Birodalom által felajánlott lehetőségeket a fennmaradáshoz. Így került a képbe a pályázási lehetőség is, de Groomsra mondom, már régen megbántam! - egy sanda oldalpillantást vet a szorgosan gépelő hobbitkára, majd folytatja: - mint minden jó üzletember, én is bővíteni szeretném a vállalkozásomat. Új tárnákat nyitottunk fel a rabsz... khm, munkatársaimmal, és egyszer csak egy olyan területre érkeztünk, amely láthatólag nem természetes kialakítású volt. Valami ősi földalatti civilizáció vagy miagrooms lehetett. Na mindegy is, minket igazából ez teljesen hidegen hagyott volna, de nem sokkal az új tárnák feltárása után egy igen nagy akadályba ütköztünk. Szó szerint akadályba: egy amolyan törpekapuba, vagy mifene az ilyeneknek a hivatalos neve, tudjátok, amin keresztül be lehet jutni a rég elfeledett királyságokba.

The beginnig of the beautiful friendsip Hobbitenvironmentereboralrg2


- Mit szépítsem, a groomsnak sem tudjuk kinyitni azt a vackot - meséli tovább mr. Bél. - pedig higyjétek el, a Halálcsillag központi lézérén kívül szerintem már mindennel próbálkoztunk. Van egy mondóka, amivel tán ki lehet, de csak az utolsó szavai vannak meg, amivel már ti is találkoztatok a teszt alatt:

SÖNTEN PLAN

- Na most a feladat annyi lenne, hogy fel kéne kutatni a versikét. Elvileg élnek itt a környéken idős, tudós emberek, netalántán varázslók, boszorkányok, akik ismerhetik a belépéshez szükséges adatokat. Ha jól tudom, kapcsolatba is kerültetek a leginkább powerful nyanyával - sandít rátok, várva a reakciókat - a korábban kialakított kapcsolati tökötök eseteg megnyithat olyan kapukat, amik aztán a mi kapunkat is kinyithatják... na mit szóltok?

Csendben emésztgetitek a hallottakat, de nem sokáig, mert Bunki torokköszörülése töri meg az áhitatot:

- Ha elvállaják a Megbízatást - kezdi hivatalos hangon - akkor néhány dolgot előre tisztáznunk kell. Lehetőségünk van a pályázat keretein belül kis értékű anyagi eszközök beszerzésére, amennyiben igényt tartanak rá. Tisztázni kell a bérezést, valamint hozniuk kellene két árajánlatot lehetséges potenciális más csapatoktól, amelyeket a pályázathoz csatolhatunk. Ajánlom a kinti társaságok felkeresését, ők - némi ellenszolgáltatás fejében - biztosan rendelkezésükre állnak. A mai világban ez már csak így szokás...

- Nos kedves barátaim - veszi át a szót a hobgobbó, akinek a feje felett szép lassan elkezd materializálódni egy aranyszínű kérdőjel - mit szóltok az új küldihez...?
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

The beginnig of the beautiful friendsip Empty
TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   The beginnig of the beautiful friendsip Icon_minitimeSzomb. Aug. 18, 2018 10:45 pm

A korábbi offiszhobbit egy, a nyomtatóból frissen kírántott leprellopapírt lóbálva szalad felétek lelkesen:

- Uraim, uraim, megvan az eredmény! - mondja a köztetek lévő 6 méteren alaposan kifulladva, majd a kezetekbe nyomja az ominózus lapot. Egyetlen szó áll rajta nagy betűkkel:

Majszter Frenetikus Vándorcirkusza és Szórakoztatóshow


Mr. Bél a vállatok alatt bekukkantva megnézi az eredményt, és csak annyit fűz hozzá:

- Hm, szerintem találjatok ki hozzá valami rövidítést...


A hozzászólást Leonidas összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 18, 2018 10:51 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

The beginnig of the beautiful friendsip Empty
TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   The beginnig of the beautiful friendsip Icon_minitimeSzomb. Aug. 18, 2018 10:45 pm

The member 'Leonidas' has done the following action : Dices roll


'd16' : 6
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

The beginnig of the beautiful friendsip Empty
TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   The beginnig of the beautiful friendsip Icon_minitimeVas. Aug. 19, 2018 12:02 pm

Valóban kell valami rövidebb, bár szerintem igazán frappáns nevünk lett. De ráérünk még, hogy valami 3-4 betűssé vagányítsuk, csak ne keverjenek mindent össze valami nyálas Multiverzumbeli fiúbandával. Visszatérve a biznisztárgyalásra…

– Hát repes a szívem, meg majd kiugrik, annyira örülök a találkozásnak Mister Bél, és Bunkó uram önnek is végtelen hála, meg minden ilyesmi… – kezdtem nagyon kulturáltan, önmagamat is meglepve. Közben erősen kell koncentrálnom, arra a régi menedzserórára. AZ OKJ-s képzés meglepően sokrétű és unalmas volt. Nem is tűnt hasznosnak… Egészen eddig.
– Köhm.. Mivel épp nincs jobb dolgunk, nagyon szívesen elvállaljuk a melót, már ha beszélhetek kettőnk nevében – Negróra sandítok, aki álmosan int, hogy persze. – Bár egy kissé sokrétű a munka. Első körben le kell delegálni ezeket az ajánlatokat, amihez időre lesz szükségünk. Tudják a megfelelő vállalkozókat felkutatni, tárgyalások, egyéb bokros teendők, meg az ehhez hasonló időrabló tevékenységek elvégzése a határidőig,…
Folyatnám is, de az oldalt ülő Zsákos bizniszhobbit rútul közbevág.
– Azt hiszem Mester, nem érti a dolgot. Itt MI delegálunk, és önök alatt már nincs senki. Hogy érthető legyek, önök a „legallabb” vállalkozók ebben a történetben. Jól mondom Mr. Bél?
A hobgoblin hanyag üldögélésből előre hajol, és göcsörtös kezét a dohányzóasztalra helyezi.
– Eegen, jól Bunkó, csak kicsit nyersen. Szívélyes barátom és a csévisszaszerzőm biztos úgy gondolta, hogy .. Hogy is Majszter?
– Hát, úgy ahogy mondják. Elvállaljuk a kvesztet, meg a subkveszteket is – vágom rá reflexből, mert ha ez a meló se jön össze, akkor marad a pajtában heverés, kreditkuporgatás. – Szó eset a bérezésről… egy szintlépésnyi ikszpé, és mondjuk, 500 kredit pont jó lenne, az egyéb juttatások mellett természetesen. Utazási támogatás – dagadtak vagyunk, még elkopik a lábunk a sok járkálásba, – Bözsi utalványok kafetéria jelleggel, ingyen fröccs a kocsmába, meg…
– Azt hiszem ennyi elég is lesz. Talán sok is.. – szakít ismét félbe Bunkó, majd kisvártatva folytatja:
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

The beginnig of the beautiful friendsip Empty
TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   The beginnig of the beautiful friendsip Icon_minitimeVas. Aug. 19, 2018 5:22 pm

...majd kisvártatva folytatja: - Mindazonáltal a pályázatot terhelik egyéb költségek is. A bérezés 10%-a a menedzsment kiadásait fedezi, további 10% pedig a disszemináció. Ha ez így elfogadható, akkor máris megindítom a keretösszeg lehívását a birodalmi központi számláról. Az annyi mint... - kicsit játszik a digitális abakuszával, majd folytatja: - az annyi mint fejenként 200 kredit, 15 napos fizetési határidővel a teljesítés végső dátumától számítva. Megfelel ez így Önöknek?

A kérdőjelből hirtelen felkiáltójel lesz, ti pedig boldogan távoztok. Végre megint van meló!

Quest added: Find the magic door-opener poem

A kijáratnál még a noname offiszhobbit kiutal számotokra néhány bont Tibihez és két egyhetes bérletet az OrsósTransz porosházi helyi járataira, majd utatokra engednek.

Odakinn még mindig ott sutyorog a két másik banda, így gyorsan elő is tudjátok nekik adni az árajánlatkérős meséteket.
A nagyobbik csapat valami nagy képet bámul az asztalon, ami felett a Nagy magyaráz éppen. A többiek nagyon figyelnek. Ahogy közelebb értek, látjátok, hogy egy böhöm nagy monster van a képen, aminek bejelölték a különböző gyenge pontjait. Közeledtetekre letakarják a képet, majd a fönökük kérdőn néz rátok:
- Miben segíthetek? - kérdi, mire előadjátok neki hogy miben.
- No hát ez könnyen megoldható - mondja, majd a többiekre kacsintva folytatja: - de ugye tudjátok, hogy a kalandozóvilágban semmi sincs ingyen?
Sejtettétek hogy valami ilyesmi következhet, ezért sóhajtva bólintotok.
- Nyugi, ne ijedjetek meg, semmi életveszélyest nem kérünk - folytatja a Nagydarab. - Egyszerűen csak hozzatok nekem egy kék kristályt, és már írom is alá az elém tolt árajánlatot.
Értetlen tekinteteteket látva folytatja:
- Ja hogy ti nem tudjátok mi az? De mázlisták vagytok... - majd odaszól a nagydarabnak: - H-Bone, mutasd meg nekik!
A csökött (némileg félkegyelmű) előhúz a hátizsákjából egy púposra pakolt egyszer használatos halványlilacsíkos nejonacskót, majd kiborítja a tartalmát az asztalra.
- Nem azt mondtam hogy borítsd ide... - harapja el a káromkodást a vezér. - elég lett volna egyet megmutatni...
Az asztalt ellepik a kis kék kristályok, egész halom van belőle. Jut pár a döngölt padlóra is, amit most a csatlósok próbálnak összeszedni.
- Ez itt 297 darab kristály - mondja a Nagy - legalábbis remélem, hogy mindet megtaláljuk és megint 297 lesz, mint volt egy perce. Nekem pontosan 300 darab kell ahhoz, hogy meglegyen a nagy levelup, és végre max szintű warrior legyek. Sajnos kifogyott a kvótánk, és keddig, vagy hogy hívják ezen a poros bolygón a keddet, szóval négy napig biztos nem fogunk találni egyet sem. Nektek viszont menne szerintem... csak menjetek ki az utcára, kössetek bele valakibe és a bunyó végén 50% eséllyel pottyanni fog egy kis kék kristály. Az tök mindegy, hogy nyertek-e, az esély ugyanannyi. Na, megteszitek ezt értünk?

SubQuest added: Get the Blue Evolution Crystal (0/1)

Ezután Esztihez sunnyogtok oda. A két csatlósa odakint püföli egymást, valszeg csak gyakorolnak. Az elf végighallgat benneteket majd ezt mondja:

- Ó hát persze, nagyon szívesen aláírom azt az árajánlatot! Mi kalandozók tartsunk össze! De ha már így barátok lettünk, megtennétek nekem ti is egy szívességet? Meg kéne locsolni a növényeimet, de én most nem hagyhatom itt ezt a kísérletet - mutat a kémcsöveire meg a Bunsen-égőre - a két hülyémre meg nem bízhatom, mert eléggé kézivezérlésűek.

Kicsit megkönnyebbültök, hogy csak ennyiről van szó, és boldogan beleegyeztek. A lány előhúz egy kulcscsomót, és odaadja nektek.

- A fóliasátram a város szélén van, nem messze innen. Ez nyitja a külső kaput, ez pedig a belsőt, a számzár kódja 321567. Könnyen megismeritek a sok sárga-fekete mérgezésre figyelmeztető tábla miatt...

- Na szóval - folytatja - néhány instrukció. Először is ne menjetek a belső kamrába vegyvédelmi ruha nélkül. Az én vévéruhám az valszeg nem lesz jó egyikőtökre sem - méri végig a testalkatotokat - de van a szekrényben egy nagyobb, a permetelő és a kisásó mögé begyűrve. Volt egy dagadt elf haverom, még neki vettük annak idején.
Ha már benn vagytok, le ne verjetek valamit, mert akkor halál fiai vagytok! Na nem azért mert én nyírlak ki benneteket, hanem mert vannak olyan példányaim, amelyek kifejezetten szeretik a nyugalmat. Legjobb lenne, ha beraknátok nekik valami zenét, mindegy mit, ami fákról, növényekről, esetleg méhekről szól... vagy rakhattok be nekik Ed Sheerant is, ez a legtöbbjüket elandalítja, és addig sem próbálnak meg megölni benneteket.
Ne álljatok le a mandragórával dumálni! Nagyon szeret filozofálni, imádja Kantot, Hegelt és a húrelméletet, de ha hagyjátok, lukat beszél a hasatokba, de szó szerint. Csak lépjetek el mellette, mintha meg sem szólított volna...
Még néhány jó tanács: a nyílméregbékák igaz hogy cukik, de ne simogassátok őket! A tölcséres köpetliliomnak ne álljatok a lővonalába! Hát, kb. ennyi. Ha visszajöttök élve, nagyon szívesen aláírom azt az árajánlatot...

SubQuest added: Sprinkling plants
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

The beginnig of the beautiful friendsip Empty
TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   The beginnig of the beautiful friendsip Icon_minitimeVas. Aug. 19, 2018 11:58 pm

The member 'Majszter Plejbász' has done the following action : Dices roll
<hr>'d100' : 33 
(1-50 - LUCK, 51-100 BAD LUCK)
Hát na, jó lesz ez így, csak hát a bürokrácia ilyen szintű dominanciájára nem számítottam. A tucatnyi repetaív sidekveszt az még oké. DE hogy még a haverek meg, a jószomszédok is kapjanak egy kis lóvét a semmiért….na ne már.
Az egyeztetés végeztével keserű a szám, csak „főbb” vállalkozónak kellett volna lennünk. Említették régen, hogy erre speciális emberek vannak, akik a megvetett, de dinamikusan fejődő bizniszmágiát használják, és fejlesztik.  Felvehető szakként egész jó tábora volt a képzésnek, és milyen meglepő... több szöszi csaj lógott körülöttük, mint a Sötét Varázslatok körül. Ezért lógtunk mi kb is az ő házibulijukban, nem miékben. Mesélték a hülyeségeiket, de ki figyel arra, mikor épp hormon-eject-tet diktál a szervezete. Tök el is felejettem, de az offiszhobbitok viselkedése, és a kiírás zsargonja előhozta az emlékeket.
Végig somolygok a bajszom alatt a subkevsztek felvételénél. Persze, simán elveretem magam. Hisz ..majd a bizniszmágus lettem. Minden okés, már a spelleket tallózom. és csalódottan sóhajtok fel. Se sebző, se pusztító varázs, csak manipulatív, meg a talent tríí. Becsatlakozom, és a Greedy talent-et felveszem (+5% loot from the business things.) és örülök, míg ki nem érünk az utcára.
Akkor most kötekedni kell? Az embernek a legnagyobb ellenségével kell szembenézni, ha le akarja győzni a félelmeit, így értékelvén az életet, és magát.
 Persze, nagyon frankó, hogy van ez az örökérvényű mondat, de csak egy hülye vereti szarrá magát. Pont olyan, amilyen én vagyok.
Mikor megláttam az alakot befordulni a sarokról, éreztem az isteni közbeavatkozást. Nem annyira tetszett, de hát Random isten ilyen pofa. Most hogy át is akarok térni, meg különböző Trial-ok elé állít. Francba,  a chúba az egésszel!
Negróra néztem és komoly pofával közöltem vele a tényeket.
Az a parasztlegény jól ellátja a  bajom, és miután végez velem, te jól elkapod. Okés? Utálom az a nyomit, de ebben nincs semmi személyes. Tudod, ő Ludas, én meg Döbrögi és ugye ritkán férünk meg egy faluban, hogy ne csattana el pár pofon. Szóval, én nem tudom, de te igen.  Megvernéd úgy istenigazából? Az most tökmindegy, hogy dob e kék követ, ha velem végzett…
Társam szemfelhúzva néz rám, és nagyon bízom benne, hogy megértette a lényeget. Épp a frissen alakult csapatért áldozom fel magam. A további személyes érdekek, is számítanak persze, de ...Lélekben leszámolok a sorsommal, és megdörzsölöm a fülemben lévő centíros Ford jelet. Hozz szerencsét, bakker! 

A Ludas mi sem sejtve sétál, azonban ahogy közeledem megürüsödnek az árnyak a járdán.


Vészjósló zene követi, és a Manyi hivemind által megszállt test megáll, és megfordul.
Cc, ccc, nem kellett volna idejönnöd Döbrögi! Nem vagyok jó passzban, és viszket a tenyerem!
  Tényleg? Az pont ideális a helyzethez – mondom és felé indulok. Pusztító hasassal támadok, de még mielőtt elérhetném a zsírhurrikánnal, csattan egy, kettő, három pofon, és egy gyomros.
A földre zuhanok, és a diétás kóla zavaros léként tör elő. Pont rá az éppen materializálódó kék kristályra. SubQuest uptated: Get the Blue Evolution Crystal (1/1), go back to Nagy and talk to him.
A kevszt frissült, de a felém tornyosuló Ludas meg épp kezd belejönni a verésbe.
A rúgások egyszercsak félbeszakadtak, és sipító hangot hallottam. Ludas és én köztem Maradék, a csontváz macska fúj, de nagyon ádázul. Mikor a parasztja megindult a famulus csontjai megremegtek, és egy kísérteties jelenés bukkant fel a helyén. Nem volt benne semmi extra, tök átlagos szellemnek tűnt, még talán zavarban is volt.
 
Ne közelíts te, bitag a gazdához, mert széttéplek! kiabálta és ektoplazmás karmait előre meresztette.
 
Igazi Döbrögi játék vagy te is! Majd mindjárt a földre küldelek, mint a dagadt mesteredet. válaszolt Matyi, és előre lépett.
A földön vigyorogtam, és már dörzsöltem a markom, hogy az események milyen jól alakultak, mikor a tekintetem összekapcsolódott a szellemével.
 
Ja, hogy te vagy az! mondta nem sokkal később, legyintett és eltűnt.
A Pikába!
Már az elején elrontottam, jobban kellett volna ezzel a jószággal bánnom vele  - eddig jutottam mire nemezis retkes talpa a hasam a taposott.
Nem részletezem. Csúnya volt. Nyolc napon túl gyógyul már.Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Negró Hulknblack
Meteorbringers Team member
Negró Hulknblack

Hozzászólások száma : 34
Tartózkodási hely : Porosházán, kényszerszabadságon.

Tulajdonságok:
Fajta: Ember
Kaszt: Türhő
Szint: 11

The beginnig of the beautiful friendsip Empty
TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   The beginnig of the beautiful friendsip Icon_minitimeHétf. Aug. 27, 2018 10:44 pm

Ez lesz ám a pihenés! Végre aktívan tölthetem el a nyaralásomat! Minden alkalommal azon agyaltam a Cégnél, hogy miért közösít ki mindenki engem. Voltak persze nehezebb napjaim. Emiatt vesztettünk is pár ügyfelet, de szerintem amikor elfogadták a jelentkezésemet a "posztra", akkor tisztában lehettek azzal, hogy nem az elvárás-listát, hanem ENGEM vesznek fel. Ezzel én is tisztában voltam, amikor elfogadtam a munkát. 
Amikor bent ültem a fura lényekkel szemben, végre csapatjátékosnak éreztem magamat. Végre volt egy társam. Valami miatt egy egyszerű, de könnyen értelmezhető érzés lett úrrá rajtam. Elérzékenyültem. Ott, mellettem, az a bohókás, pocakos figura a partneremmé vált. Valahogy másképpen nézek rá azóta. Kedvesen mosolyog, és intézi az ügyeinket.
The beginnig of the beautiful friendsip Dzbrzg10


A meghatottságtól szólni sem tudok. Csak követem, de tudom, mert egy jól működő csapatban szükség van egy vezérre. Remélem, azért nem fog ugráltatni. Mert azt nem bírom.
Micsoda kalandok várnak ránk együtt! Boldog vagyok. 
Aztán megjelenik az a sapkás ember, és a társam, vezérem összecsap vele. 
És... Bántja.
The beginnig of the beautiful friendsip Dzbrzg11Valami iszonyatos feszültség hatalmasodik el rajtam. 

The beginnig of the beautiful friendsip Stephen-django-unchained-gif

The beginnig of the beautiful friendsip Tenor

A testemben és a végtagjaimban is valami titokzatos erő árad végig! Elkiáltom magam.
- Mit csinálsz te idióta!!!??? Bántani mered a barátomat? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRGGGG!

The beginnig of the beautiful friendsip GVjV

Ilyen dühöt még soha nem éreztem. Elsötétült a világ és a karjaim végén felizott a levegő. Az ordításom betölti a teret, az elmém belefonódik az univerzum ezen szegletének legutolsó atommagjának mélyébe is. Érzem a teret, és az időt. És azt is, hogy most valakit rohadtul bántani fogok...
The beginnig of the beautiful friendsip 5fc4c02ce36ead80f663fc506dee54fe

A detonáció fülsiketítő volt. Körülöttem egy 3 méteres körben minden kiégett. Ahogy elült a por, valami kényelmesen puhát éreztem amagam alatt. A színe feke volt és szülrkés, afféle ezüst, mint valami... Valami... Uramisten! Ez egy Kacsacsőrű gorilla!!!!

The beginnig of the beautiful friendsip Gorillapus

A lény a semmiből került elő, a dühöm teremtette. Éreztem, hogy őt is átjárja az erő. Izmai megfeszültek és ugyanúgy a célpontra összpontosított. Öblös, mély hangján hápogva megindult az ellen felé. Léptei nyomán rengett a föld. Ösztönösen, hogy honnan volt ilyen ösztönösen fegyvert fogtam, és máris támadásba lendültem. A fegyverem markolata láttán elakadt a szavam....
The beginnig of the beautiful friendsip Legs1

Az ökölbe szorított jobb kezemben, két libalábat láttam. Balázs, merthogy így neveztem el a hátasomat. kicsit megtorpant, mikor átszállguldott rajtam a felismerés, hogy pár pillanat múlva a Majsztert legyőző gazfickót, egy libával fogom agyon verni... Egy féktelenül, hápopgva száguldó kacsacsőrű gorillát megülve. 
Az ütleg eltartott pár percig, a liba sebzése nem mindenesetben egyértelmű, és a nyaka is rövidül a súlyos csapások során. De amikor talált, akkor szállt a toll. Én persze teli torokból üvöltöttem, úgyhogy az elhaló gágogás és hápogás közben a vérfagyasztó sikolyok mögött az én hangom is aláfestő zene volt a küzdelem során.


Adtam neki, hogy nyomorodjon meg!
The beginnig of the beautiful friendsip PlasticMarriedIcelandgull-max-1mb

Nem tudom mi lett az ütközet vége, a kavargó por, vér és toll keveréke lassan leülepedett, én pedig aggódva a társamhoz vágtattam.

- Hogy vagy barátom?
Vissza az elejére Go down
http://www.druidaborealis.com
Negró Hulknblack
Meteorbringers Team member
Negró Hulknblack

Hozzászólások száma : 34
Tartózkodási hely : Porosházán, kényszerszabadságon.

Tulajdonságok:
Fajta: Ember
Kaszt: Türhő
Szint: 11

The beginnig of the beautiful friendsip Empty
TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   The beginnig of the beautiful friendsip Icon_minitimeHétf. Aug. 27, 2018 11:30 pm

Negró Hulknblack carried out 1 launched of one d100 (Image not informed.) :
10

Miközben a társamat istápolom, egy furcsa, kékes színű csillogás ütközik a szememnek. A földön ott hever egy kék kristály. Egy újabb kristály! KALANDOZÓ VAGYOK!
SubQuest uptated: Get the Blue Evolution Crystal (2/1)


A hozzászólást Negró Hulknblack összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 30, 2018 5:36 am-kor.
Vissza az elejére Go down
http://www.druidaborealis.com
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

The beginnig of the beautiful friendsip Empty
TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   The beginnig of the beautiful friendsip Icon_minitimeSzer. Aug. 29, 2018 6:09 am

@Negró Hulknblack: ahogy elszáll a harci dühöd, akkor eszmélsz rá, hogy mekkora mázlid volt. Mint köztudott, a Ludasok egyetlen gyenge pontjai a liba és a kacsa, egyszerűen annyira imádják őket, hogy képtelenek védekezni ellenük. Így sikerült a kacsacsőrű hátassal megzavarni, majd a libával jól elagyalni a magas szintű ellenfeledet.

Balázs közben szépen lassan köddé válik. Kicsit sajnálod, de érzed, hogy bármikor elő tudod ezek után hívni, ha szükséged lesz egy jó kis lovasrohamra. (Update spelllist: Summon Balázs).

És akkor most következzen a legkellemesebb része minden batttle-nek: a fosztogatás! Jó kis lootot reméltek a földön fetrengő ellenfeleteknél, mégis csak magasabb szintű gyökér volt. A kis szütyőjét átkutatva találtok nála 2*d20 kreditet, egy rendőrjelvényt, és egy átlátszó műanyag kajásdobozt, tele sült libacombbal. Fújj, gondoljátok, hogy ez mekkora perverz disznó volt...

The beginnig of the beautiful friendsip Cas-6o-leather-flip-out-police-badge-id-case-wallet-oval-cut

A combikákon rágódva merengtek a jelvény felett, és egyszer csak belétek csap a felismerés. Egymásra néztek, és csak annyit kérdeztek szinte egyszerre:

- Partner...?

Már csak még egy jelvény, egy menő verda, és egy lehetőleg festett üvegablakos ajtóval ellátott iroda kell, hogy megnyithassátok a bizniszt...

(Optional quest: get new profession: detective buddy. Step 1: search another detective badge . Chance: 20% in every future battle)

Visszasétáltok/sántikáltok Tibihez, hogy leadjátok a kék kristályt. Belépésetekkor Eszti kérdően pillant fel a jegyzeteiből, majd előhúz egy kis zsebtükröt, és megnézi magát benne. Ahogy meglátja hogy még mindig kérdőjel van a feje felett, visszafordul a lombikjaihoz és nem foglalkozik többet veletek.

Ahogy keresztülhaladtok a placcon, a személyzeti kijárat mellett ráláttok a hátsó kisudvarra. A tyúkól és Matyi bácsi kedvenc tyúkjainak kapirgáló udvara most rögtönzött kiképzőtérként működik, ahol az egyik csatlós, a varázslóból lett warrior küszködik túlméretezett csatabárdjaival. Nem nagyon értetek hozzá, de ránézésre is életveszélyes ahogy csinálja, persze leginkább magára. Matyi bácsi kedvencei rezignáltan kapirgálnak a lába alatt, csak akkor lépnek arrébb veszett kotkodácsolással ha nagyon közel suhan el az egyik balta a fejük felett. Arra, a másik csatlós az árnyékban üldögélve, az egyik kotóst simogatva unottan figyeli a szerencsétlenkedést.

A Nagyék asztala persze hangos, a főnök épp valami régi, még rookie korában megesett sztoriját meséli, hogy a mentorával Félszemű Harry-val hogyan intézték el a rettegett főbosst, Kalapos-bajszos Joe-t. Illedelmesen végighallgatjátok, már csak azért is, mert egyrészt nem tanácsos egy ilyen szintű questgivert félbeszakítani, másrészt meg tetszik is az alaposan kiszínezett történet, lehet majd lopni belőle részeket az unokáknak...


- Á, meghoztátok a kis kristályomat! - köszönt benneteket a Nagy. - Na adsza ide azt a papírt, hagy írom alá! - Odaadjátok neki az árajánlatot 5 példányban, ő meg egy aranyozott pennával aláfirkantja a kacifántos nevét. Fanfárt hallotok a fejetekben, majd érzitek hogy xp kezd csörgedezni. Sajnos nagyon kevés, messze vagytok még a szintlépéstől...

Subquest completed: Get the Blue Evolution Crystal (1/1)


Ideje hogy nekiinduljatok a másik missionnek is. Némi smúzolás után kibattyogtok a kocsmából, és a falu széle felé veszitek az irányt. Hamarosan fel is tűnik a következő subquest helyszíne:

The beginnig of the beautiful friendsip 20130919_112013.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

The beginnig of the beautiful friendsip Empty
TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   The beginnig of the beautiful friendsip Icon_minitimeCsüt. Aug. 30, 2018 10:08 pm

– Minden rendben partner - felelem és a bajszomból igyekszem kifésülni a rászáradt vérem. – Jól kicsináltad azt a parasztot haverem! - csapok a vállára Negrónak, és gyorsan két botladozó lépést teszek hátra, ahogy az őt körülvevő mágia hullámzani kezd. Majd mikor a kék kristály megjelenik egyszerre derül fel az arcunk, és koccintunk a loottal. 
A Ludasnál talált 35 kreditet helsz-pósönbe fektetem, és vagy kettőt lezúzok, míg Negró a papírmunkát intézi. Illedelmesen meghallgatom a süket dumát a csapatkapitánytól, de persze egy szavát sem hiszem el a palinak, hisz én is hobbiból szoktam hazudni. Néha észre se veszem… na mindegy, közben a tableten böngészem a mágiafajtákat, és a varázslatokat. Szakmai merengésemet a szék semmivel sem összetéveszthető panaszos sikolya szakítja félbe.
– Nah, a fele megvan a subkvesztnek. - mondja és a kékes színű italra néz, amit neki kértem. - Ez meg mia… ?

The beginnig of the beautiful friendsip S649785535739146206_p330_i1_w1887


– Barátom, partnerem, társam... Ez itt kérlek egy mana-pósön. Mint a legutóbbi bunyóból kiderült, te is mágus vagy, és valami önfejlesztő, öngerjesztő mágiát használsz. Sajnos, mint minden varázslatnak ennek is ára van, és bizony ez a fene nagy mérgesség mágiapontba kerül.  – Bamba arcát látva gyorsan folytatom:
– Ne aggódj, a pontok könnyen pótolhatók. Az az etil-alkohol koktél kurasszóval pont ezt a célt szolgálja... - Ezután a mágia természetét ecsetelem a frissen avanzsált rédzsmédzsnek. Öt perc és huszonöt ásítás után benyögi, hogy a subkveszt másik fele még vár ránk. (@Negró Hulknblack new skill aquired, the origin of the magic)
– Inkább locsolni kéne menni, mint a semmiről itt locsogni? Hahaha – Vág hátba és kicsattogunk a kocsmából.
*

Partnerem epés megjegyzése nem sokat javított a porigói flaszterba döngölt kedvemen. Hála Randomnak, a három suttyomban betolt gyógyital nem csak az életpontjaimat, de a jó kedvemet is visszahozta. Negró szkeptikussága ide, szubkveszt oda, a fóliasátorba tartó úton egy kölyök koromban hallott tengerész nótát dúdolgattam.

 
Közönségünk is akadt, mert hát a dúdolás inkább részeg gajdolásra hajazott. Kettő üveg wukilekvár, és egy zanzásított macskapöcse paprika lett a jussunk. Az előbbiek a vállamon, míg az utóbbi savanyúság Negró kedvét paprikázta fel. Mondanom sem kell, ettől aztán tetőfokára hágott a hangulat! Ráadásul partnerem perzselő tekintete nem egy porosházi ork háziasszonynak gyújtotta meg a lángot a szívében. Azaz inkább a kockás, pöttyös fejkendőjét, de ilyen kis apróságokkal mi kemény kalandozók nem foglalkozunk. Jobbára vidáman gyalogoltunk tovább a kisutcákon és a selyemfák kellemes árnyékában.
Végül, csak úgy hirtelen minden szó nélkül élénk toppant a sátor. A délutáni fény megvilágította a szabvány birodalmi nanofóliát, és sötét ágak és bogak testes árnyai látszottak. Cseppet sem tünt bizalomgerjesztőnek, a csilli-villi sárga „Mérgezés” „Radioaktív” és egyéb táblák sem dobták fel igazán.
–  Apikába partner, biztos, hogy ezt akarjuk?
*
Az Esztitől kapott kulccsal bejutottunk a külső kapun, és előtérbe beérve megcsodáltuk a minimalista díszítés csodáit. Egy ütött-kopott asztal két háromlábú székkel, egy szekrény, csomó szerszám, és egy protokoll-droid roncsai fogadtak. A vashulladéknak a mellkasából egy fenecsinos bonszáj tört a fény felé, és közelebb hajolva akkorát tüsszentem, hogy a sátor belerengett.
– Rohadt allergia… – Dünnyögtem könnyező szemmel, és odavánszorogta a belső titániumkapu elé. A hótsötét üveg(?) ablakon bebámultam, de csak rosszul kivehető árnyakat láttam. Az ajtóhoz egy tablet volt rögzítve, és a digitális kódot lazán bepötyögtem. Persze, elsőre sikerült elrontanom, meg utána vagy háromszor bénáztam el. Zsíros hurkaujjaim több gombot nyomtak le egyszerre, hogy a franc esne belé! A riasztó ezután szólalt meg, és fülsüketítő hanggal sípolt. Pár másodperc múlva négy felső légköri protonágyú üveg csúszott elő a sarkokból (csak tudtám, hogy fért oda!), és megdermedt bennük a zsír. Lövésre végül nem került sor mert egy földről felkapott elektro-kapával sikerült beírni a nyamvadt kódot.
OPENING” – írta a kijelző, és egy figyelmeztető ábra sejlett fel a képernyőn, hogy belépés csak vévéruhában ajánlott.
Apikába, majd elfelejtettem… a szekrényhez siettem, és nagy elánnal túrtam fel, míg végül a kezembe akadt a vegyvédelmi ruha. A vállán valami ismeretlen felségjelzés volt, és a Scopuli felirat. Az egész kékes derengésben leledzett, de nem igazán nyílt alkalmam válogatni. Sietve magamra kaptam, és ugyan derékban kicsit szűknek bizonyult, és a bajszom is lekonyult a sisakban, de végül bevetésre kész voltam.
*
Az ajtón túl egy igazi tündérálom fogadott. Mindenfelé növények különböző mérteben és színben, hatalmas tölcsérszájú virágok nyíltak, és fontoskodó gyökerek kaparásztak a lábam alatt.
- Hé, el a géptől, he’! – kiáltottam és arrább rúgtam az ismerkedő liánfa ujjait. Mit is mondott az a csaj? Valami olyasmit, hogy ezek veszélyes gazok, meg, hogy zene kell nekik, és az egyik ilyen, a másik meg olyan. A chúda vigye le! Jobban kellett volna figyelni… Na most már mindegy, kinéztem a kis ablakon, amit társam hatalmas burája töltött be. Hót fekete volt ismét az ablak.
Egy percnyi lazítás után kellő bátorságot szedtem össze, hogy nekilássak a locsolás átkozott műveletének. Az az előtte a belső rendszerből valami zenét kéne választani…
Végigtallóztam a lehetőségeket, és mivel egyet se ismertem a legnépszerűbb nótára esett a választásom.
Aztán locsoltam, és ráztam a hájas hátsóm a zenére. A kékes tápoldatban lebegő növények hálásan itták a kannából a zavaros vizet. Némelyik annyira szomjas volt, hogy a locsolórózsára is rátapadt. Egy másik meg annyira tiltakozott, hogy valami sárgás váladékot köpködött, de a Majszteren nem fogott ki a nyomorult gaz! Latba vetettem macskaügyességemet (ami nem sok van/volt) és így nem pofán, hanem háton, és pocakon talált a slejm. Végül a lázadókat is elintéztem, és tovább haladva valami fecsegő fakezdemény nyomta a rossz dumát bokrokról, méhekről, meg egy csomó elf bullshitről. Mondanom sem kell, hogy mennyire érdekelt… Úgyhogy illedelmesen félbeszakítottam három mondat után, és jól megöntöztem a cserfes bokrot. Aztán bólintottam, hogy folytathatja, és úgy hátat fordítottam neki mint a sicc. Ez így haladt egészen sokáig, mikor…
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

The beginnig of the beautiful friendsip Empty
TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   The beginnig of the beautiful friendsip Icon_minitimeSzomb. Szept. 01, 2018 5:22 pm

@Majszter: A locsolás egészen szórakoztató, pláne az általad nem igazán komált andalító zenére. Kb. mióta kinőtt a bajszod azóta nem érezted magad ilyen harmóniában, még az sem tűnik fel, hogy a zsilipajtó fekete ablakából eltűnik a három kis fehér foltocska (társad szeme fehérje és a világító fogai). Egyfajta equlibrium kezd kialakulni benned, igazi gyilkos nyugalom. Érzed a körülötted lévő Erőt, szinte gondolkodás nélkül hajolsz félre a gyilkos liánfa elsuhanó csápja mellett... hogy aztán ugyanazzal a mozdulattal verd oda kegyetlenül a térded valami keményhez, ami a sorok közé lett letéve hanyagul.

The beginnig of the beautiful friendsip Props-treasure-chest-epic-1_2000x

A fájdalmad forrása nem más mint egy láda. De nem akármilyen láda, süt róla hogy ez bizony egy igazi egyedi fantasy treasure chest! A fa részek kidolgozás rendkívül aprólékos, és körülötte szinte elsötétedik a környezet, csak hogy még inkább látható legyen a sarkok rézvereteinek csillogó villogása. Már maga a láda is jó pénzt érhet, de vajon mi lehet benne? Ahogy körbenézed, nem nagyon találsz rajta kulcslyukot, csak egy gombot, amire az OPEN CHEST felirat van rágravírozva...

@Negro: a kis ablakon figyeled, ahogy öribari partnered mily jól érzi magát a kis rózsaszín kannácskával locsolgatva a növényeket. Egyre kényelmetlenebbül érzed magad, tudod hogy valamit tenned kell neked is a bámészkodáson kívül... de mit...? bemenni oda vévéruha nélkül öngyilkosság... érzed ahogy a tétlenség dühhé alakul, és elborítja a vörös köd az agyad...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

The beginnig of the beautiful friendsip Empty
TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   The beginnig of the beautiful friendsip Icon_minitimeCsüt. Szept. 06, 2018 12:27 pm

— Mi a pika? Hát ez meg, hogy került ide?
A kényes egyensúlyt felborítja a láda megjelenése, és miután a zsírcsakráim bezáródnak ismét önmagam leszek. Azaz… a Scopulis vévéruha csurtig van velem, a rózsaszín kannácska meg a tápoldatos vízzel. Most tényleg úgy nézhetek ki, mint valami elhízott kertignóm.
De a munka az munka, befejezem a kék szmötyiben lebegő gazok locsolását, kiosztok pár fülest egy incselkedő petúniának, és egy harciasabb dögfaló növény szájára befőttes gumit teszek, görcsöt kötök a liánfa indáira, majd, mint aki jól végezte dolgát lecsüccsenek a ládára, és bajusztekerésbe kezdek, de a rohadt arcvédő maszkkal nem számoltam. Dühösen a ládára csapok, és a nyitógombot találom el. A fenekem alatt felragyog a koponyás szimbólum szeme, és gőz tört elő az orrlyukából.
*OPENING CHEST*

The beginnig of the beautiful friendsip Ludas_matyi_2_417429_64773
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

The beginnig of the beautiful friendsip Empty
TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   The beginnig of the beautiful friendsip Icon_minitimeHétf. Szept. 10, 2018 7:30 pm

A feltörő gőz pillanatok alatt egy természetellenesen egyben maradó felhővé válik, amiben a következő felirat jelenik meg:

Congratulations Eszti! You will open the Nightfall Treasure Chest. Do you wish to continue?


Persze nem csak írja, de egy rémísztően mély démoni hang el is ismétli ugyanezt a szöveget. Annyira meglepődsz @Majszter, hogy hátrahőkölsz egy pillanatra. A láda domború teteje és az egyébként sem túlságosan stabil egyensúlyod következtében jó nagyot zuttyansz a chest túlsó oldalára. A lábad az égben kalimmpál, amit a fantasy kincsesláda kinectes érzékelője egy YES válasznak érzékel... sokáig nem maradsz e számodra kellemetlen és felettéb kínos pozícióban, ugyanis a fedél elemi erővel felemelkedik, és te összegabalyodva esel a mérgeskáposzták ágyásai közé.

You lost 30 Favored Points

mondja a hang, majd átvált videó üzemmódra:

The beginnig of the beautiful friendsip Grombe10

Ahogy magadhoz térsz, a láda mellett a fenti képen látható kis törpécskét láthatod meg a maga 110 centis teljes valójában, fegyverestől-páncélostól-szakállastól. A kis csökött töprengve néz rád, majd megszólít:

- Te vagy Eszti, te vagy az anyám? - látod a szemében a csillogást, a vágyakozást, hogy tartozni akar valahová... ugyanakkor az is feltűnik, hogy nagyon sok szakasztott ugyanilyen kis emberkét láttál már a fóliában, akik mozdulatlanul álldogáltak a sorok között. Szép kitömött példány volt mindegyik, talpazatukon a "Made by K'okuszpók' felirattal.

Hm, gondolod magadban, lehet hogy Eszti nem először nyitott már ilyen ládát? Lehet hogy nem egészen rendeltetésszerűen használja a kis törpikéket? Végülis méregkeverő... valami felrémlik az alapfokú mérgezéstan órákról, hogy a friss törpezúza létfontosságú alapanyaga a komolyabb kontaktmérgeknek... egy pillanatra nem is igazán érted, hogy keveredett elő ez az infó emlékeid sötét és zavaros bugyraiból, de aztán leesik a tantusz...
Vissza az elejére Go down
Negró Hulknblack
Meteorbringers Team member
Negró Hulknblack

Hozzászólások száma : 34
Tartózkodási hely : Porosházán, kényszerszabadságon.

Tulajdonságok:
Fajta: Ember
Kaszt: Türhő
Szint: 11

The beginnig of the beautiful friendsip Empty
TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   The beginnig of the beautiful friendsip Icon_minitimeCsüt. Szept. 20, 2018 4:07 pm

De vidám ez az üvegházi hangulat. A sok zöld növény látványa tényleg megnyugtatja a lelket. Odabent abban a műanyag ruhában dolgozik a társam, zajlanak a dolog, halad a küldetés. Mosolyogva nézek be az ablakon, és kicsit kezdem azt érezni, hogy szívesen csinálnék én is valami hasznosat. Míg Majszter odabent munkálkodik, én körbe nézek odakint. 

Megfordulok és a kert mélye felé indulok.
 
Nos, a fóliasátor környéke tényleg szépen gondozott. Nem gondolom, hogy itt bárki beleköthetne bármibe. Micsoda bokrok, micsoda virágok… Szépen hátra hagyom a sátrat, és bevetem magam a sorok közé. Eszti tényleg gondját viseli ezeknek az élőlényeknek, ahogy azt én meg tudom ítélni, mint informatikus. Van itt mindenféle, fajta, zöld, színes illatos, büdös, alacsony, magas. Van itt egy aprócska a lábamnál, milyen gyámoltalan.

- Majszter! – Kiabálok, de úgysem hallja meg. – Látod, milyen kis iciri-piciri kis növényke van itt a földön? – Azzal legugolok és megcirógatom. 
Az érintése selymes, apró, bolyhos levelei kellemes megérinteni. Furcsamód ellenáll, ha nyomást gyakorolok rá. Kicsit balra, kicsit jobbra.
- Jajj, de cuki vagy! – mondom mosolyogva, végre hasznosnak látva magam. Ez hát a kikapcsolódás és a pihenés esszenciája. Gondozni egy védtelen kis életet.
 
Fogtam egy kis-lapátot, finoman a gyökere alá nyúltam, és a sátorhoz siettem vele. Társam még mindig tette a dolgát odabent, nem szerettem volna megzavarni, így csak mosolyogtam befelé, hogyha mégis rám néz megmutathassam neki, hogy mit találtam. Éppen locsolt.
Ennek a kis kópénak is kellene egy kis víz meg cserép. Találtam is párat. Pihécskét, mert így neveztem el szépen belehelyeztem az egyikbe. Hallottam is, hogy megkönnyebbül. Nagyon büszke voltam magamra! 

- Majszter! - Kiálltottam. - Ezt majd meg kell nézned, Komám! - Egyszerűen elönti lelkemet a boldogság. Gyorsan fogtam magam, és a locsoló után néztem. Találtam is egyet, de nem volt benne víz. Hagytam, hátha lesz kint is csap, vagy slag vagy ilyesmi. Nem jártam szerencsével. 

Hogyhogy nincs itt kint víz? Ez egy kert. Bassza meg. Meg akarom a kis barátomat locsolni és nincs víz...
- Majszter! - fordultam a ház felé. - Majszeter! Adjál már ki egy kis vizet ide , hallod?? ADJÁL MÁR KI IDE VIZET!

Kezdett eléggé felmenni bennem a pumpa, és azt hiszem ott vesztettem el a fonalat, amikor a kacagó fűz kinevetett. Nem tudom mennyi ideig tomboltam a hátsókertben, mint egy micro tornádó, de a végén elég nagy gazt csináltam. Jajj a kis barátom!

Leguggolok mellé megint, és cirógatni kezdem. Továbbra is furcsamód ellenáll, ha nyomást gyakorolok rá. Kicsit balra, kicsit jobbra. Mosolygok és kezdek megnyugodni. Az otromba méretű kezem azonban sajnos erősebb volt, mint a törékeny kis virágszál, és egy tompa reccsenés után holtan terült el a cserépben.

- Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! - ordítottam és bekiabáltam az üvegházba.
- Majszter!!!!!!!!!!!!!
The beginnig of the beautiful friendsip Majszt10

Eközben, észrevétlenül szétnyílt a sövény és egy hang hallatszott:
- Magdelénaaaaaaaaaaaaaaa!

The beginnig of the beautiful friendsip Dryad10
Vissza az elejére Go down
http://www.druidaborealis.com
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

The beginnig of the beautiful friendsip Empty
TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   The beginnig of the beautiful friendsip Icon_minitimeHétf. Szept. 24, 2018 4:11 pm

– Na ja, én vagyok az apád LÚk az anyád, az a bizonyos Eszti – dörmögőm a bajszom alatt, és még kancsalítok is hozzá, hogy nagyon anyának tűnjek. Kínos csend után még keblembe is ölelem a ládából pattant loot-törpét, csakhogy hitelesebbnek hasson a szituáció. Közben azon gondolkodom, hogy a Majszer vérvonalat is tovább kéne örökítenem, de.. a pikába.. ha ez ilyen egyszerű lenne.
Kibontakozok a mélynövésű rövid karjából, amivel különben is csak a hasamat markolászta.
– Lesz testvérem? Mert úgy éreztem..
– Az anyád...  Hogy a cyclonok...  – na ez megtette a hatást, és anyai/apai érzésem egyből a ’verzum peremvidékéig szálltak. Megparancsoltam a kis pofátlan fejszésnek, hogy maradjon nyugton, míg befejezem a kerti munkát, és tök átlagosan egy nagyobb Vénusz csapdát kezdtem méregetni a locsolóval, majd a törpe mellé raktam, és a rohadék dupla, hanem tripla akkora volt, mint a kanna.
– A Chú essen bele, még szeletelnem is kell!
A kasza, meg a tabletem is kint van, szóval ez így hirtelen nem annyira pálya. Mi a francot kezdjek ezzel itt? Mert letudtam a feladatot, csak vissza kell slattyogjunk Negróval, és paff, secondary objective done.  
– És mi lesz az első közös programunk? – teszi fel a kérdést vadiúj fiam. – Megetetsz nagy utána böfögök, és elalszom?
Ügyet se vetek rá, inkább az ajtó ablakában megjelenő Negró fejet stírölöm. na ennek mi mi a franc a baja?
– Mindjárt végzek haver! – tátogok vissza neki, és dobok egy virslinyi ólrájtot, mintha ezzel meg lenne oldva a dolog. na mindegy, tolok egy kis nyugis zenét, és akkor majd megjön a nagy ihlet.

Ellötyögök a zöldségek között, és úgy fest azok is élvezik a kozmosz dub/ska/ reagge-t. Tolom a hastáncot, meg a hízórázót, de a nagy ötlet csak nem jön. Ezzel se lettem beljebb. Nincs más hátra, meg kell kérdezzem a pajtásom, hátha kipattan valami abból a krumplis-zsáknyi fejéből.
A pneumatikus zár szisszen, és feltárul az ajtó, fiammal közösen lépünk át rajta, és a bárgyú vigyor rá is fagy az arcomra a baromi nagy fa/ent/ kéreg-elementál láttán.
Viszont a várva várt ötlet végre eléri zsíros agytekervényem mélyét.
 
– Grom, fiam a jó előbb kérdezted, hogy mi lesz az első közös program. – Kezdem joviális mosollyal – Na kérlek, itt nálunk a munka dívik. meg kell mutatnod jóanyádnak, mennyire vagy kemény. Látod ott azt a dühös gazt? Ő nagyon mérges a barátomra, arra a fekete bácsira ott, és móresre kéne tanítani. Úgyhogy fiam, kapd meg a baltádat, és kétszekér tűzifa alatt meg se állj! 
 
 
Rácsapok a fenekére, és meglököm a túláradó szeretettel felszerelt törpémet, és mint aki jól végezte dolgát a falnak dőlök, levetem a vévéruhát, és egy kis szotyit kapok elő. Ha már locsoltam, csak megkóstolom a mutáns napraforgó uszut. És még meccs is van.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Negró Hulknblack
Meteorbringers Team member
Negró Hulknblack

Hozzászólások száma : 34
Tartózkodási hely : Porosházán, kényszerszabadságon.

Tulajdonságok:
Fajta: Ember
Kaszt: Türhő
Szint: 11

The beginnig of the beautiful friendsip Empty
TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   The beginnig of the beautiful friendsip Icon_minitimeHétf. Szept. 24, 2018 9:39 pm

Kitárul az ajtó és a társam mellett kisétál egy aprócska teremtmény. Teljesen oda vagyok. 
- Majszter!!!! Segíts!!!!!!!!!!!!

És akkor lassan hadrendbe sorakozva megjelenik  még pár a barátom mellett lévő lényhez hasonló, és egyre énekelnek...


Elszánt tekintetük teljesen ledöbbent...
Majszter meg hanyagul rám mosolyog, és szotyira gyújt. Figyelek.
Vissza az elejére Go down
http://www.druidaborealis.com
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

The beginnig of the beautiful friendsip Empty
TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   The beginnig of the beautiful friendsip Icon_minitimeCsüt. Szept. 27, 2018 7:09 pm

A zombifikált kerti törpék vidáman vonulnak a hadba a faszörny ellen, miközben ti jó generális módjára a háttérben lévő magaslatokról figyelitek a hadműveleteket.

A csata első pillantásra simának ígérkezik. A kifent fejszékkel vonuló had megállíthatatlannak tűnik, még az sem rontja el marcona vonulásukat, hogy a sok hörg-hörg danászás közben néha az egyszem élő, a fiatok félszeg mosollyal az arcán hátra-hátra sandít, megerősítést várva az anyjaitól hogy vajon jól csinálja-e a masírozást.

A fa azonban gyorsan elrontja a vidám hangulatot és rövid motyogásba-kántálásba kezd. A szél feléled, majd egy csomó kis mogyoró hullik alá a lombok közül. Hát, ez még kevés lesz a zombifiak ellen, gondoljátok, de ekkor két harcipáncélba öltözött kismókus is aláereszkedik egy-egy liánon.

- Hűha, ezek meg tán nyálmókusok, itt valami nagy kombó lesz! - villan át az agyatokon, és hirtelen el is kezdődik a fergeteges harc: a mókusok mogyikat dobálnak a zombikra, amik minden newtoni fizikát meghazudtolva majdnem hangsebességgel csapódnak be a retkes páncélokba, hogy aztán kisebb robbanással verjék földhöz a mélynövésűeket. Amikor már jó pár törpezombi a földön fetreng, harcba indul a két nyálmókus is, hogy a páncélokon átrágva magukat a lágyabb részekhez hozzáférjenek.

Persze a zombik sem ma jöttek le a falvédőről, hipp-hopp lerendezik a 30 centis rágcsálókat. Nyál ide, nyál oda, a túlerő hamar legyűri őket.

A fa közben újabb szélrohamot generál, amit egy nagy adag mogyi és két újabb harcipáncélos nyálszörny követ. A zombik ezekkel is elbánnak, de már látszik hogy fáradnak. Látjátok, hogy egy tapodtat sem jutottak még közelebb eredeti céljukhoz a favágáshoz... talán egy harmadik hullám mókus+mogyi kombóval még elbírnak, de mi lesz utána? Lehet hogy most kéne még harcba indulnotok, megsegíteni a szövetségeseiteket...?
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

The beginnig of the beautiful friendsip Empty
TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   The beginnig of the beautiful friendsip Icon_minitimeVas. Szept. 30, 2018 9:19 pm

Franc se éri ezt az apaság/anyaságot. Vadi új fiam hősiessége szinte meghozza a kedvem, hogy harcoljak. Szinte… Azonban nincs az a jó isten, hogy én egy ekkora nagy fának nekimenjek. A mókusokat szívesen agyonvernem, de vagyok akkora hülye, hogy egy ekkora fával bajszot akasszak. Viszont a csata állása azonnali beavatkozást igényel. Még jó, hogy fenenagy, és szupermenő gonosz (második szintű) varázsló vagyok. Megkapom harci tabletem, és übernagy rohamon indítok a Store kínálata ellen. A mókus, mogyoró, fa keresőszók nem az igaziak, mert csak loadingol…
– A Pikába kéne valami über OP dezintegrálás vagy valami mókusfaló bitang magic…
A szörnyidézés első körben jónak tűnik, de valahogy gyengének érzem. Mindenesetre a kosárhoz adom, és böngészek tovább. Közben a szupercukkancs mókusok lemogyorózták a törpesereg nagyját, így kezd eldöntött lenni a küzdelem.
Hogyaza!
A mozdulatlanság is jónak tűnik, meg a savas eső se rossz. Gyors ezeket is hozzádobom a kosárhoz, és két ujjnyomással ki is jelentkezek.
Would you like to transfuse the spells? (cheaper cost, unexpected events) - A büdzsébarát megoldásra is rábökök, mert miért ne? Nehezen összekuporgatott kreditek röppennek a Multiverzumba (-100kredit), a mágia csikorogva engedelmeskedik a Store hatalmának.
Lassú, nagy cseppekben ered el az eső, és sisteregve marja le a lombozatát a fa/ent-itánsnak, a mókusok a makksapkákkal próbálnak védekezi ellene, a törpékről meg lekopik a szakálluk. Alakul, dörzsölgetem a kezem, és vagányan kacsintok Negrónak, hogy ezt skubizd ecsém! Ez aztán a Mágia Magas Iskolája. Aztán mintegy hirtelen vége szakad a savas esőnek, és megdördül a fóliasátor felettünk. A varázslat a második szakaszába lép, és a feláztatott talajból furcsa lények bújnak elő (DM roll D10: 1- dire rat, 2 -dog, 3 - dolphin, 4 - eagle, 5 - fire beetle, 6 – poisonos frog, 7 – pony(horse), 8 – viper (snake), 9- sloth, 10 - dire panda)
Az előjött teremtmények vérfrissítés hoznak a csatába, és az eső-marta mókusok maradékának esnek. Majd hirtelen félbeszakadt minden, és úgy megmered mindenki, mint a gyorséttermi krumpli. A mókus-törpe-idézett lény szoborpark közepén a fő-faszörny küszködve mordul, gyökerei a földbe kúsznak és mozdulatlanságra kárhoztatja. A lombját vesztett ellenfelünk rázza az ágait, de se makk, se mókus nem hullik belőle, csak a gallyak ütemes csattogása hallatszik.
– Na pajtás, asszem ebből cserepes növény lesz, már csak valami kertész kell kerítenünk, hogy lenyírja a kopott séróját, és pofás bonszáj lesz ebből a dögből!
Közben (titokban) elmorzsolok egy könnycseppet, hisz Grom fiamat keresem, aki a csetepaté sűrűjében fagyott a vérmes mozdulatba. Annyi vigasztal, hogy az ellenfele is hasonló sorssal végezte, mert a huncut mókus szintúgy szoborrá vált.
Be sem tudom fejezni a sírást, mert a fóliasátor sötét ege ismét dördül egyet, és a megidézett mágia folytatja pusztító tevékenységét.
– A pikába! Erre aztán nem számítottam… – Nyögöm őszinte meglepetéssel, és bambán kancsalítok a mágikus felhőre, most vajon mi az öreg ördög jön?
The beginnig of the beautiful friendsip Giphy
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

The beginnig of the beautiful friendsip Empty
TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   The beginnig of the beautiful friendsip Icon_minitimeVas. Szept. 30, 2018 9:52 pm

És akkor megjelent mellettek egy csomó...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

The beginnig of the beautiful friendsip Empty
TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   The beginnig of the beautiful friendsip Icon_minitimeVas. Szept. 30, 2018 9:52 pm

The member 'Leonidas' has done the following action : Dices roll

<hr>'d10' : 1 - dire rats
Vérszomjas patkányok tűntek fel, vörös szemük gonoszan fénylett. Mókusvérre vágytak...The beginnig of the beautiful friendsip Latest?cb=20140202135614&path-prefix=es
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Negró Hulknblack
Meteorbringers Team member
Negró Hulknblack

Hozzászólások száma : 34
Tartózkodási hely : Porosházán, kényszerszabadságon.

Tulajdonságok:
Fajta: Ember
Kaszt: Türhő
Szint: 11

The beginnig of the beautiful friendsip Empty
TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   The beginnig of the beautiful friendsip Icon_minitimeHétf. Okt. 01, 2018 1:45 pm

- Uh! Micsoda tabletod van teneked! - Veszem észre társam kezében a kütyüt. - Nem adod ide nekem kicsit, hogy megnézek egy-két vidámító videót a u2b-on? - eléggé el vagyok keseredve. - Hiányzik Pihécske!
The beginnig of the beautiful friendsip Screen10
Ha szomorú voltam, mindig szerettem szép dalokat hallgatni. Most is az jutott eszembe... Az I'dont wanna lose you...


Már dúdolom is dalocskát...
I'dont wanna lose you tonight....

- Pihééééééééééééééééécskeeeeeeeeeeeeeee!
Vissza az elejére Go down
http://www.druidaborealis.com
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

The beginnig of the beautiful friendsip Empty
TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   The beginnig of the beautiful friendsip Icon_minitimeHétf. Okt. 01, 2018 4:53 pm

@Negro: alig kezdesz szomorkodva dudorászni, amikor is is kisöpri a fejedből az összes gondolatot a csatatér fölé beúszó felhő: megállapodik a harcoló felek feje felett, majd mindenféle neon színekben kezd el villogni, mint a falusi diszkók éjfél után. Hamarost a zene is megérkezik belőle, csak hogy teljes legyen a feeling:

"Jött egy felhő mi leszállt közénk..."


@Majszter: homlokodra csapsz, amikor felismered a mágiát, hogy hú, hát nem biztos hogy ezt kellett volna... hiszen ez  Kojo Prizmatikus Felhője! Andalító zene, aztán meg méregeső! Ami persze nem hat sem a zombikra sem a fákra, max. a mókusok, patkányok és az újszülött fiatok nyekken meg tőle...
De vajon tényleg akarjátok ezt? Ránézel a mozdulatlan kis pulyára, aki az elébb még annyira lelkesen hajolgatott el a száguldó mogyorók elől, a zenére táncolva, és még arra is volt ereje, hogy hátraintegessen nektek... vajon  tényleg képes lennél elvenni ezt a csöpp kis életet? Érzed, hogy ezzel véglegesen magába zárna a sötét oldal, szóval nem egyszerű döntés ez...
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
The beginnig of the beautiful friendsip Empty
TémanyitásTárgy: Re: The beginnig of the beautiful friendsip   The beginnig of the beautiful friendsip Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
The beginnig of the beautiful friendsip
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Continue Game
 :: 
Resurrection again and again and again...
-
Ugrás: