ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime)

Go down 
SzerzőÜzenet
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Empty
TémanyitásTárgy: 3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime)   3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Icon_minitimeVas. Jan. 03, 2016 8:37 pm

3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) F143666781c4f73d1d08196bb319ff86

Daytime:

Miután megtettétek a szükséges előkészületeket ti is várjátok ezt a kivételes napot. A helybélitől informálódva kiderül, hogy ez egy neves esemény Arkham szerte és messziről jönnek rá a birtokot benépesítő emberek és a furább szerzetek.
Az ünnep érezhetően meghozza a városnak a kívánt gazdasági fellendülést, a fogadók tele vannak és a helyi lakosok inkább kiköltöznek a városon kívül, makeshift  sátrakba csak, hogy áruba bocsássák saját otthonaikat. Mert itt aztán súlyos aranycsápokról van szó.

Állítólag ezen az estén gyengébb a Hollópadlást elzáró köd ereje és így a Nagy Öregek könnyebben felébredhetnek az eonok óta tartó álmunkból. Persze eddig erre nem volt példa értékű eset, de mindenki reméli, hogy eljön egyszer ez, és Ő lesz az, akit a nagy Culcu felfal feneketlen éhségében.  

Izmuth városában már javában zajlanak az előkészületek, város szerte kirakodóvásárt tartanak, arcra csatolható csápokat, plusz végtagokat és még denevérfület is kapni, de azt csak a pult alól amúgy feketeárukét. Tekintettel  a rendezvényre és a közelmúltban lezajlott eseményekre a közbiztonságot is megerősítették.  
A főbb utcák sarkain TEK-es rendfenntartók állnak, a háromfős  járőrök csapatok egy Tindalos Kutyával és egy mágiahasználó agyszívóval szaporodtak. A nap folyamán már szükség is volt rájuk, pár gyanúsan hangos és rendbontóan viselkedő  alakot (aki denevérfület viselt) már  lekapcsoltak és hogy példát statuáljanak velük ki is írták őket az esti szertartásra, előétel gyanánt a nagy Dagonnak.

A főtéren egy hatalmas piedesztát készítenek elő a helyi ácsmesterek  amin maga Culcu Keze(Hands of Cthulhu)bizonyos Szil Veszter fog beszédet mondani mikor lecsapnak az első villámok. Állítólag emberáldozattal is készülnek bár ezzel kapcsolatban elég homályos utalásokra sikerül szert tenni.
Ami viszont biztos ezen az ünnepségen pár kisebb isten is megjelenik, napközben már látták SábNiggaratot és faun követőit a piacon csápos maszkot vásárolni.
A város lüktet az élettől és mindneki várja ezt az estét, bár lehet egyeseknek ez lesz az utolsó éjszakájuk Izmuth halszagú városában…

Ki tudja ezt?
Talán a Nagy Öregek se látják előre mi fog történni

(A napközbeni események után külön szedjük majd az estét)


A hozzászólást Eszka összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 04, 2016 9:30 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime)   3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Icon_minitimeHétf. Jan. 04, 2016 8:57 pm

Az Agyagba reggelizni se tudtok lemenni annyian vannak, az egyik inast elkapva próbáltok asztalt szerezni. Az inas Agarothot hívja aki mintha immunins lenne Batmanuel és a Doktor rámenős dumájára és skilljeire (very hard  skill test failed )  az aranycsápokat bezzeg elteszi. (Pary lose - 4 golden tentacles )
Sötéten csak annyit mond, hogy mindenkinek jobb lesz ha a szobátokban reggeliztek és a személyzeti kijáraton távoztok álcázva.

Túl "jó" híretek lett túl kevés idő alatt.

A szobátokban majszoljátok a hideg reggelit és közben azon filóztok, hogy ha beválik a bojli akkor tényleg hazajuttok vagy... és ha valóban megnyílik az út hazafele akkor a vadiúj társatok vajon veletek tarthat-e vagy az Ő küldetése idebindolja Őt vagy tán az egész csapatot?
Mellesleg jó lenne égni látni a halfeldolgozó is, mindjárt jobban állna a széntátok K-nál..

Arra juttok, hogy az egyetlen aki megmondhatja hol érdemes a bojlit bevetni és hogy tovább a kvesttel  az H. Út Ernő, a kikötőmester.

3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Call-of-the-Cthulhu-H-P-Lovecraft
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime)   3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Icon_minitimeHétf. Jan. 04, 2016 10:36 pm

Hm, kell némi bizonyíték K-nak, amilyen gyanakvó fajta, nem fogja a két szép szemünkért elhinni nekünk a gyárrombolást - gondolom magamban, és közben már a terven agyalok, hogy is lehetne kivitelezni a bizonyítékszerzést...

- Egy órácskára elugrom - mondom a többieknek reggeli után, majd otthagyva őket fejemre húzom a smasszer-sisakot és magamra terítem a 3231-es számú járőr köpenyét. Így, meglehetősen jól álcázva hagyom el az Agyagot, és indulok neki a kikötőnegyednek.

A feldolgozót messzire elkerülöm, nehogy valakinek feltűnjek, ellenben a gyár előtti tér túloldalán lévő fogadókat jobban megnézem magamnak. "Fogadó Culcu megfáradt csápjaihoz" - vagy ahogy a helyiek hívják a Csáp mindjárt meg is tetszik nekem, ilyen névvel szinte biztos hogy kormánypárti lehet csak az intézményt üzemeltető vállalkozó.

Ahogy belépek, egyből látom is, hogy nem tévedtem: a sok halfejű közül kiemelkedik egy, akinek kötény van a nagy hasára kötve, és harsányan üdvözöl, mintha még örülne is a yardnak. Megbiccentem neki a tökfödőmet, csak amolyan laza polgárőrmódon, és előadom neki a mondandómat:

- Csapos, kellene ma estére a legjobb szobád. Az, amelyiknek az ablaka a térre néz - a tér mögött ott a gyár, de nem akarok felesleges nyomokat hagyni az esetleges későbbi kérdezősködőknek. - Kivenném az éjszakára.

Látom hogy megretten, majd elkezd siránkozni, hogy minden szobája megtelt, mert bejött a városba ez a sok nyomorult vidéki. Mind látni akarják a tüzijátékot, pedig ha tudnák, hogy belőlük lesz majd a desszert a mélybenlakónak... - a mondat végét elharapja, és szétnéz, ki hallhatta meg a kricsmiben. Rajtam kívül persze mindenkit jobban érdekel az itala, egyedül az én szemem szűkül össze döbbentemben.

- Elnézést biztos úr, kicsit sokat jár a pofám - mondja, és még kétszer jól rá is csap az említett testrészére - többet nem fog előfordulni, csak kérem hagyja ki ezt a kis félmondatot a jelentéséből...

Gyorsan összekapom magam, és a Manu által is már jól bevált jedi-trükkhöz folyamodok:

- Este, a Tehénfejés órájában egy picike illető fog megérkezni a fogadódba - kétszer elhúzom a kezem az arca előtt, mire két ezüstpénz jelenik meg az asztalon - A legjobb szobádat fogod neki odaadni, azt, amit megbeszéltünk - látom, hogy még mindig siránkozik, ezért bevetem az utolsó verbális fegyveremet: - A Nagy Culcu megjutalmaz majd hűségedért - és újabb karlendítés után újabb ezüstpénzek kerülnek az asztalra, majd a kis halomra egy aranycsáp is.

A fogadós végre megtörik, és elkezd magyarázkodni, hogy talán megoldható, ha a kereskedőt meg a feleségét áthelyezi az istállóba, a kis félszerzet meg ellesz a kandalló előtt, vagy jobb esetben felajánlja az agyszív... - nem mondja végig, de nem is figyelek már rá, csak elmarom a kezéből a felém nyújtott pótkulcsot. A lényeg, hogy a rálátás már megvan az év eseményére.

Ezután a Culcu Szava szerkesztőségébe megyek, ahol is hála a polgárőrmaskarának, gond nélkül bejutok Nikon fotolaborjába. A kis ogre épp nincs itt, várakozni kell de ez nem is gond, addig át tudok vedleni Emerald Crossbow-vá...

Ahogy nyílik a macskaajtó, én már mint Ződ Számszeríjász ülök az egyik legárnyékosabb helyre húzott kanapén, ölemben egy a nevemhez egyáltalán nem méltó egylövetű flintával. Lassan csak be kéne szerezni egy nyílpuskát, még ha csak minit is, jelzésértékkel, mert ez így elég nevetséges...

Látom hogy megretten a kis fényképész, de valószínűleg nem először lát már az inkognitóját megőrizni szándékozó klienst, így nem kezd el sikoltozva menekülni.

- Beszélnünk kell - mondom neki suttogó, eltorzított hangon - az hogy ki vagyok, az most egyáltalán nem érdekes, hívhatsz EC-nek, ha nagyon akarsz. Ma este nagy esemény készül a városotokban, gondolom te is meg akarod örökíteni. Találtam számodra egy jó helyet, ahonnan MINDENT nagyon jól fogsz látni...

- Mit.. mit akarsz ezzel mondani...? Kérlek szépen, nem akarok a vesztőhelyre menni, ne áldozzatok fel, mindig jól szolgáltam Culcu ügyét...! - látom, hogy némi félreértés alakult ki köztünk, ezért újból nekifogok elmagyarázni a helyzetet:

- Nem az oltárra gondoltam, picinyem - babrálom az ölemben tartott fegyvert - hanem egy olyan helyre, ahonnan elkészítheted életed felvételét. Akár még a Purrl-izé díjat is elnyerheted vele... sőt még 5 aranycsápot is onnan, ahonnan ezek jöttek - mutatok egy kis halom érmére, amit a fogadóstól kapott pótkulccsal együtt jó előre kikészítettem az íróasztalra neki. Mindezért mást nem kell tenned, mint hogy este, a Tehénfejés órájában megjelensz a Csápban, és készenlétben vársz az eseményig. Ha jön a jel, bízz bennem, tudni fogod... és ezzel az egy képpel kereshetsz annyit, mintha egy hónapig dolgoznál folyamatosan mindenféle közúti baleseteknél meg nyilvános vesszőzéseknél.

- Rendben - mondja - de ezt a pénzt már nem kapod vissza! - és besöpri az asztalra tett érméket. - A Csáp környékén mindig akkora köd van, ott nagyon rossz a villámokat fotózni, szóval annak lőttek...

- A Csáp fogadósa várni fog - mondom neki még egyszer nyomatékosítva - a kulcs nyitja a szobád ajtaját. A képért meg majd jelentkezni fogok a következő napokban - ha még élünk, de ezt már nem mondom ki neki, ne aggódjon annyira.

- Ne feledd, a Tehénfejés órájában várnak a Csápban! - mondom még egyszer búcsúzóul, majd felpattanok és kimasírozok a kis kuckójából.

A jól végzett munka érzésével hagyom ott a kis barátomat, majd az egyik lépcsőfordulóban visszavedlek polgárőrnek és úgy hagyom el a szerkesztőséget. Pár perc eseménytelen séta után belépek az Agyag ivójába, ahol már most hatalmas tömeget látok, javarészt vidékieket. Rá sem bojszintanak a tekintélyt parancsoló polgárőr-kosztümömre, de ez most jó is, mert így minden feltünés nélkül fel tudok osonni a szobáinkba...
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime)   3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Icon_minitimeKedd Jan. 05, 2016 8:37 am

Amint Leo felpattan, úgy döntök, hogy én sem várok a csodára, kölcsönkérem Manu egyik ereklyeként őrzött műanyag fülét és az új trendnek megfelelően rongyos fülimádó halásznak öltözve megindulok a kikötő felé. Ernő úgyis mindig ott van, hátha tudok vele csacsogni egy kicsit.

Diszkréten távozom a fogadóból, de alig teszek meg pár lépést, amikor kis szarházi suhancok jól megdobálnak rohadt paradicsommal. Ahogy elnézem a helyi kölyköket kevésbé érdekli a jövőjük, egyelőre jobban hergeli őket, hogy a fülek szimbolizálta lázadás tönkreteheti a karácsonyukat. Szerencsétlenek.

Előre nem látható módon két sarokkal alrébb pár arisztokrata szintén rosszallását fejezi ki irányomba, ami vasvillával való megkergetésben nyílvánul meg. Meglassítva teret és időt elteleportálgatok a legközelebbi sikátorhoz. Persze szigoruan cikkcakkban, nehogy már lekövessék a mozgásomat.

Azonnal emgszabadulok a fülektől, ez nem tűnt megfelelő vegyülésnek. Sárral kicsit összekenem magam és újra úgy festek, mint ide érkezésemkor. Rongyos, büdös halász. Ezt a réteget nem zargatják, van nekik bajuk elég. Innentől az utam zavartalan. Megérkezve a kikötőhöz pár régi ismerősbe botlok. A srácok mnesszíről integetnek, ők még nem felejtették el az első találkozásunkat. Nagy hajbókolva kísérnek Ernőhöz, aki állítólag már nagyon vár engem.

Bekísérnek az irodájába, hellyel és meleg itallal kínálnak.
- Mi ez a nagy lovagiasság?

- Nézd barátom, úgy hallottam valaki nagyon étcsokoládét keresett és híre van egy kecses mozgású illetőnek, aki a környék egyetlen tehenét zavarta meg ellés közben. Én is hallottam a legendákat a ritka főzetekről, biztos vagyok benne, hogy közöd van hozzá, barátom.

Hirtelen belepirulok a nadrágomba, Ernő okosabb mint elsőre látszana.
- Akkor azt is tudod, miért jöttem?

- Természetesen, sokfelé vannak halacskáim, több mindenről tudok, mint hinnéd. De ne menjünk bele ki mit tud, itt még a falnak is füle van, gyere velem.

Egy hátsó kijáraton keresztül kisétálunk az egyik mólóra, egészen a végéig.
- Tudod, itt nyugodtan beszélhgetünk, az egyetlen, aki hallhat minket, az a tenger istene és amiről beszélni fogunk, azt ő nyugodtan hallhatja. Szóval, sikerült megfejteni a bojli titkát?

Kicsit zavarodottan, de biccentek neki, elvégre nem adott okot bizalmatlanságra, a kezdetek óta segítségemre volt.

- Egyvalamit tudnod kell. - folytatja. A bojli önmagában kevés. A szer hatása erős elektromos kisülés következtében fokozódik. A sors fintora, hogy a kisülések éjszakájára készítetted el.

Ebben a pillanatban tudatosul bennem, hogy a gyár vízhálózatába kell bejuttatni a szert. Abban a pillanatban, amikor a gyárba belevág a villám, a bojli aktiválódik és a vízkivezető nyíláson keresztül erős koncentrátumban távozik a tengerbe.

Ernő elismerően bólogat, mintha olvasna a gondolataimban.
- Honnan tudod ezeket?

- Azzal nem kell foglalkozz fiam. Amint visszajönnek a halak, visszatér az erőm és én magam nyitom meg a portálotokat hazafelé.

Nem győzök hálálkodni a segítségért. Az örömhírrel azonnal rohanok vissza az Agyagba, ehhez Manu segítsége kell, ő ért a rejtőzködéshez és lopózáshoz. Valahogy be kell jutni a vizes blokkhoz még sötétedés és a tömeg megérkezése előtt.

A bejáratnál egy polgárőrbe botlok, majd fellököm. Nagy ijedtségemben már azt hiszem magánzárkát kapok, amikor realizálom, hogy Leo is visszatért...
Vissza az elejére Go down
Batmanuel
Meteorbringers Team Associate
Batmanuel

Hozzászólások száma : 110
Tartózkodási hely : Szöged és Kalapácsod

Tulajdonságok:
Fajta: Gothami-latino
Kaszt: Politikus
Szint: első

3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime)   3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Icon_minitimeKedd Jan. 05, 2016 8:51 am

percekkel korábban...

Délelőtti kiruccanásomból én egy zsáknyi cuccal térek vissza: - Ho, ho, ho! Najó, ez már lejárt lemez. Lényeg, hogy ezeket sikerült lefoglalnom reggel. - pakolom ki az asztalra a követklező cuccokat:
4 db műfül, 4 db műbajusz, és
4 db Vívla Insulution póló, stencilezett portrékkal a forradalom vezetőjéről, műfülekkel...
3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Che-guevera-t-shirt-med-mickey-mouse-oerer
- eegen, kicsit elfajultak a dolgok... De legalább van álcánk, ha más irányba fordulna a szél. A kérdésem már csak az, a Boylert mikor kéne a vízbe dobni, ma kora délután, vagy a robbantás utáni reggel... mert ha a gyárból folyik be valami az öbölbe, akkor az elmoshatja a trutyit... vagy hiába csaljuk ide a halakat a méreg lehet nem tesz jót nekik...
Szóval... én arra savazok, hogy utána bójázzuk meg az öblöt...

_____________

miután mindenki visszatért, és a doki elmondta a terv ráeső részét...
- szóval előtte kéne bejuttatni? Van egy ötletem, átgondolom, aztán lehet kell majd segítség az előkészítéshez... adjatok egy órácskát előtte...
Vissza az elejére Go down
Batmanuel
Meteorbringers Team Associate
Batmanuel

Hozzászólások száma : 110
Tartózkodási hely : Szöged és Kalapácsod

Tulajdonságok:
Fajta: Gothami-latino
Kaszt: Politikus
Szint: első

3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime)   3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Icon_minitimeKedd Jan. 05, 2016 3:54 pm

- Ok, meg is van! - mondom némi pakolászás és farigcsálás után. Felkapom a Boylit, a vértündét és már itt semm vagyok. A többieknek annyi idejük sincs, hogy megkérdezzék: - Hát ezmeg ki?
Ja igen, álcában vagyok.

Míg a dokkok felé haladunk sűrűn magyarázom a lánynak a tehendőket, de csak lassan ülepszik. Biztos megint hadarok.

- El plan consiste en Jawa ha enmascarado con usted. MJ, tráeme a mí porque Atrapados a acariciar entre los tubos. Después de él, solamente viendo la conversación que se desarrolla y cuando me dé la señal, de que seguir adelante y poner cosas en el tubo apropiado, pero lo conecta al cable y el lado del tubo de experimentar este magnética bigyulát que la electricidad estática antes de que se llena de mierda relámpago, luego, cuando en bash flecha del dios y la carretera envía boya electrolizada. ¿Me oyes? ... ¿Lo entiendes?

hmmm... elmondom neki lassabban is:
- A terv az, hogy álcázunk téged jawának. Beviszel engem MJ-hez, mert rajtakaptál, hogy a csövek között szaglászok. Utánna  csak figyeled a beszélgetést ami kialakul és amikor megadom a jelet, le lépsz és berakod a cuccot a megfelelő csőbe, de rögzíted ezzel a dróttal, majd a cső oldalára tapasztod ezt a mágneses bigyulát, ami a villámcsapás előtti statikus elektromosságtól kurvára fel fog töltődni, majd amikor beüt az isten nyila, útnak küldi az elektrolizált bóját. Értetted?... Megértetted?

Bizonytalan bólintás a válasz, úgyhogy ráhúzom a zsákruhát és az egyik őr övével összefogom rajta. Maradj alacsonyan, és csak annyit kell mondanod, hogy: - Togo togu! Etee uwanna waa. Shumeneez un toyneepa. Utto nye usabia atoonyoba? Omu`sata. Utinii!

Ekkor a kis manónk csípőre teszi a kezét
3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) 2ezp5ci

- Ehh, csak motyogj, meg visíts, senki nem fogja észrevenni a különbséget.

Megigazítom a sapkámat és jelzem, hogy vezessen be.


A hozzászólást Batmanuel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 05, 2016 6:18 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime)   3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Icon_minitimeKedd Jan. 05, 2016 4:39 pm

@Batmanuel, Isithielandé

Ahogy a gyárba léptek feltűnik, hogy a termelés leállt. Valószínűleg az ünnepség miatt szabadnaposak a helyi alkalmazottak és pár javán kívül senki nincs ott.

A belépésetek zavartalanul zajlik és a maga MJ is érdeklődve figyel titeket, mellette egy szalmaszőke szótlan fiúcska van.

- Lám, lám csak nem a lázadók vezérét köszönthetem szerény gyáramban. Épp ideje, hogy tiszteletét tette nálam újra. lenne egy kis megbeszélnivaló magával. És Te kaptad el ?  – mondja MJ és hitetlenkedve néz a javának álcázott elf lányra – Az egész város ezt a denevérfülűt keresi erre állítasz be vele… Antoine kérlek vezesd ezt a kis szemfülest a csomagolóba és gondoskodj róla.
A fiúcska nagyjából egymagas az álcázott Izithel, az oldalára teszi  a kezét és a mondott helyiség felé tereli.

Ruto
, Te pedig kísérd az irodámba az urat -  a sötét mennyezetről egy árnyék rugaszkodik el és ér földet Manuel mellett, egy ember nagyságú vörös róka az.  Szájában tőrnyi fogakkal, kilenc farkát óvatosan mozgatja maga mögött.
Az irodában egy kényelmes székbe kerülvén Mj komolyabban elbeszélget az Első szintű Batmanuellel.
A kilencfarkú róka az ajtó elé ülvén, belülről figyelni az eseményeket.
Lehet, hogy MJ kicsi és öreg de nem hülye és a vállalat vezető CTO-ja lett valahogy....
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime)   3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Icon_minitimeKedd Jan. 05, 2016 5:49 pm

Legörnyedve követem a szőke srácot, hogy tartsam az azonos magasságot. Sokáig vezet a gyárban és közben az ünnep ellenére meglepően sok Jawát látni dolgozni. Keményen robotolnak ezen a részlegen. Az épp szünetre haladók közül egy párral lepacsizok. Az egyikkel még futólag szót is váltok a magam tört Jawézával annak ellenére, hogy a fiú elég türelmetlennek tűnik.
"-Utto nye usabia atoonyoba? (Akarsz használt droidot venni?)
"Go mob un loo?" (Mennyibe fáj?)
Ekkor a srác magával ránt és belök az egyik ajtón. Egy elég sötét terembe érkezünk láthatólag rég nem dolgozott itt senki. Holott ránézésre egy jól felszerelt csomagolóterem. Előttem ez a tábla áll:
"Kettes csomagolóterem jelenleg használaton kívül."
A srác egy pallóra tessékel. Ekkor konstatálom , hogy a terem feltehetőleg a közepén tátongó baromi mély feltehetőleg ragadozókkal teli lyuk miatt van használaton kívül. Ekkora húzom ki magam és kirántott kardal pördülve táma....baszki. A terem túloldalán a falra fölkenve találom magam. Orromból ömlik a vér. Aztán elsötétül a világ pár másodpercre.
Vissza az elejére Go down
Batmanuel
Meteorbringers Team Associate
Batmanuel

Hozzászólások száma : 110
Tartózkodási hely : Szöged és Kalapácsod

Tulajdonságok:
Fajta: Gothami-latino
Kaszt: Politikus
Szint: első

3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime)   3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Icon_minitimeKedd Jan. 05, 2016 6:14 pm

-Scúúúúzi szinyóóóri! - kezdem zavartságot tettetve. Najó, nem kell tettetni. - Itt valami félreértés lenni. Nem ismertni semmilyen Batmanuel. Hát nem tetszik megismerni? It's a mia... Má...nuel...lió--- Mánuellió vagyok, a vízvezetékszerelő. Manuelio Waluigi! Benvenútó, örvendek a szerencsének... - prábálom nem hagyni, hogy szóhoz jusson. - Betelefonáltak a központba, hogy valami ipari szennyeződés ömlik az öbölbe, és sajnos minden bejelentést ki kell vizsgálni. Szóval az a feladatom, hogy minden gyárat és raktárat végigjárjak, és ellenőrizzem a vezetékek állapotát, tudja, nincs-e megrepedve, meg megfelelő-e a nyomás és a hőfok... De úgy látom itt minden rendben, én meg már mennék vacsorázni, mert vár otthon az Aggiotti diLumanche és a cannelloni ai carciofi ravioli visconti rigatti pasta de la csúsz... amit csinált az én mamma míám! - mondom, lelkesen gesztulálva a kezeimmel.
3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Bgo7bn


- Szép mese - kezdi jeges hangon MJ - Majdnem el is hittem. Csak három apró hibát vétettél. Nem említettem semmilyen Batmanuelt. Ebben a dimenzióban nincsen telefon. Legalább nem próbálkoztatok meg olyan megbotránkoztatóan rasszista módszerekkel, hogy a társad elkezd a mi nyelvünkön hablatyolni. Különben is, túl magas ő egy jawának. Betörtél ide, és megpróbálsz hülyének nézni.

- Szkúzi, szkúzi... Nem akarom félbeszakítani a gondolatmenetét, de nem csak megpróbálom hülyének nézni...
-TE.. !!! - Robban ki MJ, és gyorsan keres valamit amit a fejemhez vághat - Hőfoka, meg a pálinkának van!

- Tusé. - mondom nyugodtan és leülök a székbe, amit gondolom csak elfelejtettek felkínálni. Mert ugye, mit mond a papagály a macska szájában? - Csak nemm beszarrrni, csak nemm beszarrni! - mondogatom magamban némán, mint egy mantrát.

- Lenne egy ajánlatom!
Na végre halálos csend üli be az irodát.... fasza itt a hangszigetelés és.

- Lenne... egy.... mármint... Neked... lenne egy ajánlatod? - zavart ideges nevetésbe kezd, miközben rám mutat és tekintetével keres valami értelmes lényt, akivel megossza a helyzet abszurditásából fakadó viccet... de csak a róka bámul vissza rá. - Mi az, hogy lenne egy ajánlatod? Itt te nem teszel ajánlatot, itt én vagyok a főnök és te nem vagy alkupozícióban!

- De.
- De nem!
- De igen, mivel még élek. - mondom vidáman... és remélem nem tévedek nagyot.
- Óó, igen? - ül vissza, látszólag bele megy a játékba - Mesélj!
- 1942-ben ismertem meg Dániel Zoltánt, akkor még nem sejtettem, hogy a rendőrség fizetett ügynöke. Akkor még nem sejtettem, hogy a rendőrség... - abbahagyom, legalább két fokkal hiegebb lett. - Csak vicceltem. Üzletet ajánlok!
- És mi lenne az üzlet tárgya?
- Azt nem tudom.
- Azt.. nem... tuhuduhdu - szinte fuldoklik a kényszeres nevetéstől, miközben én a legkomolyabb arcomat vágom. - Akkor miről is beszélünk?
- Arrol, hogy Te akarsz tőlem valamit!
- Óó.. ez érdekesen hangzik, kérlek folytasd. De előre szólok, ha nem tetszik, amit hallok, úgy jársz mint a barátod. Becsomagolunk és elküldünk Menzoberranizébe a szénbányákba, hogy a rossz gyerekeknek szenet bányássz.
- Tudod... egyes harmadik világbeli országokban azért rosszak a gyerekek, hogy legalább karácsonykor tudjon a család fűteni.
- Hehh... ez jó. De a türelmem fogytán.
- Mivel még mindíg életben vagyok, és beszélünk, arra következtetek, hogy még mindíg szükséged van rám...
- Ezt már mondtad, de ez csak kamuzás...
- ... mert el akarsz menni innen. - elhallgat - Vagy azért mert forró a talaj, vagy azért mert a saját bízniszedet akarod beindítani, de nem ebben a putriban... az indok nem is érdekel... de tudod, hogy hatalmam van, befolyásom van, tömegek hallgatnak a szavaimra és csak a jelemre várnak, hogy ha kell, lángba borítsák a tengert is... és tudok olyan kiutat ebből a dimenzióból... ahol a főnököd nem ér utol...

Ha ez egy rap-csata lett volna, most a földre ejteném a mikrofont...
De MJ tökéletesítette a pókerarcát legutóbbi ittlétünk óta. Nem tudok olvasni benne... csak reménykedem, hogy elég időt nyertem Isithieländé számára... Ha megoldja a feladatot, ígérem, megtanulom a nevét, ha nem, akkor úgysem számít.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime)   3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Icon_minitimeKedd Jan. 05, 2016 7:34 pm

@Batmanuel

- Igazából mindegy is ki maga - kezdi Miklós Junior mikor kellőképpen lenyugodott -  már belefáradtam a hazudozásaiba és a többi rossz kamu dumájába. A lényeg,  hogy a legutóbbi konzultációmon M azt mondta egy esélyt adjak a csapatának,  én most ezt megadom.  Ha ezt eljátszák akkor saját kézzel fogom feláldozni a komplett partyt Dagonnak vagy Culcunak vagy akárkinek még Teri néni lelki üdvét is megváltom ha kell. De, hogy okuljon is belőle, megjelölöm magát. Int a levegőbe aprócska kezével és az arcodba -valahol a bal járomcsont magasságában - fájdalom hasít - így majd minden szövetségesünk tudni fogja, hogy nem szívesen látott egyén.( Scar gained: Sign of MJ)

Elmondom mit szeretnék... - megdörzsöli a homlokát és rád néz komolyan, már-már meg is szeppensz - resisted mind controll -  fogja a szedett-vedett bandáját és hagyják el Hollópadlást örökre, és soha nem térjenek vissza. Ja és a nevetséges kis lázadását is befejezhetné.
Tudja hány halász és jó munkásember halt meg ezért az ügyért?

Sok, és fog is, mert Culcu, ellentétben az Én főnökömmel,  nem ismeri a megbocsájtás fogalmát. Csak az emberáldozatét.

Mit szól hozzá? Nincs igazán választása azt hiszem, ma ünnep van, de holnap végeznek ezzel a világgal és visszamennek oda ahonnan jöttek és utánna ugrálhat felőlem teknősök hátára és menthet királylányokat is.

Deal?
 
Most pedig hordja el innen a pörkölt bajszát, holnap nem szeretném a környéken látni..
Apropó a jawa aki magával volt remélem az enyém volt, vajon merre lehet?

Az ajtó kinyílik és úgy fest szabadon távozhatsz


A hozzászólást Eszka összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 05, 2016 9:02 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime)   3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Icon_minitimeKedd Jan. 05, 2016 8:25 pm

Kinyitom a szemem.  Érzem, hogy vonszolnak és, hogy meg vagyok kötözve. Fölnézek. Három Jawa az. Visznek becsomagolni? Majd megérzek valamit a számban. Édeskés massza. Baszki ez a VÉREM.
-Ne....ne...ne.-Mondom erőtlenül.Egy másik amelyik mellettem halad oldalba rúg.
-Omu`sata. (Kussolj.)
Próbálom kinyögni, hogy meneküjön de ekkor már nem én irányítok. A figyelmeztetés helyett csak az jön ki:
-Vréavristnekheh.
Úgy látják mellé beszélek ezért nem törődnek vonszolnak tovább. Közben tovább motyogok de egyre érthetőbben.
-Véhr ah vréh isteknekheh. Koponják a kophonyha thrnkl.
-VÉR A VÉR ISTENNEK. KOPONYÁK A KOPONYA TRÓNRA.-Ordítom ahogy beismerem ismételten csatát vesztettem önmagammal szemben. Majd úgy elkezdek vergődni, hogy a Jawák kénytelenek megállni velem legalább egy olyan "kussolj már stílusú megrugdosás erejéig". Amint közel jön az egyik tiszta erőből megharapom a bokáját. És ahogy fölvisít és elesik érzem, hogy szétárad a vér a számban. Ez méginkább csak fölhergel.  A másik kettő rémülten néz ahogy utánuk vetődök. Legalább a hátam mögé köthették volna a kezemet. Így viszont miután kinyírom őket könnyedén kiszabadítom magam az egyik halott késével és megszerzem tőlük az elkobozott kardomat. Annak amelyiknek a bokájából hiányzó darab miatt visítozik a képébe hajolok és átdöföm a kardal. Közben érzem a félelem szagát. Az utolsó dolog amit ő lát a vérelf őrült sötét tekintete.
  3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) 1269poi
Fölállok és próbálok küzdeni a gyilkos ösztöneimmel. De nem megy. Megállok egy helyben és próbálok gondolkozni. Mintha bevillana valami a célommal kapcsolatban és elindulok a szennyvíztisztító csövek felé.


A hozzászólást Isithieländé összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 05, 2016 9:12 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime)   3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Icon_minitimeKedd Jan. 05, 2016 8:53 pm

@Isithieländé

A vérgőzös ködöt hamar eloszlatja az, hogy nem azért jöttél ide, hogy 1 xp-s jawákat öldöss.
A küldetés, szennyvíz csövek, a bojli ismételgeted magadban. Kis kavarodás után végül megtalálod a helyet amit Manu említett, legjobb tudásod szerint igyekszel elhelyezni a tároló fiolát úgy ahogy kérték a társaid. Dexterity check successfull
Miközben az utolsó simításokat végzed mikor meghallod a sikító hangokat.
Bleiszkentrielre!  
Észrevették a hullákat és valószínűleg már keresik a tettest.
Kiút után kutatva az egyetlen jó lehetőségnek a menekülésre a csatorna kissé rozsdás szája tűnik. Ha megfelelően összehúzod magad akkor talán beleférsz

Pillanatokkal később már eszeveszett tempóban igyekszel magad bele gyömöszölni a csőbe. Éles látásoddal kiszúrod a  folyosó végén szalmaszőke fiút aki egy tucat jawával tart feléd.

Suttty....

Csúszol lefelé a hideg, sötétben a feltételezett kijárat felé.


Valahol a gyártól távolabb a kikötő partján...
A mólón kesergő öreg halász csak nézi a tengert. Régebben annyi hal volt errefelé, hogy csak belekellett nyúlni a vízbe szákkal és volt vacsora, most bezzeg. Anno még hatalmas makrélákkal is küzdött, kis híjján alul maradt de a tenger istene megsegítette és megmenekült.
Visszaémlékezése közben épp időben fordítja a fejét balra, hogy lássa azt a hatalmas seggest amit a csőből érkező karcsú alak visz végbe.
Ráncos, békafeje mosolyra húzódik:

3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Innsmo10
- Ma is megérte felkelni, mert ritkán lát ilyet az ember vagy béka vagy mi


A hozzászólást Eszka összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 05, 2016 9:55 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime)   3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Icon_minitimeKedd Jan. 05, 2016 8:55 pm

Lótuszülésben ülök a vendéglő szobájában, és a hagyományos elf meditáció alfa-, béta- majd gammaállapotába süllyesztem tudatomat. A késő őszi napsütés keskeny pászmákban éri a felsőtestemet, de én nem érzékelek belőle semmit.

Baj van. Érzem hogy a társaim hatalmas bajba kerültek, és akár a questet is bukó kihívással állnak szemben. Én viszont, ahelyett hogy a régi mese Égbejáró Lukácsaként rohannék megmenteni őket, ahelyett, hogy nekimennék az eredendő gonosznak és ezzel a kezemet, kardomat és önbescsülésemet veszíteném, tudatomat még mélyebbre, az ősi tündék delta-állapotába süllyesztem. Innen már csak egy vödör hideg víz, vagy egy hosszú napokig ork lábat melegítő nagyon büdös nejlonzokni tudna visszahozni a való világba...

És ekkor elérem a csapatteveapátiát. Érzem, hogy tudok beszélni Batmanuellel, mintha csak itt lenne mellettem. Tisztában vagyok a rá váró hatalmas kihívással, és azzal, hogy ez mennyire befolyásolja a questet, sorsunkat és az életünket...

- Hivatkozz K.-ra! Tudod, mennyit emlegettük! ígérj MJ-nek K. mellett legalább aligazgatói pozíciót! - üvöltöm bele a köztünk lévő űr sötétségébe... Aztán megszakad a kapcsolat, és én verítékezve nyúlok el a szoba padlóján.
Vissza az elejére Go down
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime)   3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Icon_minitimeKedd Jan. 05, 2016 10:43 pm

Egy dolgot nem hisz el az elf. Hogy 24 órán belül kétszer lesz fülhegyig szaros! De legalább sikerült visszaszereznem az épelmémet. Kitudja kit csináltam még ki tekintve, hogy csak az első pár percre emlékszem elég ködösen. Szerencsére nem ütött ki túl vészesen a vér mert nagyon kis adag volt. Egyszer beszívtam azzal, hogy benyeltem fél litert és közben még az áldozatokéból is. Na három nap múlva találtak meg egy folyó partján amint teknősöket ölelgettem. De az vagy nyolcvan éve volt. Még nem, hogy egyetemista de állampolgár nem voltam. Hátamon lebegve úszok a szennyben. Hagyom, hogy a víz partra vessen. Miközben erre várok észreveszem, hogy egy öreg halász figyel kikerekedett szemekkel.
-A nagyapám mesélt rólatok.
Nagyon kérdőn nézek rá. De ő föláll és leveszi a kalapját.
-Persze kisgyermekként azthittem ezek csak mesék. De a sellők akkor jelennek meg amikor valami nagy történik igaz? Ő is aznap látta hatvan éve mikor valami elmebeteg kalandozók megpróbálták megölni Dagont. A városból nem maradt semmi és harc végét pedig csak minden tizedik ember élte meg. Örülök, hogy tanúja lehetek valami nagynak. Mondja majd hátradől és csendben figyeli az eget.
Én kissé besértődöm azon, hogy lesellőznek és azt kívánom bárcsak mesélt volna neki a nagyapja a horgászbalesetekről. Akkor nem ülne itt. Majd vinnyogok valami sellőfélét. (Baromi egyszerű csak úgy kell mintha épp szivárványt akarnál hányni.)És kiúszok valahol messzebb a parttól. Nem érdekel már a szagom sem a kinézetem. A tüzijátékról nem szeretnék lemaradni. Úgyhogy keresek egy kényelmes háztetőt és onnan figyelem a történéseket és azon idegeskedem Manu élve kijutott-e.
Vissza az elejére Go down
Batmanuel
Meteorbringers Team Associate
Batmanuel

Hozzászólások száma : 110
Tartózkodási hely : Szöged és Kalapácsod

Tulajdonságok:
Fajta: Gothami-latino
Kaszt: Politikus
Szint: első

3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime)   3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Icon_minitimeKedd Jan. 05, 2016 11:25 pm

- Uno momento, Señor! - fordulok vissza az ajtóból csak úgy Colombo-san, egyik szemem kidüllesztve, a másikat kicsit hunyorgatva, mutató ujjamat jelentőségteljesen a magasba emelve.
3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Commission___waluigi_by_ratchetmario-d7hqbk7

Közben a tudatomat igyekszem kétfelé választani átmenetileg, s míg a politikust kapja MJ, addig Batmanuel megpróbál visszabeszélni a telegráfiába, és eldarálom gyorsan amit akarok kérdezni... remélem kapok rá választ is...

"Leó, M is akar tőlünk valamit... Biztos, hogy mi a jó oldalon állunk... már eddig is meg akartam kérdezni, de ahol én állok úgy tűnik M és K kapcsolata, mint Észak és Dél-Kórea viszonya, ahol K észak és mi meg a lövész árokban gubbasztunk a határon. Mit ártott nekünk M, hogy ..."

- Nem tudom nem észre venni azt a közönyét és undorát a hollópadlás és a helyiek iránt... Ön nem akar itt lenni, és halszagú békákkal dolgoztatni, vagy legalábbis lehet, hogy dolgoztatna akárkivel, de nem akar ennyire közöttük lenni. Itt élni a mocsokban ebben az elmaradott világban. A páratartalom is minimum huszonhétszerese annak ami otthon van, és a sótartalmárol már ne is beszéljünk...
- Már eljátszotta a türelmemet, hagyja el az épületet, amíg lehet!
- Por favor, mon ami, de én végighallgattam, hogy megtegye az ajánlatát, szeretném felhívni a figyelmét, hogy az enyém is áll még, sőt, a különleges körülményekre és a hatalmas szívemre való tekintettel megfejelem azt egy jól jövedelmező állással, egy sci-fi, vagy egy high fantasy világban a saját preferenciái alapján, és ha 5 percen belül telefonál, akkor egy késkészletet is adunk ajándékba....

"affrancba, ez a baj, ha autopilótán hagyom a számat, egyből átvált a teleshopra.... Boccs Leo, vissza kell térnem..."

- Ez most egy megvesztegetési kísérlet akar lenni?
- Megve... pfff... áááá... úgy hangzott, tényleg? Á, dehogy. De csak, hogy köztünk maradjon, miért, sikerült volna?
- Felejtsd el.
- Pedig az ajánlat egyszeri. Egy zsíros ügyvezetői igazgatói állás minden extrákkal, tiszta irodával, vagy akár egy külön irodaházzal, egy bizonyos...
- Most már elég! - ahogy felcsattan a hangja, a róka is felmorran.
- K.
- Mi? - zökken ki
- R. - lassan és jól artikuláltan mondom
- Hmm?
- Ampusz...
- Nincs pofád hozzá!
- ... mellett. De van pofám hozzá. Tulajdonképpen elég jól ismerjük K-t. Volt pár közös ügyünk és abban a pozícióban vagyok, hogy egy visszautasíthatatlan ajánlatot tegyek... de persze ha nem érdekel... akkor talán megkeresem vele Ludolfot.
- Suss - legyezget vallásos áhitatban, mint aki gonosz szellentéseket akar elűzni magakörül. - Ő... akinek a nevét nem szabad kimondani, annak a nevét nem szabad itt kimondan, mert akkor rossz dolgok történnek?
- Kinek? - értetlenkedek - Suss-nek?
- Nem, a Krampusznak, te idióta! -mérgeli fel magát a kis varázsmanó. Majd leesik neki is, hogy belesétált a csapdába - O-óó!
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime)   3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Icon_minitimeSzer. Jan. 06, 2016 12:58 am

- Nem, a Krampusznak, te idióta! -mérgeli fel magát a kis varázsmanó. Majd leesik neki is, hogy belesétált a csapdába - O-óó!


Halk pukkanás hallatszik, olyan mint amikor egy vízzel telt lufi durran az aszfalton.  MJ a szemed láttára veszti el az egyensúlyát, de csak egy pillanatra. Az arcán mintha több ránc lenne és és néhol szétreped a bőr, látni engedni az alatta lévő barnás húst. A szeme felakadt és csak a fehérje látszik belőle.

- Takarodj innen, amég tudom tartani magam...-hörgi az átváltozó Miklós Junior a karjai megnyúlni látszanak és az ujjain szaruszerű anyag kezd nőni - vagy most vájom ki a szíved és előrehozott áldozatot tartok Dagonnak, hogy kelne ki a hullámsírjából.

Immáron a kedves manó kevésbé jovális, a ráncok szabdalta,szétszakadt arcából mintha tüskék nőnének, a szemei vakon fókuszálnak feléd, de biztos vagy benne, hogy rád néz, és hosszú már karmokban végződő kezeivel az import mahagóni asztalt karmolja. A szép piros ruhája recsegve adja meg magát a hirtelen táguló bőrnek.
A metamorfózisának a közepén járhat tippeled,figyelembe véve a rövid időt ami eltelt, perceid maradtak, hogy elmenekülj.
Mert M és K szentségtelen fattya nem első szintűeknek való ellen.
3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Mj10
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime)   3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Icon_minitimeSzer. Jan. 06, 2016 7:52 am

... elterülök a padlón, de egyből vissza is ülök gyorsan lótuszülésbe, és megpróbálok visszajutni a delta állapotig. Ezek az összekapcsolódások sem a régiek már, mindig cliffhangerrel zárulnak, aztán várhatunk a következő bejelentkezésig hogy vajon mi is lett a főhős sorsa...

Agyam most már gyorsabban veszi az akadályokat, és ahogy lejutok a delta szintre, tudatom elkezdi keresi a nagy sőtét és mélységes űrben a denevéremberét. Hamarosan meg is találja, de nem csak őt, hanem az eddig joviálisnak tűnő kis manó MJ-jét is, akinek a Krampusz név hallatára teljesen elönti a szar az agyát és átalakul gonosz harci mikulászombivá...

Hirtelen még mélyebbre süllyedek, tudatom a ősi erdőtündék legendás epszilon állapotába merül. Itt már nincs jelentősége múltnak és jelennek, ismert és ismeretlen személyeknek. Agyamba egymás után érkeznek a jelenlévők emlékei és érzelmei: a kis sokfarkú róka öröme, ahogy cserepes virágot kap egy szöszi kisfiútól...  Szritidibi, a sarokban gubbasztó java meglepetése, amikor megtalálja az ezer éve eltűnt multidimenziós csavarhúzóját egy aranyfényű protokoldroidban... és végül a még kisgyerek MJ döbbenete és határtalan dühe, amikor az éppen férfiként élő K. odaáll elé és ennyit mond: - Muki, én vagyok az anyád...

- Baszki, Manu rossz lyukra lőttünk, menekülj, szaladj onnan gyorsan, amíg lehet! - ordítom bele megint az éjszakába - és bocsi a rossz tippért, a fene gondolta volna... - az erőm itt elhagy, és eszméletlenül esek össze.
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime)   3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Icon_minitimeSzer. Jan. 06, 2016 9:31 am

Nagyban majszolom az uzsonnámat, amikor Leo nagyon mély meditációba kezd. Szeme fennakad és valami furcsa nyelven kezd hadoválni. Hadd csinálja, ő dolga.

Már jó ideje mantrázik, amikor egyszecsak elvágódik a padlón arccal tomítva az esést. Az ütés felrázhatta a transzból, mert a tekintete azonnal kitisztult és felpattant, de mielőtt bármit mondhattam volna műzlivel teli számmal, újra megpróbálta elérni a nyugalmi állapotot.

Ő se tanul a hibáiból, miért kell neki pont az asztalon ülve csinálni ezt...

Már majdnem befejeztem az étkezést, amikor ismét elvágódott. Feje hátracsuklott és hanyatt vágódott az asztalon, majdnem leverve a tányéromat. Ahogy kiterült, szépen lassan lecsúszott az asztalról és elterült a padlón.

Eddig nem nagyon érte el az ingerküszöbömet a viselkedése, főleg mert egy szót se értettem abból, amit kántált, de elég érdekesen fest fennakadt szemekkel és mintha vérezne a füle.

Nem tudom mi lehet vele, de jobbnak látom stabil oldalfektetni, nehogy a saját nyálába fulladjon bele. Biztos ami biztos egy szakadt párnát is rakok a lába alá, hogy egy kis vér is kerüljön az agyába.

Gyorsan kerestem egy nagyjából tiszta rongyot, hogy a gyógytea elkészültéig hidegborogassam a túlhevült agyát. Elég puritán lehetőségeink vannak, de abból főzünk, ami van. Ha a bojli itt lenne, az tuti visszarántaná a világba...
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime)   3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Icon_minitimeSzer. Jan. 06, 2016 11:22 am

Lassan ébredezek, kóvályogva, érzem hogy a vércukor-szintem a béka feneke alatt van valahol jó mélyen.

- Adj egy harit doki - mutatok az uzsonnájára, és most még a tonhalas szendvics is ízlik, aminek egyébként a szagát sem állom.

A homályban szerzett információk lassan elhalványulnak agyamban, mint az álmok, de én megpróbálok belekapaszkodni, mert tudom hogy fontosak, sőt életbevágóak lehetnek. Ha kimondom őket, akkor valódi emlékekké válnak, amik megfoghatóak, eltárolhatóak, nem hussannak csak úgy el...

- Lehet hogy Manu bajban van, elment az ajándékgyárba. Felbosszantottuk MJ-t, akiből mikulászombi lett. Mellesleg ő nem más mint K és M balkézről született gyermeke - csak ennyit kellene mondanom, persze a kóma okozta kábulat maitt lehet hogy csak ökögésre és nyökögésre futja...
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime)   3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Icon_minitimeSzer. Jan. 06, 2016 12:38 pm

Leo kezd ébredezni, de csúnyán beverhette a fejét, valami tonhalast szendvicsből akar kérni, amit én speciell gyűlölök, de adok neki a műzlimből, majd olyan ízt érez amit akar. Viszont továbbra is érthetetlenül beszél. Sikerült kivenni annyit, hogy Manu... baj... gyár... zombi... M... K... fattyú. Nem tűnik bíztatónak, de nem hagyhatom magára.

Adok neki a csalánteából és várom hátha jobban lesz. Kis meditációval kérhetnék Ikon-segítséget, de nem merem magára hagyni. Bízom benne, hogy Manu kellően rafinált és tapasztalt a helyzet megoldásához, Isith viszont mást tészta, érte már érdemesebb aggódni.

Vajon mi történt, élnek még, sikerült a csíny...?
Vissza az elejére Go down
Batmanuel
Meteorbringers Team Associate
Batmanuel

Hozzászólások száma : 110
Tartózkodási hely : Szöged és Kalapácsod

Tulajdonságok:
Fajta: Gothami-latino
Kaszt: Politikus
Szint: első

3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime)   3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Icon_minitimeSzer. Jan. 06, 2016 1:32 pm

Megemelem a kalapomat a sarokban nyüszítő róka felé... ő már első kézből tudja, hogy mi jön most. - Árrivedeercsi! - és kilépek az ajtón.
Odakinn csilingelnek a vészcsengők, aminek tökre karácsonyi hangulata lenne, ha nem szaladgálnak fel, s alá totál pánikban a manók. 2-es szintű riasztás lépett életbe, mindenki hagyja el az épületet.

Mivel pont nem rám figyelnek, a falhoz lapulva osonok abba az irányba, amerre a társamat vitték, és nem a kijárat felé, amerre a jawák java özönlik.

Szóval beözönlök egy kisebb nagyobb helyíségbe. "1-es számú csomagolóműhely"
Szerencsére nincs már bent senki. A töppedtek csapot papot hátrahagyvakimenekültek innen.... miire ez a nagy felhajtás. Ha nagy baj lenne, már sikongatás, jajveszékelés és valami gonosz szörny ordítását hallhatnánk.

Ekkor sikoltások, jajveszékelés és valami gonosz szörny ordítását lehet hallani.

- Nu... erről beszélni... Mámmámíá! - felkapom az első kezemügyébe kerülö kis szerszámot (2 ajándékkártya és egy kombinéfogó, tudjátok, kicsomagoláshoz ) És átteperek a kettes csomagolóba.

Baleset mentes munkahely 364 0 napja. A teremben nem égnek a neoncsövek és egy hatalmas feneketlen fekete lyuk tátong a közepén. Ez lehet a "Szarluk"... Befogom az orromat és beszámolok az ugráshoz:
- 1, 2, 3... ja nem... 3, 2, 1, Gieronimo.... - de a lyuk szélénél megállok, mert észervettem, hogy a szemközti falon van egy elf formájú bemélyedés és némi vér...

- hmmm... que es interesante... - mondom, s elkezdem a vérnyomokat követni (közben egyre erősödő, törés zúzás hangjai hallatnak, néhány szerencsétlen helyi hülye bérmunkás sikongatásával és halálhörgésével...no mindegy... egyébként mehettem volna ki a főbejáraton Isi... Hisi.. Itsi... ööö... a véres elf nélkül)

uuu- MJ elém kerülhetett, mert széttépett jawákkal találkozom, bár a javuk nincs meg. Ezek sem mondják már, hogy: Utinii.

Innentől már nem test vonszolására utalnak a vérnyomok, hanem mintha valaki a saját lábán ment volna tovább.... Követem egészen a csövekig. Itt léphetett le. Zsír. Akkor viszont tüntessük el a nyomokat...
Egy slaggal gyorsan szétspriccolom a vérfoltokat. Már indulnék, amikor meglátom, hogy a szerkezet ernyedten lóg a cső egyik oldalán... Hát ennek nem lenne szabad ennyire láthatónak lennie és különben is... basszus, el van szakadva a drót.

Na basszus... hiába van meg a drót két vége, túl feszes volt és most nem ér össze, kéne valami, ami... hoppá, élőveszem a kombinéfogót és rácsíptetem az egyik, majd a másik végébe a drótnak... most már nem feszes, de össze van fogva. Elé húzok két dobozt, hogy ne lehessen könnyen rálátni. Minden rendben kész. Elfi is lemenekült (remélem), a boyler is a helyén. Most már semmi dolgom.
(elektrolizáló boylipult megszerelése skillcheck, lejjebb)

Elmélázásomból egy fura kis hang ébresztett föl. Azt mondta:

- Légy szíves, rajzolj nekem egy bárányt! - iggen, lelépni felejtettem el.
- Micsoda?
- Rajzolj nekem egy bárányt... - ezentúl minden to do lista, amit írok, az olajra lépni szóval fog záródni. Fölugrottam, mintha villám csapott volna le mellettem. Megdörgöltem a szememet, aztán jól kimeresztettem. És egy apró emberkét láttam, egy teljességgel rendkívüli kis emberkét, amint komoly figyelemmel szemlél.
- De hát... hogy kerülsz te ide?
Erre szelíden, és mintha valami nagyon komoly dolgot kérne, megismételte:
- Légy szíves, rajzolj nekem egy bárányt...
- Ne haragudj kiskomám, de én főleg műszaki tervezlést, rádió technikát és számtant és nyelvtant tanultam, nem tudok valami szépen rajzolni.
- Annyi baj legyen - felelte. - Rajzolj nekem egy bárányt.
Minthogy bárányt soha életemben nem rajzoltam, papírra vetettem neki az első dolgot ami az eszembe jutott.
- Nem, nem akarok elefántot. Az nem férne el az én pici bolygómon. Nálam odahaza minden apró az elefánt meg olyan behemót nagy.. Nekem bárányka kell. Rajzolj nekem egy bárányt.
- Óóó... de hát ez egy kis elefánt nagy füllel. Egész biztosan elfér a bolygódon, s ha összehajtod, még a zsebedben is.
Érzem, hogy a kedves hang mögött fogy a türelem... baszki hát az enyém is. De mivel ma már néhány embernél elrúgtam a pettyes labdát, nem erőltettem tovább.
- Na figyelj csillagszeműkém, van egy ajánlatom - közben havesen rajzolni kezdek a második ajándékkártyára. Érdeklődve figyeli, deminél közelebb van, annál nagyobb súlyként nehezedik rám az aurája, szinte fojtogat... vagy ez csak valami dezodor?
- Hát ez meg mi? Ez nem bárány... - kezdi, kissé mérdesebben
- De bizony az. Ez egy bárány, aki bent pihen a dobozában, mert fárasztó volt a mai nap és lassan esteledik. Ezek a lyukak azért vannak a ládáján, hogy rendesen kapjon levegőt, és hogy megleshesd őt....
- Ez az! Éppen így akartam! Mit gondolsz, sok fű kell ennek a báránynak?
- Miért?
- Hát mert nálam odahaza minden olyan kicsi...
- Biztosan elég lesz neki. Egészen kicsi bárány.
A rajz fölé hajol.
- Nem is olyan kicsi... Nézd csak! Elaludt...
3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Tumblr_m3lg5iehB51qz4yqio1_500
Közben lépnék le, de rám szól.
- Ezt hogy csináltad?
Gyerek játék, csak vesd be a szöveget, amivel megnyerted magadnak a hippiket is...
- Akár egy házról van szó, akár a csillagokról, akár a bárányról: ami széppé teszi őket, az láthatatlan. Ha valaki szeret egy bárányt, ami akár csak egyetlen példányban is létezik egyetlen papírlapon... vagy üdvözlőkártyán... annak épp elég a boldogsághoz, ha egy üres papírlapra pillant, mert ha utána behunyja a szemét, ott látja a bárányát.

- M., te mit látsz, ha lehunyod a szemed? - kérdezi tőlem. (mert van egy M az arcomon)
Ahogy becsukom a szemeimet érzem, hogy könnyek szöknek oda. Érzelmek tolakodnak be a szívembe és emlékek, melyekkel nem állok készen megküzdeni.
- Denevéreket - mondom neki - vigyázz a a bárányodra, most már te vagy a felelős érte. - azzal ott hagyom.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime)   3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Icon_minitimeSzer. Jan. 06, 2016 5:05 pm

@Batmauel:

Miután a fiút magad mögött hagytad, azt az utat választod a távozásra, amit előtted az elf fruska használt. Neki könnyű dolga lehetett lettlévén, hogy jóval karcsúbb nálad de végül neked is sikerül beleszuszakolnod magad a csőbe. ( Body check ) A polgármesterkedésből visszamaradt pocak nem kedvez az ehhez hasonló extrém sportoknak.
A ruhádat viseli meg legjobban a csúszás, hatalmas szakadásokkal reped meg a súrlódás hatására.
- Geronimoooo – kiáltással érkezel a vízbe, az arcodon ég a manó által megjelölt terület.


A mólón szobrozó halász nem gondolta volna, hogy egy nap kétszer is lát hableányt.. azaz ez a legutóbbi igen randa nőnek és ráadásul bajsza is van.
- Elnézést fiatalember - kérdi a vízből kikecmergő szakadt ruhás Batmanueltől – valami szezonális titkos csúszda van itten vagy mi? Az onokáim örülnének ez effajta szórakozásnak…
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Batmanuel
Meteorbringers Team Associate
Batmanuel

Hozzászólások száma : 110
Tartózkodási hely : Szöged és Kalapácsod

Tulajdonságok:
Fajta: Gothami-latino
Kaszt: Politikus
Szint: első

3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime)   3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Icon_minitimeSzer. Jan. 06, 2016 10:25 pm

-Igen, Señor! Abban az épületben, a jelszó K. - mondom, majd gyorsan retconnolok - ... de technikai okokból üzemen kívül kellett helyezni, mert néhány kisnövésűnek szálka ment a fenekébe. Mindenesetre, ha újra megnyitjuk, maga lesz az első akinek elmondom. Most viszont nem tud egy zuhanyzót valahol, mert odabent csőtörés van, akkora virgácsot nyomott az egyik törpe.
De az öreg csak megvonja a vállát, úgyhogy gyors tempóban megindulok a fogadó felé mielőtt a köd, vagy a viharfelhők besűrűsödnek... még jobban.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime)   3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Icon_minitimeCsüt. Jan. 07, 2016 12:34 am

@Isithieländé:

A tetőn vagy már vagy fél órája de ennyi hülyét még nem láttál. Mint a hangyák nyüzsögnek alul a percéletű lények és csak szórják a pénzt meg a dumát.
Ellátsz egészen a piacig, ahol szinte tolonganak az emberek, a főtéren meg valami emelvényt ácsolnak.
Épp a harmincötödik sirályt számolod meg, mikor placcsanást hallasz éles füleddel és egy tarka ruhába burkolt test esik vízbe ott ahol Te is csobbantál kábé.
Ez Manu lesz, de vajon miért nem a bejáraton át jött?

@Batmanuel:

Kissé szakadtan és vizesen indulsz az Agyag felé, ügyelve, hogy messze elkerüld a gyárat.
A pofacsontod viszket, vajon a kis manó mit rakott oda?
Majd megmondják a társaid, meg Izittel is el kell beszélgetned erről a fióla elhelyezésről. Hát nem egy műszaki a lelkem az biztos.

Vajon mihez érthet?

A helyiek ügyet se vetnek rád ahogy elgyalogolsz mellettük, lehet hétköznap feltűnő lennél de ma szinte mindenki maskarában parádézik, ha magát Cthunghát látnák lebegni itt tűzes gömbként akkor is ez a közöny jelenne meg az arcukon.
Legfeljebb sok sanityt vesztenének nagy hirtelen.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime)   3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Icon_minitimeCsüt. Jan. 07, 2016 6:47 am

Néhány óra szundizás után meglepően frissnek érezve magamat ébredek. Ahogy kinézek az ablakon, látom hogy sötétedik.

- Dokikám, oszt rágcsálnivalót szereztél-e? Tudod, estére a műsorhoz... - látom hogy nagyon el van foglalva a lombikjaival és a poraival. Nem tudom éppen mit csinálhat aranyat ólomból vagy fordítva, de el van merülve nagyon, így nekem kell beszerezni az esti partihoz szükséges rágcsát. Nagyon sóhajtva fejembe nyomom a bilit és elindulok a földszinti söntéshez.

- Mézsört kérnék fel a 3.6-osba, két kancsóval - mérlegelek, de szerintem elég lesz annyi. Ma nem ártana riadókészültségben maradni, ki tudja mit hoz az éj, úgyhogy Culcu Könnyei ma szóba sem jöhetnek. - Valami sósat hozzá - Asgaroth vagy hogy is hívják elég furcsán néz rám, de kerít egy zacskónyi rántott csirkeszárnynak kinéző valamit, ami jobban megnézve akár polipcsap is lehet. A körülményeket figyelembe véve nagy valószínűséggel az is. - Jaj, és majd elfelejtettem, gyümölcs is kellene, lehetőleg nem tenger típusúból - Astaroth motyog valamit az óra alatt hogy ez itt nem piac, de előszed néhány szottyadt narancsot a pult alól.

- Nagyszerű, köszi - fizetek, és indulok fel a szobába. Közben belép az ajtón Manu, csuromvizesen, mocskosan. Látom a bajszán kívül újabb ékesség virít az arcán, egy tetoválás. Hogy mikre nincs ideje, biztos árleszállítás volt a szalonban...

- Mi az ott egy pénisz? - kérdem, mert nem igazán vagyok otthon a gothami-latinok tetkós szimbólumaiban...
Vissza az elejére Go down
Batmanuel
Meteorbringers Team Associate
Batmanuel

Hozzászólások száma : 110
Tartózkodási hely : Szöged és Kalapácsod

Tulajdonságok:
Fajta: Gothami-latino
Kaszt: Politikus
Szint: első

3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime)   3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Icon_minitimeCsüt. Jan. 07, 2016 12:59 pm

Félóra fürdés után:

- Nem, az egy M. Mint Manuel. Mi lesz az alibink, mert most duplán fontos, hogy ne keveredjünk bele ami jön.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime)   3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Icon_minitimeCsüt. Jan. 07, 2016 1:44 pmVégre eljött a Mennydörgés Estéje ahol küldetéseteket lezáródhat és haza mehettek.

Az, hogy sikerül-e a csapatnak hazajutnia az csak a következő (3.7) részből derül ki.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Ajánlott tartalom
3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime)   3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime) Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
3.6 Day of the Roaring Thunder (Daytime)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Fejezetek, Chapters
 :: 
Load Game
 :: 
Third Game Cycle - Fisher Price with Tentacles
-
Ugrás: