ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 1.4 Heretic Anthem

Go down 
SzerzőÜzenet
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

1.4 Heretic Anthem Empty
TémanyitásTárgy: 1.4 Heretic Anthem   1.4 Heretic Anthem Icon_minitimeCsüt. Nov. 19, 2015 12:18 am

1.4 Heretic Anthem Thebla11

A városból egy bő fél óra alatt keveredtek ki és hagyjátok magatok mögött, dacára a frissített térképalkalmazásnak. A perem részen elhelyezkedő polimer,cellulóz panelekből kíváncsi tekintetek követik az autótok útját.

Az ott lakók a kezük ügyébe keveredő szemet hajigálnak a kocsi felé amik, apró taccsanással tapadnak rá. Az ork csak horkant, ha rászárad egyszer akkor jó lehet páncélnak is. @inthenameoftheking: alig bírod a kocsi szagát, az izzadság, a cefre és rohadt kajamaradék szaga fojtogató, hiába cabriósította Yakov ezt. A Niva falja a kilométereket és a benzint is. Menet közben jobban megfigyelitek a tájat, koszos, szemetes környék ez, mintha a város szemetét itt raknák le. Útközben pár járókelővel szóba elegyedtek és megtudjátok hogy:

- egyre több üres sírt találnak a környéken

-  a haszonállatok mostanában kevesebbé hasznosak

- Állítólag Tibi kocsmájában valaki vizet rendelt

Efféle hasznos információkkal gazdagodtok illetve új ork slágereket tanultok, bár nem akartok.

Ahogy közeledtek a templom vagy mi felé megszaporodnak az út mellett a rothadó holttestek és a szétmarcangolt kecsketetemek. Zene üti meg a fületeket ami egyre erősödik ahogy közelebb értek.


A templom kifejezés erős arra a romra amihez értek végül. A kerítése mintha húsból lenne, ütemesen lüktet a zenére. A remegés hatására a vöröses falakon néhol gennyes tályogok nyílnak éhező szájként ásítva. Fekete véres-genny szivárog belőlük a fölre ami kiégeti . Pár tébláboló halott épp befelé tart @Lady Arielle: Irtózatos szaga van a helynek, még a Te sokat próbált orrodnak is. Egy szó jut eszedbe erről a helyről, hogy ez gáz...

A bejáratnál egy Evil Dead pólós beholder és egy fehér lepedős kísértet dámázik. Úgy fest a beholder áll nyerésre - ennyi szemmel, nem is csoda-, mert a másik nagyon huhog.

Ahogy a niva lefékezz a közelben a szellem megigazítja "belépés csak hulláknak" feliratú táblát maga mellett.Ahogy a szemzsarnok rátok veti mindne tekintetét, a szellem átrak pár követ a táblán.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

1.4 Heretic Anthem Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1.4 Heretic Anthem   1.4 Heretic Anthem Icon_minitimeSzomb. Nov. 21, 2015 5:29 pm

Dr. Casanova Boltar
2015.10.16. 09:55:42
Van egy olyan érzésem, hogy az aids-es tűk itt annyira nem lesznek használhatóak... de mi lenne, ha keresnék pár erdei állatkát, akiket beoltanék és utána hagynánk, hogy jól megszexuálják az élőhalottak üres szemgödrét?!
Már pattanok is le a tyúkszaros Niva-ról és hajkurászni kezdem az óvatlan mókuskákat. Illetve csak kezdeném, de a tyúkszar és a bevitt alkohol mennyisége megtámogatta törekvéseimet és megakasztva a lábam a Niva is hozzájárult, hogy zuhanva jussak le a platóról, arccal tompítva a becsapódás erejét.
Estemben egy kósza gondolat futott végig a homloklebenyemen ("aids-es tűvel seggrészegen 2 méter magasból tyúkszaron megcsúszni not fun").
- Pánikra semmi ok, nem ömlött ki a rumom! - kiáltottam fel, majd kihúztam a jobb hátsómból a fecskendőt.

IvanYakovRambovitch
2015.10.16. 10:35:11
Miközben a szellem és a beholder mind a 132 szeme minket vizsgál, arra leszek figyelmes, hogy a többiek a platón pofozgatnak valakit. Hátramegyünk Leonidásszal, és az alábbi kép fogad minket: a sebész a platón összekuporodva, szanaszéjjel hugyozott gatyában fekszik kezében egy kis fadarabbal, habzó szájjal, rángatózva, közben valami mókusokról, tűkről, és rumról zagyvál.
- Delerium Tremens! - jegyzi meg okosan @StupidEarthMonkeY
- Szerintem csak szimplán be van baszva a Tibi féle bantha-szaron erjesztett guggolóstól - teszem hozzá, majd akkora orbitális pofont adok a sebésznek, hogy rögtön kijózanodik...

Eszka
2015.10.16. 14:37:22
Lassan mindkét őr rátok figyel.
Füttyent egyet a beholder és:
- Fiúk, live act van.. - kiabálja, még tucatnyi zombit, élőholtat odacsalva.
Tele van a bejárati rész hullával, jobban megnézve mintha az egyik popcorn-t rágicsálna...

Leonidasz
2015.10.16. 16:55:01
Kezdem már érteni, miért törhetett ki a IV. ork háború... bármennyire is akarok toleráns lenni nagydarab új barátommal, az igazi ork ájert nehéz kizárni tudatomból. Egy régi nótát kezdek dúdolgatni, de az sem segít túl sokat: "A kertben illatokkal játszottak a szagok. Persze a szagok győztek most is, de jók voltak az illatok is..." Nem tudom, hogy Jankó barátunk hogy bírja ezt. Mit is evett a múltkor? Kukoricát? Akkor ő a Kukorica Jankó! Amikor már hülye neveket adok a félig ismert ismeretlen ismerőseimnek, az már régen rossz, a következő lépés általában a kötekedés. Nem kéne, mert finoman szólva is kétesélyesnek tűnne egy menet a szlovjettel. Megállapodok magammal, hogy a K. Jankós pojént most és mindörökre el kell felejtenünk.
Némi szemétdobálás után (amitől, mondhatom, nem lett jobb illat a kocsinkban) végre nagyot zöttyenve állunk meg a templomnak nevezett romhalmaz előtt. Megrettenek egy pillanatra, ahogy a szemzsarnok ránk néz, de sem kővé nem változtatott, sem nem lettünk dezintegrálva, úgyhogy megnyugodok. Vagy az öregapám vénséges Monster Compendiuma tudja rosszul e beste értékeit, vagy van náluk is alacsony szintű aljanépe.
Persze hallottunk már olyan utolsó mondatot, hogy "Még csak 1. szintűek vagyunk, ez nem lehet egy igazi beholder", úgyhogy óvatosan kell megközelíteni megközelítés kérdését. Összehívom a csapatot, hogy akkor most mitévők is legyünk. A doki valamiért égővörös arccal és némileg zavarodott tekintettel próbál figyelni, lehet, hogy lemaradtam valamiről, de ez most mindegy.
- A helyzet az, hogy be kell jutnunk valahogy. Ez mehet erővel, de ezt inkább a végső megoldásnak tartogatnám, vagy megpróbálkozhatunk némi diplomáciával is. Mylady, ha jól sejtem, ön szegről-végről élőhalott, úgyhogy jogosult a belépésre. Mi lenne, ha mi ketten kéz a kézben odasasszéznánk a tohonya ajtónállókhoz és kérnénk, hogy simán engedjenek be a partyra? Ha szerencsénk van, önt hölgyem minden további nélkül átengedik, én meg majd kerekítek magamnak egy szívszorító történetet a családi átokról és a hosszúéletű elfek még hosszabb élőhalottságáról, de olyan meghatót, hogy belolderünk az összes szeméből kicsordul a könny... Ha nem jön össze, akkor még mindig ott a B terv, és megpróbálunk odacsapni nekik.
Közben más is eszembe jutott: - Fémkezű barátom, tudod-é szkennelni ezt az épületnek nevezett ocsmányságot? Elsősorban hőforrásokra (bár gyanítom, hogy azt nem igen találunk) és oldalsó, titkos bejáratokra gondolok...
Ha van jobb ötlet (bár annál, hogy más vigye helyettünk a bőrét a vásárra, sosincs jobb), akkor ne habozzon senki, ossza meg most a gyűléssel, vagy hallgasson mindörökre...

Lady Arielle
2015.10.16. 21:56:38
Az indulás sem volt egy nászmenet, s hogy az ájjert biztosították a rizsszoró, kevésbé örvendő násznépnek aligha beillő őslakosok.... épp csak átmeneti szállásra járt már bennem a lélek, mire a kuriózumnak is beillő templomhoz hajtattunk.
Lelkes szaktársam máris beoltotta magát, bár nem biztos, hogy ez a tuti álca, de ő tudja, vagy sem.
Kecsesen kikecmergek és lehuppanok, figyelmezve az ádáz küszöb csalárdságaira is.
Lenyűgöz a látvány, akár a Pokol kapuja maga! Felmered a kíváncsiság a bensőmben, vajh Lucifer is képviselteti e magát a mai partyn?
Újabb kérdés csírázik a szőke tincseim rejtekén. Ha az őrök játékkal ütik agyon a végtelen időt, akkor hagyhatnánk míg az idő győz és a két deikvens kifárad.
Ám a csapat gyűlést tart.
- No Mókus örs, akkor figyelmezzetek! - kuncogok fel kajánul. Odébb lépve a templomi lépcsőkre irányozom szavaim sava borsát.
- Minek a sok pilács, ha egyik sem világítja meg játszótársad csalárdságát!? Tán számold meg hány köved maradt a táblán! Ha észreveszed a hiányt, én a helyedben az ellenfelem fogaival pótolnám a hiányzó kövecskéimet! - cifrázom oda a rengeteg szemmel rendelkezőnek.
S míg ő lefordítja magának és a feldolgozás is megtörténik, a csapattársaimhoz fordulok.
- Ez tuti bunyó lesz! Bemegyek bukiként, felveszem a fogadásokat, tétre helyre befutóra! S míg én elcsavarom a fejüket, ti akár tovább is húzhattok a meneten, míg meg nem válik a testüktől. A végén risztelünk! - dobom be az ötletem s nézek rájuk érdeklődést színlelve.

Leonidasz
2015.10.16. 22:18:03
Sóhajtva látom be, hogy ez tán mégiscsak jobb ötlet, mint megpróbálni élőholtnak kiadnom magam. Bár már kezdtem beleélni a szerepbe magamat, épp a Niva mögött próbálgattam a csoszogó járást mellső középtartásba tett karokkal és az elmaradhatatlan ziháló hörgő tüdőhangokat.
- A kérdés csak az, hogy mi legyen a popcornozó zombisereggel, azok nem valószínű, hogy beszállnának egy ilyen csetepatéba. De legyen így, reméljük, hogy bejön. Akkor megtenném a tétemet: 10 egység arra, hogy lesz hirig, és még 10 a szemesre - dobok oda a kislánynak két műanyag birodalmi pénzérmét, mondhatni utolsó tartalékaimat. Közben elkezdek a bejárat felé oldalazni, szememet le nem véve az eseményekről. Hiába na, kíváncsi vagyok, ritkán lehet olyan látványosság részese az ember amikor egy szellemet szabadítanak meg a fogaitól...

IvanYakovRambovitch
2015.10.17. 01:55:06
- 5 szlovjet buznyák a csápos szemesre, az pont húsz összbirodalmi egység! - vetem oda a szőkének röhögve. Ami meg az élőhalott söpredéket illeti... bemutatom Natasát!
Azzal a lendülettel leszedem a hátamról a gigantikus pörölyt, megpörgetem, és felveszem a jobb vállamra.
Nos, a tervem az alábbi: berohanok a zombik közé Natasával táncolva... és ami-aki túléli / lepattan, az mind a tiétek. Az ikszpé közös, a zsákmányt egyenletesen osztjuk el. Jól mondom Leonidász?
Aztán a végén berohan őfennsegge Lady Arielle egy kenyérrel, hogy kedvére tunkolhasson... hehehe...

Eszka
2015.10.17. 12:20:19
A popcornozó zombik szinte csalódottan, fordulnak el tőletek ügyet sem vetve a pörölyét lengető orkra. Láthatóan csak a parádé miatt másztak elő a sírjukból, de legalább szellőztek egyet. Eltünnek a templom ajtaját borító foggate-ban.
@Lady Arielle: negotiaton skill succesfully used
A beholder gyanakodva méregeti játszótársát és a táblát mindasok szemével.
A csapatotok illetve az örző-védő munkájuk láthatóan kevésbé foglalkoztatja most őket. A szellem pár bátortalan lépést tesz hátrafelé, és nagyban próbál anyagtalan lenni, a szemzsarnok félszáz szemében gonoszan felragyognak a fények, halálsugár, dezintegráló gömbök és féltucatnyi lézersugár csapódik arra a helyre ahol imént a csaló kísértet volt. A talaj egy darabja kirobban, beterítve földdel és régi csontokkal titeket és a kocsit. A kísértet nagy lánccsörgetésbe kezd. Úgy fest, az őrök most jobban koncentrálnak egymásra mint a munkájukra.

Leonidasz
2015.10.17. 14:37:38
Vigyorogva intek oda Arielle-nek a "like" egyezményes jelét mutatva, ez szép volt kislány. Majd az egymást kergető, egyre távolodó monstereket figyelve az apokalipszis közepében csodálatos módon érintetlen dámás táblához lépek.
- Minek kellett csalnia, három lépésen belül úgyis nyert volna - morfondírozok magamban, majd leveszek három követ a szellem készletéből, na így már nem biztos hogy övé a meccs. Aztán biztos ami biztos, egy kövecskét a beholdertől oldaláról is eltulajdonítok, sosem lehet tudni mi pénzt adnak a varázskomponensek feketepiacán egy garantáltan eredeti "a szemzsarnok fekete dámaköve"-ért. Ki tudja, lehet, hogy valami világot megváltó gigaspell alapanyaga.
Na, nekünk itt dolgunk van, pörögjünk fel - térek vissza a jelenbe, és szememmel a többieket keresve elindulok a ködülte bejárat felé. Kezemmel közben az zekém alá rejtett fénykard markolatát keresem, úgy érzem, a továbbiakban már tényleg nem ússzuk meg harc nélkül, ami azért, valljuk be, elég ritkán szokott előfordulni az ilyen "Írts ki minden élőhalottat" típusú küldetéseknél...

Lady Arielle
2015.10.17. 21:50:42
A Király (the King) lám feledve méltóságát máris pózol a kocsi rejtekében. Félszemmel figyelem a mesteri testátformálást. Hörgése oly élőholt szerű hogy felmerednek gerincem mentén a pikkelyek.
S hogy befejezi az imitációt és megszólal, kis mosollyal nézek rá.
- Oh én nem is össznépi bunyóra gondoltam, elég ha azok ketten esnek egymásnak. Csak a fogadások hevét kívánnám veletek kihasználni. Míg ők szurkolnak, téteket halmoznak addig ti a hátsó soroktól indulva szépen az epicentrumig öldöshetitek őket az észrevevésig növelve az esélyeinket. Ha elszabadul a pokol, akkor persze beszállok majd az agyaraimmal, karmaimmal én is - pontosítom az ötletem.
Elkapom az érmét és remekül mulatok.
- Ej, aj látom okosan használod a bennfentes információkat..- bólintok felé elismeréssel.
Iván is csatlakozik a téttevőkhöz és kis erszényembe csúsztatom az érméit.
- Kissé heves a terv. Ha ezt választjátok, akkor egyrészt buktátok a téteket, másrészt ha az erőterv a nyerő, akkor én addig lemosnám a kocsit, míg ti henteltek, aztán mennék elegánsan tunkolni, kihagyva a kenyeret. A szénhidrát nem tenne jót légies alakomnak. - pillantok körbe kérdőn.
Leo elindul és szinte ingerenciám támad kart karba öltve belépni az oldalán.
Ha elkezdődik a tánc, akkor a még hezitálók figyelmét lekötve próbálom begyűjteni a mi és a saját életükre fogadók tétjeit. Merészen felverem az értéket, 20:1-hez ígérve az esélyeket. Hangosan kimondva az ő javukra, de persze titkon remélem, hogy a fiúk aratni fognak. Midőn elfogytak a tétek, igyekszek én is besegíteni a nyerési esélyünkbe, egy-egy fogadót magammal rántva az oltár mögé, gyors kegyeletteljes karommetszéssel távolítom el becses koponyájukat a gereznájuktól. Élvezettel gurítom el a fal mellett az említett testrészt, igyekezve a golyózás szabályait maximálisan betartani, miszerint minél több fejjel koccoljon az éppen elgurított darab.

Leonidasz
2015.10.18. 10:15:35
Felérek a lépcső tetejére, de azért ügyelek arra, hogy ne én legyek az első. Remélem újdonsült ork barátom már nincs berserker-üzemmódban, lekuporodok mögé, így meglehetősen széles válla kiváló fedezékként szolgál. Innen kockáztatok meg egy pillantást a hátra, a járművünk irányába. Néhai ajtónállóink egyre távolabb becsapódó halálos varázslatainak visszfénye világítja meg Yankov megviselt Niváját és két társunkat, akik még mindig ott téblábolnak az autó körül. Már megint frissít - nézek a kiborgra, majd intek nekik, hogy ne peccseljenek/pöcsöljenek már annyit, vár minket a kaland és a gazdagság...

StupidEarthMonkeY
2015.10.18. 13:05:55
Ahogy megérkezünk a kocsival, kipattanok, es egyenesen a beholdernek veszem az irányt, elvégre ő nem is elohalott. Inkább rábeszélem, hogy jöjjön velem a kaland után, sokkal menőbb lenne kibeholdernek. Ahogy leugrom, odarohanok, rádöbbenek, hogy valami nem stimmel. Olyan deja vum van, amilyen mar régóta nem volt. Arról nem is beszélve, hogy valami miatt komoly nyomást érzek a homlokomon.

StupidEarthMonkeY
2015.10.18. 13:09:41
Mindeközben mindannyian azt látjátok, ahogy visszanéztek, hogy a kiborg kiszáll, azzal a jelszóval, hogy van egy ötletem, es ezzel elkezd futni a kapu fele. Mármint elkezdene, de a kapu melletti fal fele tart. Mozgása teljesen normálisnak tűnik, de valami mégsem stimmel. Erre akkor döbbentek rá végérvényesen, amikor a falnak nekifut, es a homlokával a falnak dőlve fut tovább egyhelyben előre.

Dr. Casanova Boltar
2015.10.18. 13:24:38
A nagy felfordulás közepette keresnétek dr. Casanova Boltart, de abban a pillanatban keresztülhasít elméteken a tudat, hogy bizony ő meg mindig a platón fetreng magzatpózban, összehugyozott gatyában es nagyon csúnya tripje van.

StupidEarthMonkeY
2015.10.18. 13:26:40
Jaj istenem, legutoljára is akkor volt ilyen deja vu érzésem, amikor az ultrasoft új oprendszere lekúszott titokban a háttérben. Frenetikus, asszem kell csinálnom egy rendszer-visszaállitast. Persze mikor máskor, ha nem quest alatt. Mielőtt belekezdenek, azért feltűnik egy új funkció a hufomon, ami a quicksave. es ezzel hirtelen...
Azt látjátok, hogy a futás abba marad, es a kollegának ismét üveges szemei lesznek. Pár perc, majd ismét felsóhajt, elkezd fokuszálni, és köztetek van. Meregeti a külvilágot, mi történt, mi nem történt, majd annyit mond, hogy briliáns, elég instabil az új rendszer. De legálabb mar van quicksace és quickload opciónk.
Miközben a mechanikus testrészei újrakalibrálódnak, elindul a Niva fele, hogy felkapja kedvenc kekszuális-zaklatas pandánkat.
Ahogy elindul szól, hogy pillanat sracok, meg olvasom a quest naplót, hogy mi történt.
Ahogy megérkezik, lerakja a kollegát, picit megpofozza, majd ahogy ez nem segít, a kezet közel teszi a kollega mellkasához, aki egy bődületes áramütéssel a földre zuhan. Ahogy remeg a földön, szépen lassan elkezd magához térni. A csapat úgy néz ki menetkész lenne, megpacskolja kezeit mellettetek, miközben azt dúdolja az orra alatt, hogy "06-80-nuuur-gli"

Dr. Casanova Boltar
2015.10.18. 13:32:31
Mi történt? Hogy kerülök ide? Miért van széjjelszakadva a talárom es miért van ennyi élőhalott hulla mindenfele?
Mit csináltatok velem?!
Megpróbálok feltápászkodni és megérteni a történteket, de a tudatom meg nem teljesen ép, ezért gépállat barátom vállába csimpaszkodva hagyom hogy vigyen a pulzus felé.

Eszka
2015.10.18. 16:08:18
@Dr. Casanova Boltar: @StupidEarthMonkeY: @Leonidasz: @Lady Arielle: @IvanYakovRambovitch:
A kis csapatotok nagyjából összeállt újra foggate előtt.
Elöl az ork hatalmas csatabárdjával, mellette a kiborg még mindig reklámokat sugárzó karjával. Mögöttünk a józanodó doktor aki hol az elf íjászra hol a partra vetett hableányra dől.
Mielőtt belépnétek a kiborg még egy gyors Quick Save-vel biztosítja a csapatot.
Vissza az elejére Go down
 
1.4 Heretic Anthem
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Fejezetek, Chapters
 :: 
Load Game
 :: 
First Game Cycle- Let's go an adventure!
-
Ugrás: