ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Wrong side of the track

Go down 
SzerzőÜzenet
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Wrong side of the track Empty
TémanyitásTárgy: Wrong side of the track   Wrong side of the track Icon_minitimeKedd Okt. 22, 2019 10:50 pm

Még, hogy a világot megmenteni, bahhh! A gonosz varázslók felégetik azokat mintsem megmentsék! A rokkant goblin után indulok, és hol cammogva, hol meg erőltetett menetben loholok a nyomában és a tágas Multiverzum összes istenét szidom. De nemám csak úgy brahiból, nem, nem! Én tényleg komolyan gondolom, mert nincs ekkora szívás, mint ez... túráztat a kiscsaj, szerelek neki, ja meg megmentem, és hirtelen egy kurvanagy farkassal kell versenyezzek... Izzadok is, meg lihegek, de azért próbálom tartani a tempót.
Közben a farkasháton ülő kiscsaj magyaráz a mamijáról, hogy az bizony farkasokat tenyészt, és az ő vállalkozása a pedikűr-manikűr nem fut annyira, mert a dögök elijesztik a vásárló körét. Ha a valagamat így hurcolnák és is napestig traccsolnék az apró goblinoidok vallatásról, kínzásáról…

Wrong side of the track 190388.jpg#.Xa9q-MkISMc

Az erdő (avagy a goblincsaj?) meg mintha direkt ki akarna fogni rajtam, göcsörtös ágcsapdákon, tüskés kökény bokrokon keresztül visz az út. és ráadásul semmi izgalmas nem történik. Amikor felbukkannak a félig eltemetett LADA corvette-ek, és a kiszuperált AT-AT lépegetők már tudom, hogy lassan megérkezünk az erdei goblinok tanyájára. Egyre több a száradó, tarka ruha, és még valami borzasztó dzsenn nóta dallamai is megüti a fülem.

– Biztos kedd van, mert a Mamikám akkor szokott mosni! – csicsergi a gobbó kedvesen és immár lépésben haladunk. Persze ez nem is hátrány, mert mindenfelé taposó aknák, meg ionbombák kandikálnak ki a földből a közönséges puszpángok levelei alól. Tarackágyúk, meg légvédelmi ütegek... Hol a manóban vagyok? Valami elcseszett Call of Dutyis arc biztos örülne, de sokkal rémítőbb ez annál, mert ezek a szutykos goblinok még bolygóuralomra törhetnének ilyen fegyverparkkal.
– Meg biztos a szökőév is most van. Ennyi ruhát... – motyogom egy hatalmas krátert megkerülve, a bérgyilkos mókusok véres cafatait látva azonban befogom a bagólesőm. Akinek ilyen védelme van az nagyon félt valamit, vagy inkább fél valakitől?
– Oszt mi a francnak ennyi fegyver? Tán ti őrzitek a birodalom kreditjeit? – vettem oda a kísérőmnek, és a válasza igencsak meglep.
– Ááá, dehogy. Tarkin admirális kifejezettem a Mamikámat kérte meg egy új parfüm előállítására. És képzeld dagadt, még sikeres is lett! Most annyi jött-ment próbál bejutni hozzánk, hogy nem győzzük fegyverrel, meg harci kuytyákkal védeni magunkat.
Apikába! Lehet, hogy ezeknek a gyíkarcú goblinoknak több eszük van, mint látszik?
*
Aztán egyszercsak feltűnik a kerítés, és a kutyaszar meg mosott ruha szagának a keveréke dominál. Megkapaszkodom az egyik lécbe,ami hatalmas reccsenéssel adja meg magát a súlyomnak, és szabályosan beesek az udvarba.

– Ez itt a kertünk hájfej, és pont most nyomtad agyon a Mami kedvenc virágait!
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

Wrong side of the track Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wrong side of the track   Wrong side of the track Icon_minitimeSzer. Okt. 23, 2019 10:32 am

Szépen poroszkáltok keresztül a védelmi vonalon, ami inkább tűnik szeméttelepnek, mint rendezett katonai tábornak. De hát goblinokról beszélünk, mi mást is várhattunk volna? A sok régi kacat, amit összevásárolt a kolónia, ott rozsdállik, ahová éppen letették. Valószínűleg a felük sem lépne működésbe, ha rossz helyre lépnél... de azért inkább nem kockáztatsz, és maradsz Mercy&Morcy nyomában.

Azonban ahogy az egyik bunker mellett elhaladtok, egy élénk színekkel felfújt graffitire leszel figyelmes: "Zsönten Pál, nagy király!" - némi késlekedéssel veszed csak észre mert közben persze Mercy a különböző körömlakkok száradási idejéről csacsog. Mintha téged érdekelne... bár az, hogy a géllakk hamarabb szárad mint a hagyományos, az fellettébb különös... - de aztán inkább gyorsan elhesegeted magatól ezt a csöppet sem gonoszvarázslós témát.

Wrong side of the track Zsp-th10

Felértek a legközelebbi csúcsra, ahol a sokat emlegetett nagyi tanyája található. Te persze egyből virágokat pusztítasz, szokás szerint, úgy tűnik a gondozott növények mind az ellenségei a tudatalattidnak. Ahogy rádől a kerítés az ágyásra, hirtelen tőled pár méterre két újabb ágyás keletkezik: két rozsdás őrdroid fúrja ki magát a föld alól. Nem sokat tekertóriáznak, rátok fogják a lézerágyúkat, majd egy kattanás... és nem történik semmi.

- Mami! - kiabál a gobbo csajszi - már megint besültek az őrdroidok! Szólni kéne az öreg Bendének, hogy gyüjjön, oszt csináljon neki valamit!

Megkerülitek a kis vityillót, és megtaláljátok a mamit hátul a kertben. Ilyen öreg, kövér és ronda goblin vénasszonyt még nem láttál, pedig azt hittétek magatokról a putris kaland után, hogy nektek már nem tudnak újat mutatni gobbotémában. Az öreglány földig érő szoknyában és kötényben áll és egy bográcsszerűség mellett, amiben rotyog valami izé. Állagra lekvár, de a színe a világoszöldre hajaz, ilyen színű gyümölcsöt meg még nem sokat láttál, szóval bármi lehet.

Meglát bennetek, nagy léptekkel odamegy, és egy hatalmas pofont kanyarít le Mercy-nek.

- Nem meg mondtam hogy nem akarom ezt a csákót többet a fejeden látni? - üvölti, miközben az ominózus fejfedő begurul a bokrok alá. A lányka csak nyüszít, a lábait összekötő fűszálak elszakadnak, és lehuppan a kutyaszaros fűbe.

- Na kelj fel, aztán húzzál a dolgodra! Mi van tán csak nem eltörted a virgácsaidat? - ekkor látja, hogy tényleg ez történt. Megvizsgálja a lány lábait majd elkurjantja magát:
- Ozmó! - a kert végében álló fészerből egy nyakigláb alak bújik elő. A teste aránya mint egy nyápic emberé, de a feje tipikus goblin. Fekete tallárban van, és ahogy meglát, biccent feléd. Felismerte benned a kollégát, a másik gonosz mágust.
- Vigyed hátra a Mercyt, oszt gyógyíjjad meg a lábát! - adja ki az utasításokat a nyanya. - Vigye a lovát is! Ha kell a dark magichez, jó lesz mana és hp utánpótlásnak...

Szomorúan látod, hogy elvezetik a hátast, és meg is jegyzed, hogy egy bajnoki lónak talán dicsőbb véget gondoltál volna.

- Ezt mondta a jány? Még hogy bajnoki ló? Dehogy bajnoki az! A múlt héten rakta össze a neve napjára kapott "Genetikus leszek" készletből... hazudik ez a csajé, a felét se hidd el annak amit mond! Kicsit majd sírdogál miközben Ozmó felemészti az kis kedvence életerejét, de legalább megint tud majd utána járni. Jövő hétre meg úgyis összerak majd valami mást. Ha meg nem unja addig a tudóskodást...
- Na de térjünk akkor most már a tárgyra. Két kérdésem lesz, nagyon alaposan gondold át, hogy mit válaszolsz rájuk, mert itt most nem babra megy a játék! Az első: te is azért gyüttél, hogy megkérd a kezem? Mert bár alkatra egyezünk némileg, de én 101 éves múltam, te meg mintha még egy kissé fiatalka lennél hozzám...
A másik kérdésem: te törted el a jány mindkét lábát?
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Wrong side of the track Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wrong side of the track   Wrong side of the track Icon_minitimeCsüt. Okt. 24, 2019 10:34 pm

Leporolom magam, és egy bájos, avagy bárgyú mosolyt engedek az öreglány felé. Közben lassan felfogom a kérdést, és a válasz magától jön:
– Ugyan mán Mami, én csak a porosházi libamáj konzervért jöttem, nem kegyedért… – idézem az ezeréves helyi tévéreklámot, és kisebb…hosszú hatásszünetet tartva se esik a nyanyának. Na bumm, biztos olyan öreg már, teljesen elvette az eszét a lekvárfőzés.
– Hallja ám öreganyám? Itt ilyen erős a lekvárlobbi? Mert nem tudom mit kotyvaszt, de az biztos, hogy pálinka is lehetett volna belőle, az meg sokkal legényfogóbb, mint az efféle édes vacak!
Beszéd közben odaslattyogok az üsthöz, és egy fapálcával a végén beleszúrok bizonyítva az igaza. A pálca vége előszőr megfeketedik, majd remegés fut végi rajta, és lassan átváltozik. Egy kígyó nyálkás testét messzire hajítom, és még a fejemre is vág az öreglány a hatalmas merőkanalával. Erre kicsit visszaveszek az arcomból, és illedelmesen bemutatkozom, és előadom jövetelem célját.
– Szóval Kalán nénje, idefele jövet láttam egy pofás graffitit… ez a művészember, ez a Sönten Pál, itt lakik, vagy már megfőzte vacsorának? Elbeszélgetnék vele egy kicsit…
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

Wrong side of the track Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wrong side of the track   Wrong side of the track Icon_minitimePént. Okt. 25, 2019 8:33 pm

Hamar rájössz, hogy rosszul szóltál, bár a fene tudja mi lehetett a baj. Nőknél ez amúgy is általában rejtély számodra, akár 101 évesek akár máskorúak. A nagyi felett elsötétedik a háttér, és gonosz kinézetű ghost-gobbók kezdenek materializálódni körülötte. Úgy érzed (bár lehet hogy csak optikai csalódás áldozata vagy) hogy még a fakanala is megnyúlik és tízcentis tüskék nőnek ki belőle. A goblin-öregasszony-démonszörny feje felett fokozatosan egy diszkógömb jelenik meg, majd lassan, valami számodra nem hallható zene ütemére lüktetve elkezd forogni.

Érzed hogy ennek fele sem tréfa: ráismersz a spellre a múlt havi 3M (Menő Mágiák Magazinja) címlapjáról: ez biz' a Grapplepot Nagyi Goblin Pogo Partija! A sok tarajos goblin-szellem mindjárt elkezdi a murit, aminek nagyon úgy néz ki, hogy te leszel a közepén! Reszketve hallod, hogy már el is kezdte nyomni a láthatatlan zenekar:A kezdő taktusokat a Nagyiszörny hangja harsogja túl:
- Még egyszer megkérdem, és most ha nem akarsz a parti közepébe kerülni, válaszolj egyértelműen, ne halandzsázz nekem lekvárokról konzervekről és mindenféle hülye falfirkákról: MIT KERESEL ITT??? ÉS TE BÁNTOTTAD EZT A SZERENCSÉTLENT???
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Wrong side of the track Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wrong side of the track   Wrong side of the track Icon_minitimeHétf. Okt. 28, 2019 2:04 pm

– Nyugiság van Kalán nénje! – kezdem megnyugtatóan – az onokáját, az a kis csitrit, épphogy megmentettem, mintsem bántottam! Éppen az erdőben kóricáltunk egy társammal és kedves barátommal, amikor felbukkant....
A zene pianóba vált, a gobbószellemek taraja pedig lekókad, de a buli-kedvük persze töretlen marad. Míg elmesélem a történteket, addig oldalt melegítenek; kéregetnek és kannás szellembort isznak. A beállt szünetet kihasználva előadom a hősies goblinmentés „igaz!” történetét, kiemelve saját szerepem benne. Hogy és miként bántam el a hatalmas goblinfaló óriással, miközben drága egykomám sajnálatos módon életét áldozta ezért a szent ügyért...
Az öreg goblinnyanya egy ideig néz, aztán elbambul, és akkor kapcsolódik vissza a sztoriba, amikor egy lény rászáll a randa mazsolaszerű orrára. Barnás-lila nyelve kicsap, és a szájában megforgatva az üstbe köpi áldozatát.
Ez kicsit megtöri a szónoklatom – szóval ebből (is) készül a lekvár – de aztán kicsit ugyan rövidebre fogva folytatom, és befejezem.
– Szóval a sokadik onokája bizony nekem, Majszter Plejbásznak köszönheti, hogy életben van, és nem egy bazi nagy óriás hasát dagasztja. Szerintem hanyagolhatjuk ezt a koncertmizériát, és a szellemeket visszaküldheti a helyükre az örök feastiválok szigetére. és ha már ennyire lenyugodtunk, akkor esetleg egy ital mellett beszélhetnénk Sönten Pálról?
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

Wrong side of the track Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wrong side of the track   Wrong side of the track Icon_minitimeSzer. Okt. 30, 2019 2:32 pm

Mondókád befejeztével a nyanya kérdően néz a pogószellemekre. Azok összedugják a fejüket, veszekszenek egy kicsit, még egymás taraját is megtépkedik, aztán az egyik odafordul a mamihoz és a hüvelykujját fordítja - felfelé.

Wrong side of the track Thumbs_up_goblin_by_philldwill_d3465db-fullview.jpg?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7ImhlaWdodCI6Ijw9MTIwMCIsInBhdGgiOiJcL2ZcL2Q5Y2NjMzEwLThmODgtNDhlNC1hNTc4LWQzNWZmN2Y1YmU3OVwvZDM0NjVkYi0xMjM5NmYwNS04ZTE4LTQyMGItYjZjYy1mNWQzMDVlNDNiYzIuanBnIiwid2lkdGgiOiI8PTkwMCJ9XV0sImF1ZCI6WyJ1cm46c2VydmljZTppbWFnZS5vcGVyYXRpb25zIl19

- Hm, a szellemek szerint igazat szóltál - mondja a Nagyi - persze amit összevitatkoztak rajta, valószínűleg azért volt benne egy-két ferdítés... jer be a kunyhóba, ott majd nyugodtan beszélgethetünk.

Bementek egy büdös kis szobába, ami poros, avitt bútorokkal van berendezve. Leültök a mocskos viaszkos vászonnal leterített asztalhoz, majd az öreglány egy fél literes befőttes üveget tesz eléd, benne valami sárgás folyadékkal.

- Jóféle goblin pálesz. Igyá...! - úgy illik, hogy az ilyesmit nem szokás elutasítani, hát iszol...

Kell egy-két perc, mire újból tudsz koncentrálni. A mami közben vigyorogva figyel. Amit látja, hogy újból megvan a fókusz, hozzákezd a mondókájához:

- Sönten Pál, Sönten Pál... nem létezik ilyen nevű ember, mint ahogy a Bél által ismert Sönten Plan is hibás. Igen, tudom hogy ki küldött és miért gyüttél. Bél akar bejutni a törpevárosba, ahová vagy 80 éve nem tette be a lábát senki... Az én régi kedvesem zárta le még annak idején azzal a nótával amit nekem énekelt szerenádkor. Ne nézz ilyen döbbent képpel, én is voltam ám fiatal! Asszonta, hogy az a mi titkos helyünk csak mi ketten léphetünk be oda, ha énekejük a dalocskát. Sajna azonban elfelejtettem a legfontosabb részét, az uccsó szót... próbálkoztunk mindenfélével, amíg meg nem untuk, ezért hallasz annyi verziót belőle. De az igazira már csak egy valaki emlékszik, az én régi kedvesem... ha még életben van egyáltalán, mert már vagy 50 éve elsodort minket egymástól a szél... - a nagyi sóhajt egyet, majd folytatja: - Előkeríthetjük, de ahhoz teljesítened kell a leghőbb vágyamat! Na, mit gondolsz benne vagy egy ilyen bizniszben?

Remegve sóhajtasz fel magadban, és egyből a legrosszabbra gondolsz. Ebben a műfajban a kővé vált barátod volt a császár, de most neked is oda kell tenned magad... vagy keresni kell másik utat abba a rohadék törpebarlangba...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Wrong side of the track Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wrong side of the track   Wrong side of the track Icon_minitimeSzer. Nov. 13, 2019 9:23 pm

– Nahát nénje, nemúgy van az, hogy egyből szobára megyek... – morgom a bajszom alatt, és mivel pillantása nem vált könnyessé a mondatomra, megkönnyebbülten felsóhajtok. A kevlár-bekecsemet kicsit megigazítom, csak húzni kell az időt, mert már mié' ne..
Megrázom a fejem, és számba veszem mennyi mindenen átmentem már ezért a melóért. Nem is végzek a dologgal, mert a nénje félbeszakít egy mélyről jövő harákolással.
– Jó' van nah, oszt mi a százéves rücskös szíve vágya? Nekem lemondhatja. Fő állásban teljesítem a hülye kéréseket, mint valami elhízott dzsinn. Ugye nem körhintázni akar kegyed is?
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

Wrong side of the track Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wrong side of the track   Wrong side of the track Icon_minitimePént. Feb. 14, 2020 6:36 am

A Nagyi szemöldökét összeráncolva néz rád:
- Ááá, szóval te is olyan hogyishívják, nyanyafil vagy... mindegy, én elfogadom, nem kutakszom senki hálószobájában, de erről szó sem lehet! Legalábbis nem most - kacsint rád, te meg közben azon agyalsz, mi lehet az a nyanyafil... pedofilról már hallottál, talán az ellentéte? Nem mersz rákérdezni, mert látod, hogy kezd felengedni az öreglány. Kezd valami kapcsolat kialakulni köztetek, ami jót fog tenni a küldetés szempontjából, úgyhogy inkább elengeded a témát.

- Nagyon nem ismered te a mamikat, hogy mit szeretünk és mit nem - folytatja - de azért remélem, ha a te öreganyád elkezd sóhajtozni, akkor nem ilyen ajánlattal mész hozzá...
Na mindegy, zárjuk a témát: az én örök vágyam, mint minden nagyié a világon: hogy itt legyen az egész családom egyben nálam. Süthetek nekik brekkencses sütit és spenótos limonádét, gyönyörködhetek az onokáimban és a kis szaros déduncsikban... ha ezt a vágyamat teljesíted, akkor a tiéd is teljesül: hívj meg mindenkit aki csak ebből a kotorékból valaha is kipottyant, tartsatok nekem egy emlékezetes 101. szülinapi bulit! Kerítsétek elő azt a vén kurafit is, azt a söntenpálos pernahajdert, egy ilyet ő sem hagyna ki! Akkor ott a bulin majd megkérdezheted tőle hogy hogy is volt az a mondóka. Csak így műkö*** szerintem, máshogy nem fog eljönni - kissé eltorzul a hangja, mire a szemöldöke megint összeszalad, és elkiabálja magát:
- Bende, te orkcsinálta suttyó, nem megmondtam, hogy szedd le azt a vacak szűrőprogramot? Bocsi - folytatja kicsit csendesebben - a kölkök sokat káromkodtak, de a házi fűtő-karbantartó elcseszte a program beállításait...
- Szóval: szülinapi buli, mához két hétre, gyüjjön a pereputty csőstül, és akkor mindkettőnk szive vágya teljesülni fog. Mit szól hozzá a tekintetes úr?
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Wrong side of the track Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wrong side of the track   Wrong side of the track Icon_minitimeSzer. Ápr. 22, 2020 9:56 pm

„Húbammeg” – Ez volt az első gondolat, ami kipattant a fejemből a családi perpatvar ötletére. Ezekből a nyavajás goblinokból még ennyi is sok, nade, hogy az egész fészket idecsődítsem? Na azt már nem, nagyon nem, tuti, hogy nem…
– A felvetés meglehetősen szívet lágyító ugyanakkor meg kell valljam néném, ez egy kicsit meghaladja a képességem… Tudja, tüzet, vizet egyéb frappáns kis varázslatokat szórok, meg elferdítem az elméket és a sörös-pultot, de hogy egy efféle hatalmas rendezvény megszervezzek? Az nem kicsit soknak tűnik. Miért egy parti-szervezőhöz fordult a hájas teste mélyén gyökerező vággyal?
A kis szónoklat úgy csusszant ki belőlem, mint egy selymesen olajos bableves a vécén, de ennél a szituációnál nem elégedett mosoly lett a vége, hanem két rosszalló pillantás között egy jó nagy koki a fejemre. Most én jöttem a sértődéssel, de időm se maradt rá, mert még kaptam hármat a bütykös goblinanyótól.
– Jól van, na, jólvan. ha ilyen kedvesen teccik kérni, akkor üsse kő, elvállalom! A nehézség törje ki az esti pihenés közben, oszt honnan fogom tudni, hogy minden porontyát összeszedtem? Maguk goblinok annyian vannak, mint az origió kóbor kutyában a bolhák! van esetleg egy családfa, vagy még jobb lenne egy olyan digitális dolog... azzal már lehetne haladni és a kéthetes határidőt is tartani tudnám. Esetleg a pulyákat becsippelik? Na valami frankó segítséget tolhatna Nyanya!
Ennek végén lehúztam az asztalon maradt zavaros ital maradékát, és a szesz egyből beütött. Bárgyú tekintettel koncentráltam az öreglányra, hátha kibüfög magából valami hasznos információt.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

Wrong side of the track Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wrong side of the track   Wrong side of the track Icon_minitimeCsüt. Ápr. 23, 2020 6:23 pm

- Családfa...? Az meg mi a fa... -kezdi az öreglány, és már emeli is az öklét az újabb kokira. Másodjára már felismered, ez a Grapplepot Nagyi Nosztalgiás Bütykös Kokija, újabb ismerős spell a magazinok címlapjáról. De most annyira nem tudsz már neki örülni, miután már elszenvedted az elsőt. Szerencsédre bejön olajos kezeslábasban egy félig áttetszó ghost-goblin, aki nem lehet más, csakis Bende, a házi handyman.  Súg valamit a maminak, mire annak felismerés csillan a hályogos szemében.
- Ja, hogy a törzskönyv... illetve a születési bizonyítványok érdekelnek! Hm, hm, igazad van, az kelleni fog, ha minden csököttet elő akarunk vadászni az összes alomból... az elsőnek még emlékszem a neveire úgy-ahogy, Anton, Antonella, Annabella, Arabella, Armitádzs... de hogy a C betűsöktől csak a minden másodikra az tuti... - összevonja a szemöldökét, és gondolkodik.
- El kell menned a lovaghoz! - kiáltja hirtelen. - Vlad Teper minden papírt eltesz, nála biztos meglesznek a címek, meg minden kutyafitty. Itt lakik néhány putrival lejjebb, hamar megtalálod, egy zászlórúd van kitűzve az ajtaja elé - Bende odasúg neki valamit, mire kap egy jó nagy taslit. - Miszter Tudálékos felvilágosított hogy lándzsa az, nem zászlórúd, egy lobogóval - helyesbít a banya. - Na mindegy, tuti megtalálod. Mondjad Ser Tepernek hogy én küldtelek, meg hogy mit akarsz... de vigyázz vele, mert elég érzékeny! Szegényt sokszor ide-oda rángatta az élet, sosem találta a helyét, sok mindent kipróbált... így aztán eléggé osztott kasztú lett. Ő egy goblin vámpír, lovag-tablettás mágus... szóval még az is lehet, hogy lesz közös témátok. - ezzel mint aki jól végezte dolgát, visszafordul a befőttes üveghez. Érzed, hogy az audenciának vége, valószínűleg most kellene elhagyni a fogadótermet...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Wrong side of the track Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wrong side of the track   Wrong side of the track Icon_minitimeSzer. Jún. 10, 2020 10:54 pm

Mint útközben kiderül ez a goblinputri nagyobb, mint a sárosképűeké volt, és szomorúan cammogok az újabb célom felé. Persze szokás szerint szidok mindent, ami eszembe jut legyen az állat, ember, neadjisten egy nyomorult goblin!
– Persze, majd a Majszer elintézi! Nincs még egy ekkora hülye a Multiverzumba! Még, hogy gonosz varászló?!!! Inkább egy kurva goblin-támasz vagyok! hiszen mióta ezen a koszos, büdös porfészken vagyok hány goblinon segítettem? – Mielőtt számba venném a lehetőségeket különös jelenet tárul a szeme elé.
Wrong side of the track Oroshz10
A lovaskocsit kisebb csődület veszi körül, persze a félhalott lovaktól távol, inkább a hátsó tájékon csoportosulnak. Szerencsére porbafingó méretűek ezek a vakarcsok, így elég csak közelebb mennem, máris látom mi a probléma. Vérfolt a kocsin, egy eldőlt rozsdás bicikli (rajta megkopott Herkules felirat) és egy tajtrészeg goblin asszonyság üvölti világba a fájdalmát, hogy: „Olyan gyorsan állt meg Dante Bandi a verdájával!” A riposzt sokat nem várat magára, mert a „Mé’ nem figyelté’ jobban? Megint a kócos hipszterpicsaságon járt az eszed némber!” szinte csőre töltve érkezik. Elegánsan hátralépek és már fordulok, amikor egy szörnyen ismerős szobor tűnik fel. Nem is tudom miért nem vettem észre előbb, hiszen a kővé változtatott Csomper olyan rohadt nagy...
– Hogy a Pikába meg ha már ott van a Csú is álljon bele ebbe a Dantéba! Lenyúlta a szoborparkom fő-elemét, és... – azt hiszem ekkor kiütközött egy cékla fejlődési fázisának az összes színe a fejemen. A végső robbanást egy kellemetlenül magas hang és a nadrágomon való tapogatás csitítja el.
– Miszter Dagadt, jól van?
– Anyád a Miszter! Majszter vagyok! – Üvöltöm a koszos-képű kölyökgoblinra és úgy faképnél hagyom, hogy még a kezét is elfelejtem eltörni a zsebelési kísérlet miatt. Nem kell sokat mennem, mert egy torzonborz szőrős alak tűnik fel a jobbomon, valami nagyranőtt vérmesképű, csupasz patkányt sétáltat éppen.
– Én megmondtam má’. hogy ezeket a pokolfajzatokat ki kéne... – ezt az okoskodót is magára hagyom. Hirtelen mennyi tudálékos goblin jött elő a fészkükből? A kedvemnél csak az ábrázatom morózusabb. A közjáték után kerülök minden helybelit, nem szólok senkihez, és még bele is rúgok minden okvetetlenkedőbe, aki elég közel próbal jönni hozzám.
Egy bő fél óra alatt el is érem a nyanya által említett putrit. A lándzsa stimmel, és környéken kóválygó zombi-dögök is arra vallanak, hogy itt bizony valami élőholt, neadjaisten vámpír lakik. szerencsére éppen most nyugszik le a nap, így nagy eséllyel ébren találom. Az egyik zsebemből egy kis necrocorn kenőcsöt szedek elő és jól bedörzsölőm magam vele. Biztos, ami biztos, nem akarok vacsora lenni egy kivénhedt többkasztú goblin asztalán.
A csengő vérfagyasztó dörgéssel szólal meg, és nem kell sokat várni feltűnik a házigazda. Öblös hangja már a kapun túlról hallatszik:
– Káposztás Rolcsita csakhogy megérkeztél! Mit hoztál ma este nekem? Elfet, orkot, esetleg... – ekkor kinyitja az ajtót és megakadt a nagy vidámsága.
– Jó estét! Majszter Plejbász vagyok és a nyanyája küldött, hogy ássa elő a komplett goblin pereputty törzskönyvét!
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

Wrong side of the track Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wrong side of the track   Wrong side of the track Icon_minitimePént. Jún. 12, 2020 8:33 am

Az ajtó kinyílik, és megjelenik előtted Ser Teper, a goblin community egyetlen históriása/írástudója. Kicsit másképp képzelted az öblös hang és a előzetes felvezetés után, de az előtted álló lény csak egy aggastyán, köntösben, járókerettel. Kicsit egy régi történet pedofil bácsikájára emlékeztet, bár a zengő basszusával nem sokra menne a 4-6 évesek között. Szaladna mind amerre látna.
Wrong side of the track Herbert_-_Family_Guy
Előszedi a pápaszemét az egyik feneketlen zsebéből (közben cukorkás papírok hullanak a földre), feteszi, majd rádmordul a kísérteties hangján:
-HÁT TE MEG KI FIA-BORJA VAGY?
Komolyan úgy érzed, mintha a Jóisten szólt volna hozzád, pedig csak a bácsi volt az... egy pillanatra mintha egy csápos agyszívószerűség lenne a Ser feje helyén, de gyorsan elmúlik a látomásod. Biztos csak a mami szesze cseszett még egy utolsót az agyadon.
Már éppen belekezdenél a mondandódba, amikor is nagy ajtócsapkodással félbeszakít egy rikító hang a hátad mögül:
- Zuu...lfika meggyütt, kegyelemes ÚR! - hátranézel, és újabb retek mocskos goblint látsz, aki épp a nagyi kissé elkábult onokáját rángatja magával. A valaha fehér tabardján világító káposztafejről hamar leesik hogy ő nem lehet más, csak K. Rolcsita, az előbb emlegetett imposztor. Hogy miért hívja Zulfikának a lányt, és hogy miért nem tanult meg beszélni rendesen azt nem tudod, de nem is nagyon érdekel.
- Óó - mondja, ahogy meglát téged - visszajöhetek később...
- NEM! - mondja a Ser, ami az ő szájából nem javaslatnak tűnik, hanem kinyilatkoztatásnak. - TE IDŐPONTRA JÖTTÉL, A TE ÜGYEDDEL FOGLALKOZOK ELÉBB. TE MEG - mutat rád reszketeg kézzel - VÁRJ ODAKINN!
Megvonod a vállad, hogy neked jó így is, majd kilépsz az ajtón, és rágyújtasz. Ahogy szívod be a füstöt, végre érzed, hogy megnyugszol, és kezdesz zen állapotba jutni. Visszaidézed magadban az elmúlt órák történéseit, és érzed, hogy valami nem klappol. Még nem áll össze a kép, de valami biztos kimaradt, valami felett elsiklott a figyelmed, ami pedig fontos lehet... ki tudja hányadik érzéked (tuti nem a hatodik mert a szaglással sem vagytok nagy barátok) arra figyelmeztet, hogy itt valami nagy disznóság zajlik éppen... de vajon mi lehet az?
Széjjelnézel, támpontokat keresve, adatokat gyűjtve. Az előbb dühöngve kajtattál végig a putrin, most viszont rengeteg furcsaságot veszel észre:
Dante vérnyomokkal pettyezett lovaskocsija ott áll a szomszédban, egy puccos goblin sznobéria előtt, aminek lehúzott redőnyére angélus nyelven írtak ki valamit:
Wrong side of the track 1*KmKfkvk6hO9dF3MKwTx_hA
Kissé feleslegesnek érzed a feliratot, mivel a turisztika eléggé elmaradott a vidéken, a goblinok meg nem az a tudományos népség hogy menne nekik az olvasás. De hát a sznob butikok már csak ilyenek. Az ajtó mellett épp Dante festi a vele szemben ülő lányka lábkörmét, a lapostetőn meg suhancok görkorongoznak.
A másik sarokban, az árnyékba húzodva egy nagyon furcsa szerzetet pillantasz meg. Már idefelé is megakadt rajta a szemed, de akkor még annyira dühös voltál hogy nem nagyon foglalkoztál vele. Egy szarvas goblin az, aki a tőrét pörgeti a tenyerében miközben látod hogy FIGYEL. De nem úgy, egyszerűen, hanem ahogy a vadászok szoktak, minden adatot feldolgozva, kielemezve. Látszik hogy hunter-üzemmódban van. Rémlik mintha hallottál volna már legendákat erről a jószágról - hiába na, mostanában elég sokat forogsz goblinoid körökben - van neki valami hülye neve is, Pokoli Vihogó, vagy valami ilyesmi...
Érzed, hogy nagyon bizsereg az ikszedik érzéked, rengeteg a JEL, valami készülni fog itten, ami nem lesz jó a nyanyának... de mi lészen az? És a fontosabb: mi előnyöd származhatik belőle? Ha kideríted mi van itt, akkor esetleg nem kell a maminak azt a fertelmes ünnepséget megszervezned, úgy is segít?
Vagy inkább hallgatni kéne az ypszilonodik érzékedre, hogy itt valami marha nagy disznóság készül, és eltakarodni a Bélbe...?
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Wrong side of the track Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wrong side of the track   Wrong side of the track Icon_minitimeKedd Jún. 16, 2020 2:38 pm

– Nafene – dörzsölgetem a homlokom és egy ideig az ajtóban szobrozok a látottakon elgondolkozva. Hasogat a fejem, fájdalmasan lüktet, ám hiába masszírozom és végzek mindenféle légzésgyakorlatot, csak nem akar elmúlni.  Lehet migrént kaptam a sok hülye goblintól?
–  Milyen vicces kohó!?
– Nehogy hozzáérj te purdé, mert menten elsorvad a kezed! Tuti el van átkozva!
– Légyszi muter, csak megcsavarom a bajszát! Vagy...
– Semmi vagy, takaroggyá arrébb!
Ez a kis közjáték térít magamhoz és megrökönyödésemben még anyázni is elfelejtek. Pfff... Biztos a sok jó cselekedettől berozsdásodott a gonosz varázsló énem. Na, hol is tartottunk? Ja, igen, migrén, goblinok, ... nagyon rossz érzés kezd úrrá lenni rajta, és ilyen csak akkor van, ha mellékküldés szagot érzek. A pikába! Körbesétálom Teper viskóját, de a felénél rá kell jönnöm, hogy nem is olyan viskó. Az épület közepén van egy főgerenda, ami mindkét oldal a földig fut, és a kosz és szutyok ellenére is mintha rúnákat látnék rajta. Persze az is lehet, hogy a csibész gobbo-kölkök firkálták össze, de inkább nem nyúlok hozzá. Nyilván minden ablakon belesek, és a rongyos függönyök mögött marha szürreális látvány fogad. Az öreg a hintaszékéből dirigál Rolcsitának, aki a lányt egy apró csápos fejű lényt tutujgat.

Wrong side of the track Pet_097_0
„Biztos valami rohadt Birodalom támogatta szoc-póró’ lesz itt szó” – gondolom és nem áldozok rá több időt. Visszaérve a kiindulási helyemre újra szemügyre veszem az utcát, ugyan a sok JEL még nem különült el annyira egymástól, de szerencsére a mágikus tabletem a segítségemre van. Kameráját jelfigyelő funkcióra állítom és szét fotózom az utcát, majd wifi keresésben a sznobéria előtt végzem. Csatlakozva a galaktikus nethez, áplód-olom a fotókat a központi Jel-állományba, és várok. Mert ugye ingyenes, de egy csomó reklámot kell megnézni, hogy az is maradjon. Meghallgatok valami feketére bőrkabátos csapatot, akik szerint ők a Jel és nem hagynak el. A szinti-popra majdnem jár a talpam, és ezek után nem ér meglepetésként, hogy a legnépszerűbb jeles trekket és betolja az alfaplexumi Bázis Ászoktól.


 
Mire vége a zenének, megjön az elemzés is a fotókról. nem valami bőbeszédű, ellenben nagyon sokatmondó.
„Húzz onnan, te csicska, mert RÉÉD van! Nemsokára kinyílik a kapu és nem marad kő kövön, hacsak egy marok gyémántért nem fogadod fel a legjobb csapatot.”
Nagy hümmögésekkel zsebre vágom a kütyüm, és a nagyon-figyelő alakhoz sétálok. Továbbra is a házat lesi, rám se hederít.
– Te is a RÉÉD-re jöttél? – kérdem és a válasz egy laza biccentés, és fogvágó átvándorol a szája másik sarkába. Kérdezgetem még egy ideig, de nem egy szószátyár típus. Visszabattyogok, erre kiderül. hogy a lovaskocsis goblin is csak kummant, mert egyrész borzasztóan fest, másrészt meg egy zacskó van mellette tele gyémánttal.
A migrén egyre rosszabb, jel-ezvén a balhé elkerülhetetlen közeledtét. Aj, a Pikába is, de nincs kedvem, sem ingerem egy ilyen dologba beleugrani. Ezzel megtekerem a bajszom és elegánsan az öreglány háza felé indulok. Rendezze el ő ezt a RÉÉD nevű dolgot, és ha beledöglik pár pulya, annál jobb! Nem kell őket meghívni őket a szülinapi bulira!
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

Wrong side of the track Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wrong side of the track   Wrong side of the track Icon_minitimeKedd Jún. 16, 2020 4:32 pm

[KÖZJÁTÉK]
Ser Teper elégedetten figyeli a kis csápost és az elkábított leányzót.
- MEGVAN A BÉBI ÉS A SZŰZLÁNY. MÁR CSAK AZ UTOLSÓ KOMPONENS KELL, HOGY MEGNYILJON A PORTÁL! - dörgi felemelt hangon, majd így folytatja: - MUHAHA! - a falak is megremegnek, és Rolcsita is ijedten húzza összébb magát a mestere előtt.
- Igenis, ó hatalmas ZUUL - makogja - nemsokára kiteljesedhetsz, és akkor elpusztíthatod ezt az ocsmány fertőt! Mi, Káposztások, pedig végre megkapjuk amiért élünk, a bosszút!
- MEG FOGJÁTOK KAPNI - somolyog a Ser - VISZONT LENNE MÉG ITT VALAMI ELŐTTE - folytatja, és közben biztos ami biztos, lehalkítja a hangját: AZ A DAGADÉK NEKEM NAGYON GYANÚS, SIMÁN EL TUDOM KÉPZELNI, HOGY RÁJÖTT VALAMIRE. EZ NAGYON NEM TENNE JÓT AZ ÜGYÜNKNEK. EL KELL PUSZTÍTANOD!
- Igenis mester - mondja Rolcsita, majd hátrálva elhagyja a termet.
[KÖZJÁTÉK VÉGE]

Lassan ballagsz a mami háza felé, de minden érzéked az égnek mered, jelezvén hogy itt valami nagyon nem az igazi. Szinte lassított felvételként látod az utcát, a járókelőket. Nagyokat lépve haladsz, de nem igzán érzed magad jól, a rohadék migrén pont a legrosszabbkor kapott el.
Nagyon nem jó irányba haladnak a dolgok... még valami lassú mexigoblin rockzene is megszólalt a fejedben, ez általában az utolsó JEL szokott lenni, mielőtt kitör a vihar...

Ahogy lelassul a világ, már nem is hallod az utca zaját, csak a zenét... oldalra fordítod a fejed, és egy komplett goblin zenekart látsz az utca túloldalán, azok csinálják itt hangulatot. Téged néznek, majd hirtelen a hátad mögött valakit, majd megint téged, a zene meg közben egyre feszültebb...
Hátranézel, és azt látod, ahogy az a káposztás tabardos goblin rohan lassítva feléd. Mindkét kezében egy-egy kézi nyílpuskával hadonászik, kb ceruzányi méretű vesszőkkel. Tapasztalatból tudod, hogy acélból kb. annyi elég szokott lenni ahhoz, hogy fájjon... az egyik nyilat kilövi, ami végig is szánt a jobb karodon, alig tudod elkapni, hogy ne legyen komolyabb bibi, és már rajtad is van, kezében egy másik töltött fegyverrel... a Pokoli Vihogó meg közben az egész műsort szótlanul figyeli, láthatólag nem fog beavatkozni.
Gyors számításokat végzel, ahogy azt a mágusképző önvédelmi fizika óráján tanultátok. Tömeg szorozva sebesség egyenlő lendület, vajon melyikőtöké a nagyobb? Elvileg ugye az marad talpon. Láthatólag neked nagyobb a tömeged vagy háromszor-négyszer, de a sebességed az nulla... mit is mondtak arra, hogyha nullával szorzunk valamit...? Meg volt szó valami rugalmassági együtthatóról, meg persze a bolygó forgását és a gravitációs gyorsulást is belekeverte a prof annak idején... De a fene emlékszik már az iskolapadra, oly régen volt...

Majszter Plejbász likes this post

Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Wrong side of the track Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wrong side of the track   Wrong side of the track Icon_minitimeSzer. Jún. 24, 2020 3:26 pm

– Hmmm... és még egyszer hmmm... – hiába erőlködettem az agyam mi is vót, meg hogy is vót? A Pikáért nem akar eszembe jutni, inkább csak a sarki talponálló, a kártya, a fröccsök ugranak be. Vajon tisztességgel ellógtam az összes képzési órát, vagy csak az első és az utolsón vettem részt. A harmadik hmmm-re már nem jut alkalom, mert úgy a rohamozó goblin telibe trafál, mint Tellér Wilmos a bánya bejáratát.


Wrong side of the track Slow-motion-watermelon

A Majszter-hasonmás szétrobban az ütközés hatására és a vérrel kevert zsír, belső szervek kavalkádjából Rolcsita bukkan elő. Arca vegyes érzelmeket tükröz boldogság keveredik meglepetéssel, de már az elégedettségre nem marad ideje. Egy halk pukkanással „Zapp” materializálódom és bemutatom az első/utolsó önvédelmi óra anyagát.

Wrong side of the track 0_E939

Az ütéshez kicsit alul kell célozzak, de így is kilapítom vele a goblin orrát. Nyöszörögve terül ki és alélt állapotában az utolsó látvány egy negyvenhetes csizmatalp.

*Nem sokkal az encounter előtt*
A tablet csipog a zsebemben, megint valami akciós ajánlatot küldött a MageStore. Ezek a rohadtak az utolsó krediteket is kiszedik belőlem. A „Klónozd magad, azaz illúziónáld” nagyon izgalmasan hangzik, és még sose láttam önmagam kívülről, így hát még a boltban megveszem és hallgatva a zsír-ösztönre, el is sütöm. A boltnak csúfolt butikból már az illúzió-Majszter lépked és én nem sokkal lemaradva mögötte láthatatlanul. 

Az eseméynek felforgatják a putri lagymatságba fásult életét, és egyre nagyobb érdeklődés muattkozik a szétrobbant Majszter darabok íránt. hatalmas üzelti terv xcsillan fel, a belekból font nyaklánc - 2 kredit, a húscafatok kutya , vagy goblinkajának -3 kredit, és.. ekkor eltűnik az egyik, majd a másik. Pfff. a Pikába ennek a biznisznek is lőttek! 
vállamra csapom az eszméletlen tabardos goblint és folytataom az utat a nyanya viskója felé. Mostmán' bizonyítékom is van a fennforgásról, csak elhalasszuk azt a szülinapi partyt!

Leonidas likes this post

Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

Wrong side of the track Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wrong side of the track   Wrong side of the track Icon_minitimeSzer. Jún. 24, 2020 9:45 pm

Dög nehéz ez a káposztás, ezt gyorsan be kell látnod... hála Pikának és Chunak halk csilingeléssel elkezdenek potyogni kis apró fényes dolgok az ipse zsebéből.

- Loot! - kiáltasz fel örömödben, ami annak is szól, hogy végre (két lépés után) ledobhatod az ürgét a válladról. Meg is teszed, nyekken is akkorát hogy csak na. De felnyög, szóval még él, nem is foglalkozol vele többet. A zsebeivel annál inkább...

Amit találsz 2d10 darab negyedpeták, telefonálni, egy goblin bökő, pár vas- illetve favessző a nyílpuskákhoz, és az egyik kis fegyver. Sajna a másikra valamelyikőtök ráesett, így az ripityára tört... sajnálod nagyon, mert a zálogházas dokusorikból tudod, hogy párban sokkal többet adtak volna érte.

A szemed megakad még egy kitűzőn, amin a következő felírat van:

I LOVE Z

persze a love helyett piros szivecskével. A kép közepén meg valami csápos fejű csúnyaság terpeszkedik. Nem túl gusztusos az egész de loot, és hátha ritka, ezért elteszed.
Egy dolog kerül még elő az egyik belső zsebből, egy CD lemez. Valami gobbó banda, akiknek THE CHOMPERZ a nevük... hol is hallottad ezt? Hirtelen nem ugrik be, amíg át nem nézel az utcára a zenekarra, aminek a dobjára pont ugyanez van ráírva. Most, hogy vége az akciónak valami melankólikus öldmeganyád zenébe kezdenek bele:Egyből eszedbe ötlik, hogy a CD dedikálva akár a kétszeresét is érheti (az már vagy két kredit!), de ahogy átsietsz az úton, némi furcsaságot veszel észre a tagokon. Egyre többet hörögnek (ez még ugye akár a produkció része is lehetne), figyelmük egy irányba fókuszál (a klón-Plejbász maradványai felé - amik leginkább mostanra már csak vérfoltok), a testük rángatózni kezd, és csúnya szemfogak nőnek ki a szájukból...

Wrong side of the track Tumblr_p0b1qiAv8I1w4n8wzo1_500

Ahogy végeznek az átalakulással, óvatosan leteszik a hangszereiket, majd mind az öten hörögve megindulnak feléd... illetve a vérfoltok, és a vérző fejű Káposztás irányába...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Wrong side of the track Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wrong side of the track   Wrong side of the track Icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2020 4:35 pm

Pontosan azért gáz jót tenni, meg csodákat véghez vinni, mert a loot az karcsú, meg az „istenek” fizetik, meg...ááá.. Pikáért csinálom én ezt? A kilenc darab negyed peták már kitesz majdnem egy kreditet, de annyiért szóba se áll velem Kirk kapitány, hogy egy másik bolygóra átsugározzon...
Nedehogy a zenekar is kötözködjön! Az már mindennek a teteje! Felgyűröm az ingujjam, felkészülve a vérengzésre, de az zaj, füttyögés és skandálás hallatszik. Hiába hegyezen a fülem (lehet inkább karót kéne a vámpírok ellen) nem tudom kivenni mi a hirig oka.
A dobos időközben felbátorodik és nekem jön. Karmokkal, agyarral.... A menő hősi történetekben ilyenkor nagyon leírják a szép és jót, azonban ez nem az a sztori. A mohó vámpír képébe dobtam egy marok honokot, és míg prüszkölt úgy bokán rúgtam, hogy kicsavarodott a lába. Arccal előre zuhant a földre, több se kellett nekem... hátraléptem párat és nekifutásból bombát ugrottam 150+ kilóval.
Legalábbis ez volt a terve, de...  a fülemben úgy zúgott a vér a csipipuhi miatt, hogy nem hallottam meg a hátam mögül érkező sokaság hangját:

– Goblin Live Matterz!


Ez már csak alul hallottam, mert valaki – egy büdös, zöld tappancs – gáncsot vetett a speciális Majszterféle megabombának, és a dobos-vámpír mellé zuhantam. Mire a csata igazán elkezdődött volna, már végett is ért, mert békés tüntetők félbeszakították. Körbeálltak és megrúgdostak továbbra is a „Goblin life matterz!” kiáltozva.
– A Pika rúgja meg a Csúnyátok! – mondtam volán tovább is, de az egyik protestáló aljas módon a tekintélyemet szemelte ki labdának, és egy bitang nagyot bikázott bele. A levegő hiányával a szitkok is elfogytak és csak ellilult fejjel fetrengtem. Amire magamhoz tértem már a tömeg elsodorta a vámpírokat, és csak az eltaposott táblák, dobverők maradtak. Ahogy láttam SerTeper háza előtt gyülekeztek, és a RÉÉD ellen tüntetnek.
Felvakartam magam a földről, leporoltam a bajszomat és hegyeset köptem:
– Hülyék! A jótevőtök vagyok, erre ti eltapostok, mint egy, egy.... gonosz varázslót?
A szörnyű felismerés villámként csapott belém, túl jófej lettem a nagy kalandozásba! Még a végén alderaani pincsit veszek famulusnak, meg rózsás göncöt húzok... ÁÁÁÁ!
A döntést hirtelen hoztam meg, lejelentem a Nyanyának a népirtó eseményt és átsugároztatom magam egy másik jóval menőbb bolygóra. Egyetlen kikötésem lesz ezzel kapcsolatban, nem akarok több goblint látni!
Az öreglány viskója lassan felbukkant a láthatáron és nem tudtam kiverni egy régi bolygóközi slágert, amit ez a #goblinlivesmatterz! hozott elő.


Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

Wrong side of the track Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wrong side of the track   Wrong side of the track Icon_minitimeSzer. Júl. 08, 2020 6:33 am

Érzed hogy eltörik benned valami ahogy a kis apró lábak végigtaposnak rajtad. Méghogy a a goblinok aranyosak, cukkerek meg viccesek...? Tűzre mindegyikkel!
- Úuutálom a goblinokat! - kiáltasz fel hangosan, ami mondjuk nem egy megfontolt cselekedet egy goblinfalu közepén. Szerencsére nem veled foglalkoznak, mert egy kissé arrébb javában folyik a tömegverekedés.
Érzed, hogy megtörik benned valami. Ahogy egy régi sorozatban is mondták (jó sokszor), az ember háromszor hal meg: először amikor eleveszíti az ártatlanságát, aztán amikor a naivitását, majd amikor tényleg meghal. Hát, te úgy érzed, ma elérkeztél a második ponthoz.  Soha többé goblint! (New profession added: Hater/troll, proficiency: goblins). A tableted felcsippan, új levél érkezett, de most nincs kedved foglalkozni vele, mert le akarod végre zárni ezt az egészet, elmenni a nyanyához aztán elhúzni innen a Bélbe...
[KICSIVEL KÉSŐBB...]
Kifulladva érkezel a nagyi házához. Hiába no, nem kellett volna az első három méteren futni, akkor nem lihegnél még most, negyed órával később is...
A ház előtt nagy a tolongás, egy csomó friss arcot látsz, és a parkoló is tele van. Némelyik tag ismerősnek tűnik, a csuklyás fejszés alakot és a mellette unottan a körmét feketére festő leánykát mintha már láttad volna valahol. Aztán a járművekre téved a tekinteted és meglátod az ütött-kopott kistehert...
Wrong side of the track 0805cct_01_z-1957_ford_short_bed_truck-front_right_side_view
Nem kérdés, ez ugyanaz a jármű, amivel a porosházi küldetéseteket kezdtétek... még a Ford embléma is hiányzik róla... megérinted a fülcimpádba szúrt vasat, ami azóta egészen hozzánőtt a szívedhez (és a füledhez is), hiába no, azóta hogy beműtötted, nincsenek billegalitási problémáid...
Rosszat sejtve lépsz be ezután a mami vackába. Gyanakvásod nem volt hiábavaló: egy csomó ismerős arc van odabenn, akinek nagyon nem kéne itt lennie. A nagyin kívül felismered mr. Bélt, K'ókuszpókot, az ő nagyiját, de ott van hátul Eszti is, meg a Nagy néven ismert harcos, meg még néhányan a PMK-s Nyugdíjas Varázslóklubból. Mind rádnéznek ahogy belépsz.
- Űjjék le Majszter, el kell mondanom valamit - úgy tűnik, nem is kíváncsi rá, mit derítettél ki - Ez most egy nagy vészhelyzet, ami kialakult, és nekünk, a porigoi polgároknak szükségünk van rád!
Na ilyen sem volt még az egész Plejbasz családban sem, gondolod, hízik is a májad vagy egy kilót nyomban. Zavarod le is huppansz az egyik székre.
- Láthattad mivel állunk szemben - folytatja a nagyi. - Mi már egy pár hete a spoiler eventből tudunk a portál kinyításáról, és igen nagy erőket mozgattunk meg, hogy téged ide elhozzunk. Kamuküldetések - bök orrával mr. Bél felé - kamufeladványok és segítségek, mind arra kellettek, hogy te itt legyél, a megfelelő helyen a megfelelő időpontban. Te vagy a bolygón az egyetlen lény, aki meg tudja állítani a civilizáció bukását!
Ezután nagy vonalakban a nagyi elmeséli hogy mi fog történni ha nem avatkoztok közbe. Zuul, a nagy hatalmú démon-boss, akit te Ser Teperként ismertél meg, a portálon keresztül az egész démon-armyját Porigóra küldi. Pusztulás és rombolás jön, negyven évig tartó éjszaka, hacsak...
- Hacsak te, Porigo egyetlen tabletes mágusa, meg nem akadályozod ezt - elédtolnak egy táblagépet, ami a Magestore-ba van bejeletnkezve. Ezt a feliratot látod a böngészőben:

ÓRIÁSI AKCIÓ! PORTÁL ZÁRÁSA VARÁZSLAT! -95%! CSAK 1000 KREDIT! MENTSE MEG A BOLYGÓJÁT MOST A GONOSZ ZUULTÓL!

- Dehát nekem nincs annyim... - kezded, bár érzed, hogy ez nem lesz jó kifogás ebben a helyzetben.
- Összedobjuk - kacsint rád mr. Bél. - meg ha már itt tartunk, vásárolj be magadnak, azt is álljuk, vegyél néhány szép kiegészítő spellt, nehogy idejekorán elhalálozz a végső csatában... - persze ez egy gyerekzáras tablet, az utazó illetve teleportáló kategóriát letiltottuk.  Ismerünk már annyira, hogy tudjuk, ha tehetnéd, nem lennél már itt régen. Mindent tölts le a tabletre, mert a kapu közelében már nincs net, nincs utazás, semmi távolsági cucc nem megy, nem lehet rögtönözni! Előre kell gondolkodni, mint a régi szép időkben, amikor még minden reggel maga memorizálta a varázslatait a mágus...
- Szóval - veszi vissza a szót a Nagyi - segítsen nekünk Majszter! Ön az utolsó reménységünk!
Érzed, hogy erre a sok infóra el kell szívni egy cigit, ezért szünetet kész. Ahogy pöfékelsz odakint, hallod hogy a bentiek a csapatnéven vitatkoznak. "Gobbosszúálók", "Porigói Védelemezők" a "Porosság Ligája", ilyenek hangzanak el, mind elég szemétrevaló.
Hirtelen egy kellemes kis puha test simul a pocakodhoz, viszont ugyanekkor egy elég kellemetlen fémes-éles tárgyat is érzel kicsit lejjebb. Lenézel, és Eszti fejét látod a hasad mentén. A kését takarja a sok hájad, de talán jobb is, a zöldes csillanástól valószínűleg nem lennél boldogabb.
- Ne hidd hogy elfelejtettem, mit tettél a kiskertemmel - sziszegi - ha ennek vége, megkereslek és levadászlak! - mondja, majd elcsattog mind a 150 centijével.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Wrong side of the track Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wrong side of the track   Wrong side of the track Icon_minitimePént. Júl. 10, 2020 3:55 pm

Nafasza! Pont ez hiányzott, átsugárzás, bolygóelhagyási terv elnapolva, mert ezek a nyomorultak tényleg asszisszik, hogy én valami dagadt Gandalf vagyok... Sőt, mintha az összes ultimate jóvarázsló szelleme bennem élne, és ez az egész evil magic dolog csak kamu. Minek néznek ezek engem??? Vagy amíg régen a söntésnél aludtam tökrészegen tényleg megátkoztak jósággal? A pikába, nincs az a jó isten, hogy segítsek az egész, komplett vérvonalat megmenteni! Pfff.. Már éppen belekezdenék a szokásos Majszter-féle mentegetőzésbe, amikor felfogom, hogy itt bizony lóvéról van szó.
Ráadásul a haragosok is itt vannak a múltból, nyilván így teljes a jenlelévők listája. Hiszen amikor bejöttem az ajtónálló polgárőr is rám kacsintott és csak annyit mondott:„ Szergej új pályára állt, nem mész te sehová!”
Ezek után már csak hab volt a gennytortán a birgádom brigádé felvonulása. Igazi oldtimer arcok gyűltek ide a full kontaktos öreg fiúk meccsre. Jadejó!
­- Hé, hé, én még nem vagyok halnivágyó nyugger! – Persze pikát se ér a tiltakozásom, mert a lapokat már leosztották. Újragondolva a helyzetet, gonosz varászlóként kaput zárok, varázsolok meg minden. (ezzel nincs gond, bár nyitni jobb lenne a portál, Zuul jobbján röhögni, ahogy eltapossa a vakarcsokat) És mindezt a goblinok kontójára. Bahh.. Majdminnyáugrom is... Viszont a tolmácsolásából kiderül, hogy nincs itt egy valamirevaló tablet-mágus se, így a piaci rés rögtön felfedi magát. A vadiúj profenszi se tud birokra kelni a kreditek utáni vággyal, tehát marad a hallgatás. Még bólogatok is. Minden szar és olcsó varászlatot behajigálok a kosárba, az akciós címkésekből gyorsan kettőt is, „mert miért ne?” alapon. Amíg a kreditekből fussa, hadd szóljon, jó vásárló vagyok. Megveszem az összes 0, 1 szintű spell-t, és pár 3. 4. szintűt is. Mindezt azután persze, hogy lecsekkoltam a teleportot, ami tényleg le van lock-olva, ide vagyok kötve a gobbokhoz!
Sokan az izgalmas dolgokat keresik
Sok ember nem kel fel, hogyha egyszer elesik
Tekerik-csavarják mindig a dolgokat
De idejük nincs rá, hogy kifújják magukat” – Jut eszembe nagyhirtelen, és ezt dúdolgatva telepakolom a virtuális varázskosarat. Zuul meg a haverjai reszkessenek, mert lesz itten orrfolyás, meg cifrafosás! Gonosz kacaj tör fel belőlem, és az öreg gobbok csak lesnek. Gyorsan visszafogom magam és végzek a bevásárlással. Épp egy konyakra gyújtanék, amikor egy koszos kis rohadák furakodik be, és a nagyija köpenyét húzgálja, egy sáros gömbölyű tárgyat nyom a kezébe.
- Khhh… Majszter, ez itt egy hatalmas ereklye,­- kezdte – dicső ősünk, Norbert Elloposz vezette ezzel hadba a népünket. Eleddig nem mertük használni, de ebben a különlegesen veszélyes helyzetben megengedhető, hogy egy magadfajta ember is használja.
A bungalóban talált répa, koszos, és vén, megfogva inkább egy leeresztett gumilabdára hasonlít, mint ősi varásztárgyra. Na de goblinokról beszélünk, mit is várhatnák. Sóhajtok egyet és zsebre vágom a répát, majd szólok az öregeknek, hogy készülődjenek az indulásra. Ne lacafacázzunk, gyorsan nyomjuk le akkor ezt a megagiga bosst.
És még ők pakolnak, én levédettem az új cég ­- és csapatnevet. A kosárból pár spell mellőzzünk és a Putri-Pattintók üzleti szerződése el is készül. Tíz példányban nyomtatom, és minden rohadt goblinnal alákapartatom. Alacsony százalékot kapnak a hírnévből majd, én pedig a többit. Naja, kérem, a gonosz varázslók alapszabálya, hogy mindenki boldoguljon... ők is, meg én is, meg Zuul is.. Bármekkora boss meg antihero legyen ez a Zulu, az íratlan szabályok rá is vonatkoznak, azaz még akár győzhet is. Gazdasági szempont bizony jó lenne pár mártírhalál, meg minden, díszes temetések, kegy és ajándéktárgyak, amelyek az Putri-Pattintókhoz tartoztak.
És ez csak a kezdet, mert a tablet-mágusba még bele sem kezdtem, a birodalmi hivatal sokat szöszöl az engedélyen, így várni kell. Ami talán jobb is, mert egyeduralomra tehetek szert a piacon.
Elvigyorodom, talán végre jó irányba terelődik az élet?

Az öregek kivonulása parádésra sikeresül, vakarcs rokonaik éltetik őket és győzelmet, meg kevés halált kívánnak nekik. (Nem igazán bizniszmen hozzáállással)
A kistehert beröffentem, és amíg a csúztól kényes hátak és lábak fájdalommentes szögbe görbülnek az utastérben valami jó kis zenére tekerek. Régen hallott dallamok csendülnek fel, hurrá végre kalandozunk!

Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

Wrong side of the track Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wrong side of the track   Wrong side of the track Icon_minitimeHétf. Júl. 13, 2020 9:50 am

- Itt fordulj le balra - mondja az egybeülésben melletted kucorgó mr. Bél, majd szánakozó tekintettel magyarázkodásba kezd: - Csak nem gondoltad, hogy ezzel a pár trottyal indulunk a csatába?
Balra kanyarodsz, és hamarost egy szabályos katonai táborszerűség tűnik fel a kövesút végén. Persze csak szerűség, olyan goblin-módra összerakott valami. Itt is van felvonva zászló (piros alapon sárga répa), meg itt is futkároznak az őrmesterek üvöltözés mellett fiatal újonc csapatok, de valahogy nem az igazi. Talán mert minden feles méretű, a fene tudja...

A tábor közeépn egy nagyon nagy katonai sátor előtt fékezel. Bevonulva egy komplett műveleti központot látsz meg: van nagy asztal középen, felülről megvilágítva, ahol sokcsillagos goblin tábornokok vakargatják a fülüket, hogy vajon akkor mi legyen. Vannak a sarokban nagy lőszeres ládák, amelyekből füzérekben lógnak ki az ötvenes skulók, és persze rengeteg, terepruhába öltözött zöld barettes goblin mindenfelé. Van aki utasításokkal szaladgál, van aki a fegyverét ellenőrzi (csitt-csatt, a závárzat csattogását hallod minden sarokból), és persze akad egy két renitens is, amolyan rambó-típusú, aki az eltúlzott méretű kését élezi...

- Gyá, dikk - fordul hozzád a mami - azt mondom, nézzed át annak a spellnek a manuálját - mutat a tabletre - Nem árt tudni, mi kell hozzá. Ha szükség van valami komponensre, legyen az akár véres birkabél vagy HDMI-kábel, itt még be tudjuk szerezni. De a csatatéren senki le nem fog tojni a problémáddal...

Kijjebb vonulsz hogy keress egy csendes helyet. A sátor előtt érdekes jelenetre figyelsz fel: egy vékony, apácának öltöztetett goblin néni előtt koszos kis purdék sorakoznak fel. A nyannyer lehajol az elsőhöz, majd lekever neki egy oltári nagy pofont. A purdé erre fetrengeni kezd, szaggatja a ruháit majd MEGNŐ. Na nem magasabb lesz, max. 120 centi, de izom az kerül rá bőven. Ahogy a pólója és a cipője leszakad róla, egy nagy üvöltéssel, egy szál térdgatyában öles léptekkel elindul a láthatáron gomolygó füstfelhő, a csata helyszíne felé.

- Ők a mi diverzáns egységünk, az alom legnagyobb titka - mondja a melléd lépő mr. Bél, jó sok büszkeséggel a hangjában - mint talán még emlékszel, mi Hulkháziak vagyunk, az egyik ősömet egészen a méltóságos Hulkig lehet visszavezetni. Azóta is kiütköznek a gének nagy ritkán. Ha ez megtörténik, akkor a fiatalt elkülönítjük, és a Hulgoblinok rendjéhez irányítjuk.

- Megnyerni nem fogják nekünk a csatát, de jó sok galibát okozhatnak - folytatja, miközben elkezdi lehámozni az ingét. - Megtisztelnél vele Majszter, hogy a régi barátságunk kedvéért ma te adnád nekem a Mindent Beindító Pofont? - csodálkozó tekintetedet látva folytatja: - Igen, én is egy vagyok közülük...

Az ilyesminek sosem tudtál ellenállni (végül is ezért lettél gonosz varázsló), tenyeredbe köpsz, majd tiszta erőből lekeversz neki egy hatalmas maflást.
Az átváltozás azonnal beindul, te hátralépsz, hogy legyen helye őrjöngeni... de rémülten látod, hogy mr. Bél nem áll meg 120 centinél, hanem nő tovább, 220, már három méter... ahogy befejezi, rád néz, majd megpöccint, hogy az 5 méterre mögötted lévő kukoricagoré oldalába repülsz. Az itt élők - túlnyomórész baromfiak - kárálva menekülnek a kataklizma elől.

- Há! Bevetted - röhög HulkBél - nyikhaj döbrögi! - majd futva elindul ő is a csatatér felé. Útközben még átgázol néhány katonai sátron, meg felborogat pár kistehert, csak a miheztartás véget...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Wrong side of the track Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wrong side of the track   Wrong side of the track Icon_minitimeCsüt. Júl. 23, 2020 3:21 pm

Az eszmélésnek vannak jobb, rosszabb és még rosszabb fázisai. Amikor egy csirke élezi a csőrét az ember fején talán ezen lista legalján található.
– Eridj a géptő’! – lököm a pofátlan baromfit a földre és a panaszos puffanás sovány elégtétel a sajgó homlokra. A bajszom szerencsére sertétlen így a billegalítás veszélye nem fenyeget, ellenben az önérzeten esett kárral. Pár perc „miafranctörténtholisvagyokután” talpra állok és igyekszem összeszedni magam. Node, a gonosz mágusok élete nem csak szórakozás és hatalmi harcok összesége.
Kárálás hallatszik a góré sarkából, a szemtelen csirke párja hangosan nem tetszését fejezi ki és színes tollait felborzolva ront nekem. Futás közben sikolt, ekkor döbbenek rá, hogy ez sem a megszokott kakasfajtából való... A hangtól abroncs szorul a fejemre és kiszippant belőle minden varászerőt... majd felugrik és... a nyomorult jószág úgy esik pofára, mint a jó előbb én. Szerencsémre a varászerőt nem fejben, hanem birodalmi fieztőeszközben, kreditben tartom, és így a mana-drain nem sikerült, ahogy a földteremtés sem az ellopott esszenciából, amelyre fel akart ugrani fölénybe hozva magát. Kiröhögöm a kakast és bosszúból bele is rúgok, nagyot csattan a góré sarkában.
Ettől határozottan jobban érzem magam, helyrebillen a lelkiegyensúly és a trauma is a múltté.Miután ilyen dicséretesen elrendeztem az ügyet, hirtelen ötlettől vezérelve hónom alá csapom a színes jószágot és visszaballagok a táborba.
 
A főnöki sátor közelébe stabil a wifi, és átnézem a spelleket. Háááát... van itt kérem szépen jó is meg kevésbé hasznos is. A klóz-portálhoz viszont egy csomó vacak kell. Sóhajtok egy nagyot és nekiindulok a komponens keresésnek.
Tíz perccel később már egy fröccsöt szopgatok a savanyúbbikból, és hümmögve konstatálom, hogy kb a fele lett meg a keresett vackoknak. nesze neked akció, nesze neked hősi goblinok... Bár, jobban megnézve BAAAL jelével és jó sok véráldozattal kiváltható a „megnemlévő” tárgyak összesége. Nosza neki, pemzlit ragadok és a harcos csapat tagjaira szép kunkori rúnát festek, egytől egyig BAAAL, a mágikus démonisten tranzfúzionálja a testükben keringő vért mágikus esszenciává. Épp csak egy sérülés kell majd, hogy elinduljon a dolog... Elégedettem lehajtom a fröccs maradékát, és vadiúj kakasomat pórázon húzva magam mögött a vén trottyok tanácsát keresem. Részemről indulhat a csata.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

Wrong side of the track Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wrong side of the track   Wrong side of the track Icon_minitimeKedd Aug. 04, 2020 5:53 am

Kicsit felfrissíted magad a sátorban (kávé, cigi, miegymás). Amikor visszatérsz, hogy összepakold a sminkkészleted, akkor veszed észre, hogy egy kifejezetten nagy sor áll a kis asztalkád előtt.
- Itten van a' arcfestés? - kérdezi az első goblin anyuka, aki a tipikus kiegészítőkkel van ellátva: egy puja a kocsiba, egy a csipőjén, kettő meg szatellitaként rohangál körülötte. - Aztán haladjék az úr, mer mindjá kész a lángos, oszt még az embert is el kell búcsuztatni, mielőtt elindul katonának...
A következő fél órában szép kis BAAL feliratokat festesz goblin kölyköknek. Gonosz éned örül, hísz gyűlölöd őket, bár tudod, hogy kicsi az esély hogy addig horzsolják le magukról a bőrt, amig le nem kopik a festék róluk... bár a fene tudja.
Észre sem veszed mikor jelenik meg a mami, aki látva működésedet, rosszallóan csóválja a fejét. De nem szól semmit, mert jó vezetőként tudja, hogy néha ritkítani kell az állományt.
- Ha végzett Majszter, gyüjjék az Eligazításra - mondja, majd sarkon fordulva otthagy.
Hamar elfogy a veres festéked, úgyhogy van végre indok, hogy miért hagyd ott a tábor vurstli részét. Elcammogsz az eligazító sátorba, ahol már nagyon várnak.
A goblin fővezérek egy nagy komolynak tűnő térképet (vagy szabásmintát, nem tudod eldönteni) állnak körül. Értetlen kifejezésedet látva gyorsan elpakolják, és egy sokkal közérthetőbb verziót vesznek elő. Kicsit hasonlít a Micimackó című könyv hátulján lévőre, ezért  könnyen eligazodsz rajta.
- Itt vagyunk! - mutatsz diadalmasan a "YOU ARE HERE" feliratra.
- Egen -mondja a mami - és ide, a 652-es magaslatra köll eljutnod. - Odabök egy pontra, ami mellé a "Reggeliző domb" felirat van odavésve szép színes betűkkel. - Ezen a kanyargós ösvényen kell végigmenned itt az erdőben - mutatja - A farkasokkal, amik oda vannak rajzolva, ne törödj, valószínűleg mind elmenekült a nagy csihipuhi hallatára. Max. néhány dire wolf maradt... azzal meg csak elbír már egy ekkora varázsló nem? - mondja, és röhögve vág hátba.
- Na szóval ha felérsz a magaslatra, akkor várnod kell a jelre. Addig nem kezdhetsz varázsolni, amíg ki nem nyílik a portál legalább négy ujjnyira! Igen, a te vaskos hurka ujjaidról beszélünk. A 22. gépesített dandár Easy századának két Panzer VII. "Csótány" harckocsija beásta magát a domboldalon ide és ide - mutat a térképen két pontra - ők fognak megvédeni. A két páncélos között a Bravo század három PP szakasza alakít ki védelmi pozíciókat. Mondjuk tőlük ne várj sokat, nem véletlenül hívják őket Puha Pélóknak. Viszont ők a legjobban öltözöttek az egész seregben, és náluk mindig garantált a bulihangulat.
- Akartam volna melléd adni még valaki ütőset, de sajna hiába kerestünk JK-kat a KaFik-on, nem gyütt egy se. Nem tudják ezek mi a jó... na mindegy, útközben még összeszedhetsz magad mellé egy-két NJK-t, ha van gusztusod hozzá.
- Minden világos? Akkor egyeztessük óráinkat. - Nem tudod ez miért kell, de mivel szokásos rituálé, ezért úgy csinálsz mintha neked is lenne...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Wrong side of the track Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wrong side of the track   Wrong side of the track Icon_minitimePént. Aug. 07, 2020 2:26 pm

– Gyíkok! Mindenhol, csak gyíkok vannak! Egyetlen tökös pajtást sem találok magam mellé!
Úgy fest mostanában egyre többet beszélek magamban, mert „gyíkok, csak gyíkok vannak” a világhálón, oszt egy se jön kalandozni. Inkább a szociális oldalokon szopják egymás hangját. A Pika billentse őket valagba, meg... Igazából, így, hogy magamban dumálok egész jól telik az út az erdőn át. Mondjuk a sok kacskát meg gringót nem komázom, mert majd beledöglök mire megmászom őket. Viszont a vadiúj kakas kitartóan követ. Lehet a póráz az oka, vagy talán a lyukas zsebem, amiből szotyola-uszályt húzok magam után. Fene tudja... 
Na szóval erdő, Reggeliző 652-es domb meg minden. A farkasoknak nyomát sem látom, ellenben egy csomó pémon ugrabugrál a bokrok, fák között. Most milyen jól járnának azok a béna kölykök, akik ezekere a jószágokra vadásznak. Ellenben én a kutyagolás közben csak rugdosom őket, mert annyian vannak. őszintén szólva ez volt az egyik legrosszabb ötletem, hogy gyalog vágok neki az erdőnek, mert marha hosszú az út. Szóval ez a túra inkább tűnik az egész kib@szásnak egy dagadt varázslóval szembe, mint veszedelmes háborúnak. De az is lehet, hogy valami titokzatos fogyi-táborba kerültem...
Ehhez hasonló dolgokon gondolkodok, és csak rugdosom az útamba kerülő kis dögöket, amikor különleges zene üti meg a fülemet.

Az út mentén egy nagyobb cserjés takarásában lelek rá a hang forrására. Egy lezuhant űrhajóból jön. Előtte pedig ... egy jó pár percnek el kell telnie, hogy az agyam értelmezze a látványt. A jármű elött egy asztal körülötte feltupírozott hajú, fehér öltönyös, napszemüveges alakok kártyáznak a dájör farkasokkal. Néhány ordas pedig meztelenül – szőr nélkül – táncol a zenére, az űrből jót idegenek legnagyobb örömére. Brutális hastáncot nyomnak, a zene meg a kártyacsata pedig folytatódik. Észrevétlen sétálok az asztalhoz, és a pia láttán izgalomba jövök.
– De ki vagyok tikkadva, beszállhatok srácok?
Multiverzumi snapszert játszanak, így nem kunszt lépést tartani velük. Petákom is van, és a kocsmában igen jól toltam anno a kártyát. Iszogatunk és beszélgetünk, és az idő múlásával egyre több farkas táncol. A játék közben kiderül, hogy az Űr-Elvisek kényszerleszállást hajtottak végre, mert a bolygó mellett olyan zavar támadt az erőben, hogy az nem bírta a verda hajtóműve. Így most pihennek és a kedvenc hobbijuknak művelik, buliznak és élvezik az életet. Szimpatikusak a manusok, bár a zenéjüket nem csípem, de azért jó fejnek látszanak.
Sok kockadobás és skill-check után (főleg szerencsejátékra és hamiskártyára) már csak én vagyok versenyben a fő-Elvissel. A többiek oldalt ropják részegen.
Egymást kontrázzuk és rekontrázzuk, mire eszembe jut, hogy igazából dolgom lenne.
– Te, Fő-Elvis, figyelj már... Nem lenne kedvetek elkísérni egy amolyan az egész bolygó sorsát eldöntő csatába? Kéne pár tökös gyerek mellém és az se baj, ha szól egy kis zene aláfestésnek. Fizetségképpen tiétek lehet az összenyert pénzt meg a farkasbőrök! Na mit szólsz hozzá?
Kérésemet enyhe morgás követi, majd a meccs félbeszakad. A főnök ránéz a társaira, akik lelkesen bólogatnak, és végül ő is bólint.
– Jól van dagadt! Elkísérünk, de csak rock n roll szólhat!
Megvonom a vállam egy egymás tenyerébe csapunk. A deal az deal. Megisszuk az áldást a barter bizniszre és hangos RnR zenével célba vesszük a 652-es kajadombot. Fura egy látványt nyújthatunk a sok bulizó Elvis és kopasz farkas közepén a kakasommal. Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

Wrong side of the track Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wrong side of the track   Wrong side of the track Icon_minitimeVas. Aug. 09, 2020 7:52 am

Hamar előkerül az űrhajóból Elvisék főverdája, egy igazi pride-os bulikamion, nyitott, csicsásan feldíszített platóval, a végében DJ-pulttal. A csupasz farkasok felüvöltenek örömükben, és tolongva egymást lökdösve kapaszkodnak fel a tánctérre. A részeg Elvisek nemkülönben. Egy perc sem telik bele, és máris szól a rock és a roll, az utcáróóól... a partinépek meg együtt éneklik a refrént a hangszóróval.
- Csak nem gondoltad, hogy majd gyalogolunk, miközben mehetünk ezzel a szépséggel is? - üvölti túl a zenebonát a fő-Elvis.
Ezt már elég nehezen bírod, ehhez már valami tabletta kell... szerencsére az Elvisék ebben is jófejek, és egy marékkal nyújtanak neked oda. Kiválasztasz egy barnát meg egy vöröset, majd egy liter sörrel leöblítve leküldöd. C'mon lets twist again, a parti egyből beindul nálad is...


...egy órával később...

A következő emléked, hogy egyszál kucsmában és Ford-emblémában a goblin tábornokoktól kapott (vagy lopott?) térkép fölé hajolsz. Érdekes módon látod rajta a lezuhant űrhajó rajzát, meg ott van a buliverda is, ahogy épp bekanyarodik az Legrosszabb Rémálmok Erdejébe...

Nem tudod, hogy jutottatok idáig a lejátszási listában, de most épp a Lambada megy, a csupasz farkasok egymással táncolnak. Hirtelen mindenféle ellenfelek kezdenek előszállingózni az erdőből: csupafog rémségek támadnak az Elvisekre, rajzfilmes nagybajúszú vadászok emelik az öblös kétcsövű puskáikat a farkasokra... 
Wrong side of the track Falzen10

A buliból pillanatok alatt véres összecsapás kerekedik. Elvisék vicces kis 60-as évekbeli blasterekkel írtják az ellent, de némelyik így is áldozatul esik: amelyiket utoléri valamelyik Gluttony, az pillanatok alatt felfúvódik, dagadt Elvissé válik majd kipukkad, beterítve mindenkit a darabkáival.
A farkasok inkább csak menekülnek, túl sok esélyük nincs a vadászokkal szemben, hamar szétszaladnak az erdőben. És ekkor látod, hogy te sem úszod meg, érted is eljön a legrosszabb rémálmod: az árnyakból egy karcsú, tollas-kalapos alak emelkedik ki, kezében valamit szorongatva.
Szabadjára engeded kakasodat, de nem jut el a Ludasig: egy félelmetes liba állja el az útját... és ekkor megszólal a Matyi is:
- Rég vártam már ezt a percet Döbrögi. Akkor most küzdjünk meg mi, ketten egymás ellen, lássuk, ki a nagyobb legény a gáton!
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Wrong side of the track Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wrong side of the track   Wrong side of the track Icon_minitimeCsüt. Aug. 27, 2020 10:24 pm


A csata javában tombol, mindenki küzd személyre szabott archenemy-jével és úgy fest nekem is kijutott a jóból. A kamionból szóló zene búsabbra és stílusosabbra változott, miközben farkasszemet nézek az... :
– Ürdög! ... – kapok a mellkasomhoz a legény láttam, ám további szörnyülködésre nem futja, mert a szivarcsikk majd a torkom akad.
– Na ide figyelj Mátyás! – hörgöm bizonytalanul. Hangom még remeg a cefre-cigi-egyebektől, de elmém gyorsan tisztul, mintha valaki egy jó adag Gandalf White mosóport zúdított volna nyakamba. (Vagy tán azt toltuk orron keresztül az Elvis-Vezérrel?)
– A gát az enyém és a magadfajta fajankóknak nincs helye rajta!!! Nem tudom, hogy akarod csinálni kölyök, de mivel meglehetősen alulöltözött vagyok egy komolyabb csatához, várnod kell egy percet míg rendberakom a toárémat. Pár perc múlva már a saját ruhában, tablettel a kézben állok. Néhány 0, 1 szintű varázslatot el is sütök a biztonság kedvéért. Így már sokkal jobban érzem magam. Míg összekaptam magam, addig a Ludas se volt rest, kerített egy asztalt és egy bontatlan pakli kártya hever a közepén. A famulusaink időközben már jó pár menetet letoltak, a kakasom húzza a lábát míg a liba egyik szárnya kővé változtatva, bénán lóg.
– Fájer vagy hatvanhat? Én választottam a harcnemet, tiéd a fegyver joga Döbrögi uram!
– Hogy egy talicska aprómajom másszon meg tégedet Mátyás! Legyen hatvanhat, viszont keresnünk kell egy független osztót, mert mindketten gyanakodhatunk csalásra.
A Ludas összecsapja a tenyerét és a semmiből egy piros maszkos, öltönyös alak tűnik elő. Ördögszarvai az ég felé ágaskodnak, mozdulatlansága nyugalmat sugároz. Démoni türelemként is jellemezhetném.
– Ez itt Kapzsiság egyik brókere, és biztosíthatlak, hogy nem részrehajló alak. Mindkettőnk lelkét felfalja, ha kell.
Nagyot nyelek és a hasam egyik harántcsíkolt izma görcsbe rándul, azonban semmi frappáns nem jut eszembe. Csak bólintok és reflexből leülök a semmiből előbukkanó székek egyikére. Miután a Ludas is kényelembe helyezi magát a bróker felbontja a paklit és átvesszük a szabályokat.
Utolsó megjegyzése megüti a fülem, "csalni lehet a játékban, de lebukás esetén automatikus kizárás jár". Megkeveri a kártyákat, a legény emel, majd utána én is.
Első osztás, izzadás indul, ránézek a lapokra és...
– Milyen tétben játszunk? – kérdem a brókertől, de rögvest meg is bánom.
– Mit szólnál az életéhez, vagy a halhatatlan lelkedhez dagadt?
– Hát akkor nem sok party lesz...
– De igen, ha részletekben teszed fel és bizony te neked jó nagy részeid vannak – kacsint rám a démon.
A gagyi kis varászlataim egész a kártya háromnegyedéig kitartottak, élesebb lett a szemem, mint a sasoké, hallásom is felért egy egérével, így igen jó előnnyel indultam a parasztlegényből végzetemmé avanzsált Ludas ellen. El is nyertem a fél testét, lelkét mire éreztem, hogy a varázsok gyengülnek. addigra persze a megmaradt csatározók is körénk gyűltek, és a bróker kihasználva az alkalmat egyből különböző, meccsről-meccsről változó ócokkal fogata a téteket. Marha jól keresett az a görény, máskor még irigy is lettem volna egy ilyen jó bizniszre, ám most az én bőrömre ment a játék. És persze én nem fogadhattam.
A sok elvesztett meccs után Matyi egyre inkább izzadt és kínosan feszengett. Előbb-utóbb hibázni fog, tudtam, és kerestem az alkalmat. Aztán egyszercsak:
– Hoppá, öcsém kilóg a lóláb! – csaptam le a kártyákat.
A ludas értetlenül, míg a bróker csak sejtelmesen nézett rám, és keze gyors intésével sürgetett, hogy indokoljam meg a mondatom.
– A makk csikó lába kikandikál a buggyos ingujjaból te csaló!
A tömeg egyöntetűen felhördült, főleg akik Matyira fogadtak, és a démon szavára a legény felemelkedett a levegőbe és körbefordult. Először csak a csikó, majd egy felső, és több pakli kártya esett ki a ruhái közül. Kajénul felröhögtem és az égbe nyújtottam a kezem.
– Látod, ÉN vagyok a gát ura, bakker! Eljött a bosszú ideje! és nem csak háromszor...
Körbenéztem és a bosszúszomjas tömeg a vért várta, ám ekkor eszembe ötlött goblincsata meg a többi kötelező kalandor dolog.
– Tudod mit, öcsém, nekem most rohannom kell, de nehogy szó érje a ház elejét... – A bróker felé fordultam és ráruháztam a nyereményt.
– És mit kérsz cserébe, dagadt?
– Mit tudom én, majd egyszer kérek valamit, az úgy jó?
Bólintott és hosszú villás nyelvével elkapta a libát. Reccsenés, csontropogás hallatszott és elhaló gágogás. Közben a hónom alá kaptam a kakasom és a megmaradt Elvisekhez fordultam.
– Na srácok, húzzunk innen a pikába! Van egy bazi nagy portál, amit be kell zárnom és még hosszú az út. Mellesleg úgy kiszáradt a szám a nagy izgalomban...
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

Wrong side of the track Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wrong side of the track   Wrong side of the track Icon_minitimeCsüt. Okt. 22, 2020 10:20 pm

Tapasztalt vagy már és inkább előreülsz a bulikamionban, minthogy hátul megint afféle dolgokba keveredj (értsd: a pénzed, a ruhád, a józanságod és a méltóságod elvesztése), mint ami az eddigi úton történt.

Lassan zötyögtök az erdei úton. A Rumcájszok ólomgolyóbisaitól pókhálósra tört ablakon alig látsz ki, de nagyon nincs is mit nézni, fák vannak mindenhol. De hát ez egy erdő, és ugye ott ez a sztenderd. Bambulás helyett inkább a műszerfalba karcolt örök igazságot próbálod értelmezni: KIMIJEN - KOMOJAN - KAMIJON - de sajna ez sem segít, öledben a sérült kakaskádat simogatva lassan elnyom az álom...

Nagy zöttyenésre riadsz fel. A fák eltűntek előled, már csak az oldalsó ablakon látni őket (ezt hívják az erdő szélének), és két golyóbis, valamint egy csomó repedés közt megpillantod az úticélt, a Reggeliző dombot, leánykori nevén a már-tököm-se-tudja hányas számú magaslatot.

A látvány igazán megkapó: az erdőnek itt a vége, innentől egészen a goblin putrinegyedig dimbes dombos, de határozottan lejtős a terület. A Reggeliző domb ott terül el előtted, az egyetlen pontja a tájnak ami magasabban van, mint ahol most állsz. Ideális helyszíne mindenféle gonosz varázslat elsütésének. Ha oda kiállsz, már csak némi sötét felleg és pár villámcsapás kell ami megvilágít, és tuti hogy minimum a sötét Gandalfnak fogsz majd kinézni, aki épp a világot veszejti el.

De ettől még nagyon messze vagy. Valahonnan ruhát kéne szakajtani, egy kis hideg víz sem ártana, meg valami csodaspell, ami elmulasztja a macskajajt... kikászkálódsz a kamijonból és és intesz a két oldalt felsorakozó díszőrségnek, akik sorfalat állnak neked a domb aljáig. Nem túloztak a vezérkarnál, a PP tényleg pályázhat a legjobban öltözött goblin csapattest címére, és mivel nagy valószínűséggel nem lenne már versenyző, meg is nyernék azt. Elédpattan a legdíszesebb muki, fején a régi porosz császárokra hajazó sisakkal, csak még több aranyozással. Vigyázzba vágja magát, tiszteleg, majd a képedbe üvölti:

- Uram, szőrjesszszőr, a Bravó század első, második és harmadik PP szakasza felsorakozott! Várjuk a parancsait! PP viii-gyázzz! Tiszte-legggj!

Súlyos szablyák kerülnek elő a hüvelyükből, a szakasz tagjai  rézsútosan előre tartják mint ahogy a tűzoltók szokták az ifjú párnak az esküvőkön. Kicsit meggörnyedve férsz át alattuk (elég alacsonyak a goblinok), de valahogy átszuszakolod magad.

Ahogy átérsz, a CSK egyből ott is terem melletted. Fényesre polírozott névtábláján az "Sgt. G. Simondán" felirat díszeleg. Vajon mi lehet a G, morfondírozol magadban, és a másnaposság azon pontján vagy, amikor az ilyen morfondírok épp hangosan zajlanak. Alaposan meg is lepődsz, amikor jön a válasz:

- Guszti, kegyelmes uram - mondja feszengve a CSK - de ha megkérhetem, szólíccson inkább őrmesternek az embereim előtt... - majd újra visszatér üvöltő üzemmódba, és megkérdi úgy, hogy az emberei is hallják:

- Uram, szőrjesszszőr, mi a parancsa? Életünket és vérünket a hazáért! - válaszolni kéne neki valami tartalmasat, de neked meg közben csak azon tud járni az agyad, hogy vajon hová lett a kakas?
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Wrong side of the track Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wrong side of the track   Wrong side of the track Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Wrong side of the track
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Continue Game
 :: 
Resurrection again and again and again...
-
Ugrás: