ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 2.1 Castor Fiber, ShadowBroker

Go down 
SzerzőÜzenet
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Empty
TémanyitásTárgy: 2.1 Castor Fiber, ShadowBroker   2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Icon_minitimePént. Nov. 20, 2015 11:34 pm

2.1 Castor Fiber, ShadowBroker The_illusive_man_by_shreas

Egy nagyobb téren rak ki titeket a taxi, a merevség a porcikáitokból nehezen múlik. Sötét van és pár gyanús alakon kívül nem sok érdekeset láttok ezen a tájékon, a dílernek igaza lehetett, amikor arra gondolt hogy nem sok történés van errefelé.

Olyan mintha nem is egy űrállomáson hanem egy vidéki városban lennétek. Kissé zsibbadtan járjátok körbe a teret, átmozgatava fagyasztott lábaitokat, de a Árnyékbróker nem akar mutatkozni.
Pedig jóval elmúlt már a megjelölt időpont.

Várakozás közben kicsit átbeszélitek az iménti Miklósos incidenst, persze Buddy közben ugyanúgy csacsog:

- Frankó ez a táska, csak nem tudom megy-e a kiborgomhoz, mert hát a táska az új, ez meg egy elég lepukkant robot, de ha azt vesszük van benne zene, internet.
Fiúk, hogy már kezd uncsi lenni ez a robotolás, szoftveres részét nagyjából rendbe raktam, a vírussal nem tudok mit csinálni azzal neki kell megküzdenie, de rejtettem el pár back doort segítségként.
Tudjátok mi kéne még?  
Egy jó nagy duda nekem, hogy lazítsak ennyi meló után. Tisztára kivagyok, Dokikám nincs nálad valami? Remélem  ez a bróker tud valamit, mert már vagy két napja nem toltam semmit. Ja meg egy jó kibersebész se ártana aki rendbe szedi ezt a vasdarabot, hiába vagyok menő de közel sem nem annyira, hogy optikai kábelt huzagoljak macro méretben..- meg hasonló tartalmas dolgokat mond, de ahogy a mondás tartja, ami egy hiperinteligens törölköző szívén az a száján.

Kezd zsibbadni az agyatok a sok fecsegéstől, mikor @Leonidas  a halántékodat dörzsölve kiszúrsz valamit az egyik konténeren ami a tér szélén a gát oldalában van. Hard perception test successfull
Egy űrgárdista jelvényrészlet az ami felkeltette a figyelmedet még jó, hogy az éles tünde látásod nem kopott meg a sok használattól az évek során. Az eltelt dekádok során láttál már hasonlót és ahogy közelebb léptek felvillan párszor.
A nálad lévő megbízás mintha melegebb lenne és mikor előveszed, hogy jobban megnézd, lézernyaláb csap ki a tároló felöl, leszkennelni az iratot. Valami zöld fény gyúlik bent, egy ajtó nyílik a konténeren.

Belépve a vörös fény átvizsgál titeket is, elidőzve a törölközős roboton. Pár folyosóval később egy terembe juttok, ami tele van zsúfolva műszaki cikkekkel. A falon tucatnyi holomonitor közvetít némán az Omegáról, tőzsdei adatokról  és egyéb általatok ismeretlen helyekről, csak halkan szól valami zene


Közepén egy amolyan régi karosszékben egy nem szokványos alak ül és rágcsál valamit, háta mögött egy óriás kivetítőn egy bolygó látható, ami a világítást jelenti a teremben.
Humaniod testét helyenként szőr borítja, lapos nagy farka a földig lóg. Rágcsálószerű arcából hosszú első fogak lógnak ki, épp a kezében lévő fadarabokat ropogtatja élvezettel. Felső testét tetoválások borítják sárkányok, koponyák színes egyvelege némelyik még foszforeszkál is a ebben a fényben

- Ahogy látom,  sikerült betalálniuk szerény hajlékomba. Elnézést az elővigyázatosságért de higgyék el minden okom megvan rá, mostanában nem vagyok túl jóban a helyi alvilág kiskirályával, Áriával. De nem is terhelném magukat ezzel.
Meg kell mondjam elég szedett-vedett csapat az Önöké, nem éppen a klasszikus űrgárdista  halálosztó brigád, adamantitpáncélban meg lánckarddal.
Bár a maga módján az a tudat nélküli kiborg meg az intelligens törölközője is félelmetes látvány nyújt - mosolyog egyet bajsza alatt.

Engem mostanában Árnybrókernek hívnak, Önök meg felvenni jöttek a inkvizítor küldetést? - kérdi tőletek kezében az időközbe elővett kék felkiáltójeles buborékot pörgetve a kezében.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.1 Castor Fiber, ShadowBroker   2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Icon_minitimeVas. Nov. 22, 2015 9:53 pm

Alapjában véve nem szimpik a hódok, mindig marha nagy felfordulást tudnak csinálni az erdőben. Így elsőre ez az alak sem lopta be magát a szívembe.
- Hála az isteneknek megúsztuk, mégsem csapda - vigyorgok rá megkönnyebbülten a dokira - Törcsi, tekerd lejjebb a kiborg harci huzalozását, most mégsem lesz hirig - az éppen csak hogy hallható magas frekvenciájú zúgás elhalkul, ahogy standby üzemmódba kerül Tuforszri - várjatok meg odakint, ja, és közben rácsatlakozhatnál valamelyik InfoKioskra, és kereshetnél egy éjjel-nappali kiberklinikát, hogy visszakapjuk végre a robotembert.

-Ööö, hát igen mi lennénk, és hidd el nekem, hogy több potenciál van bennünk, mint amit elsőre kinézel. - mondom a hódembernek - Én Leonidas lennék a Kardashianról, a nagytiszteletű társam pedig Dr. Casanova Boltar, a híres-neves orvos-kutató a Namekről. Bár régóta nem praktizál már szülőbolygóján, azért ott még mindig sokan emlegetik a nevét... Ash-234-et pedig leszkennelted már, jelenleg egy törülköző-MI hajtja, mert összeszedett egy komoly fertőzést a Pásztor-sörözőben. Elég rosszhírű környék, nem volt túl szerencsés, hogy éppen ott kellett várakoznunk pláne egy ork-koncert közepette... na mindegy, túléltük. Osztán mit tudnál mondani az új questről? - nézek pislogva a buborékban lévő felkiáltójelre.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.1 Castor Fiber, ShadowBroker   2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Icon_minitimeHétf. Nov. 23, 2015 12:48 am

- Hát ha azt mondjátok, bírni fogjátok akkor tessék- azzal az elf kezébe dobja a küldetésbuborékot. @Leonidas: nagyon hasonlít arra amit Józsuétól kaptál, apró írást találsz a hátoldalán: minimum  Lvl 2

Amit tudni lehet a vadiúj küldetésetekről az nagyvonalakban, annyi hogy eretnekek jelentek meg a Fekete Nap bolygón illetve annak közelében. Természeténél fogva ez a bolygó hideg éghajlatú, de a közelmúltban sokat csökkent a hőmérséklet és megindult a pufajkák és jégeralsók importja, ami nem feltétlenül lett volna gond.

De történtek AZOK az esetek is.

Elraboltak jó pár ott élő lakost de csak egy hétre, utána a saját ágyukban ébredtek. A visszatértek hagymázas beszámolója alapján annyit tudunk, hogy  nem bántották őket csak beszélgettek velük. Később mikor felépültek a visszatértek, elkezdtek összejárni a helyi templomban és mindenféle elméleteket alkottak az elrablásuk mibenlétéről.
Leírásaik alapján az elkövetők két csoportja létezik: a nagy magas szürkék  és az alacsony zöldek. Az Eretnekek vezére egy bizonyos János, akit félve emlegettek egymás közt még az elrablók is, jéghideg italokat ittak így okunk van feltételezni, hogy közük van a bolygó kihűléséhez is.
Nem mindenki tért vissza az eltűnt emberek közül, pár társukat még fogva tartják valahol de erről sajnos nem tudtak egyebet mondani - mondja el egy szuszra a Hódember.

Ez egy nagyon testhez álló feladat Mr. Leonidas, mintha az Ön csaptára szabták volna. a díjazás minimum egy szintlépésnyi ikszpé és 100 helyi fizetőegység. Várom vissza magukat, ha végeztek de most elég egy üzenetet küldeniük a castorfiber@shadow.netre
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.1 Castor Fiber, ShadowBroker   2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Icon_minitimeHétf. Nov. 23, 2015 8:35 am

Egyszerűen ámulatba ejt a hely és a dizájn, szóhoz se tudok jutni. Mintha mescalintól pörögnék 3 napja, pedig Törcsinek adtam az utolós adagot. Már csak zöldségem maradt, de erről neki nem kell tudni. Túl sokat szív és láttuk már korábban mennyire megnehezíti a questelést a kábszihasználat.

A háttérben ténfergek és amíg Leo egyeztetést folytat, alaposan szemügyre veszem az ojjektumot. Barokk stílus? Nem is értem.

Az egyik tartógerendán karolmásnyomokat vélek felfedezni és amíg senki nem figyel, kaparok egy kis mintát. Ki tudja, hátha a DNS elemzés használható információval fog szolgálni. Majd Törcsi kielemzi az új DNS-analizátor 2000 segédprogrammal. Ha jól emlékszem, akkor letöltöttük a 3.0.2.0.1 patchet.

Kezdem magamon érezni a fürkésző tekinteteket, úgyhogy alig feltünően visszaténfergek a kompániámhoz. Pont a bemutatás részére érkeztem meg, tisztelettel meg is hajolok a nevem hallatán.

Finoman félrehúzom Leot a quest részleteit követően.
- Nem tűnnek túl veszélyesnek ezek az úgynevezett eretnekek... Behaluztak valami paridrogtól és megborult az istenhitük. Kicsit szektáznak, mert kemény tripjük volt, de nem tűnnek egy cseppet se agresszornak. Valószínűleg nem velük lesz a gond, hanem az elrablóikkal és ott lehet az összefüggés is a légköri változásokkal. De a nyakamt rá, hogy csak a bolygó forgása miatti sötétség lesz a ludas.
Szerintem derítsük ki ki volt az első eltűnt majd megkerült páciens és beszélgessünk vele egy kicsit.

- Mélyen tisztelt ÁrnyékBróker, lehet tudni, hogy mikor kezdődtek az eltűnések és hol találjuk az első visszatérőt?
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.1 Castor Fiber, ShadowBroker   2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Icon_minitimeHétf. Nov. 23, 2015 8:43 am

-Túlságosan racionálisan gondolkodol, jó doktorom, de hát ez is várható el egy magadfajta tudósembertől. Az életnek azonban vannak sötét, megmagyarázhatatlan aspektusai is, és én gyanítom, hogy most is állhatunk szemben egy ilyennel. Eretnekség, sötétség és hideg, ezek a gonosz megnyilvánulásai. Bármennyire is tiltakozik ellene a józan eszünk, nem hagyhatjuk ki a számításból azt sem, hogy itt bizony egy magasabb rendű gonosz erővel állunk szemben...

- Semmilyen változások nem estek a visszatérteken, kedves ÁrnyékBróker? Furcsa stigmák, lázálmok, hirtelen elszaporodó terhességek, ilyesmi?
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.1 Castor Fiber, ShadowBroker   2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Icon_minitimeHétf. Nov. 23, 2015 9:11 am

Amíg van termőföld a tudomány magvainak, addig a racionalitás talaján állva szemlélem a dolgokat. Márpedig ha itten egy felsőbbrendű erőről van szó, hát drága barátom, akkor bizony annak a bizonyos lónak az egyik bizonyos tesrészének a rossz végén állunk...

Elgondolkodva megvakarom a fejem...
- Bár ha jobban belegondolok, nekem veszíteni valóm amúgy sincsen. Vagy a Miki gyárában leszek zászlóshajó, vagy K gazella testén töltöm hátralévő életem, de nem a kellemesebb fajtából vagy itt kapok egy análszondát.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.1 Castor Fiber, ShadowBroker   2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Icon_minitimeHétf. Nov. 23, 2015 10:30 am

- Amondó volnék drága doktor, hogy ne zargassuk feleslegesen hódküllemű barátunkat tovább olyan kérdésekkel, amelyre láthatólag nem tud válaszolni. Sokkal több esélyünk lesz bárminemű tudás megszerzésére majd a helyszínen.
Előtte azonban robotkarú barátunkat kellene megszabadítani a nem kívánt férgeitől, némi ellátmányt, felszerelést beszerezni (sapka, sál, hisz úgy tűnik hideg lesz), és fuvart szerezni, ha máshogy nem, akkor stoppolással. De hát van nekünk egy remek törülközőnk, mint minden jó stopposnak, biztos hogy könnyedén kapunk fuvart akárhová...

Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.1 Castor Fiber, ShadowBroker   2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Icon_minitimeHétf. Nov. 23, 2015 11:04 am

Uraim, átküldöm az anyagot Piszlicsáré Dekódokolt Formában, a bróker pár gombot lenyom a szék karfáján és már rezeg is a telefonotok.
El is mondom a részleteket azonnal de közben  pár kit lévő munkát is kell menedzseljek,  elnézést érte.

Nagy gombnyomások és pár idegen nyelvű beszélgetés után rátok néz és folytatja.


- Szóval, a klímaváltozás egy fél éve tart és a kutatóink akik szondával vizsgálták a bolygómagot egyöntetűen azt állították, hogy a Fekete Nap akaratán kívül hűl le.
Semmi,  azaz semmi sem indokolja ezt  a folyamatot, hacsak nem az, hogy nemsokára itt a Karácsony .

Az eltűnések pár hónapja kezdődtek ekkor kaptam a feladatot, hogy keressek megfelelő kvalitással rendelkező embereket akik majd megszakértik a kérdéses problémát. Halva a szektázodást egyből az inkvizíció jutott eszembe, így kiírtam egy tenderpályázatot amit a Vér Angyalok meg is nyertek, ők adták a legkedvezöbb ajánlatot a bekért lista alapján.
Most úgy fest Vérangyal híján Önöknek kell felderíteni ezt a  rejtélyt.
Javaslom látogassanak el erre a remek bolygóra, de jól öltözzenek be, hisz nincs rosszabb mint csata közbe orrot fújni.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.1 Castor Fiber, ShadowBroker   2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Icon_minitimeHétf. Nov. 23, 2015 11:32 am

Ha ez megint egy Uri faszom Geller féle mentális átbaszarintás Miklós módra, akkor akár fel is vehetnénk a majmok bolygóját a jutyúbra...

Vételezzünk meleg ruhát, Tufornak úgyse kell, majd az alaplap meleg szinten tartja.
Ezzel a hátamon, bárhova elmegyek:
2.1 Castor Fiber, ShadowBroker 01764

Ketaminos és glicerines töltetek bekészítve. Csapassuk!
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.1 Castor Fiber, ShadowBroker   2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Icon_minitimeHétf. Nov. 23, 2015 1:42 pm

- Bocs fiúk, egy telefont el kell eresztenem - mondom, majd kimegyek a konténerből, és félrehúzódok valami sötétebb helyre, lehetőleg jó messzire minden humanoidtól. A Mikulás taxis trükkje óta kissé paranoiás vagyok, ezt a hívást meg nagyon nem kellene hallania, mert akkor legközelebb nem mézeskalácsot kapnánk a kis kezeinkbe, hanem sörétet a hátsó felünkbe egy marékkal...

Előveszem a végzet asszonyától kapott PDA-t, és tárcsázom a gyorshívón lévő első számot. Részletesen beszámolok a most hallottakról K.-nak, majd rákérdezek: tud-e Ön hölgyem bármiféle Mikuás-érdekeltségről a Fekete Nap környékén? Ha igen, szolgáltathatna némi infót a szakállas lent fellelhető erőforrásairól, bevethető egységeiről, védelmi vonalairól? Ha pedig nem, akkor gyorsan vizsgálja ki, és szívesen, ezért most nem számolok fel külön díjat...
Kis gondolkodási időt kér, azt mondja, majd visszahív hamarosan.

De azt én már nem várom ki a hidegben, inkább visszamászok a meleg, fűrészporillatú vezérlőközpontba. Látom, hogy az infókkal kereskedő hódfiú egy fél 200 éves tölgyfarönköt is megadna, hogy megtudja kit hívtam, de én csak fölényesen mosolygok. A dokinak azért odaintek, hogy később majd mesélek.
- Szóval megint alvállalkozók vagyunk - mondom szemöldökráncolva - akkor kérem szépen itt mindenről számla lesz kérve, és el lesz számolva. Tudom, hogy mennek az ilyen pályázatok: mindenki lenyúlja a saját részét, persze a mocskos meló mindig a melósnak jut. Lehet hogy még a szakszervezetnek is írok, hacsak nem tudsz némi támogatást (fuvart, felszerelést) biztosítani számunkra... - mint mindig, most is próbálok jó kapitalistaként némi anyagit felhajtani a csapatnak. Alku indul...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.1 Castor Fiber, ShadowBroker   2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Icon_minitimeHétf. Nov. 23, 2015 5:36 pm

@Leonidas negotiations skill was unsuccessful
- Nézd, Leonidas, ugye jól mondom? - kezd bele a székben ülő humaniod rágcsáló -
A tendert az inkvizíció, pontosabban a Vér Angyalai nevű űrgárdista klán nyerte, erre ide állítotok Ti. Lerí, hogy közötök nincs ehhez a profi különítményhez. Neki állsz itt követelőzni mindenféle jutalomról illetve plusz szolgáltatásról… Hjaj..  
Szerinted mit szól majd ez a remek hírű klán mikor megtudja, hogy nem tudja teljesíteni a véresküvel megpecsételt fogadalmát?

Nem hiszem, hogy őszite lesz a mosolyuk mikor meglátogatnank Titeket.

Én a helyedben örülnék a felajánlott ikszpének és kreditnek. Szó nélkül el elmennék megfagyni a Fekete Napra, ahol  elő adhatod a Marx Karcsis dumádat újra azok ott megeszik, nekem nem bírja megemészteni a gyomrom ami most tele van cellulózzal. Ez meg felkavarja csak…

Én mindent megadtam amit tudtam, ha nem elég akkor szólok a pályázat második- harmadikjának. A Tűz Kutyái például garantálták, hogy szívesen felperzselik a bolygót csak bírjam naftával.

Bármi felvetés az elmondottakkal kapcsolatban kedves megszeppent elf úr?
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.1 Castor Fiber, ShadowBroker   2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Icon_minitimeHétf. Nov. 23, 2015 6:08 pm

Nem érzem magam megszeppentnek, majd pont egy farágó kis állattól fogok megijedni, ami már vagy 100 éve kipusztult hazánkból.
- Néhány dologra azért szeretném felhívni a figyelmét, kedves modortalan hód úr - mondom neki kimérten. - Az alapvető galaktikus joggal tisztában vagyok, úgyhogy nem fog tudni megfélemlíteni.

- Ad egy, önnek kontraktori szerződést kell kötnie a kalandozó-alvállalkozóval, ezzel bízta meg a pályázat. Ennek szimboluma a sok analfabéta és alsótagozatos miatt ez - mutatok a felkiáltójeles buborékra - amit most ezennel le is tennék ide az asztalra, aztán majd meglátjuk, hogy a beszélgetésünk végén ezzel, vagy enélkül távozunk. E kis buborék elfogadása sokkal több joggal és kötelességgel ruházza fel a feleket, mint azt ön gondolná. Többek között életbiztosítás kötése-folyósítása, megbeszélt időszakonkénti quicksave-szolgáltatás, garantált minimum (!) illetmény... ha ezeket a pontokat mind átnézzük, vajon mindent rendben találna-e a szakszervezet? Nem valószínű, abból pedig nagy botrány lenne, aminek a vége az, hogy ön, mint megbízó-szervező elveszíti a reputációját, és ezzel egyik megélhetési forrását. Kérdem én, hát kell ez Önnek?

- Ad kettő, ha nem a mi megbízóink lettek volna a legjobb ajánlatot tévő társaság, akkor valószínűleg nem minket keresnek meg a feladattal. Ha ön átpasszolja a teljesítést egy olyan ajánlattévőnek, aki a mi cégünknél nagyobb összegért hajtaná azt végre, akkor pedig a Galaktikus Pályázatellenörző Bizottság figyelmét keltené fel, és megint csak nyakig ülne a szarban. Azt mondja, egy bolygó felperzseléséhez szükséges mennyiségű naftát írt be a pályázatába a második? Hát az azért nem ugyanannyiba kerül, mint pár télikabát és néhány repülőjegy a Fekete Napra...

- Sorolhatnám még, de gondolom érti a lényeget. Akkor mi legyen? Hívjam a szakszervezetet, vagy ideadja azt a rongyos 1000 kreditet és visszük a bubcsit? - mutatok rá az asztalon lévő felkiáltójelre. Eredetileg csak 500-at akartam kérni, de elkezdett itt emberkedni, fenyegetőzni, az ilyennek meg tisztességes alkuban nincs helye. Meg hát egyébként is: hód...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.1 Castor Fiber, ShadowBroker   2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Icon_minitimeHétf. Nov. 23, 2015 8:53 pm

@Dr. Boltar a flashback hirtelen ér mit ahogy szokta. Mintha a közelmúltban hasonló szituációban vettél volna részt és nem úgy alalkultak a dolgok ahogy számítottad. Megérzésed szerint itt baj lesz....

- Említettem Önneknek, hogy miért hívnak Árnyékbrókernek? Információval, adattal kereskedem fő állásban, ezt a megbízósdit az izgalom kedvéért vállaltam el négy órában , én nem a pénzért csinálom.

Kezének intésével elhívja a virtuális billentyűzetet, ahogy lszemetek láttára lekéri a bizalmas adatokat rólatok. Némelyik információ piros kódolású, azaz nehezen hozzá férhető. Seperc alatt zöldre változnak, a holoképernyőm virtuális aktátok nézitek a brókerrel.

- Elnézést ha udvariatlan voltam nem akartam megbántani, higgye el, csak nehezen bírom ezeket az én jobban tudom beszédeket, meg a pocakomat is elcsaptam úgy fest azzal utolsó háncsdarabbal.
Nézzük csak, be kell valljam Mr. Leonidas igaza van bizonyos dolgokban, és jól ismeri ezen részét az idevonatkozó jognak de akkor vizsgáljuk meg Önöket mint hivatalos kalandozókat, hogy a papírjaik rendben vannak-e?

-  Leonidas született a Kardashianon jó régen ecetera, ecetera, pár dekádja koptatja az Univerzumot már, de Bahhh micsoda hanyagság..
A kalandvállaló engedélye lejárt, ha jól látom idestova 20 éve. Elöző munkáltatói nem panaszkodtak eddig vagy jelezték  ezt? Esetleg - halkan suttogva folytaja -  feketemunkából tartotta fenn magát? Az eddig elvégzett kalandjaiból adózott Ön?
Legutóbbi kalandja nem régen volt és szerencséjére a munkáltatója bizonyos Pap József, bejelentette  4 órára és alkalmira ezzel ügyesen kikerülte az ügyintézéssel járó herce-hurcát.
Viszont jelen esetben sajnos nem tudom alkalmazni Önt még a végén rám küldik a Galaktikus Adóhatóságot. Bár nálam minden tiszta, ha ellenőrzésre kerülne sor.
Azt javaslom holnap keresse meg a Egyetemes Ügyfél  és Univerzumi Irodát és kérvényezze a megújítását az engedélyének. A bürokrácia malmai lassan őrölnek lehet napok de az is lehet hogy hetekbe telik míg újra aktív és hivatalos kalandozó lehet mármint a törvény szerint, mert ugye így illetik meg az Ön által említet kiváltságok, persze közös megegyezés alapján.

Doktor, magával mi a helyzet?
Nézzük csak, Dr. Casanova Boltar a Namek bolygóról. Látom szép karrier állt Ön előtt de valahogy félresíklott. A praktizáló engedélyét bevonták lassan két éve, szörnyű.
Önnek még pár hónapig kitart a kalandvállalói engedélye, jobb időben megújítani tanulva kollégája példájából. Sőt mi több még Diódaválogatásra is van B kategóriás engedélye - elismerően füttyent - nehéz volt a vizsga?

Jöjjön a kiborguk.
Ash 234-ről nem sok információ van, biztos valami kormányzati szervnek dolgozott, ők használnak ilyen kódolást. Ő is tiszta többé kevésbé, de sajnos soha nem is volt kalandvállalási igazolása.

Apropó meghatalmazás, megbízási szerződés névre szólóan, hogy Vér Angyal pályázati ügyben eljárhatnak, személyesen hitelesítve Lord Dante főparancsnok aláírásával??
Mert amit  Önök hoztak az egy bizonyos Gróf Tisza névre szól.


Mindent összevetve Mr. Leonidas,  mint látja én is tudok a jogokra hivatkozni és akár egy komolyabb Adóhatósági megkeresés is kijöhet a dologból, de én nem akarom ezt. Én szeretek korrekt viszonyt tartani a partnereimmel, amit fel tudok ajánlani Önöknek, hogy bejelentem 4 órásra magukat, és irunk egy alkalmi megbízást. Marad a megbeszélt összeg és tapasztalatpont jutalomként illetve ha valami drága kincset, jó lootot találnak azt megtarthatják. Kedvezményes kuponjaimmal a transport járat is olcsóbb lesz a Fekete Napra.
Megfelel ez így?
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.1 Castor Fiber, ShadowBroker   2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Icon_minitimeKedd Nov. 24, 2015 6:14 am

Ránézek a dokira, hát legalább megpróbáltuk, még ha nem is jött be.
- Mivel hogy kb. 3 hete sikerült az első megbízatásunkat teljesíteni, nem igazán lehet 20 éve lejárt a kalandozói engedélyem, szerintem inkább apám lapját tetszik nézni, ő is Leonidas, és ő volt akkoriban aktív vállalkozó. Szóval ez valami bürokratikus kavarodás lehet, amiért nem én vagyok a felelős, hanem az engedélyeket kiadó iroda. De nem kötözködök tovább, majd szerzünk máshonnan anyagi keretet a feladat végrehajtására. Adja azokat a kuponokat és már itt sem vagyunk!

Ahogy kijutunk, és eltávolodunk a konténertől, kezemben az inkvizítoroktól kapott megbízás pergamenjét gyűrögetve kérdezem a dokit: - Mit gondolsz, a hódfiú pontos tartózkodási helye és ez a kis belépő - mutatok a papírra - vajon mennyit érne annak a híres-neves Áriának? Kijönne belőle egypár télikabát?
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.1 Castor Fiber, ShadowBroker   2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Icon_minitimeKedd Nov. 24, 2015 9:19 am

Borzasztó rossz érzés kerít hatalmába. Még szerencse, hogy az engedélyem nem járt le, de ez a rohadt quest baromira nyomja a zsebem, de hát a szabály az szabály.
Amint kellő távolságba érünk, visszacsúsztatom Leo zsebébe, elvégre ő a CsK.

- Annyira a tököm kivan ezekkel a zugbukikkal. Az állam pénzeli őket, ha Tuforszri megfelelően működne tuti találna valami mocskosat a múltjában. A nyakamat rá, hogy lepaktált a Lazarus fivérekkel...
- Ha rám hallgatsz, akkor egyelőre hanyagoljuk Áriát, így is a nyakunkon az a szarházi Miklós (mert a gyerekek moleszterálása már nem elég neki), K is a nyakunkon van, ha még ezt az ázott görényt is magunkra haragítjuk, hát akkor nem sok hely maradna nekünk a Galaxisban.
- Amondó vagyok, hogy járjunk el a user amnual szerint, aztán ha nem megfelelő a loot vagy átbaszarintás szaga van, még mindig biznyákolhatunk Áriával. Úgy hallottam képzett assasin, valahonnan a távoli Braavo csillagrendszerből származik, a keskenytenger-bolygóról.
- Sok arca van, sose lehet tudni mikor bukkan fel, lehet már találkoztunk is vele. Ha minden kötél szakad, még akár előnyös szövetséges is lehet. De nem most, még nem!

- Dekódoljuk a koordinátákat, Törcsi addig futtat egy keresést hol találunk megfelelő ruhát, aztán menjünk és nézzünk uána a dolgoknak a questlog alapján.
- Jut eszembe, Tuforszri. Ha ez a bádoglemez nem lesz működő képes rövid időn belül, akkor adjuk be a legközelebbi bontóba...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.1 Castor Fiber, ShadowBroker   2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Icon_minitimeKedd Nov. 24, 2015 12:51 pm

Miután ki jöttök a hód szállásáról összefoglaljátok a hallottakat, addig Buddy  utána néz az aktuális szállítójáratoknak. @Leonidas Galactic Law skill improved
A beszélgetéseteket a telefonotok rezgése zavarja meg, értesítést kaptatok átutalásról. A számlátokon 500 egység jóváírás történt.,
@ Leonidas plus message recived
Mr. Leonidas az adatai a hivatalos rendszerben valóban egybe mosódtak az édesapjáéval. Valószínűleg a Leonidasz név miatt, ha mindenkinek ez a neve a családban elég nehéz számon tartani.
Javaslom keresse fel az Ügyintéző Irodát pontosításra.

- Fiúk, jó híreim vannak két órán belül indulnak hajnali járatok a Fekete napra – csipogja a törölköző – egész pontosan kettő.
Az első egy UNSC szállítóhajó a Bele az Alkonyba, ami ruhaellátmányon kívül embereket is szállít, közepes árfekvésű jegyekkel.
A másik kapaszkodjatok meg, a kuponnal ingyen van. A hajó neve a Nagy Öreg Ami Téren és Időn át Utazik. Fura név nem?
A lényeg, hogy megáll a célállomásunknál, és állítólag pár Mi-Gón és Tindalos Kutyáin kívül nem lesz más utas rajta, biztos valami csillagközi sintérhajó ez.
Ja, az utazás végén még ajándék is lesz Free InSantity, akármit is jelentsen - miközben beszél , a kiborg kezeivel gesztikulál hevesen, láthatóan élvezi, hogy vannak kezei.

Melyikkel menjük ?
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.1 Castor Fiber, ShadowBroker   2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Icon_minitimeKedd Nov. 24, 2015 1:01 pm

Téren és időn át utazás nem annyira vált be korábban sem, úgy jöttem a Namekról, na meg amit spórolnánk a jegyen azt elkölthetnénk a drága felszerelésekre és akkor nem beszéltem a ketamin felhasználásról, hogy a interdimenziós utitársak nyugton maradjanak...
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.1 Castor Fiber, ShadowBroker   2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Icon_minitimeKedd Nov. 24, 2015 1:40 pm

- Akkor a bosszú elhalasztva - kacsintok a dokira - különben sem gondoltam volna hogy a küldetés megoldása és az xp kiosztása előtt lépnék, addig szükségünk van az ÁrnyékBókerre. És ki tudja? Talán most hogy nem erősködtem vele tovább, esetleg máskor is megkínál néhány zsíros melóval. Végül is a kapcsolati tőke is fontos, nem csak az anyagiak...
Akkor minden megvan? Kupon, a hajón kabát, indulhatunk? Tuforszrivel mi van? Kiganézták már a memóriáját?
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.1 Castor Fiber, ShadowBroker   2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Icon_minitimeKedd Nov. 24, 2015 6:04 pm

- Öt perc séta innen a szórakoztató és kereskedelmi negyed pupákok... illetve dehogyis pupákok, BARÁTAIM - csipogja Törcsi valahonnan a robotember oldaláról - ott mindent be tudunk vásárolni, amire szükségünk lehet a küldetésen. Még időnk is van, mert onnan taxival az űrkikötő negyed óra, vagy ott a kicsit drágább fast travel, az úgy meg ugye zéró...

A okos kis MI-nk szóáradatát hallgatva battyogunk végig a Castro Fibertől induló széles, kivilágított utcán a "fények felé", amerre a shoppingnegyedet sejtjük. Kis felüdülés, hogy senki nincs egy ilyen szép környéken, se divatmajmok, se lepukkant csövesek, sem semmiféle űrgengszterek. Persze éjfél elmúlt, de hát akkor is, na.

Ahogy haladunk ez is, mint minden dolog az univerzumban, megváltozik: csillogó boltok, két-három szatyorral rohangáló emberek és egyéb lények kezdenek feltűnni. Megérkeztünk Pláza-de-Majorkába, a fogyasztói társadalom fellegvárába.
Már messziről halljuk a szokásos semmitmondó plázazenét:


Na ettől nem leszek boldogabb és tudatosabb fogyasztó, az biztos.

Tuforszrit lerakjuk az első kiszolgáló egység robotmegörzőjében (10 kredit két órára, tiszta rablás!), majd nekivágunk az ismeretlennek. Asszondom a dokinak:
- Szerintem szedjük össze, mi az, amire feltétlen szükségünk lehet, ezután váljunk szét, és vásároljunk meg mindent, persze ezen felül a saját szükségleteink szerint is.

Némi tanakodás után a következő bevásárlólistát állítjuk össze:

1. meleg ruházat
2. tartós élelem
3. lőszer, fegyverkiegészítők
4. túlélőfelszerelés téli környezethez igazítva

- Jut még eszetekbe valami? - kérdem a dokit és a törülközőt. - Nekem így hirtelen más nem. Amondó vagyok, hogy egy óra múlva találkozzunk a robotmegörzőnél.
Búcsút intünk a dokinak és elindulunk a legközelebbi H&M (Humans&Metahumans) irányába.

2.1 Castor Fiber, ShadowBroker 1zbwg0m

A bolt hatalmas: balra a humán, jobbra a nemhumán részleggel. Természetesen balra indulunk el. A közeli Fekete Nap időjárásváltozása elég nagy szenzáció most itt az állomáson, látszik, hogy ezt a kereskedelem is igyekszik kihasználni: éppen hatalmas téliruha-vásár tartanak, kihordtak mindent az árusítótérbe, amit az utóbbi 5 évben nem tudtak eladni... Unatkozva sétálunk el a különböző sífelszerelések, hódeszkák, műkorcsolyák és hómobilok mellett, minket inkább valami masszívabb érdekel, és az se baj, ha csak egy hétig is, de kibírja a -30-at (ha tartósabb cuccra vágynék, valszeg nem a H&M-be jöttem volna...).
Végre a túraosztályra érünk, ahol sikerül is szert tenni meleg felső és alsó ruházatra egyaránt, sapka, sál kesztyű is akad persze, plusz a Törcsi szütyőjének esőálló és hóálló huzat. Nem került sokba, 50 kreditből megúsztuk az egész plázázást.

Az áruházból kilépve egy "Stafinelló-Bérvarázsló" nevű kis standba botlunk. Eszembe jut a zombitól kapott gyűrű, gondolom itt az ideje elnyomni rá egy Identify-t. A 2. szintű spell az árlista alapján alig 20 kredit, annyit még hajlandó vagyok rá áldozni. Miután megállapodunk, Stafinelló, a kis zöldszakállú ápolatlan gnóm a gyűrűmet markolászva transzba esik ( - Na ez itt a parasztvakítás-része - súgja oda nekem nem is túl halkan Törcsi), majd kb. két percnyi nyögdécselés után fizetett bérvarázslónk kinyilatkozatja, hogy levette a tárgy auláját, és kb. 10 percen belül meglesz a pontos leírás, majd jöjjek vissza érte. Megadom neki a telcsiszámom, hogy inkább oda küldje az eredményt. Kifizetem, a gyűrűt persze visszaadja, majd otthagyjuk a kis aszott boltocskáját.
- Van még egy fél óránk, merre vegyük az irányt? - kérdezem a törülközőtől.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.1 Castor Fiber, ShadowBroker   2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Icon_minitimeKedd Nov. 24, 2015 8:52 pm

@Leonidas
2 Intergalactic message received:
Feladó: Á
Mr. Leonidas semmi tudomásunk, hogy a Fekete Napon M. aktivitás lenne. Mostantól én vagyok a kapcsolattartója, keressen ha valami probléma merülne fel, jó kalandot Üdv Á
Ui: számítunk Önre, hogy szem előtt tartja a prioritását a közös ügyünknek

A másik üzenet

Feladó: Staffinelló
A gyűrűje egy kisebb horderejű varázslatot hordoz.
Zárnyitó varázslat.
Megidéz egy bolynyi termeszt és bármilyen kulcslyukkal rendelkező zárat kinyitnak.
Sajnos ezután nem tűnnek el ezek a ízeltlábúak, mert csak egyirányú a varázslat.
Heti egyszer használható.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.1 Castor Fiber, ShadowBroker   2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Icon_minitimeKedd Nov. 24, 2015 9:37 pm

ÁÁÁ, szóval Á az új kontakt... vajon ki lehet ő? - játszok el gondolatban a nevével - talán Ákos, Álmos vagy esetleg Árgyélus királyfi? Nem, inkább valaki a Mikulás pereputtyából, akinek neve Á-val kezdődik, vajh ki lehet? Esetleg valamelyik rénszarvas? Hogy is hívják őket? Táltos, Táncos, Pompás, Csillag, Üstökös, Íjas, Ágas, Villám... Ágas... húha, lehet hogy az egyik bestia átállt a sötét oldalra? Az lenne ám a nagy fordulat!

2.1 Castor Fiber, ShadowBroker 30ixshj
Paparazzi-felvétel a Mikulás igazi természetéről (a fotósnak azóta nyomaveszett).

Mellesleg ez a gyűrű meg nem sokat ér a fotocellás, retinaszkenneres és/vagy démoni pecséttel mágikusan lezárt biztonsági ajtók világában... azt az ajtót, amit egy bolynyi termesz el tud intézni, valószínűleg én is, egy rúgással. Vagy ha én nem, hát ott van Tuforszri barátunk a felturbózott izmaival. Sokra nem tudnám használni, de egy kis pénzt azért hozhat a konyhára...
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.1 Castor Fiber, ShadowBroker   2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Icon_minitimeSzer. Nov. 25, 2015 9:23 am

Egy ideig követtem Leo-ékat a plázában, de miután mindent sikeresen beszereztem és a találkozásig van még 1 órám, keresek egy szimpatikusnak tűnő dílert.

Szerencsére senki nem sejti, hogy miben sántikálok, hiszen az elvonóm sikeres volt, a szemeim sincsenek már beesve, teljesen szocializált az öltözékem is, a legkisebb feltünést se mutatom.

20 Kreditem bánta, de beszereztem minden szükségeset. Az emlékeim kiussé megfakultak, de a tetrahidrokannabinol különböző ipari felhasználása még meg van. Az egyszerű nyelvek számára ez csak egy fájdalomcsillapító drog, de ha jártas vagy a vegyészetben, akkor huhhú...

Gondolataimban elmerülve időközben visszaérek a találkozási helyre. Külsőm látszólag nem változott, bár a sok hacukában úgy nézek ki mint egy transz-szibériai albino barnamedve.

- Leo, végeztem. Beszereztem minden szükségeset és talán még egy kicsivel többet is! Futtassunk egy utolsó release-t Tuforszri, hátha feltámad, aztán vagy így vagy úgy de induljunk, mert lekéssük a gépet. (azzal a lendülettel rá is harapok a protein szeletemre)

Csámcsogás közben megszólal a telefonom.... Törcsi az.
- Hallod, TE, igen TE! Remélem nekem is hoztál, ide érzem. Adjál már egy kicsit, ne legyél spúr.

Diszkréten kinyomom a telefont.
- Téves... (alig észrevehetően csúsztatok a homártasiba Törcsinek egy előre sodort spanglit - na majd hagyom hogy ő tekerje meg, aztán semmi hasznát nem vesszük, de így legalább csöndben lesz)

"Miért is hagytam abba a jogi tanulmányaimat... menő ügyvéd lehetnék, nem pedig egy lecsúszott, visszakapaszkodni próbáló orvos. Lehet a nemierőszakolás miatt volt, de ki tudja, kábszis korszak volt, én meg fiatal és bohó..."

Nagy merengésemben egy erős szorítást érzek a vállamon. Leo próbál visszarántani a valóságba.
- Houston, Föld Dokinak! Indulni kéne.

Azzal útnak indul a Suicide Squad.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.1 Castor Fiber, ShadowBroker   2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Icon_minitimeSzer. Nov. 25, 2015 9:52 am

Elindulunk a plázából. A kiborgot leadjuk egy technoklinikán, hátha tudnak kezdeni valamit a sérült memóriájával. Azt mondják legalább 5 nap a kivizsgálás, utána értesítenek.

Nehéz az elválás, de meglepődve tapasztalom, hogy Törcsinek és a dokinak még nehezebb. Úgy bőgnek, mintha legalábbis temetnénk Tuforszrit, még azért sem kezd el káromkodva ordítani a törülköző, hogy a doki a könnyes-taknyos arcát rendesen belétörli a frissen mosott írhájába. Ilyen egy igazi barátság - gondolom magamban - látszik, hogy az együtt átélt kalandok milyen hatalmas csapatépítő erővel bírnak. Kicsit idegesít, hogy én nem érzem ugyanezt, de hát különböző fából faragtak bennünket.

Időnk még van, ezért hogy egy kicsit össze tudják kapni magukat a barátaim, a drágább földi fuvarozású taxit választjuk a fast travel helyett. Indulás után fahéj illata járja be az utasteret. Hát ezt meg vajon mi a tökömmel hajtják? - kérdezem magamtól az ablakon kifelé merengve...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.1 Castor Fiber, ShadowBroker   2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Icon_minitimeSzer. Nov. 25, 2015 5:16 pm

Az űrállomás így hajnalban eléggé kihalt, rokonlátogató idős párok, a szabadságról visszatérő melósok és pár transzferre váró utas az akivel töltitek a indulásig az időt.

A becsekkolást egy Lüszi nevű majomember kezeli, nagyon kedves veletek, még segít is a helyek kiválasztásában-100kredit
Láthatóan boldog, minimális beszélgetésből kiderül, hogy tegnap volt a születésnapja és ma sok ajándékkal lepték meg az itt dolgozó kollégák. Közben dúdolgat egy fülbemászó nótát, ami valamiért bennetek ragad.Elsőként a Nagy Öreg Ami Téren és Időn át Utazik indul, ami csillagködként érkezik és csápjaival beleakaszkodik az űrállomásba. A lényről Mi-gók és Tindalos Kutyák kis csoportja lép és halad át az állomáson, láthatóan már várják őket. Úgy fest a démoni hatalommal való praktizálás is elfogadott ezen az állomáson.
A csillagködös lény után megérkezik a Ti fuvarotok is, a Bele az Alkonyba.
Kulcsos kapitány és pár MARK II páncélba öltözött katonája személyesen fogadja az utazókat és pár biztonsági előírás elmagyarázást követen indultok is.

Három óra, míg eléritek a Niderland bolygórendszert, ezt követően egy órán belül már a Fekete Nap hideg földjét taposhatjátok, legalábbis a kapitány ígérte alapján.

2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Gunes-10


A hozzászólást Eszka összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 26, 2015 9:16 am-kor.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.1 Castor Fiber, ShadowBroker   2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Icon_minitimeSzer. Nov. 25, 2015 9:21 pm

Ahogy szállunk be a hatalmas hajóba, egyszer csak fehér páncélos rohamosztagosok jelennek meg a hangár ajtajában. Egy alacsony csuklyás kis midget magyaráz nekik, majd a mi járatunk felé kezd mutogatni. A birodalmiak fekete lézerfegyvereiket markolva, a kisegítő személyzetet szétlökdösve futólépésben indulnak a járművünk felé. Sajnos tovább nem látom az eseményeket, mert a zsilipek nagy szusszanással bezáródnak, minket meg két harcipáncélos alak a helyünkre kísér.
Hm, vajon kiket kereshettek a bátor rohamosztagos vitézek?
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.1 Castor Fiber, ShadowBroker   2.1 Castor Fiber, ShadowBroker Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
2.1 Castor Fiber, ShadowBroker
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Fejezetek, Chapters
 :: 
Load Game
 :: 
Second Game Cycle - Journey through the space
-
Ugrás: