ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 2.3.1 Job Done?

Go down 
SzerzőÜzenet
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.3.1 Job Done? Empty
TémanyitásTárgy: 2.3.1 Job Done?   2.3.1 Job Done? Icon_minitimeSzer. Dec. 02, 2015 11:33 am

Futva érkezek a sztriptízbár hátsó bejáratához, látom hogy a dokiék még kint cigiznek és kedélyesen beszélgetnek az ajtó előtt. Utolértem őket szerencsére.

Átadom a szütyőt Casanovának, némi használati utasítással: - Ne nyúlj bele! - aztán persze részletezem is: - Kapott egy kis hutt-DNS-t, nem is annyira kicsit, vagy két decit biztos. Nem tudom, ez hogy hat a törülköző-MI-k fiziológiájára, mindenesetre egy ideje csak szörcsögést hallok odabentről. Remélem hamar felszívja az összes anyagot, aztán megint használható lesz. A méregdrága oldaltatyónak nem lesz baja, Törcsi egy papírzacsiban van, szóval nem kell utána még szütyőt is mosni.

- Na szóval miről maradtam le? Kösz haver, de nem dohányzom, tőlem mehetünk befelé, ha elnyomtátok...
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

2.3.1 Job Done? Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3.1 Job Done?   2.3.1 Job Done? Icon_minitimeSzer. Dec. 02, 2015 1:19 pm

Befelé haladva megosztom Leo-val az eddig történteket. Jobb a békesség, hát még az elővigyázatosság. A rúgós számszeríjamat a biztonság kedvéért kibiztosítva hagyom a köpenyem alatt és szabad utat adok az övembe helyezett nyugtató és robbanó fejeknek is.

Vagy 26 mélyen haladtunk lefelé a lépcsőkön, amikor egy nagy kerek szobába érkeztünk. A kísérőnk adott nekünk ideiglenes belépőkártyát, majd a szentélybe kísértek. Jöttünket egy, az eddiginél sokkal díszesebb talárban feszítő forma fogadta.

- Üdvözöllek benneteket. A nevem Rudolf, a gyülekezet lelki vezetője. Ismerkedjetek meg követőimmel (a mögötte sórakozó 8 másik tagra mutat): Táltos, Táncos, Pompás, Csillag, Üstökös, Íjas, Ágas és Villám. Természetesen voltak rendes neveink is, de a felszentelés után elhagyjuk evilági életformánkat és neveinket.

A döbbenettől nem térünk magunkhoz. Sok mindenre számítottunk, fel is készültünk, de egy ilyen sokkra senki nem számított.

- Szóval be szeretnétek lépni, igaz? Nos, jobban is felkészülhettetek volna. Mint bizonyára tudjátok, ide nem lehet belépni, nem lehet jelentkezni. Ha kiválasztunk, beveszünk. Ki küldött titeket?

Ebben a pillanatban az eddig barátságos kísérőnk és díler barátja, illetve pár kopott taláros őr ledobva kámzsáját tornyosul fölénk. Vagy 2,5 méteresre nőttek, szőr borítja a testüket és tépőfogaik már-már elfelejtetik a belőlük áradó ázott kutyaszagot.

Rudolf továbbra is higgadt és hangja barátságot sugároz. Ennyire magabiztos lenne? Vagy lehet, hogy nem is akar igazán bántani minket? Mondani kéne neki valamit.
Charming skill ready

- Nézze, kicsit tompán fog az agyam ilyen mennyiségű agyarak között. Kérem, nem lehetne kcsit lazítani az őrizeten?

Int az őröknek, akik kicsit hátralépnek.

- Köszönöm. A nevem Sam, ő a bátyám, Dean. Igazából csak féltestvérek vagyunk. Az apja elhagyta az anyját az anyámért. Tudja, hogy megy ez, több ezer évig ugyanaz aaz asszony... A Ghostfacers internetes oldal szerkesztői és készítői vagyunk. Hallottunk különös eltűnésekről és úgy gondoltuk, hogy kicsit utána nézünk, hátha feldobjuk az oldal látogatottságát egy szaftos sztorival.

- Aztán minek ez a nagy felfegyverkezés?

- Igazság szerint a többsége műanyag, játék. A hatás kedvvéért van, a többi pedig... hát, voltak már zűrös riportjaink és valahogy meg kell védjük magunkat.

- Aztán miért van M monodgram a játékfegyvereken?

- Azokat Miklóstól, a Mikulástól kaptuk. Az egyik oknyomozó riportunk közben merő véletlenségből leromboltuk az egyik gyárát, de megbocsátása okán ajándékokat kaptunk tőle. Netán ismeri?

Rudolg szája mosolyra kúszik. Ismét int az őröknek, akik ezúttal visszaveszik eredeti alakjukat.

- A Fekete Napon mindenki ismeri a Hatalmas Miklóst (majd körbemutat a kerek teremben, ahol a falakon mindenféle freskók találhatóak Miklós arcképével). Gyertek, beszélgessünk egy kicsit, de ne feledjétek, meg se próbáljatok átverni.

Utat engednek nekünk és bevezetnek egy csokimikulásokkal teli kisebb terembe, ahol hellyel, üdítővel és apró süteménnyel kínálnak.

- Szóval, első ránézésre ismeritek a Megváltót, ez nagyon ritka adomány. Meséljetek róla és cserébe segítek felfuttatni a weblapotokat.

A kínált helyet elfogadjuk, de nem tudunk megszólalni, enyhe sokkos állapotba kerültünk, amint kezdett összeállni a kép a fejünkben...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

2.3.1 Job Done? Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3.1 Job Done?   2.3.1 Job Done? Icon_minitimeSzer. Dec. 02, 2015 3:39 pm

Újságírók vagytok?

Remélem, tisztában vagytok vele, hogy ez csak később publikálhatjátok csak, ha eljön az ideje és mind a tizenkét entitás megérkezik.
De erről később…

Ismerjük Miklóst, régebben az Ő hű szolgái voltunk, de ez megváltozott.
Láttunk, éreztük, hallottunk valamit ami megváltoztatta ezt.
Elvittek minket és mikor visszatértük többek, jobbak lettünk.  
A Tetragrammaton vezet minket és az ő lunáris entitánsai, akik ha manifesztálódnak akkor érjük el a Kether Malkuth állapotát.

Zóhár János az Egy, már megérkezett és köztük jár.
Ti átlagemberek is érezhetitek ezt, hisz az Ő jelenléte kihatással van a bolygóra, ezért van hideg.
Hátul van aszketikus magányban, a sorsotokról Ő fog dönteni.
Mindent tud, mindent lát jobb mint a Szkájnet.
Azóta figyeli minden lépéseteket, mióta megérkeztetek.
Mondta, hogy jönni fogtok.
Két pufajkás alak, egy elf és egy perverz orvos.
Íjjal, számszeríjjal felszerelve.
Akár ki is tehetitek az asztalra, nincs jelentősége, elvetettük az erőszakot, túlléptünk az analóg gondolkodás határain és elviseljük a Káoszt.
Duálisan létezünk testünk fizikai valójában és a tudati síkon - fejezi be Rudolf a monológját.
Beszéd közben a szeme kifordul és csak a fehérje látszik.
Sűt belőle az eretnekség, talán ezért akartak űrgárdistákat, hogy kipurgálják a hihetlenek testét, lelkét az Uralkodó nevében.
- Nos, "Szem és Dín" jól mondom igaz?
Elfogadjátok Tetragrammaton tanításást és csatlakoztok?
Vagy?

2.3.1 Job Done? Hinh16


A hozzászólást Eszka összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 03, 2015 12:26 am-kor.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.3.1 Job Done? Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3.1 Job Done?   2.3.1 Job Done? Icon_minitimeSzer. Dec. 02, 2015 6:55 pm

Tiszta sor, hogy eretnekek, jöhetnek a gárdisták, de én még többet szeretnék megtudni. Nem venném a szívemre, hogyha mellélőnénk, és véletlenül csak egy csomó őrültet nyíratnánk ki az Inkvizícióval. Mert látom ám, hogy ezek őrültek, de máshogy mint a sok buci egyetemista. Ezek még komolyan is veszik magukat. Ehhez méltó tisztelettel közelítem meg tehát a feltett kérdést, ragaszkodva az eredeti szemésdínes sztorihoz:

- Mint mondotta a társam, újságírók vagyunk, a független, pártatlan újságírás apostolai. Elég sokat utaztunk ezért a sztoriért, így nem szeretnénk lemaradni róla, szóval ha kell, akkor elfogadjuk a Tetraizé tanításait, Agamennont és a többi entitást is (bocs, hogy képtelen voltam őket első hallásra megjegyezni). Persze csak azután, ha tisztába rakjátok előttünk, hogy mivel is jár ez a bizonyos csatlakozás? Le kell borotválnunk minden testszőrzetünket, vagy elég ha mi is felveszünk egy mókás nevet? Lehetnék én mondjuk Csillám, a társam meg Pinky, úgy is jól ráérzett mostanság az iskoláslány-szerepre.


Miközben beszélek, kezemmel a zsebemben rejtett K-féle PDA-n hívom az egyes gyorshívóra tett számot. Ha tényleg Ágas az a bizonyos misztikus Á., akkor itt valakinek hamarosan csörögni fog a telefonja...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

2.3.1 Job Done? Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3.1 Job Done?   2.3.1 Job Done? Icon_minitimeCsüt. Dec. 03, 2015 12:47 am

A döntés teljes mértékben az önöké a csatlakozást illetően. Első kézből tapasztalhatják meg János erre a síkra való kivetülését és ha befogadják tanait akkor nekem felesleges magyarázkodnom.

@Leonidas: a zsebedben lévő telefonból egy hang szól de alig érted. Pár mondat után elhallgat.

A doktor luxus válltáskájából papírcsörgés és egy ismerős hang zavarja meg a vihar előtti csendet
- Hú de kurva hideg van itt, rám fagy ez az isteni Hutt veríték.
Hé, Doki, Leo nem gyújtanátok be vagy mit tudom én kapcsolnátok be az a rohadt fűtést? Tisztára lefagytak a processzoraim, nem akarok én is úgy járni mint az a kiborg. Beborgulok , hehehhe.

Rudolf furcsán néz a táskára.

- Erről később, várja Önöket az Egy.

Az egyik kámzsás alak kinyitja a hátsó falat amiből hideg pára gomolyog elő. Afféle hűtőháznak néz ki, pár fagyasztott gyümölcsön kívül ami a földön hever más nem láttok.

- Ha nincs más mondanivalójuk essük túl a kiválasztáson. Ne aggódjanak csak a kezüket kell az átlátszó policarbonat glassoid falhoz érinteniük. A többi jön magától....

2.3.1 Job Done? Xf2_sn10
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.3.1 Job Done? Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3.1 Job Done?   2.3.1 Job Done? Icon_minitimeCsüt. Dec. 03, 2015 6:45 am

- Nekem még lenne egy-két szavam - azt azért nem kötöm az orrukra, hogy leginkább a PDA-m másik oldalán ülő alakhoz szólnának ezek - szóval itt állunk, a Felkentek sztriptízbár pincéjében, ahol alighanem egy korábban a Mikuláshoz kötődő alakkal, Zohár Jánossal az Eggyel fogunk pacsizni. Értem én, hogy ha odaérintjük a kezünket, akkor mi is kiválasztottak leszünk, de még mindig nem mondta el, hogy milyen változásokat fog ez a mi életünkben hozni??? Kedves Rudolf, kurvára megkerülte a kérdést, ami arra enged következtetni, hogy nem nekünk lesz ettől jobb, hanem bizony valaki másnak.

- Dokikám, izé, Sam, mit gondolsz a témáról? Touch or not to touch this is the question, hogy az örökbecsű költőt idézzem...
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

2.3.1 Job Done? Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3.1 Job Done?   2.3.1 Job Done? Icon_minitimeCsüt. Dec. 03, 2015 9:02 am

- Rudolf, miért is kell ujjlenyomatos szkennelés, reitna és ánuszvizsgálat egy aprócska riportért?

Valahogyan jeleznem kéne Leo-nak, hogy ideje lenne K-t hívni és izzítani az erősítést, mert ez itt nagyon nem lesz jó, nagyon nem. Nem akarok csökött kis bólogató, vasárnapi hitbuzgó, kocsi hátulján halacskákat rejtegető, minden fizetésemet egy fikciónak áldozó zombi lenni.

Vajon jó ötlet lenne, ha felszínre törne a régi énem? Hm... az elmebeteg orvos, akkor gondolkodás nélkül bárkit nyakon szúrna egy éces tűvel, hogy aztán faronköket vagy éppen kiskutyákat molesztáljon.... régi szép idők.

Tanácstalanul nézek körbe a termen és gyanakvóan fürkészem a hidegszobát, amíg Rudolf válaszát várom.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

2.3.1 Job Done? Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3.1 Job Done?   2.3.1 Job Done? Icon_minitimeCsüt. Dec. 03, 2015 10:30 am

- Még mindig ez az újságírós dolog?

Az aurátok tele van kétséggel és tanácstalansággal, nem vagytok épp a magabiztosság mintaszobrai.
Azt hittem kiderült számotokra, hogy rájöttük az igazságra. Egyébként a Puska testvérek nagyon kedves emberek,, tavaly volt szerencsém találkozni Velük, mikor megszabadítottak pár kellemetlen túlvilági alaktól - sóhajt és folytatja - Ti kerestetek Minket, ez két lehetőséget vet fel:

Az egyik, hogy csatlakozni szeretnétek, a másik sajnos kellemetlenebb. Mivel megvetjük az erőszakot így egy harmadikat ajánlanék fel.
Távoznak szótlanul és elhagyják a bolygót, elfelejtik mindezt az apró közjátékot és élik az életüket , mint Mi.
Élni és élni hagyni alapon.

Kérem, döntsenek és mellőzzék az egyéb felesleges kifogásokat és kérdéseket.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.3.1 Job Done? Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3.1 Job Done?   2.3.1 Job Done? Icon_minitimeCsüt. Dec. 03, 2015 11:50 am

- Semmi közünk holmi Puskához, vagy Puskáshoz, Winchesterhez meg végképp nincs. Sam és Dean, maradjunk ennyiben, gondolom magukat sem Ágasnak, Bogasnak meg egyebeknek nevezett el a sokat emlegetett jó édes anyjuk... - morgok, majd adok nekik még egy esélyt, hiába na, a gárdisták mégiscsak az utolsó megoldás lenne:
Visszavonulnánk egy pár percre meghányni és vetni a dolgot - mondom a pirosorrúnak - kaphatnánk itt valahol egy csendes zugot? - az egyetértő bólintás után odaszólok a dokinak: - Gyere Sam, muszáj megbeszélnünk a lehetőségeinket.

Ahogy egyedül maradunk, egyből előkapom a PDA-t, és tájékoztatom Á-t a fejleményekről. Szólnék én az Inkvizíciónak is, de sajnos a megboldogult kiborg tönkrement memóriájában maradt a számuk, így az az út sajnos lezárult.

Á. némi gondolkodási időt kér, na ezzel sem mentünk sokra.

- Na doki, akkor most mi legyen? Érintsünk, vállaljuk be a kockázatot hogy agyatlan zombiként éljük le hátralévő életünket, vagy hagyjunk fel az egésszel? Az inkvizíciót valahogy értesítjük, hogy nem kóser  banda, küldjék a nehézstüzérséget. Sajnos akkor itt valószínűleg kő kövön nem marad...
Vissza az elejére Go down
Batmanuel
Meteorbringers Team Associate
Batmanuel

Hozzászólások száma : 110
Tartózkodási hely : Szöged és Kalapácsod

Tulajdonságok:
Fajta: Gothami-latino
Kaszt: Politikus
Szint: első

2.3.1 Job Done? Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3.1 Job Done?   2.3.1 Job Done? Icon_minitimeCsüt. Dec. 03, 2015 3:24 pm

Amikor azt mondták nekem, hogy csodálatos dinnyékre lelek itt majd, valószínűleg eléggé másra gondolhattak, mert a kifogásolhatóan öltözött hölgyeken kívül sok mást nem találtam, és a gyümölcslevek is erjedtek voltak a bárban... Aztán megéreztem a csodálatos hívogató szagokat a szellőzőből, és tudtam, igazi kincs vár majd a kalandom végén.
Ez volt eddig. Csak éppen már elgémberedett a kezem és a lábam, miközben arra vártam, hogy elmenjenek alólam a jómadarak és az agancsos emlősök. Hogy újra beinduljon a de-ne-vér az ereimben, és hogy kicsit jobban megszemlélhessem a hűtőben rejtőző gyümölcsöket, megpróbálok jobban helyezkedni, mikor hangos nyikorgás és recsegés közben megadja magát a szellőzőrács és szép csattanó hang kíséri a tripla leszúrt rittbergeremet a jégre.

-=PLACCS=-

Néhány szerencsétlen kísérletemet a felkelésre döbbent szemek és néma csend kíséri, miözben feltartom a kezemet: - Un minuto, por favor!
Elmacskásodott végtagjaimmal kalimpálva magabiztosságot öltök magamba. És határozott hangon beszólok mindenkinek: - Senki ne mozduljon, Intergalaktikus Közegésségügyi és Élelmiszerbiztonsági Felügyelet - jajj! - Önök most vizsgálat alatt állnak, mert ez a gyümölcslerakat határozottan megszegi a HAPCI-- Há-Há-Há-pciii - szabályzat tizenhetedik paragrafusának a harmadik bekezdésében megfektetett pontokat a fagyasztott gyümölcsök tárolására vonatkozóan.

Egyensúlyomat viszanyerve, orromat a sárga pizsamám ruhaujjába törölve próbálom magam meggyőzni arról, hogy sikerült mindenkit meggyőznöm. Bár szó szerint vékony jégen állok.

Mirelit gyümölcs. Aki csóró ne válogasson.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

2.3.1 Job Done? Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3.1 Job Done?   2.3.1 Job Done? Icon_minitimeCsüt. Dec. 03, 2015 4:51 pm

Félrevonult tanakodásotokat egy hatalmas placcsanás zavarja meg.
A szellőzőből egy tarka ruhás alak esik ki. Kevésbé elegánsan mint a macskák szokták, ellenben annál trükkösebben, mert fordulatot is visz a pofára esésbe.
A hűtő mellé érkezik, Rudolfék mögé, akik szemüket felvonva fordulnak a fura alak felé.

- Ennyit arról, hogy mennyire titkosan elrejtőzünk – súgja oda egyik kámzsás a másiknak.

Az újonnan érkező alak felpattan és a hátán összeverődnek a felcsatolható műanyag szárnyak.
Úgy fest mintha aki elkóborolt a Halloweeni pizsipartiról és valamilyen perverz gondolattól vezérelve belebújt a helyi szellőző rendszerbe.
A sárga pizsomája nyomokban pókhálót és port tartalmaz és a ragasztott denevér füle csálén áll, de ennek ellenére kellemes úriember benyomását kelti.

- Senki ne mozduljon, Intergalaktikus Közegésségügyi és Élelmiszerbiztonsági Felügyelet - jajj! - Önök most vizsgálat alatt állnak, mert ez a gyümölcslerakat határozottan megszegi a HAPCI-- Há-Há-Há-pciii - szabályzat tizenhetedik paragrafusának a harmadik bekezdésében megfektetett pontokat a fagyasztott gyümölcsök tárolására vonatkozóan – kiáltja és a reakciókra figyelve közelebb somfordál a hűtő felé.

A hidegben lévő alak már mindkét kezét a üvegfalhoz helyezte és mérges morgás hallatszik belűlről.

@Leonidas: Á rövid üzenetben reagál.
Csak vészhelyzet esetén tudok segíteni, jelen pillanatban magánügyben járnak el, ami sem Rám sem a vállalatra nincs kihatással. Sok szerencsét Hozzá!
UI: Előre megkapták a karácsonyi ajándékukat, ne éljen vissza a CÉG bizalmával.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.3.1 Job Done? Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3.1 Job Done?   2.3.1 Job Done? Icon_minitimeCsüt. Dec. 03, 2015 5:44 pm

Na, Á.-t sem az eszéért fogják szeretni, úgy látom. Lehet, hogy az Á. az Ánusz rövidítése, amekkora seggfej. Küldöm itt neki az infókat egy esetleges Mikulás-féle titkos csoportosulásról, ő meg éppen "nem ér rá", meg "ez magánügy" címen ráz le. Na ha ezt meghallja K., ő sem marad sokáig kisfőnök, majd elhasználja az a perszóna télikabátnak...

Szemügyre veszem az új madarat is, aki láthatólag az égből (vagy legalábbis egy magasabb szintről) pottyant közénk. Tetszik amit látok, pont ilyen jelmeze volt annak a kis másodéves bölcsésznek is, akit a koncert utáni csata közben billentettem fenéken a műanyagkardommal. Attól meg, hogy egyből pofáraesés után elő tudott állni egy ekkora bődületes nagy átlátszó baromsággal, még szimpatikusabbá vált előttem.

- Na ha már így lebukott a kolléga, nekünk is muszáj színt vallanunk - nézek farkasszemet a legközelebbi rénszarvassal. - Mi pedig az Intergalaktikus Vallásellenőrzési Felügyelettől - köznapibb nevén az Inkvizíciótól - érkeztünk, és Önöket a mi szervezetünk is vizsgálat alá vonta. Előre be nem jelentett eltűnések, titkos szekta alapítása, külső isteni hatalmú entitások idézése címen panaszt tettek az önök tevékenységéről a Fekete Nap törvénytisztelő polgárai. Az Inkvizíció archivumában erre vonatkozó engedélykérésnek nyoma sincs, ezért küldtek minket, mint a fenn nevezett szervezet külső alvállakozóit kivizsgálni az ügyüket.

Természetesen még nem tartunk megtorló szankciók foganatosításánál, abban mi csekély mértékben tudnánk csak az Inkvizíció céljait szolgálni. Arra ott a második hullám, az Inkvizítorok és az Űrgárdisták. Mi csupán a mentor-szaktanácsadók vagyunk, akik azzal a megbízással érkeztek, hogy átvizsgálják az engedélyeket, és javaslatokat tegyenek a tevékenységük legalizálásában. Remélem partnerek lesznek ebben a tisztelt rénszarvasok, és minden dokumentumot a rendelkezésünkre bocsájtanak. Egyébként a komédiára meg csak azért volt szükség, hogy tájékozódjunk a helyzet súlyosságáról. Azt kell mondanom, hogy elég nagy hiányosságokat látok: a valláshoz/szektába jelentkezők nincsenek megfelelően tájékoztatva, nincs rendes tagválogatás, nincs rendesen bejegyzett telephelye a vállalkozásnak, nincs fűtés... hogy csak a legnyilvánvalóbbakat említsem.

Végezetül: itt a megbízási szerződésünk, amit az Inkvizíció állított ki. Láthatják rajta még a díjazásunkat is, nem titok itt kérem semmi.

Hosszúra nyúlt monológom végén leteszem az asztalra eléjük küldetéses pergament, hagy nézegessék nyugodtan. Gyakorlatilag alátámasztja minden mondatomat, nem hazudtam, legfeljebb színeztem egy kicsit a tényeket. Azt, hogy az Inkvizíció számát elhagytuk, azt meg nem kell tudniuk szerintem...

Közben látom hogy a denevérruhás új barátunk a végetnemérő szövegelésem alatt folyamatosan a polikarbonát-glassoid mögötti fagyott gyümölcsöket vizslatja majd kiugró szemmel, csorgó nyállal, az űrbéli muksó kezére oda sem figyelve.

- Van ott benn egy csomó abból a gyümölcsből - súgom oda neki, amíg a kultisták a pergament nézegetik - az ajtó meg érintéssel nyílik...
Vissza az elejére Go down
Batmanuel
Meteorbringers Team Associate
Batmanuel

Hozzászólások száma : 110
Tartózkodási hely : Szöged és Kalapácsod

Tulajdonságok:
Fajta: Gothami-latino
Kaszt: Politikus
Szint: első

2.3.1 Job Done? Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3.1 Job Done?   2.3.1 Job Done? Icon_minitimeCsüt. Dec. 03, 2015 6:21 pm

- Nos igen. Ahogy tanult kollégám is mondja. És sajnos további vizsgálat céljából le kell foglalnunk a gyümölcsöket is.
Nyúlnék a plexi felé, ám megakad a mozdulatom. Jelez a vámpír-gyümölcs-denevér-ösztönöm... vagy csak viszket a műanyag de-ne-vér-fül alá bepállott fülem. Megvakarom, aztán rájövök, hogy ez így nem ér semmit, és közben a többiek felé fordulok:
- Kedves Rodolfo. Hogy is nyílik ez az izé.... volt valami trükkje nem?

2.3.1 Job Done? 21m9toi
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.3.1 Job Done? Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3.1 Job Done?   2.3.1 Job Done? Icon_minitimeCsüt. Dec. 03, 2015 7:51 pm

Látom, a szektások nem nagyon tudnak kifogást emelni az inkvizítori írás ellen, így megelőzve azt, hogy összeszedjék magukat és kirúgjanak minket a francba, támadásba lendülök:

- Nos, akkor kezdhetnénk is a vizsgálatot - mondom a leghivatalosabb hangomon, majd előveszem a mobiltelcsimet és bekacsolom rajta a diktatfon-funkciót. - Mivel a két intergalaktikus szervezet vizsgálatának tárgya azonos, ezért felkérném, mr.... Hogyishívják?... szóval felkérném mr. Batmanuelt a kooprodukcióra. Legyen kedves a telephelyre vonatkozó adatok rögzítésében segédkezni; mérje fel, mekkora a helyiség légköbméterben, azon hány dolgozó osztozik, milyen hőmérsékleti, páratartalmi viszonyok uralkodnak a légtérben, hány kilogramm fagyasztott gyümölcsöt tárolnak itt... szóval csak a szokásost, ha kérhetném.

Addig mi a jó doktorral elkészítjük a személyzeti interjúkat. Kérem, a külső térből érkezett entitást, hogy azonosítás céljából lépjen elő a plexi mögül most! Nyugodjon meg, csak néhány fotó készül önről, és a legáltalánosabb adatait fogjuk felvenni, amiket aztán az Inkvizíció természetesen szigorúan bizalmasan fog kezelni. Mr. Rudolf, ön mint a telephely feltételezett vezetője, addig legyen szíves a szektához/valláshoz köthető papírokat előkészíteni, hogy haladjunk egy kicsit a vizsgálattal.

Pattogva beszélek, de igyekszek kedves maradni, mint amilyennek az ideális bürokratát az ember elképzeli. Megértéssel vegyes sajnálkozással csóválom a fejem, ahogy látom Rudolfot zavarba jönni, és nem, nem utalok a vizsgálatot megolajozandó esetleges kenőpénzekre. Erre az opcióra a kultistáknak maguktól kell rájönniük...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

2.3.1 Job Done? Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3.1 Job Done?   2.3.1 Job Done? Icon_minitimePént. Dec. 04, 2015 1:19 am

@Leonidas:Bluff test was succesfull, skill is now available

- Öö - kezdi zavartan Rudolf - Táncos, Te intézted a papírokat..

A megszólított csuhás zavartan körbenéz, odasétál az elfhez, hogy jobban megnézze az inkvizítori papírt. Kínosan konstatálja eredetiségét és:

- Hát tudja, az úgy volt hogy sokat kell várni míg megjön az engedély, mi meg már csoportosultuk  szóval gondoltam belefér.Jelenleg elbírálás alatt van az ügyünk.
Hát ez kellemetlen.  
Ha kikapcsolná a diktafont hálás lennék, biztos el  tudnánk ezt valahogy elintézni nem?  
Jövő héten már meglesz, szerdára van időpontom a Galaktikus Okmány Irodába.
Esküszöm a Hideg Entiánsok szent nevére.

közben

@Batmanuel:

Épp fordulsz segítkezni az elfenk mikor hátad mögül halsz szisszenés hallatszik. Fagyott gyümölcs illata csapja meg az orrodat.
Ananász, kiwi, alma és.... állott, űrszag.

A hideget először a hátadban érzed, kezd deresedni. Odapillantva egy magas, szürke adrogün alakot látsz kijönni a kamrából.
Biztos ez a tag őrizte a gyümölcsöket amik, igazi gazság hogy odaát vannak - gondolod.
Ekkor halk roppanással megfagynak a szárnyaid, az alak feléd kap  Reflex check

A társaság egy emberként fordul  a hűtőkamrából előbukkanó alak felé. A csuhások földre vetik magukat és buzgó motyogásba kezdenek.
Zóhár János, az Egy áll az ajtóban.
Szürke bőre deresen csillog, hosszúkás feje van és két teniszlabda méretű írisz nélküli szeme amiben értelem csillog. Magas két méteres , kezei majdnem a lábáig érnek.
Nem úgy fest mint aki reflektálni járul a csapat elé, ráadásul az igazolványát sem készítette elő.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.3.1 Job Done? Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3.1 Job Done?   2.3.1 Job Done? Icon_minitimePént. Dec. 04, 2015 6:04 am

Próbálom a narancsoverallos új barátunkat még a fagyási sérülések bekövetkezte előtt odébb tántorítani a marcona űralak elől, pusztán emberbaráti szeretetből, na meg nem venném a szívemre, ha a  nevetséges szárnyain kívül valamelyik nevezetesebb testrésze is ropogósra fagyna.

- Uram, felszólítom az Intergalaktikus Vallásellenőrzési Felügyelet nevében, hogy azonosítsa magát születési nevével vagy lajstromba vételi számával! Ha ez nem történik meg, mégpedig azonnal, akkor kénytelen leszek intézkedéseket foganatosítani! - szólítom fel a tojásszeműt, miközben előveszem a lézerfegyveremet, és nagy szórásra állítom a sugarat kivezető prizmát. így ugyan lyukat nem fog ütni a kijövő fénysugár, viszont MELEGÍTENI fogja rendesen a tagot, mint egy 300 fokra felmelegített sütő, ráadásul jó nagy felületen. Remélhetőleg némi deret leolvaszt róla. Azért B-tervnek a fénykardot is készenlétbe helyezem...

- Dokikám, na most kéne valami jó kis nyugtató, és most nem zenére gondoltam. De lehetőleg egy akkora adag, ami egy lovat is kiüt pár órára!
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

2.3.1 Job Done? Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3.1 Job Done?   2.3.1 Job Done? Icon_minitimePént. Dec. 04, 2015 9:14 am

Éppen bószen ellenőrizni kívántam a jelenlévőktől vett szövetmintákat, amikor a hűtőkamra felöl zaj és elviselhetetlen bűz csapta meg az orromat. Fejemet felemelve egy igencsak lepukkant alakot vélek felfedezni. Túl sok Vanilla Ice-t hallgathatott, mert latinamerikai barátunkat éppen konzerválni készült, de Leonak sikerült időben közbeavatkoznia.

Gondoltam megkombózom a Vallásfelügyeletet és előkészítettem a legkeményebb dózisú töltetemet.
- Megállni! Az Galaktikus Vegyvédelmi Hivatal jogával élve felszólítom, hogy álljon meg és függessze fel a nyálcsorgatást. Jogában áll letolt nadrággal, bokafogásban távozni!

A magát Jánosnak nevező jelenséget annyira nem hatotta meg a dramaturgialig is hiányos belépőm és csak közelít Leo felé.

Halk szisszenés hallatszik és Leo füle mellett elsüvít egy vessző. Aham, akkor most töltsük újra. A hűtőkamra ajtaját sikerült telibeverni, annyira szépen csorog rajta a drága szérum. A lény egyre csak közelít.
Fast reload skill check

- Az első csak figyelmeztetés volt (hát persze)! Megállni!

Elcsattant a második szisszenés is. Sokáig gondolkodtam hova lőjek, de elvégre ez nem a robbanőfejes volt, így gyakorlatilag csak egy szimpatikus artériát kellett megnézni. Artéria, mi? Ezen? Találjuk el, aztán meglátjuk mi lesz...

Egy pillanatra megtántorodik, térdre rogyik, kitépi a vesszőt, majd felegyenesedik. Ez így azt hiszem nem vált be. Jöhet a B terv. Van nekem egy most éppen sértődős familiárisom, azt hiszem eljött az idő.

- TŐŐŐŐŐŐŐRCSI! Ha fontos neked a fajok között barátság gondolata, akkor most nagyon elkéne egy kis segítség, utána duzzoghatsz, amíg akarsz vagy kérhetsz bármit, de ha nem segítesz, akkor neked se jut több rakéta...

Alapvetően pont keresztbeszaja a kérésemet, de olyan mint a hollandusok. Tud élni nélküle, csak nem akar. Nagy flegmán elődugta a képet a papírzacskóból. Processzora megzavarodot, tartása görcsbe rándult és valamilyen csatakiálltást hallatva magából rávetette magát Jánosra és facehuggerként tekeredett az arcára.

A kis társaság értetlenül figyelte a jelenetet, mialatt nem lehetett eldönteni, hogy a szorítástól vagy a szagtól, de úgy dőlt el János, mint egy krumpliszsák.
- Höh, hát ez is kettőt ér, Leo! (kacsintok oda)

Mielőtt bármi turpisság történhetne, odalépek és vénásan beadok egy nagyobb adag nyugtatót, majd kérdően Rudolfra nézek. Pillanatynyi idegállapotomban megfeledkezdtem az engem körülölelő aurámról és ahogy a magasba emelem a főcsuhást, akkor veszem észre, hogy bizony beindult a folyamat, pedig már azt hittem elmúlt, de nem. A demencia továbbra is hat. Látom az értelmetlen butulást a tekintetében. Ennek se veszem már hasznát. Elengedem a torkát, mielőtt még az emberáldozatokról is jelentést kéne gépelnem.

Visszalépek a többiekhez.

- Mindenki rendben van?

Még szinte fel se tettem a kérdést, amikor Törcsi az arcomhoz csapódik és óriási üvöltés közepette János ismét talpon van. Ahogy ott állok Törcsivel félig az arcomon, magam előtt tornyosulva Jánossal, csak egy dologra tudok gondolni... "Baszki"

A következő pillanatban egy zöld mezőn találom magam. Minden békés. Egyedül vagyok, bár a távolban egy fényes alak integet. Mintha ismerős lenne. Tuforszri. Te mit keresel itt? Amúgy hol vagyok? Nem tudom. Csendes minden. Az egyik szeremnek van ilyen mellékhatása. Olyan mintha tripem lenne, de nem, ez most más. Hogy kerültem Tuforszri fejébe vagy ő az enyémbe? Közös síkra kerültem volna vele? Mi történhetett?
Vissza az elejére Go down
Batmanuel
Meteorbringers Team Associate
Batmanuel

Hozzászólások száma : 110
Tartózkodási hely : Szöged és Kalapácsod

Tulajdonságok:
Fajta: Gothami-latino
Kaszt: Politikus
Szint: első

2.3.1 Job Done? Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3.1 Job Done?   2.3.1 Job Done? Icon_minitimePént. Dec. 04, 2015 9:35 am

-=< amikor megjelenik az alien >=-
- Hu-hu-Juan Zsóhár,  una de las... - kezdem magabiztosan, miközben a szerszámövemre csatolom a még mindíg bekapcsolt állapotban leledző diktafont - Kötelességem figyelmeztetni Önt, amennyiben tovább közeledik, kénytelen leszek kiszívni a vérét... - közben kis fegyverszerű készűléket veszek elő a hátam mögül és idegesen babrálva vele, a fagyosszent felé tartom - ... a padlószőnyegből, ezzel a Jurmol-Yao-3-kézi-Jet-vákuum-por-szí-vó... - ekkor kirobban belőle a több napja ki nem ürített por és morzsa, egyenesen az Egy-két szemébe.
2.3.1 Job Done? S4ce36

-*köhh*-*köhh*-*köhh*- köpenyemet arcom elé húzva araszolok elfelé. - Batmanu-el!
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.3.1 Job Done? Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3.1 Job Done?   2.3.1 Job Done? Icon_minitimePént. Dec. 04, 2015 9:52 am

Látom ahogy sorra buknak el társaim, hm, ennek a fele sem tréfa gondolom magamban, és a lézerfegyvert maximum energiára állítva sütni kezdem az egyetlen Zohárt. A lény megdermed, mintha megfagyott volna, amelyik részét eléri a fegyverből áradó hő kúpja, az nem mozdul tovább. Derekáról, arcáról kis cseppekben kezd el folyni a megolvadt pára.

Szépen, komótosan végigpásztázok a fegyverrel minden tagján, nem hagyva ki egy részt sem, és lassan megállásra teljesen lefagyasztom vele az ősi lényt, már ha ilyesmiről beszélhetünk az ő esetében.
- Na - mondom a munka végeztével - most akkor valami kellemes, napsütötte helyre kellene őkelmét elszállítani, és akkor nem lesz gondunk vele egy darabig.

Csak most, hogy a BBQ-val végeztem látom ám, hogy milyen válságos állapotba kerültek az összecsapás alatt a kalandozótársaim...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

2.3.1 Job Done? Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3.1 Job Done?   2.3.1 Job Done? Icon_minitimePént. Dec. 04, 2015 2:02 pm

A hirtelen kibontakozott csata végeztével a terem félig romokban, a csuhások a földön vannak és akit ért a doktor demenciaaurája az még nyáladzó bolondként hentereg.

Batmanuel körül már elült a porfelhő, és a doktor a bejárati lépcsőnél fekszik kábultan.

Az elf lövése után Zóhár, megtántorodik és a földre esik.
Ott egy darabig rángatózik és a szürke kezeivel kapálódzik, mintha hideget próbálna gyűjteni.
De ez már nem sikerülhet neki, mert a szemetek láttára válik cseppfolyóssá.
Undorító hangok és magas hang @Leonidas/Batmanuel: Resistance check failed, temporary deafness kíséretében válik párává.

A helyén egy nagy pocsolyában egy öklömnyi kék gömb marad. Blue Sphere- Relic aquired

Az ajtó ebben a pillanatban berobban és szilánkokban hullik le a lépcsőn.
- A Szkájnet névében senki se mozduljon! Mutánsok, Eretnekek fel a kezekkel!

Lézer karabélyos, ballisztikus páncélba öltözött rendfenntartók lepik el a termet.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Batmanuel
Meteorbringers Team Associate
Batmanuel

Hozzászólások száma : 110
Tartózkodási hely : Szöged és Kalapácsod

Tulajdonságok:
Fajta: Gothami-latino
Kaszt: Politikus
Szint: első

2.3.1 Job Done? Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3.1 Job Done?   2.3.1 Job Done? Icon_minitimePént. Dec. 04, 2015 3:54 pm

- Ke?!? - ordítok rájuk - Beszéljetek hangosabban, ilyen harangozásban csak a hülyék suttognak, meg az aki titkol valamit. - próbálok úgy fordulni, hogy a köpenyem eltakarja azt a kék valamit... még akár gyümölcs is lehet.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

2.3.1 Job Done? Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3.1 Job Done?   2.3.1 Job Done? Icon_minitimePént. Dec. 04, 2015 4:53 pm

Most éppen süket vagyok, de ez egyáltalán nem zavar. Sok egyéb mellett az évszázadok alatt szájról olvasni is megtanultam, így a berontó emberkéket csípőből megértem: "Ha májkrémet ennétek, Enrike kolduljon! Utászok, fenegyerekek, le a mezekkel!" - nem néznek ki koldusoknak, sem pedig futtbalhuligánoknak a berontó TEK-esek, úgyhogy visszaordítok rájuk, csak úgy, akkora hangerővel, hogy én is halljam amit mondok: - Mi a tyúkszaros anyátokúristenit hadováltok ti itt...?

A mondatot egy nyekkenéssel fejezem be, és következő pillanatban már a földön fetrengek, két TEKi katonával a hátamon. Nem éppen szíves fogadtatás, mégcsak nem is igazoltattak. Kétségbeesetten próbálom kinyögni az inkvizíciós mese első mondatát, de nem nagyon van levegőm a rám ült alakok miatt. Na mindegy, majd a kapitányságon, gondolom, és ezzel az ügyet lezárva szépen komótosan elájulok.
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

2.3.1 Job Done? Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3.1 Job Done?   2.3.1 Job Done? Icon_minitimePént. Dec. 04, 2015 5:28 pm

Találtam egy tavat, gyönyörú kék a vize. Meg kéne mártózni benne. Szépen, gondosan összehajtogatom levett ruháimat és mártózok egyet. Tuforszri a parton lévő fánál maradt. Valamit csinál a fa oldalával, majd integet és elköszön. Hirtelen elkezd fogyni a víz és örvényszerűen ránt magával. Azt hiszem lehúztak...

Kezdek magamhoz térni. Egy hideg padlón fekszem. Enyhe sötétség van, a plafonon himbálódzó neoncső alig világít. Nem sok mindent látni, de mintha egy Leo-ra hasonlító alak horpasztana a szomszédos priccsen. Megpróbálok szólni, de a hangszálain borzasztóan fájnak és mozdulni sem bírok, mintha teljesen lebénultam volna. Alig emlékszem valamire. Csak az álmomra, de arra nagyon.

Nem érzem jól magam, szédülök és folyamatosan képeket látok az álmoból, amik nem is voltak ott. Csápokat látok, nyálkás csápok mindenhol. Az elmém mintha kezdene szétválni. Zsibbad a karom, benyúlok a zsebembe.

- Törcsi!

Szegénykém nagyon megviselt. A kezem! Mintha kezdene eltűnni. Nagy baj van. A mobilomat elvették, de Törcsi hangrögzítője talán működik:

"Leo! Nagy baj van. Törcsi áramkörei megsérültek a Jánossal való érintkezéskor és velem sem oké minden, sőt leginkább semmi. Fura képeket látok, halucinálok és mintha megszűnnék létezni ezen a síkon. Az elmémben nyílhatott egy dimenziókapu és kezd felemészteni. Ha nem találtok valami megoldást, akkor szét fogok foszlani térben és időben. A testem kezd megszűnni és az elmém is mintha..."

A fejem erőtlenül puffan a földre Törcsivel a karjaimban.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

2.3.1 Job Done? Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3.1 Job Done?   2.3.1 Job Done? Icon_minitimePént. Dec. 04, 2015 10:42 pm

@Batmanuel:
Az elfet a földre teperik hiába tátogott a kommandósoknak, érzed Te se kerülheted el a sorsot.
Hátrahajolsz egy fejre mért ütés elöl, a gondolod ennek fele se tréfa, már állnál támadóállásba mikor rálépsz valami gömbölyűre. Dexterity skill check failed.
SZUPPSZ!
Hatalmas harci kiáltással dobsz egy hátast, ma ez már a második esés.
Rossz jel ....
- El Diablo, a lelkek mészárosa kínozzon Titeket dlcéstől- kiáltod a földön fekve.
Kezednél érzed a gömböt, amire rámarkolva talán egy jó ütést vihetsz be.
Hideg, mint a fagyasztott áfonya csak nagyobb, a gondolattól összefut a nyál a szádban.

Az tervezett ütést már nem viheted be , mert egy kábítóbot az eszméletlenségbe taszít.

[Folytatás a 2.4-es fejezetben.]
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Ajánlott tartalom
2.3.1 Job Done? Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2.3.1 Job Done?   2.3.1 Job Done? Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
2.3.1 Job Done?
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Fejezetek, Chapters
 :: 
Load Game
 :: 
Second Game Cycle - Journey through the space
-
Ugrás: