ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 1.3 Lame Business v1

Go down 
SzerzőÜzenet
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

1.3 Lame Business v1 Empty
TémanyitásTárgy: 1.3 Lame Business v1   1.3 Lame Business v1 Icon_minitimeCsüt. Nov. 19, 2015 12:09 am


1.3 Lame Business v1 Gosbhqqp2p7gbok5if5y


A pult melletti ajtó mögött meglepően nagy helységet rejt. Az egész terem neonzöld színben úszik, ami egy idő után zavarja a szemet, a falon poszterek hétvégenként Ravebuli szokott itt lenni.

Bevonultok, ki-ki a maga módján, elhelyezkedtek a hosszú asztal körül Józsué az asztalfőn.
Az asztalon szétdobált könyvek, gerince tört MAGUS, kitépett lapú Ad@D 1st edition Dm handbookkal, a COC-re pentargamma festettek ismeretlen kezek, mellette pedig egy harapásnyomokkal tarkított Vampire:The Masquerade.

A pap jobbján egy hófehér bőrű szakadt, ruhás kislány épp építőkockákkal játszik. Valami felirat látszik rajta @StupidEarthMonkeY: ahogy jobban ráélesítesz, tisztán olvashatóvá válik a 2K felirat, @Lady Arielle: @inthenameoftheking:már ahogy beléptek büdös, állott tengervíz szagot éreztek, mégis a legfurcsább az a két hatalmas búvárruhás testőr az egyik kezében egy szigonypuska, a másik testőr pedig hanyag eleganciával tartja a plazmarakéta vetőjét.

A pap előveszi a jegyzeteit (igazából csak úgy megjelennek a semmiből) olvasgatja , néha javít valamit rajta.

- Elnézést a rendetlenségért a lányom mindig játszik a könyveimmel - mondja oda sem figyelve.

Egész frappáns kis csapat jött itt össze, nézzük csak, láthatóan Leonidasz, - kisbetűvel! - az elf vezeti a csapatot (aki nem csúszkál már elefántok ormányán) nem kell lázadozni, majd megbeszélik kint...

Van egy részeges sebészük, ami jó mert ha iszik szépen dolgozik, de az Én Istenem irgalmazzon ha véletlenül józanon kell heal-elnie valakit.

A kiborguknak gyorsan forognak a tekercsei, mint a keze ezt bizonyította is nemrégen.

Aztán itt van még egy elég vérszomjas hölgyecske, vajon kire fáj majd legközelebb a foga.

És nem utolsó sorban itt ez a nagydarab, melák ork is, őt nem hívtam, de valószínűleg a világhálón olvashatta a állásajánlatot.

Szerintem tuti bejutnak feltűnés mentesen akárhova, még szerencse, hogy nem ilyen a meló.

Figyelembe véve, hogy még kezdők azaz 0 szintűek (néz a papírra) nem sok küldetést tudok adni, egész pontosan kettőt ezekből választhatnak.

Az első nem valami izgalmas, pár élőholt feltámadt a templom kertben, tudják ezek az önkéntes exhumátorok mindig csak gondot okoznak..

A másik még annyira se izgi, gyakorlatilag populáció szabályzásról lenne szó. Egyszerűbb nyelven- néz az orkra- le kell hentelni pár jószágot.
Elszaporodtak az erdőbe a farkasok, pár falkával kevesebb nemfog feltünni senkinek.

Tudom, hogy most keserű picit a szájuk íze, de nem is tudom mit vártak?
Sárkányt, baziliszkuszt, esetleg Káint vagy második generációs vámpírokat?- legyint és leveri a kislány építőkockát. A búvárruhás testőrök egy emberként mozdulnak, de a kislány visszafogja őket.

- Ne bántsátok Ő egy angyal - mondja és lemászik az asztal alá valószínűleg a kockáit keresi.

A csuhás a közjáték után folytatja:

- El kell szomorítsak mindenkit, áttanulmányoztam a szakirodalmat- mutat az asztalon szétszórt könyvekre - ezen a szinten ilyen kalandok vannak, pláne 4 órás bejelentéssel.

Nos melyiket szeretnék?

Elhallgat és a feje fölött megjelenik egy szövegbuborék amiben egy felkiáltójel van.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

1.3 Lame Business v1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1.3 Lame Business v1   1.3 Lame Business v1 Icon_minitimeSzomb. Nov. 21, 2015 4:35 pm

Leonidasz
2015.10.13. 06:14:57
Hát mégiscsak van itt valahol erdő? Akkor nem is kell a meló, hiszen mehetek ki bogyót szedni, vadászni! Várjunk csak, hisz tele van farkasokkal, akkor még sem akkora biznisz egyedül kimenni - ezek a gondolatok futnak át az agyamon, miközben a választáson gondolkodom. Rohadék birodalmiak, ez is az ő hibájuk. Ha nem lennének, még mindig szépen tejelne a családi vállalkozás, nem kéne itt éhbérért zombivadászkodnom...
Hangosan ezt mondom a többieknek:
- Ha gyorsan végzünk az egyikkel, akkor még megcsíphetjük a másikat. Dupla munka, dupla pénz, dupla rund mindenkinek Tibinél, jobb, mintha ha csak az egyiket visszük. Javaslom essünk túl a közelebbiin (gondolom hogy a templomi lesz az), aztán ha nem talált közben a felkent barátunk újabb bandát, akkor miénk lehet a másik meló is.
Közben isteni megvilágosodás fog el, miért is felkent a mi Józsink. Egyszer már biztos bepróbálkozott az angyalkánál, a búvárok meg tették a dolgukat és felkenték a falra... persze ezt a poént is inkább megtartom magamnak, tudom milyen érzékenyek az egyház szolgái a pedofiliás vádaskodásra...

Dr. Casanova Boltar
2015.10.13. 08:42:19
Őszintén megvallva a populációszabályozással a legutóbbi alkalommal is megjártam, de ha indulás előtt Tibcsi tud kellő mennyiségű spenóttal és rummal szolgálni, akkor még a farkasokat is visszacsomagolom a templomkert aljába.

De most komolyan, Cesar Milan-t játszunk, meg a buta necrokat pesztráljunk?
Magam részéről nem voltam még küldetésen józanul, nem tudom felmérni az erőviszonyokat, de mi van, ha szétválunk? Úgy mindkettőt tudnánk teljesíteni...

StupidEarthMonkeY
2015.10.13. 16:19:49
Hosszas ideig azt látjátok a félig ember, félig gép játékoson, hogy egyhelyben áll a fal felé fordulva, a neve és a klánja mellett az AFK/IRL felirattal. Egyszer csak megmozdul, végigmér mindent, majd felteszi a legfontosabb kérdést:
- Szia picitündér. nincs véletlenül nálad egy kis ADAM? Lehet, hogy hasznos lenne a küldetésre való tekintettel, és nehogy azt mondd, hogy DLC-t kell hozzá letöltenem, mert morci leszek.

Miután visszaolvasom a korábbi beszélgetéseket a HUD-on, bólogatva helyeselek arra, hogy váljon szét a két csapat, így két legyet üthetnek egy csapásra, miközben a karja megint megszólal, hogy fizess elő most a Spotify-ra, és végtelenített playlistekről hallgathatsz zenét!

Később még azt is közlöm, hogy a felszerelésemet tekintve inkább az élőholtas questre mennék, majd megint azt látjátok, hogy a megjelenik a nevem mellett az AFK felirat.

Leonidasz
2015.10.13. 17:00:34
Muszáj lesz szólnom megint: - Nem lesz ez úgy jó... Nem vagyok igazán vallásos, de ha kétfelé válunk, a technokraták köztudottan egyszemű istene vajon melyik küldetést fogja tekintetével figyelemmel követni, ritkaságszámba menő áldását vajon melyik csapat fogja elnyerni? Eszkáról, a kalandozók istenéről nem is beszélve, ha mi szétszakadunk, valószínűleg ő is szét fog... amondó volnék, hogy jó lesz az egy csapatban, gyorsan lezavarjuk, a Felkent meg gondoskodik nekünk újabb melóról hamar.
Szónoklatom közben sűrűn pislogok a gépember felé, hátha meglátom a mute gombot a csörömpölő bádogkezén.

IvanYakovRambovitch
2015.10.13. 17:22:06
Némán hallgatom a párbeszédet, majd unott arccal előveszek a zsebemből egy kukoricát, és hangosan csámcsogva-szürcsölve elfogyasztom, közben azon gondolkodom, hogy az okoskodók közül melyiket vágjam kupán először...

Eszka
2015.10.13. 18:13:15
@StupidEarthMonkeY:
A kiborg megtorpan egy pillanatra és fennhangon mondani kezdi:
<it’s time to update, system sofware 4.60 is available.
Connecting the InterGalactical Network.
Downloading….
Do not turn off the system
After the install operation is completed, the system will automatically restart.
System stability improved.
Sportify is updated>
A zene elhallgat és a mechahinkus íriszei kitágulnak, a darabos mozgás megszűnik.
Józsi boldogan felkínált:
- Feltámadás!

StupidEarthMonkeY
2015.10.13. 19:43:00
A hosszabb peccselési folyamat után, ahogy a feléledek, mindenki egyértelműen konstatálja, hogy a spotify reklámok sokkal jobb minőségben szólnak, mint eddig.
- Nah? Miből maradtam ki? Döntöttetek? Menjünk. már mindkét helyre letöltöttem előre a google maps térképeket. Hova megyünk? És te, kicsilány? Gyanítom azóta is arra vársz, hogy fizessünk a DLC-ért. Hát szép. induljunk, emberszabásúak, aztán zsebeljünk még ikszpét, upgrade-elni akarom a hackelési képességeimet.

Eszka
2015.10.13. 23:40:31
- Nos, úgy fest döntöttetek - mondja a pap - ha elvállaljátok mindkét küldetést az nekem is jó, meg Nektek is. Leonidasz - kisbetűvel - jól beszélt, a templom közelebb van és egy kis zombi ölés jót tesz az elfojtott agressziónak, ahogy láttam van bennetek elég.
Akkor át is adom ezt - azzal leveszi a Quest ikont a feje fölül, ami összezsugorodik tenyér nagyságúra és átadja az elfnek - kékre vált ha elvégeztétek a munkát. Javaslom, élelmet szerezzetek be, mert az erdőt 1-2 nap alatt éritek el, ha megálltok előtte rendet tenni a templomnál. Sajnos a Fast Travel csak a felfedezett területekre használható.
Jó utat Nektek, Tzee.. akarom mondani az Én Istenem Kísérjen Titeket utatokon.

Dr. Casanova Boltar
2015.10.14. 08:17:23
- Tibi bátyám! Adjon már nekem 6 konzerv spenótot és két üveg rumot, a költségeket pedig írja nyugodtan a Padre számlájához, hogy az Isten fizesse meg...
Fegyverekkel bajlódnom úgyse kell, amúgy sem szeretem őket, nem lesz itt baj.
Uraim, nekem teljesen mindegy merre és hogyan, én itten csak felmarkolom a jutalmat, aztán eliszom azt is. Mutassák az utat, és ha komolyra fordul a helyzet, akkor ne álljanak az utamba.
Tibi!!! Mi lesz már?! Mi kiszolgálás ez?

Leonidasz
2015.10.14. 10:58:30
A pulthoz járulok én is, némi élelmiszert vásárolni a Felkent számlájára, közben azon morgolódom magamban, hogy még mindig a nevemen viccelődik. Kétszer még elment, harmadjára már inkább kínos volt, na mindegy. Amikor sorra kerülök, kérek Tibitől olyan kis energiaszeleteket egy pár napra, amilyet a biciklisták és az űrhajósok szoktak rágcsálni, majd szólok neki, hogy küldjön már a hátsó asztalhoz egy-egy italt mindenkinek (nekem gyömbérsört, végre!). Intek a többieknek, hogy üljünk már le egy kicsit, mielőtt elindulunk, amolyan alakuló meetingre.
- Üdvözlök mindenkit, ahogy hallottátok, engem Leonidasnak hívnak, és hát Józsi kománk engem bízott meg az akció vezetésével. Félreértések elkerülése végett, már most szívesen lemondok e megtiszteltetésről, ha van köztetek olyan, akinek egója nem veszi ezt be, annak szívesen átadom a vezéri pálcát - mutatok a Quest feliratra a kezemben, azon gondolkodva vajon összehajthatom-e. Próba cseresznye, négyrét hajtom (hál istennek nem változott a színe se pirosra se feketére), és a farzsebembe süllyesztem. Bízom benne, hogy nem világít át a gatyámon, hülyén néznék ki benne. Hm, mégiscsak jobb helye lesz zekém belső zsebében, majd átteszem, ha éppen senki nem figyel oda...
- Szóval egy csapat lettünk, hurrá! Már nagyon várom a közös munkát, remélem ti is - kezdem a csapatépítő szöveggel - most az következne, hogy mindenki meséljen magáról pontosan egy percig, vagy három olyan dolgot, amit senki nem tud róla, de ettől eltekinthetünk, majd megismerjük egymást útközben. A taktikát viszont nem ártana átbeszélni, ha már az életünket bízzuk egymás kezébe. - végignézek rajtuk, úgy döntök, a melákkal kezdem. - Ork barátunk igazi gyilkológép, szerintem az elsős sorban a helye, mint ahogy a gépkezűnek is (bocs, de nem értettem a nevedet...), a doki meg én tipikus supporter karakterek vagyunk, hátul a helyünk, én elég jól irtom az ellent, amíg közel nem ér, a doki meg majd foltoz. És te szöszi, mit kell tudnunk rólad? Komálod-e a napfényt? Vannak-e olyan periódusaid, amikor nem lehet veled bírni, és kibírsz-e pár napot úgy, hogy nem ugrassz a legközelebbi melegvérűre? Bocsi, hogy ezekre így nyíltan rákérdezek, de tisztában kell lennünk a kockázattal.

IvanYakovRambovitch
2015.10.14. 16:25:32
Helyeslően bólogatok a potyapiából jóízűeket szürcsölve, a szőke már-már orkméretű kebleit csodálva.
Közben Tibi két ewok kíséretében kiviszi a Nivához az általam rendelt két hordó aragóniai szűretlent, és a 40 kiló szárított lóhúst...

Leonidasz
2015.10.14. 16:59:48
- Ja igen, még egy dolog, a logisztika. Iván, hatalmas szép járműved van, pont olyan dicsőséges, mint tenmagad! Vajon beférünk-e mindnyájan? Mert az sokat segítene a helyváltoztatásban, az útiköltséget meg majd kiszámlázzuk Jozsuénak.

IvanYakovRambovitch
2015.10.14. 18:38:15
@Leonidasz:
- Az Ivánt nem használom, csak a Yakovot... a barátaim és a családtagjaim pedig Picúrnak becéznek, mivel én vagyok a legkisebb... még a mamám is egy fejjel magasabb nálam...
Ha jól számolom, és leszedem a ponyvát a platóról... akkor hárman kényelmesen elférnek hátul a felszerelésem mellett. Mellettem meg egy hozzád hasonló apróbb termet jócskán elfér. A gépembert élből nem engedném az anyósülésre, mert még összegépzsíroz valamit. A manci a fedetlen dekoltázsával zavarná a figyelmemet vezetés közben. A felcser meg benyakal a sebfertőtlenítőből, aztán még megszúr valami vírusos tűvel...
- Lássuk csak.... a Niva 100km-en 23 liter ipari törp szeszt fogyaszt el átlagban. Plusz amortizáció, plusz birodalmi út használata, plusz tisztítás..... ech... na jó, szerintem egyezzünk meg abban, hogy kalandtípustól függően lesz nekem megtérítve az útiköltség... Nos?

Leonidasz
2015.10.14. 18:49:27
@IvanYakovRambovitch: áll az alku! Bár lenne egy még egy szerény megjegyzésem: az első ülésen navigátorként kiborg barátunk jobban teljesítene a beépített maps alkalmazásával, majd legfeljebb jól letörölgetjük a beszállás előtt valami zsíroldóval a külső burkolatát. Én meg elzötyögök hátul a többiekkel...

IvanYakovRambovitch
2015.10.14. 21:02:52
@Leonidasz:
- Nos, ELFtársam, azt hiszem megbeszéltük! Remélem a gépember navigáláson kívül ért az ételek-italok hűtve tartásához...
Elnyújtózkodom a székben (amennyire fizikailag engedi), majd pár pillanat múlva lehunyom a szemem, és elszenderedek... olykor fel felhorkantva...

Dr. Casanova Boltar
2015.10.15. 09:07:58
Csapos! Mi lesz már a spenótommal és a rumommal?! Hát itt mindenkit előbb kerül kiszolgálásra? (előrántok egy aids-es fecskendőt és haragosan lóbálom a karomban)
Felfokozott idegállapotomban odabiccentek Yakov-nak, hogy nekem tökéletesen megfelel hátul, mert nem bírom a bezártságot, de valaki nagyon hirtelen pattintson egy dedalont, mert nálam csak ketamin van.
Különben is, ha emlékeztek mi történt abban a tijuana-i búfelejtőben az El Macho-ban, akkor nagyon jól tudjátok, hogy nem tanácsos felidegesíteni... mindig ugyanaz, én nem emlékszem semmire, de a kocsma széjjel van verve, pont mint itt - félreugrok egy leszakadó gerenda elöl -, aztán meg kapom a karácsonyi üdvözlőlapokat a gyámhivataltól.
Na de hékás, Sztyepánka, ki az a helyre kis szöszke ottan mögötted és miért nem láttam én még őtet?
- Hellószia kislány, hát te meg ki is vagy?

Lady Arielle
2015.10.15. 21:15:20
Békésen szívogatok, miközben holmi küldetésről folyik a csevely.
Zombik.. ahha.. aztán tán tovább vagy előtte? Nem is igazán értem, lényeg hogy folyjon a vér!
A melák aranyos, még hogy én manci?! Dühösen lököm el magamtól a már amúgy is aszalódottra szívott tetemet. Már valahogy nem ízlik, lehet mert már szobahőmérséklet alá hűlt (?), de mindegy is. A paprikás méreg futkosik bennem.
- Hát ide skubizz IVÁN! - hangsúlyozom ki az általa utált nevét.
- Manci a ruszki sztyeppén mínuszban fogantatott fagyott elméjű nénikéd! Akkor sem huppannék melléd, ha Te lennél az uccsó hímtag a föld tekéjén! Jó lesz, ha vastagon tekered be nyári negyvenben is a gigád környékét, mert lehet, nem is vételezek Tibinél vérkonzervet, hiszen jössz te velünk élelemforrásként magadtól is! - pörkölök a nyamvadt orosz alá élvezettel.
Majd a csapat felé fordulok.
- Hosszú és élvekben teli életet mindenkinek! A nevem Lady Arielle, de a tisztelet megtartása mellett persze rövidíthető. Atyám a jó Zeusz. Szülőhelyem az óceán mélye. S mint Walt Disney volt oly szíves megfilmesíteni az életem, az pixelről pixelre igaz! A háromágú szigony igencsak halálosztós fegyver, bár kell egy nap míg összepuzzlézom, vagyis közölnetek kéne előre, mikor osszam a halált! A napfénytől legfeljebb csillámlóssá válok, mint a Twilight hősei. Hathatós Poison, sokért vettem. Ha éhes vagyok, akkor majd igyekszem nem játszó karaktereket taccsra tenni. Alszom ahol tudok, teszem fel mindjárt kalandindításkor a kocsi HÁTSÓ traktusában - nézek jelentőségteljes lenézéssel az oroszra.
S amikor kifelé indulunk végre, akkor magam mögött hagyom a korpuszt, és gyorsaságomat használva, úgy egyheti vérkonzervet próbálok lenyúlni Tibi pultjából.
Vissza az elejére Go down
 
1.3 Lame Business v1
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Fejezetek, Chapters
 :: 
Load Game
 :: 
First Game Cycle- Let's go an adventure!
-
Ugrás: