ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society)

Go down 
SzerzőÜzenet
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society) Empty
TémanyitásTárgy: 4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society)   4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society) Icon_minitimeKedd Feb. 02, 2016 11:11 pm

A siklótok felszáll és kisebb rázkódásokkal  hagyja el az Origó bolygót.
Az ablakból figyelve megcsodáljátok ezt a szép bolygót ahova legközelebb akkor kéne visszajönnötök ha szintet léptek.
Az ablakból egy sötét  foltot láttok ami felétek közelít, olyan mint egy golyó szárnyakkal.
Bill teljes sebességre kapcsol és a biztonsági övek megfeszülnek a rajtatok.
Az Apa űrhajót pár perc alatt eléritek és a bedokkolás közben sürget titeket Bill, hogy nem sok idő van az indulásig.
A SOE osztályú hajó hatalmas, de ahogy átléptek rá nincs időtök nézelődni, mert a sugárhajtóművek begyulladnak és teljes sebességgel indul el.
4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society) X3tc_screen_032


Az őssárkány csalódottan tapasztalta, hogy prédája gyorsabb nála.
Pedig régóta vágyott már egy ilyen űrhajó elpusztítására.
Csalódottan ereszkedett az Origó légkörébe, muszáj lesz lerombolnia egy várost vagy pár falut, hogy jobb kedvre derítse.

4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society) Inspiringwallpapers.net__red-dragob


A hozzászólást Eszka összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 07, 2016 10:40 am-kor.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society)   4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society) Icon_minitimeKedd Feb. 02, 2016 11:29 pm

Kis idő múltán érzitek, hogy  a hatalmas hajó lelassít és Bill magára ölti a házigazda szerepét

- Üdvözlünk titeket a Ha Én Egyszer Kinyitom A Számat Kínvallató osztályú Sebes Offenzíva Egységen, más néven az Apán. Mi vagyis Ő- simítja meg a hajó falát- régóta járjuk az ismert és ismereten űr útjait. Billianiere Arath Shanto vagyok, de szólítsatok csak Vad Billnek. Gyertek megmutatom a szobátokat.

Elindultok Bill után és megcsodáljátok a nagy teret és a sok lehetőséget ami itt a hajón van.
Ádám azaz Batmanuel táskájából izgatott csipogás hallatszik de ő ügyet sem vett rá.
A szobáitok nagyok és kényelmesek, egymás mellett helyezkednek el.  A papai szállás után úgy érzitek egy luxus hotelbe csöppentetek. Minden ami a kényelmet szolgálja megtalálhat a szobákban.

- Frissítsétek fel magatokat és utána gyertek a központi ebédtérbe. legutóbb kellemeset beszélgettünk Leonidasszal, reméljük veletek is így lesz.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society)   4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society) Icon_minitimeSzer. Feb. 03, 2016 8:34 am

Annyit kellett várjak a többiekre, hogy a hirtelen felgyorsult események szinte fájdalmasan hasítottak a fejembe. Előbb egy erőgép platóján kellett zötykölődjek, majd egy bazi nagy tűzcsóva akart elkapni, most meg szokhatok hozzá a mesterséges gravitációhoz. De legalább nem fast travel...

Megérkezve Apa-ra lenyűgöző látvány tárul elém, mintha egy orbitális pályán keringő paradicsomba kerültem volna. Itt aztán adnak a részletekre. Bill átadja a lakosztályom kulcsát, majd továbbkíséri a többieket. Nagyjából egy óra múlva látni kíván bennünket.

Belépek a szobámba, de ez csak hab a tortán. Nem egy kis lyuk egy betonággyal, de nem ám. A Hiltonban nincs ilyen elnöki lakosztály. Kétszobás különvécés hatalmas ággyal. A kisebb szoba egyfajta labornak van berendezve, tartozik hozzá egy kis vegyi tároló és valami arborétumra emlékeztető növényház. A kicsi szoba se annyira kicsi ha jobban belegondolok. Ezt azért illik majd megköszönni.

Ledobálom a cuccaim, nem szabad sokáig méláznom a kis laboron, lesz még időm, most sietnem kell mert csak egy órám van zuhanyozni meg piperészkedni. Kihasználom az időmet és addig állok a forró víz alatt amíg nem csipog a telefonomon a beállított ébresztő. Na szép, gondolom magamban, itt még az idő is gyorsabban telik. Magamra kapom az egyik jobb minőségű játszós ruhámat és elindulok az ebédtér felé.

Bill már ott vár az asztalfőnél ülve. A többiek még nem érkeztek meg, ezért lehuppanok az egyik székre és maximális tisztelettel hálát mondok a lakosztályért és a benne rejlő lehetőségekért. Túlesünk a bemutatkozáson, majd röviden beszámolok az életemről és hogyan ismertem meg Leo-t.

- Jajj, hát te vagy az elveszett srác? -csattan fel Bill. Hát érted mentünk amikor legutóbb együtt utaztunk. Keblemre öregem.

Itt egy kicsit megszeppenek, nem számítottam ilyen jellegű kitörésre. De mi baj származhat belőle, viszonzom az ölelést. Kezd túl hosszúra nyúlni, de csak öleljük egymást, furák ezek a népek, de hát ha náluk ez így szokás, ki vagyok én hogy itélkezzek. Előbb utóbb csak jön valaki aki először sokkot kap, majd félbeszakít...
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society)   4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society) Icon_minitimeSzer. Feb. 03, 2016 9:25 am

A szobáim fenségesek, bár egy kicsit túllőtte a hajó a tünde-stílust, úgy érzem magam benne mintha most érkeztem volna meg Völgyzugolyba. A háló nagy baldachinos ágyán mindenféle ágak és kacsok kavarognak, de még az éjjeliszekrény és a rajta lévő kis tükör kerete is intarziás. Ötletem sincs, hogy ennyire részletes belteret hogyan tudtak egy nap alatt létrehozni. Kicsit sok, de legalább tényleg szép, látszik hogy odafigyel ránk a SOE.

Tisztálkodás és pakolászás után kimegyek én is az előtérbe, ahol is két alakot látok összeölelkezve: a dokit és Billt. Nagyot köhinteve lépek oda hozzájuk, mire szétrebbennek, mint a titkos csókon kapott szerelmesek.

- Hm, elnézésedet kérem kedves doktor - mondja Bill - épp a napokban kezdtem nemet váltani, ilyenkor általában tobzódnak az emberben a hormonok, és hát öhm, egy kicsit elragadtattam magamat... Már lassan tíz éve férfi vagyok, ideje ismét nővé válni. Úgy szeretnék már megint egy gyereket!

Egy kicsit sok ez az infó nekem, de ahogy látom, a doki is meg van döbbenve. De hát ha náluk ez a szokás, akkor ez a szokás, el kell fogadni mindenkit olyannak amilyen. Ezt hívják ugye toleranciának...

- Néhány szót akkor mondanék elöljáróban a menetrendünkről. Holnap este lesz az 50. évfordulója annak, hogy az aláz hadiflotta novává robbantotta fel a Bramant-rendszer napját. Mivel épp a közelben vagyunk és a hajón utazó polgárok között akad egy-két bramanti, megállunk a dátumvonalon és megnézzük a nova beérkező fényét. Lesz egy kis megemlékezés, aztán buli hajnalig.

Rá egy napra elérjük a Mallacore orbitált, ahol jó néhányan kiszállnak az utasaim közül. Mivel majd egy évet töltöttünk az Origó központi csillagának fotoszféráján belül, az eddigi utasaim elsősorban napfizikusok, exobiológusok (igen, van intelligens élet a csillagon, bár elég nehéz kommunikálni az ott élőkkel) és extrém turisták, barnulnivágyók voltak. A DS-101 csillaga viszont egy kis vörös törpe, nem túl érdekes, és tudomásom szerint nincs is rajta élet. Ellenben a töribuzik, a valóságshow-fanatikusok és még egy csomó egyéb különleges fajta szívesen nézne körül azon a környéken... szóval egy fél napra megállunk az orbitálon, majd indulunk tovább. Kb. egy hét onnan, mire elérjük Athast. Gondolkodtatok már azon, hogy hogyan juttok be, illetve dolgotok végeztével hogyan hagyjátok el majd a bolygó nem túl barátságos, viszont annál inkább vendégmarasztaló felszínét?
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society)   4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society) Icon_minitimeSzer. Feb. 03, 2016 10:22 am

Mikor már majdnem a fenekem akarta megmarkolni, hirtelen egy életmentő köhintés véget vetett a traumának. Zavaromban belepirultam a gatyába, különösen hogy nem igazán vagyok oda az ölelkezésért és ha valaki, akkor Leo ezt nagyon jól tudja.

Igaz Manu még nem érkezett meg, de Bill egyből a közepébe vágott. Nyílván pillanatnyi zavarának tudható be, hogy nem számolt a kompánia új tagjával. A menetrend nem tűnik vészesnek, bár a birodalommal 4 nap alatt odaértünk volna. Szegény Izit...

- Öhm, izé... hazajutás? -fordulok oda Leo-hoz. Számolt valaki a túlélés esélyével?

Izmuth óta folyamatosan rémálmaim és hallucinációim vannak. Ha nem Sus-Mus buzerálja az agyamat, akkor folyamatosan halált látok. Ha a rémálmok meg is szűnnek... és ekkor villant be.

- Bill! Kaphatok egy részletes tanulmányt a lakosztályomban megtalálható növényekről?
- Természetesen, a holokivetítő minden szükséges információt megad.
- Akkor elnézéseteket kell kérjem, de nagyon sürgősen el kell intézzek valamit. Ha nincs ellene kifogásotok, akkor vacsoráig kicsit tanulmányoznám a növényeket.

Meg se várom az engedélyt már szaladok is vissza az édenbe, mint aki romlott kaukázusi kefírrel próbálta meg ízesebbé tenni a túlcsilizett babot. Az ebédtérből kilépve az első fordulónál nagy lendülettel belevágódok egy elmélázva andlagó személybe.

- Manu, a rosseb egye meg, ne haragudj, de sietnem kell!

Becsapom magam után az ajtómat és beizzítom a kivetítőt részletes információkat kapva az itt megtalálható növények leírásáról és felhasználhatóságáról. Keresek, kutatok és végül megtalálom amit kerestem...
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society)   4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society) Icon_minitimeCsüt. Feb. 04, 2016 11:32 am

Mire végére értem az információk gyűjtésének, azon kaptam magam, hogy nem csak a vacsorát késtem le, de már hajnali 2 óra van. Túl sok volt ez most, kicsit kezd túlpörögni az agyam, de valamit még ki kell próbáljak. A menetrendszerű rémálmok enyhítésére ideje készíteni valamit. Ezen a vonalon elindulva találtam egy leírást a tetrahidrokannabil gyógyászati felhasználása menü alatt, hogy miként lehet alacsony, nem túladagolt dózisban elősegíteni a nyugodt, zavartalan alvást, ami egyrészt pihentetőbb is, másrészt a szervezet valamennyire rezisztensen lép fel a lidérces, illetve rémálmokkal szemben.

Először is vadkendert kell égessek, aminek a füsttermékét pontosan 13,5 fokos desztillált vízen át kell vezessem, majd az így kapott tiszta, áttetsző füstöt 40 mg-os ampullákba sűríteni. Ha jók a számításaim, akkor egy ampulla belélegzése lefekvés előtt segít 6 órán keresztül nyugodt pihenést elérni. Lassan fél 4, elkészültem egy ampullával, ideje tesztelni.

Beállítom a telefonomon az ébresztést 10:00-ra, belélegzem az ampulla tartalmát és lefekszem aludni. Nem sokat kell forgolódjak, már alszom is.

Az ágyamban fekszem és nyitva a szemem. Az ágy lábánál egy csuklyás alak üldögél, szeme zölden izzik és mintha lángolna. Egy pillanatra megszeppenek, amikor szépen lassan elkezdi hátravetni csuklyáját és cincogó hangon közli velem:
- A lelked az enyém!

Szinte érzem ahogy bebrunyálok a röhögéstől. Ez neki annyira nem tetszik, ki is kell magából, de minél inkább meg akar győzni az igazáról, egyre inkább röhögök, patakokban ömlik a könnyem. A fékeveszett rekeszizomgörcsös hahotázást egy kerregő hang szakítja félbe.

Kinyitom a szemem és megint az ágyamban vagyok, egyedül, könnyes szemekkel. Kipihenten, erőtől duzzadóan pattanok ki az ágyamból és egy gyors zuhanyzást követően megindulok körbenézni a hajó fedélzetén. A reggeliről már lecsúsztam, de annyira kipihent vagyok, mint nagyon régóta egyáltalán.

Az ebédtérben belebotlok Leo-ba, aki ki tudja hanyadik kávéját szürcsolni, arca nagyon nyomott. Nagy vidámságomban lepattanok mellé és frissen vasalt 180-as vigyorral megkérdezem, hogy mit búsul. Elmeséli, hogy Sus-Mus meglátogatta álmában és nem volt túl jó és hogy igazán bekaphatom, amiért én ezt megúsztam és idegesítően jó kedvem van.

Diszkréten beavatom a titkomba és hagyom feldolgozni az információt. Felpattanok és megindulok a CIC felé, mert nagyon gyorsan beszélnem kell Bill-el. Szép hosszú hajó, fütyörészve kell is sétáljak vagy 10 percet mire odaérek.
- Doktor, szokatlanul jó a kedv, miben segíthetek? -kérdezi Bill gyanakvóan.
- Jól aludtam, hihetetlen kényelmesek az ágyak. Szeretnék kérdezni valamit. Miután a bramantiak kiszomorkodták magukat lesz valami buli ha jól emlékszem. Cudar jó kedvem van, nem lehetne tartani egy '80-as évek bulit? Bármi ami '80-as évek: film, sorozat, zene, híresség... be lehetne öltözni és amolyan jelmezes mulattságot csinálni. Utána lenne egy napunk józanodni mielőtt a töribuzik fél napos orbitál recskapartit tartanak.
- Mivan?!
- Jól van, nem kell azonnal válaszolj, csak gondold meg és értesíts, hogy legyen idő kihirdetni és felkészülni rá.

Azzal a lendülettel indulok is tovább, nem tudom merre, nem is érdekel, csak bóklászok a hajón, feltérképezem mégis mi merre, meg milyen népekkel is utazunk együtt.

Nem sokkal később az egyik kanyarnál valaki megragadja  avállamat és félreránt egy félreeső zugba.
- Mennyiért adod? -kérdezi a számomra ismeretlen úriember.
- Micsodát?
- A cuccot, tudom, hogy menő laborod van és árulsz.
- Micsodát?
- Jajj ne izélj már, hát azt.
- Egyrészt nem tudom ki vagy, másrészt nem tudom mit akarsz, harmadrészt nem készítek és nem árulok semmilyen cuccot.

Eléggé meggondolatlan reakció volt közönyösen állni a látszólag nem annyira pszichopata úrhoz, mert a következő pillanatban egy kecske állkapcsából készült tőr recés pengéjét éreztem a torkomon.

- Nézd, én orvos vagyok, csak gyógyszereim vannak.
- Az is jó lesz, csak adjál valamit.
- Aztán recepted van-e? -kérdezem sanda vigyorral.
- Hát az meg micsoda?

Válasz helyett short teleportation skill successful, és már mögötte is állok szorító fogásban. Érzem ahogy szépen lassan elernyed a teste és eszméletét veszíti.
- Itt van egy kis aszprin... -dobom oda a tablettákat. A tőrödet meg köszönöm szépen.

loot gained: ritual dagger

Visszaérek az ebédtérbe, éppen terítenek ebédhez, milyen irónikus. Lehuppanok Leo és Manu közé, amolyan van itt még hely kettéválasztva őket. Jó kis gulyás túrós csuszával. Ma minden jobban tetszik. Leo látva rajtam a nem múló jókedvet, odasúgja:
- Délután 2, nálam, ne gyere üres kézzel!

Bólintok, persze, biztos tartunk egy gyors meetinget a továbbiakról. Még le se nyeltük az ebédet, felcsendül a hangosbemondóból Bill hangja.
"Figyelem! Ma este a novafény megtekintését követő megemlékezés utáni parti módosul, kérem 6 óráig jelezzenek vissza a lakosztályukból az egyedi azonosítójukkal, hogy mi a véleményük egy esetleges '80-as évek buliról. Minden, ami '80-as éve buli. A szavazás megkezdődött. További szép napot."

- Ez a te műved? -fordul oda Manu.
- Ühüm. -vigyorogva dörzsölöm a tenyerem.
- Rendben, délután kettő. -hangzik egyszerre a társaimtól.

Asztalt bontunk és mindenki visszatér a lakosztályába egy csendes pihenőre.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society)   4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society) Icon_minitimeCsüt. Feb. 04, 2016 11:32 pm

Nyomottan ébredek, mint mostanában minden reggel. A éjszakai rémálom képei még ott kavarognak az agyamban, amikor felcsendül a helyi kommodul hívójele. Bill az, és bár semmi kedvem csacsogni vele, ő mégiscsak a vendéglátónk így muszáj fogadnom a hívását.

- Ritka szarul festesz ma reggel kamerád - vigyorog a képernyőn, de ő már csak ilyen, nem nagyon szokta szépíteni a mondanivalóját. Egy rémálmokkal teli éjszaka után tényleg már csak ez hiányzik, és mivel nincs jó kedvem, meg is mondom neki.

- Peace van édes drága barátom - visszakozik gyorsan. - Lehet hogy találtam nektek utat lefelé a bolygóra. Kapd össze magad, szeretnélek bemutatni valakinek.

Negyed óra múlva találkozunk lent a közös étkezdében, ami most reggel még szokatlanul csendes. Vagy buli volt az éjjel, és még mindig alszanak az itteniek, vagy a csillagászok inkább szeretnek éjszaka dolgozni. Bill gyorsan felvilágosít, hogy az előbbi az igaz. Különben is a hajón leginkább csak egyik alfaja utazik most a csillagászoknak, a napkutatók. Ők meg elég nehezen tudnának éjszaka dolgozni...

Belátom, hogy van abban valami, amit mond. Ezután elindulunk a hajó orra felé, közben Bill magyaráz: - Cissinte, akihez megyünk, egy igazi legenda szülőhazájában az Álmos Sziklán. A Barbarosi Vermek Örökös Bajnoka, a Csontkirálynő, a Szívroppantó... ha ennyiből még esetleg nem találtad ki, ő bizony nem más, mint egy modern kori gladiátor, aki bármikor, bárkivel kiáll egy küzdelemre. De a többit mondja el ő, mert megérkeztünk.

A hajó egyik oldalsó dudorja, egy valaha volt fegyvertartó gondola bejáratánál állunk. Az avatár hátrafordulva ennyit mond: - Korábban iselmi népséggel is volt dolga a hajónak. Az ő bolygójuk lényegesen közelebb kering a megszokotthoz képest, kb. mint az Athas. Itt voltak elszállásolva, szóval készülj fel, hogy egy kicsit meleg lesz...

Ahogy kinyitja az ajtót, pofáncsap a kiáramló hő, lehet odabenn vagy 60 fok. Az igen tágas, vagy 20*30-as terem padlója homokkal van vastagon felszórva, a négy méter magas plafon szinte nem is látszik a ráhelyezett rengeteg világítótesttől. Iszonyú meleg van, nagyon fényes és poros minden. Pont úgy, mint amire az Athason számíthatunk majd...

Egy alig néhány négyzetcentiméternyi bőrdarabba bugyolált közel 180 centi magas nő gyakorol a terem közepén. Izzadtságtól fénylő teste olajozott gépezetként hajtja végre a formagyakorlat mozdulatait: a kezében lévő csontpenge a sebességtől alig látható körívet ír le, majd egy hirtelen döféssel a képzeletbeli ellenfél gyomrában áll meg.

Az amazon csak a gyakorlat befejeztével fordul felénk. Elteszi a fegyverét, majd elindul a homokon az irányunkba. Mezítláb van, nekem meg még a csizma talpán át is süti a lábamat a talaj...

- Cissinte Soni Delarisse vagyok - kezdi - hívhatsz Soninak, vagy ha majd összebarátkozunk, Cis-nek. Szóval te vagy az, aki le akar jutni Athasra. Nem gond, könnyen megoldható, hiszen az alamusziak szinte minden héten indítanak egy újabb valóságshow-t. A kérdés az, hogy hogyan akarsz majd ott életben maradni?

Na igen, ezt én is szeretném tudni, gondolom magamban, de az arcomra inkább csak egy magabiztos mosolyt erőltetek: - Ezt bízza csak ránk madame - mondom neki - kis csapatunkban a szellemi és testi erő, a misztikum és a fürge észjárás is kifejezetten nagy mértékben található meg. Nem lesz ott baj, meglássa.

- Hát, ti tudjátok - mondja - én közel ötven évet töltöttem el a Barbarosi Vermek küzdőköreiben, kiálltam mindenkivel, akit ellenem beküldtek, háromszor törték el a gerincemet, de még én is tartok Athastól, hogy ott vajon mi vár rám. Nem lesz nálunk terminál, ami összeköt az Elmékkel, nem lesz aki az utolsó pillanatban megmentse a seggünket...

Hát, nekünk eddig sem volt, gondolom magamban, de inkább kussolok, nem játszom tovább a nagyarcút. Inkább azt kérdezem tőle: - Nem mehetnénk esetleg valami hűvösebb helyre? Olyan itt, mint egy szaunában, az én felmenőim meg világéletükben az északi hegyek közt éltek...

- Pedig jobb lesz, ha hozzászoksz - mosolyog kissé gúnyosan Cissinte - kb. úgy lőttük be a hajóval az itteni hőmérsékletet, páratartalmat és fénymennyiséget, ami majd az Athason lesz. Tudod, ha új körülmények közt kell küzdened, nem árt, ha előtte minden pillanatot kihasználsz az akklimatizálódáshoz. Ajánlom, hogy tegyetek ti is így, és az elkövetkező napokban látogassátok sűrűn ezt a termet. Akkor talán lesz esélyetek túlélni az első csatátokat az arénában.

Igaza lehet, de hogy én a következő héten minden nap itt aszalódjak? Nem igazán tetszik az ötlet. Pedig tényleg rá kell szánni magunkat, ha már ebbe az ostobaságba belevágtunk... látom előre, hogy a többieknek sem fog ez nagyon tetszeni.

- Még van egy fél óra kardiom - folytatja Cissinte - aztán könnyű ebéd, és némi pihenés. Kettőkor találkozhatunk nálad, akkor elmondom a részleteket.

Bólintok, majd sietve távozunk a teremből. Kilépve bársonyos hűvös fogad, ami a benti forróság után szinte mámorító. Bill rámkacsint: - Nem semmi egy nőszemély - mondja - egy többszörös verembajnok, aki kilépve a Kultúra biztonságából igazi élet-halál harcot szeretne vívni a világ leghírhedtebb arénáiban... regénybe illő történet!

Visszatérve a szobámba a holotárban rákeresek Cissinte Soni Delarisse-re. Durva karrierje volt, több mint 100 élet-halál küzdelemmel, amiből alig néhányat veszített el. Persze egy ilyen vereség sem jelent végleges halált a Kultúrában, hisz az utolsó pillanatban a mindent körülvevő védőmezők úgyis megakadályozzák a tragikus véget. A fájdalom persze megmarad, és az emlékek is... kemény csaj lehet, és ez látszik a őt ábrázoló festményen is:

4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society) 06f40b85fd6763db20035c149fe2aec8

Ezzel a gondolattal el is pilledek, és most kivételesen nem homokba fulladó elfekkel és difficulty level-ekkel álmodom. Alig egy óra múltán arra ébredek, hogy most már ideje lenne lemenni az étkezőbe, és megnézni magukhoz tértek-e már a többiek...
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society)   4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society) Icon_minitimePént. Feb. 05, 2016 11:35 am

Szieszta ide vagy oda, nem jön álom a szememre. Fél kettő felé már nem tudok mit kezdeni magammal, ezért a kutatásaim eredményéről bekészítem a tanulmányt.

Széles vigyorral átslattyogok és úgy illedelmes berontok az ajtón, maikor meglepődve tapasztalom, hogy nincsen egyedül.
- Nálatok nem illik kopogni?
- Őőő, izé, helló, bocsi, visszajöjjek később?

- Cissinte Soni Delarisse vagyok. -fordul oda hozzám a szemrevaló hölgy.

Olyan igazi vadmacska. Fiatal koromban szúrtam volna, most már maximum randizni hívnám.
- Üdv, Casanova Boltar, doktor. De szólíts nyugodtan Dokinak, Cass-nek vagy ahogy jól esik.

Leo gyorsan becsukja mögöttem az ajtót. Nem éppen ilyen jellegű meetingre számítottam, de sebaj, majd megtartom a prezentációt később.
- Amíg Manu-ra várunk itt egy kiss frissítő... -vesz elő Leo egy tölgyfakérges üveget. A legjobb nedü a hajón,óvatosan, nagyon erős.

A második pohárka után próbálom oldani a feszültséget és az esti bulira terelem a szót. Felvetem az ötletet, hogy a kedves hölgy öltözzön Sarah Connornak, én meg leszek a Terminator.
- Leo, leszel John?!

Látva a lesajnáló tekintetet tudomásul veszem, hogy nemcsak beöltözni nem fog, szavazni se nagyon tervez. Bánatos boci szemekkel beletemetkezem az italomba.
Vissza az elejére Go down
Batmanuel
Meteorbringers Team Associate
Batmanuel

Hozzászólások száma : 110
Tartózkodási hely : Szöged és Kalapácsod

Tulajdonságok:
Fajta: Gothami-latino
Kaszt: Politikus
Szint: első

4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society)   4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society) Icon_minitimeSzomb. Feb. 06, 2016 10:38 am

Passzolom a bulit. Nincs hozzá hangulatom. A szzociális élet nagy részéből is kizárom magam.
Bezzeg a jawák jól érzik magukat.
4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society) DESPICABLE-JAWAS
A hajó edzőtermeit látogatom, minden nap. Kardio, stamina, parkour... ha már itt tartunk össze is pofoztatom magam a barátságos gyakorló ringben.
Formában kell tartanom magam, ha túl akarjuk élni, ami jön...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society)   4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society) Icon_minitimeSzomb. Feb. 06, 2016 11:24 pm

Kora délutánra már a hajó és személyzete is előkészületi lázban ég.
A SOE, a gyomrában egy hatalmas terület alakít ki, aminek az egyik fele az űrre néző ablakokkal rendelkezik, a másik pedig a szórakozást fogja szolgálni.
A rendezvényközpont közepén szélestalpú holovetítő egységeket helyeznek el amin a Braman rendszer  "BEST OF" megy majd, ez a rendszer nagy pillanatait foglalja össze.
Az A.I.-vel rendelkező munkagépek a helyszín alakítják ki, többszintesre. Amolyan brahmaniasra, lévén tudósfajták, így a halmazok, relációk és függvények rendszerezett világában élnek így ilyen tematikájú háttérrel készül a Kultúra nyugdíjazott hadihajója. Az italokat és ételeket olajazott kezű drónok és szintetizált munkaegységek hordják a helyszínre lementes konténerekben zárva.

A szobáitokban lévő terminálon egy FONTOS megjelölésű üzenet várakozik.

Kedves Vendégeink, Barátaink!

A mai este tisztelgünk és megemlékezünk a Braman rendszert ért veszteség elött.
Pont ötven éve történt, hogy az  Aláz hadiflotta magfúziós és termonukleáris fegyvere a rendszer napját novává változtatta.
Kataklizmikus változócsillagot csinált belőle, ami egy hasonlattal élve olyan mintha egy fehér törpe és egy vörös óriás közös nászából született gyermek.
Hajónk jelenleg a dátumvonalon tartozkodik és így az ötven éve történt robbanás fénye a mai napon fog ideérni és így lehetőségünk nyilik megtekinteni. Ritka és különleges jelenség az univerzumban ez, általában természetes folyamatként szokott végbemenni de most szemtanújai lehetünk ennek a mesterségesen előídézet értelmetlen pusztításnak.

A környezetünkbe kiküldtük a meghívókat a térben itt tartozkodó barátságos csillaghajóknak. Többen vissza is jeleztek kötük vannak a Tripodok, Klingonok, Asarik, Tralfamadoriánok, Twi'lekek és egy szabadúszó Fremen csapat is jelezte hogy tiszteletét teszi a "Nova Stella"-nak keresztelt rendezvényünkön.
Soralhatnám a lényeg, hogy sokan leszünk a mai estén és kérjük minden vendégünktől a másik kúltura tiszteletben tartását és a kölcsönös béke megőrzésést.

Az este hangulatáért egy önkéntes zenészcsoport fog felelni akik csak Csillagközi Elviseknek hívják magukat.

A Nova fényeire mindenki pontosan érkezzen, mert a helyiek személyes sértésnek veszik a késést.

Megjelenés az alkalomhoz illő ruhában.
Köszönjük a megtisztelő figyelmet,
Vad Bill és Ha Én Egyszer Kinyitom A Számat egy Kínvallató osztályú Sebes Offenzíva Egység
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society)   4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society) Icon_minitimeVas. Feb. 07, 2016 12:58 pm

Nem nagyon vagyok képben a Régi Föld 80-as évekbeli történéseivel, így eléggé furcsán nézek a dokira, amikor megkérdezi, hogy leszek-e John. Mitudomén, hogy ki az, erre majd később még rá kell guglizni...

Ahogy megérkezik a bánatosképű Manu, bele is vágunk az értekezletbe.

- Cissinte is az Athasra igyekszik, és nagylelkűen felajánlotta az edzőtermét az akklimatizálódásunk megkönnyítéséhez - ha tudnák hogy ez milyen tortúra lesz, gondolom magamban, akkor nem vigyorognának annyira a többiek. - De ami még fontosabb, tud nekünk segíteni a bolygó felszínére történő bejutásban.

- Részt veszek a Ultimét Szúrvájvör athasi különlkiadásában - veszi át a szót a gladiátorcsaj - ismerek néhány embert az alamuszi showbizniszben, simán be foglak tudni juttatni benneteket. De nem lesz olcsó, fejenként legalább 200 kredit kenőpénz kelleni fog... ha ezt ki tudjátok fizetni, akkor simán meg tudunk állapodni abban, hogy egy kisebb arénashow-ba bekerüljetek. Nem az egész Alamuszon fogják ugyan közvetíteni, de gondolom nem is a népszerűség a célotok... de ha nem akartok az arénában harcolni mindjárt az elején, kereshetünk másik műsort is: túlélőshowt, szerepjátékot, meg amit még az alamuszi kreatívok kitalálnak addig... Gondolkodjatok el az ajánlaton, majd az orbitál után visszatérünk rá. - ezzel biccent, majd elhagyja a szobát.

- Mit szerettél volna mondani, doki? - kérdezem mert látom hogy beléfolytotta a szót a Cissinte látványa Cassanovába. A doki csak morog valamit az orra alá hogy ráér, majd Manuval együtt távoznak a szobámból. Gondolom később majd megbeszéljük az ajánlatot, végülis ott a Józsi-féle 1000 kredit, az bőven fedezi a bejutásunkat...

- Öööö... hajó - szólalok meg, amint egyedül maradok. - Tudnál nekem egy kicsit segíteni?

- Mit szeretnél kérdezni Leo? - hallok meg egy kedves női hangot valahonnan a plafon irányából.

- Háát, lesz ez az nyolcvanas évek buli, én meg nem igazán vagyok képben, hogy milyen jelmezt is vegyek fel. Bár jó iskolákba jártam, de valahogy ez a rész kimaradt a töriórákon...

- Nos, gondolom valami látványosat szeretnél - mondja a hajó hangja. - Mit szólnál mondjuk a Ghost-hoz? Meg tudom csinálni, hogy hologramként lásson mindenki egész este... - mondja, és levetít egy kis filmrészletet:


- Túl nyálas. És unalmas is, egyáltalán nem vicces. Nem voltak akkoriban vicces öltözékben parádézó alakok a médiában?

- Ehhez mit szólsz?


- Na látod, valami ilyesmire gondoltam. A fekete hajú lehetnék... kell némi smink, szájfény, póthaj, meg egy kamugitár... tudsz segíteni?

- Hát persze, hisz azért vagyok...
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society)   4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society) Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
4.4 Sublime (Travel to the Rimlands with interstellar anarchist utopian society)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Fejezetek, Chapters
 :: 
Load Game
 :: 
Fourth Game Cycle - On Holy Quest
-
Ugrás: