ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates )

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Empty
TémanyitásTárgy: 4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates )   4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Icon_minitimeHétf. Jan. 11, 2016 5:35 pm

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Original_k

A szóbeszéd szerint innen indult a teremtés. A Főnök hat nap és hat éjjel dolgozott; az elsőn  bolygók és univerzumok jöttek létre egy intésére, a következővel benépesítette azokat és ez így ment a többi napon is. Vasárnap megpihent egy aszteroidán ami selejt volt. Segítőket is csinált magának, akik míg pihent átnézték a munkáját afféle szupervájzórként. A rossznak ítélt dolgokat egy köztes dimenzióba hajították be, ahova végül a megpihenést szolgáló bolygókezdet is került. A használhatatlan dolgok viszont létezni akartak, így mivel az Ő keze nyomát hordozták nem nyugodtak bele a sorukba. Kialakították a saját törvényeiket és birodalmukat.
Közülük a legtöbb esszenciával az aszteroida rendelkezett, a Teremtő lenyomatát hordozta kérges testén ezért hozzá idomult az itt kialakuló világ is.
Nevet is adott magának.
Origó.
Az első fajok betelepülésével kezdett fejlődni és pár dekád/eon alatt érte el a mai valóját.
Van itt minden ami egy jó kalandhoz kell, esőerdők sivatagok, hegyek, völgyek.
Mindenre gondolt Origó miközben terraformálta magát, sőt megnyitotta az univerzumot így más bolygók is elérhetőek lettek az idők folyamán. Mikor már önellátó lett az általa kialakított birodalom és látta, hogy nincs szükség rá álomba zuhant. Egyfajta katatóniás állapotba ahonnan csak a legvégső esetben ébred fel.
Álmát eddig semmi sem szakította meg
Minden kaland kiindulópontja ez a hely, a nulladik szintű karakterek Mekkája, és a magas szintűek pihenője. Meg persze mindenkié aki szintet szeretne lépni, itt megvan az a boost ami a  level progresst segíti elő.

A csapat ide tér vissza a Hollópadláson tett látogatásuk után.
A busz a város szélénél rakott le titeket, a kis gobbó sofőr csak annyit fűz ehhez, hogy a legutóbbi kapu nyitásnál keletkezett glics turbulenciás zavarokat okoz miatt csak itt tud parkolni. Különben is ha beljebb megy egyből megvágja a közterületes, mert nem váltott még idénre bérletet és hiába fejlődött az infrastruktúra sokat mostanában, de a dimenziók közti parkoló automaták még csak a tendertervekben szerepelnek.

( Ravenloft quest completed, 1000Xp gained, the full party level up, after sleep )

Meggyötörten és fáradtan vágtok neki az útnak a rég látott kocsma felé mellettetek a négy kis javával. akik csodálkozva figyelik a város és igzatottan karattyolnak a nyelvükön.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates )   4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Icon_minitimeKedd Jan. 12, 2016 2:20 am

@Dr. Casanova Boltar: A buszon való alvás segített de egy teljes nap pihenőre van szüksége a szervezetednek - lehet az is kevés -, hogy kipihend a villám okozta traumát. Asztrálszemedet óvatlanul kinyitva fura dolog tűnik fel a társaid auráján. Egy sötét vérszínű pecsét amire jól kivehetően a  " Kalak máguskirály tulajdona" van írva.
Basszus az átok, már  el is felejtetted.
@Leonidas: Még a fizikai tested jó kondicíóban van, a tudatod teljesen kimerült. Rég gyakoroltad a testen túli alfa,béta, gamma állapotot és akkor se fejlesztetted tökélyre. Most úgy érzed mintha átment volna a szellemeden egy úthenger. Optional perk: Trans skill
@Batmanuel: A gyár felgyújtása és a villámok által megölt áldozatok súlyos koloncként húzzák a lelkiismeretedet. Te jó vagy, hisz  a gonosztevők ellen harcoltál Gothamben, hogy történhetett mindez? A négy jáva megmentése oldani látszik az állapotot, de ha sikerül is hazajutniuk, nem lesz ami emlékeztet a jó cselekedetedre, csak a rossz marad. Akkor pedig elveszel a bűnben. (New mission for Batmanuel: Save your soul, get something to live for)
@Isithieländé: Talán Te vagy az egyetlen a csapatban aki most boldognak érzi magát. Találtál magadnak egy jó csapatot, kijutottál Hollópadlásról  és nem mellesleg  a szakdolgozatod maga lesz a mestermunka, hisz láttad Dagodt felébredni - erre hisztérikus röhögésben törsz fel.

A városban hatalmas változások mentek végbe legutóbbi látogatásotok óta. Ipari forradalom, benzinmotoros és sugárhajtású gépek de a legmeghökkentőbb a kábeltévé.
Még a szegénynegyedben is minden viskón tányérszerű parabolák hirdetik a média mindent leigázó hatalmát.
Olyan univerzális templomok mellet haladtok el, ahol mindegy melyik istenhez imádkozol csak fizesd ki az óradíjat. Tibi kocsmáját megközelítve sokasodnak a lébecoló kalandozók.
Fura, hisz nemrég minden trükköt be kellett vetni, hogy sokan legyenek - gondoljátok.


Meglátva a kocsmát eltátjátok a szátokat a Tibi kocsmája táblán pirossal áthúzva a hangzatos Síró Törpe név áll (@Leonidas, @Isithieländé: tünde szemetekkel kiszúrjátok az apró betűs részt Under new management )

A környék is megváltozott ahol egykor a Tibi és Norbi  ívója volt. Igaz legutóbb egy meteornak köszönhetően a hely fele megsemmisült de ennyire nagy volt a baj?
A becsapódás helyén egy világító juharfa meredezik az ég felé, magassága a mellé épített könnyűszerkezetes tákolmánnyal dacol. Apró fénylő bogarak mászkálnak rajta és néha egy-egy elszakadva a fától belerepül a vak világba.
Vajon olyan sokáig voltatok távol, hogy egy juhar ekkorára megnő és különben is mi van Tibivel?

A kocsmába belépve seholse látjátok a kétfejű kocsmárost, a pult mögött egy olyan alak áll akit nem tudtok hova tenni. Minden szemszögből máshogy néz ki, és ahogy mozog és fordul folyamatosan változik a ruhája és a kinézete.
4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) 84892073
Szerencsére Ancsa, a kék nőstény farkas az asztalok között tevékenykedik, felismer titeket (biztos megdobta az Intelligence Checket)és int, hogy üljetek le mindjárt megy.
A székek kényelmesek, az asztal és a helyiség is tiszta, mégis mi az öreg ördög haragja történhetett itt?

Pár perccel később hozza is az italokat (két mézsör az elfeknek, sima a doktornak és egy száz százalékos gyümölcslé a de-ne-vérembernek, a kis javákat nem tudta hovatenni ezért szénsavmentes ásványvízet kaptak, hogy a böfi ne bántsa a pocakjukat lévén, hogy a csuklyás gyerekeknek nézte őket Ancsa) és beszámol a történtekről.
Miután eltüntetek és félig porig rombolt ívóból, Tibinek és Norbinak tele lett az ötvenes méretű bakancsa a kocsmároskodással. A biztosítási és a megspórolt pénzéből elment nyaralni és kiadta a helyet az alkalmazottakkal együtt Kaméleon Dávidnak.  Aki jó főnök volt, bár eleinte bántotta a szemét mindenkinek az állandó változása de hozzászoktak. Jó üzletember volt és az egész bizniszt a Glicsre építette ki.
Kiderül az is, hogy viharos távozásotok jó pár évvel ezelött volt és egy dimenzióközi textúra hiba maradt a helyén. Ahol az alacsony szintű kalandorok Bágg-bogárra vadásznak, mert az állítólag segíti őket a szintlépésben. Ezeket a fiatal kalandvágyó lelkekre a csíter nevet ragasztották a helyiek.
És... - de Ancsának mennie kell és nem bírja befejezni, mert indul a forgalom és a pénzt nemcsak a sárkányok és a kapzsi fogadósok szeretik.
Ancsa is .
Nagyon.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates )   4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Icon_minitimeKedd Jan. 12, 2016 8:37 am

Újra és újra látom magam előtt a villámlást, átélem, ezerszer. Álmodom vagy megint beragadtam egy párhuzamos dimenzióban? Mi történik? A távolból egy hangot látok, de hogyan láthatom? Leo az, de mit akar? Szólongat, egyre közelebb jön hozzám, de nem hallom mit mond, csak látom, de hogyan?

Ahogy közelebb ér és megszorítja a karom, egyszercsak felpattannak a szemeim. Egy buszban vagyok, egészen pontosan a hátsó üléseken fekszem, miközben Leo felettem áll és negédes mosollyal a száján csak ennyit mond:
- Hazaértünk, doki.

Feltámogat és mankóként támogat Tibi kocsmájához a jól megérdemelt italunkért. A többiek bágyadtan követnek minket. Nagyon sok minden megváltozott. Én személy szerint nem jártam itt mióta a Felkent elküldött minket, nulladik szintű senkiket zombikat kergeti, meg farkasokat pesztrálni. Kicsit bántóak a fények, de örül a szívem, amikor meglátom Ancsát.

Leo a felújított törzshelyünknél ültet le az ablak mellé, félelmetes mennyire emlékszik a részletekre. Kapok is egy korsóval a kedvens szűretlenemből. Körbenézve megakad a szemem a pultoson, szinte szédülök a pörgéstől. Ahogy ismét kinézek az ablakon, észreveszek egy világító juharfát. Elképesztő színáradatban szikrázik, fényló szárnyas apróságok zengik körül és csak úgy árad belőle az energia. Megfoghatalanul hívogató a ragyogása.

- Ti is látjátok?

Kérdés közben lassan visszafordulok és az asztaltársaságom láttán majd beesek az asztal alá. Őket is másképpen látom és, mi az ott...???
Látom őket, az aurájukat és nagyon nem tetszik amit látok, Remegő hangon, felülírva korábbi kérdésem jelentőségét, már-már dadogva kérdem tőlük:

- Ki az a Kalak?
Vissza az elejére Go down
Batmanuel
Meteorbringers Team Associate
Batmanuel

Hozzászólások száma : 110
Tartózkodási hely : Szöged és Kalapácsod

Tulajdonságok:
Fajta: Gothami-latino
Kaszt: Politikus
Szint: első

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates )   4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Icon_minitimeKedd Jan. 12, 2016 10:37 am

A rézbőrű kis jawa, Hóruz azt mondja, ha adunk nekik elég pénzt és útbaigazítjuk őket a legközelebbi transzdimenzionális járathoz, akkor cserébe fejenként egy cuccot kipofoznak nekünk... mármint megjavítanak/szétszednek/átalakítanak/összeraknak... ami kell... Rögtön kapnék is az alkalmon, hogy új szárnyakat kérjek, de aztán eszembe jut valami... - Figyu srácok, mi amigo amigo en la toalla... ööö.. a haverom, haverjának a törölközője kék halált halt... talán az lenne a legfontosabb.
- Yukusu kenza keena. Ikee weeza tuputa po baba. - mondja Leónak, és próbálja elvenni tőle a törölközőt.
- Hé ezt nem adom, Utini-Utini... meg kéne titeket Ütini! - hadakozik velük az elf.
- Tando un eyata! - mutogat magára, a törölközőre, meg Leóra Iziz. - Javítom barátnak meg! Egy nap.
Lassan eljut az infó az elfhez is, és bizalmatlanul de elengedi.
- Shumeneez un toyneepa. - tartja a mocskos kis kezét Oziriz, egyértelműen a pénzünkre pályázva... úgy kell szétválasztani őket.
- Pihentessük a témát, legalább amíg alszunk - szól a legkiegyensúlyozottabb közülünk. Isith..


- Ki az a Kalak? - kérdi a Doki.

Előveszem a batmobilom... a koszos kis jegyzetfüzet hóllópadlásról a szemünk előtt alakul egy bájfon8-assá. Bepötyögöm a keresőbe Karak nevét:
- "Karak, a bölcs róka (Vuk nagybátyja). Szülei halála után befogadja a kis rókét és megtanítja a..."
- Kalak, L-el - vág közbe a doki.
- Ja, mea culpa. Hmmm.... Kalak... úgy nézem valami perzsa név... a teremtő isten hírnöke volt valamikor... állítólag... voltak egy időben haverjai, de blablabla... kilépett, vagy valami és megalakította a tudatformálók lovagrendjét... Athas-on uralkodik... gondolom ez valami bolygó, két holddal és egy vörös törpével... (ami egy kifelyezetten kicsi, többnyire gyengus csillag)... pero... ööö ... sino que csak Tír régióját uralja teljesen, mert a többi lakhaatatlan... ugyanis ez valami DnD határvidéken van, és külső fenhatóság nemigen ér ide, ami istenek meg voltak, azok már... han muerto... megdegeltek... hmmm.... várjatok egy kicsit!
Hátramegyek, beszélek valamit a pultossal, az bólint, kis idő elteltével egy kisebb dossziéval jövök vissza.
- Kinyomtattam a cuccot, hátha megint olyan helyre megyüünk, ahol nincs szélessávú internet. - a többiek csak néznek rám... látom, hogy tőlem várják az információt, hogy végre fontos vagyok, végre felnéznek rám, végre... Leó is horkol. - Ehh... maldita sea! Majd végigolvassuk máskor, a lényeg, hogy Kalak egy boszorkánykirály, vagy Warlock, aki zsarnok módjára uralkodik a világán, ahol mindenki rabszolga, meg mutáns, meg hobbit, meg elf... -szúrós szemek kereszttüzében vagyok- és ilyen Medmekszes az egész szutyi, csak mellé tele/pszihopata mindenki... miért is fontos mindez?

Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates )   4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Icon_minitimeKedd Jan. 12, 2016 10:56 am

Egyre tágulóbb pupillával hallgatom végig Manu mondókáját, úgy csodálkozok rá a modernkori eszközökre, mintha nem is innen indultam volna. Közben azon töröm a fejem, hogy a rugós számszeríjamat vagy Törcsit szeretném-e megjavíttatni, de szótlanul ülök, amikor Törcsire helyeződik a hangsúly.

"Kalak máguskirály tulajdona"

Folytatom továbbra is remegő hangon. Valaki, valahol, valamikor megjelölt benneteket. Az aurátokra vérrel kötöttek billogot. Ez egy átok lesz, de túl fáradt vagyok, hogy jobban rá tudjak pörögni.
Vissza az elejére Go down
Batmanuel
Meteorbringers Team Associate
Batmanuel

Hozzászólások száma : 110
Tartózkodási hely : Szöged és Kalapácsod

Tulajdonságok:
Fajta: Gothami-latino
Kaszt: Politikus
Szint: első

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates )   4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Icon_minitimeKedd Jan. 12, 2016 1:23 pm

Nézem, ahogy a doki elmélyülten bámulja a törött nyilpuskáját.
- Fogadok, még fel is tupírozzák neked picit. Mondjuk festenek kis lángocskákat az oldalára, attól minden 20%-kal kúlabb. - azzal a mozdulattal elveszem a tiltakozni nem képes társamtól a fegyverét és a jawáknak adom. - Kuruzzátok meg ezt a ko lopo keezát, de legyen kész takiik, különben nem lesz toineepa! Comprende?
Ay, dios mio... fáradt lehetek én is, mert a nyelvi struktúrám összeomlani látszik. Előleg gyanánt átadom a kis manóknak az aranyfogat, amit a kártyaasztalról csentem... ettől fellelkesülnek és pezsegni kezdenek a cuccok körül. Láthatóan az ő eszközeik is visszanyerték a high-tech-garbage szintjüket, így előkerül a fúziós vágó, a hydrospanner, az ionsugárvető és hasonlók... de még egy kis pit droid is ott szorgoskodik körülöttük... nem akarom tudni hol volt előtte.

- "Kalak máguskirály tulajdona" - mondja a doki továbbra is remegő hangon - Valaki, valahol, valamikor megjelölt benneteket. Az aurátokra vérrel kötöttek billogot. Ez egy átok lesz, de túl fáradt vagyok...

- Hmm... ez jó hír. Mármint még jó, hogy csak ránk, de legalább rád nem, nem igaz?
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates )   4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Icon_minitimeKedd Jan. 12, 2016 1:29 pm

- Amíg nem pihenem ki magam rendesen, addig nem vagyok képes a tiszta látásra, egyelőre csak Titeket látlak.

Azzal a lendülettel ásítok egy nagyot és kérdően nézek Ancsa felé, hátha tud intézni nekünk egy kényelmesebb szállást.

Amikor kijön a következő körrel, diszkréten rákérdezek nála. Első nekifutásra a régi énemből indul ki és morogva közli, hogy messze még a holdtölte, addig bizony töke van a menyasszonynak. Miután látja rajtam, hogy szó sincs ilyesmiről, jelzi, hogy intézkedik az érdekünkben.

Nem sokkal később, szinte még csak kortyoltam a sörömből, már vissza is ér egy hologramos ujjlenyomat-olvasóval. Mindenkitől leveszi a mintát, majd hozzáteszi, hogy első emelet, utolsó ajtó balra, kertre néző.

Mindenféle gyanu nélkül nyújtom a kezem. Ledöntöm a sörömet és asztalt bontok.

- Pihennem kell, reggelinél találkozunk, azzal elindulok a szobánkba.
Vissza az elejére Go down
Red Riding Hood
Meteorbringers Team Wannabe Player
Red Riding Hood

Hozzászólások száma : 4
Tartózkodási hely : Mindegy, csak jó helyen legyek.

Tulajdonságok:
Fajta: Wer-e-a-wolf
Kaszt: Kezdő Vándor féle
Szint: 0.

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates )   4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Icon_minitimeKedd Jan. 12, 2016 6:20 pm

Míg a mese fonala, s hőseink a maguk dolgaival vannak elfoglalva, csendesen várakozom a kocsma sötétebb sarkának egyik kietlenebb, s rejtettebb sarok boxában. Köszönhető ez annak, hogy lekapcsoltam a fényeket magam körül. Szóval homályos, árnyakkal telt csendben várakozom, s néha fel-fel pillantok a jövevények felé, akit Ancsa, drága nagyapám másodunokatestvérének a lányának a harmadik generációs ükunokájának a lánya, szóval aki szinte istenítette ezt a bandát, mikor én megérkeztem. Ancsa távoli rokon, de annak idején, mikor még én magam is csak a lompos farkamat kergettem körbe-körbe, bizony sokszor összeült a Falka, s emlékszem, sokat, nagyon sokat beszélt erről a szedett-vedett bandáról.
Ahogy a csuklya alól méricskélem egyiket másikat, néha az fut át az agyamon, hogy Ancsa mikor dicshimnuszokat zengve mesélt eme hősökről, kicsit talán túlzott, vagy a bolhák által terjedő nyavalyák egyikétől félrebeszélt.
Mindenesetre tovább kortyolgatom habos, korsós sörömet, s a vörös csuklya alá rejtve arcomat gondolataimba mélyedek. Ancsa néha az asztalomhoz lép, ilyenkor bátorítóan sustorog a fülembe, csatlakozzak teljes nyugodalommal a vendégekhez, egyenlőre azonban nem érzem, hogy bizalommal fordulhatnék hozzájuk, bár látva a fegyvereket, amik az apró jawak kezei alól kerülnek elő biztosan volna mit tanulnom tőlük.
Hegyezve füleimet, pont midőn bátorságomat összeszedve állnék fel, hogy oda lépjek hozzájuk hallom meg, hogy pihenni tér egyikük, s ebből kifolyólag, döntök úgy, hogy inkább talán pihenésre van szükségük, s jobb nem zavarnom. Majd holnap reggel első dolgom az lesz, megosztom velük fene nagy problémámat.
- Ancsa, mein Schatzi! - szólítom meg drága rokonom, mikor elhalad az asztalom mellett - Még egy Bier, leszel szíves? Danke! - azzal hátradölök, s az üres korsót eltolom magamtól.

Vissza az elejére Go down
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates )   4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Icon_minitimeKedd Jan. 12, 2016 7:11 pm

Nem tudom, hogy merre megyek csak követem a többieket. Így csak nagyoooon lassan csodálkozok rá a körülöttem elterülő világra. Az elektronikára, a mindenfelé sürgő kalandozókra,
a járművekre. Lehet, hogy olyan ez mint amikor komoly lelki trauma éri az embert és sokáig föl se fogja. Bár feltehetőleg a néha visszatérő véresős vízió utóhatása.
Talán a felszolgáló farkasra tátom a számat leginkább már csak azért mert nagyon bírom az efféle állatokat. De a többiek sincsenek jobb bőrben ránézésre. Kiváltképp a doki.
-Mi lenne ha pihentetnénk a témát amíg alszunk?-majd fölállok és elindulok a szobába a doki után. Amiért nőstényfarkas felszolgáló eléggé csúnyán néz rám. Nem értem miért. Nekem a doki
teljesen jófejnek tűnik. Nyilván nem a fénykorában ismertem meg de semmi bajom vele. Felballagok a szobába és bedőlök az egyik ágyba. Majd előkaparom azt a fogat amit még a zsákból szereztem
Izmouthban. Nézegetem egy darabigs megállapítom, hogy ezek nem tünde rúnák rajta. Majd mély álomba zuhanok. Megint a szokásos. Ortega a gyilkos, lemészárolt családtagok, melegség, véreső.  De most nem ugrok fel hanem helyszínt vált az egész.
Már nem is teljesen olyan mintha álmodnék. Egy rét közepén állok. Körülöttem fák mindehol.  Valami mozgást érzékelek. Aztán egy kis fehér valami robban ki a bokrok közül. Elrohan a lábam
között.
-Hé állj meg!-és ezzel rávetem magam. Sikerül elkapnom majd a levegőbe emelnem a kölyökfarkast. Egy picit kapállódzik megpróbál megharapni aztán szemkontaktust teremtünk és megnyugszik.
Úgyhogy óvatosan leteszem a földre.  Kicsit liheg majd ismét megpróbál megharapni immár játékosan. Lehajolok hozzá és ekkor veszem észre, hogy a nyakamban ott lóg az összerúnázott fog.
(Intergalactic lore skil check: success) Ekkor esik le mi ez. Az ősi Anuit törzsek használták ezeket a medálokat, hogy megidézzék totem állataikat. De haláluk után nem sokaknak aktiválódtak újra és nagyon ritka volt, hogy egyáltalán olyan
kezekbe kerültek amik egyáltalán passzoltak az adott állathoz. Az áramütés biztos a kapcsolat lehetett ami összekötött engem a farkassal. De ha minden igaz akkor valahogy meg tudom idézni a valós világban. Ránézek az állatra.
-Figyelj én most eltűnök de amint tudok visszajövök érted.-mondom ahogy szép lassan fölébredek.

Isithieländé leveled up from 0 to 1
Perk gained: Summon wolf


 Majd eldöntöm , hogy azonnal rituálét kell tartanom.


A hozzászólást Isithieländé összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 13, 2016 9:28 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 405
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates )   4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Icon_minitimeKedd Jan. 12, 2016 8:13 pm

- Doki, hazaértünk.

Mennyire jó dolog ezeket a szavakat kimondani, el sem tudtam volna képzelni. A doki eléggé bágyadtan áll mellettem, csak egy "Roooarrgh ur roo." hozzászólásra van ereje.

- Igen doki, nekem is rossz előérzetem van - válaszolok neki, és már meg sem lepődöm azon hogy miért is beszél vukiul, és én meg miért értem. Csapat-teleapátia, gondolom közönyösen. Fáradtak vagyunk mindketten, az asztál- és a mentál síkon is omladoznak védőbástyáink, ilyenkor könnyen megy az összekapcsolódás...

Ahogy beérünk a kricsmibe (bocsánat, ez már nem a régi talponálló, szóval a szórakoztató-központba), hirtelen elkezd a zsebem pityegni. Ping, ping, ping, nem akarja abbahagyni, ping, ping, amíg bele nem túrok és elő nem veszem a rég nem látott telómat. A zavartan kérek elnézést a többiektől, miközben pironkodva próbálom lelőni a galaktikus messengert. Vagy két éve nem jutott már wifi-jelhez a drága, most próbálja bepótolni az elvesztegetett időt.

Ahogy látom a legtöbb üzi K.-tól jött, aki eleinte még türelmesen, aztán egyre agresszívabban követelte tőlünk a quest elvégzését. Végül annyira méregbe gurult, hogy már csak egy képet küldött:

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Jfum54

- Na már csak ez hiányzott - dobom oda a telót az asztal közepére a társaimnak - alig hogy megérkeztünk, megint figyelhetünk majd feszt a hátunk mögé, hogy melyik sötét sarokból érkezik a következő pénzéhes fejvadász.

Bármennyire is fáradt vagyok, muszáj lesz írni egy üzenetet K.-nak, ha nem akarjuk, hogy másnapra lekapcsoljanak. Sóhajtva visszaszerzem a telefont és elkezdem bepötyögni az üzit:

BOCS A KÉSÉSÉRT STOP HOLLÓPADLÁSON RAGADTUNK STOP REMÉLEM NEM GOND STOP LEROMBOLTUNK OTT NEKED EGY OJEKTUMOT STOP DESTROY THE FACTORY (1/3) OK? STOP EGYÉBKÉNT JÓL VAGYUNK STOP ÉS TI? STOP MJ ÜDVÖZLETÉT KÜLDI PUSZI STOP VÉGE

Hamar jön a válaszüzenet:

BIZONYíTÉK? MEGHALTOK!!! STOP STOP STOP

- Hm, lehet hogy bajban leszünk, kell neki bizonyíték, mi meg ott hagytuk Nikon fotóját... - mondom a többieknek. Amondó vagyok, hogy amíg nem találunk ki valamit addig kétszer is ellenőrizzetek mindent, nézzetek be minden sarokba - miközben ezt mondom, megakad a szemem az ivó legsötétebb sarkában minket figyelő nőszemélyen. - Ne nézzetek oda... - mondom - de az a vörös például gyanús, felettébb gyanús...

Aztán a doki után hamar én is bandát bontok, és elindulok fel a szobánkba. Lefekvés előtt még előveszem a zsákmányolt hapszichológiai kötetet és felütöm, hogy egy kicsit olvasgassak. Így kezdődik:

"A ősi tündék meditációja csodálatos dolog. Hatalmat ad az egyénnek a teste és a szelleme felett, uralhatja környezetét, kapcsolatba léphet közeli és távoli ismerőseivel, örömet okozhat nekik, de akár meg is félemlítheti őket. Mindezen hatalomhoz azonban edzett testre és fegyelmezett lélekre volt szükség. A különböző fokozatú transzállapotok elérése nem gyerekjáték, csak hosszadalmas tanulás után valósítható meg.

Ezzel szemben a tüsszentés... az magától jön. Az egyén csak beleszagol valamibe, és máris hangsebességnél is gyorsabban hagyják el a lényét az összevissza kavargó gondolatai, a csapongó érzelmei, na meg persze a takony is. Ha ezt a tiszta, váladék- érzelem- és gondolatimentes állapotot meg tudjuk tartani egy kicsit hosszabb ideig mint egy pillanat, akkor máris ott vagyunk, ahová őseink jutottak el a meditációval..."

Eddig bírom, a szemeim leragadnak és elnyom az álom...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates )   4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 1:46 am

A Hollópadláson töltött idő és az ott történtek után már-már a végkimerülés határán vagytok és vánszorogtatok be a Tibi kocsmá  azaz a Síró Törpébe.

A nyugalomban elfogyasztott sör illetve gyümölcslé jól esik az már kevésbé, hogy az Univerum legveszélyesebb nője a véretekre szomjazik. Az agresszív üzenetekből kiderül, hogy most nem éri be azzal, hogy zakót csinál belőletek.
Az átok csak hab a tortán, de túl fáradtak vagytok ehhez és felmentek a szobátokba pihenni.
Ami meglepően tágas és az ágyak kényelmesek, hol vannak azok a katonai priccsek amikben még a rested módosítót se kaptátok meg az alvással.

Álomba merültök és ki-ki a sajátjába de egy dolog megegyezik benne.
A Batmanuel doksiaiban és az Agyagban látott máguskirály megjelenik álmotokban, egy ideig mereven bámul Titeket, és mikor kényelmetlenül kezdtek forgolódni az ágyaitokban csak annyit mond:

- A lelketek az enyém!
4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Tumblr_ncmnl0mo4j1ruqqm0o1_400
( Every time when the cursed players rests, the nightmare will pop-up and disturb the dreams )

Izzadtan, egyszerre riadtok fel a hagymázas rémálomból de a fáradtság most hasznotokra válik és visszataszít Titeket a pihenés mezsgyéjére.
Mikor felébredtek úgy érzitek magatokat mint az a csaj a meséből csak nem a herceg csókja ébresztett Titeket hanem az apró javák sipítozása.
- Utini! Utini!
Ők Manu ágya körül aludtak és úgy fest ki is festették megmentőjüket és környezetét. Fajuk rúnái és írásjelei borítják a szobát, és Batmanuel leégett bajszát is kihúzták erős alkoholos filccel, hogy delibb legény legyen.

( After the bad sleep, the party level up. New perks aquired )
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates )   4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 8:47 am

A szobába érkezéskor levetettem magam az első priccsre, de a fejem még nem ért talajt, már aludtam is. Nem volt nyugodt éjszakám, de pihentető.

Valamikor a hajnali órákban riadhattam fel, még sötét volt. Verejtékben fürödtem. Látom magam körül a többieket. Nekik is elég nyugtalan éjszakájuk lehetett, mert nem tűnt nyugodtnak a pihenésük. Öntök magamnak egy pohár vizet, megmosom az arcom és visszafekszem.

A rájátszásban furcsa álmok gyötörtek. Hallottam egy mendemondát még a Namekon, hogy létezik egy viadal, ahol a halandó emberek és különféle síkokon létező lények mérik össze erejüket a lelkük megóvásáért. Már emlékszem. A társaim auráján észrevételezett billog ezt jelenti. Meg kell küzdjünk a lelkünk békéjéért.

Látom, tisztán látom megint a jeleket, magamon is.

Level up, 4th grade

New skill: astral vision

Transmutation from Human to WitchDoktor

Nem tudok tovább aludni. Az átkon töprengek. Leülök az ablak melletti székre és a juharfa ragyogását kémlelem, vajon a többiek is látják? Óh, miért? Hollópadlás elmepusztító hatása és az ott töltött idő megváltoztatott. Tudással ruházott fel, pedig én nem akartam ezt a hatlmat. Egyszerű, lecsúszott orvos vagyok, túl nagy felelősség ez nekem.

Ahogy morfondírozok, eszembe jut a legenda többi része.

"És meg vagyon mondva, hogy az erős, de sokat próbált lelkek felkeltik a nagy Úr, Kalak érdeklődését és ő magának akarja ezen lelkeket. Tisztességes viadalon megszerzi őket, hogy ereje tovább nőhessen."

Ezt nem engedhetjük, már csak magunk miatt sem. De én hogyan harcolhatnék, nem voltam és soha nem is leszek harcos. Csak a terhükre lennék, de a lelkem meg lett átkozva, amit csak diadallal tüntethetünk el.

Sus-Mus, a vámos, ugrik be hirtelen. Őt véltem látni álmomban. Behunyom a szemem, ezzel megnyitva harmadik szememt. Alámerülök a víziókban. Látom a szobánkat és hogy az alvó társaim körül a javák serényen védőrúnákkal rajzolták tele a falakat. Ezt eddig nem is láttam. Mit tudhatnak, mitől akarnak védeni? Védenek egyáltalán?

Visszatérve a valóságba azt tapasztalom, hogy a többiek is ébredeznek. Tovább figyelem a juharfát és rágyújtök az első modernkori cigarettámra.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates )   4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 2:09 pm

@Red Riding Hood:

A Törpében töltött idő lassan telik, amióta megérkeztél ide Labancföldről.
Ancsa annyit áradozott az imént látott csapatról, hogy alig hiszel a szemednek mikor betoppannak. A szemtanúk állítása szerint 5 éve tűntek el egy viharos estén, az általuk rendezett welcome partyról, aminek hatására Tibi kocsmája romba dőlt.

Ez az ütött-kopott kompánia lenne az égig magasztolt hősök társasága?

A múlt héten megismert ezüsthajú papnak, József testvérnek tanácsára, nem ítélsz velük kapcsolatban első látásra. Neki is kellemes meglepetést okoztak anno.

Leendő kalandor társaid úgy néznek ki mint  akik most nyomták le az El Caminót ....   futva.
Mikor fáradtan pihenni térnek és sajnos nem kerül sor a megismerkedésre és a többi dologra, amit a kunzin előre beígért, roppant csalódott vagy.
Mivé lett a világ, ha még a rokonoknak se hihet az ember azaz a farkas öööö..

Három korsó bánja ezt, meg néhány fontoskodó nulladik szintű kalandor, akik be akarnak szervezni a csapatukba, de egytől-egyig csíterek. Még érvényes kalandvállaló engedélyük sincs.
Az este a továbbiakban nehezen telik el, de majd holnap eljön a Te időd ….
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates )   4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 2:57 pm

@Dr Casanova Boltar :

A reggeli cigizésedet egy hang riasztja meg amire a négy apró lény, a javák, még Batmanuel bajszának a pingálását is abbahagyja, de csak egy pillanatra.

Leonidasz ágya mellett apró gyerek szellemek jelenek meg egy tekerccsel a kezükben.
A tudatodban gyerekszerű sipító hangok szólnak meg:
- Üzenet érkezett  Emerald Crossbownak!
Mintha Leo is hallotta volna és kinyitja a szemét a titkos, szuperhős neve hallatán.
Csapatteleapátia mi…

@Leonidas:
A szundidat Emerald Crossbow név említése szakítja félbe, kinyitod a szemed és kitörlöd a csipákat belőle. Hiába az elfek akármennyire nemes népek, reggel csipásabbak mint egy kosár kismacska.
Lenézel a földre és Nikon által küldött küldöncök tartják a kért képet a kezükben.
4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Bloodborne_guide_walkthrough_18

Egy rövid üzenet van a kép hátulján:

Emerald Crossbow saját kezébe!A kért kép elkészült, de sajnálatos módon a megfestett tűz tovább terjedt és épp az utómunkálatoknál tartottam mikor lángra kapott a fogadóm. Minden ingóságomat hátrahagyva menekülnöm kellett és ez meglátszik a kép minőségén is eln..(Intergalatic message text depleted )

Megfordítva a képet egy elmosódott város látszik rajta, és az égő gyár. A részletek kivehetetlenek, de művészképnek ideális.
Versenyt nyerhetsz vele de úgy érzed K-nak kevés lesz.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 405
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates )   4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 6:53 pm

Reggel a kis mumusoktól kapott pergamen nem igazán alapozta meg a jókedvemet. A képet az íróasztalra lököm, na ezzel sem vagyunk kint a vízből, gondolom magamban szomorúan. Hacsak... hisz végülis már technokrata civilizációban vagyunk... itt vannak ugye azok a modern képalkotó módszerek, amiknek a segítségével vissza lehet hozni a félig megsemmisült információkat, az NCIS-ben meg a CSI-ben meg mittudomén még melyik hárombetűs sorozatban feszt ilyesmit csinálnak... hm, egy próbát talán megér!

Gyorsan rákeresek, hogy ki foglalkozik digitális képek restaurálásával a közelben. Valahol, a város túlsó felén ott a Laci&Laci Fotóstúdió, elvileg ők ki tudják hozni a maximumot az elrontott képünkből. Alkalomadtán majd meglátogatom őket, el is mentem gyorsan a címüket.

Nem hagy nyugodni a HaPSZIchológia, most, hogy szintet léptem, ideje lenne tanulni, tanulni és gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni... még az ágyban ejtőzve felütöm a könyvet, és az elméleti alapozás után a gyakorlati tudnivalókat kezdem el bogarászni. Először is kell egy keverék, a tüsszentéshez... aszongya hogy bors, citrompótló vagy fahéj, kenyérbél (hogy mi van?) és szárított cickafark a leghatásosabb elegy, ami hozzávalókból elég három is a hatáshoz, bár akkor még dobni kell egyet d100-zal 70 alá... Ahogy lapozgatom a könyvet, találok is benne néhány szál kipréselt kis virágot, ami arra szólítja fel tespedt agyamat, hogy munkára fel, próbáljuk ki a cuccost!

Lecsattogok az ivóba, ahol a délelőttös pultos, bizonyos Szlartibalfaszt fogad. A nevén kívül semmi érdekes nincs rajta, átlagos ember, tipikus testalkat és fizimiska. Rákérdezek, de már mondja is hogy nem, ő csak névrokona a nagy Szlartibalfasztnak, semmi közük nincs egymáshoz.

Ahogy a bemutatkozást elintéztük, mondom is hogy mit szeretnék tőle. Természetesen mint minden modern kifőzde  konyhájában, itt is megtalálható minden alapanyag, amit keresek. Kiülök az egyik asztalhoz, és elkezdem összetrutymizni az anyagot. A kenyérbelet még mindig nem értem, de hát a szabály az szabály, ha egyszer a leírás ezt mondja, akkor ez lesz benne...

Annyira elmélyülten keverek, hogy csak a munka végeztével veszem észre a sarokban gubbasztó kis javát. Réz lesz az, ha jól gondolom. Biztos valami baja lehet, mert még semmit nem akart eladni nekem. A buszon eltöltött örökkévalóság alatt felszedtem egy-két szót, így megkérdem tőle hogy mi nyomja a kis szívét.

- Utinni, utinni - próbál elhajtani, de aránylag kevés benne a lelkesedés. Látom hogy ki akarja önteni a szívét, így tovább erőszakosodom.

- Nem tud segít Dikwass Dikwass - valamiért ezen a néven szólítanak - Réznek hiányzik az eyeta eyeta-ja, Peez. - Barát? Hálótárs? Valami ilyesmi lehet az eyeta, ha kétszer mondják, az meg már felsőfok. - Réz és Peez együtt rézpéz, olyan mint érme két oldala. po nyeta ko, Egy és nem Kettő.

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Hrxm06kknd7sz93a2err

Megindít a romantikus történet, ezért megpróbálom megvigasztalni: - Nyugodj meg Réz, meg fogjuk találni - ahogy kimondom, egyből érzem, hogy nagy hibát követem el. -Tényleg? TÉNYLEG? - őrül meg a kis java - Nagy megígér Réznek hogy visszahoz neki Peez! - és aztán őrületes karattyolásba kezd, amiből már egy szót sem értek.
Amikor azonban megnyugszik, újból mintha gondolkodni kezdene valamin, bár igazándiból még most sem értem hogy mi játszódik le ilyenkor a homályban a két kis világító ledlámpa mögött.

- Peez nem szeret Nagy, csak Kicsi. Nem áll szóba Dikwass Dikwass. Réz adni neked Ko lopo toineepa, ezt mutatni meg Peez, ő tudja hogy Nagy barát... - és ezzel egy félbetört rézpénzt ad a kezembe, amin csak Culcu fejének a fele látszódik. Gondolom olyan kicsi volt az értéke, hogy a transzdimenzionális istenek nem tudták átkonvertálni kreditbe, így megmaradt eredeti állapotában. Elteszem a kis emléket, és reménykedem benne, hogy egyszer még tudom teljesíteni a java kérését....

Optional quest added: Bring Peez to Réz

Visszaülök az asztalomhoz, közben összeállt az elegy is. Nincs más hátra mint hogy hajrá, gondolom, és nagyot szippantok a porból...

Hatalmas tüsszentés lesz a jutalmam, de akkora hogy valóban egy pillanat alatt minden gond és nyomorúság elillan az elmémből. A szívem kihagy egy dobbanást, miközben éteri tisztaság állapotában lebegek valahol a mentálsík alsó határán. Érzem, ahogy a pszichém alfa állapotba kerül, és feltöltődik energiával.

Az egész folyamat egy pillanat alatt véget ér, és én újból ott ülök a székemen a valóságban. Gesundheit, hallatszik valahonnan a sarokból, ahol a tegnap oly félelmetesnek hitt vöröset látom magányosan üldögélni. Hm, ő jó lesz elsőre kísérletezni, gondolom. Agyam újonnan felfedezett energiáit az első, legegyszerűbb gyakorlatba sűrítem, és megpingelem a leányzót. Elvileg csak egy diszkrét tikkenést kellene éreznie az irányom felől, meglátjuk sikerül-e...

A leány úgy pattan fel a sarokból, mintha fenéken csípték volna, és villogó szemekkel mered rám. Hinnye, lehet hogy túl sok energiát használtam fel, gondolom magamban. Mivel letagadni nem lehet a tettet (nem nagyon van kire fogni a korai  időpont miatt), ezért nehézkesen felállok és odamegyek hozzá.

- Elnézést az előbbiekért, esküszöm nem ismerkedni akartam, csak egy félresikerült hapszichológiai kísérletnek lett kegyed önkéntelen áldozata... De ha már itt vagyok, bemutatkoznék: a nevem Leonidas, elf kapitalista és kétbalkezes kezdő hapszichológus. Kicsit még béna vagyok, csak ma kezdtem a hapszchológiai kurzust, kérem nézze el nekem az előbbi baklövésemet...
Vissza az elejére Go down
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates )   4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 10:42 pm

Sikerül szereznem egy vastag kötetet a könyvtárból.  Elég lepukkant és kis hely a helyiek nem tarthatják sokra. Plussz pont a turista könyvbe, hogy 0-24 nyitva vannak és egy kellemesen régies romos tájra nyílnak az ablakok. Már ha valaki az ilyet kedveli. De a következő órákban amíg mindenki fölébred és elhagyja a szobát én ezt a kötetet tanulmányozom. A címe " Ősi kutúrák és totem állataik tanulmányozása". Nem túl izgalmas sem kreatív olvasmány de nekem ez kell. Körübelül akkor sikerül befejeznem amikor már mindenki elhagyta a szobát. Majd leülök a szoba közepére és egy a könyv szimbólumai közül rajzolok a padlóra a szakdolgozatom után megmaradt tintával.

Fahhor tug wahre nna
Szointekhieszta kroe
Telenvisz hur kloeníra
Te krii N'nad floroe

Olvasom föl a szöveget a könyvből és amint befejezem vörös betűk jelennek meg előttem a levegőben. Nem szünetelek azonnal folytatom a felolvasást. A végére az időérzékem teljesen eltompul és szinte már csak tudattalanul olvasom az egyre több megjelenő szöveget mikor az egész a darabjaira robban és csak erős zsibbadást érzek a karomban. Lenézek
és azt látom, hogy köztem és a fog között apró villámok cikáznak. Majd a szétrobbant szöveg darabjaiból össze áll előttem egy hatalmas vörös felirat.

SZOK EITR


4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) 245ijj4

Hangosan kiáltom a totem nevét. Majd hátrarepülök és alig pár másodpercre eszméletet vesztek. Majd arra ébredek fel, hogy valami megnyalja az arcomat. Kinyitom a szemem
és egy fehér farkas ugrál rajtam. Pont olyan mint az álmomban. Pontosabban pont ő. Egy pillanatra hátradőlök és megörülök, hogy sikerült minden gond nélkül megidézni az állatot.
Elméletben mostmár a nevének kimondásával bármikor tudom hívni. Bár elég gyakran vissza kell térnie majd az asztrálsíkra pláne fiatal korában. Végigsimítom a bundáját. Majd megakadályozom valaki ottfelejtett csizmályának a túl komoly megrongálásában. Azért egy kölyökkel rendesen meg fog gyűlni a bajom. Anno az egyetem kollégiumában még a kaktuszom is kidöglött és ez volt
az egyetlen élőlény amiért valaha is rámbíztak, hogy fogok elbánni egy farkassal? Ő pedig épp elkezdi kaparni az ajtót. Jobb lenne ennél több kárt nem okozni  fogadóban. És megfordu a fejemben, hogy a padlóra rajzolni talán nem is volt olyan jó ötlet. Kinyitom az ajtót és kiengedem az állatot. Aki halad egy darabig majd elbizonytalanodik megáll és visszanéz rám. Érzem, hogy fél. Elméletben ilyenkor kialakul valami kötődésféle. Amely a nullás szintű totemeknél nem is engedi
, hogy a gazdától száz méternél messzebbre menjenek. Elindulok lefelé a lépcsőn ahol Leó épp kínosan magyarázkodik:    
"Kicsit még béna vagyok, csak ma kezdtem a hapszchológiai kurzust, kérem nézze el nekem az előbbi baklövésemet..."
Amíg kettejük között a kis intermedzó lejátszódik mosolyogva leülök a Leó asztalához és csak akkor szólalok meg ha szükség van rám ha meg nincs szükség akkor megvárom míg befejezik és utána közlöm Leóval a dolgokat. Addig pedig intek Ancsának, hogy innék egy mézsört.
A kölyök a széklábnál foglal helyet és egyenlőre nyugodtan figyel.
Vissza az elejére Go down
Red Riding Hood
Meteorbringers Team Wannabe Player
Red Riding Hood

Hozzászólások száma : 4
Tartózkodási hely : Mindegy, csak jó helyen legyek.

Tulajdonságok:
Fajta: Wer-e-a-wolf
Kaszt: Kezdő Vándor féle
Szint: 0.

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates )   4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Icon_minitimeCsüt. Jan. 14, 2016 12:16 am

A tegnap esti csalódottságom sörös korsók számába, kereken, vagy inkább magyarosan? 3 számú korsóba fojtom bánatom. Mindenesetre az este folyamatában, mivel a finom itókák kellemesen feloldják hangulatom, illetlen cheeter személyek is a közelembe próbálnak férkőzni, de hamarosan rá kell döbbenniük, nem sok jóra, vagy épp együttműködést várhatnának tőlem, azon kívül, hogy esetleg rájuk villantom a borotvaéles fogakat, vagy nem épp természetes női tónusú hangnemben rájuk morgok. Az este ettől függetlenül remekül telik, olyannyira, hogy a reggel fényei az asztalnál ébresztenek. Fájó buksimat fáradtan emelem fel, s morogva húzom szemembe a csuhát, hogy megvédjen a szúró fény hatásaitól. Zavaros, idézésekről, királyokról, egy furcsa, fehér farkasról, meg apró táncot lejtő befüvezett koboldokról szóló álmomat igyekszem kivakarni a szememből, ennek eredménye viszont az, hogy akrobatikus mozdulattal a lábamat felemelve, nagylábujjamat kissé begörbítve vakarom meg a fülem tövét. Még a nyelvem is kilóg kissé, ahogy az elégedettség tölti el bizsergő tagjaimat a vakarászás hatására. Mit meg nem adnék egy alapos hátvakarásért...
Ancsa rosszalló köhintésére veszem észre magam, no meg azt, hogy nem csak 3 korsó, hanem számtalan formájú, méretű pohár, üveg meg kulacs sorakozik az asztalomon. Hmm... Szomjas lehettem. Drága rokonom zsémbelődve szedi el előlem az üvegeket, miközben sepreget körülöttem. Én abbahagyom a vakarózást, bár tény néhány reggeli vendég eléggé meghökkenve bámul még mindig, különösebben mégse zavartatom magam.
A tüsszentésre ösztönösen hangzik el tőlem a Gesundheit, s mikor észreveszem, kitől is származott eme hapci, némileg meglepődök, hiszen a tegnapi hősök egyike az, aki ezek szerint vagy náthás, vagy allergiás, esetleg egy ritka, habrerdiai kullancs csípésétől szenved, s hamarosan mindenféle kínok között fog kiesni az asztal mögül, ne adják a Lupusok, esetlegesen holtan. Mondjuk sajnálnám Ancsát utána azt takarítani, ami maradna az ürgéből.
Ami ezután következik, még számomra is érdekes. Az elf tikkelni kezd felém, s először megijedek, hogy valóban kullancs csípéssel állok szemben, hisz a szemrángás már jele az igen súlyos stádiumnak is. Vagy csak így próbál udvarolni? Nem... Csak nem ennyire béna... Vagy megint túl szépen kifestette Ancsa a dolgokat egyes fajokról.
S bumm, úgy pattanok hirtelen fel, mintha a kullancs épp az én formás popómat kívánta volna meg. Na ne már, ez a lüke még hozott is magával egyet? Ám ehelyett az érzet nem fájdalom, sokkal inkább energiacsomagnak érzem, amit általában a Farkasok közti kommunikációban ismerek fel, ám ez annál sokkalta, de sokkalta nagyobb, vagy legalábbis olyan, mintha egy golflabdába akarnának belenyomni egy focilabdát, s azzal dobnak fejbe. Morogva villannak a férfira szemeim, mert nem épp kellemes ez, pláne nem így reggel, másnapos kobakhoz.
A hirtelen felindulásból felállásból váltok, s ismét lecsüccsenek, ahogy látom, hogy bocsánatkérően lép hozzám a férfi. Igaz nem túl engedékeny arccal, de felpillantok rá, s hallgatom magyarázkodását.
- Ha még udvarolt volna, azt mondanám, egye fene, kein Problem. De így, hogy bevallja, csupán egy kísérleti nyúlnak használt, egyenesen megsért. Egy írásbeli engedélyt minimum illik ilyenkor kikérni, alpolgármesteri pecséttel, s főinspektori beleegyezéssel. De tudja mit? Mivel illedelmesen, s alázatosan ismertette, hogy ki maga, ezért elnézem, s nem perelem be magát engedély nélküli kísérlet végzés miatt. Az én nevem Hood. Red Riding Hood. De általában csak Rednek szólítanak.
Miközben így beszélgetünk, fülembe mancsok lépte hatol, s egy pillanatra az érkezők felé nézek. Egy újabb elf, s kísérője egy pompázatos testvértárs, mondhatjuk így. Egy pillanatra ledermed, ahogy tekintetünk találkozik. Félrebillentem a fejem, mire ő is így tesz, s aztán mosolyogva fordítom el róla tekintetem, hogy ismét Leonidasra figyeljek.
Vissza az elejére Go down
Batmanuel
Meteorbringers Team Associate
Batmanuel

Hozzászólások száma : 110
Tartózkodási hely : Szöged és Kalapácsod

Tulajdonságok:
Fajta: Gothami-latino
Kaszt: Politikus
Szint: első

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Empty
TémanyitásTárgy: Random Encounter, Wiki Witch of the Web   4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Icon_minitimeCsüt. Jan. 14, 2016 12:28 am

___

Rémálmomból ébredek... hopplá, de legalább szintet léptem...

*****Random Encounter***** and partly Hallucinations, possibly...

Egy kékhajú lány áll az agyám mellett.. szemei heterokrómok... azaz az egyik króm a másik tűzróka színű. Rövid farmerban és barna pulcsiban van. Homlokán motoros szemüveg, kezében egy jó méteres lúdtoll, derekán egy öv, azon két másik öv, tele minden kaca... hasznos eszközökkel. Máris kedvelem. A vállán is egy öv van átvetve, vagy egy hátizsák szíja? Tele szines kitűzőkkel: egy rózsa, egy napraforgó, egy creative commons logó, W3C valid és Open source...

- Ez olyan álom az álomban szituáció? Még nem ébredtem fel, igaz?
- Ó dehogynem, Ádám, már időszerű volt, hogy utolérjelek.
- Hmm... - húzom félre a számat, furcsán feszül a bőr ott, ahol a fél bajuszomnak kéne lennie... - és hogy sikerült?
- Tegnap beléptél a rendszerbe, és ip cím alapján visszakerestelek. Mi történt, régen órákat töltöttél rajtam, most meg évekig felém se nézel?
Kezd kínos lenni a szituáció, mert nem tudom ki ő... ahogy körül nézek, a többiek kmómáznak, vagy ide sem hederítenek... a lány lábainál meg egy kutya lesi az eseményeket életre való szemeivel...
- Háát... ööö.. ez most ciki lesz, de nem igazán tudom, hogy ki vagy... a koleszban sok lánnyal kavartam, aztán meg jött a politika, meg a kokain... szóval, most csak tippelek, de ... Mókuslány?
Csípőre teszi a kezét, és gúnyosan elmosolyodik: - Igen.
- phuhh... - törlöm le az izzadtság cseppeket a homlokomról, komolyan kalapban aludtam el? - Tényleg?
- Nem. Én Wiki vagyok. A világháló mindenttudó boszorkánya.
- Óóóó.. és minek köszönhetem a megtiszteltetést?
- Ne érezd magad túlbecsülve, rengeteg Instance létezik belőlem, így egyszerre több helyen is ott vagyok, és néhány percenként szinkronizálok. Észrevetted, hogy nem spangolsz?
- Még nem aldtam ki magam, nagyon sok energiát vesz igénybe a folyamatos nyelvválasztás.
- Nekem mondod? "Több mint hétmillió nyelv, kommunikációs formát beszélek folyékonyan".
- Ezt már hallottam valahol.
- Igen ezért tettem idézőjelbe. - C-3PO mondta Owen bácsinak a Tatooineon.
- Ó igen, ha már Tatooeine... van pár haverom, hogy lehetne eljuttatni oda őket?
- Nem Google vagyok, és nem is ezért jöttem, keress valami utazási irodát.
- Akkor miért jöttél?
- Etrigan leköjkedzett és most átmenetileg elfoglalt, így én hozom a szintlépést neked.
- Versbe is szeded?
- Nem, de hoztam egy perket, meg egy sidequestet... meg kérne pár személyes infó, hogy összeállítsam a te Wiki-oldaladat...
- Perk?
- A perk: 1., egy tulajdonság amivel kitűnsz 2., az a trükk, amit a kutyáknak megtanítasz 3., a featek elnevezése Falloutban
- Tudom mi az a perk.
- Akkor ne kérdezz, tudod, hogy válaszolnom kell rá.
- Igen?
Szúrós tekintettel néz rám: - Igen.
- Szóval milyen perket kapok?
- Rethorical and philosophical weapons.
- Zsír. És a sidequest?
- A haverom Bucó, szeretne a Kutyamenyországba jutni. Van egy Charlie nevű kutya, aki járt már ott, de vissza is jött.. ő talán segíthet, meg ugyebár, megkérdezhetsz más kutyaféléket/kutyaszakértőket is, hátha ők tudják.
- És a jutalom?
- Kiegészítem a profiljaitokat a gyárlerombolás bizonyítékaival, hvatkozásokkal, interjúkkal és fényképekkel.
- Zsííír...
- No pihend ki magad... és amíg az origón vagy keress meg bátran, viszont ne aludj túl mélyen, mert minden egyes rémálommal egyre...
- Egyre, mi?
- ... mondjuk úgy számotokra nem kívánatos dolog fog veletek történni.
- És honnan kaphatnék erről több információt?
- A válaszok készen vannak, csak a helyes kérdést kell feltenned. -  Dr. Alfred Lanning - Na, én megyek, mert még esszét kell írnom egy fáról. És szerintem neked is van min törnöd a fejed... Szóval, ha kellek, az interneten megtalálsz.

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) MMFRPGTropeTan19450Small_5283
___

Lényeg, hogy mostanra fent van a Wikin az Izmuti események dokumentált, jóminőségű fényképekkel (hála Canonnak) illusztrált története, melyből elég jól összerakható a körkép. Egyértelmű a gyár pusztulása. Bár kicsit ellentmondásos a szerepünk, úgy tűnik minden eseménynél, ami a végkifejlethez vezetett, szerepel egyikünk-másikunk neve, képe, stb...
bár a robbanás pillanatában látszólag stabil alibink van, mert a főtéren papírzacskókba okádunk éppen.
Ha ezt összerakjuk a saját elmondásunkkal és Nikon képével, elég jó eséllyel indulhatunk már...


A hozzászólást Batmanuel összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jan. 14, 2016 11:04 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates )   4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Icon_minitimeCsüt. Jan. 14, 2016 8:30 am

Nem látnak engem, azt gondolják eltűntem. Már Isith-et látom, valami könyvet tanulmányoz, de rólam senki nem vesz tudomást.

A rosseb egye meg, ezt még szoknom kell. A tekercses szellemek megjelensekor azonnal beléptem az Alkonyba, hogy jobban szemügyre vehessem őket, csak elfelejtettem kilépni onnan, ezért nem látnak. Nem szabad ilyen sokáig itt tartózkodni, ehhez még nem vagoyk elég erős.

Az elfek már eltűntek, de Manut se találom. Megtörölgetem vérző orromat, megmosom az arcom és elhagyom a szobát, egy reggeli biztosan jól fog esni.

A lépcsőn leérve látom, hogy Leo elmélyült társalgást folytat egy idegennel, viszont a közelben üldögél Isith is. Odalépek hozzá és nagy meglepetésére meg se rökönyödöm a familiárisán. Nem is érti, kérdően néz rám.

Elmesélem, hogy igazából én végig a szobában voltam, láttam mindent, csak engem nem látott senki, mert alámerültem. Látom rajta, hogy ez kicsit sok volt így kora reggel, le is önti gyorsan a mézsörét, hogy kérhessen még egyet, de immáron nekem is. Érdeklődően hallgatja végig a történetemet és ez az a pillanat amikor Leo hátrafordul:
- Mi a rossebet tudsz csinálni? Erről még beszélünk! - azzal visszafordul beszélgetőpartneréhez.

Időközben megérkezik a sörünk és ha már itt tartunk én gyors rendelek magamnak egy mangalica-májas rántottát sült szalonnával és paradicsommal.Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates )   4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Icon_minitimeCsüt. Jan. 14, 2016 11:05 am

A reggeli elfogyasztása közben Isith folyamatosan értetlenül bámul. A farkas idézés még rendben van, de ezt az Alkonyos dolgot nem nagyon veszi be a gyomra. Az utolsó morzsa eltörölgetése után megfogom Isith kezét és húzom magammal, hogy most jól megmutatom neki.

Kis pajtása morog picit, de végül galoppozva követi új gazdiját. Elhaladunk Leo mellet és egy hirtelen markolást érzek a csuklómon.
- Doki, a nagy erő nagy felelősséggel jár, ezt tartsd észben, ne csinálj hülyeséget!

Egyetértően bólintok, de már nagyon meg akarom mutatni a végre talán csatában is használható képességemet. Kimegyünk a kertbe és a juharfa mögöt bele is kezdek a műveletbe. Eltűnök Isith szeme elöl, beléptem az Alkonyba. Látom, hogy forgolódik, borzasztóan keres. Egyedül a familiárisa érzékel, de ezen a síkon nem olyan pici és gyámoltalan, kész fenevad. Hát igen, itt másképp néznek ki a dolgok.

A jelenetből annyi észlelhető, hogy a kiskutya, nevét nem tudom, rettentően koncentrál egy irányba. Remélhetőleg a későbbi szintlépések alkalmával mélyebbre tudok majd hatolni, nagyon kíváncsi vagyok milyen mélységig lehet menni és miket láthatok még. Szürke minden, moha borítja be a természetes növényzetet.

Kisvártatva visszatérek pontosan ott, ahol eltűntem.
- Érted már?

Elmesélem hogyan láttam az állatkáját. Finom mosoly húzódik az arcára, ez még roppant hasznos lehet a jövőre nézve.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates )   4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Icon_minitimeCsüt. Jan. 14, 2016 11:22 am

@Dr. Casanova. Boltar, Isithieländé: A Törpébe való bejutás közben a doki mintha lefagyna és megáll szinte mozgás közben. a szája lebiggyed és..
@Dr. Casnova Boltar: Flasback from Ravenloft
Az ajtóra nézve megtorpansz
4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) 12390910

Az ajtón lévő kilincs elevenen tegergőzik mintha Culcu egy csápja lenne. Az egész nem tart tovább két percnél de úgy érzed kibillentettek a épp helyreálló lelki egyensúlyodból. Az Alkonyban töltött idő vagy csak pick mellékhatása? Nem tudod..

.. kis idő múlva visszatér az élet Boltar dokiba de mintha Confuse varázslat hatása alatt lenne.

A kis közjáték után visszamentek az fogadóba. A rögtönzött Hol vagy doki? és a Mi van Veled doki? után  Izit furcsán néz a kissé megzavarodott társára.
Közben Ancsa egy megkopott levelet tesz az asztalra.

- Tegnap este Dávid beszélni szeretett volna veletek - kezdi -  de hamar visszavonultatok a szobátokba ezért nekem mondta el a tiszteletteli kérését. Miután megtudta kik vagytok csak annyit kért, hogy a Törpét - mutat körbe a fogadón - hagyjátok egészben. Ha lehet, ne rendezzetek balhét, bulit ilyesmi.
Köszöni, előre is – és nagyott kacsint Ancsa. Közben barátságosan rámordul a kis fehér hógolyóra aki fülét, farkát, behúzva a vérelf lábai mögé bújik.
- Ja a levelet még Tibi írta, mielőtt szabadságra ment, és Te -néz Izitre - a kis hógolyó után törölj fel, mert ha jól számolom eddig  négy  helyen hagyta ott az ammóniás lenyomatát.

( @Isithieländé:a familiárisod mint minden kisállat még nem szobatiszta. )

Gyanakodva nézitek a levelet, de a kíváncsiságotok erősebb.

- Fiúk!
Hogy hágjon meg Titeket egy talicska apró ewok!!!
Leromboltátok a kocsmámat.
Ezért még számolunk.
T

Más kézírás következik:

- Egy héttel vagyunk túl a rombolásotokon, a biztosító most fizette ki a pénzt, Tibi lenyugodott bár még esténként siratja a kocsmáját, mit egy dedós goblin. Már nem szomjazik a véretekre beéri  pár atyai fülessel, mi elmentük rég megérdemelt szabadságunkra. Ha visszatértek egy üzenetet írjatok nekünk a twohead@gotpproblem.idont.care-re.
N

Misc quest added: Find TibiandNorbi
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates )   4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Icon_minitimeCsüt. Jan. 14, 2016 2:11 pm

-Majd odafigyelek rá. Amúgy kérhetnék én is valami kiadós reggelit?
-Persze.-mondja majd visszaindul a pulthoz.
Én meg lenézek a farkasra.
-Ne nézz így rám. Éghet a pofám miattad. “Hógolyó”-itt elmosolyok ő meg elszégyelli magát. Gondolom ez még nem volt elég és kéne találnom valami rendes módszert a leszoktatásra. Aztán a dokira nézek.
-Amúgy Leo merre van? Az előbb még itt volt.
Vissza az elejére Go down
Batmanuel
Meteorbringers Team Associate
Batmanuel

Hozzászólások száma : 110
Tartózkodási hely : Szöged és Kalapácsod

Tulajdonságok:
Fajta: Gothami-latino
Kaszt: Politikus
Szint: első

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates )   4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Icon_minitimeCsüt. Jan. 14, 2016 2:42 pm

Ha már aludni nem tudok, lemegyünk a jawákkal reggelizni. 1,2,3... hmmm... megkérdezem hol a 4. társuk, de nem igazán jutunk dűlőre. Úgy néz ki a nyelvérzékem még alszik. Jó neki. Úgyhogy rendelünk egy digitális párologtatót, egy repulzorlift kiegyenlítőt, egy ikerionutánégetőt és négy szónikus csavarhúzót...
Meglepő módon mindegyikre valami kaja jön ki, illetve a csavarhúzó az valami gyümölcsös koktél... A reggelit igazságosan szétosztjuk, és amíg ők lelkesen csacsognak... valamiről amit átmenetileg nem értek. Legalább van egy kis magányom a gondolataimba süllyedni.

. . . processing past events . . .

gondolataimból a jawák röhögése és valami kellemes meleg érzés a lábamnál rángat ki... Nem sikerül elkapni a tekintetemmel a bűnöst, mert épp eltűnik egy asztal alatt...
Amúgy is ideje új ruhák után nézni.
Fejemre kapom a kalapomat és elindulok... a pultig, amire rákönyökölök és megszólítom a Karma Kaméleont.
- Jó reggelt! - mondom a tulajnak. - Lenne egy kérdésem, ami este óta nem hagy nyugodni. Miért hívják ezt a helyet Síró törpének?
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 405
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates )   4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Icon_minitimeCsüt. Jan. 14, 2016 5:07 pm

- Még egyszer elnézését kérem hölgyem - mondom továbbra is szabadkozva, miközben elbűvöl az a szinesztézikus élmény, hogy a beszédét  milyen vastagnak és vörösnek érzem. - Volna esetleg kedve csatlakozni szerény kis társaságunkhoz a reggeli erejéig? Állítólag Szlartibalfaszt csinálja a környék legfinomabb és legkiadósabb vargányas-goudasajtos omlettjét...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Empty
TémanyitásTárgy: Enter, a fejvadász felbukkanása Origófalván   4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Icon_minitimeCsüt. Jan. 14, 2016 8:36 pm

Az űrsikló bedokkolása hatalmas élmény volt számára, úgy ahogy az űrutazás is. Nem gondolta volna, hogy a birtokon túl van más is, persze hallott kósza történeteket de sohasem hitte volna, hogy igazak.

Az Origó minden várakozását felülmúlta.

Izmuth büdös és sötét utcái után kellemes felüdülésnek ígérkezett ez a bolygó. Az élet érezhetően lüktetett körülötte, ami ő kérges szívét is megdobbantotta.
Pár pillanat nem több, de elég volt ahhoz, hogy fókuszálni tudjon a feladatra.
A K-tól kapott koordináták alapján ezen a bolyón azaz Origófalván vannak a keresett személyek. A klónjai otthonosabban mozogtak ebben a világban nála.Így elküldte terepmunkára őket, addig ő kivett egy kényelmes szobát a Csáptanyában.
Hiába a régi beidegződéseket nehéz hanyagolni.

Ez vitte az Univerzális Templomok egyikébe is.
Gyertyát gyújtott és halat áldozott Dagon tiszteletére, amit piacon vet a kis fényes kártyával. Reflexből a Mélyben Lakóhoz imádkozott, de a biztonság kedvéért tanítója istenének is áldozott.

Baal, Halál, Mérgek és Vérbosszú Ura.

- Hallgasd meg könyörgésem, ad meg nekem az Igaz bosszút és tiszteletedre elfvért folyatok patakokban - vért fakasztott tenyeréből a monoszálás pengével - Acélozd meg az akaratomat és segítsd ügyemet, hogy az évek óta tartó szenvedés végett érjen.
A tagjait bizsergés járta át, mintha Baal felfigyelt volna rá. Mintha látta is volna a szemei előtt
4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Baal

Őt magát.

Magabiztosan pattant fel, és kifelé menet a templomból  a gyerekek türelmetlenségével várta, hogy klónjai vissza térjenek .
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 405
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates )   4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Icon_minitimeCsüt. Jan. 14, 2016 10:30 pm

Mig én az új lánnyal beszélgetek, ajtónyikorgást hallok a hátam mögül (szép, szép a hi-tech technologiai fejlettség, csak épp az olajat felejtettük el hogyan kell használni), majd furcsa lépteket: csssssst, kopp, csssssst, kopp, csssssst, kopp. Egy rövid-egy hosszú, pont mint a jambikus verselés, jegyzem meg magamban szórakozottan.

A fogadó elcsendesedik, erre már nekem is hátra kell fordulnom. Valahonnan a pult mögül még maga Kamu-Leon is előkerül, és hajlongva közeledik az újonnan érkezett felé...

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Tired__oldman_by_albz77-d4bci7w

Kicsit hunyorgok, valahonnan ismerős a tag, de legutóbb még nem ebben a sok cifra göncben volt, és biztos, hogy nem volt a lába sem műből...

- Hinnye, Józsi, hát te vagy az? - töröm meg a megilletődött csendet, mire egy tucat felháborodott szempár fordul felém, javarészt helybeliek - Mi van, mit néztek rám már így - kezdem - hisz ez csak Józsi, a Felkent, vén lókötő, hát vagy ezer éve nem láttuk egymást!

- Józsué APÁT - javít ki fagyosan a Sokarcú, most éppen szigorú tanárbácsi-arcát elővéve - Ő Origófalva szent embere, aki visszahozta a hitet és a reményt a Meteor után! Adj neki több tiszteletet, pláne te, te Meteorhozó!

Józsi csak fáradtan leül az egyik asztalhoz, és int hogy üljünk mellé.

- Rég volt az már, szép idők is voltak... - mereng el - amikor még Felkentként más dolgom sem volt, minthogy alacsony szintű kalandozókat toborozzak holmi kamumelók... khm... szóval küldetések teljesítésére. Ma már más a feladatom: az egész régió technokrata papsága az én gyámságom alá tartozik. Ha tudnátok mennyi adminsztráció és bürokráciával való hadakozás jár ezzel... én mondom nektek, élvezzétek ki amíg fiatalok vagytok, és sose lépjetek szintet...!

Megilletődve hallgatjuk, de túl sok vigaszt nem tudunk nyújtani neki. Ez van, ha valaki túl magas szintre jut: egy csomó felelősség és nem-szeretem meló zúdul a nyakába. Majd egy nap azon veszi észre magát, hogy megöregedett, és választott kasztja, amit annyira szeretett fiatalkorában,  nos, ez mostanra már csak egy ledobhatatlan nyűggé változott. Brr, gondolom magamban, inkább Culcu nyeljen el fiatalkoromban, minthogy ilyenné váljak...

- De nem panaszkodni jöttem - mondja új erőre kapva Józsi - hanem kalandozókat keresek, pont olyanokat mint ti. Holnap a délvidékre, egészen pontosan egy kis faluba, Ártányba indulok, ahol ki kell vizsgálnom egy, az egyházat érintő ügyet. Mivel több papi személy is belekeveredett, nekem kell a vizsgálatot elvégeznem. Az út jó pár napig tart, és nem lesz veszélytelen sem: erős a gyanúm hogy az úton megpróbálnak az életemre törni ellenfeleim.

Józsi nagy levegőt vesz, majd folytatja:
- Öt éve a Becsapódásnál elvesztettem az egyik lábam, úgyhogy tartoztok nekem! Az egyszemű technokrata úr nevében kérdem, hajlandóak vagytok-e elkísérni utamon?
Vissza az elejére Go down
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates )   4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Icon_minitimeCsüt. Jan. 14, 2016 11:54 pm

A kölyök fokozatosan egyre gyakrabban próbál fölugrani az ölembe. Rendszeresen ledobom mire egy idő után elkezdek. Egy: “Hát te totál hülye vagy” érzést érzek felőle. Akkor jövök rá, hogy a nyakamban lógó farkasfogra pályázik mivel kifáradt és igencsak szeretne már visszatérni az asztrál síkra úgyhogy leeresztem neki a fogat ő pedig megszaglássza majd megböki az orrával és köddé válik. Viszont most már mintha az egy picit világítana és melegséget is áraszt magából.
Ekkor lép be a furcsa figura aki magához inti Leot de a csapat többi tagja is feláll és odamegy
így hát én se vonakodom odalépni és mikor elhangzik a felkérés. Fölteszem a kérdést.
-És én aki sosem ártottam neked mennyit kapok?-az értetlenségére hozzáteszem - tekintve, hogy az urakkal vagyok.
-Nos az a képességeidtől függ. Mi a neved?-kérdi miközben elővesz egy okostelefont. (Én csak nemrég tudtam meg mi az)
-A teljes nevem?
-A teljes neved.
-II. Kovács Isithieländé des Nolda dequalthâs Borgia von Medici del Coro Vladimirov Leeloo Minai Lekarariba-laminai-tchai ekbat de sebat auf Frottenburger Mijazaki Alexandrea Æęœïûl Ulmerheimer nar Rayya was normandy . (Na Manu megígérted, hogy megtanulod nem?)
A férfi nagyon értetlenül néz rám.
-Lebetűzzem?
-Nem azt hiszem nem lesz szükség rá… őőő
-Isit ha kérhetem.
-Tehát Isit mik is a pontos képességei?
-Tiszta vérelf vagyok. Gondolom tudja ez milyen előnyökkel jár. Ezenkívül frissen felébredt totem állattal is rendelkezem.
-A lényeget lányom. Mekkora a szinted.
-Nos...első.
Szinte hallom ahogy a többiek gondolataikban a homlokukra csapnak.
-Hát ez bizony eléggé leviszi az árakat. De hajlandó vagyok //a mesélő által meghatározott összeg// fizetni. Amíg elgondolkozol az ajánlatomon a többiekre terelném a szót.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates )   4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Icon_minitimePént. Jan. 15, 2016 12:46 am

@Batmanuel:

- Jó reggelt! - mondom a tulajnak. - Lenne egy kérdésem, ami este óta nem hagy nyugodni. Miért hívják ezt a helyet Síró Törpének?

Unottan rád néz a kiszolgáló és belekezd :

- Valami eredeti nevet akartunk, mert ugye a Dávid kocsmája eléggé elcsépelt lett volna. Ekkor Dávidnak azt kérdezte tőlem, hogy " Láttál Te már Síró Törpét?"  Nem én, feleltem. Rákerestünk a InterGalaktikus Neten és a Wikin és találtunk pár ilyen képet, de csak egy oldalt dobott ki a kereső. Mindig az első ötlet az igazi, így maradtunk ennél. Mielőtt megjegyeznéd a Szent Erdő által gyártott filmek nem érnek, art azokban csak elszórtan szerepel igazság.  
Kérsz még egy gyümölcsturmixot, úgy hallottam élsz-halsz érte? Hozzáírom a számlátokhoz....

@ II. Kovács Isithieländé des Nolda dequalthâs Borgia von Medici del Coro Vladimirov Leeloo Minai Lekarariba-laminai-tchai ekbat de sebat auf Frottenburger Mijazaki Alexandrea Æęœïûl Ulmerheimer nar Rayya was normandy (ezért még számolunk! ) :

Miután a farkas visszaküldted és mennél az asztalhoz ahol a többiek ülnek megakad valamin a szemed a földön. Apró kis fehér kütyüt látsz a földön és épp időben nyúlsz érte mert Hórusz,a  kis szemfüles jawa elöl kapod fel ( Dexterity check). Farkasfej alakja van és ledkristályos kijelzője. Erről bizony a könyvekben nem olvastál,  de sikeres Intelligence próba után rájössz, hogy bizony ez Hógolyó asztrál síki menedzselésére való. Így a kötödés jobban kialakul, jelzi mikor éhes, és mikor kell vakarni a fülét.

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) 822da830d583c820cae1b734417f331d


Később:

Tudod Izit - fogatja József a nevedet nehezen  szájában - nulladik és első szintűek örülnek ha küldetést kapnak és lehetőség nyílik a szintlépésre.  De a fizetség legyen szintetek szer kétszáz kredit.  Bár azt hiszem nem mindenkinek kell kifizetnem, mert lesznek önkéntesek is tekintettel egy megfáradt apát és egy régi ismerős kérésére..
Apropó, remélem mindenkinek van érvényes kalandvállalási engedélye.
Sajnos a bürokráciát szigorították a birodalmiak.


A hozzászólást Eszka összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 15, 2016 10:05 am-kor.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates )   4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Icon_minitimePént. Jan. 15, 2016 9:18 am

Miután csillapodott a pánik és a kilincs ismét normális volt, visszatértünk az ivőba és leültünk volna korábbi helyünkre, amikor ismerős arcot vélek felfedezni Leo társaságában. Harmadik szemem segítségével, Alkonyba merülés nélkül letapogatom az idegent és örömmel nyugtázom, hogy ez bizony Józsi.

Kedélyes csevegés alakul ki és már éppen szívességet akarna kérni, amikor egy kósza büfi hatására elnézést kérek és eltávozom.

Ahogy eltűnök a lépcsőfordulóban, nyomban lemegyek az Alkonyba. Nagyon tetszik ez a világ. Magam lehetek és nem baszogat senki. Felmegyek a szobába és megint letelepszem az ablak mellé. Nézegetve a juharfát és fényes pontot veszek észre. Kilépek az Alkonyból és már nem látható.
- Ezzaz! - gondolom.

Azonnal visszalépek és a fénypontot követve elhagyom a szobát, az ablakon keresztül. Szerencsére az elsőről nem lehet nagyot esni. A juharfa mögött érem utol. Közeledvén alakot ölt a fényforrás.
Hosszú fekete találrt visel, csuklyája alól kilátszik hosszú fekete, már-már őszülő haja. Misztikus hangom szólí hozzám.
- Doktor... sssz, régóta figyelünk... sssz, a nevem Cobra... sssz, a Magi-k rendjéből... sssz.
- Nagyon nem értelek, nem tudnál normálisan beszélni?

Csuklyáját hátraveti, kibányássza haját a szájából.
- Doktor, az apád fülét, még mindig arrogáns vagy! - vált immár normális beszédre. Rendünk egy tagjának lelke csapdába esett a Lelkek Viadalán. Látom rajtad a jelet. Segítek Neked, hogy győzedelemeskedjetek a Viadalon és megszabaduljatok tőle, de cserébe segítsetek felszabadítani Simon testvér lelkét.

Átnyújt egy pergament, amin fénylő rúnákkal írt szöveg található.
- Józsué, a Felkent rendünk hithű szószólója, segítsetek neki és eljuttok a Viadalra. Északra fog küldeni Titeket, segítsétek. Hagyd, hogy ő avasson be a feladat részleteibe. Amint teljesítettétek a feladatot, ismét jelentkezem, addig lesz időtök felkészülni a Viadalra.
Most pedig megyek egy Dávid koncentre, amin élő ember részt nem vehet.

Mire felfognám mi történt, már el is tűnt. A pergament jobban megvizsgálva egy északi terület van megjelölve rajta, a nevét nem tudom pontosan kiejteni, de határozottan egy meghívóra vagy belépő kártyára hasonlít. Az alján egy fura pecsét van, még nem láttam ilyet.

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Fan-casting-a-mortal-kombat-movie-reboot-chris-pratt-stephen-amell-and-more-529294

Hirtelen eszembe jut, hogy azelőtt vissza kell érjek, hogy Jozsué bármilyen részletekbe belemenne. Szerencsére itt lassabban telik az idő. A pergament zsebre vágva visszamászom az ablakon keresztül a szobába, kilépek az Alkonyból és lesietek a többiekhez.

Pont akkor érek oda, amikor Józsi épp átadna valamit Leo-nak. Elnézést kérek és félrehívom egy pillanatra. Nagyjából elmesélem neki a történteket és hogy valószínűleg az általa kért szívesség lesz az utunk kulcsak a Viadalra, ahol megszabadulhatunk az átoktól.

Bólintását úgy veszem, hogy megértette, majd hagyom visszaülni és hogy ne legyek gyanus odamegyek a pulthoz kérni egy limonádét, majd visszaülök az asztalhoz én is.
Vissza az elejére Go down
Batmanuel
Meteorbringers Team Associate
Batmanuel

Hozzászólások száma : 110
Tartózkodási hely : Szöged és Kalapácsod

Tulajdonságok:
Fajta: Gothami-latino
Kaszt: Politikus
Szint: első

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates )   4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Icon_minitimePént. Jan. 15, 2016 10:14 am

- Természetesen, nekünk ne lenne? - mondom, bár csak az utolsó pár mondatra értem ide - Ay, Dios mio! ¿Qué pasó en la pierna? Mi történt a lábával, Santo Padre José (ejtsd: hozé)? - kérdezem döbbenten...
- Azon a napon, amikor a meteor... - innentől nem hallom a többit, mert az agyam vad flashbackbe kezd, az eddig tömeghalucinációnak elkönyvelt és represszált mészárlásból visszamaradt poszttraumatikus stressz szindróma, és a bűntudat, a rengeteg odacsalt emberr haláláért elködösíti az elmém... akár azt is mondhatná, hogy azon a napon elcsúszott a fürdőkádból kilépvén, magára borította a mosógépet, ezáltal csapdába esett, és csak úgy tudott kiszabadulni, hogy lerágta a saját lábát... Igen, minden bizonnyal így történhetett... - Természetesen nem kell fizetnie el Honorable Sr. - aztán igazítok rajta, mielőtt II. Kovács Isithieländé des Nolda dequalthâs Borgia von Medici del Coro Vladimirov Leeloo Minai Lekarariba-laminai-tchai ekbat de sebat auf Frottenburger Mijazaki Alexandrea Æęœïûl Ulmerheimer nar Rayya was normandy lebök a szemeivel érte... - legalábbis nekem. Bőven fizettség az, ha segíthetek...
Vissza az elejére Go down
Red Riding Hood
Meteorbringers Team Wannabe Player
Red Riding Hood

Hozzászólások száma : 4
Tartózkodási hely : Mindegy, csak jó helyen legyek.

Tulajdonságok:
Fajta: Wer-e-a-wolf
Kaszt: Kezdő Vándor féle
Szint: 0.

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates )   4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Icon_minitimePént. Jan. 15, 2016 11:50 am

Az események úgy kavarognak, hogy hirtelen a fülem is ketté áll az információk áradatától. De inkább Leo meghívását elfogadva lépek a társaság asztalához, s némi másnaposságot elűző szokványos "Ein Bier bitte!" mondatom hagyja el a számat. Ancsa ki is hozza, s a felét derekasan le is öntöm torkomon, ahogy azt kell. A reggeli gombás sajtos micsodára megkordul a hasam, bár én a magam részéről a baconbe csavart grillezett virsli híve vagyok, de mivel nem akarok válogatós bolhásnak tűnni, elfogadom Leo gesztusát. Míg a többiek mint pókocskák a falakon cikáznak mindenfelé, nyugodt, ugyanakkor pánikszerű, kétségbeesett arcot vágok Ancsa felé, hogy mégis mi a fenét kellene tennem? Persze ezt az arckifejezést, hogy nyugodtak, ugyanakkor kétségbeesettek legyünk, hosszú, éveken át tartó gyakorlás előzi meg, hasonló a kekszért pitiző kiskutya arcával. Édes, ugyanakkor hátborzongató.
Míg hallgatni lehet Józsi szavait érdeklődve pillantok a hiányzó lába felé.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates )   4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2016 5:41 pm

- ÁÁá.. örömmel látom, hogy a "Meterhozók" csapatuk kibővült, és méghozzá nőkkel?  
Mit tudhatnak ezek a  férfiak?
Üdvözlöm Önöket József vagyok már apát de az Urakat még felkelt koromból ismerem. Én adtam az első munkájukat és papíroztam le az egészet.
Egy biztos ahol megfordulnak ott gyökeres változás áll be.
Nem tanácsos körülöttük ezen időben lábatlankodni, ezt tapasztalatból mondom és jól láthatóan a lába csonkájához nyúl a szent ember.
- A kötelező körök után essen szó a munkáról, a részleteket taglalva – kezdi az apát – Ártány városban feltűnt egy Gyula nevű mágus, aki ha a klasszikus potion-scroll díler lett volna, most nem beszélgetnénk itt.
De nem, ő többre vágyott.
Látva, a templomaink sikerét - amit személy szerint én találtam ki és hívtam életre és aminek a legalizálásáért szép summát szurkoltam ki a birodalomnak, sorozási támogatás néven - Ő egyszerűen lekoppintotta és tovább fejlesztette az ötletemet. Persze jogdíj mentesen, Kickstarter projektszerűen.

Szóval ez a mágus átlátva az egyházi bizniszt, beleköpött a levesünkbe. Azt hirdeti és tanítja, hogy pénzzel meg lehet venni a bűnbocsánatot.
Persze ez nem igaz, hisz akkor már kőgazdag lennék, de ez az alak elhitette a helyi lakosokkal ezt, illúzióval és ki tudja mivel bizonyítván igazát a környéken mindenkit rászedett. Még ifjú papjaimat, Ágostont és Gergelyt is, akik próbaidőre voltak oda rendelve.

Miután tudomást szereztem erről azonnal indulni akartam, csak egy megfelelő csapatra vártam. Sajnos már nincsenek igazi kalandorok errefelé, csak csíterek.  – szomorúan mutat körbe a termen - Azok meg nem tudják megvédeni ezt a féllábú, nyomorék papot. Csak a tápolni és level áppolni akarnak, de tenni érte bahhh !!!
Mikor meghallottam, hogy idegenek érkeztek városunkba és személy szerint maguk a  Meteorhozók, félretettem dühömet és haragomat, amit az elvesztet lábam miatt éreztem, éreztem eljött az idő. a régi ismeretségünkre való tekintettel és a hiányzó lábara meg pláne, kérhet tőletek egy öregember ily szívességet?

Döbbent csend áll be a hosszú monológja után.

Main quest added:- Go Ártány with abbot Dzsozef
                        - Confront Gyula and beat the crap out of him
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Ajánlott tartalom
4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates )   4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates ) Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
4.0 Origo ( An arbitrary point on the earth's surface, chosen as the zero for a system of coordinates )
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Fejezetek, Chapters
 :: 
Load Game
 :: 
Fourth Game Cycle - On Holy Quest
-
Ugrás: