ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Empty
TémanyitásTárgy: 5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins   5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Icon_minitimePént. Márc. 25, 2016 12:45 am

5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Dark_desert_night_by_existencesd-d632olt

A sötétség leple éjszakai takaróként fedte be az eget Freedom városa felett.
A Varjúvár magaslatán a gyász zászlóját az hűvös délről fújó athasi szél lobogtatta.
Gurney bizakodva merengett vacsora közben, bár fáradt volt az egész napját felemésztő tárgyalásoktól és ügyintézésektől. Remélte, hogy a Kecskepengés és csapata épségben visszahozzák Pault és végre mégha döcögősen is visszatér a rend és nyugalom a városba.

A hajnali órákban ugrasztották ki az ágyából meglehetősen rossz hírekkel. A csapat visszatért és magukkal hozták az Artemis-ház legifjabb tagjának testét.
Sírva hallgatta a beszámolójukat a történtekről és miután végeztek pihenni küldte a megviselt kompániát. Testvéröccse testét jó freedomi szokás szerint homlokon csókolta és elrendelte az ispotály rangidős orvosának a vizsgálatot és a test előkészítését a hamvasztásra.
Dolga végeztével a tetőre ment és a hideg szélben állva gyászolt.

A természet erő nem ismerték az emberi természet miben létét csak tették a dolgukat, amivel a Sors felruházta őket.


A hozzászólást Eszka összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Márc. 29, 2016 11:40 am-kor.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins   5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Icon_minitimePént. Márc. 25, 2016 1:00 am

Gurney láthatóan jól fogadta kedvenc családtagja halálhírét, némán hallgatta végig a beszámolótokat csak egy-egy fontosabb rész taglalásánál kérdezett bele. Milyet végeztetek vele felcsert hívott és elrendelte a pihenéseteket.
- Holnap tiszta fejjel és kipihent állapotban visszatérünk még pár dologra – mondja és elvonul.

Miután az orvos  szakszerűen ellátja a vágott, tépett és zúzott sebeiteket, engedelmeskedve Gurney Sah parancsának ágyba küld titeket. ( az élőholt Izithel nem tudott mit kezdeni, az oszló húsát becsülettel összevarrta de pótolni a hiányzó darabokat már nem tudja)
Az egész napos járkálástól és az átélt kaland hatására pár percen belül elaludtok.

A nyugodt alvásotokat Kalak első embere Sus-Mus zavarja meg.
A sötétből bukkan fel és lépései nyomán csontrecsegés hallatszik.
- Közel vagytok már, hiába bujkáltok, az áruló kutyák fészkében Mesterem keze mindenhova elér. A gyerek lelke úton van, és utána Ti jöttök.
5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Tumblr_nlhr3lhdL71s4fz4bo1_500
Mikor a vörös napot eltakarja a fekete hold, már csak élettelen bábok lesztek! A ziggurat munkásait közé mindig van felvétel – fejezi be kacagva.

- A lelketek az enyém!

Mission completed: Gurney's favor
Party xp gained: 500xp
Leonodas,Dr,casanova Boltar:+ 500Xp
Isithieländé:+ 300xp
Szenes Ervin:+ 100xp, Level up! Now  you're level 1.
New perk aquired: Improved Bombmaking I. D3+1

Cursebreakes Mission Updated:
                                - Resupply your resources
                                - Go Tyr and find the Arena
                                - Win the tournament and get the medal and break Kalak's Curse

Personal Quest: - Dr. Casanova Boltar: Save Isith from the Damnation
                         - Leonidas: Rest Guglirian's skull in Beeswax

Optional quest: With the medal, search the Tomb of the Sunken King
Misc quest: Find Peez and reunite the jawas


Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins   5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Icon_minitimePént. Márc. 25, 2016 6:29 am

Nem fér a fejembe, hogy milyen könnyen lemondott Paul életéről a nagybátyja. Hiszen a testen semmilyen külsérelmi nyomot nem látni, és nincs hullamerevség, nincs kihűlés. Megvitatom a kérdést a dokival is, de csak egy morranást kapok válaszul, hogy nem a mi dolgunk.

- Elvitték a lelkét - szólal meg hirtelen Gugli - a test még életben marad egy darabig lélek nélkül, de nem túl sokáig. Fiatal még és erős a gyerek, akár egy hónapig is kihúzza lélek nélkül... hacsak el nem hamvasztják előbb...

A doki idegesen néz a csípőm felé, nem igazán tudott még megbarátkozni új útitársunkkal. Ahogy látom Isithnek mindegy, nem különösebben érdekli az egész, ellenben Ervin ki sem fogyott felfelé jövet a kérdésekből. Végre valaki, aki egy szinten van vele (legalábbis szemmagasságban), és pont ugyanannyit beszél mint ő... A végén már egy nyaklevest is beígértem neki, ha nem hagyja abba a dumát. A koponyának meg azt, hogy a hátizsákban folytatja az utat. Ez hatott, a kis goblin elment testet cipelni, Gugli pedig felfelé már csak néhányszor szólalt meg, mint például amikor a felszínre értünk.

- Rosszabb ez mint gondoltam - mondja elkeseredve - Tudtam, hogy amikor a Világtörés idején elsüllyedt a palota, azzal együtt kipusztultak az erdők is. De hogy ekkora sivatag legyen a helyén? Szörnyű, egyszerűen szörnyű!

Ahogy haladunk befelé, még egyszer kifakad:

- Nyoma sincs a gyönyörűséges Ereburnak! Mintha nem is ott járnék, ahol majd 200 évig éltem boldogan! - megjegyzem neki, hogy nem is ott jár, mivel hogy nem is jár, hanem viszem. - Jó van na, tudod hogy értem. Egyedül az ősi isten, SarliLakian az egyetlen viszonyítási pont, ami továbbra is ugyanaz maradt. Tudtad, hogy a mi időnkben volt egy másik neve is? Prince Charles-nak is hívták (jobbára az emberek), a fiatalok meg csak Karcsi bácsinak. Az ember gyerekek elég tiszteletlenek voltak, mindenféle szemetet belehajigáltak a szájába, sőt volt aki bele is pisilt. Az öreget nem nagyon zavarta, hiszen a vizelet is tele van ásványi anyagokkal, de amikor az egyik kölök végül beleesett, na akkor unta meg Lord Daliás, és egy kerítést húzatott SarliLakian köré. Ezután csak ellenőrzött élelmiszer-hulladék jutott át a kordonon, az üveget, a fémet, és az egyéb mű-anyagokat az őrbódé elé tett színes konténerekben gyűjtötték...

Az első árusnál szerzek egy fehér köpenyt (sajna poncho nincs), hogy mégse egy fedetlen koponyával szaladgáljak a belvárosban.

Másnap...

Ez a hülye Sus-mus már megint nem bírt magával, ijesztgetett minket rendesen álmunkban. Persze összevissza beszélt, hogy bújkálunk előle, pedig dehogy, épphogy mindenáron megpróbálunk Tyrbe jutni.. nem is Sus-mus ez, jobb név neki a Handa-Banda. Ennek ellenére megviselt az éjszaka, fejfájósan ébredtem, mit nem adnék most AlgoFlexért. Látom hogy a többiek sincsenek éppen virágos jókedvükben, ezért nem nagyon erőltetem a reggeli csevejt. Legalább a kezem nem zsibog már annyira, a doktorok szakszerű kötése és a jó sok büdös gyógyfű amit rákentek, kezdi éreztetni jótékony hatását.

Miután mindenki magához tért, összehívom a bandát.

- Tegnap Gurtney-nál hallhattátok a teljes sztorit a barlangi eseményekről, így remélhetőleg mindenki képben van. A nagy kérdés az, hogy merre tovább? Vegyünk tevéket esetleg csatlakozzunk egy karavánhoz és induljunk Tyr felé toronyiránt, vagy... vagy segítsünk Gurtney-nak visszaszerezni a kis Pali lelkét? Mit gondoltok, Meteorhozók? Nem lenne jobb egy új név, mondjuk a Lélekhozók?

Kíváncsian várom, hogy a társaim mit reagálnak a felvetésemre.
Vissza az elejére Go down
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins   5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Icon_minitimeVas. Márc. 27, 2016 4:51 pm

Annak ellenére, hogy nem alszom az éjszaka során Sus-Mus mondanivalója engem is elér látomás formájában. A vörös nappal kapcsolatos szöveg eléggé aggaszt.
Így Leonak is a következőképp válaszolok:
- Ha Sus-Mus nem blöffölt a következő napfogyatkozáskor valami nagyon rossz fog történni. De a szövegéből ítélve lehet, hogy az egészhez szüksége van Paul lelkére is. Bár ez csak feltételezés. De egy dolgot megállapíthatunk a szövegéből: Paul lelke úton van. Feltehetőleg Sus-Mushoz. Persze túl sokat feltételezek de még mindig ez az egyik legvalószínbb dolog. Úgyhogy bárhogyan döntünk előbb vagy utóbb mindenképpen Tyrnek fordulunk nem? És ha már ott vagyunk akkor akár segíthetünk is felőlem. Persze a megfelelő árért cserébe.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins   5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Icon_minitimeHétf. Márc. 28, 2016 9:07 pm

Izith megjegyzése után csend áll be, mintha napok telnének el még nézitek egymást.
A némaságot az ajtó nyikorgása és egy fehérbe öltözött szolga szakítja félbe.
- Sah Gurney várja uraságotokat a hallban....

Rövid séta után egy tágas teremben találjátok magatokat, a falon körben zászlók – holló és kard keresztbevette- és a középen egy kőasztal. Az asztalfőn a titeket meginvitáló férfi ül. Int a kezével, hogy foglaljatok helyet. Fehér ruhában van és az arca gondterhelt és sötét.
- Remélem sikerült kipihenni magatokat, mert szükség lesz az erőtökre és a kitartásotokra. Miután lepihentetetek, több orvossal és Freedom vén sámánasszonyával is értekeztem. Egyöntetűleg arra jutottak, hogy a testvéröcsém, Paul halottnak.

A mondat után gyászos csend üli meg a szobát, Gurney mindet átható pillantása elárulja elégedetlen veletek. Hisz Ti voltatok megbízva a gyerek élve visszajuttatásával, de csak a hulláját hoztatok vissza.

- Paul csak egy üres héj, lélek nélkül. Valami szentségtelen rituáléval elrabolták az én szeretett rokonom lelkét és úton van Tyrbe, Kalakhoz. A ti feladatotok, hogy visszaszerezzétek így kijavítva a csorbát, amit előzőleg ejtettek. Az őrség felfigyelt egy sietősen távozó csapatra akik urdlu halálában távoztak a városból. Vételezzetek fegyvert és páncélt-, ha szükségetek van rá – és eredjetek a gaz lélekrablók nyomába. Ha kell egészen Tyrig üldözzétek, de hozzátok őt haza nekem és a városnak. Freedom és az én hálám nem marad el.
- Tudom, hogy újak vagytok errefelé, ezért javaslom tanulmányozzátok át ezt a könyvet- és lerak egy vaskos irományt – a sivatagban sok veszély leselkedik a magányos utazókra. Rabszolgavadászok, értelemmel bíró szörnyek és nem is beszélve

a rettenetes dűnék közt portyázó, Vérnyúlról!
5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins 12884410

New mission added: - Gurney’s Favor II.
                                -Chase the kidnappers and get back the soul of Paul

Item added: Athas Lorebook -Middle-
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins   5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Icon_minitimeKedd Márc. 29, 2016 6:49 am

Visszavonulunk Gurtnitól, és mielőtt újból szétszélednénk, egy megbeszélést hívok össze hallgatag csapattársaimnak.

- Ha jól látom az új könyvünkben, Tyr kb. 10 napi kankolásra van innen. Tehát legalább egy ilyen hosszú útra kellene ellátmányt beszereznünk. Kellenek hátasok, Isith, ezt rád bízom, olyat szerezz, ami nem szalad világgá még a te jelenlétedben sem. Láttunk egy béristállót útban a  bányák felé, ha emlékszel rá, én ott kezdeném. Kérdezd meg azt is, hogy kell irányítani, meg hogy mit esznek! Nem lenne jó egy nap után a sivatagban maradni úgy hogy megdöglöttek és/vagy elszabadultak a jószágaink.

- Dokikám, rád bízom az élelmiszert. 10 nap az út, de számoljunk inkább 15-tel. Gondolom a desztillálót sem ártana kitakaríttatni, vagy szűrőt cserélni benne, vagy mittudomén... meg azért kellene vizeskulacs, tömlő, ilyesmi is.

Ervin - hm, nos hát... te meg vedd meg az egyéb kiegészítőket, amire még szükségünk lehet odakint. Tudod, azokat a túlélési izéket... - kissé elbizonytalanodom, de nem mutatom senkinek, elvégre mégiscsak én vagyok a főnök.

Miután a társaim feltették a kérdéseiket és szétszéledtek, magamra maradok. Azon gondolkodom, nekem mit kellene csinálni. Lehet hogy sziesztázom egyet, persze csak azért, hogy a karomat pihentessem...
Vissza az elejére Go down
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins   5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Icon_minitimeKedd Márc. 29, 2016 12:24 pm

Az ellátmány beszerzése sem egyszerűbb feladat, mint fegyverek és szállító eszközök szerzése. Első utam a helyi szennyvízelvezető szakmunkáshoz vezet. A hírünk megelőzött, ezért a helyiek igencsak segítőkészek. Megmutatom neki a víztisztítómat. Forgatja a kezében, nézegeti, majd egy remekbe szabott mozdulattal szétpattintja. Kikapja belőle a régi szűrőt, kicseréli és megdob pár kulaccsal, meg slaggal. Mindezért cserébe 1 kerámiat kér. Még szerencse, hogy a barlangban találtam 19-et.

Kérdés nélkül kifizetem és folytatom utam a vajákos asszonyhoz. Megmutatom neki az obszidián tőrömet, de hiába nézegeti, szép fényes kék pengéjén kívül nem sokat tud mondani róla, ez nem az ő területe lesz, de azért a siker érdekében ad valamennyit a különösnél is különösebb növényeiből és kencéiből. Nem fűz hozzá különösebb amgyarázatot.

Az útbaigazítást követően gyorsan megtalálom az élelmiszertartósítással foglalkozó kereskedőt a főtéren. Beinvitál a hajlékába és 2 kerámiáért cserébe ellát 15 napi szárított hússal és zöldségekkel.

Visszafelé úton a múlt éjjeli álmokon töröm a fejem. Ha ennyire tudják merre vagyunk, miért nem csapnak le ránk? Vajon az a cél hogy az arénába csaljanak? Mit ártottunk mi nekik? Itt se kéne lennünk, pont nem érdekelne ez a bolygó. Miért éri meg nekik egy átokkal idecsalni és kockáztatni a terveiket?

Visszaérve a találkozási ponthoz nem látok senkit, ezért megkeresem Leo-t a csendes pihenőjén. Még alszik, ezért lehuppanok egy székre és megvizsgálom a vajákostól kapott szereket és áttanulmányozom a dungeoban talált könyvet, hátha találok benne valamit az obszidinról.

Sajnos csak érintőleges információkat találok, mint az acélt megszégyenítő keménysége, az üvegszerkezete és hogy egyes kultúrákban talizmánként jelent meg. Ez talán még hasznos lehet, de nézzük a növényeket.

Különböző mérgek keverésére alkalmas gyökerek, gyógyításra használt levelek és egy nagyon érdekes vegyület. Még sose láttam ilyet. Valamiféle illúziós folyadék. Elgondolkodom at olvasottakon.

A talált két tőr egyikét megtartom, a másikat pedig szétszedem. A pengét 4 egyelőre részre töröm. Érdekes, ha hosszában akarsz vele bármit kezdeni, akkor elpusztíthatatlan, de szálirányban sebezhető. Beáztatom őket az illumináti folyadékba és kis madzaggal nyakláncokat készítek belőle. Jó pár órát szöttyöröghettem, mert időközben Leo is kezd ébredezni.

Felülve az ágyán kérdően nézi a kézmunka szakkört. Alig látszom ki a különböző színű füstökből, ahogy egyik kencét vegyítem a másik vegyülettel. A nyakláncok elkészülve mélykék színben pompáznak. A medáloknak csúfolt díszek alaktalanok, de leginkább egy pengetőre hasonlítanak.

Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins   5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Icon_minitimeKedd Márc. 29, 2016 9:52 pm

Próbálok pihenni, de nem jön álom a szememre. Kiteszem inkább az asztalra Guglit, és hallgatom a véget nem érő locsogását az elfek hajdanvolt birodalmáról.

- És volt akkoriban már HaPszichológia? Tudod, épp mostanában kezdtem magam egy kicsit beleártani...

- Ó, akkoriban MINDENKI képzett HaPszichológus volt Eredurban - válaszolja - ha haza akartam szólni hogy csak vacsorára várjanak, csak megpingeltem Emailáliát, és már ment is az üzenet. Az ünnepekkor a nagyiéknak meg mindig képes hallucinációkat küldtünk az unokákról... hm, régi szép idők...

- És... és esetleg meg tudsz tanítani ezekre a trükkökre? - kérdezem a koponyát nagy mohón.

- Sajnos nem - válaszolja sóhajtva - mint talán már észrevetted, a koponyám még megvan, de az agyam már hiányzik. Nem vagyok én már képes megpingelni senkit... - kissé elcsuklik a hangja, mintha mindjárt sírni kezdene.

Ezután már nem sokat beszél, én meg ezt nem is bánom, sikerül legalább egy cseppet pihennem.

Amikor felébredek, látom, hogy a doki nagy füstbe burkolózva egy ritka gusztustalan nyakláncot fabrikál. Úgy néz ki, mintha rég elrohadt lábkörmökből készülne. Amikor kifejtem neki ebbéli tézisemet, felvilágosít, hogy az nem lábköröm, hanem obszidián, bár vannak olyan téveszmék, amik szerint az obszidián sem más, mint az istenek megkövült lábkörme. Arra a kérdésemre, hogy miért visel ily ékességeket a nyakában, csak némi morgást kapok válaszul, hogy én ezt nem érthetem. Furcsa ez a doki mostanában...
Vissza az elejére Go down
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins   5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Icon_minitimeSzer. Márc. 30, 2016 9:52 pm

Kunyerálok a közösből némi pénzt aztán az említett helyre megyek. Tényleg áll itt egy istálló. Nem is egy. Valójában három épület van fenntartva a különböző hátasállatoknak.
A kereskedő a kinézetem okozta ijedtségen gyorsan túltéve magát fölerőlteti azt a tipikus autókereskedő mosolyt.
-Miben segíthetek a drága hölgynek?
Hihetetlen a fazon ha még nekem is képes ezt mondani. Született árus.
-Valami hátast keresek ami képes elvinni minket Tyrbe.
-Szerintem ez könnyen megoldható. Kérem kövessen.
A kereskedő (akin látszik, hogy jól megy a biznisz hiszen mindehol ékszerek csillognak rajta.) az egyik nagyobb istállóba vezet.
-Tekintse meg a kiváló Erdlujaimat.
Amint belépek az ajtón eszméletlen nagy ricsaj támad. A struccszerű Erdluk mind a pánikolva a karámjuk hátuljába húzódnak. Tőlem a lehető legmesszebbre. Fülünket befogva menekülünk ki az istállóból. A fickó zavarodottan kezd magyarázkodni.
- Elnézést kérek. Tizenkét éve foglalkozom velük de még sosem viselkedtek így. Garantálom, hogy ezek amúgy a legjobb állatok a környéken.
Miközben mentegetődzik én csak intek, hogy ez egy természetes állati reakció az élőholtakra. De közben kiszúrok egy kerítéssel körbevett területet.
-Ott mik vannak?
-Ott?-arra pillant ahova mutatok.-Jaaa azok Kankok. Elég drágák de nagyon jó hátasok.
-Had vizsgáljam meg őket.
-Persze csak természetes.
A Kankok hatalmas hangyára emlékeztető lények. Állandóan körbe-körbe rohangálnak. Az egyik épp elhalad a kerítés mellett. Kinyújtom a karom és végigsimítom a fekete bőrét. Az érintésre felfigyel de nem nagyon érdekli.
-Tökéletes ezekből szeretnék Tyrig és vissza bérelni négyet.
A kereskedő összecsapja a markát.
-Kitűnő. Holnap reggelre készen is fognak állni. Maguktól eltalálnak Tyrbe és vissza. Úgyhogy az útra kell kifizetniük az árat. Ami a négy állatért összesen 12 kerámia lesz.
Kicsit szívom a fogam azon, hogy ebből az árból két gyönyörűszép elf rabszolgát is vehet az ember de belecsapok a tenyerébe.
-Holnap feltehetőleg korán jövünk a dögökért.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins   5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Icon_minitimeSzomb. Ápr. 02, 2016 8:03 pm

Isith ahogy visszajön, közli hogy megvannak a hátasok, holnap reggel indulhatunk. Közben Gurtni is betévedt a sátrunkba, és látom, hogy nagyon csóválja a fejét.

- Amit eddig láttatok a sivatagból, az semmi ahhoz képest, ami délen vár rátok. Nappal tűző forróság, éjjel jéghideg. Ha túl akarjátok élni az első napokat, akkor azonnal indulnotok kell. Ha csak lehet, akkor éjjel menjetek, nappal pihenjetek.

Vitatkoznék, hogy Ervin még nem ért vissza, de a doki visszafog. "Csak feltartana minket" üzeni a szeme, vagy lehet, hogy nem is a szeme volt, hanem a csapattelepátia? Nem tudom, mindenesetre jobban átgondolva tényleg nem neki való a sivatagi vágta, amire készülünk.

- Isith, menj el a béristállóhoz, mondd meg, hogy most kell a hátas, mert még ma éjjel indulunk. Addig mi összeszedjük a survival készlet többi részét.

Gurtni is kisegít minket szerencsére, de nem is kell sokat caplatni a piacig, ahol még ezekben a kései órákban is nagyban megy az alkudozás. Hamarosan megfosztanak minket 30 kerámiától, de gazdagabbak lettünk egy csomó tűzifával, két sátorral, három lámpással, az iránytű helyi megfelelőjével (egy karmokból és csontokból összerakott szerkentyű), meg egy zsák darált izével, amit állítólag a kankok esznek. Mire visszatérünk, Isith is megjelenik a bestiákkal. Szerencsére nem felejtette el a nyergeket és az ösztökéket.

- Csak csapjatok a fejükre vele, ha indulni akartok - mosolyog Gurtni, ahogy látja a kankháton tett első bénázásainkat. A zabla meg ugyanúgy működik, mint a lovaknál, ha balra húzod, akkor balra megy...

- Vigyázz Ervinre - mondom búcsúzóul Gurtninak. - Hajlamos rá hogy mindenféle üregekbe és szájakba bemásszon, de egyébként rendes fiú. - Gurtni bólint, majd megkoppintom az ösztökével az új hátasomat.

- Gyi te Ráró huj. huj! - keresztelem el és egyben indítom is útnak a kankot.

Az athasi haldokló nap lassan a horizont alá bukik, mi meg csendben kitrappolunk a városból. Útközben csak az új hátasaink ciccegése hallatszik.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins   5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Icon_minitimeVas. Ápr. 03, 2016 11:51 pm

A felhők közt repülő drón megállt egy pillanatra, a benne lévő Coburn kameramodul mechanikus mozgása lelassult. A Carl-Zeiss lencsék ráfókuszáltak a célpontokra és mikor kitisztult a kép, egy panel nyílt ki gép hátán. Apró antenna emelkedett ki belőle és az adást immár a bolygó sztratoszférájában elhelyezkedő műholdra továbbította.

A csapat a sivatagban ügetett rovarháton, az elmúlt napokban, mióta hátrahagyták Freedom városát, összeszoktak a kankjaikkal és már gyorsan haladtak céljuk felé.
Bár az elején a dokit ledobta az egyik rovar, Itith halott húsába belemart a másik és Leo… Ő egy jó fertályórát száguldott körbe köre mire ura lett a helyzetnek.

Ezen apró közjátékok után problémamentesen haladtak a Athas  földjén. Megfogadva Gurney tanácsát napközben pihentek és éjszaka haladtak. A Leonidasznál lévő iránytűnek hála stabilan tudták tartani az irányt, jobbra mellettük a Csengő- hegyek kopár, fekete ormai látszottak a távolban, míg a többi irányban csak homok. Eseménytelenül teltek a napok és a homok sose akart elfogyni, mintha az istenek hordták volna ide amit a galaxisban találtak és csak úgy random belapátolták a bolygó felszínére.

5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Fe%CC%81al-5

A monotonitást a láthatáron felbukkanó hatalmas oszlopok törik meg aminek a lábánál apró hangyaként alakok nyüzsögnek, talán egy napi járóföldre lehetnek. Leo éles szeme egy piros kámzsás ember szúr ki köztük.

A távolból hangokat, zenét sodor felétek a szél...
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins   5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Icon_minitimeSzer. Ápr. 06, 2016 10:55 am

Mostmár teljesen jól megy a rovarogalás...rovagolás...kank kormányzás...nem emlős állat hátasként használás… Vagy, hogy van ez. Bezzeg mikor az út elején belém harapott ez a dög. Ha így folytatom teljesen el fogok fogyni mire kijutok Athasról. A bal alkarom nagyrészén már csak a csont maradt. Ez a rovar mag azt hitte, hogy a halott hús nem tartozhat a gazdához. Nos tévedett. De azután megtanulta ki a vezér. Mert mint rájöttem a rovarok is tudnak félni a holtaktól. Csak ki kellett mutatnom a fogam fehérjét és kicsit rá. Ha egy élőlény okos akkor megérti.
Ez pedig egy nagyon intelligens.
Előre hajolok a nyeregben és megvakargatom a fejét.
Ekkor szúrjuk ki az oszlopokat előttünk.
Felgyorsítok és felzárkózom a többiek mellé.
-Bemegyünk?-teszem fel a kérdést.
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins   5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Icon_minitimeHétf. Ápr. 11, 2016 1:57 am

B’éla a Tisztánlátó ígéretes sámán volt a törzsében, régóta készültek már erre a sorsukat befolyásló rituáléra. A termékenység és a gazdagság jegyében minden holdholnapban felkeresték a Halhatatlan Oszlopokat. Most az öreg sámán a zsigereiben érezte, hogy változás lesz.
A feláldozott homokóriás vérét mohón nyelte magába a homok és a közösség egy emberként kántált és vonaglott, míg Ő középen a végeérhetetlen ősök táncát járta. A vérrel bekent, szikkadt teste az első óra után transzba esett, szeme fennakadt és a szájából nyállal kevert vér folyt.
A reggel érkezett idegenek sem tudták megtörni a varázst, a mindenható máguscsászár jelét mutatták ez biztosított nekik sérhetetlenséget. Vizet és élelmet kértek, amit azt megkaptak, távoztak is tollas erdlujaik hátán. Hálából pár obszidián fegyvert és egy vörös kőpenyt hagytak.

A törzs harcosai, kívül, az oszlopok szélén helyezkedtek el és az erre tévedő szörnyektől óvták a rituálé biztonságát. Az asszonyok és gyerekek a homokot sáncként tornyozták fel mögöttük, hogy így középen egy katlan alakuljon ki. A többiek a kialakult mélyedés körül segítették a sámánt. Énekkel, erővel és vérrel, ha kellett.

Az Ősi Mi'das lépésnek meg el sem ült a pora, mikor B'éla megmerevedett és világtalan tekintetét az égre, a Halott Nap irányába szegezte.
- Testvéreim! Imánk meghallgattatott és megszánt minket a bolygó, nézzétek! – Azzal felmutatott.
A láthatáron megjelent egy vörös izzó pont és gyorsan közeledett.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A bolygó külső vonzásában lévő Victory-I osztályú kilencszáz méter hosszú csillagromboló elszeparált tárgyalójában Runkle értetlenül nézi Galak Fyyar admirálist.
- Nem gondolja admirális úr, hogy be kellett volna jelentenie, hogy újabb rabot és potenciális szereplőt szándékoz-, ekkor elakadt a szava és a torkához kapott. Az admirális kézmozdulata beléfolytatta a szót és egy láthatatlan erő a magasba emelte, ahol levegőért kapkodott.
- A császár akaratát senki, ismétlem, senki nem kérdőjelezheti, meg ÉS nem vonhatja felelősségre! A maga fajta médiabérenc örüljön, hogy új ingyen játékszert kapott.
A földre zuhanó Runkle két kezével az ingét lazította és lihegve kapkodott levegőért. Vörös fején az erek lüktettek és úgy dagadtak ki, hogy félő volt, hogy elpattannak. Mire fel tudott állni már csak egyedül volt a szobában, és Mr. Runkle remegő kézzel a telefonja után nyúlt.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A homokbuckán morfondírozó csapat a távolba nézett kankjaik hátán ülve, az oszlopok körül nagy sürgés-forgás támadt.
Az eget kémlelték volna és felfelé mutogattak az alant lévő emberhangyák.
A jelölt irányban egy vörösen izzó, gyorsan közeledő tárgy érkezett, feltehetően az űrből.
Szívdobbanásokkal később csapódott be az Oszlopokba.
A robbanással keveredő emberi sikolyokat tisztán hallani lehetett még ilyen távolságból is.
A felcsapó lángok és robbanás felkavarja a homokot.
Pár perc néha csend után egy alak bontakozott ki a romokból síkoltozva, aki a lángoló ruháját igyekezett oltani. Fejest ugrik a homokba és utánna gilsztaként csúszkál és forog benne.
Miután végez, tétován felláll és körbenéz.


A hozzászólást Eszka összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 11, 2016 12:20 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins   5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Icon_minitimeHétf. Ápr. 11, 2016 6:24 am

- Hó te Ráró, hó!

A fennt nevezett hátasállatom feltételes reflexei egészen jól fejlődnek, négy nap kutyagolás után elég volt már a kiabálás is, nem kellett kupán vágnom az ösztökével ahhoz hogy megálljon. A dűne tetejére érve érdekes, és kissé ismerős látvány tárul a szemem elé: egy csomó oszlop, nagyjából körben elrendezve, egy kisebb törzzsel a közepén. Valami rituáléra készülnek a lemenő nap fényében. Az égen ekkor feltűnik a vörös csillag, majd néhány másodperc múlva közéjük csapódik.

- Na, gondolom ezek sem ilyen választ vártak az égiektől - jegyzem meg a dokinak. Ő nem válaszol, csak mereszti a szemét, majd előre mutat: - Ott! Nézd csak azt az alakot, hogy fut felénk? A maradék szektások meg üldözik...

Kizárt hogy meglátott volna minket ilyen távolságból, vagyis csak szerencséje lehetett hogy pont erre kezdett el menekülni. A társaim kérlelő tekintetét nézve látom, hogy szeretnék megmenteni az illetőt. Nagyon unatkoznak már a végetnemérő kankolás miatt, kell nekik egy kis akció...

- Nem bánom, mentsük meg - mondom, majd kardot rántva megsarkantyúzom a kankot és nagy erőkkel levágtatunk a dűne tetejéről...
Vissza az elejére Go down
Negró Hulknblack
Meteorbringers Team member
Negró Hulknblack

Hozzászólások száma : 34
Tartózkodási hely : Porosházán, kényszerszabadságon.

Tulajdonságok:
Fajta: Ember
Kaszt: Türhő
Szint: 11

5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins   5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Icon_minitimeHétf. Ápr. 11, 2016 12:01 pm

- Csak a hajamat ne! Csak a hajamat ne! Segítség! - Rohanok ordítva a támadóim elől, miközben miden erőmmel próbálom eloltani a felcsapó lángokat a ruhámon. A szem implantátumnak köszönhetően a távolban megpillantom a közeledő alakokat... Segítséget remélve feléjük rohanok. Miközben futok, hátra-hátra pillantok, és az egyik pontosan útjára indított nyílvessző a fém-arcpótló beültetésen irányt változtatva kiüti a hamis lencsét a bal szemem előtt, és lesodorja a szemüveget a fejemről. Oda a térlátásom, kell a szemüvegem!!! Mivel az ép, egészséges szemem gyakorlatilag használhatatlan, azonnal megszédülök, és a porba esem... Itt lenne a vége?

- Segítség!!!! - kiáltom sírva a közeledők felé! - Segítsetek!
Vissza az elejére Go down
http://www.druidaborealis.com
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins   5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Icon_minitimeHétf. Ápr. 11, 2016 2:05 pm

Mikor Leo rábólint az akcióra elvigyorodok. Egy kis adrenalin nem fog ártani. Aztán gyorsan észbe kapok.
Nem hinném, hogy a szektás túlerőt le tudnánk nyomni.
A rovasságunk pillanatok alatt a menekülő és a szektások közé vág. Levetődök a Kankomról. Az állat érezve, hogy valami történt rögtön megáll.
Kaszát rántok és reménykedem, hogy a jelentős tömeg eléggé megilyed egy élőholttól ahhoz, hogy megtorpanjon. Az ebben a pillanatban mellettem materializálódó Hógolyó már megteszi a hatását. Az elöl haladók befékelnek.
Magamban hálát adok Khornnak, hogy babonás alakokkal hozott össze. Kaszámat támadásra készen tartva felszólalok.
-Én Malak Al-mut vagyok. A halál angyala. (Legalábbis most annak vallom magam.) Ő pedig-mutatok hátra a földön heverő fickóra.- Az én prédám.
Miközben beszélek egy alacsony vörös köpenyes alak furakodik a tömeg elejére.
Ő lehet a főnök vagy a sámán.
Hangosan kezd ordibálni és közben mutogat rám:
-Ez egy boszorkány. Öljétek meg mielőtt elpusztít mindnyájunkat.
-Ajjaj.-nyögöm ahogy a tömeg megindul felém. Fölpattanok a Kankomra és vadul vágtatni kezdek visszafele. Ennyi időnek elégnek kellett lennie ahhoz, hogy összekaparják a megmentendőt.
-Baj van! Tűnjünk innen!
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins   5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Icon_minitimeHétf. Ápr. 11, 2016 2:24 pm

A menekülő alaknál befékezem a rovart, és látom hogy a doki is így tesz. Bezzeg Isith az tör előre rendületlenül, egyedül rohamozza meg a sivatagi törzs maradványait. Mióta élőholt lett, nagyon bátor, de szerintem ennyi ember még neki is sok lesz... Mindegy, valahogy majd csak megoldja.

Mire leparkolom Rárót addigra az új fiúnak is sikerül eloltania a haját. Jól megnézem magamnak, és látom, hogy a birodalmiak meghalni küldték ide. Ennyi fém, ráadásul ilyen jól látható helyen! A féltéke összes haramiája a nyakában lesz egy másodperc alatt, hacsak nem kezdi nagyon hamar takargatni az arcát.

Látom, hogy Isith közben mégsem rohanta le a sivatagi népeket, inkább leállt velük beszélgetni. Kinyújtom a karomat, és felsegítem a menekülőt a földről. A haja füstöl még egy kicsit, de amennyire meg tudom állapítani, semmi komoly kár nem érte. Már legalábbis az emberünket, mert a frizurájára ugyanezt már nem lehet elmondani, az bizony szépen odalett.

- Leonidas vagyok - mutatkozom be szépen, ahogy illik. - Mesélnék még magamról, de azt hiszem, ezt el kell halasztanunk - mutatok az oszlopok felé, ahonnan Isith vágtat vissza lélekszakadva, mögötte a szektásokkal. - Tudsz járni? Akkor pattanj fel mögém, Ráró kettőnket is elbír!

Megmentettünk sem rest, gyorsan felugrik a hátasra, majd kényelmes tempóban elkankolunk a naplemente irányába...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins   5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Icon_minitimeHétf. Ápr. 11, 2016 10:27 pm

A sötétben lassú ütemben halad a csapatotok.
Éjjellátóként a sort Leo vezeti a háta mögött a megmentett idegennel - aki nyomokban régi pajtásotokra TuForSzríre emlékeztett - a többiek szorosan a nyomukban. A dokit közrefogják hisz ő az egyetlen a csapatban, aki csak a bogara két végéig lát az éjszakai sötétben.
Alkalmas helyet kerestek az esti sürgős táborveréshez.
Lehet, hogy bajba volt és megmentettétek, de még mindig nem tudjátok, ki lehet Ő. Okkal érkezett a bolygóra olyan mentőhajóval, mit a Birodamiak használnak a rabjaik deportálására...
Gondolkodtok és @Party: Intergalactic Lore check : Success   rájöttök, hogy
egy régi film szereplőjére hasonlít, a sztorijára már csak ködösen emlékeztek, de egy kép és egy mondat a mai napig élesén él a fejetekben:
5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins GxChQAA

A napok alatt még jöttetek a homoktengert csak néha törte meg egy-egy kő, néhány kornyadozó kaktusz és pár szél fújta csontváz.
Fertályórák cendes kankolás után ideális táborhelyre leltek. A derékig kiemelkedő kövek megfelelő árnyékot és védelmet nyújtanak ahhoz, hogy tűzet gyújtsatok és kései estebéd mellett elbeszélgessetek az új jövevénnyel.
A kankok szófogadóan lefékeznek és ciripelő hangon és antennájukat összedugva trécselnek miután leparkoltátok őket. A hangyákra rögzítette oldaltáskákból előkerülő kiszárított Mekillot ürülékkel tüzet raktok. Ami fellobban és..

@ Jóshee’ Róbert:
A segítségedre érkező idegenek kedvesnek tűnnek, és az elf mögött ülve néha hátrasandítasz megfigyelve a bandát. Láthatóan a csapatvezetőjével ülsz egy óriáshangyán és utánnatok a többiek jönnek. Az elf oldaláról hirtelen megszólal egy hang
- Hello! Te aztán fura fajzat vagy hallod e. Ne bámuljál már körbe körbe itt vagyok a köpeny alatt, ennyi maradt belőlem, egy beszélő koponya. Fura dolog a  sors nem? Teremtő Atyám , ha most a híres Kovács Larry látna tuti elkérne a tervet, hogy kell bőr alá ágyazni ennyi fémet. Tudod nálunk... és ez folytatodik az út hátralévő felében. Alig hallod a gondolataid a koponya, Gugli csacsogásától...
Leonidas társai pedig:
Egy élőholt elf akinek szakadt burnusza alól néha kivillan az alkarja, azaz csak a csontok, mert hús nincs már rajta. A rovarja oldalára fegyvere egy hatalmas kasza van rögzítve. @Lore check: success: Egy régi a könyvtárban látott Földi halálábrázolás jut róla eszedbe, az óidőkben így képzelték a véget elhozó Kaszást, a Halált magát. Mellette pedig egy jobb napokat látott enyhén kopaszodó,hallgatag  ember, aki a nyílpuskáját a keze ügyébe tartja.
Nem túl bizalomgerjesztő társaság az biztos, de megmentettek. Mi van, ha rabszolgavadászok és benned is csak egy prédát látnak?
Olvastad az Athas népszerűsítő prospektusban, hogy itt ez a szakma nagyon népszerű a kannibalizmus mellett. Aztán egyszer csak megállnak , tüzet gyújtanak és...
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins   5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Icon_minitimeKedd Ápr. 12, 2016 1:20 pm

A teret uraló sötétség leszállt és este lett mindenhol az univerzumban.
5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins TFjn495z
Kedd este volt és a kíváncsi tévénézők várták a következő Lúzert..
A múlt heti adás helyet a Manu és Manuella nevű galaktikus szappanopera pilot epizódját adták, és a zombiként képernyő elött ülő fogyasztok nagy része elkapcsolt. Hiába volt benne  intrika, kalamajka, szájkarate és kivillanó csöcsök a nézőket a vér, szenvedés a és  Meteorhozók újabb kalandja érdekelte.
Kilenckor pontban elsötétült a Galaktikus Kettes (GK2) csatorna és felhangzott  a jól ismert zene és indult a Lúzer…
Anton, az öltönyös madárember elnézést kér az elmaradt múlt heti részért és felvezeti a mai dupla epizódot
- Kedves rajongók és holotévénézők a mai dupla! részben...

A Meteorhozók csapata egy kiszáradt kútba ereszkedve Freedom város helyi elöljáróságának ifjú tagját próbálja megmenteni a gonosz szektások karmaiból, de a végén balul sült el a dolog. Csaba, a vörös kámzsás és két társa egy rejtekajtón menekül el a fiú fekete kristályba zárt lelkével. Struccszerű urdluikkal nyakukba vették a sivatagot és a máguskirályhoz Tyrbe igyekeznek a vörös sivatagon keresztül.
Miután hőseink kipihenték a csata fáradalmait, kis közjátékok után hatalmas hangyákat, kankokat bérlenek, hogy azok kitines hátán vegyék üldözőbe Csabáékat.  Sajnálatos módon apró, piros társukról megfeledkeznek és hátrahagyják. Ervin észre sem vette a többiek távozását, mert napok óta egy új boltban, a BorZ-A–Lomban van, ahol apró pénzért felvásárolta a tulajdonos olcsó készletét, és belefeledkezett a új kincsei válogatásába
Az epizód vége felé közeledve - három reklámspot és két közvetlen ajánló után- új társsal gazdagodtak a főhőseink.
Egy birodalmi fodrásszal, aki egy rossz hajvágás eredményeképpen a börtönbolygón végezte.
A csapat kimenti az új szereplőt egy emberevő törzs karmaiból és ciccegő rovarjaik hátán belevágtat a naplementébe.
5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins 324acf8

A következő képsorok megzavarhatják kedves nézők nyugalmát, megtekintésüket csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

- A Szabad Emberek városában hatalmas láng és tűzoszlop tör az ég felé, ahogy a kamera ráközelít a kiindulási pontra egy égett névtábla látható a porban a földön.

orZ-A–Lm
- Az éjszakai sötétben a csapat értetlen képet vágva fut a vörös homokdűnék között, és szitokszavakat mormol az orra alatt. Láthatóan új társukat, Róbertet korholják..
- A homokvihar belepi a képernyőt és semmi sem látszik, csak segélykiáltások hallatszanak a holotévé hangszóróin keresztül:
- Segítség, mentsenek ki innen!!!
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Negró Hulknblack
Meteorbringers Team member
Negró Hulknblack

Hozzászólások száma : 34
Tartózkodási hely : Porosházán, kényszerszabadságon.

Tulajdonságok:
Fajta: Ember
Kaszt: Türhő
Szint: 11

5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins   5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Icon_minitimeKedd Ápr. 12, 2016 2:47 pm

Egész egyszerűen hihetetlen, hogy odalett a hajam, végtelenül el vagyok keseredve. A tűz égető melege is csak fokozza a fájdalmat, amit az égés okozott, de ez is eltörpül amellett, hogy oda egy élet munkája. De nem fogom feladni.
Hihetetlen ez a dumagép is. Be nem áll a szája. Ha nem lennék ennyire cefetül, lehet, hogy olyat tennék, amit magam is megbánnék. Jobban végiggondolva, annak ellenére, hogy kedvesnek látszanak, biztos hogy megbánnám. Ugyanakkor ki hallott már olyat, hogy a haláltól maga a Halál ment meg.
Végre elkezdett hűlni a homok, jól esik a hideg. A fém részeim mindig gyorsabban hűlnek, mint a bőröm. El kell takarnom magam valamivel, főleg azt, ami elárulja az implantokat. De most van ennél is fontosabb. Túlélni valahogy. Abban kell bíznom, hogy ha megmentőimnek az a tervük, hogy eladnak, hamar sikerrel fognak járni.
A tűz ropog, így ha én lennék a főfogás, valamimet már le kellett volna vágniuk. Valami olyat amiben nincs fém. Ahogy végignézek rajtuk, még jobban azt érzem, hogy talán a Turpificatuson elpusztult rohamosztagosok átkoztak meg. Mind a négyszázharmincketten. Vagy a szerencsétlen Bh’romgah.
- Nagyon köszönöm még egyszer, hogy megmentettek. Sajnos elestem egy kicsit ott a harc hevében. - Mondom mesterkélt magabiztossággal az elf felé fordulva. - Feltehetnék pár kérdést?
Az első kérdésem természetesen az, hogy van valakinél tükör?
====================================
Azon az emlékezetes reggelen, Szabó Zefirelli álmosan, és bágyadtan ébredt. Az sem tette boldoggá, hogy az ilyen reggeleket általában egy sokkal nyomottabb nap szokta követni. Komótosan megkávézott, megborotválkozott a wc-n, majd egyre növekvő munkakedvet színlelve felöltötte az Uniformist. Aztán hirtelen, a semmibe vesztek a búskomor, szájszagú ébredés szürke színei. A látvány sóbálvánnyá változtatta, és ámulatba estette.
Valami elemi erővel csillant meg az előszobában.
A szelőztetés miatt nyitva hagyott kémlelő
ablakon át besugárzó napok fénye szikrázó, szivárványszínű aurával ruházta fel Chapel-t. A Champing délcegen tűrte, ahogy a makulátlan tároló dobozokat pirosról aranyszínűvé változtatja a csillagok mindent felperzselő ragyogása. Az algazöld váz, mint a megbízhatóság, és a masszív kitartás oszlopa. A nyereg, a Levelek trónja, a kerekek, mint a Kolorosi tűzménes legkiválóbb ménjének patái. Chapel maga a hű társ, a legjobb barát, az ivócimbora, és minden egyben, ami csak egy kerékpár lehet 120 évnyi együttlét során. Igazából nagyon szerették egymást.
- Kalandra fel Chapel! - Kapott észbe Zefirelli két órával később, amikor egy, a ház előtt elhaladó ent árnyéka félbeszakította a meghitt pillantott. - Gyerünk!
5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Szab%25C3%25B3%2BZefirelli%2Bjpg

A postahivatal vezetője Kh'ulgarr Margitka, egy testes jóravaló kőelementál volt, aki kecsesen dörgő hangjával ügyetlenül, de annál határozottabban osztotta ki a napi feladatokat. Padavanja, Darth Móni, a Csillagflottánál tanulta ki a mesterségét, aminek így rendkívüli profizmus jellemezte az irányítást. A tanítvány írta ki a hivatalvezető által kirótt penzumot.
Szabó Zefirellinek a Thun Alföldre kellett kézbesíteni egy szütyőt, egy bizonyos Morgurir Akác nevű fagyöngynek. Ezt megtudva elmosolyodtak, Chapel és barátja is, mert ez egy igazán remek útvonalnak ígérkezett. Hosszú, de szép út. Így hát vidáman, fütyörészve indultak neki, hogy fáradhatatlanul, még az éj leszállta előtt kézbesítsék a küldeményt.
Olyan 32 kilométerről már látszott a sejtelmes füst, még jobban közeledvén pedig már mindet eltakart. Emberek, állatok és mindenféle kreatúra inalt a történések epicentruma felől, jól látszott, hogy igyekeznek minél távolabb kerülni onnan. A lelkes postás először szólongatással, majd néhányukra rácsengetve próbált információhoz jutni, de káromkodáson, és szidalmakon kívül nem sok értékelhető választ kapott. A megadott címhez közeledve már egyértelmű volt, itt valami fondorlatos kataklizma történt. Az elf a fejét vakarva próbált valahogy megoldást találni, de gyakorlatilag kilátástalan volt a helyzet.
A detonáció középpontjában egy ősz, idős alak nyögdécselve próbált talpra állni, de erő híján, minduntalan visszahuppant a földre. Chapel és barátja kiderítette róla, hogy ő egy druida, aki egy teleport kísérletet végzett el. Ennek következtében egy pillanatra helyet cserélt a rombolóval, miután az szilánkokká robbant, újra helyet cseréltek. Azt pedig mindenki tudja, hogy a Thun alföld fáin nőnek a legjobb minőségű fagyöngyök.
Az elf égtelen haragra gerjedt, amiatt hogy a címzettet nem fogja otthon találni. A dühtől tajtékozva, jobb sorsra érdemes biciklijével péppé verte az öreg druidát.
A harag és az, hogy kézbesítse a küldeményt lett a rögeszméje egész életében, és még azután is…
Oldalán egy szütyővel, kezében a néhai Chapel egyik pedálkarjával, tépett ruhájában eszét vesztve rohan, hogy időben átadja a Morgurir Akácnak küldött csomagot.
====================================
A közelgő éjszaka hideg kezével kapaszkodik a hevenyészett tábor közepén táncoló lángnyelvekbe. A narancsszínű fényjáték a kövek közül a tükörhöz érve az arcomra vetül, így jól láthatóvá teszi, amit sajnos hiába is próbálnék szépíteni. Totális megsemmisülés.
- ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, könyörgöm, fogd már a po.... - gondolom magamban, miközben nagy fájdalmamban, a könnyeim elkezdenek potyogni a szememből. Ahogy legördülnek az arcomon, a homokba pottyanva elnémulnak. Sárga homok, könny, valami tapaszanyag, és hő...
Íme, a tudomány máris akcióba lendül.
Pár pillanattal később a fejemen a hangyák ürülékével és testnedveivel összetapasztott homok sisak tornyosul. Nem nagyon kapok benne levegőt, de legalább az arcomat eltakarja. A tűzhöz húzódok, hogy segítsen kiszárítani, és megszilárdítani új viseletemet. Uh, takarni takar, árnyékol is majd, de hogy meg fő e majd benne a fejem nappal, az majd kiderül. Újra a tükörért nyúlok, de elégedettségem továbbra is alacsony szinten van, ellenben a lelkesedésem megállíthatatlanul tör egyre feljebb.
Ahogy a maszkomat vizslatom, a tükör egyik sarkában egy apró foltot veszek észre.
Élesítem a kiborg szememet. OK.
Aktiválom a szűrőket. OK
A hőképen nem látok semmit.
Az ultraibolya tartományban sem.
Az éjjellátó viszont valamit jelez.
Nem látom, hogy egy forgószél az, vagy egy robogó. Tény, hogy valami a sivatagban nagy sebességgel halad.
Egyenesen felénk... Alig tudok ebben a cuccban mozdulni, de hangosan felkiáltok, hogy:
- VALAMI JÖN FELÉNK!!!
5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Kapt%25C3%25A1rfej
Vissza az elejére Go down
http://www.druidaborealis.com
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins   5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Icon_minitimeKedd Ápr. 12, 2016 10:07 pm

Fertályórányi kankolgatás után megálljt intek, hogy egy kicsit pihenjünk, meg persze azért is, hogy döntsünk a megmentett idegen sorsáról. A szekta lemaradt, kifulladt, vagy belepottyant egy random sarlakk-ivadék kitátott pofájába, nem tudom, igazából nagyon nem is érdekel. Elég annyi, hogy színüket sem látni, így nyugodtan szusszanhatunk egy kicsit.

Visszaadom az új fiúnak a szemlencséit, amit még a homokban történő hempergés közepette hagyott el. Aztán leülünk beszélgetni, hogy egy kicsit jobban megismerjük egymást.

- Feltehetek pár kérdést? - kezdi, amire bólintok, hogy miért ne, aztán majd persze mi is kérdezünk.  - Az első kérdésem természetesen az, hogy van valakinél tükör? - hihetetlenek az emberek, csóválom a fejem, hogy mindig a külcsínnel foglalkoznak csak, sosem a belbeccsel. Persze nekünk, elfeknek könnyű, mi szépnek születtünk, és jöhet hó vagy szél, jégeső, akkor is tart a frizuránk, míg nekik... na mindegy, sóhajtva előhúzom a kis zsebtükrömet, ami eddig minden kalandomra elkísért, és odaadom neki.

A hatás nem marad el, persze várható volt. Miután új barátunk kiordította magát, észnélkül kezdi magára kenni a helyben talált anyagokból képezett masszát, amitől hamarosan úgy néz ki mint az egyszeri űrlények a hatvanas évek zs-kategóriás scifijeiben.

- Hát, sokkal jobb nem lett - mondom - bár legalább jól takar, és most már talán nem ölnek meg az első faluban az arcodban lévő fém miatt. Bár megjegyzem, arra egy jó mélyre húzott kámzsa, meg néhány méternyi gyolcs az arcodra tekerve is elég lett volna... - Végignézek magunkon, elég szomorú látványt nyújtunk: egy élőholt oszladozó elf nő, egy mogorva tetovált és sebhelyes ember, én, a felkötött karommal és az oldalamon himbálózó beszélő koponyával, most meg ez a furcsa alien kinézetű alak... szép kis csapat leszünk, legény legyen a talpán az az emberevő félszerzet törzs, akinek van mersze megtámadni minket itt a sivatagban.

- Szóval ki is vagy te? Elmesélnéd a történetedet?

- Hát persze, szívesen - kezdi, majd megakad, és nagyon erősen koncentrálva egy pontra kezd figyelni, valahová a hátam mögé. Hallom a kis szervómotorok zizegését a szemimplantjában, majd hirtelen felkiált:

- VALAMI JÖN FELÉNK!

Hátranézek és egy zöld ruhás alakot látok közeledni aki valami kereplőfélét lóbál a kezében. A kereplő hangokat nem ad ki, az alakkal ellentétben, aki ezt ordítja felénk:

- Expressz postaszolgálat, kérjük az útvonalat biztosítani! - összenézünk Isith-tel, látom hogy a művelt ifjú élőholtnak is leesik hogy ez nem lehet más, mint Szabó Zé, az őrült élőholt postás (Wisdom check success). Már pedig ha ez ő, akkor jobb lenne az útjából eltakarodni, hacsak nem akarjuk lefutni a maratont...

----------------

Öt perccel később...

De hát miért is ne futnánk egy kicsit? Hiszen a kocogás egészséges, most így estefelé egészen kellemes idő van, együtt vagyok a haverokkal akik szintén itt szaladnak mellettem, a hangulatról meg Szabó Zé gondoskodik, aki egy régi slágert gajdol végtelenített verzióban:

"Hozom a postát számlát a gázdíjat..."

Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins   5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Icon_minitimeKedd Ápr. 12, 2016 10:33 pm

Kedves nézöink!


Esti külön kiadás  a "Lúzer vagyok ments ki innen"-ből...
Unják már a súlyfelsleget? Eltunyultak az irodai munkában? A család és a gyerek miatt  nem mozognak eleget?
Itt a lehetőség, Szabó Zé késő esti kocogásával tuti megszabadulnak a felesleges kilóiktól..


Kamera váltás:
A Meteorhozók csapata könnyű kocogásban üget a sivatag vörös homokját tapodva ..
Élükön az élőholt postás, ősi elf régéket danolászva...

@Party leader roll D3(D6/2)
The result will be the time what's the little night joggig takes
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins   5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Icon_minitimeKedd Ápr. 12, 2016 11:07 pm

Na nézzük meddig futunk...
Vissza az elejére Go down
Majszter Plejbász
Meteorbringers Team Founder
Majszter Plejbász

Hozzászólások száma : 440
Tartózkodási hely : Porosháza városa, de inkább a koszfészek lenne jobb szó

Tulajdonságok:
Fajta: Ember/Döbrögi
Kaszt: OKJ-s Varászló
Szint: Első

5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins   5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Icon_minitimeKedd Ápr. 12, 2016 11:07 pm

The member 'Leonidas' has done the following action : Dices roll

<hr>'d6' : 6
A csapat laza három órás esti fittness futásban vesz részt.
Vissza az elejére Go down
https://www.wattpad.com/user/GaborBacsai
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins   5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Icon_minitimeSzer. Ápr. 13, 2016 5:17 pm

A futás igazán kellemes és kielégítő testmozgás volt... legalábbis az első 10 percben. Negyed óra után már ÚGY megálltam volna, de a gajdolástól nem lehetett, menni kellett tovább Szabó Zé-vel. Háromnegyed óra után éreztem, hogy nem éppen a legjobb az öltözékem a kocogáshoz, a jó kis szellős cucc, ami általában remek viselet a sivatagban, előbb itt, majd ott kezdte el kidörzsölni a bőrömet...  úgy, hogy néhány perc után már csillagokat láttam. Persze Gugli koponyája is útban volt, minden lépés után hozzákoccant a csípőmhöz. De legalább befogta a száját, az kellett volna, ha még ő is mondja a magáét. Az biztos, hogy holnap csak nagyterpeszben tudok majd közlekedni és a kankolás sem lesz az eddigi örömteli élmény...

Az élőholt persze jól bírta, ő még énekelni is tudott. Ha meg nem énekelt, akkor fütyörészett. Mi meg csak kapkodtuk a levegőt, maximum néha préseltünk ki magunkból egy kurta szitokszót, az új fiúnak címezve. Pedig ő aztán nem tehetett róla, hogy ilyen helyzetbe kerültünk.

Azért akadt látnivaló is: áthaladtunk a szektások táborán, akik (szerencséjükre) mélyen aludtak a hosszú üldözés után. Így csak a két őr csatlakozott hozzánk, akik hosszú lándzsájukkal a kezükben baktattak utánunk.

A harmadik óra elején kezdett a dolog viccesből komolyra fordulni. Éreztem, hogy nem sokáig bírom már, ha hamarosan nem állunk meg, akkor simán átkocogunk a túlvilágra. Láttam hogy a doki sem bírja már sokáig, és a hangyaköpedék-maszkot viselő új barátunk is kókadozik rendesen.

Először a doki esett el. Minden akaraterőmet összeszedve a földön fekvő teste irányába kormányoztam magam, majd fel is buktam benne sikeresen. Új társunk gyorsan kapcsolt, ő is nekiszaladt a dokinak és rendesen taknyolt rajta. Isith-nek meg elkaptam a bokáját, így gyorsan ő is mellénk keveredett. Kicsit még rá kellett feküdni, hogy fel ne pattanjon (ő élőhalottként annyira nem volt fáradt, mint mi), de hamarosan kiértünk Szabó Zé hatósugarából, így hamar abbahagyta a ficánkolást.

Kimerülten feküdtünk a homokban, a miközben Zé két új barátjával továbbrobogott. Megszólalni sem volt erőnk, kivéve persze azt az egy tagot, aki nem futott:

- Számításaim szerint kb. 22 km-t tettetek meg északi irányban - kezdte a csacsogást Gugli. - Ha most azonnal visszaindultok, akkor reggelre a kankoknál leszünk. - suttogó anyázás fogadta részünkről a javaslatot, bár volt igaza neki. Eléggé legatyásodtunk, de víz és élelem nélkül itt a sivatagban nem sokáig húznánk, tehát vissza kell érnünk a rögtönzött táborunkhoz minél hamarabb...

- Na de merre induljunk? - kérdeztem elkeseredve - nekem egyik dűne olyan mint a másik, egy pillanat alatt képes lennék itt eltévedni.

- Szerencsétek, hogy van veletek egy tudós elme, aki a maga idejében belekóstolt az amatőr csillagászat rejtélyeibe is - mondja Gugli lelkesen. - Meg is mondom nektek azonnal merre induljatok: látjátok balra azt hét csillagból álló alakzatot? Az a Három Szűz Egy Boglyában csillagkép, ha a másik irányba néztek, akkor pedig az év ezen szakában a Mindent Hágó Alamusz fényeit figyelhetitek meg. A csillagkép csúcsa, az a nagy fényes csillag maga Alamusz. Na most ha Alamuszt összekötitek a Szüzekkel, akkor a képzeletbeli vonal mentén láthatjátok azt a két halovány vörös csillagot egymás mellett. Na az a Bögyös Marcsa. Csak arra kell figyelnetek, hogy mindig a Marcsa két bögye közé vezessen az utatok, akkor bizvást visszaértek a táborba.

Mekkora egy nagy kujonok voltak ezek az elf ősök, gondolom magamban. Még a csillagok figyelése közben is csak arra tudtak gondolni...

Néhány perc pihenő után összetrombitálom a népeket, és elindulunk visszafelé. Persze lényegesen lassabb tempóban, így végre lesz időnk egy kicsit beszélgetni is. Oda is fordulok az új fiúhoz, és egy régóta kínzó kérdéssel kezdem a beszélgetést:

- Tényleg, hogy is hívnak téged?
Vissza az elejére Go down
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins   5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Icon_minitimeCsüt. Ápr. 14, 2016 2:00 pm

Vígan dalolva futok a postás után. Nem nagyon tudok ellenkezni vele. Ami azt illeti nem is nagyon próbálkozok. Lehet, hogy az élőholtakban van egy szolgálati kényszer? Elvégre a legtöbben csak bábok vagyunk.
Gyorsan rájövök, hogy a zombihörgés nem éppen alkalmas vidám nótákra. (Max egy metál zenekarba mehetnék így.) Úgyhogy inkább fütyörészésre váltok. Az sem megy könnyen. Hol van már a selymes elf hangom.
Épp rákezdenénk a “Vidám nap alatt” kezdetűre mikor egy erős rántást érzek a bokámon.
Teljes sebességből orravágódok de még földet sem értem már másznék tovább. A teljes csapatnak kell rámvetődnie nehogy tovább menjek. Már épp harapnám el valakinek a torkát mikor végre kikerülök a hipnózis alól.
Leporoljuk magunkat és elindulunk visszafelé. A Doki teljesen kidőlt úgyhogy a cipelését vállalom.
Ennek köszönhetően kicsit leterhelve de a két  űrcsö... csillagra koncentrálva elbattyogunk a táborig.
A hosszú út alatt kibontakozó beszélgetésbe azért néha becsatlakozom. Egy bemutatkozás erejéig mindenképp.
Vissza az elejére Go down
Negró Hulknblack
Meteorbringers Team member
Negró Hulknblack

Hozzászólások száma : 34
Tartózkodási hely : Porosházán, kényszerszabadságon.

Tulajdonságok:
Fajta: Ember
Kaszt: Türhő
Szint: 11

5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins   5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Icon_minitimeCsüt. Ápr. 14, 2016 4:51 pm

- Róbert a nevem. Jóshee’ Róbert. – Felelek a hosszúfülűnek, majd elmesélek neki egy két alapvető információt magamról. Mindeközben kedves vagyok, hálás és érdeklődő. Egy igazi túlélő.  Igyekszem mérsékelni a szemkontaktust, tekintetemet gyakran az égre emelem, az intersztelláris emlőkre. Lehet, hogy egyszer eljutok majd közéjük…

Ahogy múlik a tüdőmet lángra gyújtó légszomj, és a kimerültséget lassan felváltja a fáradtság, émelyítő szag csapja meg az orromat. A teleizzadt, hangyaváladékokkal megerősített álcám elkezdett önálló életre kelni.  A szerves anyag különös reakciókba kezdet, aminek eredményeképpen egyre melegebb, és büdösebb lett odabent. A pánikom egyre fokozódott, amikor megéreztem, hogy a tapasztóanyagok a fém mellett a bőrömhöz is hozzáerősítették az homokot.  És én nagyon nehezen viselem a pánikot. Elkezdtem émelyegni, megfordult velem a világ…

Valahogy úgy nézhettem ki, mint egy megszállott, ördöngös hagyma, ami nem a száján, hanem a szemein okádik. Ráadásul a koncentrált nedvesség miatt megnőtt a belső nyomás, ami miatt elfordult a fejemen a homoksisak. Különös érzés volt, hogy nem csak nem hallok semmit az erőlködéstől, már nem is láttam, és igazából hamar elfogyott a levegőm is. Szerencsémre hamar véget ért a dolog. Sikerült feltehetően egy nagy sziklának nekirohannom, ami végre megszabadított fejemet körülvevő kalpagtól.

Szabadnak éreztem magam, amikor megébredtem.  És szomjasnak, és büdösnek, és magányosnak. És szomorúnak, főleg amikor a társaim szemébe néztem, és láttam, hogy néznek rám. Felismertem, hogy most már még többet kell tennem azért, hogy tiszteljenek. A napok ereje egyre jobban felmelegített, hamar gyolcsba kötöttem magamat, és a többiekhez fordultam.
- Most hogyan tovább? Van valami tervetek?
Vissza az elejére Go down
http://www.druidaborealis.com
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins   5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Icon_minitimePént. Ápr. 15, 2016 5:02 pm

Kezdenek tisztulni a dolgok. Egy idegen arcot látok, amint valami sáros bili hullik le a fejéről.Isith vállán csüngök és borzasztó fáradt vagyok. Az utolsó emlékem, hogy nyakláncokat farigcsálok obszidiánból és illuminátiba mártom őket.

- Használd ezt! -nyújtom ki neki a 4., eredetileg Ervinnek készített medált. Majd ez segít.

Már annyira hozzászoktak, hogy csendben vagyok, hogy Isith ijedtében leejt a földre. Leporolva magam kérek egy kis beszámolót, hogy mégis mi a fene történt, de a végén megállapítjuk, hogy elég sokáig ülhettem a különböző mérgező gőzökben.

Elmagyarázom mindenkinek a medál jelentőségét. Ránézésre kabala, de megfelelő koncentrációval minimális álcát biztosít a viselőjének. Egyelőre még erős, de idővel kopni fog a hatása.

Kisebb segítséggel feltápászkodom és az eredeti terv alapján folytatjuk az visszafelé a táborhoz, amiről nekem fogalmam sincs merre van. Még hogy én rovagoltam? El nem tudom képzelni.
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins   5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Icon_minitimeSzomb. Ápr. 16, 2016 6:35 am

Visszafelé sétálva végre van időnk hogy meghallgassuk új társunk Róbert, a terminátorból lett hangyafejű ember történetét. Tanulságos mese, még ha sajnos tipikus is a mi időnkben a tanulsága: sose bízz a Birodalomban! Egy icipici hiba, és vége a szépen felépített karrierednek. De jó lett volna, ha annak idején az én nagyapám is megfogadta volna ezt! Nem caplatnék most szétszakadt tüdővel és törött karral a jéghideg athasi sivatagban...

A kis esti futástól a dokiban is átbillent valami, és a sétáló halott-módból visszaváltott élőbe. Már épp ideje volt, szükségünk lesz az éleslátásra, mert ez a kaland nem ígérkezik egyszerűnek. Rögtön kapunk is tőle egy nyakláncot, amivel állítólag tudjuk álcázni magunkat. Ezt a szép arcot (ami nekem van) egyszerűen vétek lenne elrejteni a világ elől, de nem akarok ünneprontó lenni, ezért udvariasan megköszönöm és a zsebembe süllyesztem.

A látóhatár végre elkezd világosodni, mi pedig a Bögyöket követve visszaérünk táborunkhoz. A tűzünk leégett, de a felszerelésünk hál istennek mind megvan, a kankok is a helyükön vannak. Az ösztöneim mégis riadót fújnak: valami nincs rendjén...
Vissza az elejére Go down
Isithieländé
Meteorbringers Team Associate
Isithieländé

Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : Lélekkel a purgatóriumban

Tulajdonságok:
Fajta: Undead blood elf
Kaszt: Undead berserker
Szint: III

5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins   5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Icon_minitimeSzomb. Ápr. 16, 2016 11:05 am

Valami tényleg nem stimmel. Lehajolok a kaszámért és felveszek egy harci állást. A talpam alatt mintha néha néha megkavarodna a homok.
-Érzitek? Mintha mozogna a föld.
Összenézünk a csapattal. Nem tudjuk eldönteni mi legyen. Aztán Leo éles tekintete szúrja ki aggodalmunk forrását. Pár méterre tőlünk egy uszony bukik ki a homokból és egyre közelebb kerülve hozzán lassan körözni kezd.
Összenézünk a csapattal. Akik látták az oktatófilmeket vagy régebbóta vannak itt azok egyszerre kiáltanak fel.
-CÁPA!
Bár mindenki ki van fulladva a futástól utolsó tartalékainkat beleadva lódulunk meg a tábort körül ölelő sziklák tetejére. Miután fölértünk onnan figyeljük az uszony haladási irányát. Egy pillanatig kering a hűlt helyünkön aztán irányt változtat. Egyenesen a kankok felé. Pont oda ahova nem szeretnénk, hogy menjen. Van a fenének kedve egész nap gyalogolni.
A kaszámat a fejem fölé emelve vetődök le a szikláról és a pengét egyenesen bevágom az uszony fölé. Úgynézem a dögöt ez nem nagyon tántorította el. Bár a haladása lassul nem eléggé, hogy meg is áljon.
-Srácok. Utálok kérni de kéne egy kis segítség.-Kiáltok hátra a többieknek. Épp úgy fordulok hátra, hogy lássam ahogy a Dokit egészben benyeli egy a homokból felcsapódó cápa. Láthatólag nem esett semmi baja hiszen semmilyen része nem maradt a fogakon kívül. A cápa ahogy jött úgy el is tűnik a homokban. Csak egy nagy böffentés marad utána.

Vissza az elejére Go down
Asriel
Meteorbringers Team Wannabe Player
Asriel

Hozzászólások száma : 24

Tulajdonságok:
Fajta: Essoli
Kaszt:
Szint: 1

5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins   5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Icon_minitimeSzomb. Ápr. 16, 2016 12:10 pm

* Hunyorognom kellett ahhoz, hogy az előttem elterülő vörös homoksivatagot szemügyre vegyem és hagyjam, hogy elkápráztasson a méreteivel. Mint az utóbbi hetekben, ez a hely is felfedezésre várt és én pedig mint egy vándor krónikás, nekikezdtem fölfedezni azt a területet, amit még nem igazán tudtam bejárni az újjászületésem pillanatától. Hozzá kell tenni, a talárommal együtt borzasztóan melegem volt és a kulacsomból szinte pillanatonként ittam, hogy ne végezzen velem ez az elviselhetetlen hőség. Szakadt rólam a víz, és a bundámat is folyamatosan vakargatnom kellett, mert a homoktól mindenem viszketett és majd' megvesztem miatta. Fehér-lila színezetű taláromat egy vastag öv tartotta meg, amire egy szütyő volt ráakasztva, abba hordtam a mindenesemet. A hideg ellen jól védett a talár, ellenben a homokszemeket annyira megfogta, hogy már nehezebbnek is éreztem magamat miatta.
Nagyot sóhajtottam. Még nem hagytam el annyira a legközelebbi települést, így ha kedvem tartja akkor bármikor visszatérhetek és más útvonal után nézhetek, ami kevésbé forró. Bár, ezen a területen nincs olyan hely, ahol a nap huszonnégy órájában ne sütne a nap.
És persze megszűnne az a megmagyarázhatatlan rengés.
Körbe kérdeztem a lakosoktól, de nem sokat tudtam kihámozni a szavaikból, mert többségük nagyon akadozva beszélt. Vulkán nincs a közelben, sem pedig egyéb természeti jelenség ami ezt okozhatja, ám egy élőlényre fölhívták mindenki figyelmét, ami ragadozó életmódot folytat. Cápának nevezik, még ha elsőre nem is tűnik olyan veszedelmesnek. ~ Cápa? Az nem vizekben él? ~ gondoltam magamban, majd képen röhögtem az illetőt.
Továbbra sem hittem el ezeket a dajka históriákat és szüntelenül ballagtam tovább a sivatagban, néha még fütyörészve is. Egészen addig folytattam ezt, amíg egyre erősebben érezni kezdtem a föld remegését és a homokdűnéken kialakuló vonalakat észre nem vettem. Kígyó, gondolná mindenki, de a kígyók nem csapnak ekkora hajcihőt, ha közelednek.
Még egy rengés, közelebbről. Itt már megmarkoltam a kardom markolatát és ide-oda kapkodtam a fejem. Majd jött a harmadik, ezúttal már mintha alattam éreztem volna. Lepillantottam, ám semmi nem történt és egy szempillantásnyira úgy látszott, mintha ezt is valamilyen időszakos földmozgásnak lehetett volna besorolni.
Egészen addig, amíg kettényílt alattam a föld és egy hatalmas állkapocs össze nem csukódott előttem. Mire észbe kaptam, fölrepültem a levegőbe és csak azt láttam, hogy ez után feketeség vesz körül és valami bűzös nyálka. Eszembe jutott, hogy talán meghaltam és a lelkem ismét visszakerül valahová, ám abban az esetben nem éreztem volna azt az átható bélszagot. Könnybe lábadt a szemem.
Ennek a valaminek a belsejében úgy éreztem magam, mintha egy dobozban lennék. Ide-oda hánykolódtam, zötykölődtem és a fene tudta, hogy ez a lény éppen hova tartott. Megpróbáltam a kardommal kivágni magamat, de még a hüvelyéből sem tudtam kihúzni, nem hogy csapkodni vagy szúrni vele. Végső elkeseredésemben a szarvaimmal próbáltam böködni a lény hasfalát, de erre csak valami morgó hang volt a válasz.
Lassan kezdtem föladni a reményt, hogy valaha is kikerülök innen. Inkább megpróbáltam kényelembe helyezni magam, hátha az éhhalált valami kényelmes pozícióban várhatom ki. Mikor már ott voltam, hogy "így megfelelő", akkor hirtelen fényességet láttam az alagút végén, majd pedig egy hatalmas test a fejemnek zúdult és össze-vissza borultunk egymáson. Mérgesen ocsúdtam fel, majd igyekeztem a kezemmel védeni az arcomat, hogy ha már pofonokat kapok, akkor ne a fejemet érje, de nem tudtam megmozdulni. Egy másik test szorult nekem, aki látszólag ugyanolyan balszerencsés időben volt rossz helyen, mint ahogy én. Nem láttam egy mukkot sem a gyomorban, azt sem tudtam, hogy miféle szerzetet nyelt be ez a cápa, csak reméltem, hogy nem valami veszélyes sivatagi ragadozót.
- Ö.. hahó. - szólaltam meg elfojtott hangomon. Annyira egymásnak szorult a testünk, hogy alig tudtam még a számat is kinyitni.
- Fáj.. a lábam - kezdtem - vidd.. arrébb.. magad. *
Vissza az elejére Go down
Leonidas
Meteorbringers Team Founder
Leonidas

Hozzászólások száma : 406
Tartózkodási hely : BadSector, DS-101 rendszer

Tulajdonságok:
Fajta: Elf
Kaszt: Íjászféle
Szint: Negydik

5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins   5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Icon_minitimeSzomb. Ápr. 16, 2016 6:02 pm

Tudtam hogy jó a megérzésem, de ennek most nem igazán örültem. Rémálmaink cápái bukkantak fel a homokból, ráadásul jóval nagyobb méretben, mint ahogy azt valaha is elképzeltük. A látványtól egy pillanatra sokkot kaptunk, én is meg a doki is. Mint mindig, most is inkább a doki szívott, hozzá közelebb volt az egyik bestia, ezért őt nyelte le. Ennyi idő elég volt ahhoz hogy egy kicsit magamhoz térjek én is, és gyorsan a kövek közé húzódtam, hogy kitaláljam hogyan tudnék segíteni a barátaimon.

Isith, mióta élőholt lett, minden gátlást és megfontolást levedlett magáról, így neki velünk ellentétben nem okozott gondot az azonnali reagálás. A kaszáját a jószág hátába döfve hamarosan vad sand-surfingbe kezd körbe-körbe a táborhely körül. A cápa őt akarja elkapni, ő viszont kapaszkodik rendesen a fegyverébe, így egy hosszan elhúzódó patthelyzet alakul ki. Amelyikük tovább bírja, az fogja megúszni a találkozót, és mint tudjuk, az élőholtak sosem fáradnak el...

Ez lehet a megoldás, a fárasztás, gondolom, miközben sziklamenedékem körül köröző másik fenevad uszonyát figyelem. De hogyan tudná kifárasztani egy félmaraton lefutása után a törött kezű elf a sivatagi homok legnagyobb ragadozóját, amelyik az első rossz lépésnél egészben nyeli le ellenfelét? Jó kérdés, amire nagyon gyorsan választ kell találnom, ha életben szeretném látni a bajtársaimat...
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins   5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
5.5 Ain't no rest for the Wicked, The Chase begins
Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Fejezetek, Chapters
 :: 
Load Game
 :: 
Fifth Game Cycle - Curse Breakers
-
Ugrás: