ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje

Go down 
SzerzőÜzenet
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje   Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2016 8:35 pm

Az Origón elkövetett bűneiért Izithet a Birodalom nyolc év kényszermunkára ítélte Athason ami köztudottan a legkeményebb és legerőszakosabb hely az univerzumban.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a fiatal vérelf lány heves vére és meggondolatlansága sodorta ekkora bajba és az hogy Ártány egy köztiszteletben álló személye ellen próbált merényletet elkövetni aki a bürokráciát és kapcsolatait latba vetve hogy száműzze az Órigóról.

Lefagyasztott, sztázisban levő testét egy bolygótörő bányászhajó hozta a peremvidékekig és végül egy mentőkapszulába tették és útjára bocsájtották.
Ezen a bolygón kritikán aluli körülmények uralkodtak,csontfegyverek kel harcolnak és az alapvető ellátmány ( víz, étel )is kincsnek számított,  a fémfegyverek illetev hazsnálati tárgyak pedig ritkaság számba mentek.
A birodalom mindig elküldte a pontos érkezési helyét az érkező raboknak az Athason uralkodó máguskirályoknak akik kapva kaptak az ingyen rabszolgákon. Jelen esetlen Tyr  gőgös királya lemondott a jogról így Urik város ura, Hamanu küldte érte az embereit.
De nem csak a rabszolgavadászok és útonállók jelentenek veszélyt ezen a vidéken, a mágia pusztította dűnék között értelemmel bíró veszedelmes szörnyek lesik prédájukat....

Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje 4ba329a0d29e34c79bc235adf9c027ce


A hozzászólást Eszka összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 05, 2016 10:44 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje   Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2016 8:37 pm

A rabszolgavadászok várták az alkalmat, egy kisebb csapat már a drop pod körül harcolt két yuan-tivel. A becsapódás ereje felkavarta a homokot ez egy prédára leső sivatagi cápa életébe került.
A mentőkapszulát az Athasi körülményekhez igazították így mikor kinyílt a hám, a karbonszálas adamantitum apró szilánkokra hasadt egy négy méter sugarú körben mindenkit leterített a lábáról.
- Eljött az idő - mondta Jorik a csapatának.

Minden nehézség nélkül szerezték meg a zsákmányt, ami egy eszméletét vesztett, karcsú elf nő volt.
Zúgó fejjel térsz magadhoz, egy hatalams hüllőn vagy átdobva összekötözött kezekkel és a lábaidon is kötés feszül.
A nap égeti a hátad és a sztázis okozta kábaságot még a fejedben érzed.
A fogva tartóid láthatóan megérkeztek a céljukhoz.

- Éljen sokáig Hamanu! Nagytiszteletű Boris, egy életerős elf nőért mennyit ad?
Bírja a munkát, nem az a eltunyult birodalmi cafka..
Egy koszos, zsákruhába öltözött alakkal nézel farkasszemet. Az úgy méreget, mint a piacokon a lovakat szokták.
Rövid alkudozás után megegyeznek és egy izmos, bőrruhás alak a vállara dob mintha csak egy darab hús lennél és bevisz a rabszolgatelepre.
-----------------------------------------------------
Égető fájdalom térít magadhoz, égett hús szaga keveredik a hevített vassal szagával.
Alkarodat billoggal jelölték meg.

- A mai naptól Urik királya, Hamadu tulajdona vagy. Feltétlen engedelmessel tartozol neki és hű szolgáinak. Erőddel, tudásoddal és véreddel, velőddel csak Őt szolgálod hátralevő életed során. Megértetted kutya?

Kábán bólintasz, és ismét elájulsz.

Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje   Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Icon_minitimeSzomb. Jan. 30, 2016 5:20 pm

Ájultságomból egy  vödör hideg víz ébreszt.
-Ébresztő aranyom hasadra süt a nap.-Hallom valamiféle röhögéssel együtt.
Miután kiköhögöm a vizet egy sötét szobában találom magamat. Az agyag falba lyukasztott hasadékokon erős napfény tűz be. A szobában mindehol primitív szerszámok vannak szétszórva. Nem vagyok benne biztos, hogy lópatkolásra vagy kínzásra használják őket. Velem szemben egy eszelős tekintetű elf áll. Testén olcsó páncél és egy kopott fekete köpeny feszül. Kezében pedig egy szerintem enyhén túlméretezett pallost tart.
Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje 2rpzn9v
Mellette két szintén feketeruhás ember. Az egyiknél ostor a másiknál pedig a vödör.
-Mivan aranyom nem tetszik?-az elf hangja ugyanolyan eszelős mint a tekintete.- Pedig örülnöd kéne. Ennél több vizet soha nem fogsz látni. Na vigyétek a többi közé.
Az egyik őr fölkap és kidob a helységből. Kezem még mindig hátra van kötözve úgyhogy nem nagyon tudok védekezni még a köves talajon való landolással szemben se. Miután benyelek
legalább fél kiló port a földről. Az őr máris fölrángat.
-Mozogj már!
Miután a szememet majdnem kiégeti a tűző nap szemügyre vehetem a helyet ahova száműzve lettem. Nos nem éppen egy luxusüdülő. De legalább a napozásra lesz lehetőségem. Az egész négy épületből áll amiket egy három méteres agyagfal vesz körül. Az egyik épület amelyikből kijöttem feltehetőleg valamiféle szerszámosbódé és kínzókamra hibrid lehet. Mellette áll egy kétemeletes ház. Ez van mind közül a legjobb állapotban. Előtte lovak és nem olyan őrök állnak mint máshol. Feltehetőleg ez van a kereskedőknek fenntartva. Vele szemben áll egy hosszúkás földszintes épület. Ez lehet az őröké. Már csak azért is mert mindehol fekete ruhások lazsálnak körülötte. A legmesszebb eső sarokban pedig egy hatalmas romos és lyukacsos vacak áll. Csoda, hogy nem dől össze. Ez a tábor legnagyobb épülete ami a rabszolgák részére van fenntartva. Előtte cölöpökhöz láncolt megkínzott emberek sorakoznak. Miközben az őr odakísér elhaladunk a helység egyetlen kútja mellett. Már majdnem elérjük a "szolgaszállót" mikor egy nő lép oda hozzánk. Az ő tekintetében is felfedezhető valamiféle őrület. Bár határozottan másfajta mint az elfnél.
Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje 4vqw45
-Hova viszed ezt a szolgát?
-A többi közé.-válaszol az őr. Érezni a félelmet a hangjában. Feltehetőleg a nő valami magasrangú alak vagy legalábbis jó harcos. Pillantok a két görbepengéjére ami az övén lóg.
-És akkor mivel fogadjuk Boriszt? Idióta.
-Őőő...
-Na vidd a kapuhoz. Borisz és a kísérete mindjárt itt van az új felszereléssel.
Miközben új úticélunkhoz visznek a van alkalmam megtekinteni a fal egyik pár méteren bedőlt szakaszát. Amit egy valóságos hústorony őriz pajzsa a lábához támasztva kezében pedig görbe kardját tartja.
Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje 2upb9dt
Egy pillanatra sikerül kitekintenem mögötte, hogy megláthassam a tábortól körülbelül száz méterre fekvő sártömeget ahonnan az agyagot hozzák. Valamivel arrébb pedig a kemencéket ahol téglákat készítenek belőle. 
Ekkor kinyílik a kapu és megérkezik Borisz karavánja...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje   Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Icon_minitimeVas. Jan. 31, 2016 10:57 pm

Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Maxresdefault

Az agyaggal és sárral borított kapu kinyílik utat engedve a karavánnak.

Elöl két inixen, sivatagi gyíkon lovagló fekete ruhás alak érkezik, mögöttük egy hatalmas rovaron, Kankon, Borisz és végül két félóriás testőr zárja a sort, akik embernyi, csonttal tűzdelt bunkójukat hanyagul a vállukon hordják. Az egyik félrelöki a kapuzáró négy embert és ő maga hajtja be a kapu több száz kilós szárnyait.
Egy pillanatra mindenki megáll a dolgával, bólintanak az érkezett elöljárónak és ismét felcsendül a korbácsok hangja.
- Gyerünk anyaszomorítók nem Az urikbeli Mézes Álomban vagytok!
CSATT! CSATT!
Az őrök a rovarhoz mennek és óvatosan kerülve a csáprágóit leszedik róla a hozott felszerelést.

Borisz a páros szablyás nővel vált pár szót és elindul feléd. az őröd hátrébb húzódik és lehajtja a fejét.
A tábor főnökön egy szakadt zsákruha van ami alól kikandikálnak a egész testét borító tetoválásai, amik a nyakán végigkúszva a homlokán érnek újra össze. Középkorú, átlagos férfinak látszik, de már megtanultad, hogy a látszat sokszor csal. Semmilyen fegyvert nem látsz nála.

-  Nézzük csak, mit küldött nekünk a Birodalom - kezdi és folytatja a méregetésedet -  elég satnya példány. Bírni fogja a munkát Prithlen? Megérte a pénzét? - néz a görbe pengékkel felszerelt nőre.
- Meglátjuk Főnök - feleli az.
- Na akkor borotváljátok le a haját, hogy mindenki tudja, hogy ő a friss hús, aztán mehet a tapasztóba. Ha túléli a hetet akkor szerencsénk van és talán mégse feleslegesen dobtunk ki érte öt egész kerámiát.

Borisz  megfogja az arcod kérges tenyerével a szemedbe néz és

- Ide figyelj szuka! Utálom a feleslegesen kidobott pénzt, mutasd meg ennek a söpredéknek - körbemutat a táboron - hogy a birodalom szemete többet ér náluk.
Bizonyítsd be nekem, hogy érsz valamit - a körmével sebet ejt az arcodon és megnyalja a véredet, köp egy hegyeset és folytatja - mert legszívesebben odavetnélek a kankom elé.
Végül bizonyítsd meg magadnak, hogy túl bírod élni ezt és akkor lehet esélyed.

Elenged és hátat fordítva elindul az egyik épület felé, pár lépés után megfordul és odaveti

- Mondanám, hogy isten hozott Athason de mivel mindegyik lemondott és elfordult ettől a világtól. Érd be annyival, velünk jobban jártál mintha a Tyri kutyáknál fogtak volna el, mert ők felkoncolják a birodalom hulladékát és az élő testükből vágják ki a szívüket amit főételként fogyasztanak az esti lakomaként,  a gereznád és csontjaid pedig a fegyverüket erősítené.
MI vagyunk a jó fiúk - kacsint és elindul a dolgára.

Az őr felrángat és visszaindul veled a kunyhóba ahol magadhoz tértél.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje   Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Icon_minitimeHétf. Feb. 01, 2016 1:08 pm

Borisz beszéde után az egyik őr rögtön elkapja a hajamat és annál fogva elkezd vonszolni vissza a kiindulóépületbe. Visítozásomra csak annyit felel, hogy:
-Kussolj már. Úgyis megnyírunk. Akkor meg nem mindegy, hogy én tépem ki vagy a borotva. Úgyse lesz már ideje visszanőni. Megdölesz két héten belül.
Nem éppen finoman bevágnak egy kemény székbe, odakötöznek és megkezdik a nyírást. Ez az a pillanat ahol majdnem sírva fakadok. Kár értük. Szép vörös fürtök voltak. Ez a hülye meg elégeti őket. Figyelem a "fodrászt" ahogy tűzre dobálja a lehullot tincseimet. Tudom, hogy gyorsan visszanő de ez akkor is megalázó. Mire befejezzük a frizuraigazítást már tényleg nem érzem magam annak a személynek aki voltam. Ahogy kikísér az őr az immár besötétedett udvarba már nem az Izit vagyok aki egyetemi kutatás céljából démontehenek trágyáját gyűjtötte Izmuthban és nem is az aki segített a Meteorhozóknak felrobbantani K. egyik gyárát de még csak nem is azaz ostoba menősködő vérelf aki szétlőtt egy boltot Ártányban. Csak egy szolga vagyok semmi egyéb.

--------

A "szolgaszállóban" ülök az egyik sarokba húzódva. Még az ajtóban rámadtak egy nyakörvet is. Ennél fogva vagyok most odakötözve egy bőrszíjjal a falhoz. Akárcsak a többi szolga.Kitudja miből készült a szíj. De abban biztos vagyok, hogy nem az értékes állatok bőréből. Lábaimat magam elé húzva ücsörgök mikor az ajtón három őr lép be. Az egyik egy moslékos vödröt tart a kezében a mellette álló egy kosarat tele feltehetőleg száraz kenyérrel. A harmadik pedig a nagydarab szablyás fickó aki a falon lévő lyukat őrizte.
-Vacsoraaa.-Ordibálja a vödrös.
 A szolgák már amennyire a nyakörvük engedi elkezdenek vánszorogni a "vacsora" felé. Én is beállok a sorba, hogy hozzámvágjanak egy szelet csontszáraz kenyeret meg egy tálnyit az inkábbnemakaromtudnimiezazöldesbarnacuccból. De a többi rabszolga akit látok eszméletlen gyorsan zabálja és én is sejtem, hogy a közeljövőben nem kapok tehát hozzálátok. Már vagy két perce próbálkozhatok az evés és az öklendezlés leküzdésének nehéz kombinációjával. Mikor hátulról teljes erőből fejbever valaki.
-Mi a sza...-kiáltok. Mire kapok mégegyet a mögöttem álló szolgától.
-Add nekem a kajád- mondja majd behúz mégegyet.
Erre elegem lesz és ülő pozícióból fejjel neki rontok amitől hátrazuhan. Rögtön rávetem magam.
A harc kezdetének a pillanatában az őrök közt a következő beszélgetés játszódik le.
-Figyeld harc van.
-A holnapi fél adatgomat fickóra.-Mondja a vödrös.
-Nem fogadok ellened nézzétek milyen vékony a csaj.
-De én igen-mondja a szablyás.
-Megőrültél Ammán? Az a fickó évek óta kint dolgozik. Az egyik legerősebb rabszolgánk.
-Nem láttad a tüzet a lány tekintetében igaz?
-De nemám. Úgyhogy állom.
-Mit is?-Mutat Ammán az irányomba ahol éppen a saját szíjával folytogatom a támadómat. Ekkor kezdenek el rohanni felém az őrök nehogy kinyírjam az értékes rabszolgát. De úgy kell
lefeszíteniük róla.
-Tíz korbácsütést annak amelyik bunyót kezdte és tizenötöt annak amelyik majdnem kinyírta az előzőt. Ebből majd megtanulják, hogy Borisz tulajdonát nem bántjuk.-mondja Ammán.
Csak öttel többet? Hát ennyit ér itt egy ember élete. Ezután kivezetnek az épület elé a másikkal együtt kikötöznek az ott sorakozó póznák egyikéhez letépik a ruhát a hátamról és elkezdik leszámolni rám a tizenötöt. Eszméletlen fájdalom hasít minden alkalommal a testembe. De ha eddig nem bőgtem el magam akkor most se fogom. Közben erősen beleharapok az ajkaimba nehogy ordítsak. Sikerül is elharapnom belűlről a számat. Na már csak ez hiányzott gondolom ahogy a vér szétárad a számban. De nem történik semmi különös. Csak rászkódom egy picit de a kötelékeimből kitörni nem tudok. Igazából még jót is tesz, hiszen tompítja a fájdalmat. Majd gyorsan elmúlik. A tizenötödik ütésnél már ismét magam vagyok és kókadtan lógok ahogy az őrök vissza hajintanak a többi rabszolga közé és ismét kikötöznek a falhoz mint valami rühes kutyát.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje   Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Icon_minitimeSzer. Feb. 03, 2016 12:28 am

Az esti korbácsolástól nehezen alszol, égnek a hátadon a sebek de úgy néz ki nem volt haszontalan mert mikor visszahoztak a cölöpökből vert tákolmányba a többi rabszolga arrébb húzódott és helyet adott.

A rémálom most sem marad el feltűnik az alak és:
- Enyém a lelked! Érzem, hogy közel vagy, küldöm érted a fogadóbizottságot.

Kacagva halványul el és ahogy izzadtan felriadsz a korbács által okozott sebekbe belemar a fájdalom.
Nehezen jön ezután álom a szemeidre. Vajon meddig kel itt lenned és
Vajon a társaid eljönnek érted vagy itt rohadsz meg a rabszolgaként?

Másnap már hajnalban fenn vagy, a meleg nem hagy tovább pihenni.
Ébredés után a reggelit hozzák, megint valami gusztustalan moslék nagyobb, keményebb darabokkal. Most csak kenyérhéj van mellé.
Az evés után kiterelnek titeket és szétválasztják az embereket, külön csapatokat alkot belőlük a zavaros tekintetű elf.
Vannak akik a bányába mennek míg mások a téglagyártó részbe.Te nőkkel és gyerekekkel kerültél egy csapatba és az rongyokkal fedett helyen taposod és dagasztod az anyagos iszapot. A lábara piócák tapadnak és szívják az éltető vért belőled.
Az egyik nő bekeni a hátadon a sérüléseidet , azt mondja ez segít. A hűs paszta enyhíti a fájdalmat és így eredményesebb tudsz dolgozni,  de közel se elégségesen. Még a gyerekeke is lemelóznak.
Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Desert_heat_orange_midday_sand_light_63438_2560x1440
Szétnézve csak a vörösen ragyogó nap és a homokdűnék vannak elötted és a hátad mögött a férfiak hordák egy kupacba a kiszáradt téglákat, hogy a legközelebbi kavarán könnyen elérje és eladni vihesse.

Fogat összeszorítva dolgozol tovább, hisz a kutyáknak látniuk kell azt, hogy a birodalom szemete felér velük.
Ebédkor gong szólal meg és mindenki fut a kijelölt hely felé. Akik utolsónak érnek oda azok nem kapnak kaját és vizet csak korbács lesz a jutalmuk. dacára a kondiciódnak elindulsz te is az ebéd irányába.

( Roll D6 if 1,6 you was too slow. No food or water just lashing is your lunch )
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje   Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Icon_minitimeSzer. Feb. 03, 2016 12:41 am

Sikerrel lesprintelek két öregasszonyt meg három fáradt gyereket. Így még az utolsó pillanatban ehetek...moslékot száraz kenyérrel meg egy csészényi vízzel. Hurrá. Igazán remek. Az őr aki a tápot hozta még meg is jutalmaz egy perverz mosollyal. Remélem ez azt jelenti, hogy többet kapok. De nem. Talán ha legközelebb visszamosolyognék. Mosolyogni? Te jó ég. Ezen a bolygón lehet egyáltalán azt?


A hozzászólást Isithieländé összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Feb. 03, 2016 12:48 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje   Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Icon_minitimeSzer. Feb. 03, 2016 12:41 am

The member 'Isithieländé' has done the following action : Dices roll

'd6' : 3
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje   Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Icon_minitimeSzer. Feb. 03, 2016 10:41 pm

A sikeres ebéd után aminek gongszó vet véget visszaterelnek a munkába titeket. Az egyik rád tapad kövér pióca az úton esik le rólad, észre se vetetd eddig pedig a lábszáradra tapadva szívta el a véredet, de a meleget nem bírta és most ott aszalódik a napon.
Egy szemfüles gyerek felkapja és szinte csemegeként tekint rá.
A munka késő délutánig folytatódik míg a nap le nem nyugszik. A levegő lehűlt szinte kellemes az idő, már ha nem lennél hullafáradt.
Visszafelé már alig húzod magad és szinte összeesel de amikor megszólal a vacsorát jelző gong tudod, hogy menni kell vagy nem lesz kaja.
( Same roll like upper - Függetlenül, hogy mi a dobásod eredménye )


A vacsora idő elmúltával, az esti pihenő jön.
Társai láthatóan hozzá vannak szokva a mindennnapi nehéz fizikai munkához, de neked ez elfpróbáló feladat. Úgy fest a főiskolás évek alatt elpuhultál, dacára a sok szívatásnak és egrecíroztatásnak.
A hátad a lehűlt falnak veted - érdekes a sebek már kevésbé fájnak, talán használt az iszappakolás? - és mozgást érzel a testeden, még maroknyi kövér piócát találsz magadon.
A lábadnál gyűjtőd össze a  tekergöző, nedves és vérrel teleszívott férgeket.
Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje C9d0417edf52a00f7f04fa26c5108ca0
- Azokat megeszed? - kérdi a melleted lévő csontsovány férfi
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje   Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Icon_minitimeSzer. Feb. 03, 2016 11:22 pm

Ismét sikerrel kajához jutok. A futáskor az a fickó akit tegnap este megvertem óriási félelemmel lép ki az utamból és enged a helyére a sorban. Miközben végig a földre szegezi a tekintetét.
----------
Piócák. Ami azt illeti normál körülmények között ilyet meg nem ennék.
-Legyen tied a fele.- Mondom a soványnak. Majd a számhoz emelem az egyiket. íde még időben észbe kapok. Visszatekintek az undorító vacakra az ujjaim között. Vajon mennyi vér lehet benne? Jó nagyra szívta magát az biztos. Majd megvizsgálom, hogy mennyire erős az a szíj ami a nyakörvemnél rögzít. Elméletben kitart.
-Tudod mit?-Szólok az előbbi rabszolgának.-Vidd el ezt a hármat is és szólj a többieknek, hogy álljanak arrébb annyira, hogy ne érjem el őket.
-Köszönöm...Micsoda?
Egyszer élünk gondolom ahogy bekapom a piócát és abban reménykedek, hogy ez majd felhívja bármiféle tehetségemre a figyelmet. Még nem tudom milyenre. De az őröknek biztos tetszeni fog ahogy bekattanok.  Jönnek a szokásos tünetek. Kitágul a pupillám, a vér istenét emlegetem ahogy vadul kapálózva megpróbálom elérni az ilyedtükben elhúzódó rabszolgákat. Mikor rájövök, hogy ez így nem fog menni. Morogva leülök és ha valamelyik óvatlanul a közelembe kerülne arra rögtön lecsapok.


A hozzászólást Isithieländé összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Feb. 03, 2016 11:25 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje   Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Icon_minitimeSzer. Feb. 03, 2016 11:22 pm

The member 'Isithieländé' has done the following action : Dices roll

'd6' : 2
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje   Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Icon_minitimePént. Feb. 05, 2016 11:10 pm

A vérszomj csillapodóban mikor odalép két őr.

- Ez a fattyú emberkedett itt a többiekkel? - kérdi fennhangon rád mutatva, páran bólintanak a többieknek csendben hallgatnak. Te kihasználva az alkalmat felpattansz és mozdulsz az őr felé, hogy átharapd a torkát és a puszta kezeddel vájd ki a belső szerveit.
Az a szeme sarkából észleli a mozgás és kitér előled, visszakézből akkora ütés kapsz tőle, hogy a földön végzed, a szemöldököd felhasad. Hallod ahogy, ropog az arccsontod az erős bütykös kéz hatásra.

- Mit nem merészelsz kutya! Maradj ott még szépen vagyunk! - de téged hajt a vér és indulsz neki újra.
Újabb ütéssel később látod az őr már mérges és kikelve magából üvölt
- Hogy nem fáradtál el a mai munkában és itt legénykedsz nekem, még, hogy a nők nem bírják. Azt hiszem ezzel az akcióddal most nyertél húsz korbácsütést és egy éjszakai fejtést a bányában.
Fiúk gyertek csak!
Itt egy önként jelentkező a bányába, de előtte sózzatok oda neki húszat, csak hogy emlékezzem, hogy ránk nem emelhet kezet.

Az őrök odamennek hozzád és a berzerker énedet pár kemény pofonnal helyre rakják majd  elvonszolnak és kikötnek az oszlophoz. Hiába nyeled le a véredet a kivérzett belső ajkaidból, érzed, hogy itt még a vér öközta örület is kevés, - első szintű vagy....- és bőrszíjjak amivel odakötöttek kitartanak.

- Jól jelezd meg szuka, ha így haladsz sokat látod majd Netar oszlopait. Imádkozz az Isteneidhez ha vannak Birodalom mocska!
Aztán meghallod a suhogást, azt ahogy a korbács sűvít a levegőben és beléd mar a fájdalom.
Az agyagos, friss varrokat a második csapás felszakítja.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje   Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Icon_minitimeSzomb. Feb. 06, 2016 12:20 am

Ahogy vonszolnak a bánya felé az éjszakai fejtésre az “Egyszer élünk” visszhangzik a fejemben. Életem egyik legostobább gondolata. Érzem, hogy a hátamon a seb hasogat. “Egyszer élünk”. Öltek volna meg. Az is jobb mint ennek a rohadt hosszú tünde életnek a maradékát itt lehúzni. Bár kétlem, hogy az egészet le tudnám. “Egyszer élünk”. Inkább csinálom tovább ezeket az őrültségeket. Hátha bejön az egyik és mondjuk Borisz vagy valaki fölfigyel rám és kiemel. Milyen király lenne például ezen túl csak véren élni valami elcseszett háziállatként. Vagy ilyen alakkal biztos jól szponzorálnának egy gladiátort. Bár az eddigi harci teljesítményem és baromi alacsony szintem nem hozna sok jót. De szép halál lenne. Egyet nem akarok: rabszolgaként megrohadni. Előbb fogom lyukacsosra veretni a hátam. Sőt addig fogom ezeket a kényszeres ostobaságokat csinálni míg az egyik be nem jön. Vagy pedig megdöglök.
Kínomban alig hallhatóan inkább nyöszörögni mint motyogni kezdek:
-Hallod te véristen? Nem tudom ki vagy és miért ismételgetlek téged meg a trónodat. De bármit megadnék, hogy kijussak innen. Tehetnél nekem egy szivességet ha már ilyen buzgón terjesztem az igét nem? Vajon létezel egyáltalán?
Hiszen pont ezért léptem be az egyetemre, hogy megtudjam ki vagy. De semmit nem találtam. Kérlek mutass jelet és én szolgállak majd az utamon.
Az éjszaka maradékát is azzal töltöm, hogy a számomra ismeretlen istenséghez beszélek.
/Isit is now worshipping the blood god./
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje   Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Icon_minitimeSzomb. Feb. 06, 2016 2:22 pm

A bánya homályában az éjszakai munka nehéz és fárasztó, Fém csákányokkal dolgoztok többed magaddal. Minden egyes mozdulatra fájdalom hasít a hátadba, nem nyújtatsz most szép látványt, a arcod jobb fele feldagadt, a hátadból még levedzik a vér és az Istened nem mutatkozik és egy fia jelet sem ad.
Halk zsolozsmázással folytatod a monoton embert próbáló munkát.
Hátad mögött sutyorgást hallasz de hiába fordulsz meg nem látsz semmi különöset. ( Perception test was missed )

Hajnalra minden erő kiszáll belőled mikor az őrök visszavisznek a szállásodra. A kifejtett kő/ásvány mennyiségén is nevetnek csak. Megtorolnád de nincs benned erő erre.
Egy zsák búzakánt dőlsz a rohadt, foszló vánkosra és elnyel a sötét mély álom.

Feltűnik újra  a lelkedet követelő alak de te ügyet sem vetsz rá enervált állapotodban.

A sötétségből egy rekedtes hang csendül fel:
- Kicsi elf, kicsi elf ha engem akarsz imádni akkor vért kell ontanod és életeket elvenned az ÉN igaz nevemben, akkor talán újra szólok hozzád. Higgy magadban és bennem és ölj, pusztítsz lángoljon a galaxis!

Sose látott képek pörögnek a hajnali ébredésig a fejedben
egy kétkezes pallosos alakról és szolgáiról akik literszám ontják az ellen vérét a Bánathozó nevében.

Egy erős rúgással keltenek.
- Vár a munka kutya!
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje   Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Icon_minitimeSzomb. Feb. 06, 2016 10:25 pm

A rúgásra összehúzom magam. De rögtön jön is következő. Amire azért már csak-csak sikerül föltápászkodnom. Megtapogatom a fejem és észreveszem, hogy a hajam már kicsit de elkezdett visszanőni. Még mindig az álombeli szavak szólnak a fejemben.
"Higgy magadban és bennem és ölj, pusztíts lángoljon a galaxis!"
-Igen mester.-suttogom nagyon halkan és közben ugyan senki nem látja de valahol mélyen legbelül mosolygok. Eljött értem hát az istenem.
Ismét elküldenek agyagos iszapot gyúrni de a ránézésre eszement elf határozottan figyelmeztet, hogy próbáljak csak mégegyszer balhézni. És akkor ezentúl ki se jöhetek a bányákból. Én bár fölfögom az információt mégis azon töprengek egész nap kinek a vérét ontsam ki. Vajon elégedett lesz a mester egy rabszolgával? Kétlem. Én a helyében megsértődnék ha valaki egy gyenge és védtelen rabszolgát akarna nekem áldozni. Nem valami jobb kell. Valami ami elnyeri a tetszését. Az egyik őrre pillantok. Igen kezdetnek megfelel. De túl alacsony szintű vagyok, hogy megöljem.  Talán ha elvágnám a torkát valamivel. A "játékszabályok" közt az szerepelt, hogy vérét kell ontanom. Talán a bányában a fejébe állíthatnék egy csákányt. Ha jól emlékszem volt ott egy szakadék. Ha ledobom a hullát akkor senki nem veszi észre. De, hogy a fenébe lesz elég erőm és kerülök oda vissza? Nincs kedvem megint megveretni magam. Az se biztos, hogy egy ember elég lesz. Sőt tuti több kell. Sóhajtok egyet. Nem gond játszom az engedelmes rabszolgát és várok a lehetőségre. Aztán amint megnyílik lecsapok. Addig pedig... Vár a munka.

Az elkövetkező napokat szorgos hangyaként gürcölöm végig. A kötél szélén táncolva de mindig engedelmesen. Akár csak a türelmes pók míg várja, hogy a hállóba repüljön az áldozat.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Unusual Salve Tale   Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Icon_minitimeSzer. Feb. 10, 2016 11:12 am

Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Red-Dunes
A mágiapusztította bolygó egy ritkán emlegetett tulajdonsága, hogy a saját képére formálja az idegeneket, akik sok időt töltenek a vidéken. Nincs más választásuk, mint azonosulni a miliővel, mert a gyengék hamar elhullnak. Kegyetlenek, komorak és vérszomjasakká válnak, mint Athas maga.
Vannak, akiknek a választás joga sem adatott meg.
Egy elpusztított település utolsó túlélői, elveszett utazók, karavántól lemaradt harcosok. Egy dolog közös bennük mikor reményvesztetten a dűnék között kóborolva lemondtak mindenről azt hitték nem lehet rosszabb.
De lehet.
Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje 1000x643_9513_Saracene_charge_2d_illustration_sword_medieval_attack_rider_warriors_horses_charge_desert_warriors_pict
A sivatag farkasai azonban nem pihennek, becserékszik és levadásszak a prédát. Kerámiatallérra váltják őket, később azokat pillanatnyi boldogságra.
Szeszre, nőkre vagy épp fegyverre.

Ha hinni lehet a mendemondáknak, valahol a sivatag mélyén léteznek olyan törzsek akik egykor rabszolgák voltak. Az őreiket legyőzve a sivatagba menekültek majd nyomuk veszett a dünék mélyén.
A köznép fremenenknek nevezte el őket.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
A napok eseménytelenül telnek a munkatáborban. Mióta meghúztad magad és színleg bele törődtél a sorsodba, azóta nem ért komolyabb atrocitás. A sebek a hátadon gyógyulnak, de a varrokból ítélve ez meg fog maradni.
A munka fárasztó és a kaja is kritikán aluli,de legalább a korbácsolások elmaradnak. Este már rutinosan osztogatod a piócákat, amiért a többiek hálásak.
Az esti rémálmok maradnak és szinte minden alkalommal verejtékben fürödve ébredsz.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Unusual Salve Tale    Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Icon_minitimeCsüt. Feb. 11, 2016 2:17 pm

Délután felé járhat az idő, mikor az idegen feltűnik.
Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje R169_457x257_3377_The_specter_of_Morocco_2d_fantasy_picture_image_digital_art

Fekete köpenyt visel, a fején csuklyás résszel fittyet hányva a tikkasztó hőségre. a vállán egy holló ül.
Ahogy elhalad az agyagdagasztó mellett , csak annyit vet oda neked, kiválasztva a dolgozók közül:
- Izaura, a szenvedésetek hamarosan véget ér
Ezután a főkapu előtt torpan meg, szóváltásba keveredve az őrökkel.
Azok a fegyvereiket elővonva pár lépés távolságból köröznek körülötte, mint a prédájuk körül a farkasok.
Feltárul a főkapu és megjelenik a pallosát markoló elf, aki a mai napon az emberbőrrel cserzett zekéjét viseli.
Éles fülednek köszönhetően pár dolgot meghallasz a beszélgetésükből
- Engedjétek el..  
- Mit gondolsz…
- Kapjátok el fiúk!
– kiáltja el a kétkezes karját szorító elf.

Az idegen válláról felröppen a madár és a levegőben körözni kezd, még  az újonan érkezett nem tanúsít ellenállást.
A katonák legyűrik és a táborba vezetik.

A holló látva a gazdája elfogásást magasabbra emelkedik és eltűnik szem elől.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje   Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Icon_minitimeCsüt. Feb. 11, 2016 6:35 pm

Addig bámulok a fickó után amíg azt le teperik és be taszigálják a kapun. De egy ostorcsapás rögtön emlékeztet arra, hogy melóznom kéne.

-------------

A munka ezután már nem sokáig tart. Még a sötétedés előtt visszahajtanak minket a falak mögé és ahogy észreveszem pont olyan évszakban vagyunk, hogy ez korán történik meg. Más változást nagyon nem észleltem még. Lehet, hogy egy-két észrevehetetlen fokkal lesz hidegebb de lehet, hogy annyival se. Mikor belépünk a kapun látom, hogy bizony a fickó is megismerte a kedvenc helyemet. Azt a nevezetes korbácsoló oszlopot.
-Szegény pasas kaphatott úgy tizet.- szólal meg melettem az egyik sorstársam. Uhrik a neve. Körülbelül négy évvel előttem érkezetthetett. Ő az első számú pióca fogyasztóm. Ezért aztán néha megesik, hogy szóváltásba keveredünk ha épp nem vagyunk hulla fáradtak. Bár általában azok vagyunk.
-Szerintem megvan az tizenöt is. Figyeld még a nyakába is kapott. Biztos az a kancsal…
-Kussoljatok ti ketten.- Csap közénk valamelyik őr az ostorával.
Gyorsan be zavarnak minket a szolgaszállóba. Épp kezdeném szétosztogatni a piócáimat mikor betaszítják közénk a férfit. Tekintve, hogy a csuklói össze vannak kötözve nem tud sok mindent tenni az ellen, hogy megízlelje az Athas porát. Heverészik egy kicsit míg becsapják mögötte az ajtót. Aztán nagynehezen föltápászkodik. Ekkor látom meg, hogy kék szemei szinte ragyognak a félhomályban. Meztelen felsőtestén kivehetetlen törzsi tetoválások százai kanyarognak. Idősödik. Már legalább a 40-esei végén járhat.
-Hé haver. Ez nem fog megártani. Odadobok neki egy piócát amit még a levegőben elkap. Rámpillant.
-Nyugodj meg Izaura. Hamarosan a többiek eljönnek értünk és kimentenek...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje   Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Icon_minitimePént. Feb. 12, 2016 4:17 pm

Nem váltotok több szót azon az estén az újonnan érkezettel.

Álmodban ismét megjelenik Sus-mus és
- Enyém a lelked!- mondja és a kezén zöld lidérclángok gyúlnak – Kicsi elf, az embereim már úton vannak értetted, nem kell soká várnod!

Másnap reggel morózusan kelsz és látsz neki a már szokásosnak mondható munkának.
A kék szemű férfit a bányába vezényelték így nem látod nap közben.
A déli etetésnél az örök röhögve fogadnak titeket; asszonyokat.

- Két nap múlva Faunus ünnepét tartjuk és ez tudjátok mit jelent, igaz? - kezdi és erre több sorstársad összerándul – Hiába tűntek el az Istenek, a szokások megmaradnak. Készítsétek a hátatokat asszonyok, mert nem fogunk kímélni titeket.
Az ebéd ezután néma csendben folytatódik.
A délutáni munkánál meg tudod mi is ez az ünnep és miért ijedtek meg így a társaid.
A régmúlt időkben mikoron az istenek nem fordultak el Athastól, ezen a napon ünnepelték a termékenységet; tisztító szertartásokon és rítusokon keresztül.
Mostanára ennek csak egy torz és kifordított verziója él, mikor minden nőt a táborban egy cölöphöz kötöznek és erdlubőrből készített kilencágú ostorral vernek, hogy a rituális, véres tisztulás termékenységet és több erőt adjon az elkövetkező évre.
Ez az őröknek igazi szórakozás, ilyenkor fogadásokat kötnek melyik nő bírja a tovább és ennek az éjszakának az estélyén a szebbeket az őrök, a maradékot pedig a rabszolga férfiaknak vetik.
Ilyenkor a legnagyobb a halálozási arány a táborban, de a születendő gyermekek reményében ez bevett szokás.

Az esti vacsora is hasonlóképpen telik, mint a déli.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje   Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Icon_minitimePént. Feb. 12, 2016 8:14 pm

Nem...nem. Ez egyszerűen nem lehet. Teljesen pánikba esek. Lehet, hogy 114 évesen épp itt az ideje. De akkor is én ezt nem akarom. A még kislányként elképzelt nagy szerelem most szertefoszlik bennem. Amikor visszaterelnek idegességemben rálépek egy éles kőre ami megvágja a meztelen talpamat. Lerogyok a földre és fölkapom. Ekkor veszem észre, hogy könnyezem. Kész...vége. Föladtam. Három korbácsütés és egy kiadós pofon kell ahhoz, hogy továbbmenjek. Odabent a melleim közé rejtem a követ ahol a maradék ruha még megtartja és elrejti. Ha a kemény talpamat fölvágta akkor az ütőeremhez is elég lesz ha eljön az idő.
- Sajnálom, hogy elbuktam mester -szólok a véristenhez mielőtt elalszom.

Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje 12714110
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Faunus Ünnepe   Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Icon_minitimeHétf. Feb. 15, 2016 4:39 pm

Az ünnepig hátralévő két nap félememben és reménytelenségben telik.
A női tábor munkájának a teljesítménye visszaesik dacára a fenyítéseknek és a korbácsütéseknek. A kék szemű alakot nem látod többet, vagy meghalt vagy... ki tudja.
Az általa keltett remény a menekülésre hamar tovaszáll.
Egyre nehezebb a lelkedet nyomó bélyeg és az álmodban megjelenő alak bíztosít róla, hogy az érted küldött csapat hamarosan megérkezik és az ővé leszel.
-------------------
Faunus Napja

Korán reggel fenn vagytok már, kint az előkészületek megkezdődtek és a tábor területén megszaporodtak az oszlopok.
A nők remegő szájjal nézik, és bizonytalan járással indulnak meg a délelötti munkavégzésre.
Egy szó nem sok, annyi se esik az egész délelőtt folyamán. Ahogy visszamentek ebédelni, meglepődve tapasztaljátok, hogy kiadós adag vár.
Az őrök megduplázták a fejadagokat, hogy jobban bírjátok az esti megpróbáltatásokat.
Az is lehet, hogy csak a saját esélyeiket akarják növelni, ki tudja?
Délután már nem kell visszamenetek dolgozni, hanem a romos kajibában kell készülnötök az estére miközben két katona vigyázz rátok.
Egy butykosban valami ital hoz az egyik, mielőtt kimentek a ceremóniára, innotok kell belőle.
Azt mondja, jót tesz az idegeknek és megnyugodtok tőle.
------------------
Este:
A környéket beborítja a szurokba áztatott fálykák kormos fénye.
Középen tizenkét oszlop van felállítva, a legtöbben vér- és karmolás nyomok vannak.
Mielött kivezetnének titeket, mindenkinek meg kell húznia a bőrbutykost így a kifelé vezető úton már érzed a borba kevert mákony hatását.
Valahogy minden olyan könnyűnek és homályosnak tűnik.
A félhomályban az alakok összefolynak és nem is érzékeled a külvilágot .
Pedig…
A szutykos képű rabszolgák ugyanúgy vigyorognak, mint a katonák mikor megjelennek a nők. A korbácsolás és az utánna beígért jutalom vonza őket, mint hiénákat a friss dög.
A nőket - köztük téged is – kikötik, nem tiltakozik senki se.
Az ital hatása engedelmes birkává változtatta a csapatot.
Felhangzik Borisz hangja, aki megadja a jelet a kezdésre. Pár szóban megköszöni a rég letünt istennek és Hamadunak, Urik istencsászárának a lehetőséget a szertartásra és reméli, hogy jó szerencsét és bölcsességet ad az egybegyűlteknek.
A tábor kisfőnökei végzik a szertartást; az elf, a páncélos izmos alak és a dupla pengés nő.
Az emberbőr zekés elf kezében az urdlubőrből készített korbács olajosan csillan meg a fálykák tört fényében. Az ő korbácsa kilencágú egyedül, a többieké egyszerübbnek tűnik de valójában az egyikbe sárkánycsontot, míg másikba kerámiaszilánkokat szöttek.
Falcsattanak és a nők egyszerre nyögnek fel.
A istrág minden csapása rőtvörös árkokat hasít a bőrötökön.
Néhányan a negyedik- ötödik csapásnál elájulnak, de a legtöbben bírják tizenegynéhányig.
A fogadásokat tíz csapás után nyitják meg, és rajtad kívül négy társad állja a sarat.
( Constitucion check. Roll d10. If 9-10 you  are the „winner of this game” )
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje   Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Icon_minitimeCsüt. Feb. 18, 2016 1:03 am

The member 'Eszka' has done the following action : Dices roll

'd10' : 2

Isithieländé you get another chance...

Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje   Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Icon_minitimeCsüt. Feb. 18, 2016 2:11 am

Érzed, ahogy a korbácskígyók a bőrödbe és a húsodba marnak.  Mélyre hasítanak, amikor hátrapillantasz a veszett képű elfet látod. Tekintében szemernyi részvét sincs, inkább mintha élvezetetet látnál benne. A következő ütés az arcodat éri figyelmeztetésként ne nézz hátra.
Szakszerűen, rutinosan végzi a dolgát, a kilencágú urdlubőr szíjjak a hámréteg alatt lévő szövetet és izmokat roncsolják.
Hála az elfogyasztott mákonyos italnak a fájdalamat csillapítva érzed, de így is pokolian fáj.
A melletted lévő nő elveszti az eszméletét, többen káromkodnak a tömegből a pénzüket síratva.
Egész tested zsibbad és a kín tűzében ég.
Látásod elhomályososdik és követed társad példáját.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arra térsz magadhoz, hogy az egyik lábadnál fogva húznak a földön. A por és a kosz keveredik a véreddel, hosszú csíkot húzva a póznától az őrök szállásáig. Fajtársad és kínzód egyben az eltűnt régi isteneket szídja és kerámia tallérjait amit rád tett fel.
A sötét ablak nélküli szobában borzasztó büdös van; vizelet, veríték és rotható hús, bőr szaga terjeng az állott levegőben.
Egy lyukacsos szalmavánkosra lök és a hirtelen fájdalomtól ismét elveszted az eszméleted.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ébredéskor már az elf beszél hozzád, nem tudod mióta és nem tudod miről maradtál le.
- ...ami vérük kifolyik, azt összegyűjtöm egy edélyben és fűszerekkel tartosítom. Így nem veszti el az illatát és a színét sem. Abba áztatom a lenyúzott bőrt és ráfeszítem a ruhára. Rávarrom, és megvárom, amíg kiszárad, aztán egy hétig olajjal kenem. Így nemcsak a feszessége marad meg, de akár egy tőr is elakadhat benne.
Mikor megjelenek benne ez emberfajzatok között mindegyik elhallgat, és csak zavartan néznek össze. Tudják, hogy akár belőlük is készülhetet volna.

A hang irányába fordítod a fejed és tisztán kiveszed a melleted ülő meztelen fajtársadat. Testét mindenhol rút, cakkos szélű sebhelyek borítják, a kezében lévő acélpengéjű kést élezi és mikor elégedett az eredménnyel a tokjába csúszatja .
-Tudod a mi fajtánkat nehéz megnyúzni, mert a bőrünk puha és érzékeny szemben az emberekével.
Nem foglak bántani, mert Borisz tulajdona vagy, és kaptál eleget.
Meg foglak erőszakolni, bár semmi kedvem hozzá, örömöm még annyi se lesz benne.
De jobban jártál, mint a többiek, én egymagam vagyok.
A társaidat minden őr kipróbálja.
Ezt várja el a tábor, én csak eleget teszek a közösség akaratának és annak, ami a bálványimádatukból visszamaradt. Ha túléled a mai estét, Borisz befogad és ha keményen és szorgosat dolgozol lehet is belőled valami.
Belőlem is lett...


Csendben marad, és utánna melléd fekszik és beléd hatol.
Vadul, keményen és durván.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje   Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Icon_minitimeCsüt. Feb. 18, 2016 5:36 pm

Lassan kinyitom a szememet. A beszűrődő napfény erősen tűz az arcomra. Így semmit nem látok. Úgy érzem magam mint aki egy rossz álomból ébred. Minden egyes porcikám sajog. Majd ahogy megérzem, hogy a karomnál vagyok fellógatva minden eszembe jut. Ahogy igyekszem nem belegondolni mit is tettek velem érzem ahogy a könnyeim végigcsurognak az arcomra tapadt hajamon, lecsöppennek a melleimre majd folytatják útjukat végig a testemen egész a padlóig.
Az elf előttem hortyog az ágyon. Kintről zajok szűrődnek be. Biztos a lencsekereskedők érkeztek. Erre az elf is felébred. Nagy ásítással és nyújtózkodással kel. Kitekint az ablakon és konstatálja, hogy már majdnem dél van. Majd rámmosolyog. Az agyamban megszólal az ironikus “nagyon romantikus” csengő ami mégtöbb könnyet csal ki belőlem. Az ajtó előtti őr másnapos hangja töri meg a kettőnk közti csendet.
-Hé. Ez nem a kereske…
Megakad a hangja és egy tompa puffanással fejezi be a karrierjét. Az elf rögtön felpattan az ágyáról és a szoba túlsó felében fekvő pallosáért rohan. De pont telibe találja a kicsapódó ajtó. Erre egy pillanatra a meglepődöttségtől megtorpan. Talán élete legnagyobb hibáját követve el. A következő pillanatban már egy mágikus tőr által megmerevedve fekszik a padlón. Ekkor veszem szemügyre a támadót. Egy tetőtől talpig feketébe öltözött ember az. Arcát sárga maszk fedi el. Két kezében tőröket tart. Az egyik egy görbe pengéjű egyszerű kis fémtőr. A másik sokkal érdekesebb egyenes de furcsán villódzó tőr. Nyilván ezzel szúrták meg az elfet, hogy így lemerevedett. A támadó kiereszt a láncokból amik a plafonhoz kötnek. Rögtön lezuhanok a földre a lábaim teljesen erőtlenek és ernyedtek. Úgyhogy a szintén gyenge karjaimmal kezdem vonszolni magamat a védtelen elf felé. A fekete ruhás csendben figyeli. Mint akié a világ összes ideje. Fölvonszolom magam az áldozatom mellkasára és amint elérem fölegyenesedek rajta. Ráhelyezem a tenyerem a fejének a két oldalára.
-Tudod mindig kiváncsi voltam rá, hogy milyen érzés.- mondom ahogy ráhelyezem a két hüvelykujjamat a szemgolyóira.-mikor valakinek az agyában turkálsz. Ki foglak nyírni bár semmi kedvem hozzá. Ja várj….DE. Csak loptam a szöveged.
Azzal elkezdem a műveletet. Szép lassan a szemein keresztül az ujjaimmal. Közben pedig kacagok.
-Vér a véristennek koponyák a koponya trónra.-sikoltozom. Ekkor fogja be egy kesztyűs kéz a számat.
-Megértem a bosszúdat de maradj csendben és mostmár gyere velem.-Duruzsolja a fülembe a maszk mögül.
Ráterít a vállamra egy lepedőt és segít fölálni. Rátámaszkodok a vállára de még mindig gyengének érzem magam. Az elf ekkor már elengedett a mágikus tőr hatása alól és ernyedten hevert a padlón.
-Csináld amit mondok és kijuttatunk innen.
A hülye ellenkezne velük. Számomra ők most az égből leszált angyalok. Úgyhogy csendben bólintok.
A személy fölkap.
-Most jobb lesz ha becsukod a szemed és meg se nyikkansz.
Szó nélkül engedelmeskedem. Hallok pár lépést majd azon kapom magam, hogy zuhanok. Végül egy nagy láda lencsébe csapódok. Ezután meg se merek moccanni fekszem a lencse mélyén és halgatom Borisz meg a kereskedők vitáját arról, hogy az utolsó láda nem eladó és amúgy is sietnek. Majd a kocsi megindul és a ragyogó eget bámulom miközben elsiklik felettem a kapu felső gerendája.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Out of the frying pan, into the fire   Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Icon_minitimeHétf. Feb. 22, 2016 1:22 am

A zötykölődés egy fertályórán belül véget ér, és a szállítóeszközöd megáll.
(500xp gained. You level up. Now level 2, but you need a full rest to get the your new perk)
A friss sebeid lüktetnek és érzed, hogy a lepedőn átfurakodott lencse apró szemei kitömik a hátadban hasított részeket.
A láda zárt terében a sötétben vagy végig, a hideg ráz a vérveszteségtől és az átélt traumától, delíriumos félálomban létezel. Lelked horgonyát csak a Kalak által rád bocsájtott bélyeg tartja a testedben.
Kintről szófoszlányok szűrödnek be:
- ..eskedő….szolgálataid…. Kalak…
Érzed, ahogy megemelkedik a láda és egyik pontból egy másikba kerülsz, ezúttal egy imbolygó pontba.
Megindultok és elringat a mozgás.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arra térsz magadhoz, hogy a testedet kiemelik a ládából. Mozogni nem tudsz, el vagy zsibbadva, ez ilyen szállító eszközöket nem nyurga elfeknek tervezik
Hűvös szél érintését érzed a lepedőbe csavart testeden
A vörös homokon nagyot puffansz és négy férfi áll körbe, az egyik a sárga maszkos alak.
- Elég rossz állapotban van… lehet meghalt?
- Nem, nem halhat meg. A Mester varázsa kitart, mégha a halál mezsgyéjén is jár, a bélyeg elodázza a halálát. – mondja a maszkos, a lábával meglöki a válladat és – Élsz te nyomorult?
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje   Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Icon_minitimeHétf. Feb. 22, 2016 1:07 pm

A vállon piszkálására csak annyit sikerül kinyögnöm, hogy: "Aszefn." Az egyik tényező ami meghatározza, hogy miért így válaszolok az a számból kiömlő tömérdek lencse. A másik pedig az, hogy magam sem vagyok biztos a válaszban. Miután megállapítják, hogy egy hulla nem tud az orrából lencsét kiszedni. Minden szó nélkül arra a következtetésre jutnak, hogy határozottan, élek.  A maszkos fickó rögtön föl is rángat a földről. Látja, hogy állni és még beszédre odafigyelni talán tudok úgyhogy elkezd magyarázni.
-Namost jól figyelj rám. Lefektetek néhány szabályt és akkor nem kapsz még pár sebet a hátadra a meglévők mellé. Először is bárki kérdi a rabszolgám vagy. Ebből következőleg nem mész tíz lépésnél messzebb tőlem. Harmadszorra pedig nem csinálsz semmi hülyeséget. Sőt jobban belegondolva nem csinálsz semmit kérdés nélkül! Értve?
Kábán bólintok, hogy a lényeg átjött.
-Tökéletes akkor vegyél fel valamit.
Ebben a pillanatban esik le, hogy a lepedőmet otthagytam a földön. Biztos azért nem törődöm az ilyesmivel mert az én becsületemnek már mindegy. Azért lehajolnék érte de egy szintén maszkot viselő férfi  valami ruhaféleséget nyom a kezembe. Miután magamra veszem jövök rá, hogy ebben a göncben max prostinak adhatom ki magam.

De mivel az is egy rabszolgatípus nemhinném , hogy akadályt fog jelenteni. Öltözködés után rohanok az oázishoz amiből azok a kereskedők isznak akik idáig hoztak.  Hátha továbbindulás előtt még tudok inni egy kicsit. Mivel az előző hónapokban más éhező rabszolgákkal kellett kajáért versenyeznem ez könnyen megvalósul. Az arcomat szinte belenyomom a hűsítő vízbe. Úgy vedelek, hogy a hajamnál fogva kell engem elrángatni onnan.
Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje 15drl2s
-Mars a szekérre megyünk tovább.-Mondja az egyik álarcos.
Egy másik szekérre taszigálnak fel mint ami idáig hozott. Rajtam és a sárgamaszkoson kívül még három férfi ül mellettünk akik szintén takarják az arcukat. Csak fekete szövettel. Ennek ellenére nem bízzák a véletlenre és a lábamat még jól oda is kötözik a szekérhez.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje   Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Icon_minitimeHétf. Feb. 22, 2016 10:35 pm

Napok óta lapultak a homokban.
A kereskedő szekere a rabszolga tábor irányába ment és tudták, hogy erre fog visszatérni.
Régóta éheztek az emberhúsra és ma este lakoma lesz.
A hat homokba ásott apró alak türelmes várt, megbíztak vezetőjük megérzésében. A csontkéseik a hüvelyükben lapultak és a méreggel preparált dobónyilak is elő voltak készítve.
Jóska még nem hibázott és a fejükre kitűzött száz kerámiatallér több mint elég bizonyíték volt.
Az alvezér, Mifajt Ferkó hasa nagyot kordult, ő volt a legnagyobb étvágyú a csapatban. Különösen az ínyencségeket szerette; elf, óriás, de nem vetette meg a thri-kreen húst se. Állítása szerint félszerzet feletti erővel ruházta fel.
-------------------------------------------------------------------
A szekér döcögősen haladt rendíthetetlenül a célja felé átszelve a sivatagot.
A nagyúr és a mester már nagyon várta ezt a szánalmas roncsot - ezt tudta jól a maszkos alak.
Az utazás néma csendben telt, csak néha az elf sóhajtott fel, láthatóan önkívületi állapotban volt.
Valamiféle véristent és a Meteorhozók nevű szervezetet emlegetett. Egész testében remegett dacára a melegnek és a bőre is sápadt hamuszürkévé fakult. A hátán lévő sebek begennyesedtek és egy eleven fekélyként lüktettek. Sárgászöldes lé szivárgott belőle, aminek irtózatos szaga volt.
Rossz omen volt ez a küldetésükre.
Amikor estére megálltak, hogy tábort verjenek a kietlen dűnék között, a rabjuk eldőlt és nem mozdult. (Isithieländé died at the travel)
Aggódva vakarták a fejüket, mikor a sötétségből megérkeztek az első mérgezett dobónyilak.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@Isithieländé:
(You are dead but still live, you are undead now.
Perk unlocked:Undead sense.
New personal quest: find the way to live after the cursebreaking.
The curse bind to your soul into your body. When the curse breaks your soul will gone with the eternal cycle and your body become a mindless zombie, nothingmore)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Dd4f0a90c075e63e466ccb66172682b8

Az emberevő félszerzetek hamar legyűrték a szekéren jövőket.
A méreg gyorsan hatott és idegméreg lévén csak lebénította az áldozatokat. De egynek sikerült elmenekülnie, a maszkos alak utolsó erejéből egy pálcát tört ketté, ami eltüntette és vissza teleportálta Tyrbe.
Jóska így se aggódott, kiadós vacsora elébe néznek.
A szekér hátulján talált elfben épphogy pislákolt némi élet de nem mozdult. A hátán lévő elfertőződött sebek és a felrepedezett bőre magáért beszélt.
Fogyasztásra alkalmatlan volt, de csalinak ideális.
A sivatagot lakó szörnyeknek ideális préda volt és Jóska meg csapata szerette e szörnyek húsát.
A szekér elé fogott urdlu megbokrosodott mikor megérezte a félszerzetek szagát a méreg segített.
A félhalott elfet a szekérhez kötözték és nekiálltak a régóta aktuális étkezésnek.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje   Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Icon_minitimeKedd Feb. 23, 2016 2:44 pm

A láz elemészti a testem. Negyven fok körül lehet a hőmérséklet de így is remegek. A sebeim minden létező módon fájnak. Tekintetem előtt elkezd leperegni az életem. A családom legyilkolása, az egyetemi professzorok akik felkaroltak, a küldetés Izmouthba, a meteorhozók csapata és végül a rabszolgaság borzalmai. Aztán egyre furcsább és irrealisztikusabb dolgok kezdenek el villódzni a szemem előtt. Egy nagy vörös alak hangosan kacag egy az ellenségei koponyáiból készült trónon. Körülötte kaotikus állandóan formátváltó démonok járják hipnotikus táncukat. Honnan ismerős ez az egész? Majd egy fehér kölyökfarkas fut felém egy tengerparti halászvárosban. Ahogy megpróbálok körülnézni egy szobor árnyéka vetül rám. Bár ehhez a fény nem tudom honnan jön hisz az eget csápok takarják el. Szintén rémlik valami de nem ismerek meg semmit. Végül egy homok borította forró bolygót látok. Egy nagy torony tetejéről egy szakállas idős férfi ordibálja nekem, hogy a "Lelked az enyém!" Aztán képszakadás.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Egy fehér folyosó legvégén ülök egy kanapén.  Nincs más rajtam csak egy fehér köpeny. Ahogy ezt vizsgálgatom észreveszem ,hogy testem teljesen sebtelen és tiszta. Ezután a folyosót veszem szemügyre. Hosszú és ablaktalan végig makulátlan fehérre festve csak egy darab ajtót látok tőlem jobbra. Bárhogy erőlködöm nem látok a végéig úgyhogy inkább kényelembe helyezem magam a kanapén. Ahogy fészkelődök valami nedves böki meg a karomat. Odapillantok és rögtön örömkiáltásban török ki ahogy átölelem Hógolyót. A kölyökfarkas is jópárszor megnyalintja az arcomat örömében. Ezután az ölembe helyezem és simogatom arra várva, hogy történjen valami. Hosszú csendes percek telnek el mire megszólal egy hang. "Hölgyem kérem lépjen be az ajtón". Ijedten körülnézek de mivel nem találom a hang forrását inkább engedelmeskedem. Az ajtó könnyedén kitárul előttem és bent egy kellemesen berendezett helység fogad. Pár könyvespolc meg néhány bőrfotel az egyik oldalon. A szoba másik oldalán pedig egy íróasztal ami mögött egy szőke hölgy ül.
Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje 5wzes7
-Jónapot.-Szólít meg.-Kérem foglaljon helyet.
Miközben  letelepedek az egyik asztal előtti bőrfotelbe. Ő pedig elkezd turkálni az asztalán szétszóródott papirhegyek közt.
-Nézzük csak, nézzük csak. I..Iq..Ir..Is...Isithiel...Megvan.-ránt elő egy aktát.-Tehát a maga teljes neve II. Kovács Isithieländé des Nolda dequalthâs Borgia von Medici del Coro Vladimirov Leloo Minai Lekarariba-laminai-tchai ekbat de sebat auf Frottenburger Mijazaki Alexandrea Aęoiul Ulmerheimer nar Rayya was normandy.
-A Leeloo két e mondom belepillantva az aktába.
-Tényleg? Szives elnézését kérem. Tudja most vettünk föl új alkalmazottakat úgyhogy hatalmas a káosz. A kis aranyos pedig Szok Eitr néven lett anyakönyveztetve igaz?-Pillant Hógolyóra.
-Igen de erről csak én tudok. Mindnyájan Hógolyónak hívjuk.
-Hívták drágám. Hívták. Ön meghalt.
Itt megakad a lélegzetem.
-Hogy micsoda?
-Nos itt a papíron az áll, hogy ön a mai napon halt bele a súlyos sérüléseinek az elfertőződésébe. Az Athas nevű bolygón.
-Én... Elnézést csak még mindig nem hiszem el.
-Semmi gond kedves. Tudja mielőtt a szervezet azon ágát föloszlatták hatszáznegyven éven keresztül kaszásként dolgoztam. Rengeteg olyan esetet láttam akik sokkal rosszabbul fogadták. Aztán pedig beültettek ide a purgatóriumba az ügyfélszolgálathoz.  Jó nyugdíjas állás de azért én inkább szeretnék tovább utazni. Node elkalandoztam térjünk csak vissza a magára és az életére.
Ebben a pillanatban csöng a telefon. A nő gyorsan fölkapja.
-666-os iroda. Miben segíthetek? -Ezután rámpillant.- Igen itt van velem.-Majd heves aházásba és hümmögésbe kezd a telefon túloldalán lévővel.
Eközben én szemügyre veszem a szoba díszeit. A falon a hölgy mögött egy bekeretezett "Év kaszása díj 1962" kép áll. Az asztalon pedig egy másik rajta egy csomó fekete csuklyás köpenyt viselő alak. Szép sorokban mintha egy végzős osztálykép lenne. Talán az is.  Az egyik sarokba támasztva pedig egy kasza  amin egy ugyanolyan fekete köpeny lóg mint amit a képen látok.
A hölgy lecsapja a telefont. Elnézést kérek, hogy raboltuk az idejét. Tévedés történt. Ön nem halott.
-Hogyhogy?
-Úgynézem egy átok köti önt és lelkét a testéhez amíg meg nem törik. Így ön nem tud meghalni. Viszont sajnálatos hírt kell közölnöm. Ha az átok megtörik ön agyatlan zombivá válik. Ezzel csak az a gond, hogy úgy nem tud ismételten visszajönni közénk. Reméljük megoldást talál a problémára. A további viszontlátásra.
Szólnék, hogy részletessebb magyarázatot követelek de...
------------------------------------------------------------------------------------------------
...kinyílik a szemem és ismét a szekérhez kötözve találom magam.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: The End ?   Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Icon_minitimePént. Feb. 26, 2016 12:25 am

Nem tudod mennyi idő telhetett el, sötét van és a fogva tartóid egy fedett tábor tűzet, ülnek körbe.
A hangokból ítélve falatoznak, szörcsögés és csontropogás hallatszik, ami fájdalomsikolyokkal társul.
A félszerzetek szokásaikhoz híven elevenen fogyasztják el a prédájukat, ami nem más, mint a téged a rabszolgatáborból kiszabadító harcosok.
Tudod, hogy érezned kéne valamit, de a halálokozta apátiából semmi nem tud kimozdítani.
Próbálnál aludni, de nem megy.
Az élőholtak nem alszanak, és nem pihennek. A késő esti vacsora eltart egy fertályóráig, addig kényszerűen hallgatnod kell a feléd szűrődő gusztustalan falatozást.
Mikor a nyögések és a sikolyok abbamaradnak, a fogva tartóid nekilátnak az élelem feldarabolásának és tartósításának. Athas kegyetlen világa nem engedi meg a pazarlást, pláne ha ételről van szó.
Egy véres kezű és ruhájú alak jelenik meg a látóteredben, láthatóan ellenőrizni jött téged.
- Te Józsi! Ez itten él, úgy fest élőhalott vagy zombifélévé változott - kiáltja a többieknek nagy hasát dörzsölve.
- Szerencséd, hogy nem eszünk dögöt, de van pár kövér szörny, aki igen. Tökéletes leszel csalinak. Meg ne próbálj megdögölni az első szörnyfogásnál, hallod!
Sok-sok-sok kövér sivatagi óriást fogunk majd veled. Hagyunk rohadni a napon és mikor szagod lesz, akkor majd hozzánk jön a kaja.

A távolabb lévő társai erre röhögésben törnek ki, Mifajt Ferkó elclaptat tőled és az este eseménytelenül telik.

A következő napokat a szekérhez kötve töltöd, annyi változással, hogy az apró népek stabilan hozzászíjaznak. Csalódottnak látszik a bandavezére, mikor a várt rothadás nem következik be. Ezért aztán bekennek az előző este feldarabolt áldozatok vérével és egy zsákból előszedik a használhatatlan belső szerveket, amiket rád tekernek.
- Így ni-, ez majd megadja az alapszagot! – Mondja Józsi a főnök.

Jó pár kilométert hagytok magatok mögött és egy alkalmas helyet letáboroztok.
Dél körül járhat, az idő, mert a vörös nap a zenitjén van, mikor az első szörnyek a környékre tévednek megérezve a szagot.
Ahogy közelednek, megérzed a félszerzetek izgalmát, akik a homokban lapulva várnak.
De a szörnyek nem fejezhetik be az utat feléd, és a félszerzetek se pattanhatnak elő rejtekükből mert…
It will continued in the  5.0

Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Ajánlott tartalom
Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje   Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Hopeless. Between shackles and lashing. - Isithieländé sidequestje
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Fejezetek, Chapters
 :: 
Load Game
 :: 
Mellékküldetések, Side quests
-
Ugrás: