ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Memories of an Old Man, Cass

Go down 
SzerzőÜzenet
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

Memories of an Old Man, Cass Empty
TémanyitásTárgy: Memories of an Old Man, Cass   Memories of an Old Man, Cass Icon_minitimeHétf. Feb. 29, 2016 11:32 am

Elbúcsúzott társaitól.
Első útja egy régi tartozás megfizetésére irányult. Miután ledolgozta Törcsi árát és az új alaplapját, átszelte a galaxist, felkereste az Omegán az öreg ócskást és visszavásárolta a merevlemezt, amibe Tuforszri volt zárva. Vett egy nagy levegőt és belevágott az ismeretlenbe.

Mást nem hagyott meg régi életéből, leszámítva a kecske állkapocsból készült tőrét, melyet egy emlékezetes útján talált. Sok emlékkel és fájdalommal vetette bele magát új életébe. Ötvenes éveit átlépve már nem vágyott kalandokra. Orvosi múltja során szerezett tapasztalatai alapján egyetemi tanári állást vállalt Middlesborough városában. Nem járt még korábban ezen a helyen, sőt a bolygón sem, ezért próbálta múltja sötét titkait rejtve tartani és új életet kezdeni.

Természettudományt tanított és beleszeretett egyik kolléganőjébe, aki a botanikus tanszék vezetője volt. Románcuk jól indult, lángoltak. Vettek egy kis házat a város szélén, ahol együtt nevelték közös gyermeküket. Végre, életében először boldognak érezte magát. Csodás életük volt egészen addig, míg Botond elérte az iskolás kort. Visszatérő álmok kezdték gyötörni a fiát. Próbálták orvoshoz vinni, de nem tudták megállapítani mi baja van.
Ő tudta, a jó öreg Doktor tudta a válaszokat.

Félretéve elveit és felhasználva tapasztalatát, maga próbálta meggyógyítani, de nem járt sikerrel. Egy hűvös őszi reggelen holtan találták a kisfiút, mellkasán égési sérülésekkel. Az egyszerű szem számára legalábbis így tűnt. De ő tudta az igazat, ott volt a jel. A jel, ami hajdanán az ő kezén is ott volt. A jel, ami megváltoztatta az életét. A múltja utolérte.
Izmuth népe nem felejt.

Felesége nem tudta elviselni a fájdalmat és a halálba menekült. A kín leírhatatlan volt. De feléledt bosszúszomja és kutatni kezdett. Tudomására jutott egy egyetem, ahol hajdanán okkult tudományokkal foglalkoztak. Nem késlekedett, jegyet váltott az első hajóra a tengeren túlra.

Útja nem volt zökkenőmentes. Tengeri betegség és lázálmok kínozták. A hajóról leszállva megismerkedett egy londoni hordár legénnyel, aki véletlenül pont ugyanarra tartott, mint ő, ezért megosztoztak a taxin. Az utcai zenésszel egy görbe este találkoztak, de egy pár pohárka után Boltarnak megeredt a nyelve. Új barátai megrémültek tőle, magára hagyták a sötét és zavaros múltú Doktort.

Úti céljához érkezve felkereste az egyetem dékánját és kitartásának hála elég gyorsan a Természettudományok doktoraként dolgozhatott. Magának való volt, nagyon nehezen barátkozott, kísértette a múltja. Próbált beilleszkedni, felszínes kapcsolatot ápolt pár kollégájával, rajtuk keresztül próbálta elérni céljait. Azonban hiába keresett, kutatott, nem találta.

Csak egy gondoltat éltette: „Necronomicon”.

Egy idő után már nem is törődött a tanítással. Bosszújának szentelte az életét, alkalmanként újra az italhoz nyúlt és Törcsivel együtt bódították tudatukat, míg egy véletlen folytán fel nem gyújtotta egyetlen igaz barátját. Diákjai nem jártak az óráira, kollégái is kerülték. Végül az egyetem tönkrement, ahogy ő is vele együtt, össze volt kötve a sorsuk.
Vissza az elejére Go down
 
Memories of an Old Man, Cass
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Hasznos információk
 :: 
Játékosok bemutatkozása - The Meteorbringers Team
-
Ugrás: