ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Jozsué, a Felkent

Go down 
SzerzőÜzenet
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

Jozsué, a Felkent Empty
TémanyitásTárgy: Jozsué, a Felkent   Jozsué, a Felkent Icon_minitimeSzomb. Nov. 21, 2015 9:24 am

Hit, remény és szenvedés
Jozsué testvér igaz története

Jozsué, a Felkent Tired__oldman_by_albz77-d4bci7w

A Reményhozó, a Túlélő, a Féllábú Szent, Istenek Kegyeltje... sok néven emlegeti az utókor Józsuét, az Univerzum Nagyobb Istenei egyesített egyházának, az UNI-tárnak alapítóját. Már életében legendák fűződtek nevéhez: csodatételeiről, gyógyításairól és a béket elhozó tetteinek történetéről zeng azóta is minden templom, imahely, kolostor és pagoda. E kötet szerzői megpróbálják kihámozni az igazságot a sok túlzásból, hamis történetből és pletykából, és bemutatni a híveknek ennek a nagyszerű embernek az igazi történetét.

Részlet a könyvből:

"A Becsapódás harmadik napján Józsué, a Felkent lemondott már a túlélésbe vetett minden reményéről. A katasztrófa pillanatában Tibi kocsmájának hátsó traktusában éppen egy ígéretes 0. szintű csapatot igazított el, akik várhatóan majd újabb győzelmet arathatnak a MIkulás és sleppje elleni titkos háborúban. Mert Jozsué tudta, érezte, hogy háborúban állnak az új, és minden eddigieknél nagyobb hatalomra szert tevő istenek ellen, és még ha ő nem is több, mint egy gyalognak a gyalogja a Nagyok sakktábláján, akkor is meg kell tennie azokat a bizonyos lépéseket, amelyekkel nagyobb dicsőséget szerezhet istenének, hitének és egyházának...

Most azonban élete végén járt. A kalandozócsapat a katasztrófa első másodpercében szörnyethalt, míg őrá, aki a nagy asztal túlsó végén ült, hosszú, szenvedésekkel teli halál várt. Jobb lába beszorult a hatalmas asztal (és néhány tonnányi vasbeton) alá, így mozdulni is alig bírt. Az első két napban még iszonyúan fájt a végtagja, a harmadik napra már ez is elmúlt, ami még inkább megrémítette, mint maga a fájdalom.

Lassan a keresőcsapatok is feladták már a túlélők utáni hajszát. Az alagsorig leásni három nap alatt nem tudtak, és még a kutyák sem érezték meg az életben lévő Jozsuét, mivel épp aznap próbált ki egy új kölnit, ami kicsit megszaladt a reggeli borotválkozásnál...

És ekkor, élete utolsónak vélt pillanatában a technokraták névtelen és egyszemű istene egyetlen szemét Jozsuéra vetette. Nagyon-nagyon ritka kiváltság ez, hiszen egyetlenként e látószervnek igen nagy szerepe van az egész galaxisban elszórtan fellehető események figyelésében. De ekkor, ha csak egy másodperc milliomod részének a milliomod részéig is, de az isten teljes figyelme Jozsuéra irányult.

Hogy milyen információkhoz jutott a Felkent, azt nem tudjuk. Nem beszélt róla hivatalosan soha senkinek. De új tenni akarás, új életerő költözött tagjaiba: elméje feltöltődött energiával, és az ősi elfek pszi módszereivel valamint a boszorkánydoktorok Alkonnyba olvadás képességével elmozdította  testét az őt bebörtönöző akadályok alól, és a harmadik nap reggelén szétroncsolt lábbal törött bordákkal és kiszáradva, de önerőből, egyedül mászott ki a törmelékhalom alól."


A Reményhozó életének további történetei, az, hogy hogyan vált egyszerű Felkentből az UNI-tár egyház első apátjává, hogy hogyan győzte meg a Galaxis nagyobb isteneit az összefogásról a fogyasztás isteneinek inváziója ellen, e nagyszerű életpálya minden szakasza elolvasható a hamarosan megjelenő könyvünkből.


Rendelje meg most, és a UNI-tár Hatalmak Kártyáiból egy 60 darabos paklit is küldünk önnek, amelyben garantáltan van legalább egy Nagyobb Isten Kártya! Ne hagyja ki ajánlatunkat, csak itt és csak most, mindössze 50 kreditért öné e könyv és az ajándék kártyacsomag! Hívja a 06-30-555-JOZSUE telefonszámot!
Vissza az elejére Go down
 
Jozsué, a Felkent
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Hasznos információk
 :: 
Nem játékos karakterek
-
Ugrás: