ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 5.2 Freedom (A Szabad Emberek Városa), Bughunt, Blackout

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

5.2 Freedom (A Szabad Emberek Városa), Bughunt, Blackout - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.2 Freedom (A Szabad Emberek Városa), Bughunt, Blackout   5.2 Freedom (A Szabad Emberek Városa), Bughunt, Blackout - Page 2 Icon_minitimePént. Márc. 11, 2016 10:55 am

- Ki vagy haver? Én Gáspár vagyok, elég szarul nézel ki, átlátok a testeden.

A városba nem régen érkezett idegen zavaros tekintete egyértelművé teszi, hogy még fogalma sincsen hova került és mi történik vele. Én jobban érzem magam, úgyhogy sétálok egyet. A szomszédos kórtermek is zsúfolásig vannak és egyre több idegen arcot látok. A kettesben egy fehér hajú, sápadt bőrú lány nagyon ellenkezik az orvosoknak, alig bírják lefogni az őrök. A másikban egy eszméletlenül fekvő langalétrát próbálnak defibrillálni. Na de ki ez a zöld kis izé?

- Szerbusz. -huppanok le mellé. Te kire vársz?
- A társaim megsérültek, miattuk vagyok itt.
- Jajj cimborám, gyere igyál velem egyet.
- Nem, itt várok.
- Ahogy érzed, én a négyesben vagyok a fura külsejű társaddal. Szarul néz ki...
- A doki él?! -csattan fel a zöld figura.
- Jah, de most alszik, nincs a legjobb formájában. Majd szólok neki, ha felébred.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Ki vagy haver? Én Gáspár vagyok, elég szarul nézel ki, átlátok a testeden. -szól oda nekem a szomszéd ágyról egy helyi.

Nem sokat érzékelek a világból és bele is alszom a hirtelen vérnyomás csökkenésbe. Felébredve megint nem nagyon tudom hol lehetek. Kapkodom a tekintetem, mint ideges gyík a plafonon, de sehol nem látok egy ismerős arcot se. Egy nővérke lép oda hozzám és meglapogatja a vállamat.
- Oh, kolléga, maga nagyon gyorsan gyógyul, csoda történt.
- He? -nézek oda a vállamra, ami majdnem beforrt.

A szomszéd ágyról, aki talán Gáspárként mutatkozott be korábban érdekes tájszólással kiállt oda:
- Na végre felébredtél. Jó cucc a bloater vér, igaz-e? -kacsint oda. Te lettél az athasi X-manus. -kacag fel.

Értetlenül nézek rá, fogalmam sincs miről beszél, de ránézésre valóban helyrejött a vállam. A vérzés elállt, a seb beforrt és a fájdalom is múlóban van. A nővérke ad valamennyi fájdalomcsillapítót a biztonság kedvéért, majd utamra bocsát. A kórtermet elhagyva ballagok végig a folyosón. Elég sok a sérült, de az enyémeket nem találom.

Kiérve az ispotályból a főtér felé veszem az irány, ahol kezd helyre állni a rend és az árus bódékat is elkezdték felújítani. A helyiek nagy mosollyal fogadnak és hálájuk jeléül kisebb ajándékokkal látnak el. Javarészt különféle helyi terményeket kapok, ételt, italt és egy lelkes rajongó egy fiola fűszert is a zsebembe csúsztatott. Nem tudom mire jó, de majd utána járok. A kis táskám már kezd telelenni, de a súly a legkevésbé sem zavar.

Magabiztosan haladva körbenézek a városban. Szép idő van és a pusztítás helyreállítása már meglátszik. A palota közelébe érve Gurney rohan felém kétségbeesett arccal.
- Paul, a fiú, eltűnt!
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

5.2 Freedom (A Szabad Emberek Városa), Bughunt, Blackout - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Commercial   5.2 Freedom (A Szabad Emberek Városa), Bughunt, Blackout - Page 2 Icon_minitimePént. Márc. 11, 2016 3:30 pm

A csillagköd szélén elhelyezkedő Kepler -186 F rendszer csendes, nyugodt hely volt. Pont olyan, mint amire menedzserek és hivatalnokok vágynak. Egy kifejlett bolygóval és két születendővel rendelkezett, amik protoplanetáris korong vagy proplid állapotban,  voltak még.  A főbolygó, Kepler-186 P hatalmas irodáival és adminisztratív részeivel inkább keltetette egy székház látszatát, mint általános lakó övezetét. Pedig sok ember és humanoid életforma élt itt, mélyen a számok és egyenletek világában. Az ismert világ minden egyes ügyintése itt zajlott, irodából irodába áramlottak az adatok, aláírásokkal gazdagodtak és humán erőforrás, IT, projekt menedzserek tanakodtak fontos vagy csak annak látszó dolgok felett.

Zsolt egy volt közülük, a NEPTUN Empórium irodai toronyház százötödik emeletén élt magányosan.
Egy elhúzódó megbeszélés után holtfáradtan ért haza, és az IDUN-INN féle kanapén hátradőlve a tévét bámulta. A egyik kezében VADER sör, másikban SOIA phabletje. Ideje nem volt párt találni, így a TÜNDÉR nevű alkalmazással gyorsan és egyszerűen szkennelte a potenciális jelölteket, mint általában nem volt szerencséje. A falra kivetített képernyőn az egész nap hallgatott, nézett adatok összegződtek a SONÁJ márkájú holoegységből. Konstatálta, hogy a mai nap is feleslegesen dolgozott, pedig nagyon keményen gyártotta reportokat, - amiket senki nem fog elolvasni - és új az folyamatokat - amiket soha senki nem fog követni - és még a végén egy biznisz meetinget is összehozott.
Nagyot húzott a söréből és átkapcsolt a galaktikus híradóra, hogy megtudja mi történt az univerzumban, persze reklámblokkot kapott el.


A reklámok után az Ibizapeia éjjel nappal legújabb részét promózzák, a legfelkapottabb luxuséttermben Asari táncosnők lógnak a plafonról is, és a csapból is kokain folyik, egy pár pillanatra be-bevágnak egy öltönyös, foncsoroztott napszemüveges  kétfejű ogrét, ahogy az orraival szipog. A Csillagközi híradó ezután tér vissza, híreink röviden:


-A Tor Tugán lévő nyaralóbolygó lakói felháborodva tapasztalták, hogy az idei úszóversenyük elmarad, mert a 5000 kredites díj eltűnt a szigorúan őrzött PanAM bankból.

-Endori művészek érkeznek a Omega űrkikötő Griffszínházába előadni terra operáit pantominjátékkal a galaxisok közi vakok egyesületének.

-Brahmant gyilkolt a Ashari híresség!
Legújabb klippjével is közfelháborodást akart kelteni Lady Tata amikor a közeli Brahminfeldolgozó-üzemben vert egy vascsővel halálra Brahmin borjúkat, majd dupla agyvelejüket szétkente testén, és a trágyájukban fetrengett a klipp forgatásán. premier ma este testvérszerelmek új része közben!

-Milliárdos hűtlen kezeléssel jelentettek fel egy Birodalmi képviselőt!
Több milliárd kredit tünt el a birodalmi költségvetésből. kérdésünkre a képviselő csak annyit tudott mondani, hogy a pénzt az új csillaggyilkos bolygó kiépítésére használták fel, további kérdéseinkre, "mint miért került ennyire irreálisan sokba a közbeszerzés", vagy hogy "miért adták át használatra az eszközt a megfelelő védelmi rendszerek kiépítése nélkül, nem volt hajlandó válaszolni
.

Csak a szokásos – gondolta Zsolt – és újabb sörért battyogott a DUHAJ hűtőjéhez, a tévé mögötte rendíthetetlenül tartotta magát a kiírt műsorrendhez.

Kis ízelítő „A Lúzer vagyok…” következő adásábón:

- Az Artemis ház utolsó sarja, a kis Paul élettelen testét az íjász tartotta a kezében és fölé magasodva véres kaszával az élőholt elf állt.
- A sötét barlangrendszerben a doktor fáklyát tartva halad előre és közben a társaival beszélget, észre sem véve az előtte lévő hatalmas állkapcsot, ami a keze felé kap,
- A goblin egy kis anyag edénybe gyömöszöl ruhát, rongyokat. Erősen koncentráció látszik  az arcán, vagy a bélszeleivel küzd vagy varázsolni akar?  A sivatagi estében lángok csapnak fel , és egy zöld kis alak térdel a porban és üvölt az égbe fel:
- MIÉÉÉRT???


A történet folytatódik jövő héten szerdán, késő este a Csillagok Közt után…
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

5.2 Freedom (A Szabad Emberek Városa), Bughunt, Blackout - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.2 Freedom (A Szabad Emberek Városa), Bughunt, Blackout   5.2 Freedom (A Szabad Emberek Városa), Bughunt, Blackout - Page 2 Icon_minitimePént. Márc. 11, 2016 5:02 pm

Már látjuk az alagút végén a fényt amikor

BUMMMMMM!!!

egy hatalmas durranás, majd egy lökéshullám felkap a földről (ma már másodjára, át is fut az agyamon, hogy annyit gyakorlom a rocket jump-ot, hogy esetleg ennek kéne lennie az új perkemnek?) majd rövid repülés után a szokásos módon landolunk - becsapódunk a földbe. Ennek örömére el is veszítem az eszméletemet - ebben is kezdek már egészen komoly gyakorlatot szerezni...

--------------------------

Arra ébredek, hogy egy nagyon öreg emberhez tartozó kéz támasztja meg a tarkómat, miközben a másik kezével egy agyagcsészét tesz a szám elé. Csupakék tekintetét rám emeli, és csak ennyit szól: - Idd! - én meg már nyelem is a sűrű, furcsán fűszeres, de mégis finom masszát...

----------------------------

...álmomban a sivatagban vagyok megint. De nem éhenkórász valóságshow-szereplőként rágcsálókat fogdosva az éhhalál elkerülése érdekében, hanem egy jól felszerelt karavánnal utazva haladunk úticélunk, a gonosz Kalak városa, Tyr irányába. Velem vannak a társaim is, mind egészségesen, külön tevén - még Ervinnek is jutott egy törpeteve. Utunk kiszáradt hegységeken, folyóágyakon, völgyeken visz keresztül, és én minden kanyart, minden egyes kereszteződést felismerek, tudom merre kell menni, hol találunk legközelebb oázist, vagy csak egy kutat a sivatagban. Egészen Tyr határáig visz az utunk, de ott egy hatalmas förgetegbe keveredünk, amiből nem találunk ki...

... lihegve tartom a kis Paul testét a kezemben. Mögöttem Isith áll vértől iszamlós kaszájával, körülöttünk az elhullott ellenség tetemei. - Nem, ez nem lehet igaz... ez nem történhetett meg - mondom ki zihálva a szavakat, miközben a kisfiú megüvegesedett csupakék szemét nézem...

... elhagyatott városon keresztül vezet utunk. A kezünkben fegyver, idegeink pattanásig feszültek. Bal kezembe éles fájdalom szúr, ahogy ránézek, látom hogy fel van kötve, így az íjat nem is tudom használni. A romváros közepe felé haladva miazmás köd kezd előbújni a lerobbant házak ablakaiból, lassan belepve térdig a környéket. Hirtelen mozgást veszünk észre, mintha valaki kinézett volna az egyik ajtón... de persze semmi. A város közepén egy valaha csodaszámba menő szökőkút állhatott, ma már csak máladozó kávája van meg ennek is. Ahogy közelebb érünk, hirtelen megint mozgást érzékelünk: a kútból lassan ezeréves rongyokba öltözött alakok másznak ki. Bőrük holtfehér, kezükben kristályosan csillanó rövidkard, tekintetük vakítóan kék...

----------------

Zihálva ébredek a kórházi ágyamon. Fejem sajog, lábaim elzsibbadtak. Lassan mozdulok, még az álmaim hatása alatt vagyok. Mi hülyeséget össze tud álmodni az ember ha egy kicsit fejbekólintják!?
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
5.2 Freedom (A Szabad Emberek Városa), Bughunt, Blackout - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.2 Freedom (A Szabad Emberek Városa), Bughunt, Blackout   5.2 Freedom (A Szabad Emberek Városa), Bughunt, Blackout - Page 2 Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
5.2 Freedom (A Szabad Emberek Városa), Bughunt, Blackout
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Fejezetek, Chapters
 :: 
Load Game
 :: 
Fifth Game Cycle - Curse Breakers
-
Ugrás: