ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Red Riding Hood, a "Gonosz" Farkas meséje

Go down 
SzerzőÜzenet
Red Riding Hood
Meteorbringers Team Wannabe Player
Red Riding Hood

Hozzászólások száma : 4
Tartózkodási hely : Mindegy, csak jó helyen legyek.

Tulajdonságok:
Fajta: Wer-e-a-wolf
Kaszt: Kezdő Vándor féle
Szint: 0.

Red Riding Hood, a "Gonosz" Farkas meséje  Empty
TémanyitásTárgy: Red Riding Hood, a "Gonosz" Farkas meséje    Red Riding Hood, a "Gonosz" Farkas meséje  Icon_minitimeHétf. Jan. 11, 2016 10:13 pm


Epikus dallamok hódítják meg a csend fonalát, ahogy a (közhelyes) kocsmába belépő idegen felé fordulnak a tarkábbnál, vagy épp rusnyábbnál is rusnyább arcok. A csuklya elfedi arcát, bár a pimasz kis mosoly alig észrevehetően csillan meg a szája sarkában. A szinte libbenő léptek, s a kivillanó meztelen combok elárulják, mily idomokkal megáldott alak rejtőzhet a vándor gúnya alatt.
- Ein Bier... Bitte! - hangzik egy határozott hang, ahogy a pulthoz lép. A kocsmáros remegő kezekkel, idegesen veszi elő a korsót. Vigyorgó, bűzös szájú fenevadak néznek össze az asztaloknál, késeik, fegyvereik élesítve, valakinek izzadságcsepp folyik végig sebhelyes arcán. A csuklyás idegen mosolya nem szűnik, finom, telt ajkain apró sörhab csillan, ahogy elemeli a korsót a szájáról. Egy fácántollal ékesített kalapos gengszter áll fel, s lép mögé, lapát kezét felemeli, majd csattanó hangon sóz rá egyet a nálánál sokkalta apróbb vándor fenekére, mitől az idegen kissé előre billen, szisszen a fájdalomtól, s ennek következtében sörét is kilöttyinti a pultra. Hangos nevetés, és füttyszó következik, majd a vadászkalapos úr ismét felemeli lapátkezét, hogy szeretetének eme jelét ismét kifejezhesse. Ám vándorunk egy tapló bunkó, így hát visszakézből söröskorsója az óriás fején törik apró darabokra, fogak, némi nyál és vér darabokkal megspékelve repülnek szerteszét. A vándor lerázza fejéről csuháját, szeme ezüstösen villan az asztalok felé, vörös, egyenes haj keretezi éles, ám édes arcvonásait. A szemek azonban nem emberi, s nem is más egyéb szokványos lény tekintetéről árulkodnak. Az ezüst szemek egy Fenevad lelkét tükrözik, s torkából felszakadó fenyegető morgása se arra enged következtetni, hogy barátkozni óhajt.
Az óriás döbbenten keresgéli kipotyogott fogait a padlón (időközben magához tért természetesen) hölgyünk, (mert hogy hősünk bizony hölgy, akinek esetleg ez még mindig talány) pedig a kocsmároshoz visszafordulva ismét rendel:
Ein Bier! Bitte. Und hundkeksz. - s mikor megkapja sörét, jó ízűen kortyol bele. Kissé erősen vakarja meg füle tövét. Nyakában egy nyakörv féle szegecses nyaklánc villan elő. A társaságokhoz visszafordulva emeli fel sörét, így dicsőítve az éppen muzsikáló zenekart, s néha az énekbe mintha bele... vonyítana? Minden bizonnyal...
Vissza az elejére Go down
 
Red Riding Hood, a "Gonosz" Farkas meséje
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Hasznos információk
 :: 
Játékosok bemutatkozása - The Meteorbringers Team
-
Ugrás: