ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Szenes Ervin

Go down 
SzerzőÜzenet
Szenes Ervin
Meteorbringers Team member
Szenes Ervin

Hozzászólások száma : 33
Tartózkodási hely : Valahol Athas sivatagában. Őszinte bánatára.

Tulajdonságok:
Fajta: Goblin
Kaszt: Tűzmágus / Robbanóanyag-ipari szakmérnök
Szint: 1

Szenes Ervin Empty
TémanyitásTárgy: Szenes Ervin   Szenes Ervin Icon_minitimeVas. Feb. 28, 2016 10:47 pm


Szenes Ervin, robbanóanyag-ipari szakmérnök és vállalkozó, szolgálatukra!

A Chironex-2 iparvilágán láttam meg a napvilágot. Vállakozó kedvű goblin oligarchák vásárolták meg egykoron a bolygót a Birodalomtól, nagy üzleti potenciált látva benne. Idővel a Birodalom igen jelentős hadipari beszállítójává (és pénzmosóhelyévé) nőtte ki magát. Goblinokon kívül más fajok csak átutazóban, vagy a szórakozónegyedeket látogatóban fordulnak főleg elő, mert a goblinok kísérletező kedvével járó folyamatos katasztrófa- és robbanásveszélyes környezetet kevesek idegei tudják elviselni hosszabb távon.

Szüleim a legnemesebb goblin hagyományok szellemiségében neveltek fel, aminek egyik következménye az, amit kevésbé ambíciózus fajok képviselői rosszindulatúan csak úgy foglalnak össze: "A saját anyját is eladná 20 kreditért." Ennél természetesen sokkal jelentősebb összeget tudtam kialkudni érte és amikor elvitték az embergoblinkereskedők, a jól felnevelt gyereke felett érzett büszkeségébenz elmorzsolt egy örömkönnyet. Apámat már korábban elvesztettem egy kirobbanóan jól sikerült kísérlete által.

Vegyészmérnöki végzettségem megszerzése után a robbanóanyag-ipari szakterületre specializálódtam, ami mellett széleskörű (bár felületes) mérnöki ismeretekre is szert tettem.

A családom vérvonalában recesszíven öröklődő ösztönös affinitás a tűzmágia iránt, esetemben sajnos a felszínre került és ébredezése rengeteg kísérletem kudarcba fullasztásával, jelentős anyagi károkkal, valamint a szemöldököm elvesztésével járt.

Amikor épp nem egy még hatékonyabb robbanószer kifejlesztésén dolgoztam az aktuális munkáltatómnak, akkor a szerencsejáték szenvedélyemnek hódoltam. Ennek az lett a szomorú vége, hogy komoly tartozást halmoztam fel egy olyan goblinnak, akinek nem szerencsés dolog tartozni. A behajtói kipofozták belőlem:

  1. a szart
  2. minden értékesíthető tulajdonomat
  3. a szerencsejátékok iránti lelkesedésem jelentős részét

Ezután, hogy többet ne kerüljek a szeme elé, birodalmi kapcsolatait felhasználva felrakatott egy hajóra és deportált az Athasként ismert borzasztó börtönbolygóra.

Vissza az elejére Go down
 
Szenes Ervin
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Hasznos információk
 :: 
Játékosok bemutatkozása - The Meteorbringers Team
-
Ugrás: