ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Alkony, avagy Pista világa

Go down 
SzerzőÜzenet
Dr. Casanova Boltar
MeteorbringerTeam - founder
Dr. Casanova Boltar

Hozzászólások száma : 212
Tartózkodási hely : BadSector

Tulajdonságok:
Fajta: Humanoid
Kaszt: Witch Doktor
Szint: 5

Alkony, avagy Pista világa Empty
TémanyitásTárgy: Alkony, avagy Pista világa   Alkony, avagy Pista világa Icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2016 8:29 am

Létezik egy párhuzamos sík, melyet Alkonynak hívnak. Mindig is létezett, de sose volt ott. Mindenki tudta, de senki se ismerte. Az asztrál sík egy olyan eldugott része, ami folyamatosan kapcsolatban áll a saját dimenziójával, de befelé nem lehet látni, csak kifelé. Meg vagyon mondva, hogy a Teremtés kezdetén Pista szűrta a Főnök szemét, ezért megpróbálta őt elzárni, amíg érkezik egy halandó, aki képes lesz megállítani. Pista megundorodva a világ mocskától, félelemtől vezérelve mély álomba merült és testi energiája létrehozta az Alkonyt és annak 7 szintjét.

Látóknak hívják azokat a lényeket, akik már beléptek ide és természetfölötti képességekre tettek szert. A Látók voltak azok az emberek, kiket az utókor sámánoknak, jósoknak vagy bölcseknek tartott és akik rájöttek, hogyan léphetnek be az Alkonyba. Jellemzően dark és moha borítja. Születés okán Pista egyenes ágú leszármazottjai képesek a belépésre (vámpírok, alakváltók és boszorkánymesterek), de 1000 évente egy poszttraumás stressz hatására egy arra kiválasztott halandó is képessé válhat rá. Az Alkony nem adja ingyen ajándékait, a bent tartózkodó Látók erejét szívja. Ha a belépő végzetesen legyengül és nem képes visszatérni, örökre a bennragad. Amikor a halandó Látók először lépnek be az Alkonyba, pillanatnyi aurájuk illetve lelkiállapotuk határozza meg, hogy milyen Látókká válnak.

7 szintjén át történő utazáshoz megfelelő pszihés energiára van szükség. Minél mélyebbre hatol valaki, annál inkább lelassul az idő. Az egyes szinteken töltött órák valójában csak perceknek tűnnek a világban és ez egyre fokozódik az egyes szinteken. A legmagasabb szint eléréséhez első rangú pszihés kontrollra van szükség, amit csak a Hatalmasok tudnak elérni.

Ha túl gyorsan elhasználják, a Látók képesek a körülöttük lévő emberek érzéseiből és érzelmeiből származó energiával újratölteni erejüket.

Az idő múlásával, ahogy a Látók egyre magasabb szinteket értek el és az Alkony is önellátóvá vált, nem volt szüksége többé Pista energiájára, két részre szakadtak, Ultrákra és B-középre. Ádáz háborít indítottak egymás ellen az Alkony minden létező szintjén. Érzékelve a sorozatos háborúzást, félve az Alkony összeomlásától, az Alkony önmaga létrehozott egy hologramos testi kivetülést, amit később Alkonyi Inkvizíciónak neveztek el. Az Inkvizíció volt hivatott akár erőszak árán is megtartani az egyensúlyt az Alkony megóvása érdekében. Erejük meghaladta a Hatalmasokét is, gyakorlatilag korlátlan Erővel rendelkeztek. Az úgynevezett nagy békeszerződés megkötését követően Pista alvó teste egyre leljebb kúszott és már a harmadik szinten járt, amikor nem várt esemény következett be. Felébredt álmából, megérezte, hogy a jóslat bekövetkezett.

Eltökélt szándéka, hogy megkeresse és elpusztítsa a halandót, aki képes belépni világába és sorszerűen a végzetét hozza magával.
Vissza az elejére Go down
 
Alkony, avagy Pista világa
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Hasznos információk
 :: 
Helyszínek
-
Ugrás: