ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Empty
TémanyitásTárgy: 2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!   2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Icon_minitimeCsüt. Nov. 26, 2015 12:56 am

Az utazás jobbára eseménytelenül telik számotokra, de látni való az akad.
Pár aszteroida és egy Covenant hajó szétrobbantása

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Latest?cb=20141130065727

amit Kulcsos Kapitány legjobb embere, Mester Szakács egyedül végez.
A mission beállításokat megnézve, legendáson kezdte de később visszavált normálra mert hát az utasok idejét ne rabolják ezzel. Az utasok ujjongva nézik végig ahogy szétrobban végül a ellen fregatt  a só kell a népnek, hisz reálisan drága volt a jegy így balszerencséjére az idegen hajó került porondra azaz felrobbantásra.

Nézitek a sok felesleges pusztítást, hisz azoknak is volt családjuk, a Gruntokat is várták haza és az elesett Elitekért is siratják otthon bárhol legyen is az.
Ezután már csak az események kibeszélése marad a célállomásotokig.

A Bolygóra már egy Sólyom típusú hajó visz titeket és rak ki az Alpha Complexben.
Közben kikupáljátok magatokat a planéta történelmével, ami tekintve a civilizációját nem valami sok.

Nem régiben még aktív napként működő bolygóban leállt az energia termelés és kihunyt, pár száz ével később nyersanyag kutatók érkeztek, akik felfedezték, hogy policarbonat glassoidban gazdag, így megkezdték a kihalt nap betelepítéséta kitermelés érdekében. Az első telepeseket Kristóf vezetett sikerre, és sok televényt alapított itt, akik közül az legnagyobb az Alfa lett, itt minden automatizálva van és egy központi M.I. irányít mindent, bizonyos Szkájnet, azaz a Számítógép.
20xp gained, galactic history skill updated

Meg kell hagyni pöpec kis kolóniát alakítottak ki itt a helyiek, az egész ojektum egy lezárt intézmény ahol minden megtalálható. Kocsma boltok és templom is.
Leszállás közben egy idős duergar nénivel elegyedtek szóba, aki  a fiát jött meglátogatni, állítólag őt is elrabolták de semmi baja, csak hát az anyukák aggódósak.

@ Dr. Casanova Boltar segítesz neki a gurulós artuditus kiskocsijának leemelésében, látja rajtad hogy úriember vagy. Charm successfull


Ehhez kapcsolódik, hogy pár hete volt valami robbantás, egyfajta belső szabotázs ami tönkre tette a város áramellátóját, tartalékról kellet üzelemjen a helyrellításig.
Azóta kötelező viselet a trikolór színű, hogy mindenki megfelelően adózzon a Szkájnetet ér támadásnak.

- A világjegy ellenőrzésénél  lezajló kötelező kérdésekre mondjatok nemet- mondja búcsúzol a néni és eltopog a kis kocsijával.
Csomagjaitok összeszedve a kapuhoz értek, mindenhol plakátok vannak.

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! 2zsz9so

Üdvözöljük az Alfa plexumban!
A számítógép a barátja, keresse bátran ha problémája akad.
Jelentse a a rendszernek a ellenségeket.
Kik az ellenségek?
A mutánsoknak és kommunisták!

Az őrök rátok néznek és

- Maga mutáns, kommunista esetleg egy mutáns kommunista ?


A hozzászólást Eszka összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 26, 2015 1:33 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!   2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Icon_minitimeCsüt. Nov. 26, 2015 6:41 am

- Jézusom, dehogy! - játszom neki a felháborodottat. - A nevem Leonidas, a Kardashianról, a családomé volt az egyik legnagyobb profitot termelő cég a bolygón, amíg azok az átok szocialista Jedik nem államosították azt.
Öszinte tekintettel nézek a katonákra, nincs hamisság a szavaimban, nyugodtan csekkolhatják. Tök jók az ilyen történetek, amiket így is meg úgy is el lehet mesélni, szeretem őket...
- Na dokikám, akkor most merre? Keressünk szállást, térjünk be egy helyi kocsmába infóért, vagy csináljuk egyszerre mind a kettőt?
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!   2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Icon_minitimeCsüt. Nov. 26, 2015 8:38 am

A két lovat egy farokkal módszer mindig jó... gondolom elmerengve.

Amondó vagyok keressük meg a Pajkos Pónit, úgy hallottam itt pintben mérik a sört. És ha már arra járunk, keressünk egy megfelelően erős wifi jelet, mert nem szeretnék itt roamingolni. Ahogy bandukolunk kis csomgjainkkal, észreveszünk egy cégért: Pizza Eat'aliano
- Ilyen hülye nevet és még a szójáték is gyenge, ellenben bírom a digó ízeket, nézzük meg megfelelő-e számunkra....

Ahogy belépünk, nem éppen azt látjuk, amire számítottunk. Kívülről csupa dizájn és modernitás, de átlépve az ajtón mintha egy bérház földszintje lenne romkocsmává alakítva. Nem is rossz. És még szobályuk is van kiadó. Éppen nyitás után vannak, nem sokan lézengenek, így könnyedén el tudunk cseverészni a kék pikkelyes pultos szalmanderrel. Láthatólag jól megy az üzlet, mert ilyen utángyártott légzsákokat nem lehet ám holmi jattból tengődés mellett kihozni. Jah, nem, tévedtem. Egyszer csak a személyzet felirató ajtó mögül kilép egy tagbaszakadt ork susogós selyemdzsoggingban, alkar vastagságú fux-szal a nyakában. Odahaza az idegállapotba került pitbul kutyákat kötözték le ilyennel. Ejj, micsoda népek.

Illemdelmesen kérünk egy szobát, ami nem csak, hogy meglepően kedvező árú, hanem a tulaj is meglepően kedves. Kedves ork, hm. Ismertem egyszer egyet, de ő nem volt kedves, pedig egy csapat voltunk vagy mi a szösz. Nem is tudom mi lett vele. Utoljára akkor láttam, amikor elmerültem egy falka kiskutyában.

A szobánk kifejezetten otthonos, 2 szoba konyha, semmi felhajtás. Miután berendezkedtünk, gyorsan megejtek egy üzenetet Törcsinek, elvégre megígértem írok, ha leszálltunk. Remélem nem lesz semmi bajuk az Omegán, amíg távol vagyunk.

- Leo, vegyük át a teendőket, oldjuk meg gyorsan, mert nagyon életidegen ez a hely. Ez az egész évben sötétség annyira nem fun.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!   2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Icon_minitimeCsüt. Nov. 26, 2015 9:35 am

Az olasz kajától mindig ég a gyomrom, na mindegy, legyen a doki akarata szerint, legfeljebb majd salátát eszek a héten. Vagy marad a Bilagit.

A vállamra vetett luxusszütyőből halk csipogás hallatszik: - Értem én Cassie, hogy nagyon hiányoznék, de nem maradtam ott azzal a rakás ócskavassal. Semmi bajom, miért feküdtem volna be egy klinikába? Jön egy általános vészhelyzet, és még a végén befognak tamponnak! - látom hogy a dokinak csak most esik le, hogy Törcsi barátunk bizony tovább rontja velünk a levegőt.

- Basszus doki, tudom mit felejtettünk el venni a H&M-ben. Lámpákat! Pedig hát mondták, hogy itt sötét lesz, a jó életbe!

Berendezkedés után (Törcsié a fürdőszoba), lemegyünk egy kis csevelyre a helyiekkel. Egyelőre még csak egy pár birodalmi tiszt és egy kisebbfajta kalandozócsapat (barbár, pap, mágus, fejvadász) üldögél az asztaloknál, lerí róluk, hogy nem helyiek. Infoszerzés céljából ezért aztán marad a szalamander vagy az ork.

A pultosok általában szívesen beszélgetnek, talán kezdjük a pikkelyessel.
- a Nevem Giovanni Trapatori - mutatkozik be - szülőhazám az igazi Itália, és a recepteket is onnan hoztam, ezek hamisítatlan orasz ízek! - az, hogy az ország nevét sem tudja helyesen, egy cseppet gyanús, de nem kötekedni jöttünk. - Mit adhatok, monsigneur?
Észrevettem hogy dr. Boltar mennyire odavan a spenótért, így neki spenótos tésztát, magamnak  pedig vegán pizzát rendelek. Látom hogy felderül a doki arca, de aztán az első falat után az is kiderül, hogy nem egészen erre számított.

Közben végighallgatjuk azt a hihetetlen sztorit, amit már az úton is hallottunk a kihűlt napról. Fejcsóválva hallgatom, csillagászati ismereteim szerint ilyesmi nem létezik, ha meg létezne, akkor is kb. milliószor ekkora méretűnek kellene lenni. Egy ekkora égitest belsejében egyszerűen nem indulhatnak be a nukleáris folyamatok. Na mindegy, ki vagyok én, hogy a helyi mitoszokat megdöntsem? Inkább hallgatok, mert hallgatni arany...

Giovannitól a kiselőadás után azért kérdezek egy párat az eltűnésekről is. Kiderül, hogy az ő egyik kuzinja, Slomi is az eltűntek között van, ha akarjuk, este beszélhetünk vele, ővé a kis kóser étterem a túloldalon. De ha hivatalos kivizsgáló szerv vagyunk, akkor a Szkájnettel is mindenképpen vegyük fel a kapcsolatot, ő az aki mindent tud, és mindent lát.
Közben arra leszünk figyelmesek, hogy egy majd két és fél méteres vuki lép be a bárba. Giovanni arca felderül, integetni kezd neki: - Slomi, Slomi, édes drága kuzinom, épp most emlegettünk! Ezek az urak szeretnének veled beszélni az eltünésről!

A Slominak nevezett szőrmók odasétál hozzánk és teljesen jól érthetően ezt mondja nekünk: - Soha, értitek, SOHA nem akarok beszélni arról az eseményről! - durcás képet vág, és leül mellénk a bárpulthoz. Giovanni már teszi is elé a szívószálas Bloody Mary-t.

Kérdően nézek a dokira: - Na most mi legyen?
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!   2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Icon_minitimeCsüt. Nov. 26, 2015 9:51 am

Ezek az úrutazások csúnya acidos flashbacket generálnak nálam.
- Annyira örülök, hogy itt vagy! (lerántom Leoról a szütyőt, elvégre jó nagy adósságom van a kis szófosóban)
- Neke itt kéne maradnod, amíg kicsit körbeszimatolunk, addig csatlakozz rá a falból kiálló bemenetre és keress valami használhatót a skynet szerverén.

A világítással nem lesz, gond, kacsintok kajánul és finom kíhúzom a privát beszerzőtúrámon akasztott éjjellátókat.

Érdekes... tört olaszt használ, rosszul ejti az olasz szavakat és ráadásul férfi neve van, több mint érdekes, már-már gyanus. De kit érdekel, ide a pesztós spagettimet.

Diszkréten lehuppanok a warhammerből idehányt kollégák közelébe és falnám be a vacsorámat, amikor szembesülök a ténnyel, hogy ez bizony alga, azt meg nem szeressük.
Eközben Leo kellemesen beszélget a pultnál, de mivel a vacsorámat már nem eszem meg, visszasétálok hozzá. Már majdnem odaérek, amikor egy hatalmas wuki tűnik fel. Életemben nem láttam ekkorát. Fura hegtetoválások vannak az arcán, valószínűleg rohamosztagos trophyk.

Slomi elsőre kicsit ijesztőnek tűnik, de nem rohanunk fejjel a wukinak.
- Van még a kamubrókernek adott szerből, cseppenthetünk egy keveset abba bloody marybe amit barátságunk jeléül adunk neki... csak úgy érzéssel, aztán odainvitáljuk a sarokba beszélgetni, miután kellően belazult és jó cimborák módjára elröhögcsélünk a zenegép mellett csocsózó söpredéknél.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!   2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Icon_minitimeCsüt. Nov. 26, 2015 11:31 am

- Dokikám mindig csak a szerhasználat... esetleg előtte nem lehetne inkább kipróbálni egy kis rábeszélést, megvesztegetést? Akarunk mi még itt lakni, ha most benyugtatózzuk Giovanni kuzinját, kitesznek minket innen, meg gyanítom, hogy az összes többi nemzeti étteremből is... úgy tűnik, valami közös franchise-hálózat lehet ez, vagy mifene.
Szóval vesd csak be az épp most megnövekedett sármodat, én majd hátulról fedezlek!
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!   2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Icon_minitimeCsüt. Nov. 26, 2015 1:39 pm

Slomi egy ideig a pultnál iszik, aztán az ötödik Bloody Mary után odaclaptat az asztalotokhoz, leül, de kényelmetlennek tűnik számára ez, fel is szisszen.
Olyan mintha állna mert így is olyan magas, hogy majd ki tekeredik a nyakatok, hogy a szemébe nézzetek.

- Nézzétek, ha minden áron tudni akartok arról az estéről, akkor fizessetek Capis? – úgy fest beszélősre itta magát – 500 kredit előre, most. A pénzt elrakva és megered a nyelve - 500 kredit

Aznap este épp egy sikátorban húggy.. akarom mondani a rendszer szerint jártam el és hasznosan töltöttem az időmet, mikor elsötétült a világ.
Felébredve egy ágyon voltam, lekötözve és magas, barna humaniod  alakok vetek körbe akik  űr hidegét árasztották magukból. Közben valami új kor eljöveteléről és Jánosról, meg a Kilencekről beszéltek.
Minden lyukamba benéztek tudjátok milyen szar érzés  az, mikor egy jéghideg ujj matat alul? - erre nagyot húz a poharából - és különböző gépekre kötöttek.
Meg analizáltak a szó nyelvi és pejoratív értelmében. Mikor végezetek velem, elaludtam és ott találtam magam ahol voltam.

Azóta se tudom mit tettek velem - a következő húzással ki is üríti a poharát, ami vagy 2 literes- beszéltem pár „társammal” de ők örültek ennek, azt mondták megváltozott az életük. Azóta is a Hiperbólánál gyűlnek este össze mindenféle előadást, ünnepséget tartani.
Ezt nem nézi jó szemmel a Számítógép  – mondja az utolsó mondatot suttogva.

Remélem, boldogok vagytok, ha van még kérdésetek akkor hozzatok egy italt és adjatok még egy százast. Nagyon drága a rektum szűkítő műtét.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!   2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Icon_minitimeCsüt. Nov. 26, 2015 1:54 pm

Slomi beszámolója alatt küldtem egy sms-t Törcsinek, hogy nézzen utána a Hiperbólának és keressen mostanában tartandó nyílvános eventeket. Ha nem muszáj, ne bukjunk még egy százast, ha mi is ki tudjuk deríteni.

- Aztán te miért nem osztod a társaid lelkesedését?
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!   2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Icon_minitimeCsüt. Nov. 26, 2015 3:46 pm

@ Dr. Casanova Boltar:
Buddy üzent:

- Sokba fogok neked kerülni doki, pár dudát tolhatnál, mert bazi izgi itt a fürdőszobába - hisztizik az üzenetben a drága törölköződ,a keresett infó megvan.

A Hiperbóla az egyetlen nagy építmény itt, eredetileg a számítógép nagyságát dicsőíti, de amolyan turistalátványosság. Aha, ki a tök jár ide nézelődni?
Este flash mob rendezvény jelleggel trikolórba kell öltözni és be kell tanulni valami bugyuta verset.
Ezt:

a végén már együtt sikoltja Törcsi a refrént.

- Lehet nem is olyan rossz, menjük el este légysz légyszi....tárazz be cigiből
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Mr. Szürke
Meteorbringers Team Wannabe Player
Mr. Szürke

Hozzászólások száma : 10

Tulajdonságok:
Fajta:
Kaszt:
Szint:

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!   2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Icon_minitimeCsüt. Nov. 26, 2015 4:02 pm

Nem rég szálltam le az utas szállitóról, fáradtan s nyúzottan szállok le.
- Rohadt humanoidok! Sose értem miböl gondolják hogy bárki is el fér a helyükön? Ki lyukadnak a gyomraim, éhen vagyok.
Áh, egy étterem. Pizza Eat'aliano. Hm, igéretesnek hangzik.
Belépek végig nézek a termen, látom a bentlévőket, vigyorra húzódik a szám.
Majd kényelmesen a pulthoz lépek.
- Pincér, mi a szakács humanoid elkészitésének ajánlata? Vagy válogassak a vendégek közül?
Remélem én is ehetek itt s nem engem esznek meg!

Mondom félhangosan majd körbe sanditok a termen, s egyben az étlapon.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!   2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Icon_minitimeCsüt. Nov. 26, 2015 4:48 pm

A belépő alak nyurga a maga módján, elegáns és hibátlan öltöny visel, amiből a hosszúkás feje kilóg, kezében egy aktatáska mi hozzá van bilincselve.  
Szürke, síkos bőrű kissé szürreálisan fest rajta az öltöny de passzol vékony alakjához. Az egész látvány csak a földig logó farka rontja el amit beszéd közben a padlóhoz ütöget.
a pofája ijesztő de láttatok már csúfabbat is

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! 200233-alien-big-chap-003
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!   2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Icon_minitimeCsüt. Nov. 26, 2015 5:23 pm

Egyértelmű, hogy estére a Hiperbólyában a helyünk.

Kicsit babrálgatom én is a telcsimet, az eventről próbálok némi plusz infót találni. A dresscode-on, meg a közös danászáson kívül vajon lesz-e még valami program? Látom hogy fel fog lépni egy helyi zenekar, igazán ígéretesnek tűnnek, ők a Jabba (the Hutts):

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! 335cxh3

Sajnos ezen kívül erős rendőri jelenlétet is előrejeleznek egyes mértéktartó netes bloggerek, akik azt is tanácsolják a helyieknek és a turistáknak, hogy ma este ne nagyon menjenek a Hiberbólya felé szájat tátani.
Nekünk viszont sajnos mindenképpen ott a helyünk, és jelenleg muszkli nélkül maradtunk.
- Gyorsan kéne szerezni némi előreküldhető izompacsirtát - mondom a dokinak - lehetőleg széleshátút, aki mögött mindketten elférünk és küldhetjük előre a nyilainkat. Na igen, de hol találunk ilyet, pláne megfizethetőt, néhány órán belül?
Szemem a kalandozócsapat barbárjára vetődik, de nem nagyon tetszik, amit látok: a szokásos ágyékötő-másfélkezes kard kombó van nála, plusz ráaggatva néhány amulett. Saccra max. harmadik szintű, ez nem fogja tudni elkerülni a gumilövedékeket és a vízágyú sugarát.
De akkor ki legyen?? A lófejű idegen a bilincses táskájával vagy tán a nyápic birodalmiak?
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!   2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Icon_minitimeCsüt. Nov. 26, 2015 10:05 pm

@Mr. Szürke

- Na fogjad visszafelé magadat te sápadt Küklopsz- mondja szalamandra- ez itten az én éttermem és bántalmazod a fizető vendégeimet, akkor nem csak Velem, hanme a Családdal is meggyűlik a bajod, a rádió is mintha a kezére játszana.


de itt van a flamód, Szalontüdő vesés pacallal remélem jó lesz - és rád kacsint vágott szemével.

Kifizeted, bár jócskán fogytán a kredited, az utolsó jutalék elég karcsú volt a Hajdú 1305 után. milyen kisstilűek az emberek, pedig az egy remek modell.

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! P1110031.preview

A gőzölgő étellel a kezedben, úgy állsz ott mint új fiú a menzán, vajon hova üljek kérdezed magadban.

Az étteremben telt ház van, warhammeres kalandozó csapat, törzsvendég menüző diákok vannak.
Szabad hely csak egy fura csonka csapatnál van. Egy elf és egy orvos kinézetű humán épp egy részeg vukival társalog.

@Dr. Casanova Boltar a vuki rád néz és felvonja a szemöldökét, hiába részeg de meglepődik a kérdéseden

- Te élveznéd, hogy a seggedben turkál pár űrhideg idegen kéz? Utána vagy két napig üríteni se tudtam....
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Mr. Szürke
Meteorbringers Team Wannabe Player
Mr. Szürke

Hozzászólások száma : 10

Tulajdonságok:
Fajta:
Kaszt:
Szint:

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!   2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Icon_minitimePént. Nov. 27, 2015 4:14 am

Vissza kacsintanék ha tudnék, bár a warhamerres csapat jobb fogásnak tünik de most meg elégszem ezzel is.
Elöbb kis hallal probálkozom. Oda kucorodom a csonka csapathoz. A számomra csepnyi széken probálok kényelmes pózt fel venni. Majd 30 percnyi kinlódás után, a széket messzire hajítva a padlót választom, így még az asztal is kényelmes magasságban van. Majd be falok egy kanálal. Vagyis tenném ha tudnám kezelni, azaz szájalni. A két száj kényelmes elönye hogy míg eszem társalogni is tudok.

-Ne verje ki, ne rázza ki, Erikával szivassa ki!-

Mondom az asztal társaságnak mihelyst elhalgatnak egy cseppet.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!   2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Icon_minitimePént. Nov. 27, 2015 6:42 am

Hozzá vagyunk már szokva a gyári hibás alakokhoz (lásd Tuforszri, meg azért a dokinak is voltak rossz időszakai), úgyhogy fel sem veszem azt, hogy a kiglancolt lófejű mindjárt ősrégi reklámidézetekkel állít be köszönés helyett.

Viszont a székkel meg a kajával való ügyetlenkedése rávilágít arra, hogy ez az alak talán éppen annyi sütnivalóval rendelkezik, hogy egy kis pénzért cserébe fedezni fogja a hátunkat ma este.

- Leonidas vagyok, ő pedig itt a barátom dr. Casanova Boltar - mutatom be magam és a dokit, mert nekem volt gyerekszobám - látom barátom, elég félelmetes külsővel áldott meg a sors. Lenne-e kedved ma este elkísérni minket egy rendezvényre, mint testőr? Némi pénzt is tudnánk fizetni neked, 20 kredit, ha semmi nem történik, +30 pedig ha harci helyzet alakul ki. Mit szólsz hozzá?
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!   2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Icon_minitimePént. Nov. 27, 2015 8:06 am

- Leo! súgom oda.
- Ez nem velünk egy hajón jött? Ő volt a nyolcadik utas, nem? Biztos, hogy ő kell nekünk? Nem tűnik megbízhatónak. Nincs más végső megoldás?

Kuncogok egyjót, majd odafordulok az új asztaltársunkhoz. Tanult kollégámnak volt annyi lélekjelenléte, hogy nagy ijedtemben magabiztosságunkról adott tanubizonyságot. Lenyelve torkomban a gombócot, kihúzott vállakkal kuncogok egy jót, majd odafordulok az új asztaltársunkhoz.
Aztán honnan jöttél és mi járatban vagy?
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!   2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Icon_minitimePént. Nov. 27, 2015 9:34 am

Bipbubip... üzenet Törcsitől.
"Találtam valami érdekeset a skynet TILOS A BEMENET szerverén. Tudjátok mi volt a kód? 12345!!! Ki ad ilyen hülye kódot bárminek is??? Idegen életformát érzékeltek a hajón,amivel jöttünk. Nem tudták beazonosítani, de a Weyland Vasművek blindre bekínált egy komolyabb összeget, ha élve megkapná. Valami dezertőr lehet, de a származása ismeretlen, én vigyáznék vele. Legyetek résen. A Vasművek amúgy sem szarral gurigázik."

Fasza, eddig csak úszkáltunk a ganyéban, de most már egyenesen ellep. Ismét kaján vigyorra húzom a számat, ezt akár még ki is használhatjuk. Körbenézek a helyen. Figyelemre méltóan sokan vannak, tényleg jól mehet a szekér. Az hétszentség, hogy Giovanni kifilézné ezt a tagot, ha nekiállna hepciáskodni vagy vendégeket análizálni, egyelőre biztonságban vagyunk.

Leo is meglepően nyugodt. Vajon a Kardashianon is látott ilyeneket már? Vagy tényleg annyira öreg és oda-vissza bejárta a Galaxist? Lehet, hogy még a Föderációs háborúban is részt vett. Basszus, csupa félistenek vesznek körbe, nekem meg a legjpobb tulajdonságom a milkás törölközőm, na meg a cumó a zsebemben...

Miért akarja ennyire beszervezni? Semmit nem tudunk róla. Le van égve, kell neki a lóvé, de mi van ha a végén gondol egyet és felzabál. Akkor a gyomra is tele lesz, meg a zsebe is. Jobb az óvatosság. Ember szerű, de akkor is is, ránézésre inkább hasonlít egy szalamanderre. SZALAMANDER! Basszus, a csapos, ő biztos tud róla egy s mást.

- Elnézést uraim, ki kell menjek a toalettre.

Szépen komótasan kivonulok a mellékhelységbe, notifikálom a gondolatmenetemet és könnyítek a lelkiismeretemen. Visszafelé megállok a pultnál kérni egy pint búzát. Közben diszkrét társalgást kezdeményezek a pultossal.
- Volt vlaami gond a fura szürke idegennel? Ismered őt?
Nem nagyon akaródzik válaszolni, de érthető, lehet hogy tényleg sokat tud róla, talán túl sokat is. Szerencsére a sármom ellenálhatatlan, de nem mer mindenki előtt beszélni, ezért egy papírlapot csúsztat át nekem. A közös nyelven csak annyi olvasható rajta, hogy WANTED, a többit nem tudom elolvasni. Lefényképezem és átküldöm Törcsinek fordításra.

Amíg várok a válaszra, iszogatok a pultnál és elismerően biccentek Leo-nak.
Bipbubip... Törcsi.
"Azta rohadt, ez az, amit mondtam. A Vasművek körözési lapja, de nem is ez a lényeg, hanem a melléklet. Bárkitől is kaptad a papírt, tud valamit. Valamiféle ellenállásról van benne szó. Azt mondja, meg kell védeni Szürkét (ki az a Szürke?!), mert ő az utolsó a fajtájából. A Furian-ról származik és bankárnak van öltözve, nehogy ráismerjenek. Ő az egyetlen, aki sikerrel felveheti a küzdelmet a Birodalommal és az egyszerű halandókkal ellentétben látásának köszönhetően nem okoz gondot neki a sötétség, valamint a hőmérsékleti viszonyok sem. Valami hibrid és veszélyben van. Nagy szarban vagytok apuskám, de azt hiszem ő lesz az emberetek."

Baszki... bővül a paletta, lassan nem lesz aki ne ránk vadászna. Lesajnálóan körbenézek a kezdő kalandorok seregén és bús komorsággal az arcomon konstatálom, hogy bizpony egy szinten vagyunk, ők még sem láttak még eleget. Visszamegyek az asztalunkhoz.

- Ízlett a vacsora, barátom?
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!   2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Icon_minitimePént. Nov. 27, 2015 12:45 pm

Látom hogy a jó doctore nagyon sápadt és izzad is rendesen.
- Relax, dokikám, még nem jött el a világvége! - súgom oda neki, majd még figyelmeztetem, hogy talán mégsem kellene visszaszokni, olyan szépen haladt már előre a józanság útján.

Ezután figyelmemet újból az idegen felé fordítom: - Néhány kérdés, még mielőtt ténylegesen alkalmaznánk. Tudja, a papírok miatt, a múltkor is majdnem megszexualizáltak minket a bürokratikus hatóságok. Van legalább ideiglenes, jelenleg is érvényben lévő kalandozói jogosítványa? Ha nincs, akkor muszáj lesz megbízási szerződést írnunk, de abból több adót kell majd fizetnie, szóval javaslom az engedély mielőbbi kiváltását. Vannak esetleg referenciái, olyanok, amelyek a betöltendő állásra való alkalmasságát alátámasztanák? Nem szükséges, de azért szívesen átnézném őket.
Ezután kellene még egy név, egy ID, születési hely és idő, meg még néhány egyéb adat, és már meg is volnánk - húzom elő az alig 10 oldalas kalandozófelvételi alapiratcsomagot, és nyújtom át neki a mancsába.
- Ha esetleg nem megy az írás, szívesen megcsinálom, csak diktálja. Nagyon szépen írok, mint minden elf általában...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!   2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Icon_minitimePént. Nov. 27, 2015 3:29 pm

A vuki valahol az új érkező és a doki elméleti összeesküvés szővése közben unja meg a dolgot, így picit billegve feláll:

- Ha nincs több kérdés illetve más akkor én már megyek is a következő adagért
Te meg aztán járj utána azoknak az engedélyeknek, mert engem 100.000 kreditre büntettek kalandvállalási papírok miatt - mondja Mr. Szürkének és eltámolyog egy újabb italért.

Maradtok ott az idegennel aki nagy csámcsogás közepette falja a szalontüdőt.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Mr. Szürke
Meteorbringers Team Wannabe Player
Mr. Szürke

Hozzászólások száma : 10

Tulajdonságok:
Fajta:
Kaszt:
Szint:

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!   2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Icon_minitimePént. Nov. 27, 2015 5:05 pm

Jó izűen megettem s igényesen büffentek is egyet, majd  Leonidashoz fordulok.

-Nézze, ez az új márkánk, Erika a legjobb s legstrapabíróbb darabunk. Több színben is tesztelve, bírja a fiú kollégiumokat, a gyárakat, és még a droid szállásokat.
Nagyon jó kis masina, minden igényt ki elégit!

Majd meg törlöm a számat, és a kaland felkérésre válaszolok.

- Kaland, az mi?
Nekem a legdurvább esetem egy Lux 360-nal volt, rettenetesen nehezen cipeltem fel a tizedikre, s onnét még vagy jó háromszáz méter gyaloglás volt a célig. Valami budavári villába kellet vinnem. Valami Furcsány kérte, azt mondta nagy takaritás lesz, de csak pizsamában volt s kéjesen vihogott.
De ez már a vevő dolga.
Sosem kérdezősködöm ez nálam alap, és azért nem kapok jutalékot.
Ha érdekelnének bennetek a porszivók, tudok prospektust is mutatni.

Elő veszem a holokatalogust és ékes szolóan kezdem mutogatni a benne található termékeket.
A papíros részhez.

-Hát sajnos a kiolvasás az nem megy, szemek hiányában elég nehézkes de szerencsére fejből tudom az összes modell tulajdonságát és paraméterét.

Majd egy pici makett porszívot veszek elő, be mutatom a jó tulajdonságait, értekeit.
Az elemek sajnos rég le merültek benne ezért szájjal utánzom a hangját és probálom vele az asztalt majd Leonidaszt is le takaritani.
A ruháját, a haját, az orrát.
Vissza az elejére Go down
Mr. Szürke
Meteorbringers Team Wannabe Player
Mr. Szürke

Hozzászólások száma : 10

Tulajdonságok:
Fajta:
Kaszt:
Szint:

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!   2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Icon_minitimePént. Nov. 27, 2015 6:02 pm

-Amugy elnézést. Én Szürke vagyok. Mr. Szürke. Üdvözlöm a társaságot.-
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!   2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Icon_minitimePént. Nov. 27, 2015 6:09 pm

Kissé már ingerülten söpröm le magamról a játékporszívókat markoló kis mancsocskákat.

- Nos, khm, miszter Szürke, vegye úgy, hogy előadta az egész ügynöki dumát a remek porszívóiról (apropó, kis, alig két napos farkasokat fel lehet vele szippantani? Úgy hogy életben maradnak? Na ugye hogy nem. Szóval menjen egy kis továbbképzésre Bekkához, az ezermester evokhoz, majd ő megtanítja Önnek a tudományt). Vegye úgy mi az egész szentbeszédet meghallgattuk, de most sajnos nem kértünk a termékből. Továbbléphetnénk?

Tehát: el tud-e ön minket kísérni ma este egy rendezvényre mint testőr? A juttatás 20 kredit lenne, ha komolyra fordul a helyzet, akkor +30. Deal?
Vissza az elejére Go down
Mr. Szürke
Meteorbringers Team Wannabe Player
Mr. Szürke

Hozzászólások száma : 10

Tulajdonságok:
Fajta:
Kaszt:
Szint:

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!   2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Icon_minitimePént. Nov. 27, 2015 8:00 pm

- Tudja mit uram?
Ha most vesz két porszivót, ajándékba adunk egy pajesz vágót, és egy alig használt de nem csereszavatos légvédelmi ágyút!
A hozzá való töltények grátiszok!
De el megyek magukkal, ha adnak 30 kreditet, történjék bármi, s vesznek egy Hajdú mosógépet is.
Így rendben?
Akkor az Erika ajándék.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!   2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Icon_minitimePént. Nov. 27, 2015 8:45 pm

- Nézze, velem lehet alkudni. Adok 25-öt, de nem veszek semmiféle cuccot sem, sózza másik balekre. Nem kell se pajeszvágó, se orrszívó-porszívó, se körömcsipesz meg mittudomén, milyen ingyen ajándékokkal szédítik még a mamzereket a délelőtti teleshopban. Ne fárasszuk már egymást ilyesmivel, oké?
Kezdek egyre inkább kételkedni a tagban. Az egyértelmű, hogy ezzel a "megnyerő arccal" nem lehetett túl sokszor a hónap dolgozója a porszívóbiztosító-ügynökékénél, de a horror-aurájából is kezd veszíteni a folyamatos tukmálással. A doki is kezdi unni, egyre sűrűbben látom a megkezdett spenótos tészta felé kacsingatni.
Az hiányzik, hogy a Hipergólyában is majd porszívókat áruljon, miközben a mi hátunkat kéne védenie...
Vissza az elejére Go down
Mr. Szürke
Meteorbringers Team Wannabe Player
Mr. Szürke

Hozzászólások száma : 10

Tulajdonságok:
Fajta:
Kaszt:
Szint:

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!   2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Icon_minitimeSzomb. Nov. 28, 2015 6:05 am

-Ah, nos rendben. Ilyet még ugyse csináltam. Magukkal megyek 25- ért, és kapok 40 ha baj történik. Ugy se veszik mostanság sokan a porszívokat. Biztos voltak már elöttem. Meg az ügynökség se veszi már jó néven ha folyon be falom a leendő ügyfeleimet.-

Ekkor meg ejtek egy kéjes vigyort.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!   2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Icon_minitimeSzomb. Nov. 28, 2015 8:32 am

- Nos úgy hiszem, a 25/40 kredites fizetség még belefér - sandítok oldalra a dokira, aki teleszájjal bólogat. - Azonban két dolgot még tisztáznunk kellene a miheztartás végett.

- Először is: mi a VALÓDI neve uraságodnak? Ne mondja azt nekem hogy Mr. Szürke, azt a poént már ellőtték valamelyik korai Tarantino-filmben. Én is lehetnék Mr. Pink, a doki meg Mr. Barna, de mivégre? Ha már társak vagyunk, nevezzük mindenkit a saját nevén. A dokit például két csillagrendszerben ítélték halálra, mégsem titkolja a kilétét - a doki egy pillanatra megáll a rágással, majd vállat von hogy mindez igaz, és folytatja tovább a táplálkozást.

- Továbbá - folytatom - a csapaton belül egymás terrorizálása nem igazán ajánlott a megfelelő együttműködés elérése érdekében. Vagyis ezt legyen szíves meghagyni az ellenséges érzelmekkel felénk közeledő csőcselék megrendszabályozására. Már csak azért is, mert csúnya vége lenne köztünk egy összecsapásnak, hisz mi ketten bőven 2. szintűek vagyunk, ön meg ugye most kezdte, a 0. alján van... csak egyszer lássam meg, hogy felém igyekszik a szájából az a kis izé, rögtön így fog járni:

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Quigon10

- Csak én még ezt is használni fogom - villantom meg neki a fénykardomat.

- Mindezt azonban ne tekintse fenyegetésnek, csak tájékoztatásképpen közöltem a miheztartás végett. Ahogy azt a korszakos nagy költő, Garga bácsi is mondja, I think this is a beginning of a beautiful friendship - szerintem jól ki fogunk jönni egymással...
Vissza az elejére Go down
Mr. Szürke
Meteorbringers Team Wannabe Player
Mr. Szürke

Hozzászólások száma : 10

Tulajdonságok:
Fajta:
Kaszt:
Szint:

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!   2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Icon_minitimeSzomb. Nov. 28, 2015 2:43 pm

Végig hallgatom Leoindas monológját, majd mikor a száj megfogásos részhez érünk cseppet hátra dölök, farkammal megtámasztom magam mintha hát támla lenne, majd elkezdem dörzsölgetni az állam mintha kecske szakállam lenne és morfondiroznék.

-Nos rendben, tiszta minden de én is hozzá tennék még valamit. Már ha uraságod meg engedi.
Odzkódásukat tőlem megértem, hisz nem minden nap láthatják fajom egy példányát, és itt engedjék meg hogy megjegyezzem, nem mindennapi példányát, egy kivételes példányát.
A nevem tényleg csak ennyi, hogy Mr. Szürke.
Nézzen rám, milyen a színem?
Ahhonét én jövök ott nem bővelkedtek a névadások kreatívitásával. Szóval elnézést ha nem eléggé kielégitő a nevem de ez van.
Ennyi.
A másik, nem értem mik ezek a szintek, de van egy sanda gyanúm hogy nem is érdekel. Ha vacsorának néztem volna az asztaltársaságot, akkor nem porszivó eladással probálkozom.

Cseppet közelebb hajolok és suttogósra veszem a figurát

-Ha egyszer csak úgy döntenék megéheznék és enni akarok, arra a lézer izére, idő nem lesz, és esély se.

Majd vissza egyenesedem közben vigyorogva, a nyálam cseppet csepeg ami az asztalra cseppenve sistereg és át marja a asztal lapot. Folytatom a monológom normális hangvételben.

-Nos ez egy igen érdekes és izgalmas kapcsolatnak igérkezik. Érdekelnek az új dolgok és ebben a rendszerben a porszivókat nem igazán akarják venni. De az elöző bolygón egész jól laktam. Sajnálom egy cseppet hogy a gépen nem fogyaszthattam, igazábol abba kéne hagynom ezt mert van valami Ripley nevü csaj ki akar nyírni.
Nem is értem hogy miért, pedig még a vásárló listában sincs mint elégedetlen ügyfél. Igazábol semmilyen ügyfél listánkban sincs, noh mindegy.
Mikor indulunk?
Mennyi idönk van még?
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!   2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Icon_minitimeSzomb. Nov. 28, 2015 3:42 pm

Sóhajtva adom fel, hiába, látszik hogy kinőttem én már vagy 1000 éve a farok-összeméregetésből. Most kezdjem el ennek a newbie-nak magyarázni a kalandozók fiziológiáját? Hogy nálunk a szintlépés a legfontosabb minél magasabb szintű valaki, annál nagyobb esélye van az összecsapások megnyerésére, és hogy hiába is jön akármilyen szipcsi-szupcsi faji képességekkel, a rendszer úgy is úgy van kiegyensúlyozva, hogy a választható fajok nagyjából egyenlő erősek lesznek? Majd rájön magától, ha összeakaszkodik egy mifélénkkel.

- Egy dologra azért felhívnám a figyelmedet - mondom neki, mert jószívű vagyok, és mégsem akarhatom a korai elhalálozását - eddig gondolom nem akadt ellenfeled a tágas univerzumban, jöhetett nő, gyerek, férfi, katona, rohamosztagos, kommandós, mindegyikkel elbántál. Most azonban egy új szintre léptél, ahol megjelentek a kalandozók: ők nem átlagos emberek, és nem is ugyanúgy szerzik a képességeiket, sok céllövészettel meg húzocckodással . Látod a szomszéd asztalnál azt a barbárt? Egy szál ágyékkötő és a másfélkezes kard, megvan? Esélyed sem lenne ellene, de még nekem sem, robbanónyilastól, fénykardostól, lézerpisztolyostól. Egyszerűen ő magasabb szintű, gyorsabb, nagyobbakat üt, jobban bírja a sérüléseket stb.

A jó hír az, hogy a kontraktus megkötésétől te is közénk tartozol, így te is fejlődni fogsz, XP-t kapsz, lootot gyűjthetsz, majd idővel szintet is léphetsz. Ezért mindenképpen megéri beszállni, szerintem legalábbis. De nem kell több üres fenyegetés, oké?

Visszatérve a kérdésedre este nyolc körül kellene indulnunk. Béreltem neked külön szobát a miénk mellett (-10 kredit), ott addig rendbeszedheted magad. Valahogy szabadulj meg attól a táskától, az öltöny maradhat.
Vissza az elejére Go down
Mr. Szürke
Meteorbringers Team Wannabe Player
Mr. Szürke

Hozzászólások száma : 10

Tulajdonságok:
Fajta:
Kaszt:
Szint:

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!   2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Icon_minitimeSzomb. Nov. 28, 2015 4:08 pm

Meg fogom a táskám majd meg emelem.

-Nézze, próbáltam, törtem zúztam, csorgattam rá a nyálam, a vérem, de ez az izé nem enged. Tehát ahova én megyek sajnos ez is jön. Ez van nem tudok mit csinálni. Egyszer csak magamhoz tértem és ez rajtam volt. De eddig nem sok vizet zavart és jól is megy az öltönyömhöz.
Mint már az előbb is rá világítottam, nem érdekelnek a szintek. Azért megyek mert érdekesnek hangzik és kell a kredit, az hogy mit gondol azokról a másik asztalnál, az a maga dolga nem az enyém.
Nem akartam fenyegetőzni higgyje el.
De ahogy maga vázolta a fény kardos sztorit, gondoltam válaszolok már rá. Csak vázoltam a helyzetet ahogy maga is.
Semmi több.
De igaz is, jó ötlet a szoba, mert cseppet össze gyűrödött az öltözékem és az ingem is illik kivasalni már.
Nem szeretem ha gyűrött, az Úr legyen Pokolban is Úr, meg igazítom a csányén álló nyakkendőmet.
Lassan fel kelek az asztaltól, már ami meg maradt a savas nyálamtól.

-Nos uraim, akkor köszönet hogy fel vettek díszes társaságukba, de ha most nem haragszanak, meg kérném hogy mutassák meg a szobám felfrissíteném magam, ha nem gond.

Majd kedélyesen nyújtom feléjük a mancsomat.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!   2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Icon_minitimeSzomb. Nov. 28, 2015 5:22 pm

- Segítsek megszabadulni tőle? - mutatok a bilincsre, és előveszem a fénykardot - ez a kis készség minden vackot átvág, a papírlaptól a galaktikus szabvány űrhajópáncélig. 100 évre garantált minőségű! - na tessék, a biztosítós duma ragadós, már én is kezdem. - Szóval ha nincs ellene kifogása... - rövid, 15 cm-es hosszra állítom a pengét, bekapcsolom a szerkezetet és egyszerű mozdulattal átvágom a láncot.
Elégedetten nézek a két füstölgő darabra, konszernünk utolsó innovációja, a Leo-L402yw még soha sem hagyott cserben. És most sem.

Visszaállítom az előre elmentett eredeti értékeket (csak hogy legközelebb harci szituációban nehogy bicskával essek neki az ellennek), majd halvány mosollyal teszem vissza a tokjába.
- Találkozunk este hétkor a bárban - veregetem vállon Szürkét - 102-es szoba a magáé, az elsőn balra a második. Gondolom odatalál egyedül is...
Vissza az elejére Go down
Mr. Szürke
Meteorbringers Team Wannabe Player
Mr. Szürke

Hozzászólások száma : 10

Tulajdonságok:
Fajta:
Kaszt:
Szint:

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!   2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Icon_minitimeSzomb. Nov. 28, 2015 6:06 pm

-Hm, köszönet, csak jó valamire az a lézer izé. Nekem is be kell szereznem egyet.
Csak úgy tartalkékba, és igen oda találok. Köszönet érte, később találkozunk.-

Majd meg fogom a táskám, elindulok a szoba felé.
A pultál meglátok egy szemre való szökét, hirtelen mozdulattal felkapom s hónom alá vágom. Hátra fordulok még és meg szólalok.

-Mivan, elsősorban porszívó ügynök vagyok, csak a munkám végzem.
Nos, hölgyem fel vázolnám társaságunk új porszivó termékeit, egyúttal az egészségének is jót tenne az ha vásárolna termékeinkből.

Elfordulok a sarkon a hölggyel a hónom alatt és be megyek a szobámban.
Odabennt rögtönzött termékbemutatóba kezdtek olyanba amit egy profi Zepteres is megirigyelhet.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!   2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Icon_minitimeVas. Nov. 29, 2015 8:00 pm

Az új barátunk eltűnik szerzeményével, és a doki is visszavonul, némi hascsikarásra panaszkodva. Én az időt egy kis herbateával és a csapossal való diskurálással próbálom eltölteni.

Hamar rájövünk, hogy van közös ismerősünk: kiderül, hogy Norbi, az ogre csapos csöndesebbik feje szinte minden kocsmai tartozékokkal és védelmi berendezéssel kapcsolatos netes oldalon fenn van, sőt mondhatni ő ott a véleményvezér n&t2002 nicknévvel. Nagyot derül Giovanni, amikor elmesélem neki hogy kit is takar a név valójában. Elmesélem neki Tibiék legújabb, szuperhősös eventjét, mire kicsit csóválni kezdni a fejét, hogy jó dolog az ilyesmi a nagyobb forgalom miatt, de a probléma is több lesz.

Beszélgetésünket hangos szóváltás szakítja félbe: hátranézve látom, hogy két kövér vörösbőrű marsi kapott össze, de annyira, hogy már székeket félredobálva vibrokéseket lengetve köröznek egymás körül. Hirig lesz hamarosan, tűnődök, de Giovanni gyorsan félbeszakít:

- Na most figyeld a legújabb kütyümet, ilyet biztos nem láttál még Norbinál - és a pult mögött egy nagy piros gombra tenyerel.

A terem négy felső sarkában az eddig hangszóróknak nézett eszközök életre kelnek. Becélozzák a két pörlekedőt, majd 20 centinél alig nagyobb fehér áttetsző angyalkák sorozatát kezdik lőni rájuk. Az angyalkák eltűnnek a verekedők bőréhez érve, akik azonnal eldobálják a fegyvereiket és örült gajdolásba, vidám táncba kezdenek a felhangzó muzsikára:


Sajnos vagy szerencsére néhány ártatlan is a fegyverek sugarába esett, így hamarosan nagy buli alakul ki.

- Pacifikátornak hívják, egy vagyonba került, de 10. szintig bárkit megállít - magyarázza büszkén Giovanni - sajnos vannak még célzási problémák, de a collateral damage itt ugye nem olyan nagy probléma, csak annyi, hogy egy kicsit többen fognak bulizni - kacsint rám. - Elég hamar véget ér a hatása is, és még csak nagyon kevés szám jött ki rá legális verzióban. Remélem később nagyobb lesz a választék...

Egyetértve hümmögök, majd visszatérek a herbateámhoz. A délután többi része már eseménytelenül telik, este hét körül elkezd szállingózni a csapat többi tagja is, frissen, kimosva, mosolyogva és teli hassal érkezik a doki és Törcsi valamint Mr. Szürke.
- Induljunk akkor uraim, meló van!
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!   2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend! Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
2.2 The Black Sun, where the Computer is your friend!
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Fejezetek, Chapters
 :: 
Load Game
 :: 
Second Game Cycle - Journey through the space
-
Ugrás: