ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home

Go down 
SzerzőÜzenet
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Empty
TémanyitásTárgy: 2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home   2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Icon_minitimeVas. Dec. 06, 2015 9:56 pm

A nebula osztályú hajót már látjátok kirajzolodni mikor, az egyéni elfoglaltságotokat a nővér sikolya zavarja meg, nagyot dübbenve földet ér, és elterül a titánium padlón.
Megint elájult, úgy fest elég gyengék az idegei.
Érdeklődve hátra mentek és konstatáljátok, hogy a doktor eltünt szőrin-szálán és a nő meg ájultan fekszik a hordágy mellett. Lehet igazak a történetek a űrben kószáló testrablókról, esetleg egy poltergeist van a hajón? Hard Galactic lore skill check is failed

Nincs időtök tanakodni ezen , mert a hajó megkezdi a dokkolási folyamatot. Hirtelen ötlettől vezérelve a nővérről lekapjátok a uniformist és őt teszitek a hordágyra, végülis megteszi betegnek.

@Leonidas :

Dr Boltar táskájából előtúrsz valami fiolát, mintha ezt használta volna mikor nyugtatni kellett. - Hard  Intelligence check failed - Beadod a volt nővérnek - most már páciensnek és nyugodtan várjátok, ha a zsilipeken keresztül bejussatok a hajóra.

Az ajtóban két robot fogad titeket

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Hat_bots

és átveszi tőletek a "sérültet" akit elszállítanak a elsősegély részlegre, remélitek mire magához tér már nem lesztek itt.
A szolgálatban lévő elsősegély tiszt elkap Titeket pár szóra.
- Üdvözlöm Önöket a Császár Alkonyán, minek köszönhetjük váratlan látogatásukat? Látom a MI hajónkkal érkeztek viszont a teljes legénység hiányzik. Fel tudnánank világosítani hol vannak az embereim és Önök mi az Öreg Isten haragját keresnek itt?
Felmérve a helyzetet nem tanácsos kötekedni, ismeretlen terepen vagytok, ki tudja hány ember lehet a hajón illetve mit tudnak a bolygón történtekről.


A hozzászólást Eszka összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 08, 2015 10:19 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home   2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Icon_minitimeVas. Dec. 06, 2015 10:41 pm

- Hú főorvos úr, hát ha azt tudná, micsoda kalandokon mentünk át én és a barátom! - kezdem a legbehízelgőbb hangomon, egy kicsit meg is görnyedve, hogy minél inkább hasonlítsak valami szerencsétlen ártatlan járókelőhöz. - Éppen a vízumunkat próbáltuk meg meghosszabbítani a kapitányságon, de alighogy megérkeztünk, valamiféle csetepaté kezdődött a parkolóban. Képzelje professzor úr, egy hatalmas űrlény szabadult el, és az összes kommandós deli legény őtet próbálta megfékezni!

Nagy lövöldözés volt, csak úgy csapkodtak a lézersugarak mindenfelé, biztos látta a galaktikus híadóban. Nagyon féltünk, hát gondoltuk a barátommal, hogy fedezékbe húzódunk. Ez a jármű tűnt a legalkalmasabbnak, be is csuktuk az ajtót, nehogy egy kóbor lövedék eltaláljon, hiszen nem akarjuk mi holmi kártérítésekkel terhelni a nagy Szkájnet költségvetését! Sajnálatos módon a társam nagyon félt, így megnyomkodott egy pár gombot, erre itt találtuk magunkat... - fejezem be a mondókámat. Nem túl jó sztori, de semmi okosabb nem jutott eszembe. Remélem a Szkájnet nem kürtölte tele a körözési képünkkel a fél galaxist. Elég nagy fricska ez neki hisz ő "Mindent hall és mindent lát", két kisgatyás alaknak mégiscsak sikerült megszökni a szeme elől, és ha ez kitudódik, akkor esetleg mások is próbálkozni fognak...
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home   2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Icon_minitimeHétf. Dec. 07, 2015 6:15 am

A folyosó végén meglátok egy terminált és a kis babszem alakú robot sipítozása ellenére is arra felé veszem az irányt. Pea-body még kiabál utánam egy darabig aztán abbahagyja. Látom, hogy végtelen ciklusba került, jönne utánam, de a program szerint csak idáig volt szabad kisérnie, tovább nem mehet, a kis agya nem bírja a két ellenkező utasítást feldolgozni. Várok egy pár másodpercet, amíg a vészleállító automatika el nem némítja a robotot, aztán továbbmegyek a terminál felé. Látszik hogy nem komplex problémák megoldására, hanem a beteg mamákat és papákat kíséretére tervezték, akik mindig hálásak, gyakran még borravalót is adnak neki azért, mert megpisilteti őket.

A terminál szabvány orvosi terminál, de szerencsére némi plusz infót is ki lehet csikarni belőle. Szerencsére nem a betegek adataira van szükségem, ahhoz minimum Törcsi kellene, csak közérdekű infókra vadászom. Ilyenre például: az "Ibusz Csillaga" nevű kirándulóhajó épp most dokkolt, vagy kétszáz hozzátartozót hozva magával, beteglátogatás céljából. Továbbindul: három óra múlva az Omega-4 űrállomásra, aztán onnan vissza a riften keresztül a Szíriusz-14-re. Ez kell nekünk, ezen simán visszajuthatunk felvenni a lootot és az xp-t az elvégzett munkánkért!

Odahívom a denevérembert, és gyorsan beszámolok neki a találatról.
- Úgy gondolom, hogy te is megfelelő mértékben hozzájárultál a sikerünkhöz, ezért a loot és a pénz egyharmada téged illet. Menjünk el érte, hogy legyünk túl végre ezen a küldetésen. Mit gondolsz?
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home   2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Icon_minitimeHétf. Dec. 07, 2015 11:19 am

@Leo
Incoming message received. Unknon number. Invalid number.

"Leo. Itt a doki. Ha ezt az üzenetet olvasod, akkor nem sikerült megállítanotok a folyamatot. A testem eltűnt, de a tudatom ettől erősebb lett. Eltűntem a cybertérben. A küldetés átverés volt. A szektások kiiktatását már előre eltervezték. Minket azért küldtek oda, hogy kiiktathassanak velük együtt. Az eltűnt és visszatért áldozatok János érintésének hatására estek át a folyamaton és visszatértükkor kimosták az agyukat. Emlékszel a wukira és hogy ő miért nem volt szektás? Pontosan. Az én elmém is kezd megnyílni, a Tudás birtokába kerültem. Csodás érzés, megtisztultam, erősebb lettem. Meg kell várjam, hogy a kellő időt tölthessem itt és János hívására vissza tudok térni és megölni őt, tudom a módját. Ha jól értelmeztem a kódolást, akkor kb 24 óra múlva lesz egy meteorhullás. Nem fogod elhinni hova fogok egy meteorral becsapódni. Tibi kocsmájának hátsó kertjébe. Ott kellene találkozzunk, szükségem lesz egy kis segítségre mielőtt a testemet is újra használni tudom majd."
Vissza az elejére Go down
Batmanuel
Meteorbringers Team Associate
Batmanuel

Hozzászólások száma : 110
Tartózkodási hely : Szöged és Kalapácsod

Tulajdonságok:
Fajta: Gothami-latino
Kaszt: Politikus
Szint: első

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home   2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Icon_minitimeHétf. Dec. 07, 2015 2:11 pm

Miután a kattogás a robotból nem a gépfegyverek jele, megnyugszom és körbe nézek. Kamerák. Nagyjából minden sarokban egy.
- Eh.. Compadre? Az a barátod, a Szkájnet. Azt mondtad mindent lát. - mutatok fel a kamerákra. - Nem tudom, hogy ez most jó-e nekünk vagy, sem, de Batmanuel nem szeret sokáig egy helyben maradni, szóval ha már nem bütykölöd a telefonodat, lépni kéne.

Dallamos háttérzene kezd szólni a hangszórókból, "Mindenki nyugodon le a picsába" - kezdetű szubliminális üzenettel. El is űzi a paranoiám. Még jó, hogy ezen a hajón nem hagyományos riasztó van, az biztos sokkolna.
Szóval a kezdeti izgatottságunk éppen leült és nyugodtan pislogunk mindketten az üvegkalickákban lévő ágyak felé, miközben alig fél méteres nagyságú tojásszerű robik kocognak be az egyik ajtón.

- aZéRT vAgyUnk, h0gy meGVédjÜK Az EmBeRT! - mondják szinkronban, majd az oldalaik kinyílnak, mint az űrhajók rakétakilövői, és apró bénító nyilacskák tucatjai özönlik el a szobát.

Közönyösen bámulom, ahogy lepattognak a rendfentartó-uniformisról, és a bukósisakomról.

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home T99usjVissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home   2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Icon_minitimeHétf. Dec. 07, 2015 5:26 pm

Nahát, ezek szerint a dokinak kutya baja, vagy ha van is, legalább hamarosan találkozni fogunk vele. Épp el akarom mesélni Manunak az örömhírt, amikor ő elkezd aggodalmaskodni a szkájnet miatt.
- Ugyanmár, a szkájnet csak a Fekete Napon van, itt a mélyűrben nem fog megtalálni minket. Különben is valami Apparture, vagy mi az itteni kórház üzemeltetője, nem lesz itt gond...

Tudhattam volna, hogy ezt az utóbbi három szót nem szabad kimondani semmilyen rpg-ben. Gyanúsan sokszor szerepel az "Utolsó mondatok" rovatban minden kalandozókkal foglalkozó médiumban. Meg is jelenik egy fél tucatnyi kis robot, akik egyből mindenféle mikrónyilacskákkal kezdenek el bombázni minket.

Még jó, hogy a denevérember takarásában vagyok, mert nem tudom, hány kis nyilacskát bírnék ki röhögés nélkül. Igaz, hogy csak öreg taták örjöngésének megfékezésére állították be a dózisokat, de el lehet bódulni ezektől is rendesen.

Egy kerekes hordágy mögé bújok a suhogó kis vesszők elől, és nagy hirtelen felajzom az íjamat. Ráteszem az utolsó robbanólövedéket, majd nagyon kicsi, alig egy méteres szórásra állítom.

- Nyilacskákat lődöztök? Rosszul csináljátok, fafejek! - mondom, bár érzem a mondatban a képzavart, de hát ez így menő. Meg úgy, hogy a kis szónoklat után közéjük küldöm a Kumanó T-101-es robbanótöltetet.

A robbanás alig több, mint egy kis pukkanás, majd csend, megszűnt a robotocskák emberbaráti sápítozása. Ahogy kinézek, látom a sok kis diribdarabjukat szerteszét.

- Gyerünk Manu, meg kell találnunk a dokkolófedélzetet ezen a bárkán, a "Csillag" lehet az leggyorabb kiút - közben kipöckölök egy kis nyilacskát a bal karomból. Érzem, hogy a szer elkezd hatni, de csak némi bódultságot érzek, olyan, mint amikor egy kicsit spicces az ember. Spicces... berúgás... betegség... wizardris drunkitis? Hm, esetleg még a végén kiszabadul belőlem a részeges varázslómester?
Teszek egy gyors próbát, mire a kezemet fantomtűz borítja be. Jó lesz ez, gondolom, csak ne látnék kettőt mindenből. Az íjamat a hátamravetve intek Batmanuelnek, és elindulok arra, amerre a dokkolófedélzetet sejtem... vagyis véletlenszerűen az egyik irányba.
Vissza az elejére Go down
Batmanuel
Meteorbringers Team Associate
Batmanuel

Hozzászólások száma : 110
Tartózkodási hely : Szöged és Kalapácsod

Tulajdonságok:
Fajta: Gothami-latino
Kaszt: Politikus
Szint: első

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home   2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Icon_minitimeHétf. Dec. 07, 2015 7:50 pm

A robbanástól cseng a fülem, túl közel voltam hozzá... és elég érzékeny a hallásom, de most nem hallok semmit. Leo integet. Elhessegeti a bögölyöket. Valamit mond, de még mindig nem hallom, viszont a kép egyre érdekesebb lesz. Azaz egy valamit hallok, a saját szívverésemet, a vérem áramlását az ereimben, az egyre gyorsuló lüktetést, ahogy az adrenalin visszatér belém... ezaz, nem hallom azt az idegesítően nyugtató zenét.... A maradék kókadtságot kirázom a fejemből és elindulok társam nyomában. Kezem ügyébe veszem a pisztoly: - Végülis robotokat szétlőni, az nem erőszak - mondom magam elé.

- !kI kelL, hogY ábrándítsalaK, húszsáK - tölti be a folyosót egy szintetikus női hang, olyan hangerővel, hogy a csilingelésen át is hallom. Megrázom a fejemet, de nem csak beképzeltem, mert Leo is megtorpan. - !hellÓ leÓ ?csaK neM gondoltaD, hogY meglóghatsZ előlünK

Idegesítő, ahogy ez a ribanc játszik a hangsúllyal... a majdnem emberi hangja, abszolúte bántja a fülemet, ahogy minden szó végén máshogy dobja a hangot, mint az megszokott...

- Siri te vagy az? - kérdezem bátortalanul, hátha az okos telefonom akar revansot venni rajtam, mert múltkor lecsaptam.

- Az már biztos, hogy nem a Szkájnet - mondja Leó, de ő is csak forgatja a fejét, a hang forrását kutatva.

- .langyoS, dE ezérT méG neM jáR a tortA - folytatja "Nem Siri" - .miveL nagyoN rossZ kisfiúK voltatoK, éS neM maradtatoK meG a relaxációS kamrákbaN, ezérT kényteleN leszeK egY soR állóképesséG tesztneK kitennI titekeT ?kezdetneK lessüK meG, hogY tudtoK állnI, hA kihúzoM a lábatoK alóL a talajT

Az ajtó becsapódik mögöttünk, és mire lenézünk, már eli is tűnt a fémpadló a lábunk alól és zuhanunk a sötétbe.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home   2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Icon_minitimeHétf. Dec. 07, 2015 8:12 pm

Sosem gondoltam volna, hogy egyszer a bulikon kívül hasznát veszem, de most tényleg jól jön a tollesés varázslat. Két rövid kis szótag, és már nincs is súlyom, csak szépen lebegek lefelé mint egy hópihe... remélem Manunak is van valami kis trükk a tarsolyában, mert jó alaposan leelőzött, és itt ugye nem az nyer, aki a leggyorsabban ér a célba...
Vissza az elejére Go down
Batmanuel
Meteorbringers Team Associate
Batmanuel

Hozzászólások száma : 110
Tartózkodási hely : Szöged és Kalapácsod

Tulajdonságok:
Fajta: Gothami-latino
Kaszt: Politikus
Szint: első

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home   2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Icon_minitimeHétf. Dec. 07, 2015 8:24 pm

Miután Leó elmarad mögöttem, kicsapom a szárnyaimat. Bár repülni soha nem sikerült még velük, akárhogy csapkodtam, ahogy megfeszítem őket érzem, hogy beszorul alájuk a levegő. Kicsit oldalra dőlve körözök, mint dögkeselyű a haldokló oroszlán felett. És leérek a szürkésfehér fémpadlóra.

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home 351cu9s


Ahogy lassan Leo is leereszkedik, újra megszólal "Nem Siri", ezúttal kissé bosszús felhanggal.

- .nulladiK tesztkamrA .ehheZ mosT aZ eszetekrE lesZ szükséG .amI nekteK neM soK vaN !lássuK, hogyaN boldogultoK
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home   2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Icon_minitimeHétf. Dec. 07, 2015 9:05 pm

Ahogy leérek, odafordulok Manuhoz: - Miféle kórház már ez? Már a kábítónyilakkal lövöldöző robotok hada is nevetséges volt, most meg ez a lábunk alatt megnyíló padlók, meg "síri" hangon szónokló hangosbeszélő... lehet hogy mégiscsak bedrogoztak minket, úgy hogy észre sem vettük?
Mindenesetre azért felidézek néhány védekező varázst, hátha szükség lesz rá...
Vissza az elejére Go down
Batmanuel
Meteorbringers Team Associate
Batmanuel

Hozzászólások száma : 110
Tartózkodási hely : Szöged és Kalapácsod

Tulajdonságok:
Fajta: Gothami-latino
Kaszt: Politikus
Szint: első

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Empty
TémanyitásTárgy: 2.4.1 Unnecessary roughness   2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Icon_minitimeHétf. Dec. 07, 2015 11:27 pm

Míg elkezdem a táblát vizsgálni, valami hasznos infó után, Leo molyol valamit, majd leül a nagy kék izére a szoba közepén, amire aztán kinyílik az ajtó a lépcsősor végén. A szisszenésre felugrik és harcra készen odafordulunk, de nem történik semmi. Nem jönnek se őrök, se robotok, se szörnyek.

Kikémlelünk egy befejezetlen folyosószakaszra, félig felszerelt panelok, néhány szerszám szegélyezik az utat. A robot hang még mondogat valamit, hogy menjünk vissza, mert kapunk valami tortát, de igazából elegünk lett az egészből, és bosszúsan átvágunk a törmelékeken és a még fel nem használt építő elemeken, egy raktáron, egy hangáron és... hoppá, egy hangár! Ránt vissza Leó, a grabancomnál fogva, és a legnagyobb, kirándulóbuszra emlékeztető űrhajóra mutat, melynek az oldalán hatalmas omega díszeleg.
- Arra megyünk. -mondja, majd halkan hozzá teszi: - el sem, hiszem, hogy ilyen könnyű volt.

Közelebb érve vegyes kinézetű embercsoportba keveredünk. Majdnem megugrunk, amikor Síri ismét megszólal... ám ezúttal nem hozzánk, vagy legalábbis nem közvetlenül.
- .aZ IbusZ CsillagA rögtöN induL .kéreM fejezzéK bE a beszállásT éS az utolsÓ csukjA bE magA mögötT aZ ajtóT

Míg azon meózok, hogy a hajó egyáltalán nem csillag alakú, és még csak nem is omega osztájú, Leo a kezemnél fogva beránt, s a tömeg takarásában felslisszolunk a hajóra.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home   2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Icon_minitimeKedd Dec. 08, 2015 7:00 am

Bár nincs jegyünk, azért fellógunk a hátsó ajtón, és meghúzzuk magunkat az indulásig az egyik sötét sarokban.

Az út az Omega-4 űrállomásig eseménytelenül telik el. Ha jön a kaller, akkor elbújunk a wc-ben, így aránylag könnyedén megússzuk az utazást. Kifelé menet még további jó szórakozást is kíván a stewardess, bár mosolyából azért látom, hogy némileg zavarodott, nem túl ismerős az arcunk neki. De hát 200-an voltunk a Csillagon, nem is várható el, hogy mindenkit megjegyezzen.

- Ne feledjék, két óra múlva indulunk tovább a Szíriusz-14-re, addigra mindenki érjen vissza kikötőbe! Ajándékboltok tőlem balra, ha pedig egy jót szeretnének enni, válasszák Giovanni Pizza Eat'aliano-ját vagy Slomi Kóser Paradicsomát! Jó szórakozást! - na arra várhatsz, hogy minket mikor látsz újra, motyogom magamban, és a telcsimen az Árnyékbróker számát hívom. Egy óra múlva vár minket, szuper, végre letudhatjuk ezt az egész inkvizíciós dolgot...
Vissza az elejére Go down
Batmanuel
Meteorbringers Team Associate
Batmanuel

Hozzászólások száma : 110
Tartózkodási hely : Szöged és Kalapácsod

Tulajdonságok:
Fajta: Gothami-latino
Kaszt: Politikus
Szint: első

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home   2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Icon_minitimeKedd Dec. 08, 2015 8:32 am

- Azt hittem ez egy bolygó... Márimint meg van az a feelingje, de nem stimmel a tér, mi ez, valami dreadnaught, vagy űrállomás? - ámulok körbe, körbe, körbe, körbe - Nem igazán stimmel itt a tér, meg furák a szagok, teljesen összezavar. Valamilyen dysonsphere... vagy inkább dysoncylinder ez? - megrázom a fejem - nem, az egy porszívó márka. - tudom jól, hiszen pályafutásomat porszívő-ügynökként kezdtem.
- Hagyd már rá, mert megfájdul a fejem ettől a forgástól, nem vagy te Búgücsiga - vágja rá Leó - Egy óra múlva már túl leszünk az egészen.
- Ehetünk addig valamit? - kérdezem.
- Neked egyfolytában a zabáláson jár az eszed?
- Szigorú vámpír-gyümölcs-denevér diétán vagyok... mármint nem vámpír-gyümölcs-denevéreket eszem, hanem gyümölcs-húst és vért. És ha nem eszem rendszeres időközönként, akkor leesik a vámpír-gyümölcs-cukrom, és nem maradt már más nála, csak ez az áfonyakék izé, - veszem elő a gömböt - de akár mennyire is stírölöm, félek ehhez kevés a gyémántbetét a denevér-vámpír-fogaimban.
2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home 16ne5h
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home   2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Icon_minitimeKedd Dec. 08, 2015 11:52 pm

Az hajót elhagyva végre az Omegán vagytok, az űrkikötő város az űrben, most is nyüzsög. Leváltottátok szakadt, büdös, izzadt ruháitokat, mert mondhattok akármit és lehet akármilyen jó a skill checketek, ezek elárulnak. Így hétköznapi ruhában vagytok, hisz így  a legkönnyebb elvegyülni  a természetes közegben.
Kereskedők, kalmáros, biztosfontosemberek jönnek-mennek telefonnal a fülükön. Lüktet, él a kikötő a benne mozgó lények, tárgyak szinte izzással töltik meg a levegőt. Minden különösebb probléma nélkül juttok ki az állomásról.
@Batmanuel
ahogy kiértek egyből az orrod vezett, tíz lépes erre, huszonegy lépés arra.. az elf hiába szól, mikor megállsz a mennyország kapujában vagy

BÉNYI ZÖLDSÉG-GYÜMÖLCS
2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Horn-of-plenty

Pakolás közben figyelsz az áru minőségére, csak a legkeményebbet és majdnem természeteset veszed ki. Itt látsz fonnyattabakat is, nem úgy mint a hipermarketekben, ahol két hétig kemény a zöldség - gyümölcs a beleoltott műanyagtól. Végül mikor már szinte minden tökéletes, összáll a Bőségszaru Nyugati módra.
Az eladó várja a pénzt érte valami huszonöt kreditet emlegett...

@Leonidas
miközben követed a civilruhás de-ne-vérembert mindenhol plakátok hirdetik valami rosszfiú megszökését a helyi  elmegyógyintézetből. A papíron jól felismerhető álruhás elkövető van.Azt írja, hogyszociopata, különösen veszélyes, a környezetére és zöldség-gyümölcs árusokra

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Batmanuel_square
Very easy Inteligence check successfull
Késöbb gondolod, zsebregyűröd a papírost van fontosabb dolgokot van ennél.
Kifizetted társad gyümölcstálját és magadnak is vezsel pár bogyót, hisz jó ideje nem ettél semmi igazaán táplálót számodra.-30 kredit

@Batmanuel  megtalálta a legjobb terméket a környéken, ízletes és finom. Nagy csócsálás közepedte haladtok az első útbaeső Fast Travel irányába. +10XP

Most, hogy nincs veletek a doktor a gyors utazás tűnik a legjobb választásnak, ráadásul ennek szaga sincs, pár utcával a Castor Fiber mellé tesz titeket a rendszer.

Az odaúton sétáltok és a szokákos söpredék akinek nincs jobb dolga, minthogy az utcán élje az életeét, szotyizzon, kötözködjön vagy csak részegen császkáljon.

Random encounter: Egy fogatlan vénasszony kerül elétek.
2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home C_baba-yaga_kuebler
- Gyááá. fiatalember- szólítja meg @Batmanuelt - maga milyen csinos egyen a kis gyenge lelkít. Há' jósolok Önnek, meg mindenféle trükköt tudok csak egy szívességet meg pár kreditet kérnék, ... Yaga néni nem bánt..  a morci barátját meg mér lökdös..  
Azzal menetek is tovább, mert:
- A Quest lezárás még a csajozásnál is fontosabb- mondja Leo vigyorogva.

Summázva a kalandot szinte több volt a veszteség minta nyereség. A doki ki tudja hol van - bár az ismeretlen üzenet szerint nemsokára Tibi kertjébe csapódik mert meteorral jön - kis és felettébb értékes! társatok Buddy az intelligens , nemépp szűkszavú törölköző hallgat és semmire nem reagál. És jut eszedbe a Javítóból se hívtak mi lett Tuforszrível...

Az Árnyékbrókerhez a bejutás hasonlóképpen zajlik mint első alkalommal, a szobájában találjátok
- Üdvözlöm Önöket! Remélem jó híreket hoztak, @Batmanuel magával még nem találkoztam örvendek.
Elmesélitek nagy vonalakban az eretnekes incidenst és János legyőzését és bizonyítékként bemutatjátok a hideg áfonyát., illetve beszámoltok a társatok eltűnéséről is.  A Bróker, a tetovált hód, forgatja egy ideig a  gyümölcsöt és visszaadja.

- Ez az Önök lootja, és van egy olyan érzésem, hogy segít majd valahogy megtalálni elveszett társukat. A pénzt 1000 kreditet, a számlájára átutalom Mr. Leonidas, mivel a felét már megkapták. Ja majd el felejtettem az XP, átnyújt pár személyre szabott tárgyat.
Azt javaslom pihenjenek, lépjenek szintet és holnap tiszta fejjel kezdjék a napot, én lejelentem a hatóságoknak, hogy minden rendben ment a  küldetés hivatalos oldalát illetően, magának @Batmanuel meg írok egy megbízási szerződést. Javaslom váltsa ki a kalandvállalói engedélyét, ami a hasonló kalandok elvégzéséhez szükséges, persze csak a ha csapatban szeretne dolgozni.

Elköszön tőletek halaszthatatlan ügyekre hivatkozva, de Perception check successfull  látjátok, hogy csak a leállított játékát szeretné folytatni.  Deus EX : Az emberiség kettéválasztása látszik a képernyőn.
A téren találjátok nemsokára magatokat, hiába a játékfüggőség is kemény...

Az XP-t adó tárgyak:
@Leonidasz: nyírfabot - carving wood - 500Xp when it ready
@Batmanuel: Ananász - 200XP - Level Up(2) when consumed
@Dr. Casanova Boltar: egy levél gyógyszer - 500Xp- Level Up(3) when consumed
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home   2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Icon_minitimeSzer. Dec. 09, 2015 6:43 am

Kilépünk a brókerirodából, és miközben egy kicsit morgok még, hogy én miért nem léptem szintet, félrehúzom egy csendesebb sarokba Batmanuelt. Körülnézek, hogy ne legyen se kamera, se járókelő, de még egy kisegér se sehol (ugye a paranoia bennünk van, pláne hogy K-val, a Mikulással és a szkájnettel is ujjat húztunk már), majd megmutatom neki a körözési papírt.
- Szerintem gyorsan lépni kellene innen - mondom - egyrészt téged köröznek, egyébként meg ne tudd meg, micsoda közbiztonság van itt. Bementünk egy kocsmába, erre se szó, se beszéd, a kiborg haverunkat taccsra tette valami vírus, engem meg elraboltak a nyílt utcán. Nem is ismerek itt egy jó helyet sem, mindenhonnan ez a vacak szlovjet ork zene megy. Ezzel szemben Tibi kocsmája, hm... az jó hely! Csak egy fél napnyi útra vagyunk tőle, ha sietünk, akkor még elérjük az éjszakai utolsó járatot!
Vissza az elejére Go down
Batmanuel
Meteorbringers Team Associate
Batmanuel

Hozzászólások száma : 110
Tartózkodási hely : Szöged és Kalapácsod

Tulajdonságok:
Fajta: Gothami-latino
Kaszt: Politikus
Szint: első

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home   2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Icon_minitimeSzer. Dec. 09, 2015 10:10 am

- Hmm? Kövvöznek? Evngemnnem kövvözenek. - kérem ki magamnak - Bamanuell a rend éber őre. Sötét mint az éjszaka, és szereti a piña-t. - nyomok egy csókot az ananászra.
Hát láttál már furcsább dolgot, de azért eléggé disturbing, amikor betolja az egészet a szájába...
A hátizsákjából elővesz egy piros műorrot és egy világoskék parókát, valamit motyog, de nem igazán veszed ki a a csámcsogástól. Minden esetre, amikor felteszi valóban nem hasonlít magára, bár még mindíg kérdéses mennyire vegyülőképes.
- És honnan indul az az éjszakai járat? Húzzunk bele, mert aztán az Indexre kell mennem... vagy az Origóra? - bizonytalanodok el, majd követem Leót az állomás felé.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home   2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Icon_minitimeSzer. Dec. 09, 2015 2:44 pm

- Nem kell messzire menni, csak vissza az dokkokhoz. Az Origo ugyanis egy bolygó onnan indultunk... érted, origó... - na mindegy, hallom hogy tovább csámcsog, oda sem figyel.
Vissza ft-zünk, kifizetjük a helyközi másodosztályú jegyet (50 kredit/fő), majd felszállunk a Ikarusz T-1000-es utasszállító űrhajójának fedélzetére. A vámnál volt még egy kis gond Manu új álcájával, de kimagyaráztuk: azt mondtuk, hogy az origóházi éves nagy Bohócfesztiválra megyünk, mire simán felengedtek, sőt ezek után a fegyvereinket már szóra sem méltatták.
A csomagok a raktérbe kerültek (alig maradt nálam fegyver, csak a fénykard, a lézerpisztoly és néhány vibrokés), mi pedig helyet foglaltunk. Szerencsére az én jegyem ablak mellé szólt. Hm, gondoltam, milyen jót fogok én itt aludni amíg oda nem érünk Tibihez...

Vissza az elejére Go down
Batmanuel
Meteorbringers Team Associate
Batmanuel

Hozzászólások száma : 110
Tartózkodási hely : Szöged és Kalapácsod

Tulajdonságok:
Fajta: Gothami-latino
Kaszt: Politikus
Szint: első

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home   2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Icon_minitimeSzer. Dec. 09, 2015 3:38 pm

- Mondtam, hogy az álcám tökéletes.

Ha már egyszer van egy pár perc nyugtom, én is csinálok egy gyors leltárt.
utility:
 

És a kék izé... ami most mintha megváltozott volna kissé, ezek most vagy kódok, vagy pénzjegyek... - whoooo Trippy. Te, ööö... - nézek Leóra - ... hogy szólítsalak civilben?


2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home 2yo4v7r
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home   2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Icon_minitimeSzer. Dec. 09, 2015 6:47 pm

- A Leó tökéletes lesz - motyogok neki, miközben a villogó kék gömböt nézem. - Ezt az izét meg el kell vinnünk identifkálni egy bérvarázslóhoz. Ki tudja, lehet hogy egy valag pénzt ér...

- Tényleg, ezt már régen oda akartam adni - nyitom ki a táskámat, és egy köteg papírt nyomok a denevérember kezébe - ezek az Integlaktikus Kalandozó-vállalkozói Nyilvántartásba vétel kérelméhez szükséges papírok. Nyugi, csak 15 oldal. Itt az úton olvasd át, töltsd ki, ha leérünk a bolygóra, akkor az első bürokratának a kezébe nyomjuk, és kapsz egy ideiglenes kalandozó-vállalási engedélyt. Szerintem a következő szintlépésre már megérkezik a kis kártyád is - mutatom neki az enyémet, amin csak most látom, hogy villog a szintjelző. Hohó, akkor lehet hogy mégis csak szintlépés lesz? Hód uraság elfelejtette ezt az apró kis tényt megemlíteni...

Akkor lássunk is neki, gondolom, és eltöröm a kis nyírfavesszőt. Hirtelen megjelnik a már ismerős Perk-katalógus, amiből az új képességeket lehet kiválasztani. Nahát, ez vastagabb lett, állapítom meg, hiába, egy harmadik szintűnek már több lehetősége van. Érdeklődve tallózgatom a választékot, de valahogy egyik sem fog meg igazán. Aztán egyszer csak rátalálok arra, amire titkon mindig is vágytam: Szuperhős-generátor!
A leírás szerint:

Szuperhős-generátor
Szint: 3. (akció, csak ma!)

Tetszenek a szuperhősök misztikus kalandjai? Te is szívesen húznád a fejedre a kapucnit, tennéd az arcod elé a maszkot húznád kívül a kisgatyát, és mentenéd meg a világot a gononsz supervillainoktól?

Most itt a lehetőség, válaszd a szuperhős-generátort!
Amit kapsz:
- egy garantáltan szuper és egyedi nicknév, ahogyan a környezeted fog majd nevezni.
- képesség arra, hogyha felveszed a szuperhősgúnyádat (mégha az csak egy előre fésült hajtincs is), senki, még a jó édes anyád sem fog felismerni, csak mint szuperhőst.
- lehetőség arra, hogy valamelyik nagy kiadó (Intergalactic DC, vagy a PangalacticMarvel) felfigyel rád, és szerepelni fognak a kalandjaid a képregényeikben. Persze ez nem garantált, ehhez úgy is kell teljesíteni.

Amit biztos nem kapsz:

- ettől aztán nem lesz semmilyen szuperképességed. Csak ami eddig is volt.

Ki nem hagyható ajánlat, csak most leszállítva egy szinttel! Holnap már megint csak a 4. szinttől lesz elérhető, ne hagyd ki!

Alatta kisbetűvel: az IDC és PMarvel a történetek megváltoztatásának jogát fenntartja.

Ez kell nekem, gondolom, és már nyomom is a katalógúsban a "kosárba tesz" gombot. Egy beállítópanel jelenik meg, ahol testreszabhatom a perket. Kiválasztom a zöld színt, a rejtőzködést és az íjat, majd sűrűn imádkozva (csak ne a kívülhordott kisgatya legyen!) megnyomom a "Generate" gombot.

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home El4mqu

Ahogy megjelenik az új aliasom, megnyugszom, de egy kicsit csalódott is vagyok. Ezt látom:

Név: Emerald Crossbow
Szín: smaragdzöld, barna
Rejtőzés: szemkötő
Kiadó: IDCNem lett kisgatya, de könyörgöm, ha egyszer íjat jelölök meg, akkor miért tesznek az új nevembe számszeríjat??? Látszik hogy ezt a programot megint valami dilettáns barom rakta össze, aki nem tud megkülönböztetni egy arabeszket egy visszacsapó íjtól.
Na mindegy, gondolom, Emerald Crossbow, egész jól hangzik, jobban mint ha Emerald Bow lenne. Jó lesz, majd megszokom, még lehet hogy egy olyan modern kis nyílpuskát is beszerzek, amilyen a dokinak van...

Közben látom, hogy a hajónk dokkoláshoz készül. Végre, hamarosan kinyújtóztathatjuk a lábunkat Tibinél egy jó gyömbérsőrt iszogatva... remélem ma semmilyen különlegességgel nem készült, nincs túl nagy kedvem a tömeghez.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home   2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Icon_minitimeCsüt. Dec. 10, 2015 1:42 am

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Artwork%20guild%20wars%202%20tavern%20gw2_www.wallpaperhi.com_74
Tibi kocsmájába délután értek, a parkolóban hűlt helye az itthagyott járműveteknek, a kocsmában pár kalandozón és helyi masszív italozón kívül nincs más. A dimenziókapu csendben zümmög a kricsmi sarkában mellette pár félkarú rabló és egy flippergép van.
A rádióból halkan szól a zene, kocsmai aláfestésként.
TibiésNorbi odabiccent nektek a pult mögül, helyet foglaltok, szétnézve nem sok minden változott még hátsó rész is szabad és a falon lévő kalandmérő is épp csak üti a alaphangulatot.

- Gyömbérsör? - @Leonidas kérdezi Ancsa, a kék farkas pincér"nő"?  - legutóbb nem volt alkalmam kihozni, új barátod mit iszik? Az a kedves, de enyhén rosszéletű barátodat hol hagytad? Tudod, elmúlt holdtölte - kacsint  egyet, kedvesebb mint legutóbb konstatálod.

A farkas kicsit furcsálja a friss, gyümölcsturmixot @Batmanuel, de bólint és elüget az italokért.  

A kétfejű kocsmáros morogva készíti a turmixot
@Leonidas, @Batmanuel : hard good hearing skill check successfull
Tibi két feje vitatkozik egymással:
- Ez az elf is jó vendéget hozott, nem ebből megyünk nyugdíjba.
Ugyan már, csináljad oszt jó van, segítek látod.
Régen bezzeg mindenki alkoholt ivott azok voltak ám a szép idők.
Megint kezdi. Nézd kész van. Ja, az ananásznarancs kombó dísznek még, tudom...

Az italokat javában szürcsölgettek és átveszítenk mi következik még, a doki az üzenet szerint holnap érkezik meteorral a kertbe.
Hirtelen mindkettőtöknek egy dolog jut eszébe Intelligence check successfull

- Te, Tibi van neked van kerted? - üvöltitek át a kocsmán.

- Nincs, minekaz? A parkolót alig tudom fizetni a közterületnek, nemhogy még kerthelyiség
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home   2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Icon_minitimeCsüt. Dec. 10, 2015 5:51 am

- Márpedig Tibi, a doki holnap érkezik, méghozzá a kertedbe! - erősítem meg ezt az ellentmondást ellentmodást nem tűrő hangon. Közelebb lépek a pulthoz, mert ezt azért meg kell beszélni velük. - Interdimenzionális küldetésen van, elvileg nagy belépője lesz, meteoron fog jönni... Nem akarok súgni, de egy nagy eventet, egy igazi welcome-partit összerittyenthetnél, nem hiszem, hogy túl sokszor pottyannak kősziklák le a közelben. Biztos nagy látványosság lesz, meg lehetne hívni a helyieket, ismerősöket, szóval mindenkit!

- Na igen, meg a mentőt, tűzoltót, katasztrófavédelmiseket... - motyogja most kivételesen Norbi, de látom, hogy a kapzsiság azért megcsillan a szemében. Egy-egy ilyen látványosság igen jó forgalmat tud generálni, ráadásul a kő is az övé lehet, hiszen az ő kocsmájához csapódott. Ki lehet tenni vitrinbe, és lehet mesélni a betérő idegeneknek évekig a történetét. Nem teketóriáznak sokat, már nyitják is ki a pultba épített vízálló laptop fedelét, és látom, hogy Norbi elkezdi bepötyögni az eventet az interface-bookba. Tibi csak a fejét csóválja, és a törülgetni való poharakat nézi sóvárgó szemmel. Sajnos az későbbre marad, Norbinak most mindkét kézre szüksége van a gépeléshez...
Vissza az elejére Go down
Batmanuel
Meteorbringers Team Associate
Batmanuel

Hozzászólások száma : 110
Tartózkodási hely : Szöged és Kalapácsod

Tulajdonságok:
Fajta: Gothami-latino
Kaszt: Politikus
Szint: első

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home   2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Icon_minitimeCsüt. Dec. 10, 2015 1:07 pm

- Batmanuelnek nem kell regisztrálnia, van saját engedélye, maga Nyugat polgármester állította ki. Még ilyen dombornyomásos plasztikkártyám is van ... - tapogatom a ruhámat... - Batszus! A másik ruhában hagytam! - az meg ugye a szemétégetőben van már. Kelletlenül, de elveszem a doksit és elkezdem bogatászni. Feléled bürokrata lelkem, és elveszek a részletekben.

Percekkel, vagy órákkal később, egy másik helyen.  

A morgásra térek magamhoz. Nagyon belezombultam a az iratokba. - Igen jó lesz. persze. gracias señor - megnézem magamnak a csapost - Tudja volt egy lakótársam a collégiumban, akinek szintén két arca volt. Herri. Asszem fogász lett belőle, esetleg be tudlak ajá..jájj - Leo finom oldalbabökéssel jelzi, hogy ne firtassam a témát. Remélem nem fertőződik el.

Egy távolabbi asztalhoz ülünk, ami felett kialudt a pillács, így árnyékba van borulva. Leo el van a CanadaDry-jal én meg elnyalom a Virgin Cuba Librét.
- Blablabla .... doktor .... blablabla ... meteor .... blablabla ... holnap ... blablabla kert.
- Gyümölcsöskert? - kérdezem felvillanyozva.... hirtelen már nincs is sötét. Így megvilágítva a témát Leó is felvillanyozódik.
- Nem tudom, megkérdem... - majd elüvölti magát úgy, hogy a farkas is megszeppen - Te, Tibi van neked van kerted?
Félperc néma csönd után... még a jukebox is akad egyet.
- Nincs, minekaz? A parkolót alig tudom fizetni a közterületnek, nemhogy még kerthelyiség
Egymásra nézünk és elröhögjük magunkat: - Hát most lesz. - teszem hozzá halkan. Visszamászunk a pulthoz és megbeszéljük a részleteket.
- Üdv. Nyugi vagyok. Előző életemben rendezvény szervező és önkéntes tűzoltó voltam. Erre a szalvétára összeírtam mire lesz szükség. 40 emberenként egy Toi-toi wc, egy mentő a Galaktikus Tisztifőorvosi Hivataltól, bérbloggerek és tumblerinák a markentingnek, egy esemény létrehozása a Friendfacen... uuuuuhhh.... és 100%-os gyümölcslé.

A dolgok szépen alakult, kivételesen olajozottan, hála a Vénusznak, ami kidölt a nagy kapkodásban. Sok telefonnal, blogbejegyzéssel és szórólapozással később szép kis tömeg gyűlt össze a kocsmában, annak tetején, és úgy általában körbe. A parkolóból is ki lettek tiltva a járművek, jelenleg 6 tömbön belül képtelenség megállni.

Hatalmas bulis bagázs, noname celebekkel. Bár Norbi aggodalmaskodik, hogy elég lesz-e a pia, Tibi magabiztosan higít.

Na jó, talán a méreteket kicsit eltúloztam. Ennyi azért nem vagyunk sokan... és nem áll több ezer ember odakint sem... csak pár tucat itt és pár tucat ott.
Nem világváros szintű esemény, de egy ilyen kis kricsmóhoz mérten elég sokan voltunk. A bent várakozók beindították a Kareoki gépet
2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home 30xikhc

Akik a tetőn vannak transzparenseket raknak ki, meg molinókat lóbálnak "Várunk haza Doctor!" meg "Ki vagy Doki?" felirtatokkal... Eeegen, gyanúsan félrekommunikáltunk valamit.
2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home 1266v6o

Közben egy graffitis srác, pár sörért cserébe felfúj egy X-et az aszfaltra, a parkolóban, jelezvén hova akarjuk az áldás hulljon.

Kint intézzük éppen a bürokratikus dolgokat egy öltönyös muksóval. Nála kell aláírni a toi-toi wc-s szerződést. Hoppá bürokrata ... le is adom neki a papírjaimat is gyorsan, majd e-mailben hiánypótlok.

Aztán megjelennek az égi fények. Fokozatosan nappali világosságba borul az éjszaka, vagy valami hasonló képzavar. Mindannyian gyönyörködünk a csodában, kivéve Norbi, aki az utolsó papírokat írja alá. Ingó és ingatlan biztosítás, 1 napos időtartalomra, azonnal. Kifejezetten bulik alatt keletkező károk csökkentésére. Bosszúsan kiszámolja a díjat az öltönyke kezébe, várhatólag többszörösen megtérül majd. Mivel az ürge nem reagál, csak az eget bámulja nyitott szájjal, Norbi a tollat is visszahelyezi az ügynök ingzsebében lévő ing-zseb-protektorba. Majd szép lassan megfordul, hogy lássa mi történik.

A sipító hang ekkor ér ide. A kis pontszerű fényes izé, mostanra inkább személyautóméretű tűzgolyónak hat és egyenesen becsapódik a tetőbe. Ami furcsa, hogy mintha egyáltalán nem lenne hangja, pedig az ember valami durranást vár, vagy robbanást, de nem... csak porfelhő és törmelékek, és a lökéshullám, ami arrébb dob minket. Csak utánna ér ide a robbanás hangja, de eddigre már be van dugulva a fülüng, zúg, sípol minden, és lelassul a világ.

Aztán felgyorsul. Elzúg a maradék törmelék, felszáll a köd, mi meg ott állunk dermedten és bámuljuk a Tibi kocsmájának a megmaradt felét.

Megveregetem az ügynök vállát: - Köszönjük a közreműködést! Öröm önökkel üzletet kötni.
Az ügynök halk, sipító hangon válaszol: - Cégünk örömmel áll az ön rendelkezésére, asszonyom. - Imádni kell ezeket a syntetitotitozoidokat. Ha nem tudnak megkűzdeni egy problémával, alapértelmezett módba állnak. A biztosítás megköttetett, fél perccel a kár előtt.
Leó megpróbálja visszarángatni a mentőst, aki azt kiabálja, hogy égve hagyta a villanyt és ezért most haza kell mennie. Kap egy tockost: - Eridj a dolgodra!
Elindulunk a romok felé, miközben a kocsmáros sírva fakad és őrjöngő üvöltésbe kezd egyszerre... neki ez könnyen megy. Nem sok maradt a kocsma ezen feléből. A tető maradványairól is csüng egy két felismerhetetlen véres cafat. Ez nem egészen volt betervezve. Az oszladozó porfelhő közepén egy három méter átmérőjű statikus elektromosság alkotta gömb közepén éppen egy mezítelen humanoid alak tápázkodik fel.
2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home 2qbcg9i

- Nem adom a gatyámat és nincs motorom sem - mondom gyorsan, meg is torpanunk. Ahogy az villámok újra és újra áthúznak a csávón, egyik pillanatban látni a teljes csontvázát, majd teljes testmagasságba és szerencsére ruhában áll előttünk... Nekem mondjuk nem kifejezetten ismerős ez Mennyből az Antal, de León látszik, hogy őt vártuk.

A távolból szirénák hangja hallatszik.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home   2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Icon_minitimeCsüt. Dec. 10, 2015 8:57 pm

Hirtelen Manu is visszatér a kómából, és meglepően nagy energiákat bevetve kezd el kampánytszervezni. Olyasmi kifejezések hangzanak el, amiken a hideg téli éjszakákon szoktam volt elaludni a tévé előtt, mint a "büdzsé", vagy a "reklámértékesítés", meg beszélnek az objektum befogadóképességéről, menekülési útvonalakról, biztonsági berendezésekről... túl öregnek, vagy túl fiatalnak érzem én magam ehhez, de látom hogy Manu most van igazán elemében. Látszik, hogy nem először csinálja már, gondolom náluk odahaza Gothamban is jó nagy parádék lehettek.

Én viszont unom, nem értem, nem találom benne rég a helyem. Amíg Manu két "Come home, Doc" kitűzős önkéntessel vitatkozik azon, hogy orosz krémtorta vagy franciakrémes legyen a desszert meg hogy zenekar vagy dídzsé legyen a VIP vendégek vacsoráján, én félrehúzom Tibit egy picit.

Látom, hogy ő sincs nagyon képben, de azért élvezi, még ha némi zavarodottság fel is fedezhető az arcán. - Te Tibi, - kezdem - megvan még az a dimenziókapu? Használnám ha lehetne, át kéne ugranom a DC-megaverzumba egy-két cuccért.

Egyből elkezdi húzni a száját, hogy az biz jó sok energiába kerül, meg hogy nem adhatja bérbe csak mindenféle engedélyek kibocsátása után, de látom én, hogy csak pénzt akar a mohó disznaja.

- Itt az engedélyem - teszek elé egy birodalmi huszast - látod Tarkin nagymoff hogy bólogat a bankón? "Mehetsz Leo, csak hagy itt engem Tibinél" mondja, és én hiszek neki. És te kétfejű barátom? - Tarkin nagymoff általában igazat mond, és ezt Tibi is hamar belátja. Előkap egy távirányítót, és beüzemeli a kaput.

- A sok szuperhős-buli miatt a memóriában a kettes helyre mentettem a DC-s kapu beállításait - morogja - mindig marad itt egy-két alak, aki elfelejt aznap hazamenni, és én meg nem találok rája. Mellesleg az egyesen meg a Marvel multiverzum van... - dünnyögi, és ahogy bemelegszik a kapu, átlépek rajta.

- Ne feledd, egy órán belül vissza kell jönnöd, vagy ottmaradsz egy egész napra - kiabál utánam, amit éppen még hallok a kapu túl oldaláról. Azonban már alig figyelek, úgy lenyűgöz amit látok: egy csillogó-villogó ösvényt, ami a sötét éjszakában tekeredik előre az ismeretlenbe. Elindulok rajta, és pár lépés után egy sokszoros elágazáshoz érek, ahol gondos kezek mindefelé útjelzőtáblákat helyeztek ki, jó nagy betűvel kiírva az ösvény végén található települések neveit: látok ott Metropolist, Star Citiyt, Central Cityt, Gotham-et, meg még egy csomó más városnevet is. Engem azonban az egyik kisebb ösvény érdekel, amin a "Shop" felirat található.

Még a Perk-katalógusban olvastam a Superhero-shopokról, ahol mindenféle márkás cuccokat lehet venni, olyanokat,  amik elkelnek a szuperhősködéshez. Most hogy került némi pénzmag a zsebembe, úgy döntöttem, hogy nekem is sürgősen szükségem van ilyesmikre.

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home 2n72k2r

Ahogy lépkedek, az fekete csillagos éjszaka az egyik pillanatról a másikra hirtelen "átfordul" egy amcsi kisváros kissé hideg novemberi délutánjába. Az utca végén ott virit az úticélom, a kisbolt, ami előtt két ballonkabátos alak (egy duci szakállas és egy túlmozgásos szőke) támasztja a falat. Mellettük a földre letett magnóból hangosan üvölt valami néger gettórepp.
- Fú, Uzsidoboz, ma királyásgosan érzem magam, megdöntök minden sunát, aki csak erre jár - mondja a szőke, és persze be is mutatja: - Először így csinálom, aztán meg így, meg így, hm, hmmmm... - oldalbaböki a barátja, amikor meglát engem, mire az egyből abbahagyja az imitálást, és hozzám fordul: - Á helló szépségem, gyüttél vásárolni? Pon jókor, ma csak egy szaxit kérek egy trombitáért, ha érted mire gondolok - és aztán be is mutatja, ahogy látom, igen nagy beleéléssel. Döbbenten nézem, amíg a duci el nem kezdi lökdösni. - Mi van már dagikám? Hagyj már, épp a legjobb résznél tartok - de aztán jobban megnéz, és látja, hogy rossz lyukra mozdult. - Ó pardon - mondja zavartan, de hamar feltalálja magát - milyen buzi köcsögtöcskölő vagy te? Olyan metroizé? Metroszkópikus vagy milyen? Na segíts már dagizsák, ne csak tátsad itt a szádat, tudsz te beszélni, a múltkor is hogy leordítottál, amikor ellopták azt gyökér majmot! - a kövérebb csak lemondóan int, én meg döbbenten otthagyom őket. Ha ilyen a szuperhős-univerzum, akkor gyorsan menjünk vissza a normálisba!

Benyitok a boltba, ahol egy öreg fáradt alak köszönt: - Helló, kint van még az a két barom fűdealer? Nehogy vegyen tőlük bármit is, csak megfájdul a feje tőle. Egyébként mit adhatok?

Elmesélem neki, hogy új vagyok a szakmában, és szívesen fogadok el tanácsokat, hogy milyen kezdőcuccokra lenne szükségem. Az öreg hümmög, majd egy egy nagy fadobozt húz elő, ami tele van álarcokkal. Turkál benne egy darabig, majd előhúz egy terepmintásat: - Sajnos most csak ezt tudom adni. Ha fekete lenne a színe, akkor bármennyit, bármekkora méretben, még a tavalyi Zorro-kollekcióból. De ebben a színben idén nem nagyon érkezett áru. - forgatom egy darabig, aztán felpróbálom. - Azta mindenit - mondja - még én sem ismerem fel, pedig most láttam, hogy felvette! Jó lesz ez uram, nézze csak a tükröt! - megnézem magam, tényleg frankó, bár szükség lesz hozzá kapucnira is, dehát az szinte már alaptartozék nálam.

Az öreg kemény 20 kreditet fizettet ki velem azért a darab rongyért, úgyhogy egy Tarkin megint gazdát cserél. Nem volt olcsó ez a mai bevásárlás, inkább indulok is vissza.

A két dealer még mindig a falat támasztja a boltocska előtt, de most már látványosan tudomást sem vesznek rólam. Megy a zene továbbra is, a magasabbik tahó rendesen nyomja a táncot meg a zenét, a kicsi meg bólogat rá.

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home K1j783z

Nincs most idő ilyesmire, úgyhogy inkább sietek, hogy még időben visszaérjek Tibihez.

Ahogy kilépek a krimóból, látom ám, hogy sikeres volt a Manu-kampány,  szép számmal eljöttek megnézni a doki érkezését. A vallási fanatikusoktól kezdve az űrkutatókon át a sztárriporterekig mindenki itt van, meg persze a szájtáti egyszeri bámészkodóból is van elég. Ahogy meghallják a sivítást, sokan még kirohannak a kocsmából az italukat szorongatva, hogy lássák a mennyei aláereszkedést...

Az ereszkedés helyett elég durva becsapódás lett a vége, az intézmény fele megszűnt létezni. Hunyorogva próbálom kivenni a poron át a felemelkedő alakot, remélve hogy hőn szeretett dokink az. Látom, hogy ugyan a kamerák 90%-a a rombolást veszi, azért néhány jutott az én arcomra is, de még ezek hatására sem tudom visszafogni a csalódottságomat:

- Ez nem a doki - mondom, mire elszabadul a káosz.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home   2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Icon_minitimePént. Dec. 11, 2015 3:17 am

@Batmanuel:

A party igen jól alakul, elemedben vagy újra, hiába, nem rozsdásodtál be, csúszik a gyümölcslé, egyre többen vannak.Tibit persze győzködnöd kell, ha nyugdíjra nem, de egy nyaralásra elmehetnek belőle mindketten.
Leo lelép valami hülye elf indokra hivatkozva, hogy most elmegy meglegelteti a pegazusait a helyi erdőbe.

Ezek szerint rád marad a szervezés.

Pár kökény-csipke-fekete-camu-camu-godji bogyókoktél elfogy mire nagyjából minden van helyén – fura borzongás fut rajtad végig.

Szintet léptél!

Causing random encounter, when level up perk - Aquired.

Utána könnyen megy minden logisztika, háer , még igazi meteort is sikerült rendelned, mióta lepaktál a Wéjn Tekkel minden elérhető.

Connections – updated.. Wéjn TEK drop available at max fruit capacity maximum.

Sokan vannak a hír terjed, hogy egy prima primissima díjas, érdemes doktor érkezik  az űrből,  Basic Galactic Basejump And  Surgery, hobbiját gyakorja  mint TeleShopos figura. Elhivatotságot ott bizonyítván, hogy az első tíz jelentkezőt ingyen operálja a helyszínen.

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Flaming_meteor_by_chenjesu-d5ncnof


A meteor érkezésekor forrósodni kezd az áfonya a zsebedben és a detonáció pillanatában  felrobban -High Dexterity check succesfull- illetve csak robbanna ha nem dobod el egyből.
Pont kocsma jobb oldala felé, ha minden igaz,Tibi már aláírta a papírokat

A meteor ereje ellenállásra készteti felé dobott Relicben tárolt energiákat, a vége hatalmas robbanással és energia felszabadulással jár.

A becsapódás után mindenki szótlanul hallgat, amíg villámok az utolsókat szikrázzák szerzetesruhában lévő szalmakalapos alakon. Fehér szeme földöntúlivá teszi a megjelent villámistent.
2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Mortal_kombat_x_raiden

- A kiválasztás elkezdődött, a kijelöltek eljöhetnek egy dimenziónacionális versenyre ahol magával Shinookkal kell megküzdeni a végén.
- a kép remegni kezd -
A REC felirat megjelenik a jobb felső sarokban, előre rögzített reklámunkat látják.


Csatlakozzon Ön is Quán-CsÍhoz, az ontudtatra.ebredt.ember.forum.com-on lájkolhatnak, és új élőszerepős…
A kép szétesik pixeljeire  
az apró poligonok száma megfogyatkozik
- Kibaszott éjgoblinok, már az ereklyéket, is utángyártják az olcsó kalandokhoz - fordul meg a fejedben.

POP-UP Ablak blokkolva
Dimension door is opened


A hasadékból egy ravasz éjmanó fejet látsz kibontakozni.

Következő megálló Hollópadlás!
A "sofőr" mellett egy ismerőd elf fejet látsz
Leo?Az egymásnak feszülő erők és az akkor aktíválodó NGR típusú dimenziókapu kölcsönhatásának köszönhetően a tér és idő kilépet a medréből, és máshogy hajlott meg a befolyásoló tényezők előtt.@ Leonidas:

A dimenziókapun átlépve egy fehér színben ragyogó buszon találod magad. A jármű közepén jelensz meg , üres csak a sofőr van.
- Vigyázzzzzzat, megálló!
Hard Dexterity check failed
A fékezés erejétől előresodródsz vezető fülkéhez és látod a volánnál ülő éjgoblin mosolyogva mutatja az Interdimenziós Szállító, A Kategória vezetői engedélyére.

- Ne aggódj haver, nem így vezetek de ez be nem tervezett megálló.

A busz fehér ajtajai kinyílnak  és hasítékot vágnak téren és időn keresztül ahogy megnyílik a dimenziókapu.

A túloldalon Manu gyümölcstől pozsgás arca látszik és hatalmas tömeg mögötte.

- Ez nem a doki - mondod.

Következő megálló Hollópadlás! - mondja fekete goblinfajzat.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home   2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Icon_minitimePént. Dec. 11, 2015 7:18 am

- Mi a franc? - mondom hangosan, majd tovább is fűzőm magamban, hogy kösz szépen, de én nem kérek az újabb agymenésből. Elindulok az ajtó felé, de ahogy lelépek az első lépcsőre, különös dolog történik.

Felcsendül egy régi szám, amit a kinn gyülekező katasztrófasúlytotta tömegnek szép zengő hangon el is kezdek énekelni:A következő buszon
Rajta leszek én is
Jelzek majd egy réten
A busz megáll és én mégis
Szólok, hogy bocsánat
De van velem egy állat
Aki még tovább akar menni
Még egyszer, bocsánat

Ahogy eddig elérünk, látom hogy a busz utasai, akik mind nagyon aranyos kis plüssállatok, az ablakhoz nyomják az orrukat, és integetni kezdenek a tömegnek. A vérző, sebesültekkel teli, az előbb még a pánik szélén tántorgó tömeg lassú hullámzásba kezd, utat engedve egy alaknak, akiben én a jó öreg Manut ismerem fel...

A tv-t néztem sokat
És messzebb akar jutni
Én egy mesebeli disznót
Viszek a végtelenbe túrni
Orra az ablakon
A következő buszon
Egy ringó Ikaruszon
Orra az ablakon

Ahogy odaér a szemlátomást alvajáró Batmanuel, átadom neki a kezemben lévő gyümölcskosarat (nem is érdekel, hogy került oda), majd a harmadik versszakot vele és az állatokkal együtt énekelve folytatjuk a nótát:

Egész éjjel nézi
A távolodó fákat
Kérdeztem, hogy mit lát
Azt mondta, hogy fákat
Lát ő elsuhanni
Egy záródó világba és
Egy malacot hajszálon
Hófoltot húzni a sárba

A tömeg integet, ahogy ünnepélyesen fellépünk a buszba, majd leülünk az első sorban lévő ülésekre. Az éjgoblin fetrengve röhög, hogy ő ilyet még nem látott, pedig elég régóta jár már ezzel a tragaccsal...

- Hát ez meg mi a franc volt? - kérdem kicsit később Manutól, ahogy magamhoz térek. Sehol egy plüssállat, sehol a gyümölcskosár, csak a vigyorgó éjgoblin kacsintgat a visszapillantó tükörből ránk. - Egyáltalán hol a francban vagyunk? - franc, franc, franc, nem fogok több ilyen kérdést feltenni, még a végén olyan leszek mint Arthur Dent, aki sosem ért semmit ami körülötte zajlik.

- Egy dolognak azért örülök - mondom a még mindig kissé zavarodott tekintetű Manunak - végre most már tudom, hogy mi a fenéről is szól ez a dal...
Vissza az elejére Go down
Batmanuel
Meteorbringers Team Associate
Batmanuel

Hozzászólások száma : 110
Tartózkodási hely : Szöged és Kalapácsod

Tulajdonságok:
Fajta: Gothami-latino
Kaszt: Politikus
Szint: első

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home   2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Icon_minitimePént. Dec. 11, 2015 10:17 am

Elnézést, ha wulgáris leszek, de: - William-Tango-Foxtrot? - talán mégis volt alkohol valamiben amit ittam? Pedig nagyon nem bírom.
Nézem ahogy a világ szétfolyik előttem. Gépiesen ismétlem a szavakat, amiket hallok:
- Hát ez meg mi a franc volt? Egyáltalán hol a francban vagyunk? Egyetlen dolognak azért örülök... , hogy mi a fenéről szól, és milyen dal?!?
Próbálom eldönteni, hogy Ez a valóság? Vagy ez csak képzelet?
Elkapott egy földrengés, Nincs kiút a valóságból
Nyisd ki a szemed, Nézz fel az égre és láss
Én csak egy szegény fiú vagyok, nincs szükségem a sajnálatra
Mert én könnyen jövök, könnyen megyek, Kicsit magasabbra, kicsit mélyebbre
A szél úgyis fújni majd, de engem ez már nem hajt... nem áám... ne-em ám.

Anyaaaaaa... ! - csatt. Érkezik egy pofon valahonnan, hogy térjek magamhoz.
Zavartan körülnézek, hogy eldöntsem mi a valóság. A mészárszék, a holoshow vagy a gumiszoba fehér falai. Hol vagyok?
Arcizmaim automata módba állnak és magabiztos vigyorrá húzódnak.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home   2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Icon_minitimePént. Dec. 11, 2015 11:17 am

- Azt hiszem, mágikus befolyásolás áldozatai lettünk - próbálom szegény Manut vigasztalni, mert látom hogy nagyon kijött rajta a zavarodottság. - Talán a Káoszt, vagy valami hasonszőrű 6-7. szintű varázslatot sütöttek el a közelünkben, aztán meg szépen elraboltak - látom, hogy a kis köcsög sofőr az kormány mögül bólogat bőszen, és még mindig vigyorog.

- Esetleg kitekerhetjük az éjgoblin nyakát, ha ettől jobban leszel, de szerintem csak miután megérkeztünk - elhalványul a mosolya a kis szörnyetegnek, még összébb is húzza magát az ülésben. - egy szóval nem te bolondultál meg hanem a világ, akármit is láttál az utóbbi fél órában.

Vissza az elejére Go down
Batmanuel
Meteorbringers Team Associate
Batmanuel

Hozzászólások száma : 110
Tartózkodási hely : Szöged és Kalapácsod

Tulajdonságok:
Fajta: Gothami-latino
Kaszt: Politikus
Szint: első

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home   2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Icon_minitimePént. Dec. 11, 2015 12:24 pm

- Batmanuel bátor, mint a cigány lova és sötét, mint az éjszaka, de nem kenyere az erőszak, mert az csak erőszakot szül. Javaslom lássuk mi történik a következőkben.
- Következő megálló Hollópadlás! - ismétli a kis goblin.
- Ezt már mondtad, de mit jelent?
- Hááát... - azzal ringatózni és dalolni kezd a vezetői ülésben. -


2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home 20gt9i

Felszöktem a padlásra kincsekért.
Megállt az idő,l amúgy visszatért,
hogy lássak, fölhúztam egy cserepet
táncoltak a fényben a porszemek.

- Ha egy musical-dimenzióba csöppentünk, én kidobom a denevérrókát, kötőjel nélkül. Várjunk csak! hmmm.... akik felmentek a tetőre várni a csodát és a csodás jutalmakat, aztán lelassult meg felgyorsult az idő, leszakadt a kocsma teteje, a robbanási por és a törmelékek...


Megláttam ott fennt a padláson,
Jó pár füzetet egy rakáson,
Leporoltam sorban kinyitottam,
szépen lassan mindet átlapoztam.

- Emberek és hasonlovak voltak a tetőn... jópár füzet? ... fel lettek nyitva... ez valami metfrázis az invázív telepátiára?
erre begyorsul:

régimegfakultlapokravajonkifirkált?
keszekuszaákombákomfurairomány
tarkabarkairkafirkasutamázolmány
néhányrajzomésfüzetemátetteanyál

- héhéhé, lassabban nem tudom követni!

ástam régen eltemetett kincsekért
megáltt az idő, amúgy visszatért
s míg lapoztam a füzeteket, emlékeket
Keringteg-szálltak-keringtek-szálltak-szálltak-keringtek-keringtek/szálltak.... a fénylő porszemeeek.

Önkéntelenül tapsolunk a befejezésre. Valami medzsik hatása alatt vagyunk. De legalább abbahagyta. Mit is? mintha mondott volna valamit? Mintha kérdeztünk volna valamit?

- Mintha megérkeztünk volna. - mondja vigyorogva a kis árnymenő.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home   2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Icon_minitimePént. Dec. 11, 2015 1:39 pm

- Nos én sem rajongok az erőszakért, - mondom Manunak, de azért jó hangosan, hagy rettegjen a sofőrünk - de azért néha nem árt egy jó időben elcsattanó atyai pofon. Nem megvetendő pedagógiai módszer, ha jó időben jó helyen csattan el, egy életre megjegyzi a delikvens az általa közölt mondanivalót. Már ha egyáltalán marad utána élete.

A kis goblinfajzat elhallgat, zavaros dalocskája végére ér. Épp ideje volt, mert kezdett kinyílni a bicska a sok hülyeségtől amit összehordott. Hátranéz ránk, de most már korántsem olyan őszinte a mosolya mint volt eddig:

- Mintha megérkeztünk volna - rebegi lesütött szemekkel, majd egy nagy kart meghúzva kinyitja az első ajtót, és feltárul előttünk Hollóháza vagy Varjastető vagy mi a rák.

Hollóspadlás, jövünk!
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home   2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
2.4.1 Medic! Mortal Portal - Finally Home
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Fejezetek, Chapters
 :: 
Load Game
 :: 
Second Game Cycle - Journey through the space
-
Ugrás: