ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 K, a végzet asszonya

Go down 
SzerzőÜzenet
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

K, a végzet asszonya Empty
TémanyitásTárgy: K, a végzet asszonya   K, a végzet asszonya Icon_minitimeSzomb. Nov. 28, 2015 1:30 pm

Valamikor az idők kezdetén távoli elhamvadó napok sarából, nevenincs fekete lyukak porából alakultak ki az első istenek a Galaxisban. Köztük volt a Cramus (későbbi nevén: Krampusz) is, egy, a világegyetem távoli, elmaradott vidékén tengődő civilizáció gonosz főistene.

K. egészen jól elvolt a saját kis világában. Mint minden rendes gonosz, néhány évszázadonként ő is változatos módszerekkel írtotta ki a rábízott populációt, persze vigyázva arra, hogy azért mindig maradjon magnak belőlük néhány. Ma populáció-szabályozásnak hívjuk az ilyesmit, akkoriban szimplán csak istencsapásaként beszéltek róla a túlélők. Két kataklizma között ő is megelégedett némi gyerekáldozattal, és teliholdanként egy-két szűzzel, desszertnek.

Egyszer aztán a K. birodalmát jelentő bolygó lakosaival egy űrjáró civilizáció vette fel a kapcsolatot. A bolygón élő gnómszerű kis manókra és K-ra is villámcsapásként hatott a hír, hogy bizony nem csak ők egyedül élnek a világegyetemben, hanem rajtuk kívül rengeteg más civilizált és civilizálatlan lény tengeti életét. És igen, sajnos istenek is vannak köztük, némelyik erősebb, némelyik gyengébb, mint ahogy arra K. is hamarosan saját kárán ráébredt.

K. ezután hosszú tanulmányi útra indult a most felfedezett univerzumba. Útközben kitanulta a PR-szakmát és a vállalatirányítást, majd beállt a Mikulás mellé. Új főnöke hamar felismerte az agilis és agresszív K értékeit, így gyorsan haladt felfelé a MicInc. vállalati szamárlétráján, amíg el nem jutott a szervezet alelnök-igazgatói pozíciójáig, akinek már csak a Mikulás parancsolhat.

Itt tartunk most. K. azonban ennél is többet akar, nem elég neki az alvezérség: ő saját, sikeres és egyeduralkodó vállalkozást óhajt irányítani. Sajnos épp ugyanarra a piacra akar vele betörni, ahol a Mikulás is tevékenykedik. Ebből háború lesz hamarosan, aminek megtippelni sem lehet a végkimenetelét...

K, a végzet asszonya 2en21w3
Promókép K. nemsokára utcárakerülő plakátkampányából.

A PR-ben járatos K. mindenesetre megtette kezdőlépéseit: hírtelen nemet váltott, és egy gyönyörű nő képében jelent meg a bolygóközi médiában. Cicikkel és egy szép pofival ugye mindent el lehet adni, szól a reklám első törvénye, amit ahogy látjuk, nagyon jól meg is tanult főhösünk. Az oly rosszízű, pejoratív jelentésű Krampusz név helyett egyelőre csak K.-ként fut a hírekben. Nagyban folyik tehát az új brand építése, és egyelőre még csak nagyon kevés halandó látja a végcélt, és ők is egyre fogynak, ahogy K. és minionjai vadásznak rájuk...
Vissza az elejére Go down
 
K, a végzet asszonya
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Hasznos információk
 :: 
Nem játékos karakterek
-
Ugrás: