ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 1.2 Team Building, Negotiation

Go down 
SzerzőÜzenet
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

1.2 Team Building, Negotiation Empty
TémanyitásTárgy: 1.2 Team Building, Negotiation   1.2 Team Building, Negotiation Icon_minitimeSzer. Nov. 18, 2015 11:46 pm

1.2 Team Building, Negotiation 5611f09c16f48fa71c2cb030f1ac0838
Ezen az átlagos estén is mint minden este Tibi bácsi kocsmájában történik valami. A városban terjed a hír hogy jó kis bunyó van kialakulóban a csehóban. A fogadások kettő az egyhez a robotemberre, hisz neki keze is zenélt. A hős szerelemes nem annyira kapós úgy fest, pláne hogy előtte még le kell dolgoznia egy ewok árát. A csehóban az állapot a pattanásokig feszült. A kalandmérőt kikapcsolták , nagyon sípolt már.

Zavarta a vendégeket.

Tiborunk felettébb morcos a munkaerő elvesztése miatt, nehéz leszerződtetni egy ilyen szorgos medvét ,az utazási költségéről nem is beszélve. Épp elkapná az okvetetlenkedőt, mikor ifj. Lakatos a helyi kovács egyik zabigyereke, átrepül a kocsmáján 20 egység kárt okozva ezzel.

Valaki vérért kiált,sötét lesz..

Csak egy olajtól csillogó, fegyveres alak látszik a természetellenes sötétben. aki igencsak morcos.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

1.2 Team Building, Negotiation Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1.2 Team Building, Negotiation   1.2 Team Building, Negotiation Icon_minitimeSzomb. Nov. 21, 2015 1:29 am

Leonidas
2015.10.10.
22:37:10

Lelököm magamról a holtsúlyt és felpattanok... illetve csak pattannék, mert egy csöppet azért megszédültem, muszáj két három lépést hátrálva a hátamat a kocsma falának vetve visszanyernem az egyensúlyomat. Káromkodva előkapom a késemet, de egyelőre nem kapcsolom be a monoszálas pengét, remélhetőleg nem durvultak még el annyira a dolgok hogy ne legyen elég a hagyományos él és a markolatba épített boxer.
Miközben a kocsmában egyre inkább eszkalálódó helyzetet figyelem, csak arra tudok gondolni, hogy a tegezbe rakott nyílvesszőimre remélhetőleg senki nem fog ráesni a verekedés közben. Az igen csak hangos lenne, és a város térképeit is újra kellene rajzolni utána...

StupidEarthMonkeY
2015.10.11.
18:54:57

Miközben várom a reakciókat, próbálom nem mutatni a meglepettségemet es gondolataimat, hogy:
- ebben a kocsmában ennyire az ingerküszöb alatt van az, hogy valaki átrepül a szembe sarokba.
- Meg talán menthető tömésre a pici-macim.
- Az egyik sarokban egy buckalakó a söre helyett konkrétan homokot köpött a látványra. Biztos ezért mondjak, hogy porzik a veséje. Kacc.
- De legfőképp, hogy mar megint lejárt a Spotify előfizetésem, es mar megint valami ócska reklámok szólalnak meg a számok között. A múltkor is lejöttem az életemről, amikor két szám között végig kellett hallgatnom Nurgle légiójának a toborozó reklámját.
Azóta se tudom kiverni a fejemből azt a dallamot a végén:
"picit taknyos, picit göthös, nagyon pufi, de mindenkit meg-fer-tőőőőz! 06-80-nuuuur-gli." Jajj ne, most megint belemászott a fejembe. Egész este ezt fogom dudolászni...

Dr. Casanova Boltar
2015.10.11.
19:06:16
Első nekifutásra elvesztem Ancsa mellei között a fejem, de hirtelen megjózanított a gondolat, hogy bizony meg hím...
Hirtelen felpattanok es a nemrégi delíriumból magamhoz terve azt tapasztalom, hogy megint sikerült részegségemben porig rombolni egy italozót.
Igazából nem is értem, hogy az ortopéd alkoholistában hogyan lett iszapbirkozó es hogy mindezt miért gépzsírral játsza ezt ...
Az asztalnál felemelkedve bután nézek az ott ücsörgő két idegenre. Az egyik valami hittérítő lehet, a másik meg valami fukszos roncsvadász.
Szorongatnak valami papirost, de heeee - mit keres rajta a nevem?!
- Szatírok vagytok, igaz-e? Hat engem nem húztok ki a listáról, gyere ki a hóra hegyesfülű, megtanítalak az alázatra!
Te meg vénember maradj csak a seggeden, te is sorra kerülsz.

Eszka
2015.10.11.
20:11:23

A sötétség a hangok hatására eloszlik, és leszámítva a kiborg kezéből szóló reklámokat, Tibi a kocsma tulaja töri ezt meg.
- Hé kemény gyerekek! Itten nincs semmi balhé, aki idejár azt tudja, mert eddig 100 egység kárt okoztatok és a fogyasztásotok ezt nem fedezi. Mellesleg a biztosító sem, Legyen átkozott az 5 éves szerződés és hűségideje! - hatalmasat köp erre mindkét fejével. A kőpete forró savként égeti a pultot. Jó pár fekete folt, lyuk van már a horganyzott űracél lapon.
Ha eldöntöttétek mit akartok, szóljatok Horowitz, a goblin bankárom már lehívta az adataitokat és ráterhelte a költségeket a számlátokra, ja mint kiderült fizetésképtelenek vagytok, legalábbis a jelenlegi állás szerint. Ha még mindig csehót gyújtogatni, idegen vért ontani van kedvetek akkor vagy kimentek a hóra a kocsma elé vagy felőlem itt is csinálhatjátok de azt fizetitek , Capise? - elégetten bólint ahogy befejezte a beszédét majd elüvölti magát.
- Mindenki dolgára! Személyzet meló van, vendégek fogyasszatok, ne menjek már csődbe 5 perc alatt. Ha bezárok mehettek az asszonyhoz meg a kölkeitekhez. Kinek jó az, na???
A csehó egy emberként bólogat, többen adósodtak már el már itt rövid távon, meg a franc se kíváncsi az otthoniakra.
A pult előtt hirtelen tömeg alakul ki, nagyhirtelen mindenki megszomjazott.

Eszka
2015.10.11.
20:23:03

@Dr. Casanova Boltar: @Leonidas:

- Uraim, uraim - mondá József - lesz alkalmunk megmutatni a vitézségüket később, van a környéken elég szörny meg hentelni való gazember. @Dr. Casanova Boltar: A pap vagy mi rád néz
- Mr. LEONIDASZ-nak, jól mondom igaz? - kérdőn néz rád egy pillanatra, épp munkát ajánlottam ennek a fess fiatalembernek, és ha minden igaz társakat keres, Ön pont alkalmasnak látszik, nem azt mondom, hogy egy kiköpött úriember de megteszi. Elvégre ki hallott már olyat, hogy úriemberek katakombába mászkálnak meg térdig a szörnyvérbe.. Bahh- és legyint,
Na mit szól hozzá Mr. és Dr. Casanova Boltar: ?

Eszka
2015.10.11.
20:29:18

@StupidEarthMonkeY:

- Na ne álljá' már ott mint .. , gyere már ide nem harapok- bőgi neked oda Tibi egyik feje a pult mögül.
- Keménykötésű gyereknek látszol én épp kidobót keresek, sajnos az előzőt elvitte az űrpestis, mikor megmotozott pár gyanús alakot,franc se gondolta, hogy fertőzöttek..
Ledolgozol pár napot, azzal rendezed is az eddigi kárt, utána meglátjuk?
A kocsmáros közben végzi a munkáját, csapolja a sört meg minden.

Dr. Casanova Boltar
2015.10.11.
20:32:13
Ahogy elnézem lesz itt egy kevés költségem... oszt mi a jutalom urambátyam, hiszen minden a matekon múlik?

Lady Arielle
2015.10.11.
20:44:04

"Na ez annyira tuti!"- fordult meg csinos kis fejében a gondolat, ahogy bezuhant...valahova.
"De hova is?" - próbálta az elátkozott szőke tincsei alatt kibogozni a gordiuszi kérdést.
Oldala fájt, valami nyomta, de rohadtul.
- Egy tegez...- cibálta ki jobb veséje alól a kellemetlenkedő fegyvertárat.
Felállt a sokat megélt, ám annál kevésbé antisztatikus padlóról. Leporolta kecses alakjáról az elmúlt idők beazonosíthatatlan mocsok darabkáit és dühösen vágta a sarok felé az eddig szorongatott kagylóékszert.
- Hogy a göthös fogahagyott Tengeri Kígyó tekeredjen a legkényesb szervére annak a kalóznak aki ezt az ócska zsupszkulcsot a tengerbe vetette! Vetett volna inkább rozsot, vagy mit az Üveghegy mögötti privatizált szántásban! - morogta kelletlenül míg végzett külleme sterilizálásával.
A pultra könyökölt és szép nagy őzikeszemeinek pillantását a kétfejű csaposra kúszatta fel.
- Ha jól hallottam valamiféle idegen vért emlegetett...- búgta behízelgőn s hátradobta derékig érő még tengervíztől csöpögő tincseit.
- Tudna szerezni néhány pint Rh+ típusút? - hajolt közelebb a jobban gúvadó szemű fejhez.
A másikra is ügyelt, hiszen az, épp az imént hirdetett statáriumot a verekedés ellen. Azon fej szemei, úgy vélte időeltolódással fognak majd ráfókuszálni.

Leonidas
2015.10.11.
20:45:10
Most hogy elmúlt a veszély, ellépek a faltól vissza az asztalunkhoz. A pohár bor még mindig ott van, a söröm viszont sehol, a pultos farkas meg már megint a kricsmi túloldalán köpködi az asztalokat. Ha ez van hát ez van, felemelem a poharat és kortyolok belőle.
Kíváncsian méregetem az új potenciális társamat, és már elsőre azt látom rajta, hogy nem az eszéért fogjuk szeretni. Aki rá tud gerjedni egy kék színű HÍM farkasra, annak ugye akadhatnak egyéb problémái is az életben. Már megint nekem kell majd megmondani ki merre menjen sóhajtom magamban, na nem baj, hozzá vagyok már szokva. Így jár az, aki ilyen kültelki kocsmában keresi meg a bogyóravalót.
Elteszem a halefet, mintha elő sem került volna, majd így szólok a melákhoz:
- Leonidas vagyok - üdvözlöm - kisbetűvel, nem úgy ahogy ez az úriember ejti a nevemet. Egyébként semmi közöm a csuháshoz, most találkoztunk először. Munkát ajánlott nekem is, gondolom egy csapatban kell majd megmentenünk a hitegyház apácáit. Jó esetben nem lesznek túl öregek és szőrösek, bár ahogy látom, khm, az önnél nem képez akadályt...na mindegy, jól megleszünk, gondolom. Azért nézze át a Felkent aktáit, az én nevemet is elírta, nem erőssége az adminisztráció...

Eszka
2015.10.11. 20:46:49
@Dr. Casanova Boltar:
- Nézd , kegyes az Én istenem és bőségesen megjutalmaz.100xp-tudok felajánlani a partynak, ami valószínű elég 3-4 részvevőnek a szintlépéshez .Ez szerintem több mint bőséges - mondá Jozsué a Felkent és az a rohadt jovális mosoly csak nem akar eltűnni a szent ember fejéről.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

1.2 Team Building, Negotiation Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1.2 Team Building, Negotiation   1.2 Team Building, Negotiation Icon_minitimeSzomb. Nov. 21, 2015 9:59 am

StupidEarthMonkeY
2015.10.11. 21:54:17
Látom, ahogy belassul a világ előttem, és hirtelen semmi izgalmas nem történik, amíg a szemeimbe épített hud feldobja a megirt sztorilehetőségeket. Az összes npc ugyanolyan szögletesen mozogja az előre beprogramozott három fázist, miközben kivehetetlen morajlás lesz úrrá a helyen. A kis felszabdalt karika a következőket dobja fel lehetőségnek, mig a kocsmáros egyik feje csapol, és adja a piát repetitív módon, a másik feje pedig bambán áll és várja a válaszomat. Átnézek a másik irányba, ahol a kultista Romeónak motyog, miközben a metroszexuális srác szintén rám várva pislog.
- Hallod, remélem takarítás is megteszi, mer' letépem az arcaidat, es azzal sikálom fel a padlót...
[Kétségtelenül vicces, de nyilván nem kezdhetek már a játék elején renegade affinitással.]
- Természetesen minden kárt megtéritek, de nyilván ön is látta csapos úr, hogy en csak az áldozat voltam ebben a pillanatban, elvégre inzultálni akartak, amire az önvédelmi rendszereim automata üzemmódba léptek.
[insufficent diplomacy skills]
- Jó, oké - ezzel a karakter leül, es folytatja a piálást.
[ehh, túl snassz.]
- Hogyne Tibor, elnézést a kellemetlenségekért, természetesen beállok kidobónak, és mig az okozott kárt ledolgozom, a barkács skilljeimmel mindent megjavítok, jobb lesz, mint újkorában.
[jéééézusom! Milyen fogyatékos elnyomott kretén csinálja a paragon válaszokat? Hogy került ez ide? Hogy kerülök én ide? Mit rontottam el, hogy itt vagyok? Inkább mentem volna aszteroida farmernek, azokat meg a kalózok is békén hagyjak. Élhetnék nyugodt életet. Őszintén? Ki volt az a projekt manager, aki egy ilyen fogyatékost alkalmazott párbeszédeket írni? Ha vége a kalandnak, megkeresem, és pépesre verem a fejét.]
Mindeközben senkinek nem tűnik fel, hogy a csapos szövege óta, ami vagy 15 perce volt, semmi nem történt...
- ......
[hallod, cool-o-meter kiakadt. Nyilván ezt fogom választani]

StupidEarthMonkeY
2015.10.11. 22:10:34
A kezem soundtrack üzemmódba kapcsolom, beindul ez a zene:


Elindulok a hátsó sarokba, ahol csontropogásig rámarkolok a gépzsíros kezemmel az elernyedt test egyik bokájára, majd elkezdem vonszolni a pultos fele. Ahogy a pulthoz érek, lendületből felvágom rá, és ahogy a pultos mind a négy szemével rám néz annyit mondok:
- A küldetések között kidobóskodom a helyen az első 10 kaland alatt. Amint egálban vagyunk, fizetést is kerek érte. Megfelel?
Ezzel a szöszire nézek, es ennyit mondok:
- Jól hallottam? Vért akarsz? És miközben a tetem felé biccentek, folytatom: - Neki már úgysem lesz rá szüksége.

Ezzel a mondattal, a csapos es a csaj válaszát meg sem várva megfordulok, és elindulok a kultistához, és a formálódó csapatához.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

1.2 Team Building, Negotiation Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1.2 Team Building, Negotiation   1.2 Team Building, Negotiation Icon_minitimeSzomb. Nov. 21, 2015 2:06 pm

Eszka
2015.10.11. 22:56:04
@Lady Arielle:
A tömeg lassan elkopott a pulttól, így Tibinek nem okoz gondot figyelni rád, de persze csak egy fejjel, a másik szeme a pályán. Miután hidegen végigmér, így szól:
- Hát, van éppen de nem a legfrissebb, a magadfajta szárazföldi sellő meg nem csipázza aztat, de megoldjuk valahogy. Ezzel lenyúl a pult alá, kotorászik, közben megegyezik a kiborggal, de nem igazán foglakoztat ez. Megcsapja a vér szaga az orrodat, ahogy előveszi a fiolát. Decis kiszerelés, galaktikus import. Nem épp RH+ de megteszi.
Valami hatalmasat puffan előtted, egy friss tetem.
Vér, gépzsír és olajszag.
@StupidEarthMonkeY: - Jól hallottam? Vért akarsz? - a kiborg a tetemre biccent, majd folytatja: - Neki már úgyse lesz rá szüksége.
Megfordul és elindul a kocsma egyik részébe, valamiféle csoportosulás felé.
- Na, úgy látom az új hobbi kidobóm meghívott vacsira - ezen ez elmés poénon mindkét feje mosolyra húzódik a randa csaposnak.

Eszka
2015.10.11. 23:19:23
@Dr. Casanova Boltar: @StupidEarthMonkeY:@Leonidasz:

- Hogy maga milyen kis érzékeny a nevére (:@Leonidasz) kijavítom, - azzal irkál valamit – na, hol is tartottam.. Igen ott, hogy a csapatuk lassan meg is van - megtorpan a mondandójában ahogy odaér hozzátok a kiborg - nofene mekkora az érdeklődés, le is veszem a táblát. Csettint egyet és a tábla eltűnik.
- Akkor összefoglalva, Önök az álláshirdetésre jelentkeznek, ami alkalmi. Eltekintünk a próbaidőtől jelen esetben, 4 órában tudom alkalmazni magukat és mint említettem 100XP a jutalom, bruttó. Ez a komplett csapatra szól, így kijön a szintlépésük ami szerintem nem rossz, tekintve a munkát. Ezenkívül, hogy bizonyítsam elkötelezettségemet az ügyükért, rendezem az okozott kárt, illetve költségeket. Ha benne vannak, akkor a részletek egyeztetése végett kérem fáradjanak a hátsó tárgyalóba.
Nagyot sóhajt amint befejezni a mondandóját, lehúzza a maradék borát meg sem várva a válaszotokat elindul a csehó hátsó traktusa felé. A pultnál megáll, egyeztet Tibivel és folytatja útját. A színpad mellet kinyit egy ajtót és eltűnik a feltáruló setétben.

Eszka
2015.10.11. 23:25:45
@Leonidasz:
Miközben egyeztetek Jozsóval, pár dolog feltűnik.
Egy, a gondosan elhelyezett íjad és tegezed a földön van, a pultnál álló nő rúgta fel, aki jelenleg épp az egyik szerencsétlenül járt tolvaj felett tart estebédet.
Kettő, mint böcsületes erdőlakó rájössz, hogy ki nem állhatod a gépzsír szagát.

IvanYakovRambovitch
2015.10.12. 02:08:45
Az egyre erősödő kocsmazajt egy még hangosabb dübörgés és a dübörgéssel keveredő ismeretlen halandzsa zaja zavarja meg:


Páran kíváncsiságból kinéznek. Az épület előtt egy lánctalpas Niva fékez le, majd rükvercből a kint hagyott speeder bike-okon, lovakon, banthákon, unikornisokon ferdén keresztülhajtva leparkol. A kíváncsiskodók tátott szájjal bámulják az eseményeket. A zene elhalkul, a motor leáll. A járművet, egy hatalmas massza rázza le magáról nagy hörgések közepette. Körvonalai láttán az ablakból visszamásznak a kukucskálók, és mint ha mi sem történt volna, ott folytatják a pár perccel ezelőtti tevékenységüket, ahol abbahagyták. Erősödő hatalmas, de kissé bizonytalan lépések közelítenek lassan a kocsma bejárata felé. Tibi nyel egy hatalmasat, és kicsit visszalép a pulttól. Az ajtó nagy robajjal berobban, magával ragadva egy ügyetlen rohamosztagost. A kocsmában síri csend honol, minden tekintet a bejárat felé szegeződik... valahol felsír egy ewok. Az ajtón bepréseli magát egy gigantikus méretű, terepnadrágos, usankás, szakállas ork. A hátán hatalmas kalapács, az agyarain aranykorona. Jobb kezében egy megkezdett üveg vodka. Tibi idegesen törölgetni kezdi a pultot.
- VÁSUMÁTTY!!!! - ordítja el magát kedvesen az ork, és a maradék szesz gyors lehúzása után az üveget egy lendülettel a tömegbe dobja.

Leonidasz
2015.10.12. 07:04:06
Még élünk, úgyhogy semmi baja a nyílvesszőknek, gondolom, és elindulnék érte, hogy magammal vigyem a hátsó szobába. Ekkor nyílik az ajtó, és érkezik a kricsmibe egy hegyomlásnyi ork, de akkora, amekkorát utoljára 200 éve láttam a IV. ork háborúban (igaz, akkor is csak darabokban, nem komálták a speckósított nyílvesszőinket a fiúk). Hála isteneknek elég fejletlen a hosszú távú memóriájuk, manapság örök barátaiknak neveznek minket orkéknál, ilyen az, ha nincs írásbeliség egy kultúrában (kultúrában??? ugyan már...)
Na, ezt biztos beveszi Józsi a csapatba, gondolom szomorúan, már csak még egy agyatlan izomkolosszus hiányzott, nincs belőlük még elég...
Valamit odaordít Tibinek orkszkij nyelven, gondolom kéri a szokásos adagját. Úgy döntök, hogy a nyílvesszők ráérnek, inkább meghallgatnám végre a mi kis felkent barátunkat, milyen mocskos ügybe szeretne belerángatni...

Leonidasz
2015.10.12. 07:06:37
Ja, a szöszinek meg még odaintek menet közben, hogy jöjjön hátra ő is, ha befejezte az étkezést. Nem árt, ha van köztünk legalább egy ellenkező nemű is, lesz kinek tenni a szépet a fiúknak, és addig sem egymást macerálják...

Eszka
2015.10.12. 07:40:47
Az üveg, ahogy elérni csúcspontját a levegőben, szétporlad és apró üvegporként száll alá. Drága volt, de megérte a felsőlégköri dezintegráló, inkább ez, mint a légkondi. A meleg mindig jobb hatással van a forgalomra, mint a bunyó.
A kocsma egy emberként (?) Tibire néz, az megvonja a vállát, vendég az vendég. Jó ideje vezeti az italmérését, látott nála különb, felvágósabb alakokat is, felvágva már. Az biztos, hogy a közterületesekkel élete legnagyobb szélmalomharcát kell megvívnia a parkolóhely bővítéssel kapcsolatban. A koma meg legfeljebb nagy mínusszal indul a hatásos belépője miatt.
@IvanYakovRambovitch
- Vásumátty!! - köszönt Tibi, kitölti a Pángalaktikus Gégepukkasztót, a pohár tetejére erős chilli paprikát tesz (vagy fél marokkal), látod ismeri a csínját ennek a remek italnak. - El kell ismerjem, hatásos a belépőd Testvér, de sokba kerül ez. Én azt javaslom, menj hátra a tárgyalóba, épp munkaerő toborzás folyik. Talán fussa majd a kárra, amit okoztál.
Azzal elfordul, és mintha folytatja a poharak törlését. Ha egy makacsabb piszkot talál,köpettel is rásegít.

Dr. Casanova Boltar
2015.10.12. 08:20:14
Miközben átnyálaztam a Felkent aktáit, nem vettem észre, hogy újdonsült Leonidas cimborám némiképpen magamra hagyott az öreggel, de ez lenne a legkisebb bajom.
- Öreg!!! Hát hogy a férges macska vemhes öregannyjába nem bírta rendesen összeszedni az adataimat?!
Most, mielőtt visszajönne a kolléga, javíccsa mán át, mert sértő rám nézve. Diktálom:
A nevem Boltar, a nemierőszakolós. 2 csillagrendszerben ítélte halálra titánium fúrófejjel való kereskedésért. A Vega-rúl jöttem és nem a Kripton-ról, illetve nem Kalkuttában, hanem a Namek-on praktizáltam vezető tisztifőorvosként, mint magzatkioperátor egészen addig, amíg fel nem függesztettek a Namek populáció hirtelen meggyarapodása miatt.
Jelenleg a végkielégítésémet próbálnám elinni, de valamiért mindig belémkötnek mindenféle jött-ment idegenek. A mottóm: "Én ma itt mindenkit megbaszok, ha nő az se baj!"
Na de most már rendben lesznek a papírok...
- Miben segíthetne egy magamfajta muffmágnes? – majd halkan odasúgom neki: - Amúgy öreg, nincs egy kis füve? A nagy dulakodásban elhagytam a sajátomat, és itt maradtam szertelenül..
Mielőtt válaszolhatott volna az öreg, fura szagok borították be a légteret. Mintha az eddig kellemes gépzsír aromát áthatotta volna valamiféle gorillahormont szerteszéjjel spriccelő ázott kutyaszag, vagy valamiféle ürülékében hempergő tenyészjószág.
Ahogy megfordulok, látom, hogy csak egy jól megtermett ork libben be kecsesen a kocsmába, a háttérben kirajzolódó ortopéd alkoholista közelében. Csak tudnám, hogy Leo barátom minek indult feléjük... tökös csávó lehet, egy ilyen böszmének még én se mernék nekimenni, csak így szemtől szembe, az nem lenne igazságos (hátulról, lesből... na, ahhoz kell kurázsi).
- Hé öreg, miféle szerzetek ezek? Ugye nem valami titkos homár harcosok klubja van itt kialakulóban?

IvanYakovRambovitch
2015.10.12. 10:09:56
- Milyen barátságos fogadtatás! - gondolom magamban, miközben odavonszolom magam a kitöltött potyaitalhoz, arrébb tolva az utamat keresztező lényeket. Lehúzom a gégepukkasztót, majd fintorogva, nagy csámcsogások közepette elfogyasztom az előkészített chilipaprikát, eleresztve egy halk és láthatatlan bűzfelhőt... Grúmsz és Ájvorl redves farkaira egyszerre... Túlontúl sok volt a gorenvicki mustáros kutyaburgerre az a vodka! Miközben a paprika utolsó darabjait rágcsálom hiányos fogazatommal, körülnézek egy kicsit ork fehérnép után kutatva. Egy ewok, orrát takarva, sikítva esik össze. A hozzám közelebbi asztalnál ülő két kártyázó elf közül az egyik öklendezni kezd. Tibi, - arcát egy koszos ronggyal takarva rám néz, és köhögve megismétli: - József, toborzás... khkh... ott... kkh kh, majd ujjával a tárgyaló felé mutat. Elindulok a helyiség hátsó irányába.
- RUSZPUTUJCSH! - köszönök a bent lévőknek. Leveszem a kalapácsot a hátamról, és rátámaszkodok. - Yakov vagyok, szlovjet ork, harmadik generációs harcos-sámán-kovács-bárd... őőő vagyis... bárdsámánkovácsharcos...izé...kovácsharcossámánbárd.... Na jó, felejtsük el a sámánt. Amúgy is csak a rontásokhoz értek... azok közül is inkább a gyomorrontásokhoz.
Pár másodpercnyi kotorászás után kihúzok egy kis piros könyvet, amibe belelapozok, és kinyított állapotban József elé rakom. Közben gyanakodva méregetem a társaságot.

Az oldalak az alábbi információt tartalmazzák:

Név: Ivan Yakov Rambovich
Szül: g.r.i.sz.: 2837 Vybork, Szlovjet Birodalom
An. n.: Agina Vorkovna

Erő: 19+
Gyorsaság: 9
Állóképesség: 17
Ügyesség: 11
Intelligencia: 4
Karizma: 6
Szerencse: nem szükséges...

Lady Arielle
2015.10.12. 21:33:09
@Eszka:
Valahonnan mégiscsak tudta a Nagy Néven Nem Nevezhető, hogy hova vezesse aprócska topánom lépteit. Mióta az óceán Boszorkája lábat adott, s az az ostoba herceg kinyiffantotta, hogy csilingelő hangom visszakobozza tőle....
Na de a herceg is ott végezte, ahol a többi vértasak, alig egy éjnyi élvet hagyott maga után....
- Béke poraikra! - emelem magam, majd az ajkam elé a kocsmáros ujjai közül kicsent fiolát.
Tarsolyomból két ezüst pikkelyt dobok a pultra, remélve konvertibilis ezen a tájon is.

Már-már épp morrannék a merészre, ki elém veti a még meleg tetemet, ám időben kapok észbe, nem jegyajándéknak szánta.
Érzékeny orromat gépzsír és olaj szánalmas szaga csapja meg.
- Miért kell elrontani minden élvezetet? - tépem ki a monoszálas alkatrészt, mert félek, csorbítaná a szemfogam, ha óvatlan találnék harapni tán.
Tekintetem magabiztosan csillan a csaposra.
- Mindenhol aratok nem kevés sikert, s ha nem?! Nos akkor én aratok míg a halál a nyomomban motoz - sóhajtok jólesően.

Már-már épp szívóágra kerül a kiborg amúgy is végzetes léte, mikor élvezetemet a berobbanó pimasz tohonya hegy zavarja meg. Körmeim szikrázva csikordulnak a savmarta pult lapján, ahogy bájaimmal kiérdemelt vacsorám kerül féltésre.
Kapva kapok az alkalmon és a prédán, midőn egy idegen valami csapattanácsfélére invitál.
Felkapom a tetemet és a nyomába indulok. Utamat menetközben a kiborgból kiberhelt, súlyfelesleget alkotó, teljesítménynövelők szegélyezik. Arra azért vigyázok, hogy ne vérezzen el idő előtt a prédám.
A helyiségbe lépve szinte gyöngéden heveredek a lassan szívogatott pillanatnyi partnerem mellé, abban reménykedek, hogy itt nyugodtan élvezhetek végre. Kultúrlény lévén mellőzöm a szürcsölést.

Eszka
2015.10.12. 22:15:45
Miután ezek a kétes alakok végre bevonulnak a tárgyalóba, Tibi mindkét feje végigméri az általuk okozott pusztítást és a károkat.
- Ki nem állhatom ezeket a 0 szintű karaktereket. Most szabadultak, de azt hiszik övék az egész univerzum - mondja az egyik feje.
- De mégis az ilyenek hozzák a forgalmat - kontrázz rá a másik fej.
Nagyot sóhajt, egy igazi phaszkivan jelleggel.
- Iszol valamit, vagy csak bámulsz öreg?- mordul kedvesen az első italát vásárló kefebajszos digóra - Ja csak te vagy, tényleg, vízvezeték karbantartás, de most minden teknőst halássz ki, holnap az lesz a főfogás...
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
1.2 Team Building, Negotiation Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1.2 Team Building, Negotiation   1.2 Team Building, Negotiation Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
1.2 Team Building, Negotiation
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Fejezetek, Chapters
 :: 
Load Game
 :: 
First Game Cycle- Let's go an adventure!
-
Ugrás: