ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Dr. Casanova Boltar

Go down 
SzerzőÜzenet
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

Dr. Casanova Boltar Empty
TémanyitásTárgy: Dr. Casanova Boltar   Dr. Casanova Boltar Icon_minitimeKedd Dec. 01, 2015 2:59 pm

A nevem Dr. Casanova Boltar, a nemierőszakos. 2 csillagrendszerben ítéltek halálra titánium fúrófejjel való kereskedésért. A Vega-ról jöttem és a Namek-on praktizáltam vezető tisztifőorvosként, mint magzatkioperátor egészen addig, amíg fel nem függesztettek a Namek populáció hirtelen meggyarapodása miatt.

A végkielégítésémet próbálnám elinni, de valamiért mindig belémkötnek mindenféle jött-ment idegenek. A mottóm: "Én ma itt mindenkit megbaszok, ha nő az se baj!"

Az utóbbi időben fusi melókat vállalok és fura idegennel verődök kompániába, hogy megkeressem a kenyérre valómat.

Különös érzékem van a különféle gyógyszerek és egyéb vegyészeti úton előállítható szerek felé. Korábban akkut kábszihasználónak számítottam, de ráléptem a helyes útra. Pár kilengést leszámítva próbálok helyesen és józanul cselekedni.

Kalandozásom az Origón kezdődött. Részt vettem egy eléhalott kriptabulinak álcázott ajándékgyár lerombolásában, akív deliriumszerepet vállaltam a farkaspopuláció helyreállításában, buliztam Elvissel, Bran Solo-val rendeztünk egy bolygóközi bulit, aminek következtében K. meg akart nyúzni. Később landoltam az Omegán, megjártam a Sötét Napot és elvesztem Hollópadláson.

Kalandozásaim során számomra is meglepő új képességekkel gyarapodtam. Lehetőségem nyílik rövid távú teleportálásra, demencia aurámnak köszönhetően az arra méltatlanok elkezdenek megbutulni körülöttem, fura látomásaim és hallucinációim vannak és képes vagyok az astrál síkon figyelni a világot.

Az astrál sík a mi dimenziónkkal párhuzamos, csak teljesen másképp történik minden. Lelassul az idő, sötétebb. Emberi szemnek láthatatlan és az oda belépőket sem lehet látni saját valójukban. Természetfeletti lények (vámpírok, alakváltók, boszorkánymesterek és nagyon kevés képességénél fogva arra alkalmas ember) képesek belépni a saját világában Alkonynak nevezett astrál síkba.
Vissza az elejére Go down
 
Dr. Casanova Boltar
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Hasznos információk
 :: 
Játékosok bemutatkozása - The Meteorbringers Team
-
Ugrás: