ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Jóshee’ Róbert

Go down 
SzerzőÜzenet
Negró Hulknblack
Meteorbringers Team member
Negró Hulknblack

Hozzászólások száma : 34
Tartózkodási hely : Porosházán, kényszerszabadságon.

Tulajdonságok:
Fajta: Ember
Kaszt: Türhő
Szint: 11

Jóshee’ Róbert  Empty
TémanyitásTárgy: Jóshee’ Róbert    Jóshee’ Róbert  Icon_minitimeHétf. Ápr. 11, 2016 12:05 am

Jóshee’ Róbert


Az első, bizonytalan lépéseimet a Fermentum nevű bolygó lápos talaján tettem meg. Fájdalom, de ez a gyermeki mozdulatsor majdnem tragédiába fulladt, hiszen az egyik félresikerült lépés következtében az egyik felmenőm, jelesül az ükapám a tolókocsijával belehajtott tóba. Szerencsére sikerült kimenteni, ma is jó egészségnek örvend, és nem nagyon szeret engem.

A családom, mint jó nevű tudós dinasztia, rögtön a tudomány világa felé irányított. Ennek köszönhetően már kétéves koromra szemüveges lettem. Hála a születésnapi tortámat díszítő tűzijátéknak, amelyet kedvességből a családi laboratóriumban készített el a rokonság. Hiába próbáltam elfújni, a magas égéshő kis híján teljesen szőrtelenné tette a fejemet. Szemüvegesként, és csaknem teljesen kopaszon egy nagyon nehéz gyermekkor várt rám. Ezt csak tovább tetézte, hogy meg volt az eszem ahhoz, hogy kimagasló tanulmányi eredményt érjek el az iskolában. Ekkor határoztam el, hogy egyszer lesz hajam, és úgy fogok kinézni, mint egy átlagos ember. Ez pár nappal az előtt történt, hogy az ükapám véletlenül elgázolt.

Csak azért nem emlékszem a fájdalomra, amit az okozott, hogy keresztülhajtott rajtam az elektromos kerekesszékével, mert azonnal elvesztettem az eszméletemet a zárlatos akkumulátortól.

Ahogy 4 év múlva felébredtem a kómából, azonnal a kutatásba vetettem magamat. A Fermentum akkor már a Birodalom hűvös markának szorításától szenvedett, így könnyen bekerültem a főiskolára, ahol Apám vezette a laboratóriumot. Itt sem voltam kedvenc a társaim szemében, de az akarat, hogy beteljesítsem célomat, minden nehézségen átsegített. A kezdeti sikereimet, hamarosan továbbiak követték. 21 éves koromra sikerült szemöldököt növesztenem, amik egy kicsit lefedték a gázolásban szerzett koponyasérülésem korrekciós fémbeültetéseit. A hajam akkor még nem nőtt ki, de természetesen nem adtam fel a harcot. Igazából nem kellett amiatt sem szégyenkeznem, hogy a testem több, mint felét kiber alkatrészekre cserélték a birodalmi medical droidok, miután a labor csaknem teljesen megsemmisült. A bal szemem helyére beépített implantátum segítségével pedig már mikroszkópra sem volt többé szükség. Apám sajnos eltűnt a detonációt követően, és a tanulmányaimat Bulbus Pili-ben kellett befejeznem.

A diploma megszerzését követően a Turpificatus fedélzetére kerültem, mint fejlesztő kutató. Mivel, mint utóbb nyílvánvalóvá vált, a fegyver-rendszerekhez nem rendelkeztem megfelelő képzettséggel, a rehabilitációt követően genetikai kísérletekkel folytattam tovább a karrierem építését. Ennek köszönhetően sikerült élő hajhagymákat előállítani, mesterségesen. Így végre, 25 évesen egy csodálatos hajkorona büszke tulajdonosa lettem. Sikeremen az egész családom osztozott.

Sajnos azonban egy teljesen vétlenmulasztásomért, súlyos árat kellett fizetnem. A rohamosztagosoknak felszolgált ahrisához szükséges soypro előállításánál egy általam tervezett metódust használt fel Bh’romgah a konyha vezetője. A jámbor, só függő arcona, szerette volna, ha több, és jobb minőségű ételt tud előállítani. Ez majdnem sikerült is, de egy kis hiba csúszott a számításokba, aminek következtében őt kivégezték, engem pedig a börtönbolygóra száműztek.
 
Éppen odatart velem egy űrsikló, de továbbra sem értem a dolgot. Az űrhajó a bolygót átszelve egy sivatagot célozva érkezik meg.

Nagy a füst, por...
Vissza az elejére Go down
http://www.druidaborealis.com
 
Jóshee’ Róbert
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Hasznos információk
 :: 
Játékosok bemutatkozása - The Meteorbringers Team
-
Ugrás: