ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Prevoiusly on RPG Online 2.0 - 2.1

Go down 
SzerzőÜzenet
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Prevoiusly on RPG Online 2.0 - 2.1 Empty
TémanyitásTárgy: Prevoiusly on RPG Online 2.0 - 2.1   Prevoiusly on RPG Online 2.0 - 2.1 Icon_minitimePént. Nov. 20, 2015 11:31 pm

Prevoiusly on RPG Online 2.0 - 2.1 Prev2010


A hozzászólást Eszka összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 29, 2015 10:19 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

Prevoiusly on RPG Online 2.0 - 2.1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Prevoiusly on RPG Online 2.0 - 2.1   Prevoiusly on RPG Online 2.0 - 2.1 Icon_minitimePént. Nov. 27, 2015 7:30 pm

A második fejezetben a megfogyatkozott létszámú kis csapat kalandjai az űrben folytatódnak, mégpedig nem máshol, mint a rengeteg faj és kultúra olvasztótégelyeként működő Omega-4 űrállomáson.

Már az odaút is kalandos, hőseink más-más úton érik el úticéljukat: mig Tuforszri és Leonidas a Ha Én Egyszer Kinyitom A Számat nevű kultúrabeli hadihajó kellemes (valamint gyors és olcsó!) siklójának fedélzetén koktélokat szopogotva és adomázva jutnak el az űrállomásig, addig Dr. Boltar kevésbé zökkenőmentesen és lényegesen rosszabb állapotban érkezik meg: először Bran Solo társa, az evok Bekka ipari teljesítményű porszívója szippantja fel a kisfarkasok közt deliriumban fetrengő dokit, majd a titokzatos és végzetes szépségű K. akar a bőréből új estélyit készíteni.

A nagy találkozás az Omega-4 űrkikötőjében történik, végre újból együtt a kis csapat. Egy nagyszerű NJK társsal gazdagodnak útközben hőseink, a K. toalettjéből elemelt, korábban Buksinak is hívott Törcsivel, a törülköző-MI-vel, aki a későbbi, Tuforszri életéért folytatott heroikus küzdelemben még főszerepet is fog kapni.

Tuforszri ugyanis végzetes vírustámadás áldozatává válik: Pásztor parancsnok sörözőjében a csapat kontaktját várva lefagy, tudata leválik a testét irányító rendszerről, és szabadon kezd kószálni a kibertérben. Hiába próbálja a társaság minden erőforrását és tudását a kiborg megmentése érdeklében megmozgatni, hiába sikerül Törcsinek az análizálás után némi életet lehelni az eléggé elhasznált robottestbe, sajnos végül egy kiberklinikára kell beadni a kiborgot, ami már nem más mint egy elfekvő, egy utolsó állomás a beteg robotembereknek... (egy játékos karakter kiesett.)

Prevoiusly on RPG Online 2.0 - 2.1 11j3ogk
Béke merevlemezedre, Ash-243 alias TuForSzri

Közben hőseink megismerkednek a hódküllemű ÁrnyékBrókerrel, aki az állomásbeli kontaktjuk, némi szóváltás után vele véglegesítik a küldetés részleteit. Leonidas egy még ennél is kevésbé kellemes meetingen is részt vesz, találkozik a doki nemezisével, a titokzatos K.-val, aki nem más, mint a Krampusz, maga. K. éppen főnöke, a Mikulás vállalati pozícióit akarja gyengíteni, ezért "kéri" fel a kis csapatot egy olyan melóra, amiben már szépen bizonyítottak: a Mikulás ajándékgyárainak szabotálására. Túl sok választása nincs az elfnek, vagy ez, vagy a virgács, hát ezt a küldetést is elvállalja. Meló tehát van bőven, csak nem haladnak velük.

Ezen történések után indulnak meg hőseink a Fekete Napra, hogy végre így vagy úgy, de véget vessenek az eretnek mozgalom által generált problémának...
Vissza az elejére Go down
 
Prevoiusly on RPG Online 2.0 - 2.1
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Fejezetek, Chapters
 :: 
Load Game
 :: 
Second Game Cycle - Journey through the space
-
Ugrás: