ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 1.1 So it begin...

Go down 
SzerzőÜzenet
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

1.1 So it begin... Empty
TémanyitásTárgy: 1.1 So it begin...   1.1 So it begin... Icon_minitimeSzer. Nov. 18, 2015 1:46 pm

A teljes első fejezet a blogunkról lett átköltöztetve, az átláthatóság reményében. A régi oldalunk még elérhető a:
http://onlinerpgformylads.blog.hu/1.1 So it begin... Fantasy_pub_dragon_by_krukof2-d32ewpe

Valahol egy távoli galaxisban ahol vannak sárkányok és Ufók, ahol Az Erdők Fekete Kecskéje együtt poharazik Odinnal, ahol a kommunista mutánsok csempészik a rumot át a Falon, na ez a történet valahol ott játszódik.
Természetesen mint minden kaland ez is egy kocsmában kezdődik, ahová beültetek egy sörre. De csak egyre, mert annyi pénzetek maradt. Ez a kocsma is olyan mint a többi a vidéken, a korcsmáros egyik fejét Tibinek szólítják és melleseg kétfejű ogre, és a kiszolgáló nőszemély egy Ancsa névű kék nőstényfarkas aki kötényben, kétlábon igen kifinomultan küldi el a "kedves" vendégeket melegebb éghajlatra. Az asztalotokat két köpéssel egy egy mancstőrléssel takarítja meg a kék farkas és tovarobog. Ahogy jobban körbenéztek a szomszéd asztalnál egy magas csápos alak kockázik egy sötét elffel, melletük törpék söröznek akik a bányaszatot vitatják meg fennhangon, pár rohamosztagos épp egy ewokkal erősködik, fene tudja min. Mindent összevetve kevesen vannak itt. A  pult melleti dobogón valami fura bárdcsapat bőrruhában adja elő a legnépszerűbb számát, legalábbis szerintük. Az egyik sarokban egy kámzsás alak ücsörög talpas pohárból szopogatja az italát, láthatóan jól szórakozik a kezében tartott Harcos Képzelet könyvön, mellette egy kis táblára pedig a Help Wanted van felírva.

A falra szerelt kalandmérő szinte kiakad, mert csak úgy süt ebből a kocsmából a potenciál.


A hozzászólást Eszka összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 12, 2016 3:52 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

1.1 So it begin... Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1.1 So it begin...   1.1 So it begin... Icon_minitimePént. Nov. 20, 2015 11:24 pm

StupidEarthMonkeY
2015.10.08.
13:32:27

Miközben a biomechanikus karomat finom hangolom egy csavarhúzóval, és azon gondolkodom, hogy vannak azok a viccek, hogy bemegy egy ... egy bárba. ők mind egytől egyik ott maradnak a bárban. soha nem szól arról a vicc, hogy ki is jönnek. mennyre zsúfolt lehet már ennyi idő után az a bár. höhö.

Mindenesetre jól figyelemmel kisérem a történéseket a rohamosztagosokkal, hátha valami balhé keveredik. Régóta szerettem volna egy ewok nagyságú kitömött Teddy macit.

Dr. Casanova Boltar
2015.10.09.
08:39:50

Magányosan támaszkodok a bárpultnál, miközben diszkréten flörtölök a Kék szépséggel. A szemem sarkából szemmel tartom a kockázó sötét elfet és természetemnél fogva borzasztóan frusztrál a midget-ek hozzá nem értő beszélgetése.

A piával sose volt gondom, az első 4-5 üveget jól bírom, de a 6.-nál elkezdek kötekedni, szerencsére ma nem vagyok józan kedvemben.

Feltűnik egy ortopéd alkoholista a sarokban, de nagyon nem tudom érteni, hogy miért csorog a nyála a rohamosztagosok molesztálta ewokra.

Eszka
2015.10.09.
12:03:08

Ahogy múlik az idő, újabb vendégek érkeznek emelve a kocsma forgalmát. Munkások, idegenek, azok akiknek nincs jobb dolga kedd este és azok akinek van.
Mivel ez a környéken az egyetlen „szórakozóhely” így itt fújja össze a szemetet a szél.
Időközben a ewokok lerázták a fehérruhásokat, valami füzetet villogtatva, azok meg látva a Diódavállakozói igazolást, tovább is állnak. Azaz csak a pultig ahol egy könnyű freccset bedobva, folytatják az egrecíroztatást.
- Téged @Dr. Casanova Boltar érdekelne egy jó meló? Bolygóközi Munkakönyv rendben? - kérdezi az egyik sanda mosollyal az arcán.
Közben pár rongyos, koszos képű suhanc keveredik feléd @StupidEarthMonkeY. Felturbózott füleddel hallod a sutyorgásukat. a kocsmai zaj mellett is.
- Ez a gádzsó nem valami körözött köcsög? Minta rémlene a pofája a reklámból..
- Nem tudom ,de az biztos hogy, jó Ali jó pénzt adna ezér a karé.
- Te more, kemény gyereknek láccol iszol valamit? –kérdik tőled.

Az idilli kocsmai hangulatot csak a bárdok zenéje kavarja fel


Danolásszak vidáman...

Dr. Casanova Boltar
2015.10.09.
14:04:41

Nem szabad túl korán kezdeni az italozást, mert az ugye modortalanság, ezért így délután két óra felé még csak a harmadik üvegnél járok, így a nyelvem sem akad össze, de kellő pimaszság azért már szorult a fogak közé...

Udvariasan felszólítom az urakat, hogy ne nagyon foglalkozzanak az én munkaengedélyemmel, leginkább azért, mert az B kategóriás okmány és ők nem jogosultak az ellenőrzésére, majd visszafordulok Ancsához, hátha lophatok egy kósza mosolyt.

Amikor a keménységemet firtatják és fizikálisan is megpróbálják barátságukat kinyilvánítani, megbillenek kicsit és a Diódavállalkozóit büszkén markolászó kicsi szerzeten átesve meglököm a sarki ortopéd alkoholista nemi identitását firtató koszosok egyik tagját.

StupidEarthMonkeY
2015.10.09.
15:35:58

Miután befejezem a finomhangolást, a mechanikus kezemmel felkapok az asztal alól egy negyven literes gépzsíros bödönt, lebaszom az asztalra, majd közlöm, hogy nem vagyok a moréd, haver, és ha anélkül ülsz le, hogy hoztál volna nekem whiskeyt, enélkül tolom a garatodig a kezem. A miheztartás végett szétnyílik a teljes karom mind a 60cm-es kerületére, és mindenki elkezd csodálkozni a gyönyörű rózsaszín neonvilágítású flikk-flakk belső festésen, ami mellé még zenét is játszik. Közben nagyban figyelem az ewokokat, nem szeretném, ha a csápos forma közelébe mennének.
Senki nem szereti az ázott, taknyos macikat...

Leonidas
2015.10.09.
18:43:33

Mint mindig, most is késve érkezek.
Betoppanva az ivóba a velem született udvariasságom kerekedik felül, és így a felém forduló arcoknak udvariasan biccentve a fal melletti kijelölt helyre támasztom le felajzatlan íjamat és a hátamról leemelt teli tegezt. Az övemben rejtegetett lézerfegyverről, a késeimről és a meglepetés drágaságomról persze elegánsan megfeledkezek, azok maradnak nálam, hátha szükség lesz rájuk az est folyamán.
Körültekintve helyet keresek magamnak. A törpék szóban sem jöhetnek, idáig érezni a bányák bűzét rajtuk. Az ewokok, bár ők is az erdő gyermekei mint én, mégiscsak állatok, magamfajta nem közösködik velük. A pultnál épp valami lökdösődés van kialakulóban, ezért marad a sötét elf asztala vagy a kámzsás. A sötét elf, bár szegről-végről valahol rokonok vagyunk, mégsem annyira szimpatikus, a nyálcsorgató csápos alakokat meg egyenesen rühellem.
Marad a kámzsás alak, tán ez lesz a legjobb választás. Olvasni én is szeretek, legalább lesz valami közös témánk.

Eszka
2015.10.09.
19:46:38

@Dr. Casanova Boltar:

Nagyon kellemes medveszőrön gurulni - állapítod meg, és nagyot nyekkenve földet érsz, de már pattansz fel, mer nem illik így viselkedni hölgy társaságban. A hirtelen tataminak használt medve a földön kiterülve kalimpált, láthatóan az igénybevételt nem bírta a kis gyönge dereka.
A „hölgy” elég karcos hangon utasítja rendre a medvéket:
- Takarodjatok vissza a konyhára Ti bolhás kis férgek vagy mehettek a Halálcsillagra diódát válogatni – rugdossa a konyha felé a mackókat.
- Te meg töröld el a bárgyú vigyort a képedről, két hét múlva leszek nő újra teliholdkor, de ha gondolod és megigazítja a kötényét.
- A személyzet megsérült miattad, ezt Tibivel beszéld meg- mutat a két fejű csaposra- de mindamellett aranyos vagy – és rád vicsorítja ragadozófogait és megsimogatja az arcod.
A szutykos pedig nagyot repül lökésed nyomán..

Eszka
2015.10.09.
19:48:35

@StupidEarthMonkeY:

- Ne haverozzá More csávó..- de itt félbeszakad a mondandója és ahogy van, rád zuhan és estek.. Zsíros vájlingostúl, szipcsi-szupcsi robotkarostúl, asztalostúl..
Stúl, Stúl, Stúl mindenen stúl, gyakorlatilag úgy fest mintha lefeküdtél volna aludni, de takarónak egy asztalt, egy koszos képű suhancot meg egy nagy bödön zsírt használsz.
- biztos így szereti - gondolják a vendégek- és mindenki folytatja az addig félbehagyott dolgát.
A robotkarodon pukkan valami és kihunynak a szép fények.
A „moréd” a pultnál álló ittas egyénre mutatva mondja:
-Há more , az a kutya lökött rájad, A lányom lássam a rávátálon, há assziszed kötözködnék egy ilyen kémény gyerekkel mint Te?- ártatlanképet vágva izzad rajtad.
A "kutya" aki a gaztettet elkövette épp a pultnál smúzol a Farkassal , lábánál egy kiterül medvével.
Nem elég, hogy lejáratott, de még a prédádra is szemet vetett.

Eszka
2015.10.09.
23:54:23
@Leonidas:

Vadonatúj asztaltársad rád néz, leteszi a Hogyan fosszuk meg a sárkányokat minden ingó és ingatlan vagyonuktól könyvét, és megkérdi :
- Bort?- meg sem várva a válaszodat ingujjából egy nyulat-ezt gyorsan szabadon engedi - majd egy poharat húz elő és tölt.
- Az álláshirdetésre jelentkezik?
Hátraveti a kámzsáját és láttatni engedi a ezüstróka bundára hasonlító haját, szakállát és hideg kék tekintetével végig mér.
- Jozsué vagyok a Felkent, egyébként technotrata pap. Nagyon menő, imádják az itteniek.
Lenne egy komolyabb feladatom, amire bátor jelentkezőket keresek. Sajnos nekem itt kell helyt álljak és szórni az áldást, miegymás..Mivel igen elfoglalt vagyok ezért is gondoltam a hős liszenszelésre.
De először is nézzük megfelel -e.
A kezében materializálódik egy kis füzet amin a neved szerepel.
- Kedves Legolas, ahogy látom Ön képzett "szakember", ért az íjhoz, a kardhoz valamint az elefántok ormányán való lecsúszáshoz, és persze mindezt stílussal. Hát el kell ismerjem magának aztán igen hosszú a CV-je. Ezt mind megcsinálta vagy kamu a fele?
De ne bolygassuk ezt, szerintem alkalmas erre a munkára. A díjazás már-már eposzi méretű, az Én Istenem mindent megfizet.
Már csak társakra van szüksége...
- Mit szól hozzá kedves lombrágó barátom?
A kocsma közben az átlagos esti lincselős hangulatban van. A bárdok rágyújtottak oldalt, Tibi egyik feje épp készül leszedni a balhést a tíz körméről a sérült ewok miatt, közben a menő robotcsávó a gépzsírtól olajozottan pattan fel.
Végre a Kék farkas kiszúrt mint új vendéget és feléd tart.

Dr. Casanova Boltar
2015.10.10.
00:15:25

Mar majdnem elolvadtam Ancsa bájaitól, amikor hirtelen elindult a kocsma másik végébe valami hobókhoz. Ezt nem hagyhattam szó nélkül es megpróbáltam utána menni, de elkapta a vállamat valami gödhös hajléktalan. Szerelemben, háborúban bármit szabad és én éppen akadályoztatva vagyok, hogy bagolytalanitsak, ezért azzal a lendülettel arcon somom.
Bízva az észrevétlenségemben, Ancsa után tántorgok.

A háttérből hangokat hallok, de pont nem érdekel, most jobban zavar, hogy szívem hölgye valami hajléktalan vegánnal smúzol.

Leonidas
2015.10.10.
07:29:34

Jozsua, a Felkent? Hová kenték fel? - göcögök magamban, de nem mondom ki, mégiscsak tisztességben megöregedett istenszolgájáról van szó, nekem meg volt gyerekszobám, bár lehet hogy egyetlen vagyok ezzel itt ebben a csehóban. Most hogy jobban megnézem, valahonnan ismerős a tag. Tán csak nem valami tévés imákolós lelkipásztorba botlottam bele? Vidám vasárnap meg ilyesmi?
Na mindegy, egyelőre nem kezdett el téríteni, de addig jó neki, mi erdei legények nem csípjük az ilyesmit.
- Hm, Józsikám, értem én a viccet, még ha nem is csípem mindig - vetem oda neki, mert egy csöppet azért felhúzott. - Attól hogy az erdőből jöttem, még nem kéne a szokásos rasszista sztereotípiákat elsütögetni. Elefántot még csak állatkertben láttam és a nevem, mégcsak véletlenül sem Legolas, hanem LEONIDAS. Javiccsa csak szépen ki a kis jegyzeteit.
- A munka mindenesetre érdekel, messze a van a legközelebbi erdő ahol tudnék bogyókat gyűjtögetni meg vadászni, enni meg kell nekem is. De mielőtt elfogadnám, azért szeretnék tudni róla egys-mást, mert mindent azért én sem vállalnék el. Ja, és a fizetség témán sem kéne csak így átugranunk. Ha leszerződök magához, mint alvállalkozó, akkor rendes szerződést kell kötnünk, fizetési határidőkkel, számlákkal, különleges esetekre vonatkozó apró betűs kiegészítésekkel, miegyebekkel.
A bort azért elfogadom az atyától, bár nem iszok belőle. Várom a gyömbérsörömet, már mindjárt itt is van a szőrös kis pincércsaj, bár mintha egy kicsit túl nagy árnyéka lenne...

StupidEarthMonkeY
2015.10.10.
14:18:08

Felállok, amekkora erővel csak tudom megütöm a havert, es míg lendületből repül a kocsma másik végébe, torkom szakatából elüvöltöm magam, hogy KOOOOOCCCCSSMAAAIIIII VEEEEERRRREEKEEEDDEEEEEEEEEEEESSSSSS!!!!!

Ezzel előkapom a plazmakardomat es a duplacsövű sörétesemet, es kérdően nézek körbe, hogy ki kér meg pofont.

Eszka
2015.10.10.
19:37:35

@StupidEarthMonkeY:

A test nagy sebességgel átrepül az ívó másik végébe, ahol nagyot nyekkenve pattan le a falról és nem mozdul.
Gépzsírtól csöpögve állsz világító tekintettel harcra készen kezedben a puskával és a lézerkarddal és várod az ellent. Elüvöltöd magad, nagy hirigre számítva állsz. Gondolatban a kocsma már ég, a társagát egyik felét felkoncoltad a lézerrel, míg a másik lyukacsos a söréttől.
Hirtelen sötét lesz ami úgy telepedik az ívóra, mint egy lusta fekete macska,közben a félig zárt robotkezed felszikrázik és egy-egy pillanatra megszólal a hang belőle és a valamiért világítani kezd fene módon.
@Leonidas:

- Nézd ööö- a papírjára pillant és átír valamit- LEONIDAS , rendben?
Megértem, hogy van a kétkedését, teljesen jogos de tudja ezekben a minimál költségvetésű kalandokban nem szabad nagyra vágyni. Én azt mondom legyen ez egy próba kaland. A költségeket állom és amit találnak azt megtarthatják, ezenkívül 100XP-t tudok jóváírni a karakterlapján ezt megoszthatja a társaival, ha lesznek, vagy megtarthatja, bánom én. A munka legyen letudva.
Felkent Józsi abba hagyja és felnéz, az asztal mellet a benga nagy kék farkas áll két lábon, kötényben.
Szaga alapján jelenleg hím de közel az évforduló, mikor nemet vált. Talán ez magyarázza rajta az elkenődött szemfestéket.
Neked pajti mi kell?- kérdi bájos, karcos hangon.
Ekkor valami hatalmasat puffan mellettetek , a farkas odébb ugrik és ...
@Dr. Casanova Boltar :
A füles jól sikerülhetett, mert senki nem jön utána így már ragadnád szőrén azt a helyre farkast, mikor valami elsuhan melletted és nyekkenve földet ér. Te a menetszéltől , nem is az italtól megbillensz és vigyorgó zuhansz Ancsára.
Jobban mondva annak hűlt helyére egyenesen egy hosszúfülű elfre.
Ebben a pillanatban baljós sötétség terül el az ívóban, csak egy valami világít, a vérszomjas tekintetű android kezében egy mordállyal és egy lézerkarddal, aki ezt üvölti:
- KOOOOOCCCCSSMAAAIIIII VEEEEERRRREEKEEEDDEEEEEEEEEEEESSSSSS!!!!!

Elsőként József Testvér kommentálja:
- Kedves LEONIDAS azt hiszem találtunk Önnek társakat.

Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
 
1.1 So it begin...
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Fejezetek, Chapters
 :: 
Load Game
 :: 
First Game Cycle- Let's go an adventure!
-
Ugrás: