ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 3.3 Plans Smithing in The ClayPot

Go down 
SzerzőÜzenet
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

3.3 Plans Smithing in The ClayPot Empty
TémanyitásTárgy: 3.3 Plans Smithing in The ClayPot   3.3 Plans Smithing in The ClayPot Icon_minitimeHétf. Dec. 21, 2015 8:34 am

A modern világban sem számítok nagy harcosnak, de itt ahol se kütyük se szabályok, még annyira kevésbé érvényesülhetek. Morfondírozásomat Leo szakítja meg. Látom, hogy Manu segítségére siet. Itt nekem hasznomat már nem veszi.

Ekkoör látom meg, hogy egy csuklyás alak a sikátor felé veszi az irányt igencsak gyors léptekkel. Na majd most, hátha találok valamit. Észrevételenül pár lépésből átportálom magam a tömegen és a sikátor bejáratánál megeresztek egy nyugtató lövedéket.

Láttatok már kaszkadőrt lóról leesni? Nah, úgy esett össze mint egy krumplis zsák. Nagy büszkén a számszeríjamat a vállamon pihentetve sétálok oda hozzá kihallgatás reményében, amikor észreveszem, hogy még nem hatott teljesen a nyugtató és a forma valami tablettát tesz a szájába.

Halk pattanás után őrült rángatózásba kezd és habzó szájjal vonaglik egy konténer tövében. Ennek fele se tréfa, így nem fogom tudni kihallgatni. Pedig már készítettem is a csillagszemű juhász koktélt. A nagy haláltusa végén a szeme kifordulva, nyelve az állát verdesi. Humanoid. Tetkó. Ez kevés. Ide kellene hívni Leo-t, hátha látta már korábban.

Visszasétálok a tér felé, de a sikátor sarkából már csak a maradványokat látom. Észak felől egy kirendelt TEK-es egység érkezik, míg Leo-t egy nagy dobozzal a hátán és Manu-val a jobbján látom távozni nyugat felé. De hisz arra az Agyag van...

Töprengek kicsit, majd beugrik, hogy lassan kezd sötétedni. Felkaphatnám és magammal vihetném, hogy csak részeg, azért van így elernyedve, de jelenleg túl nagy a karhatalom jelenléte. Megfogom és illedelmesen belegyömöszölöm a konténerbe, majd távozom a másik irányba.

Találok egy tűzlépcsőn, amin felmászva jobban belátom a várost és a tetőkön könnyedén eljuthatok a szállásunkra. A szerzett ereklyémet (a tetoválás némi bőrdarabbal) gondosan becsomagolva a belső zsebemben őrizgetem, bízva Leo tudásában.

Bár tudnám mi történt, már megint itt maradtam jól egyedül, utánunk meg számtalan halott és felfordulás. Fasza ötlet volt a lázítás, de a nyavaját keresett ott a sötét lovag...

A tetőkön gyorsan haladok, a helyszinelőknek eszükbe sem jutott egy parasztlázadás túlélőit a tetőn keresni, hülyék azok ehhez. Szépen lassan meg is érkeztem. A főbejáraton lépek, mégis csak úriember volnék. Intek Agerothnak és megkérdezem, hogy az utazó társaim megérkeztek-e a városnézésből.

Mivel a válasz nemleges volt, ezért leülök a pulthoz és rendelek egy mézsört amíg várakozok. Ageroth gyorsan kiszolgál és a szoba számlájához írja a fogyasztásomat. Közben azon morfondírozok, hogy vajon mi a fene lehet az a jel... A csapossal nem merem egyelőre megosztani, annyira azért nem bízom benne.

Ahogy töröm a fejem, hirtelen melegség tölt el, kezd elhomályosodni a világ. Szédülök. A következő pillanatban Segítséget látom magam előtt.
- Szólítottál. Miben segíthetek?
- Körbeírom a tetoválást.

Nem kapok pontos választ, csupa fejtörőkben beszél és azt is képek formájában mutatja meg. Kivágott erdőket látok és egy feldolgozó üzemet. Méregzöld üvegek. Csápok. Egy fiatal kisgyerek újságot osztogat.

Az illúzió elmúlt. A pultnál ülök és Ageroth ijedten néz rám és egy kendőt nyújt felém.
- Az orrod, töröld meg. Jól vagy?

Helyeslően bólintok és megköszönöm a kendőt. Amint megtöröltem az orrom, hallom, hogy mögöttem nyílik a krimó ajtaja...
Vissza az elejére Go down
Batmanuel
Meteorbringers Team Associate
Batmanuel

Hozzászólások száma : 110
Tartózkodási hely : Szöged és Kalapácsod

Tulajdonságok:
Fajta: Gothami-latino
Kaszt: Politikus
Szint: első

3.3 Plans Smithing in The ClayPot Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.3 Plans Smithing in The ClayPot   3.3 Plans Smithing in The ClayPot Icon_minitimeHétf. Dec. 21, 2015 10:19 am

- Azt mondtad, ha aláírom a papírokat, és hátrafésülöm a hajamat, akkor a saját denevéranyám sem ismer majd rám. Aláírtam a cuccot, szóval, akkor ez már érvényes? Nem mintha szükséges lenne, Batmanuel a maskarádé mestere. De volt szó valami szintlépésről is...
- Annak meg kellett volna történnie, amikor megetted az Ananászt.
- Akkor itt, a hiba... egy kicsit félretettem kkésőbbre, szóval, akkor...
- Dokikám - mondja Leo, s már nem is foglalkozik velem - Jól vagy? Már úgy aggódtunk érted! - füllenti, s zsebébe csúsztatja a lopott bizonyítéknak számító képeket. Azzal a mozdulattal bevágja magát a székbe.
- Akkor majd felzárkóztatsz később - mondom Leónak, és visszarejtem a maradék ananászt. Az asztal lapján, írással lefelé fordítva, minden gyanút nélkülözve átcsúsztatom a kis kártyát (Charming Cthulhu) a dokinak - Szóval... Tudod-e, hogy mi ez a jel és ha nem, mered -e tagadni? - mosolygok jókedvűnek mutatva magam - Azt ha mindent megbeszéltünk, húzzunk aludni, a 3.3-mas szoba most a miénk
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

3.3 Plans Smithing in The ClayPot Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.3 Plans Smithing in The ClayPot   3.3 Plans Smithing in The ClayPot Icon_minitimeHétf. Dec. 21, 2015 11:13 am

2 hours earlier...

Üldögélünk az ódon szerkesztőségben, és a képeket nézegetjük a mai szabotázsról. Lapzárta már elmúlt, csak Nikon maradt benn velünk. A képek között 4-5 olyan darab is van, amelyen simán felismerhető a gyümölcsimádó agitátor, bármelyik alapján kaphatna vagy 10 év kényszermunkát bármelyik becsületesen működő banánköztársaságban.

Míg Batmanuel a saját fotóit nézegeti szorongva, én inkább lord Roszkos képeit vizsgálom. Az egyik utolsón, ami közvetlen a kamera felborulása előtt készült, látszik az, hogy négy alak felkapja a lovag páncélos testét, és elinal vele a dokkok irányába. De hiába nézegetem, nem tudom kivenni az arcvonásaikat.

- Kedves Nikon, már csak egy utolsó szívességet kérnék: tudnál készíteni ebből a képből egy nagyítást? Ki is fizetem, ígérem! - könnyen mondom, még mindig nálam a csapat teljes vagyona.

Nikon nagyot sóhajt, de bólint: - 10 ezüstcsáp lesz, de csak nektek, és várnotok kell néhány percet - látom, hogy Manu megkönnyebbülve bólint, hogy ő akár hosszabb időt is hajlandó várni, csak tűnjön már el egy időre a kis ogre. És amint kilép a macskaajtón Nikon, azonnal elkezdi tömködni a fotókat a extradimenzionális zsebei egyikébe.

Ahogy visszajön a 30*40-es nyomattal, összetekerjük, és a közelgő kijárási tilalomra hivatkozva gyorsan elköszönünk tőle. Nagyon reméljük, hogy az a 4-5 kép nem fog hiányozni neki a párszázból, amit ma készített...

Ahogy kilépünk, egy halfejű kölök a kezünkbe nyom egy flyert:


3.3 Plans Smithing in The ClayPot 258pc75

Alatta a felirat:
Hát kell ez nekünk? Nem!
Készült az Izmuth Felszabadításáért Mozgalom megbízásból H.Út.Ernő nyomdájában.

Mutatom Manuelnek: -Na nézd, mit indítottál el! Már csak egy lépés hiányzik, és kitör a kommunizmus!

Kicsit később, már a kocsmánál...

- A fene gondolta volna, hogy itt is van sajtó meg titkosrendőrség, de azért lehettél volna óvatosabb Manu. Az a perk, amit én is szereztem, most bezzeg jó lenne neked is ugye? Csakhogy amíg első szintű vagy (mert ugye az vagy a karakterlapod szerint), addig esélyed sincs ilyesmit megszerezni. Tessék végre szintet lépni, és akkor kevesebb kalamajkába fogsz keveredni!

Belépve a kocsmába ott találjuk a dokit, kényelmesen üldögélve és mézsört szürcsölgetve. Leülünk hozzá, rendelünk mi is, majd egyeztetjük azt a rengeteg információt, amit innen-onnan a nap folyamán sikerült összegyűjtenünk. Hm, ha sokat agyalunk rajta, még a végén valami jó kis terv is elkezd körvonalazódni...
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

3.3 Plans Smithing in The ClayPot Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.3 Plans Smithing in The ClayPot   3.3 Plans Smithing in The ClayPot Icon_minitimeHétf. Dec. 21, 2015 11:50 am

Még szinte be se vágódott az ajtót, két lehelletet érzek jobbról és balról. Megjöttek a srácok. Időben megtöröltem magam, így csak annyit láttak az egészből, hogy iszogatásomat megszakítva orrot fújtam. Nem hiányzik, hogy megparáztassam őket. Még nem készültek fel a mélymeditációs látomások befogadására.

Manu valami cetlit csúsztat át nekem, ami első nekifutásra névjegykártyának tűnik, de a hátulján egy gyémánt szemú csápos gengszter-alak vigyorog. Ez lenne Culcu? Hát ennek semmi ízlése nincs? Lehet, hogy a helyi nyomdának az alvállalkozója? Nyomda. Csápok. Zöld. Baszki, a látomásom.

Mivel nem áll össze a kép, odafordulok a csapatkapitányhoz:
- Leo, mi köze lehet egy helyi nyomdának és annak alvállalkozóinak a halakhoz? Vegyszert találtam a vízben, a feldolgozónál koncentráltabb. Ne mond, hogy ez valami kartel-program 2.0, mert "hazamegyek"...
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

3.3 Plans Smithing in The ClayPot Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.3 Plans Smithing in The ClayPot   3.3 Plans Smithing in The ClayPot Icon_minitimeHétf. Dec. 21, 2015 1:39 pm

Na szedjük akkor össze hogy mink is van, hogy el ne sikkadjon semmilyen információ.
(Lehet hogy kellene egy jó nagy fal, ahová ki tudnánk mindent cetlizni, összekötögetni őket, meg nagy kérdőjeleket írni a fotókra, de itt ez nem igazán megoldható sajnos, úgyhogy csak így összeszedjük a tudott dolgokat):

1. Az alapprobléma: a halak eltűntek. Ugyanakkor a régi halfeldolgozóban meg raklapszám ott állnak a becsomagolásra várakozva.

2. Az új gyár szinte biztosan a Mikulás egyik ajándékgyára, ide is be akar törni az ajándékbiznisszel.

3. A doki valami érdekes halriasztó vegyület kukázott ki a vízből, ami szintén a halfeldolgozó irányából érkezett. Jól mondom, doki?

4.. A régi gang élükön Ernővel, nagyon utálják az újakat, annyira, hogy képesek forradalmat kirobbantani, hogy visszaszerezzék a munkásokat és a halat.

5. Culcut láthatóan nem zavarja az új gyár, még némi tőkével is megtámogatta őket. Bár az agyszívói nekiestek Roszkosnak, szóval ott is érzek némi zűrt és zavart.

6. Megtudtuk hogy miből van a bojli (árpaliszt, tehénlepény, étcsokoládé, pulykatojás és agyszívó lélektöredék), valamint azt, hogy visszacsalja a halakat, még ha varázslattal is zavarták el őket.

7. Lord Roszkos is idegen itt, és ő is haza szeretne menni, de ehhez be kell indítania a Mikulás ajándékgyárát. Valami köze lehet a tenger alatt szunnyadó istenhez is, de ez a történet még nem világos. Drizzt meg akarja állítani, mert az a rögeszméje, hogy Roszkos az egész várost el fogja pusztítani.

8. Továbbá van még:
   - egy kis bőrdarabunk egy soklábú lovas tetkóval,
   - egy névjegykártyánk a Charming Culcu-hoz (ami lehet hogy egyben belépő is oda?),
   - egy kinagyított képünk Roszkos kompániájának négy tagjáról,
   - valamint három ultrás sálunk, amivel elfedhetjük az arcunkat és bármikor bármelyik vandál tettünket az ultrákra kenhetünk.

Kihagytam volna valamit?
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

3.3 Plans Smithing in The ClayPot Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.3 Plans Smithing in The ClayPot   3.3 Plans Smithing in The ClayPot Icon_minitimeHétf. Dec. 21, 2015 1:52 pm

... a hazajutás kulcsa a halak visszaszerzése. Ahhoz az új gyárat kéne széjjel verni, ami vélhetőleg Miklós biznisze. Mindezt Culcu szponzorálja és van egy lovagunk aki úgy akar hazajutni, hogy ledarál mindent, ellenben Culcu-s névjegykártyája van.

- Ez így stimmt, lehet meg kellene nézni mire megyünk a kártyával, ha a sálak nem jönnének be. De előtte derítsük ki a tetkót. Szeretném tudni ki kivel focizik ezen a tornán.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

3.3 Plans Smithing in The ClayPot Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.3 Plans Smithing in The ClayPot   3.3 Plans Smithing in The ClayPot Icon_minitimeHétf. Dec. 21, 2015 2:04 pm

Hm, szerintem meg: a halak azért tűntek el, hogy munkanélküliek legyenek a halászok, és az új gyárba kelljen menni dolgozniuk, ráadásul megalázó 12 órában naponta. Lord Roszkos exit planja az, hogy beindítja a gyárat, a miénk az, hogy lezúzzuk a gyárat, ergó ellenérdekeltek vagyunk, ami sajnálatos, figyelembe véve azt a tényt, hogy a lovag igen magas szintű karakter.

Amit lehetőségeink vannak:
- gyárrombolás ultrás sálakban,
- bojli alapanyagok gyűjtögetése és kotyavasztása,
- további információ-gyűjtés és -adás, gondolok itt a Zsíros Kenyérben gubbasztó Drizztre, vagy a Csábító Culcuban üldögélő Roszkosra és kompániájára... hogy kinek adunk és kiről gyűjtünk, még az is végiggondolandó;
- persze utánanézhetünk a tetkónak is, bár az egyelőre nem mérvadó, nem sok vizet zavart egyelőre, de persze igazad van, legyen csak a pályán kiterítve minden játékos, vagy hogy is van az a régi mondás...
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

3.3 Plans Smithing in The ClayPot Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.3 Plans Smithing in The ClayPot   3.3 Plans Smithing in The ClayPot Icon_minitimeHétf. Dec. 21, 2015 2:52 pm

A bojlival nem feltétlenül vagyunk benne, mert attól a víz még ugyanúgy szennyezett... bár gyárrombolás és csalikészítés nem zárja ki egymást.

"árpaliszt, tehénlepény, étcsokoládé, pulykatojás és agyszívó lélektöredék" - csendülnek fel bennem Leo szavai, amint tudatosul bennem, hogy újabb munkamegosztásnak nézünk elébe.

Honnan a fenéből szerezzek étcsokoládét?!

- Álljunk csak meg! Az az esetet nem is vettük számításba hogy Roszkossal beszéljünk és a magas tapasztalati szintjére támaszkodva hátha mi is kijuthatunk, ő se idevaló, ugyanúgy le akar lépni, ha meg szélsőjobbos, akkor még mindig jöhet a mi tervünk, nem? Akkor viszont mégis csak kell a tetkóról az infó.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

3.3 Plans Smithing in The ClayPot Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.3 Plans Smithing in The ClayPot   3.3 Plans Smithing in The ClayPot Icon_minitimeHétf. Dec. 21, 2015 3:04 pm

Elgondolkodva csóválom a fejem:
- Szerintem az az út bezáródott akkor, amikor a kedves gyümölcsevő barátunk a hordó tetjén állva rámutatott őlordságára... gondolom Roszkos is tudja már, hogy mi kik vagyunk, mi a célunk, melyik kocsmában szövögetjük a terveinket. Egyetlen védelmünk a gyengeségünk, és a lovag önhittsége lehet: ha úgy gondolja, hogy nem tudunk ártani neki, akkor talán, ismétlem talán nem küld bérgyilkosokat a nyomunkba.

Szóval összetett helyzet ez, jó alaposan át kell gondolni minden lépésünket, ha élve akarunk kikerülni Hollópadlásról. Esetleg nem ártana nekünk is szövetségeseket keríteni, és most néhány olyat is, aki nem csak mennyiségben, de minőségben is fel tudja venni az ellenfeleinkkel a versenyt. Manu, - lököm oldalba a szendergő denevért - te mit gondolsz a témáról?
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

3.3 Plans Smithing in The ClayPot Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.3 Plans Smithing in The ClayPot   3.3 Plans Smithing in The ClayPot Icon_minitimeKedd Dec. 22, 2015 8:14 am

Akkor viszont megint összetűzésbe kell kerüljünk Miklóssal...

- Roszkos megsebesült, de szerencsére nem általunk, így a képességeink egyelőre rejtve vannak elötte. Ha alábecsül minket, az nekünk csak jó, egyelőre ne teregessük ki a lapjainkat.

Manu a gyümölcscentrifugát nézi szinte már extázisban. Nem érzékeli a külvilágot, semmire sem reagál. Visszafordulok Leo-hoz.

- Szedjük össze a bojli alapanyagokat, verjük szét az ajándékgyárat, etessük be a halakat, jussunk haza, aztán hátha K a szárnyai alá vesz Miklóssal szemben, bár erre nem vennék mérget.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

3.3 Plans Smithing in The ClayPot Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.3 Plans Smithing in The ClayPot   3.3 Plans Smithing in The ClayPot Icon_minitimeKedd Dec. 22, 2015 8:59 am

Oké, jó terv szerintem - mondom morfondírozva, miközben a felnagyított képet nézegetem. Elég furcsák a Roszkost elcipelő alakok, van köztük egy hatalmas óriás, egy ránézésre női szilulett, meg két kisebb alak is. Hirtelen ötlettől vezérelve Ageroth-hoz fordulok:

- Mondd csak csapos - nem ismerősek neked ezek az alakok a képen?

Nem sokáig nézegeti, hamar fény gyúl a szemében: - Ó hát láttam én már ezeket! Azzal a sötét elffel voltak itt, még a lovagos incidens előtt. A nagydarabot Wulfgarnak hívják, a barátnője Catti-brie, a törpe meg valami hegymélyi király volt az otthonában, olyan brummogós a neve, Brummor, vagy valami ilyesmi... a kis félszerzet nevét viszont már akkor sem értettem, amikor bemutatkozott. A Csarnok Vándorai, úgy is hívták magukat, jó nagy bajkeverő szerintem mind...

3.3 Plans Smithing in The ClayPot Icewind_dale_heroes_by_belegilgalad-d3bh45x

Arcomon a döbbenettel térek vissza az asztalunkhoz: - Ez most vagy nagyon jót jelent, vagy nyakig benne vagyunk a lecsóban. Ha Drizzt elkapta Roszkost, akkor szabad az út előttünk, ha viszont szövetkezett vele, akkor nekünk végérvényesen lőttek...
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

3.3 Plans Smithing in The ClayPot Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.3 Plans Smithing in The ClayPot   3.3 Plans Smithing in The ClayPot Icon_minitimeKedd Dec. 22, 2015 9:37 am

Tehát ha jól értem, akkor a Roszkost elcipelő slepp igazából Drizzt sleppje, vagy csak volt...

- Mit gondolsz, a balhé csak elterelés volt vagy személyes ellentétek az elhapolt cimbik miatt?
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

3.3 Plans Smithing in The ClayPot Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.3 Plans Smithing in The ClayPot   3.3 Plans Smithing in The ClayPot Icon_minitimeKedd Dec. 22, 2015 9:43 am

- Szerintem nem. Inkább azt tudom elképzelni, hogy Drizzték is ott voltak a tömegjelenetnél, és kihasználták az alkalmat, hogy lecsapjanak a legyengült Roszkosra. Hogy miért nem vágták el a torkát ott helyben? Lehet hogy a jellemük nem engedte, de az is előfordulhat, hogy infókat akarnak kiszedni belőle. Nem tudhatjuk, viszont az sejthető, hogy ezzel elhárult az utolsó akadály a gyárromboló terveink útjából...
Vissza az elejére Go down
Batmanuel
Meteorbringers Team Associate
Batmanuel

Hozzászólások száma : 110
Tartózkodási hely : Szöged és Kalapácsod

Tulajdonságok:
Fajta: Gothami-latino
Kaszt: Politikus
Szint: első

3.3 Plans Smithing in The ClayPot Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.3 Plans Smithing in The ClayPot   3.3 Plans Smithing in The ClayPot Icon_minitimeKedd Dec. 22, 2015 9:51 am

- Nem érzitek úgy, hogy egy újabb megközelítésre van szükség? Lazítsatok, nyugi! - mondom, s közben a kezeimmel magabiztosan hadonászok - Mi lenne, ha ez egyszer a kecske is megmaradna és a káposzta is jóllakna?
Elsuhantok néhány érdekes részlet felett. Egyrészt senki nem beszélt M-ről... az újságban viszont elég egyértelműen ott szerepel. Jól felismerhetően. Össze sem keverhető a csillogó szemű Jawával. Ebből, és abból, hogy a helyiek nem ismerhetik M-et, kitűnik, hogy valaki más is meg akarja lovagolni, amit elindítotottam...unk. Dedikáció, kedves Watson!
Ehh.. ez meg a másik, azt mondtátok Batmanuelnek, hogy, idézem: " menjen vissza Ernőhöz és tartson moral speechet, hergelje a népet, generáljon feszültséget és lázítsa fel őket."
Szerintem elég jól sikerült, a rendelkezésre álló idő rövidségére való tekin... - a rosszalló szemeket elnézve, inkább témát váltok.
Szóval, pontyokba szedve (Éértitek, potyokba, mert az olyan, mint a pont de közben egy hal... ehh, hagyjuk)

uno.,
MJ felvásárolta a halakat, amiket böszme drágán árul vissza... arról nem is beszélve, hogy lassan rohadásnak indul... Ha a csökött kis törpét megszorongatjuk, hogy adja vissza a halakat a nlépnek, lesz egy jó pontunk, plusz nem fognak éhezni sem... ugyanakkor csökkenti az elégedetlenséget, amiből amúgy hasznot lehetne húzni

dos.,
Nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy ez M áll a háttérben, de legyen, Ti ismeritek őt...

Tres.,
A halriasztó szer és a nyomtatott sajtó kapcsolatát történetesen megfejthetem nektek, ugyanis az ilyen elmaradott, primitív, paraszt világokon, mint ez, a nyomdatechnika... azon belül is a nyomdafesték alapját külömböző pigmentek, korom, olajok és gyanták alkotják. A jó nyomdafesték jellemzője, hogy jól tapad és gyorsan szárad. Itt jön képbe a már említett gyarnta féle. Jelen esetben fenyőgyanta, annak is egy desztillált változata, a terpentin... Amit, ha a helyi vajákost megkérdeztek, azt fogja mondani, hogy remek gyógyír, pl tetvetlenítésre, és ami kismértékben gyógyszer, az nagymértékben orvosság... ehhe... méreg. A terpentin rendkívül irritáló hatású a bőrre, a szemkörnyékre és a nyálkahártyára nézve... és mivel a kopoltyú felülete lényegében nyálkahártya, így kisebb diszkomfort érzetet okoz a halaknak a vízbe került mennyiségben, ezért azok odébb álltak...

cuatro.,
Szerintem ez a forradalom folyamatban van, bár én mondtam Ernőnek, hogy a gyár lerombolása felesleges, inkább egy ellenséges felvásárlást javasolnék, némi megszorongatás és fenyegetés kíséretében jelképes összegért gazdát cserélhetne az ingatlan.

cinco.,
Most beavatlak titeket, hogy működik egy kormányszervezet a valóságban, de nem tőlem hallottátok. A felső vezetőség le sem szarja, hogy mi zajlik a legalsó szinten. Kiírtak egy felújítási pályázatot a transzdimenzionális uniós pénzekre, mert ezeket el kell költeni, és csak előre meghatározott célokra lehet. Teszem azt Culcu féltestvérének Hastur-nak, lehet, hogy az építőiparban vannak érdekeltségei és kiírtak egy tendert különböző felújításokra, de úgy, hogy a pályázati feltételekbe csak az említett építőipari vállalkozások, egyébként igen borsós árú megoldásai feleljenek csak meg. Valaki megpályázza, megnyeri. Befizeti az előre meghatározott önerőt, megkapja A VÁLLALKOZÓ, nem a pályázó, az uniós pénzeket, aztán gyorsan összecsapnak valami szart, lefényképezik, lepapírozzák és kiszögelnek egy táblát, hogy lám, milyen nagyvonalú volt a kormánybácsi a kisemberekkel... Ismertem egy polgármestert, az nyakig benne volt az ilyesmiben... Ugyanakkor a jobbkéz nem mindíg tudja mit akar a bal... és nem hiszem, hogy Roszkos a nevét adta volna az intézményhez, nem véletlen ültette a kis manókat az ügyintézésre...

seis.,
A Bojli visszacsalja a halakat, igen varázslat és vízmérgezés ellenében is. A terpentin nem vízoldékony, és könnyebb a víznél, idővel feljön a felszínre kis gyöngyszerű cseppekben... jaaa... és éghető, szóval ha felgyújtjuk az öblöt, akkor azzal megtisztítjuk a vizet és már jöhetnek is a halak... valahol van egy Zippóm

siete.,
Korábban már mondtam, hogy fogjunk össze RosszKossal, de akkor leszavaztatok. Mivel, most a segítsünk a városlakókon, vagy miafene kveszten vagyunk, így inkább Drizzel kéne összefogni, azt mondtad Rosszkos el akarja pusztítani a várost.. aminek nem lenne sok értelme, ha épp most indított meg valami bízniszt, Drizz meg le akarja állítani... szóüval nem hiszem, hogy összvefogtak

ocho., a tetkóra van egy ötletem, majd utánnakérdezek,

nueve., Nem gondoljátok, hogy oltári jól sikerült ez a kép rólam?
3.3 Plans Smithing in The ClayPot 1p6tr7
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

3.3 Plans Smithing in The ClayPot Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.3 Plans Smithing in The ClayPot   3.3 Plans Smithing in The ClayPot Icon_minitimeKedd Dec. 22, 2015 10:26 am

Azt a politikus rohadt életbe, mindig elfelejtem, hogy több van a kis latinoban mint az elsőre gondolná az ember. Határozott mozdzlattal a cigimért nyúlok. Elkérem Manu zippóját és rágyújtok.

- Igencsak jó az okfejtés. Azt hiszem meg is van a menetrend.

A szemem sarkából kiszúrom, hogy Leo kissé meglepődve halgatta végig az előadást, nincsen hozzászokva, hogy a falkában más is tud gondolkodni. Ekkor villannak be a régi idők, amikor még csak az alkohol és a kábszi tartotta bennem az életet. De jó is volt az Elvises buli. Vajon mi lehet Rönkivel? Na meg az utitársaink... a vámpír, aki naptej nélkül indult útnak, az ork, aki a Nivában hagyta a kulcsokat, a cyborg, aki... nem is tudom, állandóan bufferelt, majd lefagyott, de legalább jó zenéket nyomott. Na meg volt velünk egy porszívós idegen is, aki először megijedt a szerepjátékosoktól... hm szerepjátékosok, mekkora buli volt az is..., majd, igazából nem is tudom mi lett vele.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

3.3 Plans Smithing in The ClayPot Empty
TémanyitásTárgy: 3,3 Planing   3.3 Plans Smithing in The ClayPot Icon_minitimeKedd Dec. 22, 2015 12:17 pm

Próbálok értelmet találni Manuel szavaiban, de nem sokra megyek vele. Elmélázok rajta, hogy azon kívül, hogy gyújtsuk fel az öblöt (mivan???), mondott-e valami olyasmit, ami nem olyan dolog lett volna, amin már vagy két órája tépem itt a számat. Mindenesetre elgondolkodva bólogatok a hosszú magyarázat alatt, mert ha ő is mondta ki a frankót, de legalább végre ki van mondva, ezek szerint most már mindenki érti (nagyjából) a lényeget.

- Először is tényleg jó lett a képed, hiába nagyon tud ez a Nikon. És szívesen, hogy kidumáltam belőle a fotót, és ezzel megmentettem az életedet.

Szóval most már tényleg véglegesítsük a terveket:

- Lépjünk kapcsolatba Drizztékkel. Oké, ez már amúgy is megvan félig-meddig, infókat tudunk adni nekik, egy darab bőrt egy tetkóval, meg egy jó képet arról hogy hogyan dolgoznak Roszkos elrablásán. Bár lehet hogy azt nem kéne megmutatni nekik, olyan zsarolásszaga lenne.

- Gyújtsuk fel az öblöt. A doki nem beszélt terpentinről a vizsgálatai során, de mással is baj van. Valahol az alapvetésnél volt hibás az okfejtésed. Mi köze a nyomtatott sajtónak a halak pusztulásához? Két nyomtatott médiummal találkoztunk eddig itt, az egyik Nikon képecskéi voltak, a másik meg a Mikulást gúnyoló szórólap. Egyik sem igazán vádolható azzal, hogy ők lennének a halak pusztulása mögött, és sajnos akkor az egész terpentines-kikötőgyújtogatós terv kútba esik, pedig biztos nagy látványosság lett volna.

- Adjuk vissza a népnek a gyárat és osszuk szét a döglött halat a szegények között. Hát mi lesz ez, ha nem kommunizmus? Pont az ilyen megoldások miatt lázadoznak. Nekik 13 óra munka kell és korbács minden megállásnál, nem ingyenkaja! A végén még szabadság is lesz meg kafetéria! Ravenloftban! Szóval szerintem ez nem fog menni, porig kell rombolni a gyárat...

Ahogy magyarázok, egyszer csak hatalmas csattanás hangja hallatszik odakiintről. Már éppen felugranék hogy kiszaladjak megnézni hogy mi is történt, amikor a csapos fejét ingatva rám szól:

- Én nem tenném - látom, hogy a kocsma többi helyi származású lakóját sem hajtotta ki a kíváncsiság a térre. - Ahová egyszer lecsapott a villám, oda még egyszer lecsaphat. Mi van, nem mondta nektek senki? Ez csak harmatos gyenge előjáték volt, két éjszaka múlva lesz a Mennydörgés Éjjele, amikor nem tudunk majd aludni a rengeteg villámtól. Olyankor odakint a túlélési esély a nullához konvergál, idebent is csak a minden házon megtalálható karvastagságú villámhárítók védenek meg a szénné égéstől... ne mondd, hogy nem vetted még észre őket!

- Azt hittem ereszcsatornák... - motyogom, mire Asgroth: - Hogy mik? Az meg mi?

3.3 Plans Smithing in The ClayPot Ruws9j

De már nem törődök vele, mert a társaimat nézem. Látom, hogy mind ugyanarra gondolunk. Végre van egy tervünk...!
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

3.3 Plans Smithing in The ClayPot Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.3 Plans Smithing in The ClayPot   3.3 Plans Smithing in The ClayPot Icon_minitimeKedd Dec. 22, 2015 8:58 pm

Hm, a kollégák üveges tekintetét figyelve elképzelhető, hogy még mindig nem működik a csapaton belüli telepátia, hiába is gondolom én azt, hogy milyen egy húron pendülünk... nem baj, de akkor muszáj lesz szóban is kifejtenem hogy mire gondoltam:

- Van sálunk, lesz a Mennydörgések Éjjele, valamint van egy szabotálandó gyárunk. Na mit fogunk akkor holnap éjjel csinálni? - még mindig az értetlenség jeleit vélem felfedezni társaimon, ezért úgy döntök, hogy szabad a gazda, és lehalkított hangon elsuttogom nekik a briliáns tervemet:

- Szépen beöltözünk ultrának hogy leplezzük a személyazonosságunkat, majd megrongáljuk a gyár körüli villámhárítókat. A többit meg elintézi majd a természet. Na milyen az ötlet? A részleteket rád bízom Manu, te vagy a csapatban a szaki. Természetesen ha szükséged van valami egzotikusabb anyagra, akkor segítünk beszerezni.

- Apropó egzotikus anyagok: szerintem célszerű lesz a bojli hozzávalóknak is utánajárni, gyanítom hogy egy-két miniküldetés még lesz belőle, mire mindent összeszedünk. De alapjában véve ráérünk, hisz két nap van még a viharig, utána is kell még pár, mire kitisztul az öböl annyira, hogy hatékonyan tudjuk használni a csalit...
Vissza az elejére Go down
Batmanuel
Meteorbringers Team Associate
Batmanuel

Hozzászólások száma : 110
Tartózkodási hely : Szöged és Kalapácsod

Tulajdonságok:
Fajta: Gothami-latino
Kaszt: Politikus
Szint: első

3.3 Plans Smithing in The ClayPot Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.3 Plans Smithing in The ClayPot   3.3 Plans Smithing in The ClayPot Icon_minitimeSzer. Dec. 23, 2015 12:55 am

- Bi-iztos, hogy ezt akarod? - kérdezem, de Leo nagyon eltökélt - Háát... még mindig pocsékolásnak érzem a dolgot. Na szóval, ha tényleg karvastagságú a hárító, akkor az szivacs, ahhoz egyedül kevés leszek, de megkerülhető a dolog sokféle kép.
Azt ne várjátok, hogy egy épületbe csapó villámtól az épület maga felrobbanjon... ilyen max a filmekben, meg azokban a kockadobálós szerepjátékokban van. A legtöbb amit remélhetünk, az könnyebb strukturális károk a tetőben. Ha pedig valahogy kiiktatnánk, eltávolítanánk a hárítót, nagy eséllyel a szomszéd villámhárítók amúgy is eltérítenék őket.... szóval ez önmagában nem működhet.
Az egyik, hogy a villámhárító környékén jól éghető anyaggal locsoljuk fel az épület tetejét, és amikor becsap a cucc, keletkezik elég szikra, hogy begyújtsa... de ez amúgy elég gyenge ötlet... meg a villámon kívül ezer más dologgal is be lehet gyújtani akkor már.
A másik, hogy szándékosan megfelelő pontba irányítani annyi villámot, amennyit csak lehet. Ehhez csak kell csinálnunk egy másik villámhárítót, de itt a földelés nem a szokásos módon vezetnénk el... szükségünk lenne még néhány kapacitorra... hmmm... szóval a villám átlagos áramerőssége 20-30 000 Amper, ha ezek tényleg valami megavillámok akkor ezek többszöröse. Az ioncsatornában haladó villám sebessége kicsivel több, mint 110 mérföld per secundum, azaz, hmmm... kb két tized másodperc kell neki. Ha egy ilyen villámot bofogunk és kapacitív csatolás miatt a kívánatos villámhárítónk potenciálja megnövekedik annyira, hogy egy igen magas feszültségű és legalább 300 000 Amper áramerősségű istennyilát generáljon... nna, az már tud jelentős károkat okozni... egy pártucat köbmétert gond nélkül eldezintegrálna a tetőből... és ha valaki bennt tartózkodna, hát az sem feltétlenül élné túl, az indukciónak köszönhető melllékhatásokat... ez önmagában is felgyújtaná az amúgy javarészt fából és téglából készült épületet, és közben a bizonyítékokból is csak egy maréknyi olvadt rész és üvegszilánk maradna...
- Eeeyuppp, kivitelezhető. Kis üres üvegek kellenek a kapacitornak, leginkább 2 decis laposüveg.... mondjuk legyen 2 tartaléknak. Papír... vagy igazából vászon is megteszi, pl. egy lepedő, amit szétvagdosunk, vékony puha fémlemez, vagy alufólia és rézdrót.... esetleg valami ragasztó, vagy gyanta, bár meg vagyunk anélkül is...
- A boylihoz meg vállalom a csokit...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

3.3 Plans Smithing in The ClayPot Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.3 Plans Smithing in The ClayPot   3.3 Plans Smithing in The ClayPot Icon_minitimeSzer. Dec. 23, 2015 1:10 am

A fenenagy összeesküvésetek közepedte besötétedett és az ivó kellemes félhomályba borult.  Melósok és egyéb helyi lakosok térnek be egy pofa italra és a napi eseményekről beszélgetnek.
- Hallottad mi volt a dokkoknál? Valamit igen...

denevérember..
lázadás...
halottak...
vér..  
új gyár...  
Mikulás..
nincs emberáldozat...
lázadás...

Vegyes érzelmek keringenek a helyiekben, hallhatóan ők se tudják mi lenne a jó nekik. Tudják ők, hisz az emberek ragaszkodnak a régi dolgokhoz de ritkán váltanak vallást pláne ilyen szögesen ellentéteset az elözővel.

Ageroth csak a fejét ingatja és az orra alatt dörmögi, hogy:
- Culcu és a Nagy Öregek rogyasszák rá az eget arra a szónokra, ritkul itt a népesség csökken a forgalom....


Nyílik az ajtó és elhallgat mindenki, három köpenyes agyszívó áll ott láthatóan ők a polgárőrök itt Izmuthban.
3.3 Plans Smithing in The ClayPot Mind%20Flayer

Az egyik kezében pálca, a többinék kardok. Ruháikon különböző ábrák hirdetik polgárőri hatalmukat, vészesen hasonlít a felállás tegnapi itt póruljárt csapatra.  Akikből rózsafüst és kristály lett.
@Leonidas :A tegnap elrakott illithid lélekszilánk mintha megrezzenne a zsebedben.

- Culcu és a Dagon nevében mindenki figyelmezzen a szavamra! - kezdi dörgedelmesen a középső akinek bot van a kezében.

Főintézkedő Krisztián vagyok és a mai napon vérengzés tört ki a dokkoknál és sok helyi jó polgár eset ennek áldozatul. Így a mai naptól kijárási tilalom lép életbe, késő este nem mászkálhat senki , ismétlem senki az utcán.
Már folyik a nyomozás és a szemtanúk emlékfoszlányai vizsgálatából kiderült, hogy mi történt.
Két fő gyanúsítottunk van.  Egy tarka ruhába öltözött de-ne-vér küllemű agitátor és egy feketepáncélos lovag.  - Az egyik  agyszívó a ruhája alól iratokat húz elő amik ahogy előbukkannak szinte maguktól repülnek az asztalokra a kocsmában.
Ezek a képek a LomTárból azaz a helyi dokumentáló műhelyből származnak.
3.3 Plans Smithing in The ClayPot The_Batman
3.3 Plans Smithing in The ClayPot Dark-souls-14650

(Valószínűleg nem Nikon csinálhatta mert a képek életlenek tünnek talán féltestvére, Kenon nevű piktorogre volt. Nikon mintha említette volna, hogy van konkurenciája itt a városban)

Ha bárki tud  használható információval szolgálni akkor azt a Nagy Csápos Isten nevében díjazzuk.
Köszönjük a figyelmet és az együttműködést és ne felejtsétek addig jó még Isteneink álmodnak. - mondja Krisztián búcsúzóul.
Hatalmas villámlás és dörgés hallatszik a polgárőröknek nyoma sincs mire az istennyila halványul, de az ajtót persze nem csukták be.

A kocsmai hangulatot az iménti közjáték minimálisan befolyásolta. A helyiek gyanúsan néznek rátok az italjaik felöl különösen az álcázott Batmanuelt nézegetik, méregetik.
Aztán folytatják a beszélgetés dokkbeli dolgokról, nőkről, meg az időjárásról.

A Mennydörgés Éjjele. Rossz jel ez errefelé, csak ez a sok villám meg ne zavarja az álmodó Öregeket...Dagon már így is nyugtalan hisz rég áldoztak már neki. A legutóbbi boszorkány is elég kis csenevész és vérszegény volt...
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

3.3 Plans Smithing in The ClayPot Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.3 Plans Smithing in The ClayPot   3.3 Plans Smithing in The ClayPot Icon_minitimeSzer. Dec. 23, 2015 7:11 am

Ámultan, és némi újonnan keletkezett tisztelettel pislogok Batmanuelre:
- Hm, én csak azt gondoltam, hogy belecsap a villám a tetőbe, az meg szépen leégeti a gyárat... - motyogom, de gyorsan összekapom magam: - Tudtam én azt, hogy bízhatok benned Manukám! Természetesen mindent megszerzünk, amit csak akarsz. Kocsmáros! Hozzon hármat abból a két dekás Culcu Könnyéből! Látod komám, már meg is vannak az üvegeid!

Közben megjönnek az agyszívók, fennforognak egy kicsit, majd távoznak. - Sejtettem én, hogy nem lesz olyan egyszerű. Bár eddig is kijárási tilalom volt, gondolom most még jobban oda fognak figyelni. De ez még a kisebbik gond, hiszen elbújhatunk bent még napközben, vagy választhatjuk a háztetőket is, amit ha jól emlékszem, ti már próbáltatok.

A nagy kérdés még az, hogy egyeztessünk-e az akcióról Drizzt-ékkel. Mit gondoltok?
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

3.3 Plans Smithing in The ClayPot Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.3 Plans Smithing in The ClayPot   3.3 Plans Smithing in The ClayPot Icon_minitimeSzer. Dec. 23, 2015 8:17 am

A tervek igen tetszetősek, de nem én vagyok a stratéga, ezért hagyom a nagyokat törpölni.

A hirtelen villámcsapással érkezett polgárőrök szinte már fel sem zaklatnak, eléggé hozzá lehet szokni hozzájuk, ha elég régóta élsz a világukban. Egy pillanatra azért mégiscsak összerezzentem, elvégre masszívan sárosak vagyunk.

Ha valóban Drizzt-ék rabolták el Yakovot, akkor bizony mártsuk be őket a fotóval, ahol a fekete páncélost elviszik, addig is nyugodtan forradalmárkodhatunk. - gondolom magamban

De inkább nem mondom ki, mert abban az időben én még inkább éltem a szenvedélyeknek mint a józan észnek, ezért csak bólogatok értelmet sugározva a tekintetemmel.

- Hogy is voltak az összetevők?
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

3.3 Plans Smithing in The ClayPot Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.3 Plans Smithing in The ClayPot   3.3 Plans Smithing in The ClayPot Icon_minitimeSzer. Dec. 23, 2015 9:29 am

Együtt kezdjük el szavalni a dokinak Manuellel:
- Árpaliszt, tehénlepény, étcsokoládé, pulykatojás, agyszívó lélektöredék! - a végét már jó hangosan, majdnem kicsit túl hangosan is, néhány kései részeg oda is pillant az asztalunkhoz, hogy mit dajdajoznak ezek a külföldiek.

- Javaslom tegyük el magunkat holnapra - mondom nagyot ásítva - reggel majd kiötöljük, hogy mi is legyen a munkamegosztás. Én vállalom Drizztéket, meg szívesen felhajtok egy-két összetevőt is, csak találjátok ki hogy hogy legyen - tényleg nagyon fáradt lehetek már, ha kiadom a kezeim közül az csapatirányítást...
Vissza az elejére Go down
Batmanuel
Meteorbringers Team Associate
Batmanuel

Hozzászólások száma : 110
Tartózkodási hely : Szöged és Kalapácsod

Tulajdonságok:
Fajta: Gothami-latino
Kaszt: Politikus
Szint: első

3.3 Plans Smithing in The ClayPot Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.3 Plans Smithing in The ClayPot   3.3 Plans Smithing in The ClayPot Icon_minitimeSzer. Dec. 23, 2015 10:16 am

- ... Vagy valami sokkal gonoszabb dolog zajlik itt mint gondoltuk... - motyogom magam elé, miközben azt figyelem, ahogy sorra kidőlnek az emberek. Pár részeg ráhajol az asztalra, van aki csak elnyúlik a székében. Az egyik halmájú leül a sarokba és már horkol. Agernon, a csapos még törölgeti a pultot bal kezével, a jobbal könyököl és unottan tartja markában a nagy zsíros képét... Alszik ő már, csak ugye a rutin...

Leónak nem csak az irányítás csúszik ki a kezéből, hanem az utolsó pohár is. Dokinak is üveges a tekintete, és esküszöm én is bégetést hallok...

A kijárási tilalmat egy kötelező érvényű álomvarázslattal erősítették meg. Jövök rá, miközben lefordulok a székről.

Az esés fájdalma csak pár pillanatnyi éberséget biztosít, de arra elég, amit akarok.

Eljött hát az idő, betolom az ananász maradékát, és Igen... a szintlépés ... Szerencsére ebben a világban is rezeteli a státusz effekteket a szintlépés, így az álomvarázs lekerül rólam...

....
ezt visszamenőleg kitöltöm, mindjárt

________________________________________

Ahogy a csumája is eltűnik az ananásznak a számban, erőtlenül nyelek egyet és már álomra fordítom fejemet, amikor megremeg a talaj alattam. Elkínzott tekintettel felnézek, ahogy a kocsma közepén pokoli szakadék felköhög egy törékeny humanoid testet. Az remegve feltápászkodik, fájdalmában felordít, és szavalni kezd, miközben borzalmas változásokon megy keresztül.

Yarva Demonicus Etrigan.
Vesd le herceg, emberi mivoltodat
Szabadítsd meg az örökké átkozottat
Szakítsd el az erőt a hústól egészen
Forrjon a vér a tűz szívében
Az emberi lét gyorsan elillan
Kellj fel Démon, Etrigan!
3.3 Plans Smithing in The ClayPot 20axon9
mire kettőt pislantok egy izmos sárga démon áll előttem, vörös gúnyában.

-A pokolba és vissza az út oly gyors,
lássuk mit szán neked most a sors!
- kezdi  újra.

- Merlin szakállára mondom, el Diablo, de jó téged látni, hát verselő démon lett belőled?

- Túlterheltek vagyunk ma a pokolba,
kisegítek, jól jön most a túlóra!
Elhoztam a kártyád, s e tekercset,
választható perkjeid ebben megleleld- Uhhh... álomvarázslat alatt vagyok, és csak pokoli jelenléted tart félig-meddig életben... vagy tán tényleg álmodom csak?

Ha fel kell olvasnom az egész tekercset, hát kifordítom én a beledet, attól megtudod majd álmodsz-e vagy meghalsz

- Nem, nem, csak tudod, szeretném, ha ezt a bűbájt leszednéd rólam, neked ez semmiség.

De ez nem szabályszerű...
ööö büntetésem lesz ezért keserű,
de köthetünk üzletetet esetleg,
nem kérek cserébe mást csak a...


- Lelkemet?...

Uuuuuu.... nem, nem nem, ne
mi a fenét kezdenék én vele?
A korrupt politikusok lelke olyan mint az ementáli sajt...
egy kevés zsír tartja össze a lukakat rajt


- Akkor mit akarsz, beszéljek rímekbe én is?
Sallalala, subidubi, mit vársz tőlem mégis?

Karácsony van, s megyek öcsémhez vacsorára
de nem tudom, mit vigyek a fiának ajándékba
aztán megláttam ott az öveden egy bilincs, és egy jelvény
attól aztán virulna az átkozott kis csökevény


- Persze persze, ha ez az ára, segítsd felkelteni a bandámat

Ezt már megoldani neked kell,
válassz perket süreggel?


- Süreggel? Kifogytál a rímekből?

Csontod töröm, Ádám, pofátlan vagy,
Válassz perket, vagy Etrigan szarban hagy


- Perkem legyen az, hogy mindegy merre járok,
Mindíg hordom, s nálam van az a kacat,
Ami éppen a legjobban kell ... ööö

Neked nem kell verselned,
sietek, várnak a gyerekek


- Szóval egy olyan Perk kell, hogy úton-útfélen összeszedek mindenféle kacatot így is...

Kleptománia a neve,
fordulj orvoshoz vele


- ... szeretném, ha ez párosulna egy olyan szerencsével, hogy a szükséges apróság, ami egy-egy feladat megoldásához kell, mindig velem legyen

A démon végignéz rajtam és a cuccaimon...
Álomúr bűbáj a táskádon, s az öveden
megtömve elég rendesen
nem kell neked ez, ha felkészült vagy
A tehetség benned van és az el nem hagy


- Köszönöm Santa,,,, öö Satan-.-- Etrigan... akkor megkaptam?

Nem, ez nem perk, s ezt tudod te is
választok neked egyet, de mit is?
Legyen pokoli szerencséd apró dolgokban
de szorulj segítségre minden másban!


Azzal eltűnik, mint ahogy jött... s vele megy az álmosság is. Kicsattanok az élettől és erőtől, de vajon mire gondolhatott?
Belenyúlok az övtáskámba, s találok egy levél koffein tablettát. Kész szerencse... Bahh
Pillantást vetek a dombornyomásos kártyámra: 3.3 Plans Smithing in The ClayPot 21nfii0
Kód:
Name: Bat-Manuel
Level: 1st
Race: Lunatic
Profession: Politic
Accesory: öv-táska, denevérfül

ehh... majdnem.


________________________________________

...

Miutál eltöltöttem vele a szükséges tíz percet. Elő veszem az övtáskámból a koffeintablettákat és a két társam nyelve alá dugom őket pár csepp alkohollal, csak annyival, hogy megkezdje a felszívódást... Várok még néhány percet és felpofozom őket.

- Ébredjetek barátaim, gyorsan! Megnyertük a transzdimenzionális lottót!

Értetlenül néznek rám, csak annyit fogtak fel, hogy felkeltettem őket legédesebb álmukból, és esetleg, talán 1-2 pofont is lekevertem volna?

- .... kijárási tilalom... alvó istenek... lopjuk a napot.... ez most a mi éjszakánk....

Csak nehezen rakják össze a történteket, de lassan felzárkóznak:
- Ma éjszaka az emberek alszanak,
míg az agyszopók az álmaikban nyomoznak... - kezdem rímekbe szedve
De mivel ti felkeltetek,
titkaitok nem kell féltenetek
s nem számíthat rá senki sem,
hogy kimennénk az utcára észrevétlen...
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

3.3 Plans Smithing in The ClayPot Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.3 Plans Smithing in The ClayPot   3.3 Plans Smithing in The ClayPot Icon_minitimeSzer. Dec. 23, 2015 12:02 pm

- He? Mi van...? - tudom, hogy csak néhány percet aludhattam, ilyenkor vagyok ennyire kókadt. - Hagyjál már Manu, olyan szépet álmodtam... - nyöszörgöm, és magamhoz szorítom a kétdekás üveget. Álljunk csak meg, ez nem a szokásos párnám - gondolom, mire érzékeim riadókészültségbe kapcsolnak és felpattannak a szemeim.

Kiélesedik a kép, magam előtt látom a hortyogó kocsmát. A doki is ébredezik, úgy tűnik csak mi hárman úsztuk meg kötelező alvást. Azért szólhattak volna, az elfoviban a tündecsoportban először mindig le kellett feküdni a kiságyba és csak utána sütötték el a mágiát. De hát mit várjon az ember itt Hollópadláson...

Érzem a fejemben a zsongást, Culcu Könnyei dolgoznak a szervezetemben. Vagyis egy csöppet kapatos vagyok, de talán nem annyira, hogy ártsak a csapatnak. Azért nem árt tájékoztatni a denevérembert, nehogy terepen essünk pofára. Bizalmasan odahajolok hozzá:

- Te, figyu - kezdem diplomatikusan - nekem van egy ritka, de legalább nem halálos betegségem. Wizardris drunkitis, ez a becsületes neve - kétszer beletörik a nyelvem, de csak kimondom. A szervezetem nem jól reagál az alkoholra, megpróbálja azt kilökni. Sajnos (vagy szerencsére? nem tudom), ezt nem cukorrá alakítja át, hanem varázsenergiává. Vagyis: minél részegebb vagyok, annál nagyobbakat tudok durrantani - elröhögöm magam a saját viccemen. - Illetve hát ugye, annál erősebb varázslatokat tudok alkalmazni.

- Uh, oh, szent paradicsom - látom hogy nem nagyon tud mit kezdeni az infóval - ez most jó, vagy rossz lesz nekünk?
Hm, ezek szerint a paradicsom mégiscsak gyümölcs, ezzel eldőlt egy évszázados vita. Gondolom holmi zöldségeket nem emlegetne a mi barátunk.

- Hát, ööö, egy kissé kevésbé leszek koordinált ma este - mondom neki bizonytalanul - a cipőmet például biztos nem tudnám bekötni, oda a finomotoros mozgás. Viszont néhány gyengébb spellt ki tudok csikarni abból a két deci Culcu Könnyéből, amit elfogyasztottam. Ez lehet Sötétség, Csend, esetleg Illuzió, vagy csak egy hang, ami a másik irányba tereli az őrök figyelmét... Ja és ilyenkor eléggé döntésképtelen is vagyok, úgyhogy ma este te vezetsz. Énekelni nem fogok kocsmadalokat ezt ígérem.

Összeszedjük a felszerelésünket, felcsatoljuk az álcázó sálakat (én még Emerald Crossbow maszkját is magamra húzom), és a kricsmi hátsó kapuján át kilépünk a sötét de módfelett csendes éjszakába.

3.3 Plans Smithing in The ClayPot Cityscapes+night+houses+fantasy+art+digital+art+artwork+medieval+portuguese_www.wall321.com_4
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

3.3 Plans Smithing in The ClayPot Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.3 Plans Smithing in The ClayPot   3.3 Plans Smithing in The ClayPot Icon_minitimeSzer. Dec. 23, 2015 3:10 pm

@Batmanuel completely level up.

New Perk Aquired.

Causing random encounter, when level up

3.3 Plans Smithing in The ClayPot Tumblr_m3g04aPl8R1rv231do1_1280


A hozzászólást Eszka összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 23, 2015 10:57 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Batmanuel
Meteorbringers Team Associate
Batmanuel

Hozzászólások száma : 110
Tartózkodási hely : Szöged és Kalapácsod

Tulajdonságok:
Fajta: Gothami-latino
Kaszt: Politikus
Szint: első

3.3 Plans Smithing in The ClayPot Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.3 Plans Smithing in The ClayPot   3.3 Plans Smithing in The ClayPot Icon_minitimeSzer. Dec. 23, 2015 3:22 pm

- pihenjünk rá, azon a néhány percen nem múlik... és paradisio, nem tomatos... de mindegy. - amíg Leó befejezi a felszerelkezést... eléggé lassan megy neki, de egyre magabiztosabban, addig befejezem a tekercselést, letöröm az üres üveg nyakát és belegyömöszölöm a cuccot. Egy gyertya gyantáját folyatom rá, majd a kivezetett drótot még vagy negyvenszer, szorosan körbetekerem az üveg körül, mielőtt elfogy. Kifelé menet még elveszem a csapos rongyát ami csöpög az alkoholtól így is, meg egy üveget a polcról, amiben remélem éghető szesz van, és kijövünk.

A sikátor csendes, a hullát már eltakarították. Megmutatom a többieknek hol tudunk felmászni a tetőre a legkönnyebben, ha úgy döntünk.

A házakból mindenfelé fények szűrődnek ki, de sehol semmi mozgás. Egy lélek sincs odakinn.
- ... ezek az Illetlenek... vagy Intrúderek, ehhh szóval a Gondolatrendőrség, nem az utcákon nyomoznak, hanem az emberek álmaiban. Nem fog senki járőrözni. Ha nem csapunk zajt és nagy feltűnést nem lesz gondunk... kivéve... - bizonytalanodok el -... kivéve persze, ha a csendőrséget nem vonták be a műveletbe.... a Tindalosz Elcseszett Kutyái (a TEK) lehet, hogy készenléti riasztásban áll. Erre nem árt odafigyelni. De rohadt büdös ez a sál.

Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

3.3 Plans Smithing in The ClayPot Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.3 Plans Smithing in The ClayPot   3.3 Plans Smithing in The ClayPot Icon_minitimeSzer. Dec. 23, 2015 5:15 pm

Mindig is elbűvölt a villanyszerelői munka, elbírnám nézni napestig, pláne ilyenkor, amikor részeg vagyok. De most erre nincs idő, menni kell, harcra fel, rövid az éj, sok a veszély... na most meg elkezdtem rimekben beszélni, vajon honnan jött az ihlet meg az ötlet...?

...a következő pillanatban már egy létrán mászok föl a doki után a tetőre. Odasúgom a hátsójának: - Oda se neki dokikám, figyelni fogok rád! Ha az egész akció során egy szót sem szólsz, én akkor is itt leszek mögötted, és nem hagyom, hogy megint eltűnj...!

... tetőkön lopakodunk keresztül, nekem valamiért a "Szereti a tik a meggyet" kezdetű népdal jut eszembe, de megígértem hogy nincs danászás, ezért kussban maradok...

... egy sikátorhoz érünk, illetve egy sikátor felett toppanunk meg. Utunk odaát folytatódna, de van jó két méter távolság és két emeletnyi mélység akadályként előttünk. Ráadásul alattunk épp most masírozik el egy szakasznyi TEK-i katona, látom ahogy a zöld hátpáncéljukon megcsillan a gázlámpák fénye. - Na most nagy szarban vagyunk - mondom a dokinak, mire Batmanuel hátrafordul: - Csendet! - sziszegi. Ha Csend kell akkor legyen Csend, gondolom, és elmotyogom a varázsszavakat. Minden zaj elnémul,  természetellenes hallgatásba zárul körülöttünk a vidék. Manu nekifut, kitárja a kezeit mintha szárnya lenne, és elegáns vívóállásban érkezik meg a túloldalra. Ezután a doki jön, akinek szintén nem okoz gondot a távolság, majd nincs más hátra, én következem.

Nem lehet olyan nagy ügy, gondolom, de fél másodperc múlva már a denevérember karjába kapaszkodva küzdök az életemért. Némi cserepet és egy kisebb vízköpőt is lerúgok az utcaszintre, de hála a csendvarázsnak nem fordultak vissza a TEK-esek. A barátaim meg felhúznak és leporolnak, mert rendesek.

- Hú ez aztán elég ijesztő volt - mondom - lehet hogy ki is józanodtam, annyira - ránézek a kezemre, csettintek egyet, mire lidérclángok jelennek meg rajtuk. - Nem - mosolygok Manura - még bírja a Culcu Könnye - mondom, majd felmutatom a karomat neki. Odalent közben kiáltozás hallatszik, a denevérember meg sűrűn "dios mio"-zva a köpenyével takarja be a világító végtagomat...

3.3 Plans Smithing in The ClayPot Tumblr_mcbcjtidAr1rbispdo1_500
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
3.3 Plans Smithing in The ClayPot Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.3 Plans Smithing in The ClayPot   3.3 Plans Smithing in The ClayPot Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
3.3 Plans Smithing in The ClayPot
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Fejezetek, Chapters
 :: 
Load Game
 :: 
Third Game Cycle - Fisher Price with Tentacles
-
Ugrás: