ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Leonidas az elf

Go down 
SzerzőÜzenet
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 405
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

Leonidas az elf Empty
TémanyitásTárgy: Leonidas az elf   Leonidas az elf Icon_minitimeSzomb. Nov. 21, 2015 5:56 am

Részlet a Kultúra Rendkívüli Körülmények szekció archivumából (kommunikációs feljegyzések/hipertéri beszélgetések almappa):

Leonidas az elf 23koyg7

<M32 szűk frekvenciatartományú sugár, érk. n5.21.210.4578>
xSOE Ha Én Egyszer Kinyitom A Számat
oAKE Agresszív Disszonancia

Hi! Azt hiszem megtaláltam az egyiket!Ne bazz! Melyiket?Azt, amelyiket a Csúcspont Piros Bohóc néven emlegetett.Azta! Akkor már csak a másik hatot kellene megtalálni! Hol találtál rá?Az egyik avatárom beszélgetett vele, n5.21.210.4573-kor az OMG-1245 [Gal szekv.12.45.78] rendszerben a Niderland és az Omega-4 között [videófájl csatolva, szöveges leírat következik:]

[leirat kezdete]
Leonidas története:
- A Kardashianról származok, ami, ahogy azt ti is bizonyára tudjátok, az elfek őshazája volt egykoron. Bolygónk csillaga a Celebriták csillagképben van, talán a legfényesebb, de mindenképpen a legszebb táj azon a vidéken, messze meghaladja szépségben a törpék vulkanikus otthonát a Tyriont, vagy a torz gnómok által lakott Bieber-J-t.

A Karadashian erdőkben gazdag, népünk nagy része ott is élt az elmúlt évezredekben (amiért sokszor meg is kaptuk a magunkét a sok rasszistától), azonban kis részük, ahogyan a mi klánunk is, inkább a hegyeket választotta. Eltelt már azóta 15 ezer év is, hogy távoli ősöm, az első Leonidas megtalálta a Kristályok barlangját az északi félteke egy eldugott rejtekében. De nem akármilyen kristályok voltak ezek, hisz mindegyik különböző színekben világított, és átjárta egy különleges energia, a később Erőnek nevezett valami.

A kristályoknak hamarosan nagyon nagy keletje lett, hiszen amikor megalakult a Jedi-rend, és előbújtak a Sith-ek, mindegyik szeretett volna legalább egyet-egyet a mi kis drágaságainkból. Hogy úgy tudtátok, hogy a jedi-kristályt csak a próba letétele után kapta meg a leendő Jedi-lovag? Úgyan már, ez csak a szokásos humbug. A Jedi Templom évezredeken keresztül nagy tételben rendelte tőlünk a különböző színű kristályokat, nem kis bevételt termelve ezzel a Leonidas-klánnak, ami 51%-ban tulajdonolta a kitermelést és a forgalmazást.

Amíg béke és biztonság uralkodott a Messzi-messzi galaxisban, addig nem is volt nagy baj, ment a biznisz, dőlt a lé. Azonban néhai nagyapám kapzsisága felborított mindent.
Az volt ugyanis, hogy a piros kristályokból ugyanannyit termeltünk ki, mint az összes többi színből. Sithekből viszont lényegesen kevesebb volt (alig egy-két mester és tanítványa páros került elő évszázadonként), ezért elég nagy készlet a nyakunkon maradt. Az én drága nagyapám (hogy forogna a sírjában még vagy ezer évig), ezért úgy döntött, hogy egy befolyásolja a piacot, és elkezdte anyagilag és tárgyi felszerelésekkel is támogatni a Sötét Erők ügyét. Hogy mire számított, a mai napig sem értem, de hát őt is csak a profit éltette, mint minden más kapitalistát.

A történet többi részét már valószínűleg ismeritek: a Sith-ek és a minionjaik elszaporodtak, mindefelé Sötét Ministránsokkal és egyéb erőhasználókkal találkozni mostanában, persze mind birodalmi szolgálatban. A Jediket viszont kiírtották, amivel a klán legnagyobb felvevő piaca is megszűnt. A piros kristályok fillérekért kerültek a Sithekhez, ezért aztán minden taknyos kis padavan (vagy mittomén hogy nevezik náluk az inasokat) pörgő, kétpengés, keresztvasas fénykarddal szaladgál.

Leonidas az elf Tumblr_m01r2bVepz1qbbtsjo1_500
Leo fénykardja a Leonidas művek utolsó prototípusa, a Leo-402yw

A nagyapámat a Jedik felkoncolták, a bányánkat a köztársaság utolsó napjaiban államosították, nekünk meg menekülnünk kellett. így ért véget a Kardashian-béli Leonidas klán története. Vagyunk még egy páran a világegyetemben szétszóródva, de nagy valószínűséggel sosem leszünk már olyan gazdag iparmágnások, mint hajdanában.
[leirat vége]Nagy mákod van öcsém, de azért ne bízd el magad, lehet hogy nem ő az...Tudom. Most egyelőre megfigyelés alatt tartom, ezért maradok a rendszerben.Oké, sok szerencsét!
Vissza az elejére Go down
 
Leonidas az elf
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Hasznos információk
 :: 
Játékosok bemutatkozása - The Meteorbringers Team
-
Ugrás: