ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 2.3 Hyperbolic Curve

Go down 
SzerzőÜzenet
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

2.3 Hyperbolic Curve Empty
TémanyitásTárgy: 2.3 Hyperbolic Curve    2.3 Hyperbolic Curve Icon_minitimeVas. Nov. 29, 2015 11:52 pm

A Hiperbóla, azon pontok mértani helye, melyek a két fókuszponttól való távolságuk különbségének abszolút értéke állandó.

2.3 Hyperbolic Curve Inters10
Valószínűleg ez örök becsű gondolat  ihlette a szobrot megalkotóját  de az is lehet a mindent irányító  a számítógép hatása ez.
Nem is érdekel Titeket különösebben szobor hisz nincs sok látnivaló rajta, rideg acélszerkezet egy nagyobbacska talpon. Legalábbis az ingyenesen letölthető források alapján.
Az indulás gond nélkül zajlik, a szalamandra búcsút int és jó szórakozást kíván.
Kilépve megcsap titeket a mesterségesen generált hideg állott levegő, jó hogy készültetek így immár téli szerelésben folytatjátok utatokat. Leszámítva  Mr. Szürkét aki hibátlan öltönyében láthatóan nem fázik.
Az üzletek nyitva vannak, kapva a lehetőségen egy ruházati boltba vezet ahol trikolór színű kiegészítőket vásároltok, hogy könnyebben beleolvadjatok a tömegbe. Még Buddynak is jut egy háromszínű kitűző, Birds Of Prey felirattal.-10 kredit/fő

Mire eléritek hiperbólát  már-már kezd feszélyezet lenni a hangulat, mindenhol kamerák ellenőrzések, az Istengép szemei mindnet látnak,rögzítenek és kontrollálnak.
Igazoltatások az utakon, helyiek és idegenek feleslegesnek tűnő zaklatása, de rajtatok valahogy átsiklanak, pedig elég feltűnőek vagytok Inkább hasonítotok egy elveszett síelőkre aki elvesztette a vezetőjét mint kalandozócsapatra.  Luck test was sucessfull
Az összejövetel az Alfaplexum határán van, valahol a város végén, gyalog röpke fél óra alatt éritek el.

Mikor megérkeztek látjátok kisebb gond lesz a tömegbe olvadással, mert nem sokan jöttek el, vagy tucatnyian lehetnek itt. Úgy festenek mint egy tarka madárcsapat, hála a trikolórszabványnak.  Páran kilógnak a ittlévők közül, mert hosszú kamzsában vannak, járkálnak, érdeklődnek az emberek között. Három rendfenntartót láttok még pufajkában könnyű lézerkarabélyokkal, sokkolókkal felszerelve.

A szobor előtt rögtönzött színpad a zenekar számára,  egy nagyobb mobil bárpult és egy wc van itt még. A zene halkan szól

@ Dr. Casonova Boltar: Buddy a elegáns szütyődben mozgolódik és egyfolytában lesekszik.
- Hé, én is látni akarok mindent, nehogy már lemaradjak valamiről.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.3 Hyperbolic Curve Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3 Hyperbolic Curve    2.3 Hyperbolic Curve Icon_minitimeHétf. Nov. 30, 2015 6:37 am

Ahogy kilépünk az Eataliano-ból fegyvercsörgés és kiabálás hangja üti meg a fülünket az előbb elhagyott helyiségből, majd rögvest utána suhogás, és felhangzik a buta kis dalocska első sora: "Everybody's wonderin' what and where..." - vazz, ha sokáig itt maradunk még ebben a kricsmiben, akkor biztos egy életre dallamtapadásom lesz ettől a számtól. Magamban azért elismerem a Pacifikátort megalkotó pszico-mágusok zsenijét, mekkora húzás már ez, simán kondicionálják a bajkeverőket. Lehet, hogy egy két ilyen menet után már varázserőre sincs szükség, elég csak a zenét elindítani, és mindjárt kellemes sörözős tábortűz-hangulat kerekedik a kocsmában...

Ahogy elérjük a Hiperbolát, látom hogy alig lézengenek. Megállunk a tér szélén, és rögtönzött csapatgyűlést hívok össze.
- Nos uraim - kezdem, - itt volnánk. A célunk az lenne, hogy minél több infót szedjünk össze az eretnekség jelenlegi helyzetéről: ki volnának azok, kik a vezetőjük, hol van a törzshelyük, és hogy van-e közük az eltűnésekhez. Doki, tiéd lesz a kámzsás banda, vidd magaddal Törcsit, ő tapogassa le őket vannak-e beültetéseik, meg egyáltalán miféle szerzetek ezek. Jó lenne egyet kikérdezni is, de kérlek, a hagyományos módszerrel. Én megnézem magamnak a bámészkodókat, próbálok szóbaelegyedni velük. Legalább a fele tuti hogy titkosrendőr, ezért óvatosan beszélgessetek egymás között! Mr. Szürke, úgy érzem, a doki nagyobb veszélyben lesz mint én, szóval tartson inkább vele. De azért néha figyeljen az én irányomba is, hátha szükség lesz a segítségére. Esetleg szóba elegyedhet az egyenruhás biztosnágiakkal, bár gondolom ők nem nagyon fognak tudni újat mondani.
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

2.3 Hyperbolic Curve Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3 Hyperbolic Curve    2.3 Hyperbolic Curve Icon_minitimeHétf. Nov. 30, 2015 12:18 pm

A mosdós körutam, az asztalhoz való visszatérésem, illetve az estém nagy részét csendesen, fürkésző üzemmódban töltöttem. Egyedül Törcsi végeláthatatlan magyarázása szakította meg mély meditációmat.

Tisztes távolságból követem társaimat és azon morfondírozok, hogy miért adta Giovanni azt a levelet, mire akart Törcsi figyelmeztetni, amikor ez a forma egyáltalán nem úgy viselkedik, mintha annyira bújkálna valami vagy netán valaki elöl. Dehogy kiválasztott ez, csak kókler. Láttunk már ilyet, de akkor is. Van valami furcsa benne... a nézése meg a járása nem evilági, mégis úgy ring a csípője, mintha muszáj lenne.

- Kámzsás banda, mi?! Az múltkor is olyan jó bevált cucc nélkül
- Hát jól van, jöjjön Miszter, lenne egy kis dolgunk.

Utamat a bírói talárban feszítő fiatalok felé veszem. Valami szientólógia szakkört tarthatnak.
- Vigyázzon kend, nem figyel oda és ezek jól behálózzak valami maszlaggal, aztán meg elperelik mindenét, veszélyes alakok ezek, nem szabad hirtelen megközelíteni őket.

Bámészkodóra veszem a figurát és próbálok minél közelebb helyezkedni a szektásokhoz, hogy Törcsi minél jobban le tudja scannelni őket.

Szerencsénkre sms-ben küldi az infót.
- Halljátok?! Beszartok, ezek nem szientológusok. Helyi egyetemisták és azért öltöztek alkotmánybírónak, mert hamis a bevándorlási kártyájük. Dobjuk már fel őket plusz lóvéért.

Még jól is hangzana, de hát nem ezért vagyunk itt. A távolban meglátok egy igencsak fess fiatalembert, amint a pultnál magányoskodó diáklánynak öltözött cefalopoid csapja a szelet. Áhhh, ezek az interdimenzinális fajtalankodók. De nicsak, hé. Az ott egy díler, kiszúrom én az ilyet.

- Mr. Szürke, alig látványosan fedezzen.

Elindulok a díler külsejű formához, hűtha tud nekem mondani valamit a mai partiról. Charming skillemnek köszönhetően elég gyorsan egy nevezőre jutunk, hát a kollegáris viszony már csak ilyen. De segíteni nem tud, viszont felajánlott egy megbeszélt találkát a főszervezővel, aki személyes jó barátja. Két óra múlva tudok vele találkozni a jobb szárnyi mélynyomónál. Elégedetten veszem tudomásul a segítséget és veszek is egy uncia hawai jeget Törcsinek, ne unatkozzon.

Visszatérünk Leo-hoz és beszámolok neki a fejleményekről.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.3 Hyperbolic Curve Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3 Hyperbolic Curve    2.3 Hyperbolic Curve Icon_minitimeHétf. Nov. 30, 2015 4:22 pm

Odalépek a legközelebbi civilruháshoz:
- Szép időnk van - kezdek bele, egy kicsit jobban összehúzva magamon a télikabátot. - Mondja csak, mi lesz itt most? Mert mi csak turisták vagyunk, a kezünkbe nyomtak egy szórólapot, amin láttuk hogy a JABBA fog fellépni, és mivel nagy fanok voltunk odahaza, gondoltuk kijövünk szétnézni.

Látom ahogy felcsillan a szeme, és nem túl ügyesen köntörfalazva baromi sok kérdéssel áraszt el: hogy honnan kaptam a szórólapot, megvan-e még, elkérheti-e (aszongya gyűjti, na persze már, ujjlenyomat kell neki). Aztán amikor semmi lényegi infót nem tud szerezni tőlem, hirtelen én válok neki gyanússá: elkezd a szülőbolygómról kérdezgetni, meg arról, hogy mennyire ismerem a JABBA-t. Még jó hogy ismerem, ki ne ismerné az univerzum ebben a szegletében a Dancing Queen-t.

Túl sok érdemlegeset nem tudok kihúzni belőle, de a következő háromból sem. Úgy látszik, ma csak titkosügynökök, kámzsások és biztonsági őrök jöttek el erre a meetingre. Hihetetlen, hogy annyi év után megint fellép a JABBA, és sehol a rajongók tömkelege...

Jön a doki, túl sok sikert ő sem könyvelhet el, csak annyit hogy talált egy új dílert magának. Remek, tényleg csak ez kell egy leszokóban lévő junkienak, hogy a régi játszópajtásaival üzleteljen...

Mr. Szürkében és a biztonsági őrök kikérdezésében már nem is nagyon bízok. Gondolom azok sem tudnak semmit.

Aztán meglátok egy ideiglenesen idetelepített infokioskot az alábbi felirattal:

Az Eretnekség az új világvége!
avagy: miért kerüljük a szektásokat?
Tények és talányok az érdeklődő polgároknak.

Alatta az ár kisbetűvel: 10 kredit, még lejjebb pedig még kisebb betűvel a Szkájnet logója.
Ezzel kellett volna kezdeni, morgom magamban, ahogy bedobálom az érméket és kezembe kaparintom a 20-30 oldalas brossurát...
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.3 Hyperbolic Curve Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3 Hyperbolic Curve    2.3 Hyperbolic Curve Icon_minitimeHétf. Nov. 30, 2015 8:49 pm

- Dokikám, akkor van most két óránk a kontaktod megérkezéséig? Oszt addig mi jót csináljunk? Hallgassunk JABBÁT, olvassunk brossúrát, vagy raboljunk el egy kámzsást kikérdezésre? Bármeherre mehetünk, de csak óvatosan, mert itt mindenhol szemek és fülek figyelnek ránk...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

2.3 Hyperbolic Curve Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3 Hyperbolic Curve    2.3 Hyperbolic Curve Icon_minitimeKedd Dec. 01, 2015 12:05 am

Még tanakodtok és nézelődtök páran érkeznek, duzzasztva a "tömeget".

A hivatalos brossurát jobban megszemlélve nem sok infóval gazdagodtok, amit még eddig nem tudtatok volna.

Polgárok!

Én a Szkájnet a védelmetek érdekében mindent elkövetek, de segítenetek kell Nektek is.
Keressétek a rendszer ellenségeit.

Kik azok?

A mutánsok veszélyesek, ebbe a kategóriába sorolandók a tudati képességgel rendelkezők a varázslók és hasonlóan a közösséget romboló elemek.

A titkos társaságok hasonlóképp veszélyesek, mert bizonyíthatóan közük volt a robbantáshoz, sőt az Írísz nevű magára is vállalta a felelősséget.  

A legveszélyesebbek mind közül azok a mutánsok akik titkos társasághoz tartoznak, ők az ellenfelek, akik célja az Alfaplexum romba döntése és a bolygónk elnéptelenítése.
Mostanában felütötte egy új gyülekezet a fejét szeretett otthonunkban, ők a Mélyűr Hideg Vándorai(MHV) nevezetűek. Céljuk egy külső nagyobb rendű életforma manifesztálása a Fekete Napon. Mint tudjuk ilyenek nem léteznek, így ha valaki ilyen csoportba tartozó egyénnel találkozik, kérem jelentse a maga és az otthonunk érdekében.

Röviden ennyire juttok a propagandaszövegből, mikor közös olvasásotokat megzavarja egy kámzsás alak.

- Önök is  a koncertre jöttek? Vagy talán más vezérli magukat, hisz nem idevalósinak néznek ki. - mondja, hangja fiatalos és lelkes.
Közben a színpad előkészítés is megindul, a keverőpultnál tesztelik a hangerőt és a fényeket.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.3 Hyperbolic Curve Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3 Hyperbolic Curve    2.3 Hyperbolic Curve Icon_minitimeKedd Dec. 01, 2015 7:02 am

Mutatom a többieknek a prospektust: - Legalább egy email-cím, vagy egy weboldal lehetett volna, ahová ráereszthetjük Törcsit némi infógyűjtésre, de semmi... újabb kidobott pénz az ablakon.

A közben odaérkezett csuklyás fiatalembernek meg ezt válaszolom: - Igen, a koncertre jöttünk, meg egy kicsit szórakozni, most járunk először a Fekete Napon - egy kicsit füllentek, én már jártam itt, de akkor még se szkájnet, se ez a ficsúr nem létezett - aztán miért vagytok kámzsában? Ez az idei divat, vagy ti valami szekta tagjai vagytok?
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

2.3 Hyperbolic Curve Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3 Hyperbolic Curve    2.3 Hyperbolic Curve Icon_minitimeKedd Dec. 01, 2015 12:03 pm

ÁÁÁ..
nem vagyunk mi senkik, nem hogy szektások, hisz akkor már elvittek volna minket. Diákmelósok vagyunk a helyi és egyetlen főiskoláról a Miscatonic Universyről.
A buli kedvéért vállaltuk ezt, tudod hobbi szerepjátékosok vagyunk és tök jó ilyen hacukát magunkra kapni.
Csak lehetnénk többen is, akármilyen jól akarjuk csinálni ezt a szerepjátékolást nincs érdeklődő, valahogy az emberek lusták és elutasítóak. Bezzeg tetszikelni meg csücsörítő fotókat feltölteni a közösségi oldalakra azt tudnak,  ja  meg kritizálni is.
Hjjjajj…
Na, most kiestem a szerepemből.
Bocsánat.
Szóval,

Üdvözlünk Titeket az elrablást túlélt áldozatok nevében, a rendezvény célja, hogy megünnepeljük azt a pár embert, aki épségben visszatért és segítsük őket anyagilag és mentálisan is. A koncert után közös révedést tartunk, mindenkit szívesen látunk, legyen az ember vagy más faj.

A koncert jónak ígérkezik, állítólag feldolgozásokat is fognak játszani az Erő ébredéséből.   Itt van pár vócser amivel kedvezményes italokat kaphattok a pultnál.
További jó szórakozást, találkozunk az előadás után.

Azzal mint aki jól végezte dolgát elmegy, láthatóan egy másik csoportnak kezdi mondani a bevett szöveget.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

2.3 Hyperbolic Curve Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3 Hyperbolic Curve    2.3 Hyperbolic Curve Icon_minitimeKedd Dec. 01, 2015 1:11 pm

- Diákmunkás, meg szerepjátszós... aztán meg jön a sikítás és a futás. Mielőtt összezavarodnának szexuálisan, derítsük ki, hogy trógerkednek vagy tényleg nyíltan felvállalják ezt az egész szientológus szektáskodást.

Tekintetemet a beszédes fiatalra helyezem. Mennyire megnyerően terjeszti az igét. Már majdnem elhittem, hogy közéjük tartozom. Nyílván acidal dolgoznak, az még nagyjából megfizethető számukra is.

- Leo, amondó vagyok, hogy várjuk ki a koncert végét és játszunk mi is szerepet. Vegyük át mit tudunk és próbáljuk meg kiadni magunkat egynek közülük.

Mennyire hasznos, amikor az embernek van egy saját Törcsije. Nyomkövetőt helyezett a barátunkra, így bárhogy is alakul, megtaláljuk őket.

- Emlékszel a brossúrára? Mutánsok? Hogyan lehetnének ezek mutánsok?
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.3 Hyperbolic Curve Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3 Hyperbolic Curve    2.3 Hyperbolic Curve Icon_minitimeKedd Dec. 01, 2015 4:25 pm

Sok kedvem nincs bohóckodni, de értem a doki logikáját, ha beépülünk, biztos sokkal többet tudunk meg, mint kívülről.

- Nézzétek csak, ott a lakókocsijuk - mutatok a tér szélén álló járműre - hátha tudnak nekünk valami epizódszerepre göncöt szerezni. Már látom is magam, mint Artúró, a vagány kardművész-tűzvarázsló, az ő mágikus fegyverével, Belfegorral! - emelem magasba a nemlétező kardomat, és sújtok le hatalmas halálhörgéssel a képzeletbeli orkseregre. Néhány civil felkapja a fejét, aztán bősz jegyzetelésbe kezd. Na, bekerültem a nyilvántartásba, gondolom, mostmár feljegyzés van rólam a skájnetnél, mint veszélyes őrültről...

- Szürke neked nagyon be sem kell öltöznöd - röhögök, de aztán megsajnálom. - Gyere te is, a kámzsa sok mindent elrejt!

Betessékelnek minket a lakókocsi mögé, ahol kedvünkre válogathatunk a ruhák között. Valamennyire sikerül az elképzeléseimet kielégíteni, de amikor megnézem magam a tükörben, gyorsan inkább hosszú ujjú inget választok. Az izmos felsőtestre sajnos még sokat kellene gyúrni.


2.3 Hyperbolic Curve Larp

A műanyagkardomat lengetve indulok kifelé, amikor is szembejönnek a többiek. Miután kiröhögtük magunkat egymás hacukáján, megkapjuk a nagy fekete kámzsákat, és az instrukciót is: amíg nem hangzik fel a JEL, addig kámzsában kell mászkálnunk, a jel után viszont ledobjuk azt, és hatalmas deathmatch-et nyomunk egymás és a járókelők ellen.

Ez ám a flashmob, gondolom magamban, remélem a biztonsági őrök nem szállnak be a lézerfegyvereikkel...


A hozzászólást Leonidas összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 01, 2015 5:19 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

2.3 Hyperbolic Curve Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3 Hyperbolic Curve    2.3 Hyperbolic Curve Icon_minitimeKedd Dec. 01, 2015 4:43 pm

- Menő ez a dísztalár, frankón alkotmánybírónak nézek ki, mint aki jawakat erőszakol. De azt igazán elárulhatnátok, hog ymiért nekem kellett felvennem a transzfesztita szurkolólány jelmezt alá?

Ha meglátnak a tömegverekedésben, ütnöm sem kell, maguktól fognak összeesni, csak a röhögéstől. Főleg ha még JABBA rázendít a Dancing Queen-re, na az lesz ám a szép belépő. Olyan tiszteletbeli pride-díjat kapok, hogy egyből megkapom az UrÁNUSZ díjat is.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.3 Hyperbolic Curve Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3 Hyperbolic Curve    2.3 Hyperbolic Curve Icon_minitimeKedd Dec. 01, 2015 4:51 pm

- Dokikám, látszik hogy alulképzett vagy japán mangairodalomban. Te most éppen a hamvas diáklány, Misimosoda vagy, akinek a gonosz jakuzafőnök megölette a szüleit, ezért bosszúból csírlidernek áll, és a láncos-tüskés golyójával minden gengsztert kinyír vagy 30 füzeten keresztül...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

2.3 Hyperbolic Curve Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3 Hyperbolic Curve    2.3 Hyperbolic Curve Icon_minitimeSzer. Dec. 02, 2015 12:10 am

Épp beszélitek meg a lehetséges szerepeiteket, de félbe szakítja a egyetemista nímad:
- Látom nagyon beleéltétek magatokat srácok, de egy picit vegyetek vissza hisz még aktívan nem tudtok részt venni.
Sajnos csak úgy játszhattok, ha betartjátok a szabályokat.
Lehet megvan a karakteretek de nincs hozzá képességek és képzettségek.
Szóval - mondja es elővesz egy 800 oldalas könyvet - karakteralkotás.
Döntsétek el mik lesztek, ahhoz párosítjuk a megfelelő dolgokat. Láthatóan csak úgy zsong az egyetemista, hiába ritka aki kedveli errefelé a szerepjátékot.

Kicsit szájhúzva de neki álltok kockákkal hajigálni, és kitölteni a kapott papírt azaz a karakterlapokat.
A koncert kezdetet veszi és  a belépő is ígéretesnek tűnik,
az első szám mindig a Birodalmiak felé tisztelgés, hisz Palpatine Szenátor karolta fel a csapatot és futatta be univerzum szerte.

De TI? ..
még csak a felénél jártok a karakteralkotásnak.

Dr. Casanova Boltar: Buddy majd kiesik a szütyődből annyira látni akarja a koncertet.

- Ezt most komoly? Ne már! Itt pörgetitek a kockát ahelyett hogy innánk, táncolnánk. Rohadt kis geekek vagytok!

Már ritmusra rázza a táskát és kihallatszik belőle a kornyikálása, nem minden minőségi az intelligens törölközőben derül ki. A hangchip szettre ráférne egy csere, mert nagyon fülbántó.

- Ő denszing kvín, jáng end swíít, onli szevöntííííín..

- Ez az, és most a szabályok későbbre- és nekiáll kiokosítani Titeket, hogy is kell ezt játszani.
-Támadás elött kockadobás,
-kritikusnál könyvből kikeresni mi a sebzés és mondja szinte fejből a többi részét.
Egyre inkább kezd aggasztóbbá változni a helyzet. Kezd a pufajkátok tele lenni a  sok szabállyal. De ITT nincs freestyle play.  Intelligence test mosly succesfull. Indifference skill learned.

Szerencsére a utolsó két számot sikerül elcsípnetek.

A sok infótól zsongó aggyal jó kicsit lötyögni a AAA zenére, a JABBA tudja, hogy kell bulit csinálni, több ezer fellépés után van tapasztalat már. Hiába nyomják mindig ugyanazt a showt mindig jól alakul a vége. Az végső szám egy nagy kedvenc feldolgozásuk, amit most is eljátszanak tekintettel Buddy nagy füttyögésére.


Mintha még a zenekar is célozna a K és M ellentétére, alig hiszitek el, hogy véletlenül történnek ilyennek.


A koncert végén kifújjátok magatokat és a vócserrel vesztek egy italt. -5 kredit
Kis piperecikk pajtásotok átkozz közben Titeket, hogy:
-  Francér' volt olyan fontos a kockahajigálás, lemaradt az elejéről a produkciónak. De ha mondjuk aláíratnátok a zenekarral az ki tudna engesztelni- mondja sokat sejtetően a törölköző- a netem is felgyorsulna tőle.

@ Dr Casanova Boltar: a kontakttal való találkozás ideje eljött, charming skill beélesítve
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.3 Hyperbolic Curve Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3 Hyperbolic Curve    2.3 Hyperbolic Curve Icon_minitimeSzer. Dec. 02, 2015 7:30 am

Már éppen indulnánk, amikor visszajön a zenekar és belecsap egy utolsó nótába...


- Doki, ez az, a JEL! - látom, hogy a kámzsák lehullanak a tömegben, és őrületes csépelés veszi kezdetét. Hülye egyetemisták, azért jobb zenét is választhattak volna, de hát ugye a geekbanda egy külön állatfaj, ne akarjuk megérteni őket.

- ARTÚRÓÓÓÓÓÓ!  - kiáltom, majd lehajítom magamról a csuklyát, és ugyanazzal a mozdulattal torkondöföm a legközelebbi civilruhást, aki erre bősz jegyzetelésbe kezd. Nem baj, gondolom, és elindulok keresni egy méltóbb ellenfelet. Látom hogy a doki is akcióba lép, feje felett suhogva pörög a láncra kötött golyóbis, csírlider ruháján a flitter csak úgy csillog a színpadról ráeső fényekben. A lábát megborotválhatta volna, de attól még nagyon frenetikus a hatás.

A (tetsz)halott egyetemisták halmai közül hirtelen egy hatalmas, nem emberszerű alak emelkedik ki, egy kezével könnyedén forgatva műanyag alabárdját. Kardomat két kézzel markolva megindulok feléje, felkészülve a legrosszabbra...
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

2.3 Hyperbolic Curve Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3 Hyperbolic Curve    2.3 Hyperbolic Curve Icon_minitimeSzer. Dec. 02, 2015 9:05 am

Majdnem elszédültem a nagy pörgésben, csak úgy lobogott a rakott szoknya. Nem is értem Tötrcsinek mi baja volt a kockadobálással, megfelelő bemelegítés volt, hogy tudjam lóbálni a kiegészítőimet.

Amikor már senki nem maradt talpon, meglátom, hogy Leo farkasszemet néz egy hórihorgas faunnal. Nagyon remélem, hogy csak jelmezben van ő is, különben amire most készülök, nagyon csúnyán fog végződni... Nekifutásból lendületet veszek egy halom egyetemistán és Leo válláról dobbantva amolyan Reign Fire-be illően nekiugrom a buzogányommal. Suhanva a levegőben csak úgy pörgetem, az egész szinte lassítva történik, már csak egy epic moment zene kéne a háttérben. Szerencsétlen össze vissza hadonászik és amikor konstatálom, hogy az bizony csak műanyag kellék, tudatosul bennem, hogy ez flawless victory lesz.

A faunjelmezes matekszakkörös úgy dől el mint egy krumpliszsák. A tömeg dermedt csendben figyeli, ahogy a frissen belépett tagok kicsit túlságosan komolyan vették a szerepet és hellyel közzel lemészároltak mindent, igaz csak játszásiból, de akkor is.

Diadalittasan állunk a frag-ek fölött, amikor odasandítok Leo-ra és halkan megjegyzem, hogy ez bizony kettőt ért, mennyi is az állás?

A távolban látom, hogy a sarokban magzatpózban sirdogáló Mr Szürke mellett két forma szalad felénk éljenezve. Az egyik a nemrég országos cimborámmá vált helyi díler, a másik pedig talán annak főszervező spanja. A főszervező nem tér magához az ámulattól.
- Úristen, úristen! Életemben nem láttam ennyire zoral bulit, hát ti aztán jól odacsaptatok. Srácok, nem tudom melyik Szövetség intézte a cserediák programotokat, de aztarohadtbüdöséletbe! Ez nagyon állat volt. Figyeljetek, lesz egy High Class találkozó a Felkentek nevű sztiptízbár pincéjében, amolyan homár harcosok klubja, csak ez sokkal menőbb. Hallottatok az MHV szervezetről? Amolyan diákkör. Ha van kedvetek csatlakozni, akkor találkozzunk odakint fél óra múlva, addig élvezzétek a frissen szerzett hírnevet.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.3 Hyperbolic Curve Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3 Hyperbolic Curve    2.3 Hyperbolic Curve Icon_minitimeSzer. Dec. 02, 2015 10:13 am

Lihegve állok a hullahalom mellett, hú, nagyon kellett már egy kis testmozgás. Rendesen lenyomtuk a pohos bölcsészeket, némelyik még most is sírdogál, akkora pofont kapott Belfegortól.

Ahogy kinézek, azt látom, hogy TEK-es kommandósok kezdik el igazoltatni a tömeget. Na, valakinek nem volt humorérzéke, vagy egy kicsit túllihegte a készenlétet, de hát a TEK-nek ugye ez a második neve.

Gyere dokikám, hagyd most az autogramosztást, vedeljünk vissza gyorsan IGAZI kalandozóvá, tipli van! - mutatok a tér szélén felvonuló golyóállómellényes-maszkos alakokra. Ha oda akarunk érni a MHV-értekezletre, akkor nem kéne beleszaladnunk egy igazoltatásba, előállításba...

Simán kislisszolunk, senki sem vegzál minket. A kommandósok egy őrült traveszti szurkolólányt és egy karddal hadonászó piros palástos bolondot keresnek, velünk, igazi fegyverekkel állig felfegyverzett alakokkal a kutya sem foglalkozik.
Miközben távolodunk a tértől, azon morfondírozok, vajon mit jelenthet az MHV. Menyhárt-Homonyik-Vikidál? Akkor itt mindenféle álmodozó királylányokat kell majd felébreszteni, hm, nem is rossz meló, pláne az eddigiekhez viszonyítva...
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

2.3 Hyperbolic Curve Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3 Hyperbolic Curve    2.3 Hyperbolic Curve Icon_minitimeSzer. Dec. 02, 2015 10:34 am


Aránylag könnyedén sikerült átverekednünk magunkat a tömegen. A TEK-es kollégák sorban állítják falhoz a még nagyjából tudatuknál lévő egyetemistákat, majd megjelenik a háttérben egy tömzsi kisember egy láda gumikesztyűvel és egy betonkeverőnyi vazelinnal. Szép móka lesz, ezek se olvastak prospektust.

Kifelé menet egy tagbaszakadt viking istennek öltözött figura megpróbál megállítani és a korábbi alteregómat isteníti. Ahogy hadonászik a kezében lévő kisfejszével, 3 kommandós veti rá magát, de még földre se terítették, már 4-en túrtak benne könyékig.

Kiérve a helyről az út túloldalán látjuk a találkozóra már odaértek táborát. A rendezvényszervező int, hogy arra menjünk. Kicsit furán néz végig rajtunk, szóvá is teszi az átalakulásunkat, de megkönnyebbül, hogy igaziak az eszközök. Bízik benne, hogy sikerül szert tenni egy szakavatott testőrségre, a kis naív.

- Gyertek, induljunk a Felkentekbe, a hátsó bejáraton fogunk behatolni (kuncog). Egy fontos szabály, ha velünk jöttök, akkor nincs kiszállás és soha senkinek nem beszélhettek a klubról. SOHA!

Ekkor döbbentem rá, hogy Mr. Szürkét bent felejtettük. Megkérem Törcsit, hogy szkennelje be a helyet és csatlakozzon rá a térfigyelőkre. Legutóbb még a sarokban gubbasztott, de már Törcsi sem találja, de szerintem csak még mindig duzzog. Nem tudjuk mi történhetett vele, de ha most hezitálunk, lehet, hogy egy életre bukjuk ezt a lehetőséget. Nincs választásunk, ismét ketten kell nekivágjunk.

- Ne haragudjon Uram, de mielőtt Önnel tartunk, elárulná a nevét? Mégse szólíthatjuk Rendezvényszervező Úrnak...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

2.3 Hyperbolic Curve Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3 Hyperbolic Curve    2.3 Hyperbolic Curve Icon_minitimeSzer. Dec. 02, 2015 10:53 am

Nagyon királyak voltatok srácok, hogy ledzsijádzsóztátok azt a pár gyíkot gratulálok, még tapsolnék is ha lenne kezem, - kezdi Törcsi a táskából negédes hangon- viszont bekaphatjátok!
Értitek?
BEKAPHATJÁTOK!!!!

Eljátszottátok az időt, nekem meg nem szereztetek aláírást a JABBÁtól.
Leshetitek mikor fogok itt nektek szkennelgetni meg internetre menni, inkább tolom a Kedi Krássot a Galaxtikus ArcKönyvön, ott legalább kapok babot meg aranyat - Azzal a vérig sértődött higiéniai eszköz visszabújik a táskájába és ott morog tovább.

- Leóka szerepjáccogatol, meg Dokika, hogy egy 200 kilós medvedisznónöstény…

@Törcsi az lekövetkező pár bejegyzésben über sértődött, így vagy kiengesztelitek valahogy, vagy az undok dámáját hallhatjátok. Ez a sérelem beleégett a processzoraiba, így sem drog, sem más nem enyhíti a keserűségét. Semmit nem segít ezen túl a játékosoknak.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.3 Hyperbolic Curve Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3 Hyperbolic Curve    2.3 Hyperbolic Curve Icon_minitimeSzer. Dec. 02, 2015 11:05 am

Ahogy indulunk, látom hogy két hatalmas homoksikló is éppen induláshoz készülődik a tértől. Igazi hutt kreálmány mindkettő, hátsó orrlézerrel, napfénytetővel, kilátóterasszal, pont olyan, mint amit annak idején Bran unokatesója és kompániája barmolt szét azon a sivatagos bolygón.

- Hopsz, ez a zenekar lesz - mondom a dokinak - adsza a szütyőt, megszerezzük a hisztis barátunknak azt az aláírást, csak mert unom már a sipítozását...
Gyorsan elindulok a hajók felé, látom, hogy a disznófejű rodok már az utolsó hangládákat pakolják.
Húha, itt aztán haladnunk kell! Gyorsan odalépek az éppen beszállni (becsúszni) készülő csúszómászókhoz. Amilyen jó a hangjuk, pont olyan büdösek és undorítóak ezek a huttok.

- Janice, Janice! - remélem jól emlékeztem az énekesnő nevére - egy aláírást a barátomnak Janice! - kiabálok utána.

A csoszogás abbamarad, majd a rúzzsal és szemfestékkel vastagon kikelt pofa felém fordul.

- Mál abbamaladt az aláilások osztogatása, kis elf - valamiért nem ejti a r-betűket. - Találkozunk a Bespinen, hálom hét múlva ott lesz a tulné következő állomása - ezzel egy csábosnak szánt mosollyal visszafordul, és indulni készül.

Kétségbeesetten gondolkodok, vajon hogyan tudnék a közelébe jutni mégis, hogy egy jó barátnak meglegyen a hőn szeretett álma.

- Akkor legalább hagy töröljem meg gyöngyöző homlokodat, Janice! - a hutt nőstény visszafordul, elgondolkodik, majd mosolyra húzza a másfél méteres száját: - Nem bánom pelvelz - vannak bizonyos testtájaim, amiket hm, nem élek el a csökött kis kezeimmel.

Odalépek hozzá, és Törcsivel elkezdem törülgetni a hátát. Közben igyekszem a hányingert visszafogni, mert nem biztos, hogy jó néven venné ha ráokádnék. Szerencsére Törcsi kussol, az hiányzik, hogy még ő is járassa most a pofáját.

Két perc örökkévalóság után abbahagyom a műveletet. - Hm, köszi kicsi elf, ez tényleg jól esett - ha hálom hét múlva a Bespinen jálsz, kapsz tőlem egy VIP jegyet, és megismételhetjük a masszázst! Most viszont mennem kell, adios!

Ahogy eltűnnek a siklók a sarkon túl odaszólok a szütyőlakónak: - Remélem elégedett vagy! Nincs aláírás, de megkaptad a DNS-ét, ráadásul igen nagy mennyiségben! - a választ meg sem várva egy eldobott mekis zacskóba gyömöszölöm a ragacsos barátunkat, majd visszahelyezem az otthonaként szolgáló luxus oldaltáskába. Megint egy újabb kaland, amit nem fogunk emlegetni az unokáknak...

Gyorsan a dokiék után eredek, remélem engem is beengednek a titkos találkozóra még így, kiséret nélkül is.
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

2.3 Hyperbolic Curve Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3 Hyperbolic Curve    2.3 Hyperbolic Curve Icon_minitimeSzer. Dec. 02, 2015 11:23 am

Már majdnem odaértünk az uticélhoz, amikor észreveszem Leo hiányát. Törcsi nála van, nyílván próbálja kiengesztelni, perverz, ki tudja mit csinálhat vele. Nem feltűnően kicsit húzom az időt, hátha visszaér időben, nehogy a végén egyedül kelljen bemennem oda. Még csak az hiányzik, hogy beginázzanak, aztán nem mondják rám többet hogy nemierőszakos....

Kedélyes beszélgetés közepette, noha még mindig nem tudom hogyan is hívják a kísérőmet, igencsak megered a nyelve. Eszméletlen áhitattal magyaráz valamilyen isteni csodáról, meg hogy az angyalok leszálltak a földre és néhány szerencsés kiválasztott velük tarthatott és visszatértükben jobbá lettek. Őket hívják a Körnek. Talán kilencen lehetnek. Szó esett még valami tizedik tagról is, de őt eretnekséggel vádolják, mert megtagadta ezt az ajándékot.

Na várjunk csak... a wuki, Giovanni kuzinja. Francért most kellett beduzzognia ennek a rongynak. A kiborgunk is oda, megint ketten maradtunk. Nem jó ez így. Ide Leo évezredes tapasztalata is kell, valahogy húznom kéne még az időt.

- Mesélj kérlek még arról a tizedikről. Ki ő és mi a gondja a felekezettel?
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
2.3 Hyperbolic Curve Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3 Hyperbolic Curve    2.3 Hyperbolic Curve Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
2.3 Hyperbolic Curve
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Fejezetek, Chapters
 :: 
Load Game
 :: 
Second Game Cycle - Journey through the space
-
Ugrás: