ReVIVE!

 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Batmanuel azaz Nyugat Ádám, beceneve Nyugi Ám!

Go down 
SzerzőÜzenet
Batmanuel
Meteorbringers Team Associate
Batmanuel

Hozzászólások száma : 110
Tartózkodási hely : Szöged és Kalapácsod

Tulajdonságok:
Fajta: Gothami-latino
Kaszt: Politikus
Szint: első

Batmanuel azaz Nyugat Ádám, beceneve Nyugi Ám! Empty
TémanyitásTárgy: Batmanuel azaz Nyugat Ádám, beceneve Nyugi Ám!    Batmanuel azaz Nyugat Ádám, beceneve Nyugi Ám! Icon_minitimeCsüt. Dec. 03, 2015 3:30 pm

Nyugat Ádám, beceneve Nyugi, aki a Gotham Nevű bolygó korábbi polgármestere volt... nappal.
... éjszaka viszont sárga pizsomába, és latino akcentusba bújva ő volt Gotham önjelölt hőse, BATMANUEL ...

Egy felnőtt férfi, egy denevér  képességeivel. Valamkor megharapta őt egy radioaktív-vápír-gyíümölcs-denevér. Azóta Ádám - a továbbiakban: Nyugi, vagy Batmanuel - Vegetáriánus lett. Csak a gyümölcsök húsa és vére oltja a szomját... bár a kivételesen nagy tökfejek is megfelelnek erre a célra.

Személyazonossága titkos, volt... s bár míg Batmanuel a modern erkölcs mintaképe (létezik még ilyen), addig Nyugi polgármestert korrupció alapos gyanújával vádolták meg, s hogy a továbbiakban ne kérdőjelezhessék meg a vagyonát, így minden likvid tőkéjét - valamint tökét, és almáit ültetvényeiről - offshore vitte.

Új életet akart kezdeni, de de-ne-vé-re nem hagydta nyugodni Nyugit. S mert gyümölcshús és vér tartalékai igencsak megcsappantak, s ezzel párhuzamosan felszedett néhányszáz felesleges dekát is, újra munkába kellett állnia, hogy ezutóbbit ledolgozza, s az előbbiekért megdolgozzon.

Maradék pénzét szárnyakba fektetve útra kelt, új kalandok és gyümölcsök után.

Batmanuel azaz Nyugat Ádám, beceneve Nyugi Ám! 2cfp8bd
Vissza az elejére Go down
Batmanuel
Meteorbringers Team Associate
Batmanuel

Hozzászólások száma : 110
Tartózkodási hely : Szöged és Kalapácsod

Tulajdonságok:
Fajta: Gothami-latino
Kaszt: Politikus
Szint: első

Batmanuel azaz Nyugat Ádám, beceneve Nyugi Ám! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Batmanuel azaz Nyugat Ádám, beceneve Nyugi Ám!    Batmanuel azaz Nyugat Ádám, beceneve Nyugi Ám! Icon_minitimePént. Jan. 22, 2016 12:41 pm

Nyugat Ádám
From Wikipedia, the free encyclopedia
 (Redirected from Batmanuel)


This article is about the actor. For the Family Guy character voiced by him, see Mayor West. For other uses, see Adam West (disambiguation).

¡Lo siento, señor! ¿Podría repetir eso?
— Batmanuel

Nyugat Ádám, (született William West Anderson, 1982 augusztus 6., GartenCity), egy Gothami politikus, színész és életművész. Legismertebb szerepe Batmanuel, az azonos című szappanoperában, az 123 Stúdió forgalmazásában. Szinkronszerepeket is vállalt, legismertebbek a CSaládapa és a Tündérkeresztszülők animációs sorozatokban, mindkét esetben saját maga fiktív verzióját alakítja.

Korai élete:
Kód:
This article is a Stub. Please help us expand on it!
Korai életéről csak annyit tudunk, hogy egy színdarab megtekintése, valamint a darab után apja tragikus halála nagy szerepet játszott későbbi karakter(ei) kifejlődésében. (The King in Yellow)

Pályafutását a GIT-n kezdte (Gotham Institute of Technology) villamosmérnökként. Szakdolgozata az "Age of Industrialzed digitalism in the contrast of the organized crime and citizens wellfare"123 felkeltette a kormány figyelmét, és a diplomaosztó után felajánlottak neki egy állást egy szakértői csapatban. Mivel Ádám eddigre már nem vonzódott annyira a technikus léttel járó munkára, kapott az ajánlaton, így a szakértői állással párhuzamosan hódolhatott akkor éppen elsődlegesnek számító hobbijának, a színjátszásnak. (lásd:  Batmanuel szappanopera)

Bár lehet, hogy szakértő társai járatosabbak voltak nála szakterületükön belül, az hamar kiderült, hogy im provfizálásban, rhetorikában és politikában nem érnek fel hozzá, így érveik sorban kihullott, míg Ádám karrierje denevérszárnyakra kapott, és éveken belül a város polgármesteri székéig repítették őt.

Néhány éve alatt eredményei ellntmondásosak voltak, mert ugyan bizonyos területeken jelentős fejlődéseket ért el, a bűnözésre vonatkozó jóslatai nem váltak be. Egészen az álarcos, öntörvényű igazságosztó, Batmanuel megjelenéséig.
Később korrupciós perbe vették Nyugat polgármestert, akinek az ügyvédje hasadt személyiségre hivatkozva akrta elkerülni a börtönbüntetést. Ekkor derült ki, hogy a polgármester és Batmanuel egy és ugyan az a személy. Az államügyész, az a kétarcú, elintézte, hogy Ádám a legszigorúbb őrizet alá kerüljön az Arkham Elmegyógyintézet a Különösen Veszélyes Bűnöző Egyedek Számára - ban (AEKVBESZ). Ahol biztos halál várt volna Batmanuelre, az általa odazárt sok bűnöző, és utcai szemetelő kezei által. De egyik reggel egyszerűen csak üresen találták a celláját az ápolók...

Batmanuelnek jelentős szerepe volt az izmúti incidensnél, további információk ott (The Innsmuth incident)

kávét főz gépen:

 1. Back of packing
 2. The Devils Luck
  & Causing random encounter, when level up
 3. Philosophical and rhetorical weapons.
  & Invisible hat. Only you can see the hat. +1 Charisma, +1 Perception


Korábbi ismert nevei és álnevei:

 1. William West Anderson
 2. Nyugat Ádám
 3. Nyugi Ám
 4. Adam West
 5. West polgármester (Mayor West)
 6. Batmanuel
 7. Adam Don Diego LosSantos West Villa Rosa Dela Vera Cruz El Batmnuel, a második ezen a néven
 8. Montoya Gomez Zászlós
 9. Manuellio Waluigi
 10. Manucus Sportacus (10th)


Ismertebb bűntársai:


Kód:
"This is a preview. Your changes haven't been saved yet. If it looks okay to you, just close this tab/window and save your changes. If something doesn't fit, or you don't like, feel free to edit it out."
— Wiki Witch of the Web
"Időnként úgy érzem, hogy az egész életem nem tetszik."
— Ádám

Források: West, Adam (1994). Back to the Batcave. Berkeley. ISBN 978-0-425-14370-4.
Vissza az elejére Go down
 
Batmanuel azaz Nyugat Ádám, beceneve Nyugi Ám!
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Online RPG (nemcsak) havereknek :: 
Hasznos információk
 :: 
Játékosok bemutatkozása - The Meteorbringers Team
-
Ugrás: